idag bär det av till...

Idag bär det av till Gävle på skol-sm.. Vi är ett gäng från igelsta som ska åka dit så det ska bli kul.. Idag ska jag tävla i Spjut och imorgon blir det slägga och på söndag tävlar jag i tresteg..

Hinner inte skriva mer för jag måste springa och packa det sista nu innan jag ska åka till skolan..

e du go eller?
L.Johansson

Var ett tag sen

Ja det var ett tag sen jag skriv nu.. Jag har inte orkat sen har jag glömt att skriva.. sen igår skulle jag skriva men då funkade det inte..

Ja vad har hänt sen jag skrev sist.. Ja det var ju DM och jag persade på 100m och kom 4:a sen diskus kom jag två i och slog pers där också.. Sen kom jag 3:a i kula.. 4:a i tresteg.  De var dag 1, dag 2 gick i eskilstuna och det blev en rengnig dag.. kom 2:a i spjut med bara 5 cm från pers :( sen kastade jag slägga och vann på 32,99 tror jag det var.. Sen kom jag 5:a i längd hopp och det var den bästa serien jag någonsin hade hoppat i längd ...

Ja vad har mer hänt sen jag skrev sist.. ?? hmm..  Jo i fredas åkte jag hem till Ellinor jag sov där hela helgen... Det blev en helg jag aldrig kommer att glömma..!! 
På fredan skulle vi i väg till några och parta men innan vi skulle gå dit så blev det till att åka till akutan.. Jag blev biten av hennes hund! usch!! : ' ( det var inte kul.. skulle ju i väg och ha trevligt men det vara bara att åka till akuten och blev ihop plåstrad.. Men sen när vi kom tillbaka sp blev det ändå party och det var jättetrevligt..  


Jag på väg till akuten


 

Den här bilden tog Björn-Erik igår på tränigen och jag älskar den för det är sån fart i den..



Ha det bra!!
L.Johansson