Bilder från igår


Fick en flaska Lanson fick jag av mamma och pappa


fin orkide och kruka som jag fick av mormor och morfar.


alla blommor jag fick.


Och här allt annat som jag fick.
Beckham perfym och väska, badskum, tårtspade, halsband, smycke till mitt thomas sabo armband, nyckelring och sen pengar och dom ska jag spara till en viss sak. Men de berättar jag sen när jag vet mer om de så det är en hemlighet just nu. :P


Min tårta. :D


en bild på mig som inte vart så bra. Men lite av outfiten i alla fall

Gårdagen

Hejsan. Va dålig jag har varit och bloggat den här veckan. Inte bra. Och igår bloggade jag inget. Hade en massa saker för mig igår så hela dagen gick åt de. Hade gäster här och firade mig så de var att ordna en massa innan sen träffa alla och sen kom Jesper. Så mycket var de. Men nu är jag här. Bättre sent en aldrig haha.
Tänkte ladda in bilder på de jag fick igår som jag har tagit med min
nya mobil. Men de kommer snart. Men här är i alla fall en bild på de kläderna jag hade på mig igår.


Transparant tröja - Lindex
Klänning - Hm

Hade den transparanta tröjan under klänningen och sen svarta strumpbyxor.

Ny mobil idag


kolla in min nya mobil. Sony Ericsson Satio riktigt läcker tycker jag. :)

IDAG FICK AGNETA LÄMNA LET'S DANCE


Nu ska 20 åringen sova

Jaha då var nästan min dag slut. Känns rätt bra att vara 20 år nu. Kändes verkligen inte så läskigt. Känns riktigt skönt att bli äldre faktiskt. Men nu är det dags för sängen upp tidigt imorgon igen som vanligt men tror att de blir en bra dag i morgon med. Eller hoppas de. Men nu ska 20 åringen sova. Bara en sak är det jobbigase att ändra.
HUR GAMMAL ÄR DU? Äää 19 nej 20. Haha nu är man 20 men det har inte blivit systemet än får se hur länge jag håller de.

MEN GODNATT PÅ ER ALLA! :D

Presenter jag fick idag.


Två stycken väggklockor som är som tavlor. Som jag fick av min syrra


Blommor av grannen



Louise halsband av älskling. Riktigt fin i silver. de vart jag super glad för.



Mini plattång (Björn Axén) av mamma och pappa. + Pengar 



T-shirt från syrran


Och av min bror fick jag Kents nya skiva Röd.

FÖDELSEDAGS MIDDAGEN MED FAMILJEN





Detta fick jag till middag och efterrätt.. Riktigt gott var de.

IDAG ÄR DET INTE EN VANLIG DAG



FÖR DET ÄR LOUISE's FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA

trötter är jag

Hejsan. ska nog gå och lägga mig i min säng nu. Är lite trött så jag tänkte kolla på tv innan jag ska sova. Imorgon blir det skola så det blir att gå upp tidigt igen. har träning först på morgonen och sen träningslära. Sen blir det hem och ordna tårta och mat. Så jag hoppas att jag mår bäst imorgon på min födelsedag

Är hemma idag igen

Hejsan. Är hemma idag med och är sjuk. HAde ont i magen i går kväll och i natt. Men just nu har jag inte ont så jag hoppas att de börjar gå över. Eller de har nog redan gjort de. Har inte haft ont sen jag vaknade vid halv 11 Var riktigt trött eftersom jag vaknade i natt och inte kunde somna om. Men nu mår jag bra. Bara lite huvudvärk. men de kan man leva med haha. Så imorgon är jag på G igen och då är det ingen vanlig dag för då är det min 20 årsdag. :) så då måste man ju vara frisk.

Natti

KORT BLIR DET NU.
GODNATT.


Årets första semla


ligger i sängen och äter årets första semla samtidigt som jag kollar på film och kollar runt på datan.

SJUK

Hejsan. inte en rolig dag det här. Vaknade med ont i magen idag hade ont i magen igår med men de hade inte gått över tills idag. så nu ligger jag i min säng och slappar men ska försöka ta mig upp och äta lunch. Vart ingen frukost utan bara lite te så något måste jag få i mig. Plus att pappa har köpt semla åt mig så lunch och sen äta lite efterrätt sen. Det tror jag blir som enmedicin för magen haha. Hörs senare.

Pass 2

Pass 2 beskriver jag med tre bilder.







Jaha de här var min träning. Började med att jogga upp. sen kastade jag slägga tills min slägga gick av. Inte kul. Andra gången jag är med om de. Men idag var de som tur va inte rotationen som den gick av utan i försvängarna pricis innan jag skulle börja rotera. Men värsta var att jag drog till benet som om jag skulle börja snurra och sen gick de bara av så jag trog baksidan lite konstigt så den har jag ont i nu. så de vart kylpåse på låret/rumpan. Sen körde jag lite skivstång innan jag drog baksidan men vart lite tugnt så då skulle jag släppa ner stången med slog till de mot bröstet typ och slog till så att mitt halsband åke rakt in så jag fick ett lite sår och började blöda plus att jag fick ett större sträck under av skivstången. och inte nog med de. Under hela passet hade jag ont i magen och när jag kom hem så mådde jag ännu sämre så imorgon kommer jag nog sanna hemma.

Men nu ska jag sova. GODNATT

Slutat nu

Hej igen. vart en lektion i datasalen. Inte kul. Satt här i över 2 timmar sen går man ner till lektion och då visar de sig att vi skulle ha lektionen i datasalen framför datan. Usch säger jag bara. Mina ögon har blivit fyrkantiga. Men nu har jag slutat så nu ska jag bege mig till bussen och åka till sätra för pass nummer 2 idag. Vi hörs när jag kommer hem i kväll. Puss

Jag älskar skor

Fanny SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Anita SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Fanny SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Tre snygga från Nelly


Snygga leggings från HM


H&M legging 149 kr

 


Tråkigt

Jag är så himla uttråkad. Känner bara för att dra här i från. Finns verkligen inget att göra här i skolan. En och halv timme kvar till lektion känns som att de kommer ta en evighet. När man får sitta och kollar som jag redan har gjort i en timme.

Tränings pass 1

Jaha då avr första tränings passet klart för idag och har precis ätit lunch och nu sitter vid en dator i datasalen som vanligt. Är ju alltid så på måndagar. Men från och med vecka 6 så är det inte så längre. Då börjar jag tidagare och slutar mycket tidigare så de är skönt de.

Men träningen idag då. Började med uppvärmning. Häckövningar sen vart de bakot kast med kula, Sen spents hopp i länghoppagropen. Hoppade över häckar, medicinboll och sen av slutade med fotstyrka och sen joggade ner. Kvar en och halv timmes tränings pass. Riktigt skönt var de.




25 Januari, 2010

Hejsan. var snabb idag. Så de var en massa tid över. Ska om några min gå ner till bussen och åka till skolan. Idag har jag träning och Engelska. Fast jag bara har de två så slutar jag klockan 4 så det är en lång dag. Plus att det kanske blir träning i sätra så då måste jag åka direkt från Bosön. Men nu måste jag dra. Hörs senare.

24 Januari, 2010

Hejsan. riktigt dålig på att blogga denna helg. Men idag vart de en ny utflykt till kungen kurva. Mamma och syrran gick i skärholmen och Pappa, Jag och brorsan var runt i kungen kurva och kolla runt på mobiler och andra saker. Så det tog sin tid så det är de ända jag har gjort idag. Rätt skönt ändå. Men ska hoppa i duschen sen blir det livet i köping och sen efter de Johan falk. Men vi hörs nog något mer idag. Puss så länge,

Dags för sängen

Riktigt trött. Så de blir sängen nu för mig. Något konstigt med mig. Var rikitgt trött i går och även idag. Har tungt i vecka och direkt när man blir ledig och har helg så blir man trött. Men det kanske ska vara så eller kanske inte. Men men nu blir det iallafall sängen med någon film. Vi höres


Hemma

Hejsan igen. Kom precis hem. Pappa, mamma och jag drog till Skärholmen och Kungens kurva och handlade lite. Så det tog några timmar men nu är jag hemma igen. Vi handla lite grejer inför veckan som kommer till min födelsedag som är på torsdag och sen kommer de folk hit hem nästa lördag så vi handla lite små saker till de så de är gjort.

23 Januari, 2010

Hejsan. Godmorgon. Var dålig på att blogga igår men direkt efter skolan så åkte jag hem till Jesper så därför vart de inge bloggande. Men nu är jag hemma. Kom hem för en timme sen. Jesper körde hem mig innan han åkte och jobbade. Så nu sitter jag här och kolla på tv. Vet inte riktigt vad som händer idag så vi får se.


Peter åkte i let's dance


Insperation



stockholmstreetstyle
Kolla så snyggt. Gillar verkligen detta. Kängorna gör de tycker jag.

Fredag den 22 Januari, 2010

Godmorgon. Då var det fredag igen och det är dags att åka till skolan om några min. Börjar klockan 10 med engelska sen har jag idrott i samhället. Så en kort dag idag igen som vanligt typ. Haha sen får vi se vad som händer efter skolan. Men vi får se.


EN VECKA KVAR TILL 20

Jaa tänkt gå och sova nu. Är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon igen som vanlig som alla andra dagar.
Men tänkte bara säga att idag är det en vecka kvar tills jag fyller 20.. Det börjar närma sig nu. Och de roliga är att det börjar kännas bättre och bättre för varje dag. Får bara hoppas att de fortsätter så här.

Jaa vad står det på min önske lista då?

mobil, mobil, MOBIL haha eller jag är glad om jag får pengar så jag har råd att köpa mig en ny. Min mobil är trasig och funkar inte alltid. Kan inte leva utan en hel mobil. Så det är väl de jag önskar mig. PENAGR TILL MOBIL .. :)

nytt armband

När min syrra kom hem för en timme sen så kom hon fram till mig med en överaskning. Hon hade köpt en sak till min när hon var på stan idag. Ett nit armband som var rosa från Lindex. Haha riktigt coolt men jag föredrar svart nitarmband. Men de kan nog bli snyggt att bryta av med de rosa bland de svarta så det blir lite färg plus att rosa är min favorit färg och jag älskar nitar så varför inte liksom.



TACK SYRRAN

Dagens


en slapp outfit idag. Var riktigt trött i morse så jag råkade somna om så jag kastade mig bara upp ur sängen och klädde på mig och åt frukost och sen sprang till bussen.

Svarta jeans - Ginatricot
T-shirt - Ginatricot
Kofta - Hm

Sorry för dåliga bilder med röda ögon. Min kamera har typ gått sönder så så det blir inte så bra bilder. Men hoppas snart att de kommer bli bättre.  

EN MASSA SNYGGT FRÅN LINDEX


Lindex

Kjol med skin detaljer - 249kr
Tunika - 199kr
Cardigan med nitar - 299kr
Linne med kedjor - 149kr
Armband - 49,50 kr
Nit hårspänne - 29,50 kr
strumobyxor - 79.50 kr
väska med nitar - 149kr
Tröja med vaderade axlar med nitar på - 199kr
Nitarmband - 79.50 kr
Hanskar - 249kr


SVAR PÅ FRÅGORNA

Vart inte så många frågor man fick eller dom flesta var typ samma så det ska jag svara på så alla ser ändå.

Den vanligaste frågan var då. nummer 1: Var man kan köpa nike shortsen jag hade i mitt på bilden som syndes förut på blogg.se ? Jag vet faktiskt inte riktigt vart man kan få tag i de. Dom där hittade jag på stadium teamsale. Så där kan väl typ inte vem som helst köpa i från. Vet ej. Men jag har i alla fall såna fast gröna för min klubb har dom shortsen som tävlings shorts.




fråga nummer 2 : Vad håller du på med för sport? Jag är släggkastare.

Fråga nummer 3 : Vad tycker du en riktigt bra blogg ska innehålla?  En riktigt bra blogg ska innehålla mycket bilder. Roligare att kolla på bilder än att läsa en massa. Sen gillar jag bloggar där man får se va man har shoppat, sin outfit eller typ som önske outfit. Att man blir inperarad av den som skriver bloggen. Sen ska en riktigt bra blogg uppdatera ofta.

Fråga nummer 4: Vilken är din favorit färg? och vilken är din favorit färg på kläder? Min favorit fär är rosa men verkligen inte på kläder. Eller rosa gillar jag att ha på mig när jag tränar. Så jag har en massa träningskläder, träningsväskor och skor i rosa. Men i vanliga kläder om man säger så är det nog svart just nu. lätt att passa ihop med annat när man har svart. Men gillar även att ha lite färglat ibland. haha

Fråga nummer 5 : Denna fråga skulle jag först inte skriva men jag gör det ändå. Har din pojkvän ngn blogg han ser söt ut? Jaa, det har han
http://lundbergjesper.blogg.se
Haha han själv som fråga men ett annat namn. Men jag kände igen hans IP nummer. Men men lite reklam till hans blogg måste man ju göra. Det är ju min sötnos.





Skolan och träningen

Hejsan. Kom hem från skolan precis. Vart inte en lång dag. Började 9.30 och slutade kvart i 1 så men de var skönt. Träning först på morgonen som bestod av häckövningar sen lite max lopp riktigt jobbigt 5 st utan vila. bara springa max fram och tillbaka 50 m. Sen vart de en massa övningar med medicinboll så jag var rätt slut i armarna och även bena när träningen var slut. Sen vart de lunch och sen en kvarts träningslära. Fick bara ett papper med frågor som jag gjorde klart på en kvart sen slutade jag.  

VAD HAR DU I TRÄNINGSVÄSKAN?



Detta har jag med i min rosa träningsväska.

Nike inomhusskor
Nike kastskor
Nike rosa vattenflaska
Slägga
Träningsplanering
Slägghanske
Skoväska. med plåster och kylpåse om de skulle hända något.
och sen självklar min rosa väska.

VAD HAR DU I DIN TRÄNINGSVÄSKA?

Dagens


Klänning - Bikbok
Kors halsband - Kappahl
Kors örhängen - Lindex
Svart ring - Hm

TRÄNINGEN

Nu är jag tillbaka igen och tänkte berätta om min träning. Träningen gick rätt bra faktiskt. Riktigt roligt. Kunde knappt gå innan för jag hade sån träningsvärk men sen körde jag igång med uppvärmning och sen körde slägga som gick riktigt bra idag. :) Fick på många bra. Kastade väldigt många kast utan mycke vila så jag var rätt slut efter. Sen vart de lite hopp. Typ spensthopp som tog rikitgt mycket på låret för jag gick ner i slälning som jag ska stå som i släggan och sen hoppade rakt upp så högt jag kunde en massa gånger. Sen var de nerjogg. Det var mitt 2 timmars pass för idag. och det var pass 4 för denna vecka. Snart blir det vila. längtar till lördag när man inte tränar haha. Man längtar dit bara för jag har sån träningsvärk. Men det är samtidigt härligt. Imorgon blir det pass på morgonen i skolan. Då ska jag leka lite med kula och sen medecinboll, spenst och styrka. Så ser de ut.


Tränings outfiten.

Träningstopp + lång tröja från reebok
träningsbyxor och shorts Nike

Så upp till vart de rbk och ner till nike. :D


Hemma från träningen nu tv

Hejsan. hemma från träningen nu. Men hinner inte blogga så mycket nu så det blir efter andra avenyn. Så vi hörs om en stund. Puss

Dags för skola. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

Nu är det snart dag för mig att åka till skolan. Blir kort dag. Börjar 12.30 och slutar 14.00 Sen blir det hem och sen träning. Så vi hörs när jag kommer hem ikväll. Glöm inte frågestunden .. STÄLL DIN FRÅGA NU.




FRÅGESTUND!



Hejsan. Är helt nyvaken och har nu svarat på några till kommentarer. Riktigt kul att få så många jag har fått. Hade 275 besökare igår de se var roligt. Men nu kommer de väl sjunka för varje dag. men jag hoppas att några håller sig kvar.

SÅ.. Jag tänkte att vi kunde ha en frågestund så ställ era frågor nu! :)


trött

Klockan är inte mycket men ändå är jag trött. Så jag ska göra mig i ordning för natten om några minuter. Sen blir det sätta på film och sen lägga sig i sängen och sen förhoppningsvis somna. Men det tror jag att jag göra. :) 
Vi höres.  

Älskar min statistik


14/1 hade jag 28 st läsare sen den 18 så hände de något. (IGÅR) Jag hamnade på blogg.se första sida och helt plötsligt hade jag 348 st igår. :) Hade som rekord innan med 30 läsare så jag persade ordentligt haha. Idag så har de redan kommit upp till 191 st. Gillar detta grymt mkt.

Dagens outfit



Randig tröja, - Ginatricot
Jeans väst med nitar - MQ
Svarta jeans - Ginatricot

Halsband - ärft av min älskade mormor
Ormring - Gammal som tusan
Svart och vit/silver ring - Hm
Nitarmband - VR och Lindex
Guld klocka - Ur&Penn

42 härliga kommentarer

Nu har jag svarat på alla 42 härliga kommentarer. plus hunnit ätit men har inte hamnat i sängen än som jag skulle. Men bror var snäll och fixade toast till mig så jag vart kvar här. Men nu ska jag fixa lite eller lägga mig och vila en stund som jag nu säker kommer att göra när jag inte ska. Haha ha de bra så länge.

Träning och skolan

Hejsan. Kom hem från skolan precis. Skoldagen började med planering inför vecka 5 då vi ska ha egentränings vecka. Så det tog en timme från min träning så när jag kom ner till hallen så hade jag en halv timme på mig så då bestämde jag mig för att springa i 30 min så det fick bli kanske lätt typ joggade 5 km. Sen vart de dusch och äta lunch och sen hade jag träningslära där vi gick igenom lite skador sen klockan 14 slutade jag. Rikitgt skönt var de och ännu skönare att komma hem nu. Är rätt trött och har träningsvärk plus att jag är hungrig. Så det blir att ta något och äta sen tänkte jag lägga mig i sängen och vila och ta fram min dator och svara på alla kommentarer. Har fått rikitgt många idag med så jag tänkte sätta mig ner och svara på alla. Vi hörs senare.

Tränings pass 2

Hejsan. Är riktigt lycklig nu att sluta dagen så här. Att se sig själv på  blogg. se och sen kommer in och ser att man har fått en massa härliga kommentarer och att besökarna bara steg. Louise gillar detta grymt mkt. Ska inte bli sista gången jag hamnar där.
Aja nu ska jag skriva de jag skulle skriva.
Träningen i sätra gick bra. Vart uppvärmning och sen trappor. Sen vart det slägga och avslutade med styrka. Vader och sen skivstång. Var rätt trött efter eller rättare sakt riktigt trött. sen vart de hem kolla på idrottsgalan och sen såg de fina på blogg. :) Man blir lite extra glad nog för att de var första gången eller är det inte så?

Men nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och somna så otroligt glad.

Jag hamnade idag på blogg.se för första gången.

Unna dig nya träningskläder!

Från blogg: Louise Johansson
Sport

Har du svårt att komma igång med träningen? Ibland kan en så enkel sak som en helt ny och fräsch träningsoutfit göra susen. Louise Johansson från Södertälje vet var du ska köpa dina träningskläder. Snyggast på gymmet?

Till detta inlägg



HUR härligt som helst. Riktigt kul. Kul att få så många härliga kommentarer och att jag skulle möta detta när jag nu kom hem från träningen. Rikigt kul säger jag bara. Och rekord självklart med besökare mitt förra rekord får man gångra med 10. Så det är härligt. Hoppas på ännu mer som läser och att ni fortsätter. Ska svara på alla kommentarer så fort som möjligt.


Snart lektion

Nu är det drykt en halv timme kvar tills min lektion ska börja. Så nu ska jag gå ner till skåpet nere i idrottshallen och hämta mina saker sen ska jag plugga lite engelska innan lektionen. Sen slutara jag 16.00 så då tar jag bussen och sen åker direkt till sätra så jag är där till 5. Sen som sakt blir det träningspass nummer 2 för idag. Så vi hörs när jag kommer hem ikväll. Puss på er.

Tränings outfit


Hood - Hm
Shorts - Nike
Vattenflaska - Nike
Träningskor - Nike
Byxor - Nike
Strumpor - Nike
Sport-bh - Nike
Linne - Hm

önske outfit allt från monki


Tränings pass 1

Hejsan. Nu har en ny vecka startat och jag sitter som vanligt och väntar på engelska lektionen nu.
Har blivit ett pass nu i skolan innan jag käkade lunch. Körde idag häckövningar sen körde jag 30 meters lopp och sen 30 meters lopp med flyggande start 10 m ifrån. Gick riktigt bra och fick 12 hundradelar snabbare än sist jag körde de så de börjar gå fort nu för mig. Nu är det bara att sänka de lite mer. :) Sen efter 10 lopp så körde jag en massa fotstyrka och sen var de ner jogg Så det vart ett pass på 1 timme och 45 min. Riktigt skönt. Sen i kväll blir det ett pass till. Åker direkt från skolan till sätra och kör ett slägg pass och styrka. Så måndagar är en riktig träningsdag men de gillar jag verkligen. Nu ska ´jag sätta mig och göra lite önske outfit som jag lovade igår. Har 2 timmar och kvart på mig innan min lektion börjar så jag ska nog hinna med två stycken nog. En tränings outfit och en vanlig. Ha de så bra så länge så hörs vi snart.

 


Godnatt ...

Nu är johan falk slut så nu är det dags att göra ordning för  natten och sen sova. imorgon är det nya vecka med massa träning. Har börjat träna väldigt hårt nu och jag är rikitgt dålig på att sova så jag måste verkligen bättra mig med de. Så imorgon är det upp vid 6 och sen åka till skolan. Planering nog först och sen träning. Sen blir det lång hål timme så då tänkte jag lägga ut lite önske outfit som jag kommer klippa ihop då. Sen blir det engelska sen åka direkt till sätra och träna.  Jävligt härligt. ÄLSKAR ATT TRÄNA. har aldrig älskat de lika mycket som jag gör nu. Jag ska lyckas i år så är det bara. Så jag ska ge allt och ni ska få följa de.

Nä nu är det godnatt. Sov gott så hörs vi imorgon.

Hårspänne med nitar från LINDEX


IDAG när jag var en stund på stan så hittade jag ett hårspänne med nitar. Jag är inte en tjej som gillar så himla mycket att ha hårspänne. Men den här gör ju det både snyggare och coolare. NITARNA älskar jag.
Den är från
Lindex och kostar 29.50

Träningen

Hej igen. har precis kommit hem från träningen. Idag stod det snabbhet på programet. Så jag började med uppvärmning. sen var det häck övningar och två stegringslopp. Sen vart de 5 x 100 m. Sen vart de sit ups, rygg lyft, styrka för handlederna och bara lite för armarna. Har kört mycket styrka nu i veckan i skolan så det var inte så mycket men ändå lite så jag vart helt slut. Sen avslutade med fotstyrka och nerjogg. En skönt och rätt jobbigt pass. Var ett tag sen jag sprang men de behövs

Träning

Hejsan. Ska om några minuter åka till sätra och träna. Så nu ska jag byta om. Så mer bloggande blir det när jag kommer hem. Puss

Hemma hos älskling

Hejsan. Ligger nu i Jespers säng och har hans dator i knät. Han själv kollar på tv så här ligger jag själv. Kände inte för att kolla på den filmen. Tycker inte om såna filmer som han kollar just nu på. Men det är rätt skönt att ligga här. Har huvudvärk som jag har haft halva dagen. Så skönt att bara ligga här och kolla runt på datan.

Men vi hörs imorgon. Sovgott på er alla. ♥

6 st snygga skor från Nelly.com under 400 kr

Monique SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMScarlet SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMFrance1 SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Cameron SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMAlly SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMValerie SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


ELSAS MODE


Usch för en timme sen läste jag ut min älskade bok. Jag började typ med den nu i veckan och vart klar idag. Rikitgt bra bok enligt mig och jag kunde verkligen inte sluta läsa. Ville inte att den skulle ta slut på slutet. Verkligen bästa boken jag har läst. Men de är ju också nästan den enda också. Men verkligen bra hoppas verkligen på en fortsättning nu och sen skulle inte sitta fel att göra en film om den. Gillar berätelsen grymt mkt.



klänning från ginatricot.


16 Januari, 2010

Hej. Idag vaknade av att Jesper sms mig och väckte mig kvar över 10 men jag orkade inte gå upp då så jag tog fram min kära bok och läste några kapitel. Kan inte sluta läsa. Så nu har jag bara 40 sidor kvar nu så idag eller imorgon så är boken klar. Sen plockade jag fram min dator och skulle sätta igång min mobilanät men de funkade inte. Så då vart de att gå upp och kolla datorn. Har inte hunnit ätit frukost så det är dags att göra de nu. Ha de bra nu så länge.. 

I LOVE KILKLACK


Victoria fick lämna let's dance



De var nära att Elin åkte. Jag hade henne som favorit eftersom hon är klart snyggast. Men kanske inte den bästa dansare. Men klar är jag glad att hon får dansa vidare i let's dance...

15 Januari 2010

Hejsan.
Har inte blivit att jag bloggat frams till nu. Somnade till på soffan när jag kom hem från skolan. Var lite små trött. Så nu sitter jag hem själv. De andra är och tränar och jag sover i stället. Nä men jag måste ha en dag ledigt min kropp är rätt slut efter den här veckans träning. Så jag måste ladda batterierna. Men men snart blir jag pigg. För snart börjar let's dance och vem åker ut idag??

Men nu har jag laddat upp med te och glamour som jag fick hem idag i brevlådan så den ska jag blädra lite i innan let's dance börjar. Vi hörs senare


14 Januari, 2010 IDAG ÄR DET

Idag är det den Torsdagen 14 Januari detta betyder att om 2 veckor så fyller jag 20. Bara två veckor kvar. Känns läskigt nära nu. :S Men detta ska jag klara haha. 
Det är är månad kvar nu till alla hjärtans dag och de betyder att jag och Jesper har varit tillsamman i 23 månader nu. Jaa snart 2 år allså. ÄLSKAR DIG MEST MIN ÄLSKLING! 

 


Transparant


Päls jacka, - Vila NYA transparanta tröjan, - Lindex Linne,- Ginatricot
NYA ringen svart -  Hm Vita ringen, - hm Ormring - gammal Nitarmband, - Lindex Kors halsband som inte helt syns 

och själv klar mitt halva hjärta med Jesper inristad på som alltid händer runt min hals.

   


Dagen

Hej kom hem precis.
Var riktigt trött imorse och ville inte gå upp men det gjorde jag till slut.
Väl i skolan så hade vi egenträningsmöte först i 40 min. Är ny utagning till denna termin för att få vara med. Så det var mötet först sen gick jag ner och gymmade men det gick inte träna de hade jag hade från början för det var fullt med folk eftersom bromma pojkarna var där och körde hela laget så det fanns inte mkt plas att kunna göra de jag skulle. Men men det var 1 timmes träning i alla fall. Sen efter de vart det en varm dusch och sen lunch. Sen hade jag träningslära och vi hade kost idag igen. Så vi svarade på frågor och sen sista halv timmen så hade vi jeopardy och de var riktigt kul. Sen var de hem resa. Hela vägen så läste jag. Läser Elas mode och den är ju så jävlans bra de som jag har läst. Kan inte sluta läsa. Första gången i hela mitt liv jag vill läsa en bok. Rätt kul.

Men nu ska jag ta något och äta. Ha de bra så länge så hörs vi snart igen.

Godnatt


Shoppingen idag och är så lycklig :)

Vart ju shopping idag som jag skrev innan träningen.
Var ju i Skärholmen och shoppade var ute efter en transparant svart tröja men det fanns inte. Letade över allt. Med detta var de i skärholmen då och allt var på rea så det vart billigt.


Byxdress. 298 kr nu 50 kr från hm


Knästrumpor
. 49.50 nu 25 kr från hm
Var lite roligt. Ville köpa knästrumpor och letade efter de på hm men det fanns bara grå så då ville jag inte ha men sen när jag skulle gå så såg jag att de låg några par i en låda lite längre bort och då var det halva priset på de. PERFEKT


Grön ögonskugga, 20 kr från hm


och det vart en ny ring. 25 kr från hm



MEEEEN.. Det var inte allt...
Utan jag åkte hem till södertäje igen och då hoppade jag av bussen vid stan och gick in på lindex för att kolla om lindex i södertälje hade en transparant tröja så jag letade och kollade och sill slut när jag nästa gav upp så kollade jag på rea och stod och drog en massa tröjor år sidan så helt plötligt hade jag bara en transparant arm i handen. Och jag drog fram den för den hängde lite bakom allt och vad glad jag vart. min storlek och de var rea. LYCKA... Älskar när sånt händer. När man letar och vill ha och så fanns det EN kvar och i MIN storlek.. de var bara att gå till kassan direkt och sen gå hem och vara lycklig haha... 


Transparant tröja, 199 nu 139.50 från Lindex 

Här kommer mitt misslyckade kast..



Gjorde som sak inte så himla ont. Fick bara lite ont i knät eftersom jag landar så jag slog den i ringen. Men jag bara skrattade och stälde mig upp och kastade ett nytt kast. Så det var inga tårar eller blod haha tur de.


Träningen

Hemma från träningen nu. Var ett släggpass och sen avslutade med lite styrka. Var ett väldigt bra släggpass idag. Kastade så himla bra och jag var så glad. Fick på så många bra. Men sen när mamma och brorsan skulle filma så gick det inte jag ramlade och de såg riktigt illa ut men det gjorde inte så ont slog bara i knät så det gjorde rätt ont. Men upp igen på bena var jag och kastade ett till kast. Men kan ju inte avsluta med ett dåligt. Haha .. Video lägger jag in snart. Så då får ni se själva.

träning nu

Nu är det dags att åka till träningen. Bilder kommer efter när jag kommer hem

Hemma från shoppingrundan

Hejsan. nu är jag hemma igen. Det vart Skärholmen först och sen en sväng på stan i Södertälje och de var ju så tur att jag gjorde de. berättar mer om de senare när bilderna kommer på de jag shoppade. ska ta det snart.
men det var en bra shopping på rea riktigt billigt var de med..  Men mer om de om en liten stund

Godmorgon

Hejsan och godmorgon. Idag är det ingen skola för mig. Men om några min ska jag ta mig ner till bussen för att åka till skärholmen en snabbis och kolla lite saker. Ska gå ganska fort ska hem sen och plugga några frågor sen blir det träning ikväll. Men vi hörs när jag kommer hem igen. Puss på er

Mina händer idag


Vänster hand: Nitarmband, Tidnings gåva och lindex
Ringar, ormringen ?? Övriga hm

Höger hand: Tomas sabo armband
Ringar hm

Målade om mina naglar idag. Var trött på att bara ha svart. SÅ det fick bli halva svart och halva grå. Lite roligare haha VAD TYCKER NI?

Dagens Outfit


Päls, - Vila Oversize tröja, - Ginatricot Byxor, - Vila Skor, - Hm
Halsband, - Kappahl  armband  -  Tomas sabo och lindex  Ringar, - HM

Min dag

Hejsan. Nu är jag hemma igen från skolan. Riktigt skönt att vara hemma för jag är så himla trött.
Idag vart det ett ganska hårt styrke pass idag igen. Var inte pigg efter om man säger så. Körde i genom nästan hela kroppen. Men avslutade med en massa mage och de var inte så himla skönt. Men de behövs verkligen.

Sen glömde jag min lunch hemma så fick bli frukt idag till lunch inte så himla bra men de var de som fanns. Sen vart det träningslära och då hade vi kost. Haha komma till lektionen har tränat en och halv timmes styrke pass och sen ätit en apelsin och ett päron till lunch och sen sätta sig i klassrummet och snacka mat. Hmm inte bra där. Man blev ju lite hungrig då. Men jag klarade mig. Det fick bli macka och en kopp te nyss. Riktigt gott. 

Träffade en slägg kompis om man nu kan kalla de så. Det var i alla fall en tjej jag tävlar i mot i släggan. Träffade henne på bussen från skolan. Hon hade varit och tränat. Så det var trevligt med en massa snack om skola och träning. 

Men nu ska jag lägga mig i min säng och vila några minuter med min mini data i knät. Skönare att ligga i sängen med den än att sitta upp med statonära dator. Vi hörs igen snart.. Puss på er

Skoldag 2

Godmorgon. Då var man uppe igen. Håller på och gör ordning gröt till mig som jag ska ha som frukost. Har lite brotton tog lite extra sov tid idag så bussen går om 40 min. Men jag hoppas alla får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem från skolan. Puss

Hemma

Hejsan. Nu är jag hemma från skolan och träningen. Träningen gick riktigt bra och jag kastade slägga och sen körde jag mage och rygg. mest mage. Så de var ett skönt pass. Men nu blir det duschen och sen mat. Vi hörs kanske efter.

Snygga skor


Snygga skor från skopunkten. 349 kr

I skolan

Tjenare på er alla. Nu ni så sitter jag i skolan i datasalen och har tagit mig en dator och tänker sitta här i en och halv timme tills min engelska lektion börjar. Kanske inte så himla kul att sitta och vänta men de är rätt skönt ändå. För jag hinner kolla runt och blogg och läsa bloggar och kolla en massa annat så behöver man inte de när man kommer hem. Fast man måste ju ändå kolla men då blir det ju bara en snabbis.

Men hitils nu i skolan så har jag gymmat. Rikitgt skönt. Körde mycket armar och ben men sen avslutade jag med mage. Sen efter det vart de lunch nu nu så sitter jag här. Sen blir det som sakt engelska. Sen slutar jag klockan 4 sen blir det att åka direkt till sätra och träna. Därför är det skönt att kunna sitta en stund nu.

skola idag

Godmorgon. Då var man uppe och har redan ätit frukost.. Nu ska jag klä på mig och packa väskan sen blir det att ta mig ner till bussen och sen blir det en resa på 1 timme och 40 min till skolan. Hoppas verkligen inte att de är förseningar idag.. Men ha de så bra nu. vi hörs nog säker under dagen. Puss

Godnatt ... Skola imorgon igen.

Godnatt, nu är det verkligen sent. Imorgon börjar skolan igen efter jullovet. Känns både tråkigt och roligt. kul att komma igång igen så man håller koll på dagar och datum.
Så nu är det godnatt..

Föresten är rikitgt glad sålde mina 96 jeans ikväll... Så de var skönt att bli av med de och skönt att få lite pengar in på kontot som man inte hade räknat med idag..

Men nu så är det godnatt.. Hörs imorgon.

Nu är det dags för tv

Hejsan på er igen. Nu är det snart dag att sätta sig bekvämt i soffan med en kopp te sen blit det i en annan del av Köping. Sen direkt efter så blir det Johan Falk. Så vi höres kanske en snabbis efter de eller i reklamen ekker nyheterna. Höres

Igår och idag

Hejsan. Dålig på att blogga igår och idag. Men jag har min skäl.
Igår vart de att jag drog ner till stan vid 3 tiden träffade Ellinor. Sen slutade Jesper jobba vi 4 så då gick vi tre och käkade pizza och satt och snackade ett bra tag. Sen vid klockan 6 så tog jag och Jesper bussen hem till honom och sen efter en stund så kom Ellinor dit med. Så vi kollade på tv och snackade hela kvällen. Sen körde vi hem henne vid kvart i 1 tiden typ. Sen idag var det sovmorgon sen var det frukost sen satt vi och tog de lungt en stund och sen trog och tränade och där i från kommer jag nu. Skönt att köra ett pass fast tog de kanska lugnt. Måste vara på topp till nu i veckan. För imorgon startar skolan och de menas med att det blir en massa träning men de tycker jag ska bli riktigt skönt. Men nu ska jag få i mig mitt te och min macka. Hörs sen. Puss

städning i stället för shopping

Nej jag blir hemma. Vill inte åka själv och bussarna gick typ aldrig så då blir detv typ bara åka dit och sen vända.
Så jag får hitta på något hemma som jag absolut inte vet vad det ska va. jo kanske gå ner i källaren med mina julsaker och sen hämta upp min matta. Måste ha de på mitt golv för det är hur kallt som helst på golvet. Måste ha tofflor på mig så man inte fryser., så det får de bli. plus att damma och suga för de behövs. Så det ska jag b örja med nu.

9 Januari, 2010

Godmorgon, Godmorgon.
Vet inte om jag orka ta mig till skärholmen eller gå ner på stan. Känner liksom inte för att kolla runt lite. Fast ändå så känner jag för de. Vi får se om en stund. Ska nu äta lite frukost och samtigt som jag gör det ska jag tänka över vad som ska hända. Vi höres sen.

Godnatt ...

Säger godnatt nu. Ska upp tidigt imorgon och cykla som vanligt. Sen vet jag inte riktigt vad som händer imorgon på dan. Om jag drar ner till stan i södertälje och kollar runt men de är jag rätt trött på så jag funderar på att dra till Skärholmen för lite omväxlings skull. Plus att det finns lite mer affärer och pluset är också att det är under ett och samma tak. Men vi får se hur det blir. Sen senare blir det nog att träffa Älskling och en vän. :D Kommer nog bli trevligt.

Men nu är det dags att lägga sig i sängen. VI HÖRS IMORGON. Puss på er alla

Snygga skor men för tjejer med mindre fötter



Snygga skor från modekungen som jag verkligen skulle vilja ha bland min sko samling. Riktigt snygga tycker jag. en tyvärr är de för tjejer med mindre fötter. 35-39 har de och jag har ju 40-41 Så tjejer med stora fötter är det inget för :( Synd.


Snyyg tröja från MODEKUNGEN.SE


Kolla in va snygg tröja jag hittade på Modekungen.se

Den skulle man verkligen inte tacka nej till.


Samets tajts



Detta bär jag idag...

Samets tajta - Hm, Svart klänning - Ginatricot, Kofta - Hm, Kors halsband gammal från salme byn om ni kommer ihåg sommarprogramet som gick för en massa år sen, Kängor - hm,

I min hand har jag min te mugg. En rätt cool kopp som ser ut som en take way pappersmugg, men nej nej det är det inte. :D Köpt från Lagerhouse.

Kebab men inte god

Har precis ätit en kebab talrik. Vi stack och köpte och sen åt hemma. Men det var inte så gott som jag hade hoppas på. Men ikväll blir det let's dance och det ser jag verkligen fram i mot. Men innan de så ska jag lägga mig tillbaka i sängen och läsa FREDAG. Sen ska jag även försöka ta en outfit bild. Vi hörs senare.

Ibland blir man glad på engång :)

Nu vart jag riktigt glad. Fick ett brev från CSN om mina utbetalningar. Och när jag kollade och läste om varför de skickade en till. De skickade en i höstas om hela året 09/10 men nu hade de tagit nytt beslut. Eftersom jag går på folkhögskola som räknas det typ som gymnasium så är man under 20 år så får man samma summa av CSN som när jag fick under gymnasietiden. 1050 i månaden. Csn hade skrivit att jag skulle få 1050 i månade förutom juli och sen bara halft i Dec och Aug. Så i dec fick jag 525 men nu kommer det ett brev att de hade ändrat så jag fick idag 525 kr och tagit bort i aug. Men då är jag ju över 20 år och får som om man gick på högskola eller så. Jag trodde att jag skulle förlora de 525 kr bara för att jag fyller nu i slutet av januari men detta var ju skit bra. Skönt med 500 extra på kortet. Funderar på att spendera de på engång eller att spara de med de andra pengarna jag lägger undan till min mobil.. Ja du jag hade ju inte räckat med dom är pengarna så kanske bara gå och köpa något fint till mig själv. Känner mig värd de.

Ikväll startar let's dance



Let's Dance 2010. Vem vinner av dessa 12? 
Jag hejar helt klart på Elin Kling. Vem är din favorit redan nu?




Let's dance låten av Linda sundblad

-

Godmorgon. eller vad fan jag ska säga. Var på rätt bra humör i morse och gick upp tidigt och cyklade en halv timme sen vart det frukost sen var allt skit igen. HATAR verkligen. Så nu är denna dag förstör precis som igår.
Aja tänkte ha klätt på mig men jag tror jag gå och lägga mig istället och skiter i denna dag.

Godnatt ...

Kan inte somna igen. Vill sova men det går verkligen inte. imorgon måste jag upp i tid och inte göra som jag gjorde idag. stälde klockan oh sen somnade om. Nä imorogn måste jag upp sen blir det att cykla och samma sak som imorgon. Nä jag får hitta på något som gör så jag somar nu. mina ögon håller på att ramla ut fast inte för att jag är trött då. Men men. Godnatt på er alla.

film nu

Hejsan. Har ätit middag för en stund sen och ska nog snart sätta mig i soffan och kolla på film med mamma och pappa. Så jag ska nog då göra ordning en kopp te och sen ta en passionsfrukt. Har blivit helt tokig i det. Är ju så himla gott. Började göra en rejäl städning inne på mitt rum och tagit bort alla julsaker. Är rätt skönt att bara få bort de. Men jag orkar inte fortsätte just nu. Är lite att plocka bort och fixa innan jag ska sova i alla fall eftersom det ligger som en hög på min säng. Så det ska jag göra efter filmen. MEN NU FILM!! Haha

styla i ihop en outfit på HM


Detta styla jag ihop på
HM. Riktigt kul var det. Dom här kläderna skulle jag inte tacka nej till. Denna outfit skulle jag gärna sätta på mig.

Detta har jag gjort på morgonen


Tog och morgon tränade lite hemma. Klev upp och satte på sex and the city avsnitt och sen cyklade jag i en halv timme till de. Sen vart de planka, sit ups och rygglyft. Rikitgt skönt var de. Sen efter det vart de en god frukost som bestod av gröt en macka och vatten med citronskiva i.

Rikitgt skön start på dagen.

Kan inte sova

Det är svårt att sova. låg i mörket och kylan och inte kunde sova. Sp jag tände ett ljus nära sägen och drog upp tecket och sen tog min dator och la den i mitt knä. Ska nog kolla på något tv pogram på play sen måste jag sova. För imorgon måste jag träna. Har varit riktigt dålig på de nu. tränade sist i måndags skulle ha cyklat idag hemma på  motonscykeln men så vart inte men imorgon ska jag börja dagen med det. Sen får vi se om jag sticker och styketränar. Men men vi hörs imorgon. Pussss.

Ny header igen


Som jag sa var jag inte 100 nöjd med min header så idag har jag gjort en ny. Lovar att inte hålla på och byta varannan dag men nu är jag nöjd verkligen. DETTA ÄR VERKLIGEN LOUISE. tre par skor och en text. A girl just as hot as the shoes she chooses .. Skorna beskriver mig som person verkligen. Vita tyg skorna som jag typ sov med i somras älskar de och längtar till våren när man kan sätta på de och gå runt i ett par skona skor hela dagarna.
Sen har vi mina klackar. Mina favoriter jag äger. jag ÄLSKAR ju skor och älskar med höga klackar så självklart ska de få vara med. Sen har vi mina sport favoriter. min SLÄGGSKOR. mina älskade skor som jag har på mina fötter när jag kastar i väg min slägga.

SÅ TRE SKOR BESKRIVER MIG PÅ TRE SÄTT och jag är precis lika het vad jag än sätter på mig. Den ni haha..

Snygga leggings från LINDEX


Lindex har riktigt snygga leggings. Här har ni mina favoriter just nu från dom.

Wallander och gjort en header

Klockan är inte mycket men är ändå lite små trött. Har precis kollat på en wallander film. Funderar på en till film fast i sängen kanske. Fast först ska jag sitte en lite stund här vid datan. Kolla lite tv program på nätet sen sängen. Har även gjort en header idag. Men jag får se om den kommer upp. Är mer nöjd med den än den jag har nu. Men vi får se om den kommer eller inte. Vill inte hålla på och byta hela tiden. Eller det är ju rätt kul nu när jag förstår hur man lägger in och fixar. Men vi höres. Puss

Min vita favorit



Denna vita tröja från Ginatricot som jag köpte innan jul har verkligen blivit en favorit tröja. Rikitgt stor och mysig.

Tröja, - Ginatricot Jeans med skin på sidan, - Hm Stor halsduk, - Hm Vit stor ring och min rosa klocka, - Jet set

Hemma från stan

Hemma nu. Vart att mamma och jag gick ner till stan för att handla lite på apoteket. Men sen vart det även en runda runt. Jag testa en massa snygga skor på belle och på dinsko som jag gära skulle fått följa med mig hem. Självklar var det sånna skor som man absolut inte skasätta på sig nu och gå ut i kylan och halkan. Det var riktigt höga klackar och några var det så att tårna ska synnas och det är ju inget att sätta på sig nu direkt. Men det är ju snyggt att ha på hyllan inne på mitt rum. Det kan ju vara som en inredning istället. I love shoes! 
Men det var bara tre små ljus. 



Små ljus i tre olika färger. Lila, ljus rosa och vit. 5 kr st från Åhlens   

Hejsan på er nu är jag här igen

Godagens. Har för en liten stund sen ätit frikost. vart en sen fast jag vaknade tidigare. Stälde klockan på 9 idag men vaknade kver över 10 typ. Jag stängde bara av alarmet på mobilen och sen sov vidaren i en timme typ. Skönt men inte bra. Måste ju börja komma upp nu. Men men det får bli bättre imorgon.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Får väl hitta på något så jag inte hamnar vid dator hela dagen som någon datanörd typ. Men nu ska jag kolla runt som jag göra alltid på olika bloggar och se om någon har skrivit något roligt. Ha de bra så länge.

Godnatt ...

Gokväll. Nu är det snart dag för sängen och sätt på film. Känner mig lite små trött just nu. Så det är nog bäst att göra sig i ordning för natten. Men ni alla får sova så gott. Puss 


Snygga klackar från DINSKO



Här har ni 12 stycken skor från dinsko. Alla vill jag verkligen ha. Men mina favoriter just nu är de på raden högst upp och den tredje från vänster. Rikitgt läckar tycker jag.  

 


Äntligen har jag busskort igen



Äntligen har jag nu fått mitt busskort. Det blir mitt sista terminskort plus jag kommer ha nu. Känns ju lite sorligt sen får man åka på student eller vanligt. Men detta kort kommer jag använda flitigt det lovar jag.

Har precis ätit middag och innan de så var vi och handlade och köpt mitt busskort sen ringde Jesper så jag snackade med honom en stund. Kanske blir att inviga busskortet redan imorgon. Kanske blir att åka hem till honom imorgon.  


"Pimpar med en färgglad klocka"


Här kommer dagens outfit. Men det vart rätt dåliga bilder med min webkamera orkade inte fixa med kameran och sen ladda in bilderna så jag tog två bilder så här i stället.

Lång grå kofta, - ärft av mormor Lång T-shirt med tryck, - Ginatricot Svarta byxor med skin på sidan, - Vila Stor silver ring med vita stenar, - Hm och Rosa klocka, - Jet Set



Snyggt armband från KAPPAHL



Hittade ett snyggt armband från
kappahl och kostar 79.50


Stälde klockan ...

Godmorgon! Idag så vaknade att klockan ringde. Stälde klockan igår så jag börjar bli van med det igen eftersom skolan börjar snart igen och då kan man inte ligga och sova bort hela dagen och sen helt plötsligt gå upp vid halv 6.
Har redan varit ner till tvättstugan och hjälpt pappa sortera. Eller jag sorterade mina egna kläder så de hamnade rätt. Sen vart det frukost sen satte jag mig här vid datan. Ska inte hitta så mycket som jag gjorde igår för då kommer jag få fyrkantiga ögon. Men kolla runt en stund går bra. Ha de bra så hörs vi senare!

Godnatt ...

Nähe, Nu är filmen slut så det är väl dags att stänga av dator nu och kanske sova. Känner mig bara lite för pigg för att sova men men jag får försöka och lägga ner huvudet mot kudden. Det brukar hjälp, IBLAND.
Men sov så gott nu alla om ni inte sover redan. Puss

Tunika från LINDEX


Börjar verkligen gilla Lindex nu. Lindex hatade jag att gå in förut men nu. Vad har hänt egentligen? De har riktigt mycket som man vill ha.

Denna tunika hittar ni på
Lindex och kostar 299 kr

"Ny blogg", ny tränad och snart SEX AND THE CITY

Nu ni. Nu har jag ändrat ALLT på min blogg! Det ser nog kan jag tänka mig. Kan nästan inte räcka upp allt jag har ändrat nu. Men det är i alla fall header, meny reden, bytt fär på länkarna, Bytt färg och satt bakgrund på rubriken, ändrat text stil, ändrat färg och gjort linjen efter varje inlägg större och satt dit bilder nere vi länkar på mig och jesper. Dom bilderna kan man klicka på då kommer man till en sida där jag har skrivit mer om mig själv och sen klickar man på Jesper kommer man till hans blogg. Hoppas ni gillar det. Jag gillar i alla fall det men inte riktigt 100 på header men det sa jag ju förut. Men det blir väl att jag gör om den om ett tag. Ska nog sätta mig ner och göra en mer ordentligt och inte göra på 5 min som nu. Men men vi får se hur den blir då.

Har varit också och tränat nu. Har inte bara varit en dag framför datan och fixat med bloggen. Man måste ju faktiskt röra på sig. Vart lite styrka idag och sen 100 ms lopp som jag dog på typ. Sen var det hem igen och äta middag och sen fixa med bloggen. Men nu väntar duschen sen ska jag nog gå och lägga mig och kolla på sex and the city filmen. Kollade klart på hela serie igen för 100 gången. Nä kanske 3 eller 4 sen jag fick för över ett år sen. Men den är så himla bra. Så i kväll blir det filmen. HA DE BRA SÅ LÄNGE!

Ny header


Fixat en ny header nu. Är inte 100 nöjd. Men nu har jag för första gången gjort en egen. Vart en lite enklare. Men jag kommer nu att ändra header lite oftare och försöka göra lite svårare. Men tog bort även den rosa bakgrunden och fick bli vit plus att jag har ändrat bredden på bloggen till lite större. Vad tycker ni?

Nytt på bloggen

Hejsan. Har inte bloggat idag än fast jag har varit vid datan sen jag vaknade. Men jag håller på att fixar med min bloggs design. Försöker mig på det. Lite nytt har kommit upp än så länge. Klocka och bloglovin ikoner har kommigt upp. Har fixat lite och testat ny bredd på bloggen men ändrade tillbaka till det gamla igen. Ska försöka göra om min header nu om jag klarar av det.

Men nu ska jag sätta mig vi min brors dator och fixa lite i foto programet han har vi hörs senare. Kanske blir senare idag för jag ska åka och träna snart. Men vi hörs. Puss

Godnatt ...

Är rikitgt trött nu. Så nu ska jag ta och gå och lägga mig. Sov så gott.
Hörs imorgon. Puss

Älskar ringar

ringar
Jag har gått och kärat ner mig i stora ringar. Här har jag satt ihop en massa snygga som jag bara önskar att jag fick bära på någon av mina fingrar. Riktigt snygga. Satt ihop bilden på
polyvore

Svart, Randigt och Päls



Pälsjacka, - Vila Randig tröja, - Ginatricot Jeans, - Vila Kängor, - Hm

 


Hemma.. Dags att fixa nu ..

Nu är jag hemma igen. Är rikitgt trött i kroppen nu. var rätt kallt ute så när mamma och jag var på väg hem så sprang jag nästan hem för jag frös så mycket. Inte bra att gå inne i varma butiker för länge för sen när man kommmer ut igen så fryser man jättemyket. Men nu ska jag göra lite nytta inne påp mitt rum ska bara blocka lite med mina papper sen tror jag att jag ska fixa med min garderob ute i hallebn plus kläderna på min klädställning inne på mitt rum. Behövs i alla fall göras i ordning ute i garderoben i alla fall så det tror jag att jag börjar med. ha de bra så länge.

3 Januari, 2010

Godmorgon på er. Har precis ätit en god frukost. Nu ska jag klä på mig och fixa i ordning mig sen ska mamma och jag gå en promenad så vi kommer ner till stan för att handla några saker. Så vi hörs senare Puss ♥

Blogg och musik

Sitter med min lilla dator vid min nya byrå som jag har fått in på mitt rum. Det är mammas egentligen men jag har nu fått in den på mitt rum för för att kunna sitta med min dator och även ha saker och så i den. Så det har blivit en plas för min dator och kommer också vara för mina läxor och sen har jag även till att förvara mitt smink, hårsaker och smycken. Verklingen perfekt för mitt rum. Har inte berättat det än men jag har bara haft den i tre dagar.

Men jag sitter här då med min dator och lyssnar på en låt som jag verkligen har fått på huvudet efter jag såg sex and the city 2 trailern så nu sitter jag och lyssnar på den om och om igen.

Men tror nu att jag ska lägga mig i min sängen och kolla på tv! Ha det så bra så länge..

"Empire State of Mind" Jay-Z och Alicia Keys



Byrån som jag har fått in på mitt rum. Det är som en byrå och ett skrivbord. Perfekt är det..

Godare än godis


Vart tv och en talrik med massa godsaker. Vart Rosa passionsfrukt den stora och sen vanlig passionsfrukt och sen kiwi. Rikitgt gott. Godare än Godis! Mums

 


Vart ikea idag

Kom inte upp från sängen så fort förut idag. Men till slut så klev jag upp och gjorde i ordning mig sen tog vi och åkte upp till Ikea och kolla lite. Vi köpte en bänk typ till hallen. Matta till vardagsrumet och till köket sen köpte jag två ljus. Mina favorit ljus i glas med vanilj doft. Sen åkte vi hem och handlade på ica. Då hittade vi en frukt som jag aldrig har sätt. Rosa passionsfrukt den är större än vanlig passionsfrukt. Sen vart det även vecko reyv som fick följa med hem och i detta numret så fick man en lite face mascara.

Men nu ska jag kolla på tv och smacka på min passionsfrukt


White and Black

 


Klänning,
- Ginatricot Nitskärp, - Lindex Skinnjacka, - Hm Pälsväst, - Hm Väska, - Hm Stövlar, - Skopunkten

 

 

 


2 Januari, 2010

Godmorgon! Vaknade för en timme sen. Då gick jag upp och åt frukost. Men nu ligger jag i sängen igen och kollar på tv och har min dator i knät. Ska kolla lite bloggar och så sen måste jag hitta på något vettigt.


Sängen nu.

Är riktigt trött just nu. tror nog att jag ska gå och lägga mig nu och kolla på en film och bara ta det lugnt men innan de ska jag bara blocka upp alla kläder som ligger på mitt rum som jag inte orkade blocka upp i natt. 

Vet ni det är bara 27 dagar kvar till min födelsedag. 27 dagar kvar till 20. Nu börjar jag räckna ner.

Året 2009

Januari
1 januari började inte så bra. Efter tolvslaget när jag var hos Jesper och firade så började jag
må lite dåligt Sen efter några timmar så hade jag så ont i magen så jag fick åka in till sjukhus
och där fick jag ligga i 33 timmar och de tog prover på mig typ hela tiden. Så det var inte så kul att starta det nya året så.
Den 17:e så var jag på träningsläger i Eskilstuna plus att jag hade mitt projektarbete med gruppen då under lägret. 19: e vart det dags att åka till Romme med skolan och det var riktigt kul att åka för den här gången så lärde jag mig mer och jag vågade lite mer. 24: e skulle vara min debut inomhus men så vart det inte. Var sjuk och fick ställa in. Det var första gången jag ställde in en tävling som jag var anmäld till. 28: e var det ju min 19 årsdag och den 30:e så firade jag der med tjejerna med en tjej middag och sen efter det vart de utgång.



Februari
Då hade jag och Jesper varit tillsammans i ett år. Det är ju alla hjärtans dag då vi hade varit tillsammans i ett år så vi firade då med en fika på stan först och fick en parfym och ett gossedjur som jag kallar för stampe haha. Sen efter fikan så åkte vi och kollade på hockey och det var mysigare än vad man tror Jesper gillar ju hockey och jag tycker de också är rätt kul att kolla på. Sen efter så åkte vi hem till honom och käkade middag och så. MYSPYS!15: e så var jag och kollade på den ända hela hockeymatchen som Jesper har spelat och då höll han 0:a också. Sen vart det lite tråkigt den 18: e. Då fick vi våra studentmössor och min var det fel på. De hade glömt trycka två nollor så det stod 29 istället för 2009. Riktigt illa av ABC- gruppen. 19: e avled Helge som var SIF: s hjärta enligt mig. Sen äntligen var det den 21: a och då fick jag gå på handledarkurs för att få kunna övningsköra. DM i nyköping var den 22:a och då vart min debut och den ända inomhus tävlingen. Men det gick inte så bra i kula men satte nytt inomhus rekord i längd (4.41) och sen i vikt (9.58).



Mars
Började tillverka egna armband då och tyckte det var jätteroligt men har varit dålig med det nu men ska nog börja igen. Höll mitt Svenska nationella tal och var så nervös men lyckades verkligen. Hatar att prata så inför folk men jag lyckades bra och fick till de och betyget vart VG så det var det bästa jag har fått i Svenska. Samma dag som jag höll i mitt tal (19/3) så fyllde mormor 70 år. 23 Mars så var det dags för första dagen på min praktik plats på Södertälje sjukhus och det var en riktigt bra plats jag fick och en jättebra handledare. 27:e var det dags för Helge Landins begravning så då fick jag stå med klubbens flagga vi sidan av kistan. 30 Mars så fick jag besöka en halvdag på röntgen avdelningen och se hur de jobbar.


April
Den 1:a var det dags att komma tillbaka till skolan för att skriva nationella prov i svenska som gick riktigt bra fast ändå så dåligt. Fick inte till det först men lyckades sen skriva ihop lite och fick G på det. Den dagen var en varm och solig dag så det kändes verkligen som vår också för att de sopade gatorna plus att jag hade första utomhus träningen då så därför också kändes det som vår verkligen. 6 april slog jag till med ett rekord men inte då i slägga eller någon annan friidrottsgren utan i att handla skor. Var ner till stan och köpte tre par klackar. Har inte slagit det rekordet än. Men det ska jag försöka slå i år i alla fall. Samma dag fick jag mina papper för att få kunna övningsköra så på kvällen var jag ute och fick köra på gröndals parkering med pappa. 8 April var det dags för min studentskiva med middag och fest på hamnmagasinet. Men vi började hemma hos Åsa och fixade i ordning oss. Så det var en trevlig onsdagskväll. 10:e så fick jag köra landsväg för första gången hos min mormor och morfar samma dag så råkade jag trampa sönder min klack på mina skor inne på Ica så det vart lite jobbigt att gå och lite pinsamt haha. 11:e så var det dags för påsk mat med släkten då så tog jag och brorsan en massa bra bilder i mormors och morfars trädgård.
16:e så flyttade jag till Jesper för några dagar då hans föräldrar åkte på semester till London. Så jag var där i några dagar. Jesper gick i skolan och jag var hemma och plugga och passa hundarna. Plugg var det en massa under denna månad fast jag hade praktik. Låg efter i massa så då fick man ta igen de då. 24:e så hade jag en ny skribent på min blogg. Jesper bloggade och samma dag så slog jag han med 1p i minigolf. 27/4 fick betyg i natur efter 2 år. Samma dag kom min studentmössa och den här gången så var den rätt. 30:e var det mösspåtagning och fest i sthlm.


Maj
Studentkläningen inhandlades den 2: a och det vart en riktigt fin klänning var perfekt och precis så som jag ville ha den. Den 3: e var jag i sätra och tävlade min första tävling och persade (36.97). 9 Maj så vart min bror 18 år så den 13:e fick han följa med på Jespers studentskiva som han hade i sthlm. 14 så var det sista dagen på praktiken och de var lite tråkigt för de hade varit så roligt och bra på den avdelningen. Men vi käkade tårta som jag hade köpt med mig och sen fick jag en present av min handledare. Riktigt gulligt av henne. Sen den 18:e då min första dag i skolan skulle vara i skolan igen efter praktiken så var jag på Bosön och intervjuades och fick kolla hur deras skola såg ute och få veta lite om skolan och så. 20-24 maj var jag på Åland på träningsläger. 29 Maj var dagen min älskling fick springa ut ur skolan och skrika FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Och sen 31:a Maj så satte jag mitt dröm pers i slägga i sätra. ÄNTLIGEN ÖVER 40. 40.17 vart det.


Juni
Månaden började med D-HLR kurs i skolan men de var inte många dagar kvar nu. 3:e var det sista dagen i skolan för sen den 4:e tog jag studenten och hade en super kul dag i regnet och kallt var det. Men vi var lyckliga för det. Jag var riktigt lycklig eftersom jag fick in alla mina 16 arbeten i tid låg efter i massa plus fick nya hela tiden men jag lyckades och fick riktigt fina betyg. Sen den 6 juni var det som vanligt Kringelspelen och då skulle jag vara funktionär i kula men jag vart grenledare och det var riktigt kul faktiskt. Friidrotts skolan drog i gången och sen kom midsommar och då var jag hos min mormor och morfar och det vart riktigt midsommar väder. Ena sekunden sol och varmt och andra regn och riktigt kallt. 20 Juni fick jag också reda på att jag hade kommit in på Bosön idrottsfolkhögskola så då vart jag riktigt glad. 25:e var sista dagen på friidrottsskolan sen var det hem och packa för sen den 26 så drog vi ner till Göteborg och Världsungdomsspelen. Första dagen vart det mest shopping sen på lördagen tävlade jag på kvällen sen drog till Liseberg sen på söndagen kollade jag tävlingarna och sen åkte hem igen. Sen den 30:e så var det verkligen härligt. Riktigt varmt var de och jag var med Jesper och solade och badade och det var hur härligt som helst.


Juli
Först juli så vart det shopping runda i skärholmen men jag handlade inget jag gick runt och köpte bara saker som skulle piggna till mig som icelatte och dricka. Sen vart det träning med Jesper nere på ip. Så det vart att vi kastade diskus. Sen efter skulle jag övningsköra hem till han men det gick inte så bra när jag stop vid ett stopp i Järna. Fy va jobbigt de vart och det får jag fortfarande höra. 3 juli fick jag mina fina betyg skickade och det firade jag med god lyxig glass. 10:e så fick jag veta att han kom in på hans skolan som han sökte. Jag var mkt med Jesper och vi hittade på en massa men sen var han en vecka nere i Göteborg och dömde på Gothia cup så då var jag utan han i en vecka. 12:e så persade jag i diskus med över en meter. (24.09) här i Södertälje. Sen började min tränings vecka den 13:e när Jesper var nere i gbg så skulle jag träna som en idiot så jag tränade varje dag 2 gånger om dagen typ. Sen den 17:e så drog jag till Gävle och tävlade och misslyckades totalt. Haha Ramlade för första gången i ringen då. 31:a så var det dags för DN-galan och jag satt precis bakom spjutet och det var hur kul som helst.
Denna månaden började jag sortera en massa skit inne på mitt rum och sen började vi leta efter en ny soffa till våran nya lägenhet.


Augusti
1:a så var det dags för mig att tävla i dn-galan fast den lilla. Så då lördagen den 1 augusti var det dags för att tävla i spjut där jag kom 6:a men det gick riktigt dåligt. Sen den 2 så var det dags att tävla igen och så var det i kula och då kom jag 4:a och där gick det rätt bra ändå. Den 3:e kom student kortet hem riktigt fint och jag började verkligen sakna OP3 då. 7:e var det gurkspelen så då åkte jag till Västerås och tävlade i slägga men det gick inte så himla bra på tävlingen hade ont i axen efter att jag drog till den list konstigt när en gubbe körde in i oss bakifrån när vi skulle åka till tävlingen. Men sen den 9:e vart de tävling igen fast då i Huddinge och då gick det bättre. Sen den 11 Augusti tog min älskling sitt efterlängtade körkort så redan samma dag kom han och hämtade mig med bilen. Sen den 13:e så rullade pappa och jag ner till Kristianopel där vi sov en natt och sen den 14:e tävlade jag i JSM nere i Karlskrona. Det var inte ett bra sm men det var ändå rätt roligt. Trevligt gäng man var med under tävlingen sen var det roliga funktionär som man skrattade åt och det var så roligt. Sen efter tävlingen så var det att rulla hem igen så då följde linda med i bilen som jag tävlade i mot. Så det var kul att få med någon att prata med och ha lite sällskap med. Sen den 15:e så konfirmerades min syrra. Sen drog ju friidrotts VM igång så då satt man framför tv en massa och bloggade om alla kast resultat och även svenskarna. 21:a var jag till Bosön för att fixa med min lägenhet som jag inte ville ha av skolan. Så då var jag dit upp och snackade med dom. Sen den 22- 23 :e var det DM i Eskilstuna och det var bara ett stort SKÄMT allt. Riktigt dåligt dm. Men jag vann släggan och det var mitt mål fast dåligt resultat. Sen den 24 Augusti så började jag på Bosön idrottsfolkhögskolan och de var riktigt kul. Sen den 29 Augusti så flyttade vi.


September
Månaden började med flytten den tog några dagar men vi vart klara till slut så det vart många dagar. 6:a var jag i Eskilstuna och var funktionär på kulan och sen en stund på höjden på mångkamps sm. Den 9:e var det nollning i skolan så då fick vi nya göra en massa konstiga saker. 12 så firade vi farfars 70år dag och sen fyllde han den 14:e. Den 19:e så var jag med Jesper på bio i sthlm och såg Beck och de var en kväll som man inte glömmer när vi snurra runt i bilen i sthlm och sen i parkeringshuset när det var lite knas men som gick bra tillslut. Sen den 20 gjorde jag mitt ända castorama för 2009. Det gick väl då där. Kom över 2000p i alla fall. 23:e så hade vi klasskamp i skolan så då spelade vi innebandy, fotboll och vollyboll och man skulle ha en tjej på plan hela tiden och jag var den ända tjejen från min klass så jag fick vara på plan hela tiden men det slutade bra för min klass vann hela skiten haha. Riktigt roligt. September så kom också lilla Tingeling hem till Jesper deras lilla hund som jag fick passa. Sen var det många långa dagar i skolan.


Oktober
Första oktober så vart jag klar inne på mitt rum packade upp klart alla kartonger. 6:e fick jag veta att jag kom med i elitträningsgruppen i skolan. Så jag fick egenträning på schemat så jag fick Anders Gärderud som mentor för träningen i skolan. 7:e var jag och min bror riktigt duktiga. Vi fick en skruv lös båda två och stack ut och sprang 6 km. den 11:e vart jag klar med min första halsduk som jag har stickat själv. Vart helt tokig ett tag och stickade hela tiden. 13:e var David Lega i skolan och höll en föreläsning om sig själv och det var riktigt kul och intressant. 19:e så började special veckan i skolan och så hade jag massage kurs grund så under 5 dagar så fick jag lära mig alla grunder i massage för hel kropp. Riktigt sköna lektioner var de. Ge massage få massage så det 5 härliga dagar. 26:e slutade träningen med kaos och jag slutade träna i gröna gruppen så vi startade en ny grupp. 29 :e tog jag och åkte till mormor och morfar själv. Hade då höstlov.


November
1:a morfar fyllde år så jag var kvar hos mormor och morfar så jag var där och firade han. Samma dag så var jag ute i trädgården och snodde med mormors nya kamera som hon hade köpt så då knäppte brorsan över 100 bilder när jag hoppar runt bland alla löv. Sen den 2:a så var de skolan igen då var lovet slut. 3:e började jag och fixa lite nytt med bloggen. Så vart ny text stil. 4:e ballade tele2 nät ute och mobilen funkade inte på hela dagen. 6:e så var klassen på grundvandring på stadion sen besökte SOK. Sen den 7:e var jag och mamma på mat och vin mässan och hälsomässan. 11:e var jag för första gången typ till Södertälje stadsbibliotek och lånade två böcker och sen köpte även en bok till mig. Haha fattade inte riktigt vad de var med mig haha. 12:e så körde jag mitt första släggpasset på Bosön på träningen i skolan. Sen på kvällen så var jag på Vilas vip kväll. Rebecka hade bjudit dit mig så jag fick 20% på allt jag handlade. 18:e så var Jens Lind och föreläste eller rättare sakt visade klipp på olika inslag han hade gjort till svt. 19:e så hade jag först prov i skolan i träningslära. Och de provet klarade jag med 2,5 poäng så jag var riktigt lycklig.  25:e var första tränings passet i Sätra. 28:e började jag julpynta inne på mitt rum och sen den 29:e firade vi min syrra och sen den 30:e fyllde hon 15 år.


December
1:a December så var jag på stan för jag inte kom till skolan eftersom inga tåg gick så jag handlade en massa. Bland annat present till Jesper som jag äntligen kom på vad jag skulle köpa. 5 december åkte Tove ut från idol och de var tråkigt men då direkt efter så bokade Jesper biljetter till finalen. 6 :e så var jag hos Jesper och firade honom med hans familj och några släktingar. 7:e så vart det nya kategorier i bloggen. 8:e så fyllde min älskling 19 år. Samma dag så bakade jag bröd som jag inte brukar göra och sen fick jag nytt besöks rekord. 11:e så var det lucia i skolan och jag var med i tåget och var tärna och sen på kvällen vart det Idol finalen och Erik vann men nu efter tycker jag att Calle var mycket bättre. 12:e var hos farfar och Gun-britt som vi gör varje år och träffar extra släkten eller vad man nu ska säga. 13:e Lucia dagen var jag i tveta kyrka och kolla när min syrra hade lucia tåg med KU. 14:e vaknade jag och så var det helt vitt ute den dagen tog jag med svin influensa sprutan och sen var på träningsmöte + julbord. 15:e var jag sjuk och det var från sprutan så jag var sjuk tisdagen och onsdagen. Sen den 18 så var det julavslutning i skolan och sen fick vi julbord sen efter vi slutade så åkte jag in till sthlm och handlade alla julklappar till alla så jag kom hem med en massa påsar. 19:e så hade vi lilla julafton plus att pappa bröt av mitt kors på halsbandet. 20:e var hos Jesper och fick min julklapp. 21:a så tog vi en långpromenad på 5 km med hundarna i snön och jag hamnade några gånger i snön. 22:a åkte till mormor och morfar och tåget var nästan 2 timmar sent. När jag väl kom fram så köpte morfar och jag gran och handlade mat. 23:e julpynta och klädde julgranen. Sen vart det julafton och så kom resten av familjen. Sen på juldagen så åkte Anna, jag och pappa hem igen. Annandagen så hämtade Jesper och hans familj sen åkte vi tills hans mormor och morfar åt middag. 28:e så kollade Jesper, jag och hans brorsa lite om det fanns rea i Södertälje sen den 29:e så gymmade vi först på morgonen och sen efter åkte vi upp till Stockholm och kollade lite och handlade. Nyårsafton var en lugn kväll hemma hos mig och Jesper var här och vi käkade middag kolla på hockey och sen vid tolvslaget gick vi ut.


VART MYCKET TEXT I ÅR! Men det är nog kul och läsa en sammanfattning om allt jag har skrivit om i år. Jag hoppa nu att ni får ett bra 2010 och att vi får ett bra blogg år.. Så kommer sen nästa inlägg om året som har varit om ett år. Men de är långt till dess.  


1 Januari, 2010

Hejsan. varit dålig idag på att blogga. Men har inte orkat. Har varit rätt trött. Det var en lång stund i sängen i morse men sen gick vi upp till slut sen vart det frukost sen var det att jesper och jag hamnade i sängen igen och och snackade och kolla saker med min dator sen sen vid kl. 15 så kom jespers pappa och hämtade honom sen efter de har jag bara tagit det lungt. kollat på tv och så. Sen nu i några timmar så har jag skrivit på mitt år 2009 som jag kommer snart bli klar med. Men har tagit en lite paus nu och äter kex och ost och kolla på tv. Men snart så kommer de jag har skrivit inom en timme skulle jag kunna tänka mig. Hörs sen.

2010

NYTT ÅR!!!