vikt, resultat

v.24
 
Vikt - 67.1 kg   
Kroppsfett - 21,1%  
Kroppsvätska - 57,6% 
Muskelmassa - 24,6kg  
Benmassa - 11,8%
BMI - 21,2
 
Underviktigt enligt vågen.
 

missade att skriva förra veckan. Var ett minus iaf från förra veckan. Låg då på 68 kg middade skriva upp de eftersom det var så stressigt för min syster tog studenten då. Men tyvärr vart det minus på muskelmassan också. var uppe på 24,9kg då. Och nu som sakt är jag nere på 24,6kg fattar inte varför de bara går ner. Har sån fruktansvärd träningsvärk i armarna och musklerna gör så ont. Hoppas nu bara på ett plus på musklerna till nästa vecka. 
 

Den senaste veckan har jag inte tränat mycket. Skulle hunni om jag haft ork. har jobbat och haft ingen ork till träning faktiskt. I söndags så vart det många km iaf. först vart det ett 5km runda sendan en stund senare vart det 2,6km löpning med pappa plus lite styrketräning i utegymmet på gröndal. är så stolt att jag för första gången i mitt liv klara armgång som jag aldrig klarat förut. vart så nöjd när jag klara att förflytta en pinne som jag tidigare aldrig ens de klarat. Riktigt nöjd. 
 
Sedan i måndags för det en bra dag. jag persade i bakåtkast med kula. Det var super många årsedan jag satte mitt rekord. Som då på 13,50 meter men för första gången klarade jag av att komma över 14m, 14,30m gjorde jag och alla andra försökt var över mitt förra pers. för några veckor sen gjorde jag tester och då gjorde jag 12,53m så vilken ökning. Jag tror att perset beror på att jag känner mig smidigare, snabbare och starkare. Allt de behöver man tycker jag för att få iväg kulan. Hålla balansen. hitta kraften och skicka i väg kulan med en fart då flyger kula långt.... 
 
SÅ NÖJD TJEJ... SUPER LYCKLIG!!!
 
Löpningen i söndags
 
 
Kulkasten i måndag
 
 

Halvår

Ett halvår har gått. Gått ner från 81kg till 66kg. Nu ör målet att gå upp några kilon fast då i muskler. Aldrig ge upp

http://fgr.am/f/D70N2LUytI