Dags för sängen.

Nu ska jag säga godnatt till er alla. Jag ska gå och lägga mig nu och ska försöka somna så fort som möjligt. Har nämligen nationella provet i svenska B imorgon :( känns verkligen inte kul. får hoppas att det finns ämnen som är roliga att skriva om.

Men godnatt på er nu. Puss och kram ♥

Önske outfit


funderar på att kanse köpa ett par converse. Testade de när jag var på stan idag men vi får se.

Klänning+skärp

Nu kommer bilderna på de jag shoppade idag.
klänningen är fån hm och skärpet med nitarna är från Lindex

Brukar aldrig förut handla på lindex. Gick liksom aldrig ens in där. Men nu har de kanska mycket snyggt. Så nu är jag ofta där och kikar runt och hittar en massa snyggt. Men idag blev det ett skärp där ifrån


Tisdag 31 mars

Godmorgon, Nu sitter jag i skolan och ska snart ha utvecklingssamtal. Känner mig inte så taggad som jag tänkte ha varit. men men det kommer nog gå bra. Efter så åker jag direkt till sjukhuset för att parktisera. Jag vet inte riktigt va jag ska göra idag för jag ska nog inte vara på min avd utan en annan.

Men nu ska jag försöka hita lite saker på skolmailen innan samtalet med min mentor. Puss o Kram

Godnatt

Nu är det dags för sängen och film. alltid film så ni vet annars går det inte. Det blir nog samma som igår. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. men men skit samma. 

Godnatt på er alla! Puss o kram
 ♥


Nät shopping

För en lite stund sen så beställde jag hem ett par jeans och sen beställde jag också en klänning. Jeans beställde jag från Ginatricot och de var de jag ville verkligen ha så jag hoppas att de passar nu. Har aldrig beställt jeans förut. Men det är så att jag var till skärholmen i torsdags och då va jag där för att köpa jeansen men de fast inte i min storlek. det fanns bara 2 storekar store än vad jag har och 2 mindre och den 2 storekar större var jätteförstora och 2 storlekar mindre än vad jag har var jättesmå. så jag chansa på att ta där mitt i mellan. Men det var kul att de fanns på nätet men jobbigt att man inte kan testa men de kommer väl sitta bra hoppas jag.

Kläningen beställde jag för att jag ska ha den på studenten. Bilder på den får ni senare. Jag är liksom inte säker att det blir den för jag var behövde ta en storlek större än vad jag brukar ha efter som min var slut. :( men jag hoppas att den passar och jag tror att det kommer göra det. annars får jag sy in den lite.


Träningen

Träningen gick ganska bra. Körde ganska hårt men var helt slut efter typ. Jag mådde verkligen inte bra. Jag var nära att spy två gånger. det satt liksom i halsen och det var verkligen inte skönt. :(
Men jag tränade på ändå och fortsatte som om inget hade hänt eller att jag inte mådde dåligt. Så jag gjorde alla saker som hjula och göra kullebytor och sånna saker. Men det var ju inte bättre, så klart blev det värre. så när jag kom hem och gjorde ordning lite pasta och skulle äta lite sen gick det inte superbra. Men jag fick ner det tillslut efter en liter juice typ.

men nu mår jag lite bättre iallafall. Skönt.

Today

Hej på er alla!
Idag har jag haft en bra dag. Fick vara med på röntgen nästan hela dagen. Riktigt roligt var det. om jag skulle vilja jobba på sjukhus så skulle jag vilja jobba på röntgen avd. häftiga stora maskiner och sen kul att se att maskinerna kan röntga så man ser allt i kroppen. Riktigt kul och häftigt att se på. Stora dataskärmar som alla bilderna kom upp på och sen kunde man se de mesta.

Ska snart åka och träna fast jag måste dricka en massa innan för jag har tyvärr huvudvärk. men det kanske kommer från alla strålningar som kanske fanns i rummet.

Aja så nu ska jag gå och dricka saft och äta en muffins :)
Ha de bra så länge

Godnatt

Hej på er! Nu är det dags att säga godnatt. Ska upp tidigt efter som jag börjar 7 imorgon.
Pappa kom och hämtade mig vid kvart över 7 oss Jesper och sen åkte vi och handlade lunch till mig imorgonoch en massa annat. Vi handlade saker så jag kunde baka muffins. Och usch så goda min muffins blev.

gjorde vanliga muffins och sen när jag hade gjort klar smeten så tog jag i krossad mörk och vit blockchoklad i smeten. och rörde om och sen hällde upp i formar och sen in i ugnen. skitgott blev det. muffins med choklad bitar i. mums rekomenderar er att prova att göra de själva.

men nu är det dags att slcka lappan. på på er alla


måste bara säga attt jag hade en riktigt bra helg hemma oss jesper idag och igår. puss på dig älskling.



mina goda muffins

Musik



Skönaste låten. Eller hur Jesper? haha

090329

Godagens. Var riktigt trött igår och somnade i jespers säng med kläderna på. sen kom jesper och väkte mig och så jag fick ta av mig kläderna och de var skönt för jag var jättevarm.
Nu ligger jag i soffan och kolla på skidskytte eller jag pillar mer på datan än kollar, jag lyssnar bara. haha
är riktigt trött å jag orkar inte skriva mer. får bli senare.

hoppas ni inte glömde ställa fram skolan till sommartid. ett seg närmare sommar med att flytta fam tiden

festoutfit


Nu har jag gjort en önske fest outfit.

När jag satt och gjorden den här på bussen nu  så började jag fundera på vad jag ska ha på mig på student middagen som är 8 april och det är ju snart så jag måste fundera ut något snabbt nu.

Lördag, 090328

Godmorgon. nu ätnligen sitter jag på bussen på väg hem till Jesper. Den här dagen har jag längt efte en vecka nu. känns så skönt att han är hemma igen. Men nu under tiden jag sitter på buseen tänkte jag fördriva tiden med att kolla och göra en önske outfit som man skulle kunna ha en lördag kväll om man skulle gå ut. Hörs sen. Pusshej ♥

Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt till er och bloggen. Börjar bli kanske trött. får se om jag kan sova något i natt. Jesper sitter nu i bussen på väg hem och ska vara hemma imorgon bitti jättetidigt runt 6 på morgonen. Så han ska sms när han är framme och så. Känner mig inte så himla trygg. ligger bara och väntar och väntar liksom. Men vi har bestämt att imorgon kanske runt 11 så ska jag åka till honom. Vi har ju saknat varandra så mycket.

SÅ det ska bli SÅ SKÖNT att träffa min älsklings pojke imorgon. Love you Jesper. Vad skulle jag göra utan dig. Du är verkligen det sötaste som finns. Du var så himla söt igår. Har aldrig hört dig så söt hihi. DU är det vakraste jag vet!



Tjockis Louise


detta tjockade jag i mig till let's dance känner mig gansak tjock nu haha

Begravningen

Så nu kommer det komma några bilder från begravningen. Det gick ganska bra att vara fannbärare. Det var så att jag var på Helge Landins begravning idag och jag hade fått äran att vara fanbärare tillsammans med min bror. Efter begravninge så serverades det smörgåstårta i sif huset och det var riktigt gott och gubbarna som höll tal var skit bra. Mycket intresant och bra tal de fick till. Men jag fick tyvärr inte gå fram på begravningen och säga hejdå till dig helgen. MEN jag säger det nu. Farväl! Tack för alla år i kusen. Dom åren kommer alltid finnas i mitt hjärta. ♥ †












Jag och min bror

Let's dance

Nu är jag hemma och jag ska kolla på let's dance nu. Träningen gick bra. kastade slägga igen förförsta gången på flera veckor. så det var riktigt skönt att köra igen.

Är lite orolig nu. Jesper är på väg hemmåt nu och det är värsta snö ovädret här och bussar som är instälda och lastbilar som ahr kört av vägen. TA DET LUGNT NU!!

hörs efter let's dance. pusshej

mot träningen

God dagens sitter nu i bilen på väg till sätra. Idag har det varit en ganska jobbig dag. har varit på begravning. tänkte berätta mefr om det sen och lägga upp bilder. Så jag var ledig  fån praktiken i dag.  Men mer kommer sen. pusshej på er hörs sen efter träningen. ♥

Vår sol


Det var riktigt härligt och soligt väder idag.
Bilder från när jag stod i solen och väntade på bussen i Fitja.

Härligt, härligt med sol. Vill ha vår och varma dagar.

Önske outfit som har blivit verklig


Jag gjorde den här herom dan. Idag handlade jag några saker som passa med min önske outfit



vitt linne hm
jeans shorts hm
armband hm
skor gamla sen förra året


Nu får vi hoppas att det blir varmt snart så man kan andvända outfiten

Shopping Skärholmen/Södertälje

Sådär du nu är jag hemma och har tagit lugnt i några timmar. Slutade runt kvart över 7 och sen gick jag hem så jag var hemma vid 8. Då käkade jag lite och sen kolla på tv. Har precis tagit kort på alla kläder och sånt som jag handlade idag. När jag kom till södertälje så gick jag till hm och handlade saker som jag inte hittade i skärholmen.


vitt linne hm 69.50kr


Grått linne hm 69.50kr


Jeans shorts hm 198kr


guld/silver armbands ringar hm 39.50kr
grå/svarta armbandsringar hm 39.50kr


bomulsband panduro 29.50kr


Bluher dålig bild. 49.50kr hm


lång t-shirt med tryck Ginatricot 149kr


När man handlade för 400kr på hm så fick man 100kr i presentkort.


Mot Södertälje

Nu sitter jag på bussen igen på väg mot södertälje. Tog lite tidigar tunnelbana än vad jag skulle så jag fick stå i solen i fitja. Riktigt skönt var de.

VArt lite shopping fast det blev inte de jag skulle kolla efter. Jag var ute efter jeans men det finns ingenstans är dom sitter som de ska. Testade skit snygga jeans på gina tricot som jag ville ha men de var antinge förstora eller för små. Det var ju typiskt. aja jag får leta vidare asså. Men det vart ett linne på gina och sen armband från hm och sen inne på panduro så köpte jag typ någon slags läderband. Bilder kommer ssenare i kväll efter jag har jobbat klart oich konmmit hem. Börjar 13.45 så jag blir lite tidigt till södertälje men då ska jag gå och handla någon middag jag kan äta när jag jobbar. Måste fördriva tiden annars blir det så tråkit. Men vi hörs senare. Puss på er ♥

på väg

Nu sitter jag på bussen på väg till skärholmen. Kan vara där i 2  timmar ugefär innan jag måste åka och det måste räcka. Ska kolla lite på hm och ginatricot mest. Det är så dumt att vi inte har Gina i södertälje. För vi har ju nästan allt nu. Vi har ju precis fått Bikbok så nu fattas gina. När tänkte de komma till stan då? Det var ju snack om det eller va det inte?
Aja vi får väl åka till skärholmen för att handla på ginatricot.

Men nu ska jag luta mig lite tillbaka är ganska trött för jag har sovit dåligt i natt igen. :( inte bra, får hoppas att det blir bättre snart.

Godmorgon

Godmorgon. Nu håller jag på och tänker och tänker. Jag tänker om jag ska skynda mig ner till stan för att ta bussen till fitja och sen ta tunnelbanan till skärholmen och sen gå där en liten stund innan jag åker tillbaka och sen börjar jobba. börja nämligen 13.45 typ. Aja jag skyndar mig ner. Tar nog datan med så jag har något att göra på bussen och jag ska kolla efter en väsla till den.

Men vi hörs sen. Puss&Kram ♥

Godnatt ...

Är så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Fast på ett sätt är jag inte det. Är väldigt seg efter styrelse mötet jag var på i kväll. det jobbigaste var att det tog nästan 3 timmar och det var väldigt seg. men men så blir det ibland. Det värstajust nu är att jag fryser så himla mycket. så jag ska sätta in en rispåse i micron och värma den och sen göra sig ordning för natten och sen lägga sig med rispåsen i sängen. Det är riktigt skönt.

Men nu är det dags att säga godnatt. Puss och sov gott nu.

Älskar dig

För en dryg halv timme sen ringde Jesper mig och de var hur skönt som helst att prarta med honbom i 25 min. Känndes så skönt och det lättade de tunga jag har i kroppen just nu. Kändes så skönt att höra honon röst igen. han var trött och sliten efter sen tur.

Jag hoppas att de sista dagarna får fort nu.
morgon jobbar jag eftermiddag så jag kanske ska på stan eller något sånt innan och sen på fredag så ska jag på begravning och sen på lördag morgon kommer jesper hem äntligen :)


Nu ska jag kolla på Irene Huss hörs sen Pusshej ♥ 

Ι ♥ Jesper


Dagen

Kom hem för en lite stund sen. Var bara på praktiken till 11 idag ungfär efter som jag skulle till skolan och skriva NP i engelska. Och det gick verkligen inte bra känns det som men jag fick ihop kanske mycket iallafall. Var så himla trött och hade jätteont i magen och mådde illa så det gick bra för för att vara en sån dålig dag faktiskt.
Hade inte sovit nästa något i natt och sen gått upp så tidigt för att jobba och sen inte hinna äta lunch eller något.
Men nu är jag hemma och ska kolla på film och sen plugga lite. Blir kanske ingen träning för min del idag.

Men jag är riktigt glad just nu. För Jesper sms och sa att han var framme nu. Han vandrade i går och kom hem till stugan nu. Känns skönt att det gick bra och så. Hade inte hårt något i från han på över ett dygn så jag var lite orolig. Nu nu känns det skön när man vet att han mår bra och inte har gått och dött eller något.

Men nu ska jag försöka äta någon macka och trycka i mig lite go ben & jerry's glass som jag har kvar i frysen. :)
Puss på er

Onsdag, 090325

Godmorgon. Ska snart dra till bussen men tänkte hinna skriva några rader innan. Känner mig verkligen inte pigg nu igen. Har inte kunnat sova på hela natten eller jo jag har sovit en stund men typ vaknade då hela tiden. Drömde så konstig och vaknade och kollade på mobilen hela tiden. Och nu när jag vaknade så har jag ont i magen och så. Har försökt ätit lite men det hjälpte inte. Men ska i alla fall åka det släpper nog. Jag känner mig bara så orolig. :(

12.00 idag så ska jag skriva nationella provet i engelska. Idag är det skriv delen och det känns inte som att det är en bra dag idag att göra den. Kommer ha somnat innan ens tiden har gått ut. Börjar ju jobba 7 sen ska jag jobba till ca 11 sen åka till skolan och skriva. känns inte så himla lyckat.

Men nu måste jag göra mig i ordning pusshej.

Myspys

Godkväll har precis kollat på andra avenyn. Har försökt att sms jesper men sms går inte fram till han. :(  Känner mig verkligen inte pigg nu igen. Så jag har satt på mig mys kläderna och mys strumporna och ska nu krypa ner under täcket och kolla på film och ta lite glass.

Önske outfit


Dagen

Nu är jag hemma igen. Har varit en ganska tung dag och jag har fått lärt mig en massa nytt. Så det var jättekul. Så det gick jättebra idag. är riktigt trött nu. Höll på och somna på bussen hem. Så nu ska jag sitta här vid datan en stund och ta det lugnt och äta glass :)

Så det blir väl att läsa bloggar som jag inte hann göra så mycket igår sen ska jag sätta ihop en önske outfit. Efter som jag inte kan ladda in outfit nu efter som jag inte klär up mig nu under praktiken. Så istället får nu se min önske outfit.
Men idag kan ni få se hur min outfit på praktiken ser ut.


Snyggt. Sjukhus kläderna på!

Tisdag, 090324

Godmorgon. Känner mig verkligen inte pigg för att åka och praktisera nu. Börjar 7 och jag är verkligen inte van att börja så tidigt känner jag. Bästa är att man kan gå upp en halv timme innan bussen går typ bara slänga på sig lite kläder sätta upp håret bara. Behöver inge smink och inga speciella outfit. Ska ju ändå bara ta bussen till sjukhuset och sen byta om till sjukhus kläder.

Man behöver inte äns äta frukost efter som man gör de med på sjukhuset. Så det är bara att ta något litet så man bara kommer igång.

Men nu måste jag skynda mig så jag inte behöver stressa.
Ha en bra dag på er alla :) Pusshej

saknar

Nu är det snart dags för sängen. Börjar nämligen 7 imorgon så jag måste upp tidigt och fixa med en massa.
Känner mig inte så jätte pigg just nu och jag hoppas att det känns bättre imorgon.

Just nu så sms jag men älskling. Det är vekligen tur att mobilen funkar där uppe. Saknar honom så otroligt mycket. Eller vi brukar inte ses på vardagarna men nu när han är långt borta så saknar man honom. Det känns likson att han är långt borta. Han svara inte alltid direkt på sms och det går ju inte ringa och prata med honom direkt. Så därför blir det att man saknar honom. Man vet likson inte riktigt va han gör. Men jag hoppas att han har det trevligt med sin klass där uppe. Jag hoppas att du saknar mig lite också. :) haha.


Nä nu är det dags för lite glass och sen sova. haha. Av glassen kanske man mår bättre ut av. :)


Älskar dig så otroligt mycket.

Ni får stå ut med blogg inlägg med jesper och bilder. Men jag skanar verkligen honom

♥ ♥ ♥

Jag har nog feber, Eller?

Är hemma nu. Men ska snart i väg igen. Ska nämligen åka och träna. Men Jag vet inte om jag kan träna. Men jag åker dit och kör så mycket jag kan.

Min praktik dag 1 då. Den var skit skön. började 14.30 och slutade 14.50 haha. Min handledare visade bara runt mig och så. Sen efter så gick jag på stan och skulle leta efter jeans och linnen och lite småt och gott men jag kom inte hem med något :( Testade runt 6 par Jeans men inga dög. En paret var för mörka och de andra var för konstiga hål i. Det är nämligen så att jag letar efter ett par ljusa jeans som är slitna typ hål i. Men det får inte vara för mycket och inte för lite. Tog bild på ett par jag testade fast de var bra slitet men det var för pösiga så då blev de inte de heller. 
Jag laddar in bilden efter träningen så ska ni få se. Jag är sjuk som inte hittar något!

Men det vart inte någon påse hem, Eller jag kom hem med glass Ben & Jerry's glass. Kände mig värd de. 

Men nu måste jag skynda mig nu. Hörs sen.
  ♥



                                 

tråk


Nu har jag suttit och haft tråkit plus att jag har kollat på film.
Ska hoppa in snart i duschen och ta en snabb dusch innan jag gör mig i ordning för att åka till sjukhuset.
Hopppas på att dagen blir bra nu. Känner mig ganska nervös.


När jag hade tråkigt satte jag ihop bilden som jag har här ovenför.
En outfit jag skulle vilja ha plus sakerna runt om kring skulle jag inte tacka nej till heller.


Det är så himla tråkigt att snön har kommit tillbaka nu. Förra veckan var det sol och ganska skönt och nu är det kallt och en massa snö ute igen.

När kommer våren egentligen?
Vill ha det nu!!


Måndag

Godmorgon!
Känns inte bra att det är måndag. Är trött känns som jag inte har sovit på hela natten fast jag har gjort de. Eller jag har väl sovit fast inte bra likson. Har drömt konstiga saker och det kändes så verkligen de jag drömde och jag önskar att jag en dag får vara med om det på riktigt. Aja. 

Dagen har verkligen inte börjat bra. och det beror på olika saker. Mår verkligen inte toppen. känner mig ganska ensam. 

Idag så börjar praktiken och jag känner mig verkligen inte taggat för de för 5 öre. Hoppas att det känns bättre sen. 

Ska gå nu och försöka äta lite frukost nu.
Hörs sen Puss ♥  

Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt. Jag är verkligen skit trött och har sovit i soffan någon timme redan. Saknar Jesper att han är så himla långt bort. Vill verkligen att han kommer hem eller att veckan rullar på fort och att det inte stöter på så mycket problem.

Imorgon börjar nämligen min praktik. Ska vara 7 veckor på södertälje sjukhus. Jag hoppas verkligen att de är trevliga och att det blir kul. Hade nämligen lite otur förra praktiken och hanmade inte på det bästa stället.

Men men. Nu måsta jag sova börjar i alla fall 14.30 imorgon så jag får sovmorgon och de blir ju skönt. hihi
Puss på er, GODNATT



LOVE, LOVE, LOVE,
♥ ♥ ♥

Dagens


VFO och Scoret outlet


Detta köpte jag i vingåker. Tre par nike strumpor och skor innen på scoret outlett

strumporna 69kr
skorna 300kr

Grattis


Sandra





Grattis sandra på 19 års dagen

Önske outfit


Har nu prövat på och blev medlem på sidan
http://www.polyvore.com/
Där kan man sätta ihop bilder själv med kläder, skor och en massa annat.
Det här är den första som jag gjorde. och den här outfiten vill jag ha till sommaren.


på väg

Sitter nu i bilden på väg hem. Har inte hunnit bloggat så mycket idag. Har varit i vingåker på outlet. De hade byggt ny outlet sen jag var där sist. De hade scorett outlet brevid. Så det blev ett bar skor där inne och sen inne på outlet så skulle jag kolla efter jeans men det fanns inga. Så det blir att åka till stockholm istället någon dag. Men det vart tre par nike strumper istället.

Men bilder på skorna och de kommer sen när jag kommer hem för jag har väldigt dåligt med batteri i datan. Klantigt att inte ladda den innan vi åkte.

Men puss på er ♥

Söndag

Godmorogon på er alla.
I natt har jag sovit gott med stampe under armen hela natten. Stampe är min lilla rosa råtta som jag fick av Jesper i ett års prisent. Den är just nu ner sprutad med hans goda perfum. Bara för att jag inte ska sakna Jesper så himla mycket.

Jesper sms i morse 07.31 och sa att de var framme så nu vet jag att resan har gått bra och plus att hans mobil funkar jättebra där uppe. Det var så att hans lärare hade sakt att comviq inte hade  någon täkning där  uppe men det hade de. Riktigt bra tycker jag för då kan man sms med honom.

Nu ska jag göra mig i ordning mig och klä på mig och så sen ska mormor, morfar, jag och mamma åka till vingåker.
Så vi hörs senare. Puss på er!

Gottisaker

Har precis kollat på Robinson. Tänk att det har dargit igång igen efter antal år.
Det var ganska hemskt. Lerigrt och ekligt plus att de inte har någon mat.

Har tryckt i mig en massa gott nu innan robinson och under programet.

Trocadero och muffins
skit god muffins med vit och mörk choklad bitar. Riktigt god.

och ..

popcorn


mums..

Några fynd på lager 157

Det här köpte jag i Hälleforsnäs på Lager 157


Halsband kedja med brunt läder band. Kan även ha det som armband.
20 kr för den



spets Bolero 40 kr

Riktigt billiga saker


LOVE

Har nu ätit och fixat så nu är det dags att blogga igen. Inte många min kvar innan Jesper åker. Han när nog på väg mot bussen nu. Känns inte så bra det här. Kommer sakna honom så himla mycket så jag vet likson inte hur jag ska klara det här. Kommer sakna honom varje min. och dert kommer nog vara många blogg inlägg i veckan som kommer där jag kommer att skriva att jag saknar honom.

Men jag hoppas att du får det bra Jesper Du får läsa alla blogginlägg sen nästa lördag när du kommer hem.

ÄLSKAR DIG MEST.
I ♥ JESPER


Kommer sakna dig mest. Bilden tagen idag innan vi åkte.

På väg

Sitter i bilen på väg från hälleforsnäs hem till mormor och morfar. Vi har varit på Lager 157 och handlat kläder. Imorse eller nu med så mår jag inte så bra. Både ledsen och huvudvärk.

Ledsen är jag för att jag fick säga hejdå till Jesper i morse innan familjen hämtade mig. Det är nämligen så att Jesper åker i väg från mig idag och ska vara borta en vecka. :(

Men nu närmar jag mig mormor och morfar så jag ska packa ner datan och så nu och äta upp min goda muffins som jag har. :)

Bloggar mer sen. Då får ni se det jag köpte plus lite annat.

natti natti

Nu ska jag bara säga godnatt. Är så himla trött så jag vet nästan inte vad jag heter. SÅ TRÖTT ÄR JAG!! så nu är det tags att säga godnatt. GODNATT på er alla ♥

Grattis i efterskott


Eller efterskott

Mormor 70 år







på väg

var riktigt dålig på att blogga igår. Det vart ju bara ett jätteinlägg. Men jag var jättetrött igår plus att jag var oss Jesper så jag ville vara med han så mycket som möjligt efter som han åker i morgon ochär borta en vecka.

Just nu sitter jag på väg hem till Jesper igen. Ska sova där i natt med. Måste vara med honom så mycket som möjligt innan. Sen i morgon bitti så kommer familjen och hämtar mig oss Jesper och sen så bär det av till mormor och morfar. Det var så att min Mormor fyllde 70 år igår så vi ska fira henne nu i helgen. Missade att blogga om detta hon skulle ha fått ett eget blogg inlägg. Men hon får det idag istället snart. För just nu håller mitt batteri ta slut på datan så jag måste sluta skriva nu.

Vi hörs senare. :) ♥

Min dag.

Jaa idag har jag varit riktigt dålig på att blogga. Hade hur mycket tid som helst imorse men jag ville inte blogga.
Det var nämligen så att jag försökte bara ta det lugnt och så och läsa på mitt tal.

Det var nämligen så att jag gick runt och och var jättenervös för en massa saker.
Det var en väldigt mycket i skolan idag och därför jag var så nervös.

Började 10 med föreläsning om idrottsakdor med skolans sjukgymnast. Sen var det stress skynade bort och träffa ellinor och sen käkade vi snabbt lunch och sen var det tags för att hålla idrotts lektion för OP1. Det ingår i Idrott och hälsa B att hålla en idrottslektion. Det gick jättebra och det var riktigt roligt. Vi Hade höjdhopp på våran lektion. Så vi lärde klassen hur en unbgefär en friidrottsträning gårt till kortfattat. Men det var kul plus att klassen var riktigt duktiga plus att några hade verkligen tallang för höjdhopp. Så det gick bra inget tjaffs och ingen som suckade eller något. Rätt rolig klass var det plus lite kul att det var en hel klass med bara tjejer.

Efter när lektionen var slut så hade vi samtal med läraren och han tyckte att vi gjorde en riktigt bra lektion och att det var riktigt kul att se hur bra hans klass var. Så det blev MVG på den uppgiften.. Yeeess fett nice ju.

Sen när vi hade pratat klart så vart det jobbigt igen. Hur jävla nervös som helst och jag skakade jättemycket och kunde typ inte andas skulle nämligen ha muntliga talet i nationella provet i svenska B var riktigt nervös och jag kände mig jätteosäker. Och det gjorde inte saken bättre att vi hade hål timme typ och fick sitta och vänta över en timme tills vi skulle hålla talet. Så man hann ju måste bli mer nervös plus att man fick sitta och lyssna på de andra lite men alla var fett nervösa.

Men sen äntligen när det trog igång så började det kännas bättre. Men när det var min tur så skakade jag i hela kroppen och jag berättade att jag var jätte nervös innan jag startade. Men jag blev rätt nöjd med talet. det vart lättare än va jag trodde det skull bli. det var liksom inte så pinsamt. Trodde att det skulle bli det efter som jag hade tal om mig själv typ när jag berättade hur svårt jag har för Engelska och hur jag har haft det i skolan och hur jag har kännt.

Men det var så skönt allt var över och släpte allt de spända i mig och hela min kropp blev som spagetti kändes det som. har gått och varit spänd i flera dagar på grund av det här.

Sen när vi slutade så sprang jag till tåget för att hinna så jag skulle komma hem tidigare än vad jag trodde jag skulle gör idag. Men jag kom inte hem. för när jag kom till tåget så sms Jesper att han satt på det tåget och frågade om jag ville följa med honom hem och det gjorde jag. Så jag fick en trevlig bussresa med honom och Ellinor.

Så nu sitter jag här oss Jesper och har tagit hans data och sitter i soffan medans Jesper kolla på hockey.

Tänk att en dag kan kännas så tung först och sen när allt är över så släpper allt plus att dagen slutar med att men får vara med den man älskar mest och som gör så jag har orkat allt det här. Puss på  dig älskling. I ♥ Jesper

Ny tröja

Idag på träningen när vi kom så fick vi alla en var sin tjock tröja. En svart var det och på baksidan så står det Södertälje IF friidrott och sen mitt namn L.Johansson. Riktigt snygg var den. Tack så himla mycket.

Nya tränings tröjan

Fint väder


Idag var det vrkligen fint väder och man blev så himla glad.
Det var soligt och blå himel hela dagen.
Så det var på med solglasögonen.

Vi slutade jättetidigt i skolan idag så då åka jag, Åsa och Ellinor ner till stan och fixade. Så då körde Åsa oss i hennes bil och vi dunkade på med musik på högsta volym typ.

Härligt med Vårkänslor! hihih

Hårlasso


Min frisyr idag idag en hårlasso 

Har haft den i så många år och nu hittade jag den här hemma så då tänkte jag att det var dags att testa det igen

Outfit


Detta har jag på mig idag.

Projekt arbete

Nu sitter jag i datasalen i skolan och har projektarbete. Har precis redovisat mitt projekt och det gick ganska bra tycker jag.

Nu så är det bara att avsluta hela projektet så jag har fått de sista uppgifterna nu så nu ska jag försöka göra det så fort som möjligt så jag blir av med det.

Men nu är det snart dags för lunch är verkligen jättehungring efter som jag inte hann att äta frukost.

Bloggar mer om min dag när jag kommer hem plus min outfit för idag och lite så.
Idag så ska jag plugga in mitt svenska tal så jag kan det utan till tills imorgon.

Men nu måste jag dra Pusshej ♥

Blä på det här

Nu är det dags att säga godnatt har varit en riktigt tung dag idag.
När jag åkte hem från ellinor så mådde jag så himla dåligtså jag höll på att spy på bussen. Men som tur va gjorde jag inte de.

Så nu är det dags för sängen eller dags att lägga mig i sängen och skriva rent mitt tal för det måste jag verkligen göra idag och sen sova. Puss på er alla! ♥

lite vila från pluggandet

Nu har jag pluggat duktigt. Nu har jag tagit mig en lite paus.

Detta har jag då gjort idag.  Har hunnit göra lite mer än vad jag hade tänkt.

• Skriva svenska talet ska renskriva senare idag
• Skrivit fakta delen i mitt arbete i msk plus skrivit frågor till min diskuson som jag även fick besvarad av ellinor ska sen få       Jesper att svara på frågorna med plus mamma och pappa.
• Sen planerat min och Ellinors idrotts lektion i idrott och hälsa B

Men nu ska jag kolla lite på mitt projekt arbete.


Dags att plugga

Nu sitter jag hemma oss Ellinor och ska börja plugga nu. Har plockat fram alla papper och min dator och det som man behöver för att kunna plugga.

Jag har tre saker jag ska försöka hinna med idag

• Svenska tal
• MSK arbete om Skönhetsoperationer
• Skriva om mitt projekt arbete

Det är dom tre sakerna som jag ska lägga ner min tid på.


NU SKA DET PLUGGAS

på väg

Är på väg ut till Ellinor nu för att plugga. Mrn just nu så står vi på att smp barn ska hoppa på bussen som aldrig blir klara.

Känner mig inte så himla pigg idag asså har jätteont i huvudet men jag hoppas att det går över så jag orkar plugga för jag har så himla mycket som jagn måste gör. Men jag ska försöka dricka lite loka som jag har i väskan.

Friidrott.se


Upptäckte att min mor var med på en bild på friidrott.se
Haha så himla roligt.

bilden har jag då tagit från friidrott.se

Godmorgon på er alla

Godmorgon nu har jag packat ihop alla ämnen i mappar och skrivit på vad som behövs gör i varje ämne. Idag ska det verkligen pluggas. Får verkligen hoppas att jag orkar.



nu blir det frukost. pusshej ♥

Godnatt ...

Nu är det dags att säga godnatt. Pluuadet gick ganska bra fick lite gjort iallafall. imorgon måste jag få hela svenska talet gjort. sen massa arbete i människan socialt och kulturelt.

Men jag måste verklign sova om jag ska orka med imorgon. har värmt en värme kundde och lagt i sängen så sängen blir var så jag somnar snabbare. Nu ska jag läsa några bloggar nu innan jag somnar plus att  jag måste säga godnatt till Jesper.

Men god natt på er med allihoppa Puss & Kram ♥

Föresten jag skrev ju för några dagar sen att jag skulle göra ett halsband till mitt armband. Jag har för tillfället för mycket i skolan så jag hinner inte. Jag hinner inte heller att lotta ut ett armband just nu. Hade tänkte att jag skulle öra den här veckan men det får bli nästa vecka eller veckan efter det. Men jag kommer med mer info nästa vecka. om hur lottnigen går till och  vad du ska göra för att kunna vara med.

Men godnatt nu

Jag bjuder på en kul bild

Nu är jag hemma igen från träningen och har duschat och så. Ska sätta mig ner nu och fundera på mitt tal till svenska nationella. Får inte till det så bra och kommer inte på hur jag ska börja allt och att få med temat. Har försökt ringt och sms Jesper men han svarar inte :( och han är inte innen på msn heller. Undra va han gör. :( Aja jag får väl sitta och tänka lite till och jobba med annat så länge.

Tänkte visa en bild från tränigen idag så var så himla rolig tycker jag.


Detta är då jag när jag är lite crazy haha. och bästa ut av allt är texten som ni inte riktigt ser på t-shirten stämmer så bra till bilden haha eller kanske inte.
SNYGGARE ÄN NÅGONSIN
står det haha. så himla kul. Jag bjuder på den bilden idag.

Nu är det tags att börja med pluggandet.


P L U G G

Har precis ätit middag och pluggade innan. Det är hur mycket plugg som helst nu sista veckan innan praktik. Det är som att jag skulle ta studenten redan på fredag och allt ska vara klart. men jag kommer nog inte bli klar med alla. Jag får maila in allt. Men jag ska försöka och göra mitt bästa vill inte ligga efter.

Så mitt liv den här veckan består av plugg, plugg och åter PLUGG. Det kommer nog inte bli så mycket blogg inlägg nu i veckan pågrud av det här. men jag ska försöka. Det får bli min mikropaus från all pluggadet. Man kan inte sitta 24/7 med allt. haha

Men nu ska jag byta om och sen åka på träning. Det blir också min paus från allt pluggade. Måste få rör på mig lite. Annars går det inte.

Men vi får se när nästa inlägg blir. Jag tror det i alla fall blir ett godnatt inlägg innan jag somnar.
Men ha det bra på er alla! ♥

Måndag morgon



på er alla!


Känner mig jättepigg och samtigt jättetrött. Konstik blandning likson. Eller en konstig känsla att känna båda. sitter i alla fall i skolan och vänta på att engelskan ska börja om typ 10 min.

igår så somnade jag kanske tidigt och jag hann inte ens säga godnatt till min älskling. Jag somnade med mobilen i handen och det händer för ofta nu. Vaknar mitt i natten och har mobilen i handen och att jag har börjat att skriva ett medelande som jag inte hunnit skicka innan jag somnade. Inte bra. Måste skärpa till mig. Måste lära mig att säga hodnatt när jag är så trött så det inte blir så.

Men jag hoppas på en bra dag idag. Ha en bra dag på er alla! Puss och Kram! ♥


Godnatt ...

Nu ligger jag i sängen och ganska trött och har ganska ont i min arm. Jag undrar bara när det ska gå över. har haft ont i 2 veckor nu och deet blir bara värre och värre känns det som. Men jag ska försöka sova nu för jag börjr tidigt imorgon i skolan så jag vill vara pigg imorgon. Så nu är det tags att stäng av datan och sätta på tv och kolla på film isället så jag somnar.

Men så godnatt på er så hörs vi imorgon. Pusshej ♥

Bilder

Är nu hemma igen. Känns riktigt jobbigt på ett sätt. Men men skolan drar ju igång igen imorgon.
Har laddat in bilderna från helgen så jag tänkte ni skulle få se dom.


Går dagens outfit när vi cyklade till Ellinor. Skit snygg out fit med min nya kjol och body och sen min skin jacka och päls väst. Haha och på fötterna jogging skor haha. Så himla snyggt.


Sen Jesper. Min snygging. Här har vi hans snygga outfit.
Älskar dig mest sötnos!


Sen igår kväll när vi kollade på wallander så gossade jag med deras hund Zacke och fick en så söt bild på honom när han ligger med huvudet på kudden och sen täcket över sig. Så himla söt


Så himla sör du är Zacke haha. Idag när vi kollade på hockey så rullade han i mitt ny tvättade hår och sen log jag på magen och då hoppade han upp och la sig på min rygg så himla söt. Synd att jag inte fick någon bild på han då.

Men nu ska jag kolla vidare på Beck.
Pusshej.

Så skönt.

Nu sitter jag här hemma oss Jesper igen. har precis tagit en dusch och innan det så var jag och jespers mor ute och gick en lång promenad med hundarna.Sen möte vi upp Jespers far som kom med fyrhjulingen så då fick vi åka med tillbaka. Så det var första gången jag fick åka med på fyrhjulingen så det var roligt. Men det roligaste var att se Zacke som satt på släpet så himla roligt. Men det var jätteskönt att vara ute och ta en lång promenad idag

Just nu sitter jag i soffan och kollar in på Jesper som bara bråkar med mig. kolla in hans blogg vad han skriver om mig.
jesperlundberg.blogg.se

men han var jättesöt och skickade så söt sms nu..
♥ * 1000

Godmorgon

Godmorgon på er!

Orkar inte blogga igår när vi kom från Ellinor var riktigt trött efter. Vi cyklade nämligen och det var hur jobbigt som helst. Vi skulle gått först men det skull ta för lång tid så då tog cyklarna istället. 

men jag får berätta mer senare. ska ut och gå med jespers mor nu puss på dig. ♥

Puss på dig



Puss på dig älskling. haha

13 månader idag hihi

godmorgon

Tjane nix. eller godmorgon.
känner mig ganska seg idag är ganska trött och har ont i huvudet. Försöker piggna till genom att läsa bloggar och kolla runt lite.
Ska snart sms Ellinor och höra lite med henne eftersom jag och Jesper ska åka till henne och fika senare.

hej du

Nu sitter jag hemma oss jesper. Har precis ätit och ska snart gå ut med hundarna och köpa godis.
Innan vi åkte hit så var vi en stund på stan och sen åkte till moraberg. Så då handlade vi present till Ellinor som hon ska få när vi ska till henne imorgon. Ha det bra så länge.



 

Gillar verkligen inte NP

Idag är det då fredag och det borde kännas bättre med det än vad det gör. Varför det inte känns så bra är att dagarna har gått för fort nu dom sista dagarna plus att jag bara har nästa vecka kvar i skolan innan jag går ut på praktik.

idag kännd det inte så bra eftersom jag också hade nationella provet i engelska och det gick verkligen inte bra. Det var stressigt och folk störde och höll på så det gick verkligen inte. INTE BRA FAN. Känner mig sur och ledsen å ont i magen nu efter. Känns inte så kul när jag måste klara det och jag var långt i från ett G typ.

Pratade med läran efter så jag hoppas att hon förstår.

Nu så sitter jag i biblioteket vänta på att jesper ska höra av sig så jag vet vad som ska hända.
Men men nu ska jag kolla runt om någon har skrivit något roligt. Hörs sen nog! Pusshej

natti natti

Nu är det dags att säga godnatt. Måste sov nu för jag ska upp tidigt för jag har ju nationella provet i engelska imorgon bitti. Känner mig jätte nervös fast jag försöker inte tänka så mycket.

Men sov så gott nu alla! Pusshej

Det ska pigga upp mig imorgon

Jag har laddat inför morgon dagen. har nationela provet i eng imorgon. Så det tar några timmar så då laddade jag med saker som ska göra mig pigg innan och under provet. 



Vitamin dryck, smoothie och mörk choklad. Man blir glad av den choklad efter som det är söta miranda nalle på med ett hjärta och att det står just for you... Då blir blir man glad haha.

Årsmöte och ett nytt mål

Hemma igen efter årsmötet. Det gick bra fast det var ganska långtråkigt.
Men jag kom hem taggad och har hittat ett mål med min träning och ett rekord jag vill ta inom en framtid.

Jag vill gärna ta klubb rekordet i kvinligt slägga som ligger på 41.78 jag har kastat över 36 m men har som mål att jag ska ta 40 i år. men när jag kollade rekordet så är det inte många meter i från 40 som jag har så varför inte ta 41.74 med.
Men jag ska träna hårt nu så jag kan klara mitt mål nu.


Klubbrekordet som jag vill slå.


Årsmöte. Mycket papper och fika :)

Grattis Ellinor

Detta inlägg är till dig Ellinor









GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELLINOR PÅ 19 ÅRS DAGEN!
ÄLSKAR DIG SÖTNOS! <3



Trött

Har kommit hem från skolan nu. Känner mig ganska trött för jag har bara lyssnat hela dagen efter som vi hade föreläsning hela dagen.
Man blir rätt seg efter det.

Men nu är jag hemma ska fixa ihop ett collage nu till Ellinor och sen ska jag hoppas in i duschen efter det. Ska på årsmöte ikväll

Godmorgon

Vaknade precis och har jättebråttom. Vi får höras senare. Idag är det iallafall ellinor dag! Hon fyller 19 år idag!
Mer om det idag

Dags för att säga godnatt.

Nu är det dags för att sova snart. Är riktigt trött nu men innan jag stänger v min dator så ska jag läsa någras bloggar sen är det att släcka lampan och sova. ska upp tidigt att fixa en massa saker innan jag måste åka till skolan.

Men godnatgt på er alla och sov så gott.

Svenska NP

Har precis skrivit klar mitt pm till mitt tal i svenska nationella provet. Trodde aldrig jag skulle bli klar med det idag men jag blev det. Tack vara Jesper som hjälpte mig orka. Innan jag hade börjat tyckte jag det var jobbigt och svårt och vist inte hur jag skulle göra eller skriva sen ringde jag till Jesper för jag kände mig så ledsen och stressad och han piggade upp mig efter en stund och sa en massa saker som hjälpte mig så jag klarade av att börja med pm:et och blev klar med det.

Riktigt glad är jag nu eller det känns som en lite tung sten har låsnat nu. nu har jag bara några kvar men det känns riktigt bra.

Nu är det bara att skriva talet som jag ska hålla nästa Torsdag.

Paket från ginatricot

När jag kom hem från stan så hade min kjol från ginatricot kommit. Dom skickade den direkt hem efter som det inte var ett stort paket



Jag beställde den i måndag och fick den idag. Riktigt snabbt ju. Så det blev jag glad för.

Shopping

Var efter skolan på stan med Rebecka och då köpte jag ett par legging på hm med dragkedjor längst ner.



leggings med dragkedjor längst ner. Från Hm 98 kr

Vitamin dryck



Köpten en flaska med vitamin defence med citrus och fläder smak.
Det är en dryck med vitamin c och zink.

Riktigt god och den piggnade man till av också.

Projektarbete

Sitter i skolan och har haft precis projekt arbete. Har lyssnat på två grupper när de redovisa om deras projekt. Två bra projekt var det verkligen. Jag är inte riktigt klar med mitt projekt eftersom jag tappade lusten efter förra veckans hädelser. Men jag hoppas att jag klara av att bli klar nu snart. Kan berätta mer om mitt projekt arbetet senare.

Men nu ska jag gå och äta lunch ska bara vänta in till Ellinor har pratat klar med läraren.

Pusshej

Godmorgon,

Vaknade för en stund sen. Känner mig inte så himla pigg och funderar på att vara hemma eller om jag ska åka till skolan. Det blir nog att jag åker till skolan för jag måste.

När jag vaknade så kollade jag ut genom fönstret och såg hur mycket snö det är ute nu plus att det håller på att snöar. Usch säger jag bara. Vill ha sol och värme börjar bli jobbigt det här.
Efter som praktiken börjar snart så kommer det bli att man kommer missa så mycket av solen efter som då kommer nog komma fram och då ska man jobba hela dagarna.

Men aja nu ska jag skynda mig lite för jag ska åka till skolan om en halv timme.
Ha en bra dag på er alla!


Godnatt ...

Nu ska jag försöka sova. satte på Irene Huss men det är riktigt äcklig efter som  det handlar om sjukhus och mord på en underskötiska. Känner att sjukhus är läskigt och jag gillar inte sjukhus inte så mycket. och ändå  går jag omvårnad och ska göra praktik på sjukhuset.

Men en sak som jag måste säga är Jesper att jag är glad att du lever. Älskar dig mest! <3

men nu ska jag sova. Godnatt

Musik

Lady GaGa - Eh Eh (Nothing else I can say)
 


Ritigt bra låt!

LT

Idag var det en artikel som om när friidrottarna ska få sin inomhushall i länstidningen.

http://lt.se/nyheter/debatt/1.89332

Jag längtar så himla mycket efter en inomhushall. Just nu är det så jobbigt och tråkigt att behöva åka till sätra hela tiden för att kunna träna. Tänk så bra om man hade en friidrottshall i södertälje då. Nära och bra. Inte behöva åka långt och få en bra tränings möjlighet så man kan utvecklas inom friidrotten.

Bra skrivet Sven Erik Rönnby


Bild collage på mig när jag tränar och tävlar.
Jag vill verkligen ha en inomhus hall så jag får bra tränings möjligheter
så jag kan utvecklas så mycket jag kan.


Min dag

Hejsan,

Min dag började inte bra idag. Dagen började med att jag vaknade med jätteont i magen så jag fick ta alvedon och sen gå och lägga mig i igen och somnade som tur va om men när jag vaknade nästa gång så hade jag försovit mig. Stressade jättemycket för att hinna med bussen och sprang ut och när jag stod där så kom den aldrig. Så vi fick vänta i 18 min innan nästa kom och då fick vi inte kliva på för att den var så full så vi skulle få ta andra. som tur va så kom den direkt efter de så då hade jag redan missat tåget som jag skulle ha åkte med men Ellinor var så snäll och sa att vi skulle mötas upp vid tåget istället så då skulle hon komma ner till centralen tills jag skulle komma. Men nej så blev det inte. Då blev hennes buss sen istället och jag fick stå och vänta på henne och vi missade tåget med 1 min. Så då fick vi vänta på nästa buss och stå ute i snöovädret som var. Hatar det här. Vill ha vår och lite värme istället blir det snöstorm och är iskalt. usch på det verkligen. 

Tillslut kom vi till skolan och lite efter våran planering. Men vi hann gå och prata med naturkunskaps läraren som vi skulle göra för att snacka om hur va ska göra med vårat betyg. Det är så att i ettan så läste vi natur A och klarade inte sista provet så då fick vi IG och ví hann inte göra om det innan vi slutade så då gick vi det i betyget och då förra året i 2:an på sportlovet så gick vi i skolan 3 dagar på lovet för att läsa in det vi missade så vi skulle få G men tror ni att det blev så? NEJ, så blev det inte. Vi fick IG eller dom hade inte ändrat på betyget och vi fick inte veta varför. Så nu har vi pratat en massa med läraren och våran rektor för programet och har hållt på min det har varit jätteseg efter som läran vi hade har slutat och dom får inte tag på honom nu. Så då var vi fick vi lämna in alla uppgifter som vi gjorde då för över ett år sen. Men tror ni att jag har det kvar? NEJ. Men som tur va så hade Ellinor kvar det och kunde lämna in det. Så då när vi pratade med läraren idag så fick hon G i kursen äntligen men jag som inte hade allt kvar ska göra ett kort muntligt prov imorgon kortfattat om de vi hade kvar.  Så riktigt skönt att imorgon ska jag göra det muntliga redan och förhoppningsvis så har jag mitt G imorgon. Eller jag ska ha mitt G då. 

Sen efter åkte vi till sjukhuset för Ellinor skulle dit och sen efter så gick vi ner till stan i snöstormen och käkade lunch på nancy's. Riktigt gott var det med sallad. Och sen åkte vi till skolan och var i samlingssalen på en föreläsning eller tre personer kom och pratade om lite saker och det var riktigt intresant. Men man vart seg att sitta där så länge så det var tur att jag hade min latte och loka som piggna till mig. 

Sen efter det så¨hade vi idrott och då hade alla tjejer massage i massagerumet och det var hur skönt som helst efter som det kom en tjej från spa klassen och lärde oss lite olika saker så det var superbra. 

och sen slutade vi efter det. 

Haha mycket text idag men men jag behövde skriva av mig lite så jag lugnar ner mig lite. 
Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar och kolla runt lite och se om det finns något snyggt. 
Sen blir det väl möte senare om det var idag och sen bara läsa på naturkunskapen. 

Ha det bra så länge   


Godnatt ...

Nu är det dags att säga godnatt. ligger nu i sängen och kollar på sex and the city på tv och ska kolla runt det sista innan jag ska sova. Men jag säger i alla fall godnatt nu till bloggen. Hörs imorgon. Pusshej

Snart är den MIN..

Idag när jag kom hem till från skolan så satte jag mig direkt och kollade på ginatriocot's hemsida för att kolla om min kjol fanns kvar där så man kunde köpa den där. Jag var ju i Skärholmen i går på Ginatricot och skulle kolla efter den men den var slut så så det blev bara bodyn och solglasögonen som jag köpte. Och då idag när jag kollade så fanns den där kvar i min storlek så då bestälde jag den.



Så om 2-3 dagar så får jag hem kjolen.

Träning med dator,

Hej på er! Sitter och balanserar på en boll och har datorn i knät. kan inte träna så mycket efter som jag har ont i min axel fortfarande. Hoppas att det blir bättre nu i veckan. Men idag på träningen ska jag sitta på bollen och hålla balansen plus att luta mig lite bakåt så det tar i magen och ryggen. Det känns ganska mycket i magen efter som jag spänner den samtidigt och att samtidigt sitta med datan och skriva är inte det lättaste. Men snart ska jag köra några andra övningar.


Måndag morgon är inte det bästa jag vet

Godmorgon. min dag har inte börjat bra försov mig så jag missade bussen så jag fick ta en kvart senare. Fast jag kom i tid till lektionen som tur va.
Nu sitter jag och har precis slutat egelskan och väntar nu på att idrotten ska börja.
Känner mig inte så pigg nu efter engelska efter som jag mår lite små dåligt efter som jag har nationella provet på fredag i engelska och jag känner att jag inte kan så mycket. Men jag ska försöka göra mitt bästa.

Men nu måste jag gå för idrotten börjar. Ha en bra dag så hörs vi sen. Pusshej

Godnatt

Beck var bra och glassen var hur god som helst. Det var inte sista gången jag åt den..
men nu är det godnatt. ska sätta på en film som jag kan somna till nu, Men sov så gott alla nu! puss puss


godnatt på er

mums

Har precis ätit en god advocado smörgås. Riktigt gott var det nu efter träningen. Nu är det tags för Becka och då blir det glass






Nu glass som GB har Ben & Jerry's glass
får smacka nu om den är så god.
Den vanliga på burken är ju sjukt gott.

Skärholmen

Nu är jag hemma från träningen.
Pappa kom och hämtade mig oss Jesper lite efter 2 och sen åkte vi till skärholmen för jag skulle kolla på Ginatricot. Undra när Södertälje får Ginatricot till stan? Riktigt konstigt. Det borde öppnas här. Men men
Jag köpte i alla fall en svart body och solglasögon på ginatricot sen vart det ett svart nagellack. Skulle ha köpt en kjol men den fanns inte.


Body - 129kr Ginatricot
Solglasögon - 59kr Ginatricot
Nagellack - Depend 20kr
 

Söndag

Godmorgon eller Godmiddag.
Sitter hemma oss Jesper och slappar med min dator. Jesper ska nu kolla på tennis så då blir det att jag sitter med datorn.
Fast jag sitter typ och tjatar att Jesper ska lära mig spela tennis i sommar. Vill verkligen lära mig.

Om drykt en halv timme så kommer pappa och hämta mig då ska vi åka till skärholmen och kolla lite innan vi ska till sätra och träna. Jag hoppas att jag hittar det jag vill ha.

hörs sen.,

gör mig fresch

Sitter nu med ansikts maksen på och kollar runt lite innan jag ska ta bort den. Har kollat in Ginatricot och hittade en massa snyggt. Blir att åka till skärholmen imorgon och titta lite.

men nu är det dags att gå och tvätta av sig :)

Lördag

Godagens
Vaknade rätt tidigt imorse fast var fortfarande trött så jag låg kvar i sängen ett tag. Sen efter ett tag så gick jag upp och satte på mig mys kläderna och sen försökte äta lite frukost men sen hamnade jag i sängen igen och låg och kollade upp i taket. riktigt seg idag riktigt konstigt eftersom jag inte var ute så länge igår och tog det ändå lugnt. Fast jag är just nu väldigt seg i hela kroppen.

Har precis ätit lite lunch blev soppa och det var riktigt gott. Ska nog snart göra en ansikts mask känner att jag måste pigga upp mig så.

Senare i kväll så åker jag till Jesper. så dom ska komma och hämta upp mig efter hans hockey match.

Men nu några bilder från igår.




krogen

Nu ligger jag hemma i sängen. ska snart sova fast är ändå kanske pigg. Trog hem tidigt orkade inte vara kvar ut på krogen plus att jag inte mådde det bästa heller. fast det vart trevligt ute i alla fall. Det var ganska mycket folk där. plus att jag träffade en tjej som jag tränade med för en massa år sen och det var riktiggt trevligt att snacka lite med henne.

Men men pappa och syrran möte upp mig på stan och sen gick vi hem.

men nu ska jag sova. bilder kommer imorgon eller senare idag som det heter haha puss och godnatt

Dags att börja fixa

Nu är det dags att börja leta kläder och skor och sånt. Vet verkligen inte vad jag ska på. men men jag hittar väl något i garderoben får vi hoppas.

Någon som ska hitta på något roligt ikväll?

Te + Glamour

Jag är nu hemma från skolan. Eller jag har varit hemma en stund. typ en timme. Ska nu lägga mig i soffan och dricka min kopp te och läsa glamour tidningen som jag fick idag. Så jag sitter här med mys kläderna på. Sen efter det är det dags att börja leta efter kläder och lite annat efter som jag ska ut idag.

men men hör senare. Pusshej


från igår


Här kommer bilder från när vi fikade igår. mums så god latte det var. haha fast åsa och Rebecka har choklad i sina koppar haha.

Tidigt i skolan

Godmorgon på er!
jag har sovit sjukt bra i natt och jag önskade att jag hade kunnat sovit lite längre. Klockan ringde vid 6 och Jesper fick typ knuffa mig ur sängen. Var verkligen inte pigg för att gå upp men det gjorde jag ändå fast jesper kunde sova vidare en stund. Så det blev frukost stund med hans mamma och det var riktigt mysigt. Jag är van att ofta sita själv och äta frukost på vardagarna. Sen så ålte jag med henne istället för åka bussen. Fats vi blev lite sena så istället för att släppa av mig vi Södertälje Syd så jag kunde ta tåget där ifrån så körde hon mig ända till skolan. Riktigt skönt och riktigt snällt av henne. 

Så nu sitter jag här i skolan. Kom hit vid halv 8 riktigt tidigt. fast skönt att kunna sitta och vakna till liv så man kanske är pigg när lektionen börjar kvar över 8. 

Det är inte snällt av skolan att låta oss börja 8.15 en fredags morgon och sluta 15.30 det är verkligen inte rätt haha. 

Idag så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Har fått erbjudande att följa med tjejerna och äta middag och sen dra ut på krogen så då skulle vi åka direkt efter skolan. Men jag känner mig inte så taggad för de verkligen. Mår inte 100% bra och jag känner att jag behöver få lite annat gjort idag. Kanske kan bli att jag skiter i middan och bara går ut eller tvärtom. vi får se hur det blir. Har en stund att fundera nu i skolan. 

Idag så har jag två lektioner. Först arbetsmiljö och säkerhet och sen har jag hemsjukvård. Har även bokat in ett möte med SYO.
Men nu ska jag börja göra mig i ordning för lektion och se om dom andra börjar komma till skolan. 

Ha en bra dag på er alla!   

inte så mycket blogg idag

Har varit lite off frånb bloggen idag. detta beror på att efter skolan så åkte jag ner till stan med Åsa och Rebecka och fikade sen sms Jesper och frågade om jag ville följa med honom hem. Och det är därför jag inte har bloggat. Just nu så har jag lånat hans dator en liten stund fast jag tänkte gå och lägga mig nu för jag är ganska trött.

Men Godnatt på er.
orkar inte skriva mycket mer nu. Hade bilder som jag hade tänkt lägga upp men orkar inte de.
Det får bli imorgon.

Pusshej

Frukost

Det blev riktigt god frukost. Brukar aldrig äta ägg på vardagarna. Så det blev två smörgåsar med ägg på och ett glas jordgubbs proviva.
mums. 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning för skolan.
Ha det bra


ägg smörgosar och proviva. Jaa jag har bara vita på ägget. Gillar inte gulan.

Torsdag

Godmorgon på er!
Sitter här ny duschat och väntar på att klockan ska ringa ute i köket att mina ägg är klara.

Har sovmorgon idag pågrund av att jag inte kan träna med min axel. Men jag måste börja träna ändå på något sätt. Det funkar inte att bara sitte hemma och rulla tummarna eller som jag gör sitta och knappa på tagenterna. Ni är säkert sätt att jag blivit mer aktiv med min blogg plus att jag har börjat jobba på mina armband. Största orsaken till det är att jag inte kan träna och måste hålla på med något så jag inte blir deppig.

Men nu måste jag springa till äggen haha.

Ny kategori

Nu har jag gjort en ny kategori som heter Louise design. under den kategorin hittar ni mina armband som jag har skapat själv.

Håll ögonen öppna för snart så kanske jag lottar ut ett armband till en av er läsare.


Nikon kamera

Idag kom mamma hem med en kamera som skulle slängas fast den funkar super bra.
Så då fick jag den eftersom jag alltid snor pappas haha

mys dress och skor

Idag efter att vi hade slutat i skolan så åka Åsa, Ellinor och jag ner till stan.
Det blev lite handlat. Äntligen hittade jag min mys dress det blev en från hm och självklart rosa :)
 Sen gick vi till Belle shoes där dom hade rea så där fick det bli nya skor.
Sen gick vi och tog en latte och snackade en massa och det var riktigt mysig och trevligt.


Den rosa mys dressen
Byxor hm 149kr
Tröja HM 198kr


                
Nya skorna från belle shoes. Riktigt billigt var det endast 99kr

Dagens

Dagens Outfit


Klänning med drag kjedja från hm
svarta strumpbyxor hm

Mitt armband som jag gjorde igår kväll plus krosset i håret på ett spänne som jag också har gjort själv.

negativt, elakt och bara klagar

Känner mig så himla ledsen. Från att vara så himla glad till att man blir så sur och ledsen.
Gillar verkligen inte projekt arbete nu. Allt bler fel och det är det ända man får höra. Bar negativt hela tiden. Orkar inte att man är så och att man öppnar munen så är det bara elakt och negativt och bara klagar.

Nä nu känner jag mig inte så glad efter. min dag är försört plus hela mitt arbete. :(

Snabb idag

Känner mig så himla duktig. Haha. Jag ligger nu före än vad jag brukar. Annars just nu så skulle jag stå och sminka mig fortfarande och stressa för att hinna med bussen. Men nu sitter jag här vid datan klar på kläd och väntar tills jag ska å till bussen haha. Men nu måste jag röra på mig kanske inte många min jag fick sitta här men ändå. haha

Ha de bra pusshej.

Armband





Här har vi bilder på armbandet plus lite innan vad jag använde för att kunna göra det.
Skulle ju skapa en egen kategori dag men det får bli när jag kommer hem från skolan idag.
Ha de bra Pusshej

Onsdag, Godmorgon

Godmorgon alla! idag känner jag mig ganska pigg. Ska käka frukost och klä på mig nu. Får hoppas att det blir en dag utan mycket smärta eller något annat.

Snart kommer ett inlägg på mitt armband som jag gjorde igår kväll samtidigt som jag snackade med Jesper i telefon.
Men ni får se sen pusshej
 
Ha en bra dag

Godnatt ...

Nu har jag plockat bort alla saker efter mig i sängen som jag hade när jag gjorde mitt fina armband. funderar på att köpa läderband och göra lite armband av de med. Men men vi får se hur jag ska göra. Tycker i alla fall att det är riktigt kul att hålla på med det.

Men nu måste jag sova. Sov så gott Pusshej

armband

nu är jag klar med mitt andra armband. Det gick lite snabbare och göra en den andra. fast den här blev liter mer Louise. Efter jag kom på ideen själv och jag har inte sätt den någon stans. Den andra hade jag sätt liknade.
Men det vart bra i alla fall den som jag gjorde nu.
Det vart ett krosset armband med guld kedja.


så ser det ut då på armen. inte den bästa bilden pågrund av att jag tar med min lilla dators webb kamera.
Men mer bilder på den kommer imorgon.

Imorgon tänkte jag också göra en ny kategori där alla armand som jag gör ska få ha sin plats så man kan hitta lätt sen. :)

Inte kul

Jag har så himla ont i axen och armen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. :(
Det värsta är att det är högere arm så det känns som att jag inte kan göra något.
Nää jag måste dämpa smärtan får gå ut i köket och ta alvedon och bubbel vatten och lite choklad. Det kanske gör så det känns lite bättre. Sen efter det så ska jag kolla runt och få se om det finns något snyggt att nät shoppa
Vill hitta någon vår jacka.

Har någon som har något råd vad för jacka man kan köpa?

armbandet

Här kommer några bilder på mig när jag har på mig mitt armband som jag har gjort.
Blev klar med den idag eller jag känner mig inte riktigt 100% nöjd får se om jag sätter mig ner och fixar till den ännu mer


skillnaden från igår är att jag har lindat ett rosa band i mellan ringarna.


Dagens

Dagens Outfit

Svarta leggings
och sen t-shirt och kjol i ett


Dagen

Hejsan igen! Nu är jag hemma från skolan.

Lunchen vart på nancy´s och det var jättegott som vanligt. Blev en cecar sallad. Sen efter så åkte vi till skolan och var oss syo för åsa och ellinor hade möte oss henne idag. Jag ska till henne på fredag för då har jag möte med henne.

Sen var det sjukvård men lektionen var verkligen inte kul. Det var så himla tråkigt och jag förstår inget. Bättre att läsa boken själv så man förstår så det ska jag göra sen.
Sen var det idrott men jag vara bara där och tog närvaron och sen fick gå efter som jag inte kan vara med pågrund av min axel. Så då åkte jag hem och nu sitter jag här.  Men nu ska jag fixa med några saker. Hörs senare Pusshej.

Godmorogn

Hinner inte skriva så mycket för jag ska gå ner till stan och käka lunch med tjejerna. Eller Åsa och Ellinor bler det för ´Rebecka ligger hemma och är sjuk :(

Skulle ha tränat nu på morgonen men det funkar verkligen inte med min axel. Det gör så himlans ont i den.

Men vi hörs senare idag pusshej

Godnatt ...

nu är jag så himla trött så jag måste packa ihop datan och sen sova. är typ död och skulle typ kunna somna nu direkt.
Men vi hörs imorgon, Puss och gonatt på er! pusshej

armband

Idag köpte jag grejer så jag kan tillverka egna armband.

två olika storlekar på ringarna, sen lås och sen rosa band köte jag

och så här blev armbandet när jag var klar med själva kedjan. ska sätta dit bandet tror jag imorgon.

halv klart armband.

Inte kul :(

Träningen gick dåligt. eller jag kunde inte träna. Hade så himla ont så det gick verkligen inte. Så jag fick stå vid sidan och kolla på. inte de roligaste kanske. Jag hoppas verkligen att min axel blir bra snart.

Dagen

Riktigt bra start blev det på dagen fast jobbig på slutet kan man säga. Eller fram till lunch sen vart det bara jobbigt.
Engelska var lika slapp som vanligt och på idrotten så fick vi tjejer massera varandra. Skolan har köp in en massa bänkar och så vi har de i ett lite mysigt rum så vi gick inviga det idag. Sen var det lunch och sen sjukvård och den var riktigt jobbigt för vi har fått en vikare och det var inte så himla kul. fattar typ inget nu. 
Sen på klassrådet så fick vi veta lite mer om högskolan. hur vi ska göra nu. och sen efter hade vi en lektion som gick rätt fort.

Men nu måste jag byta om för jag ska åka om typ 10 min till träningen. Ha det bra så länge


Rebo och Ellen
med alla massage bänkarna


Ellen and me

 

Nu startar skolan igen..

Godmorgon på er! Nu startar en ny skol vecka. Känner mig ganska trött och skulle gärna vilja ha längre lov. Men nu är det sista i skolan nästan fram tills vi ska ha praktik.
Det känns ganska jobbigt att det kommer vara så mycket just nu men men man får stå ut med det. För sen när praktiken kommer då kommer nog tiden rulla på fast jag har mycket skolarbeten att göra då med. Men sen kommer vi tillbaka till skolan efter praktiken och då är det inte många dagar kvar till studenten. Så nu ska jag försöka ge järnet.

Börjar i alla fall om några minuter med engelska. Inte kul att börja så här efter lovet redan kvat över 8 och slutar kvart i 5. kommer dö typ. haha

Men ha en bra dag! Puss på er alla! Pusshej

Godnatt ...

Nu blir det att säga godnatt för nu är beck slut och jag måste sova eftersom lovet är nu slut och skolan startar igen imorgon. Inte så jättekul eftersom jag börjar kvart över 8.

och lite till tröst för att skolan började så blev det god glas till back och daim godis haha.

Men nu ska jag göra i ordning mig för att sova. Blir nog att sätta på någon bra film så man kan somna.
Godnatt alla! Pusshej

träning

Träningen i sätra gick bra. det var höjdhopp i början så jag gjorde väl två hopp sen blev det lite kulstötar och efter det sprang vi en massa och det var riktigt kul.

Men nu har beck börjat. hörs sen.

ligger i solen

Solen skiner så himla skönt idag. Ligger i min säng med datan och får solen i ögonen så jag måste ha solglasögon på mig. hittade någre ner packade. Nog mammas gamla. men men nu är de min haha så jag ligger med dom på nu.

Snart är det dags att börja göra sig i ordning för träning.
Men nu ligger jag och försöker hitta en mjukisdress på nätet. Vill ha rosa mjukis byxor och tröja.
Är det någon som vet var man kan betälla de?

men jag ska för söka leta vidare nu. Pusshej

vasalopp

Idag var det att gå upp tidigt. Jesper skull vara på kursen vi 9 så vi klev upp 8 och käkade frukost framför tv med mamma och pappa. Varför frukost framför tv? Jo för att det är vasaloppet idag och mamma & pappa har som en tradition att äta vasalopps frukost.
så vi käkade lite frukost och sen körde pappa jesper ner till ip och sen åkte han och jag och handlade lite frukost som fattades.

Melodifestivalen

Var det någon mer som kände igen star pilots låt igår som dom gick med till andra chansen i melodifestivalen. Själv satt jag och sköng på waiting for a star to fall plus deras egna låt in the hat of the night. Higher var en riktig kopia. Men det brukar ju vara så nästa varje år att man hittar låtar som liknar andra men den här slog nästa allt tycker jag.