M U S



Smink från mitt favorit märke. Bild på de som gömmer sig i påsen kommer :) 

Mysig sak till höstkylan

 
 

H&M 149 kr
 
HUR STOR SOM HELST. Köpte denna sjal eller halsduk eller filt eller vad man nu ska kalla den för... Den är hur stor som helst och man kan faktiskt typ använda den som filt. Super varm och härlig. Kommer bli perfekt när höstkylan kommer och det är dags för halsduk.. 

Nytt från GT



Ny beställning från Ginatricot. Denna gång ett skärp och den underbara västen som är hur mysig som helst och var och skön. Snyggt även när den går både i vit och svart. :)
 

Klippt mig

klippte av mitt hår igår.. Klippte väldigt mycket tycker jag. men igår känndes det piss .. inte för jag klippt så mycket utan att jag hatar nyklippthår. Var väl kammat och lent och så och det hatar jag. Men idag ser det bra ut haha.. Inte kammat och har saltvatten spray i håret så nu börjar det liknat något haha ..

Shopping i huvudstaden

 
Inte dom bästa bilderna men har handlat lite nytt när jag var i sthlm med Jesper i tisdags. 
 
2 st Jeans - 299 kr och de hel svarta 99 kr riktigt sköna faktiskt. båda från H&M
Transparat kjol - 149 kr H&M
Jacka - 299 kr Ginatricot
keps - 80 kr H&M
Rosa hårslingor - 30 kr H&M
Nagellack - 40 kr H&M
Väska - 299 kr Lindex
 
 
 

SPÖKE PÅ BLOGGEN

Jaha hur skumt är inte detta. Nu är bloggen åter till sitt rätta. men jag har inte gjort något åt det. Det spökar på bloggen med.. Vad jag menar med med är att jag tror det finns ett litet spöke här hemma hos oss. Haha, kom hem från jobbet en natt då hördes det som att någon satte sig i Jespers stol men så låter det ganska ofta och förklaringen är att när man suttit i den så trycks det ner och sen efter ett tag så knackar det till i den. Men denna kväll knackade det till ordentligt i stolen och direkt efter startades Jespers dator igång som om någon satte på den. Skumt så därför säger jag att de spökar haha. 

FUCKa

Fucka ur. Min blogg är helt fuckad. Inte för alla men för min dator och kanske din med. Jesper dator så funkar det på i alla fall. andra inlägget hamnar rubriken på sidan högst upp och jag fattar inte varför detta har hänt. Det är som att jag har ändrat på storleken på bloggen men det har jag inte gjort :/ Får väll sätta mig ner och kolla på detta så det blir normal för alla. ;) 
 
 

CYKEL

 
NY cykel.. Kolla vilken fin cykel jag har köpt till mig. Nu tar jag mig till och från jobbet snabbt. Riktigt skönt. :)

Nytt från HM

 
Lite nytt från hm som jag klickade hem på nätet. Vinröda byxor och sen två stycken kabelstickade tröjor i två olika färger. Neongul och vit. 
 
Byxa 199 kr / Tröjor 149 kr st 

Bikbok

 
Mina två favorit från Bikbok är nu mina. YEES .. Jacka och tröja riktigt snygga.. 
Älskar att köpa höstkläder. 
sh
Jacka 399 kr / Tröja 299 kr

Ge mig skinn och nitar .. TACK

 
Kan inte någon bara ge mig en sådan fin jacka. Skinn jacka med en massa nitar på är något jag verkligen önskar mig. MASSOR MED NITAR SKA DE BARA ...
 
Denna bild hittade jag när jag googlade. 
 

Skor HM


 
Dessa skor köpte jag innan DN Galan i fredags. HM 249 kr .. Riktigt balla tycker jag ;)

ZARA AW12 TRF

 
Oj oj va snygg video låten är grym och va snygg hon är och jag vart riktigt sugen på jackan med alla nitar hur snygg är inte den. Och hennes hår de gillar vi med.. Funderar faktiskt på att ta och klippa av mitt långa slitna hår och klippa i den längden hon har. Men vågar jag de? 

OS Friidrott dag 9

 
Idag är det sista friidrotts kvällen på OS. :( tiden går så fort tycker jag. 
Men idag så hoppar Emma höjd OS final. Sen ser jag även väldigt fram i mot 4x100m för herrar och självklart herrarnas spjut final. spännade kväll idag. 
 
Emma höjd final - kl 20.00
spjut final - kl 20.20
4x100m - kl 22.00
 

OS IGÅR

Hejsan vart inget inlägg igår om friidrotten. Var rätt trött i går kväll när jag kom hem från SM. 
Tänkte först skriva om gårdagens i OS friidrotten. Kommer senare om min SM tävling. Min sista junior sm tävling var de. Men jag tänkte fixa fram foton i från tävlingen och lägga ut samtidigt. Så jag hoppas att det kommer i kväll senast imorgon. 
 
Men nu till OS. Igår var det släggfinal för damerna och det vart en strulig tävling. Tyskan kasta långt men fick inte sitt resultat och de var så sjukt. Men EN TIMME efter tävlingen var klar fick hon veta att koastet som inte kunde mätas tog henne till en 3:e plats istället för en 8:e då hade kinesen redan firat sitt brons och dom lämnade så klart in en protest. så det var riktigt rörigt för min idol 
 
Läs om detta HÄR 
 
 
bild i från sportbladet. 
Möte efter tävligen i en timme. 
 
Men vann gjorde
Tatjana Lysenko från ryssland på nytt olympiskt rekord. 
 
Sen var de även ett Världsrekord. och det var USA som stod för de. 4x100m damer satt ett nytt fint WR 

OS & JSM

Idag är det mycke slägga. Slägga final Damer i OS och jag ska tävla på junior SM i slägga idag ;) 

OS SPJUT DAMER & WR 800M

härlig kväll. nytt världsrekord på 800m för herrar, bolt och sina kompisar sprang hem en trippel i 200m och sen var det spjut final för damerna. Barbora Spotakova kastade längst och vann guldet. 

OS friidrott dag 7

 
Dagens.. Detta följer jag idag. Bolts final, Damernas spjut final kan bli hur spännand som helst. Det ser jag verkligen fram i mot. Sen har vi två svenskar på banan. Ebba & Emma har höjd kval idag. 1.96 m måste man hoppa för direkt final men det tror jag inte kommer behövas kommer nog bli lägre. KOM IGEN NU.. 

OS friidrott dag 6

Dagens svenskar i friidrotts OS plus kvalet för damer i slägga som jag följer... och självklar finelen på 200 meter för damer vem kommer springa i mål snabbast felix tror jag sen.. Eller vad tror ni ? sen har Bolt semi imorgon final för honom.

OS DISKUS HERRAR

 
Robert Harting vann diskusen. Min favorit vann. Skön kille också på segervarvet så avslutade han 100m häck haha. Dom hade precis ställt ut häckarna för 100m h finalen så han tog och hoppade över några. Plus att han som vanligt slet sönder tävlingslinnet. Det är en stor stark kille detta. :)

OS friidrott dag 5

Detta följer jag idag. finalen i diskusen i kväll och kval i spjut och 200 m där bolt ska kliva in på banan igen. :) 

OS KULA DAMER

 
Nadezja Ostaptshuk vann OS-guld i damernas kulstötning. Segerresultatet vart 21,36 och marginalen till tvåan blev 66 centimeter. 

OS friidrott dag 4

 
Detta följer jag extra noga idag! Diskus kvalen för herrarna i diskus och sen kvalet i damer kula. Sen i kväll blir det final i kula och även stavhopp där Jelena ska hoppa som är en stor favorit. Inga svenskar idag alltså 

OS SLÄGGA HERRAR

 
Min favorit vann herrarnas final i slägga.  Krisztian Pars från Ungern vann på 80.59 han var den ända som var över 80 meter. 
 
:) 

Grattis

Firade pappa hemma hos mig och Jesper med kräftskiva och lite friidrott. Grattis pappa på födelsedagen !!


Fynd

I tisdags så åkte jag och Jesper till heron och gick på bio. Men innan tog vi oss ett var inne på heron och var inne på XXL och hittade denna hur sköna som helst Nike tröja. Stod att den kostade 200 kr och det tyckte jag var riktigt billigt men när jag kom till kassan så gick den in på 150 kr riktigt billigt då. Gillar när man rear bra träningskläder.


OS friidrott dag 3

 
Detta är friidrotten idag. Det är bara Marathon på förmiddagen och där har vi dagens ända svensk. Isabellah Andersson hoppas på att hon springer bra idag. Sen är det två andra finaler jag kommer följa. Det är ju självklart herrarnas släggfinal och den herrarnas 100meters lopp. Blir en bra friidrotts kväll. 
 
 

OS 4:e plats

1 cm från en medalj i OS finalen i Längd för Tornéus.. :( men shit va grym han var ändå. Grattis till 4:e platsen. 

OS MÅNGKAMP DAMER

Jessica Ennis stor OS hopp för Storbritanien och hon stod i mot trycket. Vilken Tjej grymt.. GULD till Ennis i OS i MÅNGKAMPEN! 
 
Jessica Samuelsson Gör också en gym mångkamp. Svenskan kommer på13:e plats och fick 6300p och persade
 
 
Nu ska vi fortsätta följa Tornéus som ligger när medalj i längden
 
 

OS friidrott dag 2

 
 
PLUS 100 meters försök för herrar som är intressant men även DISKUS FINAL FÖR DAMER kl 20.30

OS KULA HERRAR

 

Majevski försvarade OS-guldet i kula

Tomasz Majevski har aldrig tagit guld på EM eller VM. Men OS-guld har han nu två stycken. Polacken försvarade sin titel från Peking genom en stöt på 21,89 

OS TÄVLINGSKLÄDERNA

Jag älskar kläder väldigt mycket och det är inte bara vanliga kläder jag gillar. Har ett stort intresse för sport kläder med. Har alltid varit viktigt för mig hur man ser ut när man tränar och tävlar med. Man kan inte sätta på sig vad som helst haha. Nu när friidrotten äntligen börjat på OS i London så kollar jag självklart på tävlingskläderna. Tycker dock att många ser lika ut. men de är pågrund av att många har samma märken och då ändras bara färgen på dem.  Sveriges kläder då. Jo då helt okej väl. Men det tycker man väl bara för att de är gul/blått och Sverige. Tycker dock att den ser tråkig ut och många som har den men med andra färger då. 

 
Nu då till min topp tre. Jag brukar Alltid att USA som en favorit men nu vet jag inte riktigt. Jag älskar Nike och så men för mig så känns det kostigt med en hel röd träckt och sen de gula skorna till som alla typ har. Passar verkligen inte ett stor miss jag saknar det blå i USA:S kläder skulle ha varit snyggare om de var blå byxor. 
 
Men detta läste jag om USA:s kläder
De vita områdena vid händer och fötter har hämtat inspirationen från golfbollar där de små dalarna är till för att bollen ska gå längre och rakare. 

Och man säger sig faktiskt ha kapat tid på klockan 0.023 sekunder snabbare än Nikes tidigare outfit på 100 meter. Så deras kläder ska gå snabbare nu. Friidrottens hajdräckt är här haha.. 
 
 
Jamica ALLTID lika snygga och nu helt egen stil på de.Gillar färgerna och även att de har fint mönster och även tryck av människor på. Det är Cedella Marley som har designat och  är äldsta dotter till reggaeikonen Bob Marley. 
 
 
 
Men snyggas av alla som jag tycker är ju självklart storbritanien. Nen brittiska designern Stella McCartney skapat Storbritanniens dräkter för OS och självklart är det som en flagga på kläderna och jag gillar det väldigt mycket och stort plus faktiskt att flaggan inte får i de vanliga färger utan olika blå färger. 
 
Britternas Vinner tävligen enligt mig. Va tycker ni? 

Äntligen

Äntligen så börjar riktiga OS nu. FRIIDROTTEN Drar igång nu och det startar med ett kval i herrar kula och även 100m häck för månkamps tjejerna. HÄRLIGT. :) jag är nu redo i soffan


OS friidrott dag 1

Här ser ni svenskarna som tävlar idag plus de tiderna man ska hålla koll på. Självklar är det kast tävlingarna man ska följa :)