31 okt

Nu är jag hemma igen.
Ska nu plocka lite kläder på rummet. Imorgon blir det nog att plocka bort lite sommarkläder från ställningen från rumet och sen ut till garderoben i hallen. Så ska hänga upp allt som har ramlat ner och hämat på golvet. Sen blir det att rensa lite bland kläderna.

Idag så kom moster och fikade för att fira morfar i förskott. Sen åkte vi och hälsade på hos mormor,  sen när vi var på väg hem så åkte vi förbi lager 157 och då köpte jag en fin pälsväst. Riktigt varm och skön.



Lager 157 - 400kr

Glömt att visa denna. Den här fick jag med posten i fredags.



t-shirt - H&M 149kr

Dagens outfit




Jacka - H&M ,  Poncho - Åhlens , Jeans - Vila , Kängor - H&M , Väska - Accent 

Ny ring



Köpte en ny ring idag på kalsson.

Kanske inte den bästa bilden men de är en silver ring med en svart platt sten typ.

Klasson - 9.90 kr  SOM HITTAT.

30 Okt

Sitter hos morfar & mormor. Mormor är inte här ute är på sjukhuset och de är inte så himla roligt. Kommer kännas tomt i natt utan henne.

Men har precis ätit middag och nu lånat pappas dator ska nog lägga mig i sängen och läsa min bok nu en stud sen blir de nog tv som gäller.


BECK

Har precis kollat på nya back filmen som vi köpte idag. Fyfan va äcklig. Den här tyckte jag var den värsta man vart liksom överraskad hela tiden. Riktigt äcklig tyckte jag. Så jag fick blunda flera gånger under filmen.

Men den var riktigt bra och kanske en av de bättre..


ELSAS VÄRLD ÄR MIN



ÄNTLIGEN är boken min. Köpte den igår och började läsa lite i den igår. Verkar vara lika bra som första boken.
Akademibokhanden - 199kr

HÖSTLOV

NU HAR JAG HÖSTLOV!!!

FÄRDIG DARTFISHFILM





Här kommer filmen som jag och min bror har jobbat med denna vecka. Vart inte bästa kvaliten eftersom de vart något fel när jag skulle ladda upp de på youtube. Så jag fick göra om de och ta en sämre kvalitet för jag orkade inte gör om och ladda in den bättre eftersom de tog så lång tid att ladda in den. Den här tog vara en min sen vart de klart.

Men men här är i alla fall sen så ser ni lite av vad jag har jobbat med denna vecka.
Nu väntar jag bara på att få redovisa den sen slutar jag och då är de HÖSTLOV!!! Äntligen

Lite vardags shop



Poncho - Åhlens 199kr



Rusta - Bobby's shampoo & balsam och hårspray
20 kr st för shampoo & balsam och hårspray 25 kr. Billigt

lite nytt till träningen



Lite vikter till träningen. En viktskiva på 5 kg och sen hantlar 1kg st som jag ska ha när jag ute och går.  Detta köpte mamma idag när vi var på rusta

149kr viktskivan
39kr handtlarna

marabou vinter vit













Nya choklad smaken. Vitchoklas riktigt god var den.

27 okt

Är riktigt trött på datorer just nu. De är för jag sitter vid en hela dagarna i skolan och känner inte för att sitta när jag kommer hem. Men man måste blogga lite haha ;)

Idag så klippte vi ihop som gott som alla dartfish klipp till en film. Små fix är som gäller imorgon. Sen imorgon ska de redovisas. Så då kommer hela arbetet troligt vis upp här på bloggen så ska ni få se hur häftigt de vart.

Efter skolan så vart de en snabb sväng på stan innan vi åkte hem. Skulle köpa leggings åt mamma och sen köpte jag även en fin poncho som ni får se senare. Sen när jag kom hem så åkte vi till rusta och ica maxi och handla lite. Så då vart de lite nya saker. de kommer senare med.

Men nu ska jag äta middag. Hörs sen

Dartfish & nya nikeskor

Sitter här och har klippt ihop 4 olika klipp i dartfish. Börjar fatta lite nu. Men de finns mycket att lära. Fick lära mig precis hur man tar ut stillbilder ur filmen så man kan printa ut de.

Idag är de en lång dag eftersom de är möte i skolan idag som slutar halv 5. Inte de roligaste.
Igår när jag skulle blogga när jag kom hem så låste sig datan hela tiden så de vart inge bloggande. Men igår åkte jag och brorsan ner till ip och filmade lite de som vi har jobbat med idag. Sen vart de 45min powerwalking i mina nya nike skor som jag köpte igår. Riktigt sköna skor var de. 



Nike gore-tex skor - Stadium 399kr rea 

Dartfich test 1



Här kommer första testet. Har satt  ihop två olika kast så de görs samtidigt. HÄFTIGT!

Dartfish

Sitter i datasalen i skolan. Vi har specialvecka hela vecka så jag har video. Så jag ska jobba i dartfish. Jobbar ihop med min bror så vi ska kolla tekniken i stavhopp och slägga. Så just nu kollar vi lite klipp sen i eftermiddag så ska jag filma när brorsan hoppar lite stavhopp som vi då ska använda. Har inte jobbat något förut i dartfish så de blir att lära sig nu och sen lägga in lite för skoj skull. För sen senare kunna använda detta i träningen och även från tävlingskast och analysera kast.


Gårdagens shopping



1 . Armband  - JC 35 kr på rea
2. 32 st ögonskuggor - H&M 69 kr
3. Väska - Accent 249 kr


Städning

Tråk söndag. Grått och tråkigt. De regnar ute men de är jag ändå glad för. Vill inte ha snö så de mest är borta nu.
Tog en paus från städningen men ska fortsätt nu. Så vi hörs senare.


Shopping och biokväll

Gokväll på er alla. Sitter hemma hos Jesper och snart är de bio som gäller med han hans familj. Vi ska se den där facebook filmen.

Idag vart de shopping med mamma och syrran så då vart de lite handlat. Bilder kommer senare.
Men köpte i alla fall ögonskuggor, hårtoffsar, väska och ett armband. Riktigt fina saker.


Kenza & Tyra

Nu har den kommit. haha för några veckor sen när jag tränade på bosön så var kenza och tyra där och nu finns de att kolla på när de kör. Jag syns till några gånger .. SE HÄR


fredags shopping



Tunika - Åhlens 399kr



halsduk - H&M 59.50kr



ringar - H&M 49,50kr

Mardrömmen

FAAN min syrra väckte mig vi 04.30 typ och säger att de snöar och jag tror de var en dröm bara men hon tog min mobil och tog kort och ja de var ingen dröm.. Somnade om och sen när jag väl skulle gå upp och kollade ut så var de kvar. Hade hoppas att de hade försvunnit när jag vakna. Men nej nej. De vart koas. Bussen kom inte och när den väl kom lite sent så vart att jag missade bussen. Sen när väl nästa buss kom så var de koas på motorvägen. Gick riktigt segt som tur va gick tunnelbanan som den skulle. Men när jag väl kom till ropsten så fick stå och vänta länge på bussen och sen var de inte bussen som går ända in till bosön så jag fick gå i snöstormen. Just då när jag skulle gå min ca 10 min promenad så började de blåsa som fan och all snö hamnade i ögonen så man inte såg något. Sen när jag väl kom fram till skolan så var jag helt vit och blöt. Inte så kul då att snabbt ta sig till lektionsalen och sen ha 1 timmes engelska och sen åka hem igen.

JAG HAR HAFT EN TOPPEN DAG.
Bästa var att när jag kom hem till Södertälje så tog jag mig en lite shopping runda. Det var de bästa idag nog.



04.30 imorse



12.30 idag




Jag kan tycka om snö men inte just nu. De är ju Höst fortfarande och alla löven på träden har ju inte ens låsnat. Blä för snö.. Vill ha höst ett tag till ju

Gårdagen och dagen

vart inge bloggande igår. var så trött när jag kom hem plus att jag pluggade lite till ett prov som var idag som inte gick så himla bra men ändå bättre än vad jag trodde.

Men igår i skolan så hade vi klasskamp i fotboll men de slutade inte så bra. De vart bråk och de fick avbryta så de var inte så jättekul. Men de var kul fram tills de hände. Plus att jag gjorde 2 riktigt snygga mål. Lite stol haha.

Men idag hade jag som sakt träning och prov i skolan. och träningen gick bra då jag kastade slägga och tränade även mage sen provet gick som de gick. Sen vart jag kvar en stund i skolan efter.


HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN FOTBOLLEN IGÅR.



ny kavaj

glömde. Fick inte bara hem skor idag utan en lång kavaj med från nelly.



Kavaj 139 kr nelly

måste lyckas

usch har sån träningsvärk i benen. Körde nämligen ben idag så de är inte konstigt varför jag har ont just där. Så de vart ben träning idag i skolan sen hade jag träningslära. Är lite illa ute eftersom jag fortfarande inte kan något och har prov på torsdag. Inte bra men jag måste lyckas på något sätt.

Mina nya älsklingar

Måste bara säga. ÄLSKAR MINA NYA SKOR.. Åhhh. De är så himla sköna. och så fina tycker jag.



Nelly 379 kr

skola & träning

ucsh är lite sliten. Sitter och blöder näsblod. Kom hem för en timme sen så har bara hunnit äta och sen nu satte jag mig här. Ska lägga mig i sängen och läsa inför provet på torsdag. Kan ingenting. Har anatomi prov igen men denna gång på musklerna. Förra gånger var de på benen. De som kommer nu är betydligt svårare eftersom vi måste kunna muskelns namn och på latin sen även kunna vart de fäster sig och funktion. Förut var de bara rabla benen på svenska och på latin och veta var de sitter bara.

Kom hem sen som ni märker men jag tränade i skolan efter jag slutade. Så de vart två pass på bosön idag. Första passet så vart de medicinbolls träning och sen efter skolan löpning.
På pass imorse så vart vi även fottade. Bilderna skulle vara på några hemsidor så hoppas de kommer snart så man kan se hur de vart..


Nytt till händerna



Vantar utan fingrar. H&M 50 kr

Gårdagens



svarta jeans - Vila tröja - H&M Jacka - Cubus Halsduk - Monki Solglasögon - H&M

jul snart då?

Har precis ätit en god middag och har nu slagit mig ner inne på min brors rum och lånat datan medans han sitter och försöker spela gittar och sjunga samtidigt. De går verkligen inte bra. Låter för j*vligt.

Har plockat alla min kläder på golvet innen på mitt rum, plus har jag hunnit med ett pass i kusens backe. Sprang ett varv i skogen och sen sprang i backe sen dog jag. Då vila jag lite och sen joggade jag ett varv till i spåret. Var ändå rätt skönt att springa.

Sen åkte vi och handlade och när vi var på affären så upptäckte jag att de hade redan börjat sälja choklad tomtar och julmust. DE ÄR FÖRBJUDET TIDIGT. De hoppade över halloween i år. Inte för att jag är så himla mycke för halloween men endå. De är för tidigt för de tycker jag. Jag dricker inte julmust innan första advent så är de bara. De ska ju vara på första advent man äter pepparkakor och dricker julmust och glögg. Så är de bara.


Städning

Dagit en paus från städningen. Ska snart säda klart sen blir det att äta lunch och sen senare åka och träna. Känner riktigt sugen på att träna nu.

Ha de bra så länge


ny beställning

Ojoj, igår var jag trött och ja trött kan man säga. Var trött på de mesta. Men idag är de något bättre. Kanske för att jag beställde nya skor innan jag gick och la mig och sov. Kanske vaknar på bättre humör då. Nja vet inte. Men bestälde så himla fina skor från nelly. Älska dom direkt när jag såg dom. och nu när jag var inne på deras sida så var typ alla storlekar slut så de var tur.



Så grymt snygga. Kommer från
nelly och kosta 341 med student rabbat

blääää

Säger bara blä.
Vill bara glömma.
Vill bara bort.
Vill bara att du ska vara nära och förså.

Är riktigt trött och mitt huvud spräng snart nog. Sitter här och har de förbanat tråkigt och segt. Det värsta är när man har de så här tråkigt är att man bara tänker så alla tankar bara snurrar runt i huvudet. De är helt klart alldeles för mycke nu. För mycke för jag ska orka. Men de är väl bara bita ihop och "försöka" tänka framåt.  Men de är verkligen inte de lättaste.

today

usch är lite stel och har träningsvärk i rumpan. Idag hade vi teori först opå egen träningen om uthållighet. Sen kastade jag lite slägga. Kändes väldigt stelt och hade inte bästa balansen. Men jag fick till några kast. en hade jag träningslära. Var en väldigt tråkig dag. Men de kanske är för jag inte är så pigg kanske.

Träningen

Tränade helt på egen hand ikväll. Men bra gick de. Riktigt skönt att träna helt själv.
Vart en massa styrka med skivstång och lite andra saker. Skönt att vara ute och göra de faktiskt. Gäller bara att hålla igång hela tiden så att man var varm.


Dagens



Skjorta - Vila Klänning - H&M Halsduk - H&M Ring & armband - H&M

Skoldagen

Nu är det snart dags att gör mig i ordning för träning. Tråkigt bara att jag blir själv. Men jag fixar nog de.
Blir att inviga min vantar och band plus att inviga brorsans nya pulsklocka.

Idag i skolan så hade jag först idrotten i samhället. Där vi fick kolla på lite film från fotbolls vm 58 och när allsvenskan startades.
Sen lämnade jag in mitt arbete som skulle vara in idag typ. Men jag var ensam att lämna in.

Sen hade vi peptalk och en tv kock kom och lagade mat och en kille i skolan. Hängde inte riktigt med plus att kockan var dansk så de lät bara roligt haha..


skolarbetet klart

Nu har jag precis skrivit klart min inlämnings uppgift i idrotten i samhället. Vart riktigt nöjd med de jag fick ihop. Vi skulle skriva en A4 om därför älskar jag de perfekta släggkastet. Eller jag skrev om de. Men ämnet var att man skulle ha Därför älskar jag .... Sen skulle vi skriva om våran idrott så då vart de självklart slägga. Men riktigt nöjd vart jag och de vart exakt en sida.


12 Oktober



Byxor - Vila Skor - Skopunkten Jacka - fått från brorsans tjej. Halsduk - H&M 

lack och armband



Armband från HM. Har även örhängena och ringen som hör till. se
HÄR
30kr



nytt lack. Riktigt snygg silvrig färg. utan glitter som oftast. 
30 kr på hm  

Nytt till träningen



Går bestämde jag mig för att skaffa mig träningsvantar och nytt panband och var inte riktigt hundra på mössa.
Men idag när jag och brorsan var på stadium så kollade jag på både vantar och sen mössa men bestämde mig att jag skulle inte skaffa mössa. Men då hittade jag exakt samma vantar fast i ett paket med både mössa och vantar för 149 kr. Var halva priset. Så de vart de packet eftersom bara vantar kosta 199kr och bara mössa 179kr så de vart riktigt billigt. Sen hade jag inte tänk att ha en nike band men hittade denna där också som var superskönt och den gick ner över öronen. och den kostade 99 kr

Så för 248 kr så gick jag alla tre istället för 377kr BRA DÄR haha Så nu är jag redo för kalla träningar.

12 okt

Hejsan hejsan. Sitter här och är riktigt trött.. Vart lite seg efter träningen imorse. Körde intervaller typ.
Så mycke spring plus att jag hoppa över häckar med en massa innan.
Roligaste var att Kenza och Tyra var där och spelade in sitt program så jag såg de när de gick över häckar och jogga. Sen efter träningen så slutade jag. Men de vart lunch och sen satt jag och vänta en timme extra på brorsan. Så vid klockan 1 så tog vi bussen in till stan och shoppade lite.

H&M från topp till tå



Skinbyxor,Over size tröja, Leopard Sjal, Leopard strumpor - H&M 

Rundvandring

Idag så hade jag träning i skolan. Körde ett väldigt lugnt pass. Cyklade och fotstyrka typ. Sen vart de en snabb dusch och sen lunch. Sen klockan 12 tog jag bussen med de andra i min klass och åkte till Söder och gick en rundvandring med typ 2 timmar. Var riktigt bra. Läraren som prata för oss är grym på att prata och han gör de så himla interesant även om de är ett ämne som man inte är helt inne i. Riktigt grymt. Så vi fick runt där. Vart både kultur, historia, religon och sport. Så hur bra som helst. Men de var rätt kallt så jag frös om min händer rätt mycke. Men jag överlevde.

Kom hem precis hem från träningen och körde ett ganska tungt pass nu på kvällen. Löpte ett varv i spåret i kusen sen sprang jag i backe och sprang tills jag började må illa typ. Sen vart de ner till ip och sprang lite med vikter på fotlederna och sen vart de. Trappor också då med vikter på fötterna. Så nu efter som känns de i benen så det är skönt.




skinbyxor



Idag har jag äntligen köpt mina skinbyxor. Har kollat på dessa från hm många gånger och idag fick de följa med mig hem. Sen även en tröja som jag ska sy fast mina skinlappar på som jag köpte igår. Ska ta kort på tröjan innan och efter sen. Så ni får se hur de blir.

Skinbyxor - 299 kr HM
Tröja - 99 kr HM

Söndag

Kom hem nyligen. Har varit i Eskildstuna och hälsat på mormor på sjukhuset. Ska nu ren skriva ett skolarbete som ska lämnas in nu i veckan. Sen blir det att äta middag och ta en dusch och göra mig i ordning för en ny skolvecka. Packa väska och plocka fram kläder.


lite nytt



Bild 1 . Strumpor från hm. 59 kr
Bild 2 . Skin lappar. Köpta på en syaffär 36 kr för två lappar.

Fredag, Lördag

Goddagens på er alla. Vart inge bloggande igår var i skolan och hade engelska sen åkte södertälje och kolla runt på stan och sen åkte jag och möte upp Jesper och åkte hem till honom.

Just nu sitter jag här vid datan men ska ta och plocka inne på mitt rum lite sen blir de nog plugga lite och äta godis som jag ska iväg och köpa snart. MUMS! haha

Stefan Holm

Kan just nu inte riktigt säga med ord hur JÄVLA bra föreläsningen var med Stefan Holm. Köpte även hans bok som han signerade och jag fick bild med honom plus att han signera massa böcker med min penna som jag skriver med när jag skriver träningsdagboken. Så när jag fick tillbaka pennan så den varm så den pennan ska jag spara. och fortsätta skriva med i min träningsdagbok.

skrev lite antäckningar men kan inte dra alla bra saker men han var så skön. För ni chansen att gå på föreläsning med han. TA DEN FÖR FAN! jag svär. Förlåt. Men så JÄVLA bra var den.

men här kommer några sköna saker han sa. 
De som händer två gånger händer en tredje gång.
tårar av silver och tröja av guld.
då är då, nu är nu

NTV - normal tills vidare.. Stefan har ingen diagnos än så länge så hans bokstäver är NTV.. 

Inför tävling .. Rakar sig.. tvättar håret två gånger. Tappar tvålen med mening .. alltid samma kalsonger och sätter på sig höger strumpa fört och sen när skorna ska på så är de vänster först som gäller. eftersom han hoppar med den foten. 


MEN BÄSTA TILL SIST

GÖR GÄRNA MISSTAG .....  MEN GÖR DEM BARA EN GÅNG!  




har läst boken tidigare men den måste jag läsa igen


Föreläsning med den store

Ska om några min ta och åka till salem för att lyssna på Stefan Holms föreläsning om Mål och motivation. Så nu ska jag byta om så vi hörs när jag kommer hem.


Slägga


löpartävling

Kom precis hem från skolan. Idag hade jag idrotten i samhället och sen efter lunch så var de löpartävling. Men jag var inte med och sprang var väskhållare till killen i klassen som vann. Så jag kollade på starten och sen gick till målet och stod där.. Sen vid 2 åkte jag hem. då hade de flesta kommit i mål.



starten


natti

Usch tiden går snabbt ibland. Har kollat på tv och fixat lite så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt

Ny årstid dags för ny design





In med lite nytt. Nu blir de en header med lite höst.. plus att jag byte ut den gamla bilden till en nyare.
Hoppas ni gillar de nya

Mycke snack

Är seg idag. Riktigt seg. Orkade inte lufta idag men de vart lite styrka för bena i alla fall. Sen sprang jag lite och cyklade. Sen kollade jah på proffset när han lyfte. Så riktigt bra ut och så enkelt. Vill också kunna. Får vä ta några privat lektioner så jag lär mig. Måste verkligen lära mig nu. Är på tiden liksom.

Men de vart lite träning och sen vart de en snabb dusch oxh sen upp och äta mat på 5 min och sen ha träningslära. och på den lektionen så vart typ inget gjort. Eller vi fyllde i lite och sen gjorde vi i gruppen som en lite frågesport eller vad man ska säga. Sen var vi klara på 45 min. Så de vart de 45 min snack.. Men de var riktigt trevligt de med haha. Mycke snack och lite gjort eller? Nää tycker verkligen att vi jobbade bra idag. Men de vart mycke skratt och snack och mycke skratt kom från mig. var så seg så jag skratta typ åt allt. Men så är de ibland haha.

Nu ska jag äta äcklig middag .. blää


HÖSTBILDER










HÄR KOMMER NÅGRA BILDER. KOMMER NOG FLER NÅGON ANNAN GÅNG

Kanelbullens dag



idag var en kille i klassen riktigt gullig.. Sa att de var kanelbullens dag och att jag var riktigt sugen på en kaffe och bulle. Då bjöd han mig på de i skolan. Ritkigt gott var de.


Idag så började dagen med träning och idag vart de frivändningar igen och knäböj och några styrke övningar får låren. Sen var de som vanligt den långa väntan men idag skippade jag datasalen och satt istället och snacka med några killar i klassen och fick mig några höga skratt. Bara att de gillar att retas med mig och de tycker jag inte alltid om.

Sen var de tråkig engelska och som tur var läraren där. De var tur för henne. haha nä då. Hon kom inte förra veckan men nu så var hon där.

Nu ska jag skriva ett träningspogram för oktober och samtidigt ladda upp bilder för er. Var ute och tog höstbilder igår som jag inte hann att ladda upp.


bio igår

vart inte så mycke bloggade igår eftersom pappa, jag och syrran trog till heron och kollade på bio, käkade middag och kolla runt på media mark. Trevligt var de verkligen.

Vi såg på tusen gånger starkare och de är en svensk film. den var väl sådär. lite seg men ändå helt okej.



Vart kebab till midda



pappa och jag

Gårdagens shopping

Här kommer de jag shoppade igår.



nytt nagellack från HM färgen heter Envy Me 40 kr



Hanskar från monki 150 kr



Hårsaker från glitter
till vänster en sak som man gör man som en bulle med 35 kr och till höger är den en sak som man dra igenom och gör en lite mer festligare hästsvans 30 kr



jeans från HM 99 kr'



Försvarets Hudsalva "rosa bandet" 19kr



Detta fick jag från posten



Kängor HM 299kr



mjukisbyxor hm 99kr

Åkte och vände

är så himla trött spå jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Ligger hemma hos jesper och halv sover.
Idag var de ingen vidare att åka till skolan. Försov mig först men hann precis med bussen. Sen när man väl kommer till skolan så kommer inte läraren IGEN!! FAAN plus att jag har bara engelska på fredagar så de vart igen lektion så jag åkte typ bara fram och tillbaka. Men vad är de för fel på att åka från södertälje till Lidingö? Jo den långa resan som idag inte kändes kul. Men men

Åkte i alla fall in till stan och shoppade lite jag behövde sen åkte jag och mötte Jesper. Sen åkte vi till södertälje och käkade lunch och sen kollade jag runt lite sen satt jag typ i hundra år och vänta på Jesper på hans jobb. Sen åkte vi hem till han...

Men orkar inte visa eller skriva de jag köpte idag så ni får vänta tills imorgon. ;)