Bakat lchf bröd

Bakat lchf. Riktigt enkelt och fort fick de. Riktigt goda med. jag gjorde de lite större för enligt receptet så ska de bli 12 jätte små frallor men jag gjorde 7 st och vart lagom små.


Recept

1,5 dl mandelmjöl

2 msk sesamfrön

2 msk fiber fusk

1 tsk bakpulver

0,5 tsk salt

2 st ägg

1 dl crème fraîche

2 msk smält kokosfett


Så här gör du

• sätt ugnen på 200 grader

• blanda madelmjöl, sesamfrön, finerhusk, bakpulver och salt i en bunke

• tillsätt sedan ägg, crème fraîche och kokosfettet och rör om till en jämn smet. Låt sedan degen svälla i ca 5 min

• dela degen i små bitar och forma dom till små runda bullar. Lägg bullarna på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 15 min och låt de sedan svalna på ett galler. Servera sen med gott pålägg.


LCHF

 
In handlat en massa produkter så jag kan baka lite LCHF saker. Ska göra bröd och en testa på och baka någon efterrätt eller någon liknade. 
 
Jag är snart inne på min andra vecka med Lchf kost. Jag är inte direkt inne på att rasa massa i vikt. Eller nu ljuger jag lite. Självklart vill jag gå ner några kilo men det är inte direkt så mycket kanske som andra vill. Men jag har mål att gå ner en 6,5 kilo. Men framförallt varför detta är att känna mig piggare och att komma iform. När jag tränade som mest så tränade jag upp till 7 gånger i veckan och nu under en längre tid typ hela hösten och våren så har det varit 0. Kanske något pass i månaden och detta tyvärr pågrund av jobb och även helt omotiverad. så jag ökade lite i vikt. Så nu vill jag bli av med dessa kilon och göra mig piggare. Men även en sak till varför. SOCKERBEROENDE. När jag kännde mig trött och detta så vart de mycke godis, kakor, bullar och även chips och MASSA LÄSK. Läsken är en stor bov i detta. Så det är de jag vill bli av med suget efter sött. 
 
Men jag gör alltså ett test på 4 veckor under min semester. Sen ska jag utvärdera hur det känns och sen får vi se om jag fortsätter. Som det känns nu så kommer jag nog fortsätta. kanske inte lika strikt som nu men vi får se hur de blir.
 
 

Lite Bilder på min LCHF Mat


Hoodtröjor

 
Två favoriter från bikbok. Titta vilka fina hoodtröjor. Den till vänter är ju hur snygg som helst. Den skulle jag gärna vilja ha. 299 kr st för dem. 

Jesper

Idag har Jesper namnsdag så det fira vi nu på balkongen med en lchf tårta. Mums


Ny höst jacka

Denna jacka hittade jag på Lindex hemsida fär några veckor sen. Då stod de att den snart skulle komma i butik. och nu när jag var nere i Katrineholm igår så tog jag och brorsan en sväng på stan och då hittade jag denna. Riktigt skön och kommer vara perfekt till i höst och även kalla dagar nu med. gillar den massor. Verkar också vara väldigt poplär eftersom den ligger på lindex sälj top lista :) 
 
399 kr

Katrineholms Stadspark.

Bilder från Katrineholm när brorsan och jag var ut på en sväng


Zingoringo

Idag åkte jag med familjen till morfar i Katrineholm. Lilla zingo fick självklart följa med och han satt så snällt bak i bilen. :)


Nya favoriter

Åå här är mina köp från I söndags när jag var på stan. Ny väska med nitar från lindex och byxor från bikbok. Första gången jag kolla på dom byxorna så tyckte jag dom var snygga men trodde inte att de skulle passa mig men sen när jag var nere i söndags så hängde dom där och jag var tvungen att testa dom iaf och jag vart verkligen inte besviken. Riktigt sköna och älskar modellen. Och det coola. Helt transparenta men är som shorts insytt. Gillar grymt mycket ;)


Skor

 
Nya skor som jag inte visat. Låga converse och sneckers med klack. Riktigt sköna faktiskt. dom kommer från dinsko och kostar 399 kr. 

Död

Helt död efter min 7 km runda. Världens träningsvärk i rumpa och låren. :/


Dagen

Powerwalk på förmiddagen. Fixa naglarna och sola på eftermiddagen. Fia med knuff på kvällen. Plus de. Jag har namnsdag idag. Grattis alla som heter Sara.


Bikbok

Rea på bikbok. Halva priset på alla tre plus att de var ta 3 betala 2 så fick allt för 224 kr. Älskar den högs upp det är ryggen som är framåt på bilden då den är jätte urringning i ryggen.


Ginatricot

 
Efter grönan hann jag shoppa lite. Valde en butik och då valde jag att gå in på Ginatricot för där hade dom jättemycke på rea. Så hela denna outfit fick jag för 648kr. Riktigt kap var jensen som var typ rea på rean och kostade endast 99 kr. och västen har jag kollat länge på nätet och även i butiken men äntligen slog jag till. Den är riktigt skön och tog den i en storlek förstor så den blir lite lös. Är superfin att ha den så som jag har den på bilden men även till hösten med en tjocktröja under.. Riktigt Nice! <3
 
 

Bilder från Grönan Fredagen den 13 Juli

 
 
 
 

SEMESTER !!!

Yes nu har jag slutat. Nu har jag 4 veckors semester!! YEEEEEES så skönt!! Nu slipper man dom här kläderna ett tag ! ;)


Mot Grönan

Jag och Jesper sitter på tåget på väg till en dag på grönan. Riktigt nice. Jespers sista semesterdag, jag är ledig med har en arbetsdag innan jag går på 4 veckors semester. Men de skönaste av allt jag har löningsdag idag och jag fick en bra lön så det ska firas haha. Ha det bra


Grattis mamma och zingo

Idag fyller mamma och zingo år! Vi firade de med att ta en lunch på stan hela familjen plus Jesper. Vart riktigt god lunch som pappa bjöd på.


Sovrummet

 
Tänkte visa lite av lägenheten men ett rum i taget. Här har vi sovrummet. 

NITAT

Idag har jag haft tvättstugan så har sprungit i trappen en massa. Men mellan tvättarna så passade jag på att fixa mina nya shorts lite. Så de åkte på en massa nitar. Vart riktigt bra tycker jag. 

Min väskade

Har designat en väska på Nelly. Självklar vart de en med en massa nitar för det älskat jag just nu.

Lite shopping

 
 
Vart lite shopping idag. 
Köpte ett par enkla shorts som jag ska göra om lite så det kommer komma bild på det sen. Sen vart de ett linne och en Hoddlinne eller vad man nu ska kalla det. Riktigt pall är den iaf och den fick jag för halva priset med. :)
 
Allt kommer från H&M och kostar 99 kr st
 
 

Härlig ledig dag

Idag har jag varit ledig så jag tog mig en sväng ner till stan och kolla läget och fick hem faktiskt lite grejer. Har inte handlat så himla mycket kläder på sista taget. Har blivit mest heminredning till lägenheten. Men idag kom jag hem med bara saker till mig. 
 
Sen när jag kom hem så vart det en stund på balkongen i solen riktigt varmt och härligt var de. Sen när de vart för varmt gick jag in en stund och bakade äppelpaj och kokosbollar. Sen fick jag besök av min bror som var här i nästan 3 timmar. Så vi satt på balkongen och tog en fika och tog de lugnt tills det var dags att börja med maten så den var klar till Jesper kom hem. Flintastek, kroketer och bea vart de. Hur gott som helst var de. MUMS! 
Sen efter var efterätt och nu kvällsmys med datan och ett glas vin. Så himla skönt. Njuter verkligen av de härliga vädret. Hoppas på många såna kvällar och dagar sen när min semester börjar nästa måndag! 
 
mys på balkongen.

Facebook

Fan så tråkigt. Har haft någon konstig inställning på facebook så ingen typ kunde se va jag skrivit under hela våren. Sen i mars har bara några kunnat sett de. Riktigt tråkigt men bra att jag hitta va felet var. Men gud va iriterande detta var och att vi kom på det NU! SUUUUUUUUUCK på de!

Men nu finns allt att läsa för alla mina vänner på fb!

EN MÅNAD

Det har nu idag gått en månad sen jag och Jesper flyttade hemifrån och ihop. Känns super bra de.