Lampa

 
Har köpt ny lampa till hallen. Man köper lapskärmen och lampsladden försig. Så man kan mixa som man själv vill men jag tyckte det passade bäst med en guldig lampsladd till en guldig lampskärm. Vart hur nöjd som helst och dom beställde jag från lagerhaus hemsida. 
 
 
 
 
Lampskärmen kosta 129 kr och sladden 149 kr

MUMS va mycket god mat!

 
VILL BARA VISA VA JESPER BJUD MIG PÅ I FREDAGS! Efter att han kom hem på jobbet i fredags så bjud han mig på resturang och vi åt massa god mat och drack en massa gott med. Hur mysigt som helst var det. Tänk om man slapp laga mat oftare och bli bjuden på så här mycket god mat. Jesper vet verkligen hur man lyxar till det!
 

DN-Galan

 
 
I torsdag var jag funktionär på DN-Galan och sprang runt med mitt mätinstrumet. och i helgen gjorde jag detsamma fast då under ungdomstävlingarna. 
 
Nästa tävling blir finnkampen det ska bli super kul att få vara med på. 

NIKE freerun +

 
älskar mina nya nike freerun älskar de guldiga trådarna i tyget på skon. dessa är nog mina finast träningskor jag haft. Köpte dom på stadium. Dom rea ut de eftersom det var sista paret kvar. Då gillar jag att jag har så stora fötter för nästan alltid är det min storlek som finns kvar. Men fick betala 500 kr istället för 1300kr. det tyckte jag att de verkligen var värda. 
 

ELF

 

 

beställt massa smink från elf för första gången och vart väldigt nöjd.

Beställde 20 st produkter och hade 60% på hela köpet.

translucent matte powder - 38kr
tinted moisturiser spf 15 - 15kr
clarifying pressed powder - 15kr
powder brush - 15kr
tone correcting powder - 38kr
brightening eye colour - 15kr / st
duo eye shadow cream - 15kr
blush with brush - 25kr / st
long wear lip liner - 15kr
earth and water mascara duo - 15kr
waterproof lengthen & volumise mascara - 38kr
studio mascara primer - 38kr
lip primer & plumper - 38kr
eye primer & liner sealer - 38kr
studio matte lip colour - 38kr
makeup remover pen - 38kr

 istället för att ta bild på allt gjorde jag en video. Hoppas ni gillar. 

 


lite nytt


 
Införskaffat mig några nya höstiga nagellack. ett matallic nagellack från HM sedan ett guldglittrig, silverglittrigt och ett mörk lila från nordic cap of sweden Star nails. sedan var det dag för en ny BB cream och jag köpte en ny av den jag redan använder och är min favorit. Maybelline new york dream pure BB cream. Sedan vart det även en en liten kabuki brush som är hur mjuk och skön som helst och tät. 
 
Nagellack HM - 40 kr
BB Cream - 119 kr
Kabuki bruch - 40 kr
star nails - 9.90 kr / st

Höst nytt

 
 
 
 
 
 
Nu är det dag att fylla garderoben med höst nytt. 
 
Först har vi sakerna från hm.
Först en tunn kappa passar bra i början av hösten och sedan sedare ha den över lite tjockar tröja. Sen behövde jag ett par nya svart jeans. och sist från hm har vi den vita tröjan med kortare armar på med fint mönster.  
 
Sedan köpte jag en skinnkjol på Vero moda outlet som vi har i Södertälje. 
 
Kappa - 349 kr
Jeans - 99 kr
Tröja - 179 kr
Kjol - 89 kr
 
 
 

Nike Lunarfly 4 +

 
Nya Nike löparskor 
 
 

Jesper är för gullig ♥

 
 
Jesper är grymmmmmm... Han gick till affären och handlade frukost medans jag låg i sängen. Mums för god frukost. Så idag fick jag frukost fram dukat och i tisdags så skicka han blombud till mig. BÄSTA DU! Älskar dig Jesper. 
 
 
 
♥ ♥ ♥

Kräftis

 
KRÄFTSKIVA VI HADE IDAG!
 
Trevligt trevligt och gott
 
 

Isadora produkter

 
I helgen var jag i Eskilstuna på ungdoms SM och var funktionär. Då var jag inne på ica vid arenan och hitta väldigt billigt Isadora smink. 20 kr st kosta de. Köpte då tre läppglans i jättefina färger. Sedan ett läppstift i glitter beige färg. Sedan ett mini mascara.

Chanel

 
Köpte nytt läppglans när jag var på båten.  Ett Chanel Coco shine . Färgen är Aventure nr 57. 
 

Kryssningen

Bilder från kryssningen som jag och Jesper gjorde tisdag till igår morse. Vi åkte dygnskryssning med Viking line med båten Grace. Vilken båt. Hur fin som helst.


NYTT FRÅN STAR SERIE

Lite nytt bland mitt smink/Nagellack. Köpte två nya nagellack från nordic cap of sweden StarNails. detta är mitt favorit nagellack märke. Billigt och faktiskt väldigt bra för 9.90 kr st. SUPER! 
 
Detta märke har även läppstift och läppglans, Starlips & Stargloss men nu när jag var på City gross så såg jag att dom hade börjat med ögonskuggor och mascara så jag va tvungen att testa de med eftersom jag testat deras andra produkter. Så jag köpte mascaran men den tyckte jag inte så mycket om. Den var kladdig men borsten var helt okej, Men var väldigt kladdig och lös. Sedan vart det en ögonskugga. Kommer inte ihåg hur många färger dom hade men jag köpte en för att testa. En matt vit färg. Har har vita ögonskuggor fast med glitter och har kollat efter vit utan glitter så man kan ha som grund när man målar ögonskugga. Den var faktiskt helt okej. Kanska bra pigment. 
 
Så allt detta köpte jag då från city gross. 
 
Starnails - 10 kr st 
Star eye shadow - 20 kr
StarLashes - 30 kr
 
 
 

NYTT!

 
 
Detta är lite nytt som jag köpt. Men inte allt på samma gång. 
 
 
Först ett par Nike air max som jag köpte super billigt på Nike factory store på heron city för 245 kr
 
Iphone skal från New yorker för 50kr
 
Sedan handlade jag lite på Lager 157 i Hälleforsnäs. Först solglasögonen från 60 kr, Sedan klänning/tunika med transparant tyg som detaljer på rea 100 kr. Sedan hitta jag även en kabelstickad tröja på rea 50kr. 
 
Sedan en skjorta också den på rea fast från Åhlens som har en riktigt härlig rygg. som jag försökte ta bild på. Vart inte så lyckat. Plus att tyget glänser väldigt mycket. 
 
 

KAFFEMASKIN

 
Har inte visat min nya kaffemaskin som jag ÄLSKAR! blir supergott kaffe och jag verkligen älskar att man kan göra helt nymalt kaffe med den. Blir supergott då. Man kan även brygga med vanligt bryggkaffe men jag njuter hällre av nymalt. ;) 

STARLIPS

 
Köpt mig de tre läppstiften från Nordic cap of sweden STAR LIPS som jag saknade. Hade redan sen tidigare de två som står längst bak. Så nu köpte jag till de tre längst fram och på bilden. Färgerna gör inte sitt rätta på bilden. Men det är fem superbra läppstift till en mycket liten peng. 9.90kr st SOM HITTAT!