Grattis

GRATTIS SYRRAN PÅ FÖDELSEDAGEN!

DAGS FÖR JOBB

Jaha då var det måndag och nu är det dags att dra och jobba. Jobbar 11-19.30 :) Så idag är det lång dag!
HA DET BRA..

FÖRSTA ADVENT

När jag kom hem frn falun så åkte lite julsaker fram och första ljuset tändes. mysssss. nu ligger jag i sängen och kollar på beck och dricker julmust :)

Falun

Är nu framme i Falun och befinner mig På scandic hotel lugnet. Kursen börjar på engång med fysiologi.


Mot Falun

Hej på er alla! Har varit väldigt dålig på att blogg nu den sista tiden. Jobbar ju jämt typ känns det som och har ingen orka alls när jag kommer hem. Förra veckan jobba jag massor plus att jag jobbade stängning tre dagar i rad så var ledig i måndags och tisdags. i tisdags så vart det lunch på stan med Jesper och sen sov han över hos mig och sen på onsdags morgonen så ringde dem från dagis och ville att jag skulle jobba så det var några timmar på dagis och sen direkt från dagis till nästa jobb.

Så denna vecka vart det två dagar på max och några timmar på dagis. Nu sitter jag och precis har packat min väska klart. Nu bara ner med datorn sen är det snart dags att sticka till tåget. Idag bär det av till Falun för juniortränarutbildningen. Känns väldigt konstigt att åka till Falun. Har ju varit 2 gånger nere i Göteborg och nu i Falun. Kommer sakna Göteborg. Gillar faktiskt Göteborg.
Ska göra mitt bästa för att blogga mer. HA DET BRA PÅ ER ALLA!

Stan & work

Är redan på jobbet en timme före jag börjar. Skönt ändå. Var på stan innan och köpte med mig en god sallad som jag nu sitter och äter på jobbet. Sen blir det jobb 16-21. Sen hem och packa inför resan till Falun imorgon.


Work work

Hejsan på er. En piggare Louise är det idag än igår. Sista natten nu då. Jobbar alltså 16.30-02.30 eller tills vi är klara. Man måste ju diska och så efter vi har stängt kl 02 så det beror på hur snabb och hur mycket det är. Så detta blir sista natten haft tre i rad efter denna sen är man ledig i två dagar yeeeees. Så skönt sen jobbar man bara två pass nästa vecka och båda är bara 4 timmars pass. Riktigt skönt.


Natti

För en timme sen slutade jag jobba. Hade stängning idag så börja 16.30. Var hur seg som helst vaknade vid 14 och hade så ont i huvudet sen vid 16 cykla jag jag till jobbet hur seg som helst. Var seg att jobba ibörjan men de löste sig sen. Men nu kan jag inte somna. Ska försöka blunda lite nu. Natti natti på er alla. Puss


Dags för jobb

Då var det snart dags att dra och jobba. Är väldigt trött så det har blivit enerig dricka och kaffe för att piggna till ska nu sätta på mig tröja och cykla iväg.
Jobbar 17-22 så det är inte så långt pass.

STAN

Var på stan och kolla efter present till Syrran och Jesper. Hittade inget eller till syrran kom jag på en bra present så det är ju som fixat nu. Men till Jesper är det ju hur svårt som helst till. Har ingen idée alls. Någon som har eller ???
Fick i alla fall tag i det jag skulle ha till mig. Ett par pyjamas byxor. Köpte från HM ett par riktigt sköna men fickor. 149 kr. Då direkt när jag kom hem åkte de på. Så sköna.
Köpte även lunch på ica på stan. det var lösvikts sallad. Typ som lösvikts godis eller liknade men då detta med sallad. Man fick välja vad man ville ha i och hur mycket. Så det vart lit pasta och matvete och sen kräfftskärtar och advocado och fetaost. Riktigt gott och smart att man kan ta precis så mycket man vill ha och betämma vad de ska vara och sen vägs det.
:)
IDAG ÄR DET TRÄNING OCKSÅ SOM GÄLLER! :) Så snart ska jag ta av mig pyjamas byxorna och ta på mig träningskläderna.

MARC JACOBS SKAL

Mitt nya Marc Jacobs iphone skal.
Nu äger jag två stycken MJ skal till min älskling ;)

Dagens

Dagens outfit

Kläder - HM , Stövlar - Skopunkten


Fika

Idag så var jag ledig från Max så jag hoppa in och jobba 2 timmar på dagis tiden gick jätte fort och kul var de med.

Innan jag stack och jobba så tog jag och brorsans en sväng till affären och handla lite gott sen tog oss en fika


Mitt kök

En bild från mitt kök mässan i lördags. Vart lite smakprov av lite starkare drycker. Jätte goda drinkar vin och champagne bara rosa saker typ. Vart även en sväng på hälsomässan men den var riktigt dålig.

På bilden ser ni den godaste drinken och plus att man varje gång fick en shaker så jag fick två. En liten och en lite större. Kommer nog en bättre bild på dem någon dag kanske.


Hejsan

Hejsan hoppsan.
Var ett dag sen.
Tänkte skriv om allt som hänt sen sist när jag får låna min dator från brorsan haha. Kom i alla fall hem precis. Jobbat två timmar på dagis riktigt roligt. Ledig från Max idag och imorgon.

Men nu ska jag laga mat. Vi höra sen


Natti

Idag var det jobb mellan 10-15. Sen vart hem en snabbis sen väg och handlade. Sen vart det slappa hemma äta tacos och kolla på idol. Nu är det verkligen dags för att sova. Imorgon är det mat mässan som gäller.


Massa nytt

Äntligen har mina SVARTA hunter stövlar kommit. Fick ju hem bruna av någon konstig anledning fast jag beställde svarta.
Detta beställde jag samtigt som jag beställde hunter stövlarna

Mössa med äkta päls toffs.
Armband från pearls for girls
Sen när jag snacka med dom om att byta det bruna stövlarna så gjorde jag även en ny beställning. Hittade en skjorta jag villa ha med. Så den kom idag samtigt som stövlarna
Burberry skjorta. Riktigt fin på.
Kommer nog en dagens med den på snart kan jag lova er :)
NU ÄR JAG SÅ GLAD. Nya stövlar, ny mössa som jag verkligen behövde. Nya snygg skjota och ett så fina vardags armband. :) Nu är det bara att betala räkningen på allt haha mindre kul haha ;)

Jobb

Igår på jobbet så jobba jag i driven 11-19.30 och det var första gången idag blir det driven igen men då bara ett 5 timmars pass 10-15 så himla skönt haha :)
Ha en bra dag alla


Marc by Marc Jacobs

kolla mitt fina skal jag fick hem idag till min iphone. Ett Marc by marc Jackobs skal :) Så himla fint var de..
blixten gör så färgen inte blir den rätta eftersom skalet blänker.

Denna bild så stämmer färgen bättre. Men den är då med mycket mer glansig och blänker och man kan typ använda den som spegel. Sååå fin..

STÖVLARNA

Maila igår om de bruna stövlarna som jag fick igår.. Beställde svarta och det står i min beställning och på fakturan. Men när de kom så fick jag bruna. Så jag maila till dem och undra hur detta kunde hänt. Så fick tillbaka nu i morse. Dom hade tagit fel på hyllan. en som inte kolla ordentligt. En rikitg slarvig sak rättare sakt.
men dom ska skicka de svarta stövarna idag och sen när de har kommit så ska jag skicka tillbaka de bruna. Ett bra sätt tycker jag istället för att jag ska skicka och sen dom så det tar hundra år innan jag får dem.
Men får hoppas att det blir bättre när det SVARTA kommer.

SÅ BESVIKEN!

FAN SKIT GREJ!
var ju så glad för mitt packet hade kommit. Men när jag då öppnar packetet så hade jag fått fel färg på stövlarna :( NHar mailat nu men ska äbven ringa till dem imorgon och fråga va fan dom håller på med. Står svart på min beställning min faktura men när jag då öppnar packet och det står chocolate på påsren och stövlarna är bruna. Är så besviken.
BLIR SÅ SUR! JÄVLA SKIT!
Men oj va jag vart nöjd med de andra jag beställde. här kommer en bild. kommer bättre sen senare någon gång.
mössa med päls toffs och nytt armband..

FINNS PÅ POSTEN! :)

Ååå Va glad jag blev nu. Fick sms av posten nu. Nu finns mitt packet att hämta ut. :) Så den ska jag göra sen. Hoppas allt i packet passar och är bra. Mer vad packet innehåller får ni veta när jag har hämtat ut paketet även bilder kommer då självklart! :)

HÄNT SEN SIST

Nu har jagf varit dålig på att blogga. Jobbade i helgen och gick byta pass så i söndags så jobbade jag 11-16 istället för 16-23. Sen efter att jag slutade i Söndags så åkte jag hem snabbt och fixa mig sen kom Jesper och hämtade upp mig och sen åkte vi hem till honom. Igår så tog vi bussen Jesper skulle till skolan och jag var ledig så jag åkte hem. Jag städa rumet. Rensa lite och plocka ALLT som var på golvet. Sedan på kvällen kom Jesper och sov oss mig sen gick han upp och åkte till skolan.
Nu sitter jag och dricker kaffe ska nu ta tag i rumet igen. Blir att damma lite och gå upp med alla sopor som vart igår. Är ledig idag också från Max. Blir att åka och skutta i två timmar sen. Så nu ska jag få lite gjort innan dess.
Vi höres.

NATTI

Då var man hemma.. jobba över en halv timme. Mycket att göra idag plus att jag har haft ont i huvudet hela tiden. Plus att jag gjorde illa fingret så det kom en massa blod och och ville inte sluta. AJ AJ AJ AJ AJ , Skulle ha bloggade om min shopping jag gjorde precis innan jag åkte och jobba. men är för trött nu och orkar inte lägga in bilder så det kommer imorgon innan jobbet. Imorgon börjar jag 16 och slutar 23 samma sak på söndag. NU MÅSTE JAG SOVA SUPER TRÖTT.. NATTI ALLA

Work

I natt strax efter jag kom hem så kom Jesper och sov hos mig. Sen åkte han hem vid 10 och jag somna om till halv 3. En riktigt död tjej som var seg och hade sån huvudvärk och kramp. Kan ju vara efter mina 16 timmars jobb igår. Haha. Men nu är jag på jobbet (Max) har rast. Så sitter ute och tar luft. Idag så är det jobb 17-00. Kul pass.

Innan jag åkte till jobbet nät shoppade jag lite mer om det när jag kommer hem :)

Ha en bra fredag alla !


Från den ena till det andra.

Hej på er alla.
Jag jobbar och jag jobbar. Från att inte ha något till att jobba massor. Idag jobbade jag 9 timmar på dagis sen cykla till nästa och mitt så kallade riktiga jobb Max. Så nu sitter jag ute och tar frisk luft och tar det lugnt innan det blir jobb mellan 17 till 00 så det blir ju 7 timmar så 16 timmars jobb blir det idag. Haha

Pengar rullar in som det ska hahahahahahaha


OUTFIT

Polotröja - Bikbok , Väst - H&M , Jeans - GekåsOutfit

JOBB & STHLM

Idag jobbade jag 7-15 på dagis imorgon blir det jobb 07.30 till 16.15 på dagis. Sen blir det jobb på Max 17-00. Så mycket jobb blir det imorgon! Men det gillars.
Idag efter jobbet så åkte jag upp till sthlm och köpte datorfodral hos Marc by marc Jackobs. Sen var det och kolla runt lite och köpte ett halsband på hm och sen lite godis, bulle och dricka på NK som jag tog när jag kom hem.
HÄR KOMMER BILDER PÅ ALLT!
Mina påsar.
Min datorfodral från Marc by marc jacobs 690kr
Halsband 99 kr HM

SHOPPING MED BRORSAN

Idag på min ledig dag så vart det en sväng till stan med brorsan. Jaa och det var han som handlade. Jag fick hem 2 st påsar av 5 st. Brorsan köpte både skor, jacka och jeans. För mig vart det två polotröjor, klänning, leggings, armband och en liten tavla.
Klänning från Bikbok med en öppenrygg. Riktigt snyggt att ha den vinröda polotröjan under som ni ser lite längre ner.
99 kr på rea.
Två polotröjor från Bikbok var 2 st för 99 kr. egentligen kostade de 149 kr st riktigt sköna med.
Armband och svara leggings från Hm Armband 50 kt och leggings 99kr
Lite tavla med text. från in & finn 19 kr

GBG SHOPPING

Lite saker jag köpte i Göteborg. Perfym från Hm och tyckte flaskan var så söt. 50 kr. Sen nya mascara även den HMs märke gillade borsten på den. även den 50 kr Sen vart det idomin som inte går att leva ute nu när det börjar bli kyligt ute. Läpparna blir så torra och det är då så skönt att ta idomin på dem då.
Blev även ett läppglans eller många rättare sakt. Se bilden nedanför för att se bättre plus hur färgerna är. 30 kr på hm
6 st färger

Grattis

Grattis Morfar som fyller år idag