Godnatt ...

Jaa det här blir godnatt inlägget. Jesper ligger och stör sig lite på att jag håller på med datan. fast han ligger och kollar på fotboll.

haha det ser nog rätt roligt ut. För jag ligger och bloggar i sängen med min lilla data och Jesper ligger brevid och kolla på fotboll.

Men nu ska jag låna ut min data till honom för han ska kolla några saker innan vi ska sova.

Godnatt på er alla

bok och läpp balsam

idag så gick mamma ut och gick till coop och kom hem med en cocktails bok och ett läpp balsam haha ett skämt inom familjen som dom mobbar mig med. Bara för att jag gillar disney prinsessor.







Dagens



Dagens Outfit

inte den bästa bilden men jag orkade ta en massa kort.

mden iallafall de ni ser på bilden. min nya klänning eller vad man ska kalla de. det var den jag köpte igår på hm.
och ner till har jag gråa strumpbyxor.

Städning

Nu är jag äntligen klar i mitt rum. Tog bild innan och sen efter så ska ni få se hur jag hade det haha.

Jag är inte på lika bra humör nu. är ganska trött och det snöar jättemycket ute.
Sitter nu och väntar på att Jesper ska sms så pappa och jag kan åka och hämta honom.

Men nu till bilderna nu ska ni får se.


Bilderna till vänter är före och dom till höger är nu
och bilden på garderoben är nu.
Hade tyvärr ingen bild innan på den.

Haha nu ser nu hur för jävligt det såg ut innan.

Godmorgon

Godmorgon alla glad. Jag är riktigt glad när jag vaknade. Solen lyser och himlen är aldeles blå där ute. Så jag tänkte faktiskt gå ut och ta en lite promenad det kan nog vara skönt innan jag börjar stor städningen inne på mitt rum.

Men nu först så ska jag betala räkning. Blä för räkningar haha. Men det måste ju annars har man ingen mobil eller man kan ju inte ringa.

Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt idag.

Är ni andra glada idag om det är sol oss er?

blä middag blev det iallafall

Det vart äklig pizza i alla fall till middag! Och den var verkligen inte god.



Men efterrätten var godare. :)


+ godis, chips och 7up. mums.

Dagens shopping


Blev 10 par nya strumpor som verkligen behövdes och 3 par strumpbyxor.
Sen köpte jag även en klännings linne från hm med en kjedja hela vägen. kosta endast 149kr

Dagens outfit


på väg

Är nu på väg hem från sätra. Det blev lite tresteg och sen massa dans. Orkade inte så mycket idag efter som jag tränade imorse.

Men nu ska jag tjata till mig tacos. Mamma vill ha kebab eller pizza och det vill jag verkligen ha.

Lite av min dag

Nu sitter jag i bilen på väg till träningen. dags för andra passet idag.
Hann inte blogg när jag kom hem från gröndal.

men på gröndal gick det bra fick nya övningar för axen och sen efter körde jag några styrke övningar plus att jag sprang på löparbandet. Sen när jag kom hem så duschade jag och fixade i ordning mig och sen käkade en god sallad och sen gick ner på stan med syrran.
Shoppade lite så  när jag kommer hem från träningen så bloggar jag om vad jag shoppade och lägger även ut min outfit för idag för syrran tog en bild när vi gick ner till stan.

Men nu är vi snart framme vid sätra så det är dags att packa ihop min lilla data.

Hörs sen. Pusshej

Godmorgon

Idag är det fredag och det känns inte lika skönt som vanligt. Efter som det är typ sista dagen på lovet. Så snart drar skolan igång igen och då är det verkligen på allvar. Allt ska hinnas göra innan v.13 då jag går ut på praktik och sen när vi kommer tillbaka till skolan efter det så är det inte många dag kvar tills jag tar studenten.

Så det känns lite konstigt att inte ha så många dagar kvar i skolan. Det känns hemskt för tiden har gått så himla fort och jag hinner likson inte riktigt med tiden. Men men jag måste ta tag i allt så det blir bra.
Fick mina höst betyg i går plus omdömen och vissa såg bra ut och vissa betyg såg väl mindre bra. Måste skärpa till mig i svenska asså. Så nu har jag stor press på mig till nationella provet i svenska.

Men nu har jag inte så mycket tid på mig kvar. Ska nämligen träffa sjukgymnasten om ca en timme så jag måste klä på mig tränings kläderna och traska bort till grönal.
Det känns inte så himla kul att behöva gå eftersom det snöar ute. Den här årstiden gillar jag inte så himla mycket. Eller rättare sakt peroden mellan vinter och vår. Ena dagen så är det fint väder och solen lysser och det käns som vår i luften och andra sekunden så snöar det och är jätte grått ute. plus allt slask som blir när snön smällter. Aja jag vill i alla fall ha vår snart. Vill kunna hänga in vinterjackan i garderoben och slippa den ett tag. Haha

Men nu ska jag käka frukost snabbt och sen gå. Ha de bra så länge.
Pusshej

Godnatt

Godnatt nu på er alla! Jag ska nu gå och lägga mig och kolla på film men jag kommer nog somna direkt som vanligt.
Imorgon måste jag upp tidigt för jag ska träffa min sjukgymnas. Få se om jag får några övningar och råd för mina axlar.

Men men jag ska gå och göra mig i ordning mig för natten nu. Godnatt på er alla! Pusshej

mums massa gott

Sitter här nu igen. Efetr tvättstugan och så var det dags att åka och handla med mamma och pappa. Sen när vi kom hem så började jag plocka en alla matvaror och sen började gör ordning min goda sallad som jag åt till middag. Cesar sallad fast Louise speciall. Cesar sallad med advokado och majs. så det var riktigr gott. Sen till efterrätt blev det lite Ben&Jerry´s glass som var super god. Så det var rikitgt gott. Så jag låg på soffan och käkade glas ur packetet och kollade på du blir vad du äter haha. Kanske inte det bästa tv programet att kolla på när man äter god glass.

Men nu ska jag kolla runt lite på datan och så sen ska jag nog om en stund lägga mig i min säng och kolla på en bra film.


  Det vart mycket mat idag i bloggen. Men det är ju så gott med mat.

mums... Våfflor

Jaa, så nu är våfflor gjorda och jag har ätit dom med :) Riktigt gott var det. Fast det är så jobbt att den första blir så dålig. Men andra blev bättre.
Men äggen var slut så jag fick traska till ica och handla.
Efter jag hade ätit upp så fick jag gå ner till tvättstugan för vi har tid idag och slänga in lite tvätt.
Men nu ska jag gå in på mitt rum och plocka ihop resten av tvätten.


Hemma

Nu är jag då hemma igen. Var en mysig dag oss Jesper.
Riktigt fint väder är det ute idag solen lysser och det känns som att våren är på väg nu. Men nu ska jag faktiskt gå till köket och göra våfflor för jag vart så sugen på det.

Men hörs sen. Pusshej

Älskar dig mest Jesper
<3

Godmorgon

Godmorgon alla!
inatt har jag sovit riktigt bra.
Har varit vaken jätte länge men har inte orkat skrev direkt. har duschat och ätit frukost och nu ligger i Jespers säng men ska snart fixa i ordning mig.

Det är Torsdag idag. fan va lovet har gott fort. snart är det slut. Inte bra asså. men men lov brukar gå fort.

men vi hör sen. pusshej

lips mästare eller?

Har precis sjungit  lips med Jesper och hans mor. gick rätt bra för faktiskt. Det roligaste var  sista låten vann jag över jesper med över 2  miljoner  poäng. Jesper fick lite mer än 900 000 pcj jag fick lite mer än 3000000 poäng. Gud så kul det var. för efter det så stängdes spelet av. Rätt roligt var det.

Nu ligger jag i Jespers säng med min data. Vi ska nog sova snart.

Hoppas ni alla har haft en bra dag. för det har jag haft.
Först tränat sen åkte till Jesper och sen hjälpte han mig med en läxa. sen myst och kollat runt på datan en massa och en nu då lips. En skön dag.

Vad har ni gjort då mina läsare?

träna klart

Nu har jag tränat klar och sitter nu på bussen på väg till Jesper. Det var mycket folk som tränade idag och det är fullt på bussen.

Träningen gick bra. började springa så jag blev helt slut och sen efter det körde jag lite styrka för axlarna och låren. Så nu efter så känns kroppen helst slut. Men så ska det kännas efter träningen. En sak som jag är med är att jag är jättehungrig. min mage känns helst tom nu efter träningen. Hoppas Jesper har något jag kan få äta haha.

Men nu ska jag fördriva sista tiden här på bussen och läsa lite bloggar och se om någon har skrivit något roligt.

Ha det bra. Pusshej


Godmorgon

Godmorgon., ska klä på mig nu och sen gå till gröndal och träna.
Efter så ska jag åka direkt till Jesper. Men nu måste fixa det sista. bloggar sen Pusshej :) <3

fettisdag

Idag lagade jag riktigt god mat till mig. blev kyckling och stora couscous och tzatziki riktigt gott var det.
till efterrätt blev det semla efter som det är fettisdag idag. mums så gott de var



smarig middag och efterrätt.



Prinsessan har fått sin Prins


Nu har kronprinsessan fått sin Daniel. Nu är dom förlovade. Det har väl ingen missat. Var förseningar på svt med en halv timme på grun av det.

Grattis i alla fall!

Träning på gröndal

Träningen på gröndal med Jesper gick bra. Det var blandade känslor under träningen. Men gick riktigt bra till slut. Nytt rekord i brutalbänken är ju inte så dåligt. sprang och sen en massa styrke övningar. Efter träningen duschade vi och sen gick bort till bussen. Men när bussen kom och vi stod och tog fram busskortet så åkte buss förbi bara. Han stanade inte Faan så surt asså.  Hatar bussar ibland. Men så vi sitta och vänta en kvar till nästa. Väl nere på stan så gick vi och käkade kebab och sen gick en stund och kollade på stan. Sen var det dags att  gå mot tågert för jesper skulle åka och träna.

Så väl hemma så satt jag och kollade runt lite och sen följde med mamma och handlade semlor. :) mums.
Nu ska jag kolla på andra avenyn. Hörs sen.


Bilder jag satte ihop idag. Tack för träningen idag älskling

Planer för idag

Godmorgon på er alla!

Sovit gott? Jag har sovit riktigt gott i natt i alla fall. Sitter här vid datan och har precis ätit frukost. Ska sitta en lite stund till och kolla runt och läsa bloggar innen jag ska sätta på mig tränings kläderna och gå och möta upp Jesper vid gröndal. 
Får se hur tränings passet ser ut där. Blir nog lite löpning på löparbandet och sen lite styrka på det. Sen efter blir det väl att åka hem och sen städa igen inne på rummet. Blev tyvärr inte klar igår. Var så himla mycket att göra där inne. Blir jobbit när man både ska städa hela rumet och garderoben som tar sin tid. Men garderoben och halva rumet är typ klart. Så det ska göras efter sen. Får se om jag hinner blogga så mycket eller jo det gör jag nog! 

Vad ska du göra idag då?  

Today

Ska snart gå och lägga i sängen och kolla på film.
Min dag då. Städade mitt rum och lyssnade på musik samtidigt. Tog lite tid eftersom jag städade min garderob också det tar sin tid så jag har inte hunnit städa upp allt.

Sen var det dags att åka till träningen i sätra. Idag på träningen så var det några sprint lopp sen körde jag lite slägga och det gick ganska bra fast jag hade så ont i axlarna. sen blev det några stötar i kula och det vart bättre än i går på tävlingen. Sen efter det så blev det ett 600 meters lopp. Så det blev ganska hårt och jag kände mig jätteseg i axlarna efter.

När jag kom hem så ringde jag och pratade med älskling och sen duschade och käkade sen blev det en liten stund framför tv.

Men nu är det dags för tv inne på mitt rum.
Godnatt på er alla! Pusshej.


städ dags

hej på er! Nu är det äntligen sportlov!
Ska börja städa mitt rum nu som verkligen behövs. Har inte haft tid för det men nu måste jag göra det. Det är ju riktigt tråkigt men det måste. Jag har redan så himla tråkigt så det kanske blir roligt om man städar. Så jag ska sätta på någon bra musik och börja städa nu.

Hörs sen. Pusshej.

Snö

För en stund sen var jag och min bror till affären och handlade. Det var jättemycket snö.
Jag blev som barn på nytt. Ville typ åka pulka för det är ju så kul. Eller jag vill bara åka en gång så jag får känna känslan igen. Men min bror och jag gick och kastade snöbollar och kastade snö på varandra som små barn. 

Fast det är ju inte så himla kul med snö. Vill jag ha VÅR! Vill kunna hänga in vinterjackan och alla tjocka kläder. Vill kunna klä mig i vår kläder och solglasögon.





Bilder på mig när vi var ute i snön 

DM i Nyköping

Tjenare,
sitter i bilen på väg hem från Nyköping. Har varit och tävlat i dm idag.
Idag var det dags med års debut och första inomhus tävlingen för den sesongen.

tävlade så i kula längd och vikt.
kulan gick väl inge vidare. var stel och hade ingen balans. och det sluatade med resultat på 8.80 något tror jag det var och en andra plats. Sen var det dags för längdhopp där startade jag med en röd flagga. fick lite över tramp. sen var det bätre i andra och fick perfekt plankträff. och det blev 4.41 nytt inomhus pers. och jag kom väl typ 6:a. Sen var det dags med det jobbigaste och farliga grenen. Det började inte bra. startade på 6 m sen bev det 8 sen 9.29 och sen blev det 9.58 och sen två kortar. Men pers blev det. Men värsta läskigt var det under tävlingen. två vikter gick sönder och stack åt ett annat håll.
Men vikt är som en gren somär istället typ för slägga inomhus. Det är en vikt med ett handtag som väger 10 kg för kvinnor och 18 för män. och man snurrar som i slägga och ut i kulringen.
men i vikt blev det en andra plats med.


Lördag, handledarkurs

Nu sitter jag på bussen på väg till Jesper. Det ska bli skönt att komma dit och få träffa Jesper. Idag kl 10 så var jag på Södertälje trafikskola och var på handledar kurs för att kunna övningsköra. Var där med mamma, pappa och bror. Alla har sakt att det har varit tråkigt men jag tyckte det var riktigt kul. Kanske för att jag är riktigt intresserad och att jag har väntat på den här dagen i 3 år nu.

 

Så vi var där mellan 10 och 13 sen åkte vi hem snabbt jag packade det sista och sen körde pappa mig ner till stationen där jg tog bussen 14.

men nu ska jag sitta här på bussen och läsa vecko revyn och lyssna på musik.

Ha de bra, Hörs sen nog! Pusshej


studentmössan

Har nu fått klart att dom ska fixa en ny studentmössa till mig som dom ska skicka till mig i april. Hoppas verkligen att den kommer i april så jag har den till möss påtagningen.


så här ser min mössa ut som blev fel.

Dagens



Dagens outfit.
De mästa är de nya kläderna jag har köpt. tex t-shirten, byxorna, skorna

Fredag = SPORTLOV

Fredag i dag och det betyder SPORTLOV! Riktigt skönt.
Har varit en ganskabra dag idag. Skolan var lugnt. Skönt att sista lektionen blev instäld för att läraren var sjuk tror jag.
Så då drog jag och åsa hem till Rebecka och kollade på sällskapsresan.
Sen när rebecka skulle och jobba så körde hon hem mig först, riktigt snällt!
Sen när jag kom hem och fixade lite och sen drog och tränade i sätra. När jag kom till sätra så var jag jätteseg och helt plötsligt hade jag jättetränings värk. Men det gick sådär ändå. körde det sista i längdhoppet.
Efter träningen åkte vi och handlade och sen kom hem och satte mig och kolla på let's dance. Men ska hoppa in och duscha om några min. Puss på er! <3

Vila i frid

Idag vid 18 tiden så avled en av Södertälje IFs största ledare. Han har varit som hjärtat till SIF och han har varit aktiv och ledare i alla år! Det var han som startade kusens backe terrängen och som cyklade till tävlingar för att de aktiva som skulle åka och tävla fick plats i bussen som fanns på den tiden. 

Helge har betyd mycket för mig med. När jag började springa i kusen så var det han som då sa att jag skulle börja med friidrott eftersom jag var så duktig att springa. Jag var då 6 år när jag började springa i kusen. I alla år sen har jag tänkt och sakt att det var Helge som gjorde att jag började med friidrott. Ofta tänker jag också på att om han inte hade sakt det vem skulle jag vara då? Louise utan friidrott är inte Louise. Friidrotten har blivit en stor del i mitt hjärta. Precis som Helge fast han hade precis hela hjärta för SIF!

Känns konstigt att en person bara kan försvinna. Jag hoppas att du ska få vila i frid nu.
Tack Helge för allt!

Helge blev 91år 

R.I.P Helge
090219

Inte bra! eller?



Börjar se dåligt ut att bara samla på sig massa påsar.
Jag shoppade lite förra veckan och sen igår handlade jag en del.
Det är ju jättekul att handla nya saker och fylla garderoben med en massa nytt plus massa vårkläder som är dags att börja fylla garderoben med.

Probelem just nu är så att alla påsar bara hänger på handtaket till garderoben och kommer aldrig in och kan hänga upp det snyggt och så.

det är liksom 7 påsar med en massa kläder som bara hänger.

Nää nu måste jag ta tag i det där. Måste först städa mitt rum som ser FÖRJÄVLIGT ut. Det är också därför jag inte kommer så långt och kan hänga in mina nya fina kläder.
Det är så att jag har kläder över hela golvet på mitt rum och det är jättestökigt i min garderob. Så nu ska jag ta tag i det och städa upp mitt rum så man kan vara där innen och kunna gå genom rummet utan att gå på saker.


Men nu måste jag börja städa. Bloggar igen när jag är klar. Puss på er alla

Första passet

Kom precis till skolan från sätra. Har varit där och träna längd. idag gick det rätt bra. Kändes verkligen jätteskönt att träna igen. har ju inte gjort det på jättelänge. Fast jag inte har tränat så kändes det inte så jobbigt. Det gick att springa på fast jag tog det ändå lugnt. Så det blir nog DM för mig i helgen!

Sitter nu och vänta på att Rebecka ska komma till skolan så vi kan äta lunch tillsammans.

Imorse innan jag åkte så var Älskling så himla söt. Han hade skickat sms som jag inte hade märkt att jag hade fått efter som jag käkade frukost då. Men när det var typ 10 min kvar tills jag skulle gå till bussen stod jag och packade jag väska så ringde min mobil. Då var det Jesper som bara ville se om jag var vaken så jag inte försover mig som jag redan har gjort varje dag den här veckan. Så himla gulligt av dig Jesper Love You! <3

Men nu är det dags för Lunch. Ha de bra Puss Puss

GE-Galan



Nytt världs rekord på 5000m damer. 14.24min
och nytt svensk rekord i stav hopp med jeng som hoppade 5.81

Riktigt lyckad kväll. Orkar inte skriva så mycket mer nu. Godnatt på er alla! Puss Puss

Shopping innan GE-Galan

Var en shopping runda i stockholm inna GE galan


två par tyg skor. Köpte på skopunkten. 149 kr st. fast 50% på ena paret när man handlar två par skor. Så riktigt billigt. och riktigt sköna också.
Svarta skorna utan snören och vita med snören.


En tröja från Ginatricot. Så som jag köpte i blå randig förra vecka köpte jag ny i en rosa nyans. 129kr


Svarta chinos från Ginatricot. 199kr


En plast väska i rosa. Strand väska. ginatricot rea 19kr



Köpte även en kajalpenna och ett par trosor från hm.
Gick runt i en massa butiker och det var riktigt skönt innan jag tog tunnelbanan till globen.

Felet


Här har vi felet på min student mössa. skulle vara 20 märket och sen 09 men som ni ser så blev det 2 märket och 9 sen. Fan säger jag bara va jobbigt...

Feeel :(

dagen började verkligen inte bra. Försov mig jättemycket. drog till skolan och jobbade lite och sen fick min studentmössa. Det var ju inte så kul efter som dom har skrivit fel på min mössa! :( Så nu har jag tagit bild och mailat till dom som de sa att jag skulle göra. Får se vad som händer sen. Dom skulle thyp skicka en ny sa dom när vi ringde. Jag ska nu ta bussen och åka till stackholm och gå runt och kolla lite. Sen blir de ge-galen i kväll!!! :) Hoppas det blir bra i alla fall.

Bild på mössan kommer i kväll sen.
Puss på er!

x 1000000

Är verkligen inte på humör idag! Allt har väl typ blivit dåligt idag.
Eller några bra saker var det. Det var att jag var med på idrotten idag. så jag tränade eller rörde på mig för första gången på 14 dagar. riktigt jobbigt att vara sjuk.
Sen det andra bra idag var att jag fick träffa älskling en timme idag! Han gör så jag verkligen mår bra. Fast jag känner mig på sämsta humöret så gör han så jag glömmer det.

Tack för du alltid finns för mig Jesper. Du är värd så himla mycket! <3

För jag är super duper kär i dig x 1000000



Sofijah - Det finaste jag vet


Godmorgon

Min dag har väl inte startat så himla bra. Är riktigt trött och mår inte toppen.
Känner mig så himla osäker och nervös inför provet idag för jag känner att jag inte kan så himla mycket. Det är massa ord att hålla kolla på men jag kommer aldrig ihåg. Har försökt plugga nu på morgonen men det blev inte så lyckat.

Ska i alla fall åka nu och hämta ut mitt paket. Sen så ska pappa köra mig till skolan.
Hoppas ni alla får en bra dag!

paket

Idag fick jag från posten att jag kunde hämta ut ett paket som min moster har skickat. Men jag kunde inte hämta ut det idag efter som pappa jobbar så då blir det ganskasvårt att komma dit och hämta det. Men jag får ta det imorgon.  Är lite nyfiken på vad det kan vara i paketet! Det är nämligen min födelsedags present som jag nu ska få lite försenat! :)

Men jag får ta det imorgon för då ska jag hinna.

Ska nu lägga mig i sängen och läsa igenom allt igen inför provet imorgon.
Det värsta är att inget vill stanna kvar i huvudet. Jag glömmer allt hela tiden. :/ Men men jag måste försöka nu igen.

GODNATT PÅ ER ALLA OCKSÅ!
Pusshej

Måndag

Hej på er alla!
Idag började dagen att jag var och kollade min syn. Måste ju göra det för att kunna övningsköra. Fick 1,0 på allt så det var bra! :)
Efter så åkte jag direkt till skolan. Satt typ bara och slappade och hade det tråkigt. Sen var det klassråd och sen arbets miljö. Och shit vilken jobbig lektion det blev. Alla pratade och alla fick bya plats och vi pratade i munen på varandra och skrek och hade sig. Riktigt jävla jobbigt. Min min klass är ju lite så. Men idag var det extremt jobbigt plus att jag hade jätteont i huvudet så det blev inte så kul. :(
Efter skolan åke jag och Rebecka ner till stan för att kolla runt lite och shoppa! Jag shoppade nya leggings - Jeans från Vila.


Ska plugga till provet som jag har imorgon. Hörs sen kanske. Puss hej

Helgen

Hej på er alla! Hoppas ni hade en mysig alla hjärtans dag igår.

Jag hade det jättemysigt i alla fall! Dagen började med att jag gick upp ganska tidigt duschade och tog det lugnt. Sen gick jag ner till stan och träffade Jesper och sen fick vi och käkade lite!
Sen gick vi runt lite på stan och sen åkte ut till scaniarinken. SSK sög i går det var verkligen inte kul att se när dom spelar så himla dåligt. Efter matchen åkte vi hem till Jesper och käkade godaste pizza som jag någonsin ätit. Det var så himla gott. Sen kollade vi på melodifestivalen och myste. Så det vart en mysig kväll och dag!

Fick också finaste 1 årspresent/alla hjärtans dags present

En nalle eller en råtta är det ju. Hur söt och mjuk som helst! Sen Paris Hiltons nya parfume fairy dust.
Min pojke är så himla söt. <3

Idag då. Vaknade käkade frukost. Jesper satt och fixade med musik och sen gick vi ut och gick nästan en timme med hundarna. Det var riktigt skönt att gå av sig lite efter som jag inte kan träna. :(
Men vi gick lite efter som Jesper hade match idag. Kom in och fikade och sen käkade lunch. Sen la jag mig i Jespers säng och somnade direkt. Fattade inte varför men men det var riktigt skönt. 
Sen var det dags att åka till matchen och jag skulle få se Jesper spela för första gången. Fatta vi har varit tillsammans i ett år och jag har inte sett han spela. men idag var det dags. Så jag packade ihop min saker sen åkte vi. Jesper övningskörde dit och han har verkligen blivit jätteduktig.

Hans match gick jättebra också. 8-0 blev det till jespers lag! Riktigt kul att se att han höll 0 i första matchen jag såg! 



Sen övningskörde jesper hem också och sen släppte av mig hemma. Riktigt bra körde han i stan med. Jag tror Jesper har körkort snart. 

Men nu ska jag käka och sen är det beck.. 
Så puss puss på er!

ÄLSKAR DIG JESPER! 

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och det betyder att jag och Jesper har varit tillsammmans i 1 år!
Tiden har gott riktigt fort. Känns inte som ett år. Men tiden går fort när man har det roligt som man brukar säga!

Älskar honom så himla mycket. Och jag älskar honom mer och mer för varje dag!
Så idag är det då dubbel dag Alla hjärtans dag plus 1 årsdag. Det är rätt mysigt faktiskt.

Jaa och plus en annan sak! Idag fyller Åsa 19 år! GRATTIS GUMMAN!


alla hjärtans dag


1 år med älskling idag


Åsa 19 år!

Fredag den 13:e

Nää fan jag hade ingen otur som tur va idag! skön fredags kväll blev det. Kolla på let's dance och käkade gott.
Just nu sitter jag och fixar med sakerna som jesper ska få av mig imorgon.

ALLA HJÄRTANS DAG I MORGON!! MYSSS
PLUS DEN VILKTIGA SAKEN ETT ÅR MED ÄLSKLING!!!

Jaa så imorgon har jag och Jesper var tillsammas i ett år! :) Älskar dig mest älskling! Du är det bästa jag vet!



Nu ska jag gå och sova. Pusshej  

Fredag

Dagen var skön för jag började 12.20 och sen slutade typ 2 hur skönt som helst. Vi fick en uppgift som vi skulle göra på lektionen fast vi fick välja om vi skulle vara i skolan eller göra den hemma. Fast jag och Åsa valde att sitta i skolan och hjälpas åt och bli klar med det så fort som möjligt. Så det var skönt att bli av med det. Så man kan plugga sjukvård i helgen eftersom jag har prov på det på tisdag!

Efter skolan när vi var klara så trog vi ner på stan jag och åsa och kollade alla hjärtans dag presenter. Det var så himla mycket folk på stan eller iallafall innen på guldfynd och blomsterbutiken. Men det är det väl efter som det är alla hjärtans dag i morgon!

Innan jag drog till skolan idag så fixade jag naglarna med det jag fick i födelsedagspresent av Åsa och Rebecka!

riktigt bra blev det tycker jag!



En bild som jag tog idag på mig innan jag åkte till skolan..



Men nu ska jag sitcka och handla med mammi och pappi haha.
pusshej

Dagens

Dagens outfit

Godmorgon

Godmorgon på er! Hoppas alla har sovit gott.
Jag vaknade för en lite stund sen. hur skönt som helst att jag vaknade när jag egentligen börjar i vanliga fall. Min första lektion är iställd idag så jag börjag 12,20 idag! :) Hur skönt som helst.

Så nu ska jag måla naglarna och fixa i ordning mig. Man har ju tid nu när man har sovmorgon! :)

Ha en bra dag på er alla!
Hoppas på en bra dag fast det är fredagen den 13!

Pusshej.


Dagen 3 S! Skolan, Skärholmen, SSK

Idag var en skön dag. Började 12 fast åkte till skolan så jag var där 11 käkade lunch med tjejerna och sen satt och tog det lugnt i sofforna. Gick in på lektion och hae typ bara 10 min lektion trog ner till stan med tjejerna för dom skulle på banken och fixa saker sen åkte tillbaka till skolan och ugglade. Satt i soffan och snackade lite och hjälpte mig med några saker. Haha hemliga saker förstår ni. hihi

Sen var det dags för svenska och vi gick igenom lite inför nationella provet och så sen fick vi sluta så det var inte många minuter där heller. Sen trog Åsa, jag och Ellinor till skärholmen för att kolla kläder. Vi testade en massa inne på Ginatricot. Det var mest därför vi åkte dit.

Jag testa byxor fast jag passade inte så bra i dom så jag köpte inte dom. Så det fick bli en t-shirt och ett nät linne.

snygg t-shirt nu till våren lite oversize. 129kr på Ginatricot
Sen lät linne eller vad man ska kallade det för. Rea 29 kr Ginatricot

Sen blev det middag uppe i skärholmen innan vi drog till södertälje igen ochjag träffade Jesper och sen drog på hockey med honom.
Jag gillar när det händer saker som är roliga som man inte hade räknat med. Hockey var jättebra och roligt att vara där med jesper. SSK vann med 3-2 över färjestad. Haha tyckte om färjestads målvakt dom hade först haha. Skön lirare Han var ju inte så jättebra.
Nä men det var en mysig kväll och dag!

Nu ska jag nog kolla på film och sova. Godnatt på er alla!

Fredagen den 13 imorgon :( Blää gillar inte det.. Jag hoppas att det inte blir någon otur.

men men pusshej

Dagen

Dagen Outfit

Min nya tröja
om gjord kjol
Skärp med hjärta
leggings
stövlar
skinjacka
pälsväst
Halsduk
väska



Torsdag

Godmorgon på er, Känner mig fortfarande inte så jättepigg. Hostan börjar gå bort nu men när jag vaknade så hade jag som en klum i halsen och det skit ont. Först hosta sen halsen inte bra. Och trycker som jag har över bröstet är inte så kul heller.

Börjar fan bli tokig att sitta stilla. Det är så himla tråkigt att inte få kunna röra på sig. Har inte tränat på 9 dagar nu så det börjar bli himla trist. Man känner sig så lat när man inte kan träna. Jag hoppas verkligen att det släpper skiten nu så jag får börja träna snart. Pallar inte bara att sitta. Vill börja köra så man blir bättre i släggan så när första tävlingen är så ska jag visa alla. Men just nu känns det mörkt ut. Men men Jag ska bli frisk nu.

Ska gå och ta mig en kopp te nu så det kanske släpper i halsen.

Jaa, har då sovmorgon idag eftersom jag inte kan träna. Så jag börjar 12 men ska nog åka till skolan tidigare och äta lunch med dom andra. Ska bara sms dom och fråga om dom ska äta lunch.

Men nu ska jag käka frukost. Pusshej.

Godnatt

Det var en skön dag hade en lektion idag. Började 11,40 och slutade 13.55 hur skönt som helst.
Åkte hem och sen gjorde inte så mycket. Har vila en massa och kollat på beck. Måste någon gång bli frisk. Mår bättre nu men har lite hosta kvar och så. Men det börjar kännas mycket bättre.

Men nu ska jag försöka sov. SOVGOTT!
Pusshej.

Dagens


Dagen Outfit
Nya pälsvästen var på idag! :)

Godmorgon

Idag när jag vaknade så var jag inte så himla pigg. Kanske för att jag aldrig kunde somna igår.
Ska snart ta bussen till skolan men ska hinna göra i ordning mig nu. Vi hörs sen. pusshej.

Ge mig

När jag var nere på stan idag så gick jag förbi åhlens för att lukta på Fairy Dust som är Paris Hiltons Nya parfym. Som vanligt tycker jag att den luktar riktigt gott. 
  


Ge mig den Hihi :) Så goood

Nya kläder idag

Idag var väl bra. Började 12 och slutade kvart i 2 så det var riktigt skönt. Efter skolan drog jag ner till stan och kollade runt lite. Försökte hitta något åt Jesper men det är hur svårt som helst ju. Får väl hitta på något men det är verkligen svårt. Får komma på något enkelt.

Jag köpte i alla fall en tröja på hm och godis. :)


har en sån redan fast vit. riktigt skön tröja det där. och billig. 98 kr kosta den plus att idag så var det 20% på en vara.


muuuums med vattenmelons godis köpte bara såna. :)


När jag kom hem så åkte vi till ica och hämtade ut paket från posten. Fick min päls väst. riktigt snygg var den tycker jag.



jaa, men så det blev lite nya saker idag! :) alltid kul att hänga in nya saker i garderoben.

Dagen Outfit



Det var länge sen jag la in en outfit. Så nu var det dahs igen.
 Det blev suddiga bilder men dom duger nog för att se.

Lång randig T-shirt
Svara Jeans
Halsduk
Ankelbots
skinjacka
Väska
Långt guld halsband

Tisdag

Idag hade jag då sovmorgon. Riktigt skönt. Satte ändå klockan rätt tidrigt på alarma så det ringde så satte jag på tv och låg i sängen och kollade på the voice.

Men nu ska jag springa till bussen. Skulle ha hunnit lägga upp min outfit för jag tog såna foton idag. Men jag laddar upp det snare. Puss på er alla. Ha en bra dag

måndag

Idag när jag gick till skolan så var det inte mörkt. Fan så skönt det var att halv 8 i morse så var det inte mörkte. Plus att när jag åkte hem halv 5 så var det inte mörkt heller. Riktigt skönt. Är van att bara se det mörka hela tiden, så man kanske blir piggare nu.

Forfarande en jävla hosta som har gjort så att jag har ont i ena sidan. har hostat så mycket att jag har ont i revbena och lugorna. det går så jävla ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen när det hugger hela tiden. :(

Men nu måste jag fixa med en massa innan jag ska sova. måste sova nu när jag kan. Har sov morgon imorgon till 12 eftersom jag inte kan träna. så jag fick ta sovmorgon av tränare.

Menmen ha de bra. Pusshej

Måndag morgon

Godmorgon, En ny dag och en ny vecka.
Den här veckan börjar inte bra för jag är sjuk och inte lite sjuk heller. Jag hostar som en idiot i morse igen och fick inte i mig någon frukost. Just nu sitter jag i skolan och har precis lånat en bok på engelska som jag ska läsa. Men nu när jag sitter här i skolan känner jag att jag har inte bara hosta och lite ont i halsen. Det känns som att jag har feber också och jag glömde både host medicinen och alvedon hemma så jag vet inte hur det ska gå.

Idag så är det då ingen träning för min del, eller vi har ju föräldra möte med gruppen idag så det är ingen träning alls.
Den här veckan blir det nog ingen träning alls efter som jag mår som jag mår.

Men jag hoppas på en bra vecka för er alla. det är ju kärlekens vecka haha.
Alla Hjärtans dag på lördag ju! Då hoppas jag att jag verkligen är frisk för då har jag och Jesper varit tillsammans i ett år. :)

Men nu måste jag springa in på lektion vi hörs senare idag. Pusshej

Slut på helgen

Nu är då helgen slut och snart dags att gå och lägga sig.

helgen har varit bra fast jag har varit sjuk. Jag hoppas att jag friskanar till snart.
Bästa är att jag har varit oss Jesper och haft det bra. 

Men nu ska gå och måla naglarna innan jag går och lägger mig.
Puss på er alla och Godnatt på er!


Ny bild på älskling! Puss på dig Älskar dig

Zackes blogginlägg

Glömde bort Zackes helg :) Måste ju berätta.
i fredags så duschade vi hundarna och det var så himla roligt. För när Zacke skulle duscha så vägrade han först. Han ville lekta i handduken i stället och bita och rulla in sig i den. Vi lockade Zacke hur mycket som helst och han kom närmre duschen och sen stod han bara och kollade i på toa och sen sprang i väg igen haha. Men till slut så gick han i och han tyckte nog det var hur skönt som helst att duscha och bli ren och fin. Efter så skulle jag och jesper tork honom och då rullade han in sig i handduken igen. Den hunden är ju för söt ibland haha Han är inte lika söt när han skäller och biter i min jacka haha.

i går så var jag och Jesper mamma ute på lång promenad i skogen med hundarna. Jag tog som vanligt Zacke min favortit och han drog mer än vanligt. Men han var nog glad för att gå i skogen plus att det nog luktade rådjur eller något. Men det var riktigt skönt och mysigt att vara ut och gå i skogen. Det måste jag göra om verkligen. Kanske när snön är borta och isen så det inte är så halt.

Idag så när jag skulle åka hem från jesper så kom Zacke fram och skulle säga hejdå och det var nästan som han ville följa med mig hem. För när jag gick mot dörren och gick ut så kom han efter och satte sig vi dörren så himla söt.



Jag, Jesper och Zacke på nyårsafton!

Puss på dig Zacke
och dig med Jesper. ;) <3

Pusshej

Sorry

Nu ha jag varit dålig på att skriva igen. Det blir så när jag åker hem till Jesper och bor oss han. Åkte hem till Jesper efter skolan i fredags och är kvar än. Det är så himla skönt här. Just nu ligger jag i hans säng och kollar på svt play på stormen som jag hade missat och har precis haft jesper mor oss mig och gav mig medicin för jag hostar så himla mycket och det kännd bätter med hostan fast jag känner mig varm. 

Fredag. en tråkig dag i skolan men efter så drog åsa och jag hem till rebecka och käka kladdkaka och kollade på macken. Efter så körde rebecka mig ner till centralen och klev på gnesta tåget. sen i hamn så hoppade jesper på. Sen åkte vi då till han och käkade hem lagad pizza som var så himla god. och sen efter det kolla vi på let's dance. 

igår så åkte jesper på hockey som var i globen och då stannade jag kvar fast han drog. Skulle då ha bloggat då men orkade inte. Sen åkte jag med  och käkade middag oss några som heter lena och leffe och det var riktigt trevligt och riktigt roligt. Sen efter en stund så kom jesper dit också efter matchen. Oss dom så kollade vi på melodifestivalen och det var både bra och dåligt. ugglas var sämst och alcazar var bäst och snyggast haha. Rosa mikar går hem i stugorna. Skit bra låt enligt mig. 

Idag så har jag då bara slappat kollat på kocken och sen inte gjort så mycket. Just nu då så ligger jag här själv efter som jesper är och tränar innebandy fast han kommer nog snart. Men nu ska jag fortsätta kolla på stormen. 

HA DET BRA!! 

Min dag

Har inte varit den bästa. Började dåligt och gjorde det med. Jag trodde det som var i morse var det värsta men det var det verkligen inte. ibland blir man bara så ledsen så det inte finns några ord och så blev det nu för mig idag.

Skolan var helt okej. VI kollade på en jättebra film som handlade om en familj och pappan var från irak och var muslim och han och hans fru och barn levdet ett vanligt liv i usa och han jobbade som läkare och dom mådde jättebra. Men en dag så ville pappan åka ner till hans familj som han hade inte träffat på 10 år som bodde i irak så mamman och barnet gick med på att följa med honom i 2 veckor. Men två veckor blev det inte. det blev mer än ett halv år. Mannen förändrades där nere och började behandla hans fru som man gör i irak och hon och dotten var tvunga att bära slöja och efter alla regler. Gick inte ringa hem eller kontakta någon.

Det ver en riktigt bra film och den väkte många känslor, hat och ilska. Så läraren lyckades verkligen med den filmen.

Sen var det svenska och det var som vanligt segt och tråkigt. Fick tillbaka den ända arbetet som jag har gjort och gick G+ på den. Så jag ska fixa de andra arbetena nu så snabbt som möjligt.

Sen efter skolan så åkte jag, Åsa och Ellinor ner till stan och fixade på nancy's och sen gick runt och kollade plus att kollade efter alla hjärtans dags presenter plus 1 års presenter. Och som tur hittade jag present till slut och jag hoppas kommer bli bra.

Sen när jag kom hem så satte jag mig ner och började plugga hemsjukvård och satt och fixa lite med presenten.

Men nu ska jag fortsätta plugga. Puss på er och godnatt

Snart min

nu har jag klickat hem en päls väst. en fejkpäls är det.

snyggt till jeans och en långärmad t-shirt nder västen eller att ha västen över sin skin jacka.
jag hoppas verkligen att den kommer passa.

Min dag

Idag var jag inte pigg när jag vaknade. eller inte pigg när jag skulle upp. vaknade flera gånger i natt och de var inte så himla kul. :( Men men får hoppas att jag sover bättre i natt.

eftersom jag var seg upp så missade jag bussen men som tur va  skulle den upp till torekällberget så jag hann att springa till nästa. och jag va inte pigg för att springa så tidigt på morgonen, så när jag kom fram så mådde jag illa och det kändes nästan som att jag skulle spy :( men tur var det att jag inte gjorde det. Väl nere på centralen så kom åsa och hämtade mig och ellinor och körde oss till gymmet. På gymmet körde jag inte så mycket för jag kände verkligen att jag inte klara det för jag mådde som jag gjorde. Men det blev lite bänkpress och benpress. Sen var det att dra till skolan för att duscha och där inne i omklädnings rumet så stog det sega 1:or som var så himla tryga när vi knackade på för att komma in.

Efter så var det projektarbete och et blev inte så mycket jobb utan kollade bilder + att halva klassen kollade min blogg för att kolla på bilderna sen i fredags. Sen blev det lite arbetet för då skulle jag visa i metod rumet för min lärare hur jag lidar en stukad fot.

Sen var det lunch dags och trog vi tjejer till pizzan och käkade pizza :) fett gott och hur stor som helst var pizzan. Så jag fick inte ner hela. haha är fortfarande mätt. vi satt där länge för att få ner så mycket som möjligt men till slut var det stopp för min del men då fick ellinor ner hela haha vi är riktigt tjocka vi haha

Sen i skolan la vi oss i en soffa för att smälta pizzan. Sen var det MSK lektion och vi gjorde ett grupparbete som man skulle skulle vara klart onm typ 6 veckor så vi tänkte blev av med det och vi blev klara. Sen fick vi bestäma va vi ska skriva om i vårat arbete som vi ska börja med nu. Jag ska skriva om skönhetsoperationer. Så jag hoppas att det blir bra och att det blir kul att skriva om.

Sen var det hem och la mig på soffan och kollade på djävulen bär prada. Det är en riktigt bra film tycker jag. Sen efter så har jag kollat runt lite med min data..

Men nu ska jag gå och handla med mammsen. Hörs sen. Pusshej

Idag

Idag var en trött dag! Eller när jag vaknade så blödde jag näsblod plus att  jag inte hade någon känsel i min tumme på vänster hand. :(
fixade i ording snabbt och gick till bussen. Kom till träningen och gjorde inte så mycket efter som jag började blöda igen när jag gick till träningen så jag tog det lugnt, cyklade lite och lite så blev det. Sen var det att gå till skolan och käka lunch. Sen var det sjukvård och vi hade föreläsning om hjärtat och det var riktigt svårt att hinna med ibörjan för man fattade inte så mycket. Men sen blev lite lite som man började förstå. Sen var det idrott och det var styrka och massa löpning. Vi skulle springa typ 20 varv och hoppa över benkar och så. Sen var det styrka med stong eller vad man nu kallar den. men det är en ganska mjuk att hålla i den och väger olika så man får välja vilken färg man ska ha. Så då körde vi en massa övningar på bänken och så och sen körde armhävningar mot bänken och situps. kanska skönt pass fast lite tråkigt. Var verkligen inte på humör efter som jag har sån otur i den hallen. igår vrikade jag ju foten + fick ellinors nagel i ögat. Idag var det nadja som smälde till mig över halsen med en plast pinne och det gjorde så jävla ont. Men det gick över efter ett tag iallafall. Men asså fatta två dagar i rad i samma hall. Jag ska fan inte gå in där något mer den här veckan. Annars kommer jag ju vara helt skadad. 

Som sakt har jag inte varit på det bästa humöret idag och det har olika andledningar. massa konstiga komentarer och jag vet inte varför jag blir så sur men jag är känslig när jag inte är på humör. men nu har jag bättre humör iallafall. Kollar run på en massa skor som man bara vill klicka hem.  VILL HAAAA



riktigt snygga tycker jag. fast riktigt höga klackar haha SÅÅÅ SNYGGT!! 
 

Men nu ska jag äta mat och sen kolla på andra avenyn :D Puss på er

Min dag

Hej,
Idag när jag vaknade så kände jag mig verkligen int pigg. Men jag släpade mig ändå till skolan och började med idrott. Det var nog min oturs dag på idrotten. Först så vrikade jag foten pga att ellinor stod och höll på med min arm. Så när jag skulle springa i väg så blev foten typ kvar. Sen några min efter så skulle jag ta uppkast med ellinor men då så hoppade vi upp och ellinor stiktade inte mot bollen med ena handen utan slog till mig i andsiktet skit hårt plus att jag fick hennes nagel upp i mitt öga så jag inte såg något på en stund. suddigt och rött var det. blää säger jag bara. Så efter det kunde jag inte vara med efter de.

Sen var det lunch och jag hatar verkligen på måndagar. Det är så jävla fullt för att igelsta och ragnhild. Så det blir så jävla mycket folk och det finns inga bord och de tar så lång tid.

Sen efter lunchen var det sjukvård och då fick vi veta vart vi ska ha våran praktik. jag ska vara på södertälje sjukhus på en avd som har allmän kirurgi / urologi / ortopedi / gynekologi. Så jag hoppas verkligen att det kommer bli bra där.

Sen var det klassråd och då snackade vi en massa om studenten och allt runt om kring de.

och sen sista lektionen så var det arbetsmiljö och säkerhet. Och vi redovisade och det gick väl sådär.

Sen när vi slutade så körde Rebecka mig hem .. De var verkligen snällt! :) Sen käkade jag lite och sen trog på träning. Idag på träningen så klarade jag nästa att gå ner i brygga från stående. :) Brorsan filmade de och jag filmade han men min data är så trög så det går inte att kolla på dom på datan så det går inte ladda upp på youtube och sen lägga upp de här på bloggen sen. Så jag måste fick de. Men idag går det inte. För jag har inte tid. Eller jag har tid nu men jag är jättetrött så jag ska lägga mig i sängen och kolla på film nu.

Men jag ska försöka fixa filmen imorgon.

Vi hörs imorgon. Puss Puss

Födelsedagspresenterna


Rosa Moët av pappa


Hårfön från syskona


Liten trådlös mus som inte funka till min dator! :( fick av mamma och pappa + pengar


Läppstift från mig själv haha


Bondelid + Paris hilton av Älskling <3


10 st rosa rosor, ansiksmask, fotskrubb manikyr sätt av Åsa och Rebecka  


Bubbel och ett jättefint kort av min Fru Ellinor haha


små Skålar och värmeljus hållare och ett fint kort och pengar av farfar och gunbritt.


Rosa tröja/kläning av Jespers familj :D <3


och pengar fick jag av mormor och morfar och av farmor ett kort med en slant.


TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER


Själv

hej på er alla!

Sitter hemma oss Jesper helt själv. Jesper är och tränar innebandy.
Sitter nu då med hans data och letar snygga kläder och skor. hittar en massa snyggt som jag vill köpa på
http://www.nelly.se och samtidigt sitter jag och lyssnar på musik. Har hittat en ny favortit låt.



Puss på er