Gårdagen

Igår vart de inge bloggande. Var knappt hemma kan man säga och hade inte tid att skriva någon rad från mobilen heller.

Igår så kollade jag lite på bröllopet. Jag satt och kolla när alla gäster kom sen hann jag inte se mer för Jesper ringde och ville lunch med mig så jag klädde på mig snabbt och åkte ner till stan och bjöd honom på en riktigt god lunch. Vi käkade grekiskt och de var super. Sedan efter en lång lunch så åkte jag hem. Fixade lite innan jag skulle möta upp Jesper igen och åka med honom till sthlm och rättar sakt till söderstadion och kolla på när Hammarby rulla boll och bra gick de.. de vann över brage med 1-0 ;) Det var min första match jag såg med hammarby och man kunde tro att jag var en trogen bajare fast jag var typ ny bliven haha. satt med jespers hammarby keps och sen när vi kom hem så lånade jag honom nya tröja också. Han har nog smittat av sig lite bajare på mig.. Det var verkligen inte sista gången jag gick på fotboll. Tycker de var riktigt kul. :)


lunchen



söderstadion



Börjar bli lite bajare kan man tro ;)

LEDIG

Va skulle jag göra utan min iphone. Man har ju typ allt i den. Skulle nog inte klara mig en dag utan den haha

ligger i sängen och har ingen alls orka att sitta framför datan idag så de blir ett litet inlägg då från min iphone.

idag så har jag varit ledig så jag tog sovmorgon men jag hade glömt att stänga av alarmet så de ringde vid 6 imorse men jag somnade om snabbt så det gjorde inte så mycket. När jag sen gick upp så plockade jag inne på mitt rum och senare åkte ner till stan. Men det vart en snabb sväng hittade inte de jag skulle ja så då åkte jag hem igen. Sen efter de har jag inte gjort så mycket idag.

imorgon är jag ledig igen och då på kvällen ska jag och älskling åka till Sthlm gör att glo på fotboll. Ska faktiskt bli kul så det ser jag verkligen fram i mot.

5 för 5

Sitter i soffan och slappar.
idag så åkte jag till sätra igen för att träna slägga. Men de vart ingen lång varig träning. det vart 5 super bra kast sen på 5:e kastet så hände de som inte fick hända. Jag kastade sönder släggan så efter 5 kast så fick jag avbruta träningen och åka hem igen. åkte 5 mil för 5 kast.. aja sånt händer men jag är super nöjd med de kasten jag gjorde. SUPER! :)

Nu sitter jag ju i soffan, kollar lite på tv och slappar i Jespers sköna mjukisbyxor. Riktigt sköna är de. Varför har pojkvännen alltid skönare mjukisbyxor? så är det bara :)
imorgon är jag som sakt ledig och även på fredag så det blir lång ledigt nu igen.

min trasiga slägga  

HELG NU IGEN!!!;)

Nu har jag helg. Kort vecka detta. Skola igår och sen kort dag idag fast hade inte mycke idag eller. Hade prestationspyskologi fast läraren var inte där så vi fick en uppgift att läsa igenom. Sen hade vi klassråd med bara 5 personer var där så vi snacka en massa annat sen slutade vi till 12.

men skulle ta bussen från skola som går 12.09 men bussen ville inte starta när vu satt på den så vi fick kliva av och och ta en promenad och ta en annan buss. Sen när jag väl kom till t-centralen och skulle ta tåget så vart tåget inställt och tåget efter var försenat så jag stod och vänta i en halvtimme så jag åkte väl från sthlm och då skulle jag ha varit hemma redan om inte bussen och allt annat hade strulat. Men vad gör de när man nu har helg och inte har speciellt brottom. Man ska ju inte klaga liksom. ;)

SKOLAN

då var det tisdag och första dagen på denna skol vecka är över. idag var de kost föreläsning på egenträningen och sen vart de en lång hål timme pga att vi hade någon natur. så då satt jag i över två timmar ute i solen och snacka skit med klasskompisar. Sen vart de engelska och de var sådär som vanligt. Sen var skoldagen över. imorgon är det skola igen och kort dag är det. sen på torsdag har vi planerings dag så då är vi lediga och sen är jag ledig på fredag pga att vi jobba in den tiden innan lovet så då får vi ledigt två lektioner så då är vi lediga nu på fredag och sen kommer de bli en till lite senare. Så de bli en lugn vecka detta..


SLÄGGA

Idag så vart det första släggpasset ute. det var riktigt kul att få kasta och jag tog inte direkt in hur långt de vart men kanske långt plus att de kändes sådär. de var inte perfekta kast något av de alla. men kul att få kasta på riktigt. Så nu jävlar längtar jag efter att säsongen ska dra igång.

JAG ♥ SLÄGGA


Igår

Sitter och kollar på tv. Fast börjar bli lite små trött faktiskt.
igår konfermerades min bror så jag var upp tidigt och åkte till kyrkan och kolla på de sen var de hem och sen åkte vi till ikea och handlade present till brorsan.

Sen vart de ner till stan och möta upp Jesper och sen följde med honom och träffa hans släkt och käka god mat och en massa skoj. Sen efter så följde jag med honom hem och sov över där.

Imorgon är det tisdag fast det känns som måndag. men tisdag är det och det betyder skola. så jag har träning, egelska och naturkunskap så det betyder lång dag så det blir att komma i säng och somna i tid idag.

HEMMA

Nu är jag hemma igen. Ligger i sängen och har lånat mammas dator och ligger och kollar på tv.
En härlig dag har det varit idag. god natt och många timmar i solen. så jag fick lite färg fast min bror som satt lika länge fick ännu mer haha. Så det var riktigt skönt att få sitta med shorts och linne bara ute för första gången i år. ;)

Massa bilder kommer komma..

Härligt

Sitter på morfars varanda och njurar av vädret. Sitter i bara t-shirt i skugga och de är hur skönt som helst. Vi har precis ätit. Vi grilla en massa god mat och dryck.

Hoppas ni har de bra så kommer även bilder senare när jag har en dator och kan lägga in från kameran.

Kan verkligen inte sova. Jag som är så himla trött. Hade vilja ha min älskling brevid mig nu. ligga och ha hans arm runt mig och ligga mot hans axel. han gillar inte de så himla mycket men jag brukar alltid få göra det ändå eftersom jag tycker de är så mysigt. Men bästa av allt är att jag somnar nästan alltid direkt när jag ligger så. Så därför jag önskar han arm just nu. bara få lägga sig ner och ha den om sig och somna direkt.

ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET! ♥


Väldigt gammal bild på oss när vi ligger och sover på bryggan i sommar solen..
LÄNGTAR EFTER SOMMAREN OCH HÄRLIGA DAGAR!


KUL ATT SE

Oj oj vilken ökning. kollade in på bloggen och såg att de var många som kollat in min min blogg.. Hoppas ni gillar den.

Sitter i soffan och latar mig och har de ganska tråkigt faktiskt. Är trött att bara sitta.
Har ätit pizza och tagit mig en cider och kollat på tv. Funderar starkt på att lägga mig i sängen och fundera lite.
Eller sätt på en bra film. Inte göra som jag gjorde igår och satte på en otäck film som jag var tvungen att se klar.
Nä en bra ska de bli.


DAGENS



Kavaj - H&M, Virkad topp - H&M, Shorts - Bikbok, Converse



Kom precis hem från stan. Var ner med brorsan men de var inte så kul. Eftersom de var äckling med folk och varmt var det också. Så man får se vad som händer här hemma nu.

PRODUKTERNA FRÅN MUS



Läpp penna - Something Borrowed



glittrande eyeliner - Aloe



Microshadow - Punch



Läpp glans - You

TRÄNINGSVÄSKA



ROSA TRÄNINGS VÄSKA!!!
Gillar detta verkligen. betällde den igår och fick idag sms om att jag kunde hämta ut den på posten. Så riktigt snabbt gick de.

Det är en mindre träningsväska så den är inte så himla stor men den är perfekt storlek för träning.

NIKE VÄSKA -
Sportamore 

LITE TILL SOM TRILLA NER



Fick även detta i brevlådan idag. Har börjat prenumerera på chic så då fick man några presenter. Som var 4 produkter från make up store. :) GILLAR DE VERKLIGEN.. Kommer komma närmare bilder senare ¨på varje produkt och va de heter och vad de är. ;)

ROSA PHONE



Kolla vilket fint skal min lilla älskling fick idag hem i brevlådan. :) LOVE IT

ONSDAG

Idag vaknade jag när alarmet ringde men jag orkade verkligen inte gå upp. Så jag låg kvar och somnade om en stund. Man har ju ändå lov.

Sen gick jag upp och följde med pappa och fixa en massa och sen körde han mig ner till stan där jag mötte upp Jesper. Vi tog en lunch tillsammans sen följde han med mig hem och skulle hjälpa mig med att fixa nya uppdateringar till min mobil men de funka inte pga våran äckliga dator som bara låser sig och stänger av sig. Får väl testa snart igen och se om de funkar då.

Ska snart ta en promenad och hämta ut ett paket som har kommit plus att jag fick hem lite prylar. Men tänkte fixa och ta bild på de nu..

DAGENS



Transparant gult linne - Bikbok, Skinn shorts - Bikbok

LÖPNING

Var ute och sprang en runda med pappa i det härliga vädret. Gick väldigt bra och det kände väldigt skönt. Kom hem och satte mig och vänta på min tur in i duschen när mamma ringer och vill att jag ska komma med några saker till hennes jobb. Så det var bara sätta på sig löparskorna igen och springa 1 km och en jobbig uppförs backe och lämna sakerna och sen snacka någon min och sen springa hem 1 km till men då gick de snabbare och fick en härlig nerförs backe. :) Haha har nog slagit mig i huvudet så här mycke kan man ju inte springa haha.

Sprang i Söndags med pappa, Sprang i går med brorsan och idag igen med pappa och sen min extra runda haha.

JAG GILLAR ATT SPRINGA I VÄRMEN! '


NIKE & VOLTAREN



Mina nys löparskor. SÅÅÅÅ SKÖÖNA. Älskar verkligen de. Har sprungit i de två gånger och det går super.
Köpte även passande skopåse till och sen var jag in på apoteket och köpte voltaren eftersom jag har så ont i mitt ben. Men de börjar kännas bättre. Benhinnan känner jag inte av så mycket av med knät värker lite då och då men springa i de nya löparskorna går väldigt bra, så de är riktigt skönt de.. De andra skorna jag har vi jag ont direkt i knät och benhinnan när jag sprang med de.


Transparant



Köpte detta transparanta linne på Bikbok i fredags. Riktigt snygg gul färg. 129kr

PÅSKLOV OCH RÄKNING

Godmorgon!
Då var dt påsklov. Ingen skola denna vecka. Känns ju som vanligt konstigt att inte behöva åka till Lidingö den härliga ön. haha

Fick precis hem två "trevliga" räkningar som jag tänkte betala direkt så jag slipper se de senare. Kul med en jätte dyr mobil räkning. Fast den är i från när jag var i Ungern så jag viste att de skulle bli mycket men faktiskt vart de mindre än va jag trodde. Jag var ju sjuk där nere så jag ringde och sms mer än va jag hade räknat med. Men men bara gilla läget haha.

Ska nu klä på mig och sicka ut i solen på en löprunda. Så härligt de ska bli..
HÖRS SENARE

SÖNDAG

Igår berätta jag att jag hade varit nere på stan och fixat saker. De var så att jag köpte bland annat ett par nya löparskor. Har fått ont av de andra jag har i skolan och de jag har hemma börjar bli helt slitna. Så det var dags att köpa nya IGEN! Bild kommer på de imorgon. Ligger just nu i sängen och bloggar med min iphone så de blir ingen bild nu.

Men jag testade mina skor idag. Var ute och sprang en runda med pappa och oj så skönt de var att springa. Fint väder och plus de nya sköna skorna.

Har inte gjort så mycket idag. Vaknade imorse ganska tidigt. Sen gjorde jag frukost åt mig och Jesper. Sen åt vi och sen efter en tag gick han till jobbet och jag hamnade på soffan och kolla på tv. Har bakat äppelpaj som vart väldigt god som jag sedan åt till mästarnas mästare.

men nu ska jag sova är trött. Konstigt att man inte ska till skolan imorgon. Hade de varit skola imorgon så hade jag haft svårt att sova. De är väl ändå konstigt, eller?

LÖRDAG

Ligger i sängen och har precis kollat på filmen himlen är oskyldigt blå. Fast jag somnade till en stund. Var ner till stan en stund idag och fixa lite saker som ni får se senare. Sedan väntade jag tills jesper sluta så bjud jag han på mjusglass som var riktigt gott. Sedan gick vi hem till mig där vi nu. Käkade gott och sen hyrde filmen och åt chips och popcorn. Massa mys. Men nu är det god natt. PUSS

BESTÄLLT



ÄR SÅ GLAD..
Ville ha denna väst men den sålde slut på en gång stod de på nätet när de kom. Men idag när jag kolla så fanns de. SÅ GLAD. När jag såg den första gången så ville jag ha den. Den kommer om ca 3 veckor men de gör inget.. :) Betsälde även en Gul bh. Kommer bli super till sommaren med en slapp vit linne över. Snyggt!

VÄSTEN Kommer från H&M

FREDAG OCH SNART LOOOV!

Sitter och har IT i skolan och håller på med hemsida. Vi lär oss hur vi fixar och så.
Men det är inte många minuter kvar tills vi slutar och vi får ett långt och härligt påsklov. Känns skönt men tiden går ju väldigt fort. Så de blir många dagar ledigt. HÄRLIGT

Ska snart äta lunch sen blir det att åka till hem till Södertälje och kolla utbudet i butikerna där. Sen efter blir det att möta upp älskling för att följe med honom hem. HÄRLIG FREDAG med SOL och VÄRME.. I LOVE

Hoppas solen lyser på er med. Jag tog för en stund sen en kaffe i solen och det var väldigt skönt. att sitta på Bosön ute och höra fåglarna och solen skiner och himlen är helt blå.

KAJSA BERGQVIST



Idag var Kajsa Bergqvist på Bosön och föreläste. Riktigt bra de och jag gillar verkligen henne. Har träffat henne förut och tagit bild men de var en massa år sen och då var hon aktiv fortfarande och jag var typ 13 år eller va jag nu va. Så en ny bild vart de. Skulle varit kul om jag hitta den andra så man kunde få se lite skillnad. Haha

Men kul var de att lyssna och man skrata och jag älskar att hon var ego som hon kalla sig själv och visa filmer och massa foton på sig.. :)

BOSÖN IFHS




NY TRÖJA! Betställde från skolan för längesen och nu har den kommit.. Gillar den verkligen

VILL HA SOMMAR

Vill ha sommar.. Vill ha lite värme, Jag vill tävla, Jag vill bada, jag vill sola & jag vill bara kunna gå i shorts och linne och tycka att de är hur skönt som helst.

Har kolla på bilder från förra sommaren och de var en massa soliga bilder. Allt i från älskling och min härliga resa vi gjorde till Turkiet och massa bilder från bad, tävlingar och som denna bild. När Jesper och jag låg på gräs mattan utanför hans familjs hus och lekte med de söta hundvalparna de hade då. Riktigt söta var de. Lika söta som min älskade Jesper.


SÅ SÖTA.. ÄLSKAR!

Dagen

Ligger i sängen nu har precis duschat. Idag har det som vanligt varit skola med träning, engelska och naturkunskap. Sen direkt efter träningen så åkte jag och tränade i Sätra. Det gick väldigt bra idag så det var skönt de. Men nu är det godnatt

DAGENS



Jeans - H&M, Kofta - Cubus, Converse

BILDER FRÅN IDAG









Bosögalan

Hej på er alla. Igår vart de Inge bloggande och det beror på att vi hade bosögalan och de var kul. Så kom hem tidigt imorse. Kom i sängen vid 3 tiden sen vid 6 så ringde klockan. Men jag sov lite längre. Fast var rätt pigg ändå. Tog en Dusch sen var jag hur pigg som helst. Sedan Åkte vi till malmköping på friidrotts forum. Riktigt bra var de. Sedan när de slutade så åkte vi hem hem till morfar där jag just nu befinner mig nu. Ska nu börja göra mig i orning för natten och få lite somn. Det behövs nu känner jag. Jag hoppas att jag får tag på bilder från går kvällen för jag tog inte några. Men ha en bra lördags kväll.

En trött Louise

Dålig på att blogga. Men idag har jag varit riktigt trött och haft lite panik inför imorgon. Var i skolan först och hade naturkunskap och sen tränade sen efter de så slutade jag. Sen när jag åkte hem så somnade jag på tåget och sen när jag kom hem så somnade jag på soffan. Riktigt trött tjej. Fattar verkligen inte. Senare så har jag försökt hitta hitta kläder inför bosögalan som är imorgon och jag hitta fan inget. Så det vart en tråkig svart enkel klänning. De andra kunde jag inte ha och jag är inte så bekväm i klänning längre. :( Men nu ska jag sova. Godnatt

HEMMA EFTER EN "LÅNG" SKOLDAG

Jaha hemma dåra var ingen vidare kul skoldag idag.. Bara fick en uppgift att göra och sen hade klassråd. Skoldagen var över efter 54 min.. Så man satt och åkte från Södertälje till Lidingö och sen hem igen ..
men så är de ibland.

Men gick och kolla lite på kläder efter i stan. Är ute efter något att ha på mig på Bosögalan som är på fredag. Kolla mest för insperation och så. Ska kolla igenom garderoben nu och se om jag finner något.

Men det vart ett bas linne från bikbok som ni får en bild på senare. Gillar enkla linne med färg och denna färg jag köpte kommer var super nu under våren och sommaren. Kunde inte gå bara förbi den.
och sen vart de ett vanligt genomskilning nagellack sparar ut min naglar just nu så jag målar inte med färg eftersom jag då byter färg hela tiden och det sliter på naglarna så nu köpte jag så det kommer se naturligt ut fast att de kommer hålla bättre och inte är så mjuka.  


Kan blogga

Nu har jag hittat så jag kan blogga från mobilen haha yees

NY DETALJ



fixade i ordning mina jeans shorts. köpte spets band på panduro och idag sydde jag fast de på shortsen





så var mina shorts. VAD TYCKS?

TRÖTT

En väldigt trött Louise sitter här vid datan. Varit en lång dag i skolan och har precis ätit middag.
Känner mig inte så himla pigg så jag ska sätta mig i soffan och faktiskt sy lite. :)
Mer om vad de kommer bli kommer komma senare. :)

DAGENS



NY tröja - H&M ej visat innan 
Jeans - H&M
Skor - Skopunkten

DAGEN

en trött Louise sitter här nu vid datan. Dagen började med en lite extra runda i sthlm. Tunnelbanan gick inte som den skulle så vi skulle få ta ersättnings buss men de kom ju självklart ingen så vi tog annan buss och fick byta lite och åka runt. Men vi kom fram bara 10 min sen till träningen. BRA ÄNDÅ..

På träningen då tränade jag teknik gick rätt bra sen efter de vart de bastu. Sen hade jag Engelska och naturkunskaps lektion.  På naturen fick jag veta att jag hade klarat provet vi skrev förra veckan och jag vart superglad eftersom jag trodde jag hade skriv fel på en massa och plus att jag mådde super dåligt när jag skrev de så det kändes dålig eftersom jag tyckte jag svarade så kort och att jag inte svarade så bra på frågan. Men bra gick de ju. Så jag vart glad. Mindre glad är jag över de vi läser nu i naturen. Äcklig kemi som jag hatar mest av allt. Det är fan inte min grej. Men de är bara plugga.

Slutade vid 4 så jag var hemma vid kvart i 6 så då när jag kom hem så bytte jag om direkt och stack ut och sprang 6,1 km. Riktigt skönt var de att springa av sig lite plus att de var så härligt väder.

Men nu ska jag ladda upp dagens outfit sen efter de är det godnatt.

GODNATT

Nä nu ska jag fixa det sista innan de är god natt för mig. Är redan trött och tänkt lägga mig i sängen och kolla på tv.. Höres imorgon godnatt..

HELGEN

Har inte vart så mycket bloggande under helgen och det är ju eftersom jag varit oss Jesper hela helgen typ. Var hos han i fredags och sen igår så var jag hemma inågra timmar medans han jobbade sen följde jag med honom  hem igen efter jobbet.. Sen när vi kom hem till han igen så vart det middag och sen åkte vi upp till kungens kurva så vi var på ikea och kolla lite och sen fixade även med. Sen efter de vart de bio på heron. Vi såg hur många lingon finns de i världen. Den var bra men kanske inte mer än så. Rolig var de men inte bästa filmen jag har sätt.. Men värt att se den eftersom de är så roligas och duktiga.


Idag så när jag kom hem från Jesper så började jag städa mitt grymt stökiga rum men nu ser de bättre ut men kanske inte bäst. I kväll så bli de tv tittande ska ta en dusch och sen blir det att förberda sig för måndag. Packa väska och plocka fram kläder..

APRIL APRIL

Godagens alla
Ligger hemma oss jesper och myser just nu. Är rätt trött så det blir ingen direkt lång blogginlägg idag..
Första april idag tiden går fort och plus att man får skoja lite. Idag på IT i skolan så försökte lura oss alla men den gick jag inte på haha..

Sen nu senare lurade jag även min klasskompis och han gick på de så de var kul. Har aldrig klarat av att lura någon förut.

Har precis betalat in in till elevkåren för att detv är Bosögalan nästa vecka.
De ska bli kul. Var med förra året och de var kul då så jag tror de bli bra nu med.

Men nu får ni ha en bra fredags kväll.. Vi hörs..


APRIL, APRIL din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill..
SE UPP SÅ INGEN LURAR DIG.. ELLER HAR NÅGON DE REDAN?