JOBB


Bild: Tidning styleby, coca cola light, Väska - en ny väska inte visat än men kommer bild snart.


Idag vart de 5 och halv timmes jobb och efter jobbet så cyklade jag förbi affären och köpte nya nr av styleby och en cola.. Så det vart att sätta sig i soffan med fötterna på bordet och ta det lugnt en stund innan jag cyklade iväg igen för att träffa joel (klasskompis från Bosön) så det var kul att träffas en stund. eftersom vi inte träffat sen vi slutade innan sommaren.. Så det vart en kaffe på stan.

Imorgon blir det jobb igen 9-14 :)

BILDER JSM









uppvärmings kastet.. de var mycket bättre än innan jag gjorde illa mig i ryggen under tävlingskastet.











Slägga är grejen


JSM

slutade inte så bra idag på sm. Berättar om de senare imorgon.

JSM

Dags att sova. Imorgon 10.30 tävlar jag på junior sm i Vellinge. Tagga tagga nu. Godnatt mer om dagen som varit kommer imorgon kväll eller när jag kommer hem. För nu är det dags att sova. Klockan ringer 05.00. :D

Mot Skåne

Då sitter jag i bilen på väg till Malmö. Blir ett fixa stopp och sen rulla igen mot Malmö. Sen ikväll blir det nog en sväng till Vellinge för att kolla arenan då vi vet vart vi ska tidigt imorgon bitti. Hörs senare.

IMORGON MOT MALMÖ


väskorna är packade. imorgon åker jag till Malmö.. en på lördag så blir det junior SM i vellinge. Fan så kul det ska bli.. :) GODNATT

LOUISE DAGEN




GRATTIS LOUISE PÅ NAMNSDAGEN! Hahahaha
Pappa kom hem från jobbet tidigare idag och gav mig en choklad ask som namnsdags present. :D TACKAR!

RIKTIGT GOTT



Lagade riktigt god mat igår. Kycklinggryta med kokosmjölk och sen nudlar till. Så himla gott vart de. Hade aldrig gjort de och inte heller mamma så jag sökte på recept och sen la till lite och gjorde det till mitt egna recept.

IKEA KATALOGEN




Sitter och kollar igenom nya ikea katalogen som kom idag. älskar verkligen att kolla på alla fina saker och bilder. älskar verkligen ikea.

Idag ska jag fixa lite i köket. diskmaskinen ska gå om några gånger och sen ska jga hitta något recept på någon kyckling gryta som jag och mamma ska göra sen när hon kommer hem från jobbet. Så det är dags att leta på nätet nu och se om något behövs köpas. :)
 


SÖNDAG

Dagens Outfit -
Hatt ny - HM , Tröja - HM , Jeans - Ullared ,  Gubbskor - HM,

H&M nytt

Lite nytt som jag köpte igår.. Fick hem bonus check på H&M så då var det detta för den. Ny lite necessär, strumper med en lite söt kant och en hatt. En riktigt fin sak att ha på huvudet i höst. Hade de på redan idag. Kommer bilder sen. Tycker om den väldigt mycket och den är så skön..
necessär 40 kr , Hatt 129 kr , Strumpor 5 pack 70 kr & Sen H&M:s magazine som hade kommit ut fick också följe med i påsen. :)

Några favoriter till i höst

Detta är några saker som jag skulle vilja bära i höst.
En hatt köpte jag i går och den silvriga tröjan och gubbskorna har jag redan. Har även plockat fram mina skinn byxor från förra året och lagat de så jag hoppas att de håller och kan användas igen. :)
Kavajen är jag väldigt sugen på men har något liknade lika lång men den är inte alls lika tjock som denna är från HM.
Bilden:
Skinnbyxor, tröja, kavaj, skor, Hatt, Halsband från H&M
Armband från Lindex..

Resultat lista 2011

nu har mina resultat från året alla tävlingar i meny raden. Hade så förra året och finns även kvar längre ner. Men här är årets tävlingar jag haft hitils. Nästa tävling som gäller är JSM i vellinge (Malmö) nästa Lördag. Så på fredag åker jag ner till Malmö med mamma och pappa och bor på hotell hela helgen. Borta fredag till söndag :)


Folksam Challenge

Igår var jag i Eskilstuna och var funktionär i slägga. Så jag fick ta alla nedslag och mäta med prisman. kul var de att dem hade fått dit en Yipsi Moreno från Cuba. visade en video förut på henne. Men riktigt häfigt att se henne kasta live och sen även få en bild med henne och hennes autograf.. Riktigt roligt. :)



40.26

Ikväll så har jag varit i Huddinge på Källbrinks IP och kastat slägga. Gick väl sådär. fick på två kast över 40meter och två strax under och sen två X. Så 40.26 vart de längsta och det kom jag tvåa på.

Tekniken funkade inte bra all idag fick det inte att stämma och man ser det väldigt klart på bilderna tycker jag.






YIPSI MORENO TILL E-TUNA



Riktigt kul. Ska vara funktionär på en tävling i Eskilstuna i slägga och då kommer denna tjej vara med. Kom två på OS 2008 så det är en riktigt bra tjej.. Riktigt kul.

SILVER




Ojoj vilken tröja jag hittade inne på HM idag.. Riktigt häftig med silver målad tröja.

EXTRA JOBB

Idag har jag varit på intervju för ett extra jobb i höst som idrotts ledare och jag fick jobbet. Så nu väntar jag på vilja 2 andra jag ska jobba med och även mer info hur höstens planering ser ut.. SUPER KUL SKA DET BLI!

SM I GÄVLE

Igår så åkte jag hem till Jesper. Deras lilla Cilla hade blivit större och ännu mer busig.. Sen vart de grillning jättegod middag vart de.

Imorse sen när jag kom hem så följde jag med mamma och pappa till Gävle och kollade på SM som går denna helg. Vi åkte för att se på Gabbe som hade spjut final. och det slutade på en andra plats. Hade hoppas på första men det ville sig inte idag.


BOCKER BLIR SERIE


I höst så kommer webb tv serien om mina favorit böker. Kommer gå på TV 3 Längtar väldigt mycket och sa direkt när första boken kom så tyckte jag att den  skulle vara perfekt som film. Men nu blir det serie och jag hoppas verkligen på att den blir bra.. Men bästa också är att den tredje boken kommer också i höst!! :)

"Gubbskor" på

Har kärat ner mig i Gubbskor. Snyggt och bekäma. Snyggt utan en massa höga klackar som man får ont efter ett tag. Nää enkla gubbskor ska det var i Höst. Därför skaffade jag mig ett par idag som var väldigt bekväma och snygga från H&M 299 kr Dessa kommer jag nog ha på mig mycket nu under hösten.. LOVE!!

TÄVLING TROSA

Imåndags så var jag för första gången i Trosa och kastade slägga och de var en lite mysig arena men det gick inte att kasta slägga. Kul att kunna kasta på innerplan men inte kul när man snurra och inte kom någonstans. Helt kass ring tyvärr enligt mig. :(

LÖRDAGS

Kräfftskivan hos morfar i Lördags. Riktigt trevlig kväll som slutade med släggtävling i trädgården och jag vann så klart. Sista bilden är på prispallen haha..

VÄSTERÅS

Bilder från tävlingen i Västerås. Det stämde inte riktigt den tävlingen och det vart bara 3 kast för min del och kastade 41 meter. Man ser på tekniken på ena bilden att de inte stämde.

Matlagning.

Hejsan på er! Jag ligger i soffan och tar det lugnt. Idag har det regnat och regnat och regnat jättemycket. Så jag har har städat rumet och dammsugit och sen lagade mat till mig, pappa och brorsan. Gjorde det igår med. Igår stod på menyn stora biffar som jag gjorde helt själv och även popatisklyftor. Sen god sallad och kall sås. Idag så varit de soppa och pannkakor. De vart riktigt goda fast biffarna jag gjorde vart jag riktigt stolt över. Riktigt goda och det var första gången jag gjorde så de var ju super bra. :)

CILLA

FINA CILLA SOM KOM I TORSDAGS.. Riktigt söt och busig tjej..

DN-Galan Youth

Mina två favoriter. Norske spjutkastaren torkelsen till vänter och till höger den amrikanska 110 m häck löparen oliver.
Amrikanska höjdhopparen

BILDER DN-GALAN


BILDER FRÅN KLUBBREKORDET

Bilder frpn Gävle där jag persade och satte nytt KLUBBREKORD!!!! :D

Ullareds Bilder

Jag precis innan vi ska åka till Ullared. 
Strax innan vi åkte.
Fika dags vid brahehus
Framme i Ullared..
fick plats i mina påse jag köppte inne på gekås
Kundvagns parkeringen
ullared i lego
Kändisarna från TV jobbade. :)
Hahaha
Bilen vart fullpackad.. :)
Jag med min påse med alla saker. Om ni vill se vad jag köpte så gör ni det HÄR , HÄR & HÄR !! haha

Dags att ladda upp bilder

Lovade ju igår att det skulle bli en massa inlägg med bilder från olika tillfällen. Har ju inte haft tillgång till dator så jag kunnat ladda in dem. Men nu har jag fått låna prorsans dator så nu sitter jag och väljer ut lite bilder från varje tillfälle. Ni kommer få se bilder från Ullared, DN-Galan och från olika tävlingar.. Men även på Jespers Familjs nya valp. Lilla busiga Cilla kommer det komma bilder på..

Nu på morgonen så har jag varit ute och tagit mig en jogging runda och de var skönt men var riktigt trött när jag kom hem och innan jag kom in i duschen. Men sen efter duschen så kändes de mycket bättre och skönt i kroppen.
Men nu ska jag välja ut bilderna. Först ut kommer ullared :)

Bloggen kommer att fyllas på

Ni tycker nog att jag är dålig på att blogga. Men det är inte så kul att göra det när min dator inte funkar. Får blogga från mobilen och det är inte lika kul plus att jag inte kan lägga upp bilder. Har ju bilder från Ullared, DN-Galan och så från tävlingar. Tråkigt när man inte kan blogga och lägga upp bilder. Men får lösa det. Tar nig och lånar brorsans eller pappas dator imorgon så ska jag lägga upp massa bilder och även skriva en massa rader till :)

Bloggen kommer att fyllas på

Ni tycker nog att jag är dålig på att blogga. Men det är inte så kul att göra det när min dator inte funkar. Får blogga från mobilen och det är inte lika kul plus att jag inte kan lägga upp bilder. Har ju bilder från Ullared, DN-Galan och så från tävlingar. Tråkigt när man inte kan blogga och lägga upp bilder. Men får lösa det. Tar nig och lånar brorsans eller pappas dator imorgon så ska jag lägga upp massa bilder och även skriva en massa rader till :)

Sol bad sola hundvalp

Har inte blivit något skrivande. Har njutit av de soliga dagar som har varit nu. Har inte haft tillgång till data hemma för att ladda upp bilder från dn galan. Och sen i tisdags så spenderar jag min tid hemma hos Jesper med sol och bad. Har bränt mig ganske mycket på de två dagarna när vi har varit ute på tuna.

en roli sak med som hände idag. Jesper och hans familj fick hem en hund valp idag. Lilla Cilla har nu kommit hit och var riktigt söt. Hon har lekt och busat med mig och sen somna i soffan på min arm. Riktigt söt sak. Bild kommer komma senare. Ha de bra tills vi hörs nästa gång.