PERS

Hej på er. tyvärr blir det inga bilder på jesper idag. har verkligen inte tid att ladda in. just nu pluggar jag och har jättemycket kvar. och idag har jag också varit och tävlat i värmen.

och vet ni.... JAG PERSADE i slägga .. SLOG NYTT personligt rekord. slog pers med 3.20 m så nu är jag över dröm 40.. Så nu är mitt pers 40.17m .. YESS nu är jag 1000 spän rikare och nu sattsar jag på mitt nästa mål. som är 42.60 någon för det är klubbrekorde så de ska jag ta...

Men nu måste jag plugga vidare.. vi hörs imorgn puss på er

FÖR JESPER HAR TAGIT STUDENTEN

Hej på er. Nu har jag inte bloggat på ett tag..
Igår var det först på morgonen darkbåtstävling och det gick haha inte så bra fast änså. Vi slog spa klassen i alla fall. Men vi körde mot SPID men de vann klart över oss.

Sen var det hem och fixade mig snabbt och sen åkte till Tumba och fick så när jesper tog studenten. Så himla fin var han i sin mössa och kläderna och allt. Så himla snygg kille. Sen efter åkte runt lite in en snygg volvo och sen åkte vi hem till Jesper och firade. Riktigt rolig kväll blev det och väldigt trevligt. Kanske inte slutade så himla bäst men ändå var det hur trevligt som helst.. BILDER kommer imorgon orkar inte nu..

Men idag så har jag solat och jag har bränt mig så det svider som fan och jag har blivit jätteröd.. :(
Imorgon blir det tävling i värmen, jag hoppas verkligen på pers!
men nu ska jag fortsätta kolla på drömkåken! ;) Ha de bra.

LOVE YOU JEPER. YOU ARE THE BEST.
YOU AND I FOREVER TOGETHER!

GRATTIS TILL STUDENTEN.. SNART ÄR DET MIN TUR..

Aj aj

Har inte hinnit eller haft lust att blogga idag och igår. Igår var jag oss jesper och sov där och idag när jag kom hem från skolan och fram till nu har jag haft tandvärk. Det växer upp en tand i käften på mig. Ajaj hatar verkligen det.. har ont hela tiden och kan inte sova på natten för jag vaknar hela tiden..
Men men måste tänka att jag inte har ont..


Imorgon tar älskling STUDENTEN!!!! ska bli så kul att se han i den vita mössan och stiligt klädd.
Älskar dig mest. Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt..

Nu måste jag sova pusshej och godnatt

Ålands lägret



här har jag gjort en video med några bilder som jag tog på åland.
Låten är lägerlåten hahah den spelades hela tiden och nu efter så har alla den typ på mobilen.



Plugg.

Hej på er. sitter här och är hur seg och trött som helst. Har pluggat sen jag kom hem och fram till nu och har hunnit med 3 arbeten och det var inga små arbeten heller. Skulle börja på det fjärde men har verkligen inte ork kvar nu. Så nu blir det att ta det lugnt och sen fixa några saker och sen sova..

Tisdag 26/5

Hej på er. Det är en lika underbar dag ute idag som det var igår. Så himla skönt verkligen.
Sitter just nu och väntar på att jag ska åka till skolan och bara ha idrott som jag inte ska vara med på utan jag ska lämna in en uppgift till läraren sen får jag se om jag drar igen.

Idag har jag också haft friidrott på morgonen. Idag hade vi avslutning på ledarskap. Så jag hade en grupp på 4 ungdomar från 1:an som fick testa på tresteg så jag var tränare och lärde de och det var riktigt kul för det gick jättebra för mig..

Men nu ska jag göra i ordning det sista sen måste jag dra.. Vi hörs snare.. Pusshej ♥

Ålands lägret BILDER




Haha räkmackan som jag käkade på båten på väg till Åland.
Haha vart är mackan??


Djur i bur

ska inte ..

.. släppa lösa




Friidrotts arenan


Pizza på hotells pizzeria


Mums


Huset där vi bodde


Marcus kom snabbt in i gruppen

Gänget som var ute och busade

Marcus som har kasta sig själv ner i en buske

och Calle med ..


Busigt


Cykel utflykt som slutade dåligt för dessa


Min cykel som jag hyrde.. haha bästa asså


Hela gänget




Köpte en ny väska för 9.95 €

Fånga solen.. Så härlig dag


Gänget när de tränar


Haha smurf dricka


ÅLAND


Godis jag handlade på Åland..
Ny marabou choklad som jag inte har hittat i sverige än..
Sommar heter den och är ljus choklad med torkade jordgubbar. Hur god som helst


Prinsess ägg..


Marcus i ett skutt


Brorsan som gunngar i barna gunnaga


Avslutningsbild på alla


Detta handlade jag på båten och massa dricka plus att jag handlade en vit lite väska till studenten.

Nagellacket ska jag också ha till studenten och är samma fär som min klänning...




SÅ nu har jag laddat upp några fast har en massa till. Men det går inte att ladda in alla så jag valde ut de bästa..

Kick - Fest oss mig


Mys på stan

Hej på er! Kom precis hem från en skön stund på stan med Jesper.
Älskar honom verkligen mest.. Det är så härligt att vara en stund och bara gå runt och prata och kolla runt lite.
Idag då innan jag träffade honom så hittade jag slipsen han ska ha på sig när han tar studenten på fredag. En rosa jättefin plus att han fick en jättefin ljusblå också. Sen efter när jag träffade honom så bjöd han på läsk först och sen på mjukglass nere vid maren. Det var verkligen hur mysigt som helst.
Du är så himla söt Jesper och tack så himla mycket.

Sen kom Jespers far och hämtade honom vi stationen och då körde de även hem mig så det var himla snällt.
Men nu ska jag ladda in bilderna från Åland och sen ska jag plugga och skriva en tränings planering tills imorgon när jag ska hålla en friidrotts lektion för några 1:or i breddidrotten.. Så jag har lite att göra idag. Men jag börjar med att ta det lite lungt och laddar in bilderna.

Så snart kommer jag ladda upp bilder, så vi hörs sen.
Pusshej. ♥

Måndag inte kul

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja om några min. Känner mig hur seg som helst idag. Mår verkligen inte bra.. Känner mig varm och har jätteont i huvudet. Har inte sovit så mycket i natt. Har bara rullat om kring fram och tillbaka i sängen för att hitta något bekväm för ryggen. Hade så ont i ryggen när jag skulle sova plus huvud värk som satt i när jag vaknade. Typiskt!

Men nu ska jag kolla runt lite på datan innan lektionen börjar.. Ha en bra dag på er alla!  

Hemma

Nu är jag hemma i sverige igen och ligger i sängen och ska sova nu.. Bilder och lite mer om dagarna på Åland kommer imorgon förhoppningsvis..

Sov så gott nu på er alla Pusshej ♥

Dåligt väder och dålig rygg

Hej och godmorgon på er!
Har precis ätit frukost och ska snart gå tillbaka till huset där vi bor. Det är verkligen så himla tråkigt väder idag. Det ringnar idag igen och vi skulle cykla idag fast det ser ut som att det ska sluta regna så vi får se hur cykel utflykten blir om den blir av eller inte eller om vi bara cyklar en bit runt här i mariehamn och inte cyklar så långt bort om det börjar regna mer.

Min rygg är faktiskt lite bättra. Eller jag känner inte lika mycket idag fast jag har inte känt efter så mycket heller för om man gör det så får man ondare tycker jag.. Så vi får se ska smörjan i med den salvan som de smörjde in min rygg innan jag skulle sova igår. Det var en jättestark smörja från Kina.

haha dåligt väder och dålig rygg. Kan det bli sämre eller??

Svar till Jesper: Jo för att jag satt i bilen på väg till båten plus att jag laddade in bilder på oss innan vi skulle åka för att sätta in på gruppens sida. Plus att jag tog med den för jag skulle behöva egentligen skriva lite på ett arbete som jag måste jobba med.

Jag testade med din mamma salva den som är värmande men den hjälpte inget. Men den kinesiska gjorde så ryggen domnade bort typ och nu så känns det lite bättra. Så jag ska gå och smörja in mig igen..

Ha en bra dag på er alla.
Har ni bra väder hemma i Sverige??

Smärta

Hej på er igen.. Nu har vi precis ätit middag och för första gången så var det faktiskt gott.. Bra kämpat
Sitter här och lider av smärta. Det var nämligen så här att det var en bil som inte ville starta så vi skulle få putta igång den. Men då lyckades jag med att förstöra ryggen. Så nu kan jag knappt gå och har ont i varje steg jag tar och jag kan inte heller ligga på ryggen. Så det vart att stå över träningspasset nu på kvällen.. Fuck

Aja sånt är livet. Får hoppas att jag klara av att cykla imorgon när vi ska på utflykt. Men på kvällen så ska vi till mariebad och det ska jag nog klara av..

Men nu ska jag låta några andra att få ha datan.. Så puss på er alla ♥

Svar till jesper : Neeej det gör han inte haha.. Pappa betalar inte de..
Men jag har ju datan här och det funkar ju jättebra och jag har ju uppdaterat några gånger idag ju..
Puss på dig Älskling. Älskar dig mest!! ♥ ♥ ♥

Stolt

Nu sitter jag här igen i receptionen och har varit och precis och ätit.
Vet ni?? hahah jag sprang en jävla runda idag och jag ORKADE hela vägen. plus att jag faktiskit kom FÖRST!! haha är så himla stolt nu. Hahah nää men jag blev rätt chockad att jag klarade det..

Men nu är det dags att gå tillbaka till huset och fixa till lite innan vi tar en vända på stan..
ha det bra.

Och nu svaret på jespers kommentar.. Jo jag har min dator med mig fast jag vill inte använda mitt internet för det blir så himla dyrt..


På hotellet

Hej och godmorgon på er. Hittade en data på hotellet som man får använda.
Just nu sitter vi och väntar på att vi ska kunna få äta frukost..

Hitils så har det varit jättebra här på Åland.. Har tränat två pass slägga igår och i dag ska vi springa en runda och sen i kväll blir det ett släggpass till för mig och även kolla om det finns något kul att shoppa.. Imorgon ska vi cykla runt lite och sen bada på kvällen på mariebad.

Men nu så ska jag gå in och äta. Bloggar då igen om jag får tid och om datan är ledig annars om inte så hörs vi sen på söndag.. Ha en bra dag och helg på er! Pusshej.

Gruppbild


Åland gänget

nu drar vi

Mot Åland

Hej på er nu står vi och vänta i Grisslehamn på att båten ska komma och att  vi ska få kliva på..  Så vi har samlas alla här nu och jag har tryckt i i mig en jättestor äppelmuffin och två festisar... hahah vart fan mätt på de..

Men jag ska försöka ta kort och så en massa varje dag och sen ska jag såklart ladda upp de här på bloggen på söndag när jag kommer hem.. Alla får ha en sån bra dag och helg.. Jag ska försöka ha det jättebra och jag hoppas att det blir fint väder..

men ha det bra nu.. Puss på er alla.. 


Ska åka nu

Nu är det snart dag att åka. Som ni vet så kommer jag inte blogga något från Åland. Men jag har datan med så det kanske blir något inlägg innan vi är på båten..

Men nu måste jag skynda mig.. Puss..

Bild


Hittade en bild på Jane, åsa och mig från mösspåtagningsfesten.
haha jag ser rolig ut haha

Skor till studenten

Hittade skorna jag ska ha på studenten idag.. Äntligen hittade jag vita. Får hoppas att jag klarar att ha på mig de hela dagen. Annars blir det lite jobbigt.

Bilder kommer sen.. Blir lite hemligt som klänningen med.. Lovar att visa sen.


Mamma mia

Nu är det dags att sova snart.. Sitter nu och lyssnar på den nya cd jag köpte idag.. Köpte mamma mia på svenska.. Så himla bra asså. Älskar verkligen all abba musik. Nästa blir att skaffa mamma mia musiken från filmen.

Så under lägret som jag åker på imorgon så kommer det lyssnas på all slags abba musik. :) ÄLSKAR ÄLSKAR haha


Släggkastare



Aj fan det där så jävla ont..




Haha vilken dans

usch

Hej på er. Är ganska sur och iriterad just nu. Detta tack vara med tränare i skolan. Fan blir bara så iriterad.

Är samtidigt väldigt glad för Jesper sms mig förut idag och berättade att han hade tappat sitt halsband. för er som inte vet så delar vi hjärta. Men sen när jag hade idrott så ringde han och sa att han hade hittat den. SÅ JÄVLA TUR... Var så ledsen innan men han hade jättemycket tur nu. Halsbandet med de halva hjärtat med mitt namn inristat ville inte släppa taget om han.. 

Men nu ska jag plugga innan pappa och jag ska i väg och kolla efter skor. Ha det bra så länge

mitt halsband.

Skola igen

jaha då dra skolan igång igen idag efter praktiken för mig. Vi började första dagen igår egentligen men jag var ju på bosön hela dagen. Och imorgon har vi studiedag plus att jag åker till Åland på Tränings läger. Så det blir nog inget bloggande. Eller jag bloggar nog innan jag åker i morgon och så. Sen bloggar jag igen på söndag när jag kommer hem igen.

Men nu måste jag skynda mig för jag ska åka till skolan om en liten stund. Puss på er alla. ♥

Bosön idrottsfolkhögskola

Hej på er alla! Det var längesen jag blogga nu så det är verkligen på tiden nu. I helgen så har jag varit oss Jesper och vi har pluggat samhällskunskap hela helgen så nu ska jag skicka in allt.

Idag har jag varit på Bosön hela dagen. Bosön ligger på Lidingö och där finns en folkhögskola som jag har sökt till och då var jag på en informations dag plus intervju. Så jag fick sitta och snacka med rektorn för skolan och det var lite läskigt fast samtidigt väldigt skönt..

Jag hoppas verkligen jag kommer in där efter som det är så bra miljö och man har tillgång till att utveckla sig inom ledarskap och utveklar sig inom sin idrott.  Hur fint som helst var det.. De har elev boende och det verkade jättebra. Aja vi får vänta och se.. 

 
Bosön

Dagen puss och godnatt

hej och godnatt.

idag vaknade jag vid typ 8 av att jesper skickade medelande sen somnade jag om och vaknade igen när han ringde kvart över 11. var sjukt trött och det har jag varit hela dagen.

men gick upp direkt när vi hade pratat klar och gick och kollade på datan när bussen gick hem till Jesper och sen ringde tillbaka till honom. så jag packade i hop min saker och fixade oxh sen en halv timme efter så stod jag och väntade på bussen. sen när jag kom ner till stan så träffade jesper och sen stod vi och väntade på bussen och sen kom Ellinor och det var riktigt trevligt att få träffa och snacka med henne. Det var ju så längesen... så det var kul att vi åkte samma buss och fick snacka en massa. 

sen väl hemma oss jesper så har vi pluggat och sen cyklade jesper i väg för att träna sitt lag och då skulle jag läsa min samhällskunsapsbok fast jag somnade på golvet. sen kom käkade vi och plugga lite och sen cyklade vi och hans föräldrar en sväng med hundarna och de var riktigt mysigt. sen vart de att ta det lugnt en stund och sen vart det att plugga igen.

men nu måste jag sova igen för jag är sjukt trött.. fattar inte varför jag är så himla trött.. puss på er

Jesper studentskiva

Igår hade Jesper sin studentskiva. Så jag och min bror åkte på den och det var jättetrevligt. Hade verkligen så kul med Jesper och han var så underbar och så. haha Men det var trevligt. Kom hem sent men det var skönt att hans föräldrar kom och hämtade oss och körde hem mig och bror min.

Men det var rikitgt kul att vara där bra musik och så var de också.


så såg jag ut och den klänningen hade jag

klänning - hm
nit skärp - lindex
skor - köpta förra året på wedins












♥ ÄLSKAR DIG MEST ♥

Sista dagen på praktiken

Hej på er. idag var det min sista dag på praktiken. Kändes kanske  tråkigt. Men det gick bra fick ta hand om min patiener själv och sen när dagen var klar så fick jag mitt betyg. :) Avdelningen hade aldrig haft en så duktig elev och att jag klara av parktiken så himla bra. Min handledare fick goshud och var så himla glad. Och när jag gick så fick jag ett paket av henne och ett kort. och av mig så fick hela avdelningen en prinsesstårta så vi käkade på fika rasten.. 

Högst betyg man kunde få.. Så himla glad jag blev.. 

  
I kortet hade min handledare skrivit.
Lycka till med studenten och arbetslivet. du kommer bli en bra usk:a

och i paketet var det en..

ängel. så himla söt.

Today

Hej på er alla. Är jättesliten och trött. Har jobbat hela dagen och var så trött i morse för jag kunde inte somna i natt så jag sov typ bara 4 timmar och sen upp till sjukhuset och jobba på.. Sen när jag slutade åkte jag ner till stan och träffade Jesper en stund. Och sen körde hans mamma hem mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta och sen blir det att fixa mig i ordning för kvällen..

Ha de bra så länge.

Godnatt

Godnatt på er alla Måste sova. Börjar 7 imorgon. :(
Måste hinna sova lite. imorgon har Jesper också studentskiva. hihih

Sverige vidare

Jaa då var Malena Ernman för Sverige klar för final. 
Det var några bra bidrag och några mindre bra kan man säga. 
Finland var verkligen bra tycker jag.. Haha Fast man måste ju alltid heja på Sverige så klart .. Heja Heja. 





 
 

Hennes klänning som hon hade nu var snygg. Det vart coolt när det lyste vit bakom så klänningen och håret försvann nästan in i allt de vita. så snyggt.

12 Maj

Hej på er.. snart är det dag för mig att dra till sjukhuset. Känner mig inte så jättetaggad för att praktisera idag. Känner mig helt slut.

Idag måste jag sova för imorgon blir det inte så mycket sova. Imorgon har också Jesper studentskiva så då blir det sent. Jag hoppas verkligen att jag orkar sen på torsdag när det är min sista dag på sjukhuset..

Idag när jag kommer hem så ska det pluggas som fan verkligen. Måste verkligen bli klar snart med skiten. 

Men nu ska jag göra mig i ordning för att åka. Ha det bra idag..

Träning

Hej, kom precis hem från träningen. Idag tränade jag slägga och det gick riktigt bra. fast det kunde sluta dåligt. Jag fick på ett jättebra fart i släggringen och släpte lite för tidigt så slägga for rakt i i stolpen och klingade högt på kärret och sen föll den rakt mot bänken på andra sidan av buren där en satt och väntade på sin tur. så hon gick resa sig och springa lite. Men släggan hamnade 1 m från henne.. Tur tur asså.

Men nu ska jag försöka äta lite för det har jag varit dålig på idag. Ha de bra


Steriltekniska

Hej på er. Idag har det varit en ganska bra dag på sjukhuset fick i dag vara en stund på steriltekniska enheten. och det var rätt kul att se hur de arbetade och gjorde allt rent och hur allt blev sterilt. Så det var kul. Roligaste att jag fick byta om fick jätteroliga kläder. Så jag såg ut som en clown tyckte jag haha.

Sen var jag på min avdelning och jobbade väldigt mycket självständigt. Sista veckan ni på praktiken. Känns lite konstigt att det är snart över.. Aja ska nu snart byta om för jag ska på träning. Ha de bra. Puss Puss ♥


Haha fin va? Med lila mössa på huvudet och gröna kläder.

Abba..

Sitter och lyssnar på Abba musik och blir så himla glad. Man blir verkligen glad av den musiken. Annars nu sitter jag bara här och ska nu kolla lite bloggar och sen efter det se efter vad jag kan äta till lunch i morgon. Sen blir det nog godnatt och en film..


Lägenhet.

Kom precis hem från att varit och kollat på den lägenheten som vi vill flytta till i höst. Den var riktigt fin. Men väldigt litet kök och så men rummen var helt underbara Fastnade för ett rum direkt som var lite off från de andra. Vill ha rum lågt bort i från så man inte hör de andra på samma sätt som nu. Men jag hoppas verkligen att vi kan flytta in där och så till Hösten. Hoppas Hoppas nu verkligen.

Sen efter så gick vi upp och snackade med mammas jobba kompis som bor över lägenheten som vi vill ha. Riktigt mysigt ju..


Today

Hej på er hoppas ni alla har haft en bra dag..
Jag har haft en ganska bra dag. Kom ju till Jesper igår och sen sov där och vaknade brevid honom och låg och kollade på han en stund när han sov.

Sen vart att vi gick upp och käkade frukost och sen efter så började jag plugga samhällskunskap men det gick verkligen inte bra. Gillar verkligen inte dom uppgifterna som jag måste göra. De är verkligen inga roliga. Så då började jag med hemsjukvård och sen satte jag och Jespers mamma oss ute i solen och pluggade hemsjukvård så hjälpte hon mig med den.. Så nu har jag bara 2 frågor att bara skriva ner som jag kan svaren på och sen är jag klar.. riktigt skönt så snart kan jag lägga den åt sidan..

Och nu är jag hemma och har varit de bara en stund. Har lyssnat på musik och lite så innan jag bloggade nu. Ska snart ladda in lite bilder tror jag. Ha de bra så länge Puss på er.. ♥

love

Jag älskar
dig Jesper


Grattis



Grattis brorsan på 18 års dagen.
Stort grattis på dig..

today

Godmorgon på er alla. Just nu sitter jag i bilen på väg in till Katrineholm för att handla. idag är det fest som gäller.
Idag fyller nämligen min bror 18 år :) så därför ska vi handla allt till festen idag då. sen får vi se hur jag gör.  tror eller jag ska åka till Jesper idag.

men nu är jag framme i Katrinholm så vi hörs mer sen... :)

Musik

Promoe - Kråksången


Haha bus

har i någon gång drukigt päronsoda med godis? Haha vi satt och käkade godis snören och tog en och hade som sugrör.


haha busigt

Bilder



så här mörkt körde vi imot. körde rakt in i ovädret. regnade hur mycket som helst.



Men inte ledsna för de vi lyssnade på abba och a-teens och hade vitamin dricka så jag klarade mig. Sjöng jättemyckt hela vägen. haha

framme

Hej på er. nu har jag kommit till mormor och morfar men kom inte precis. Vi har ätit och pratat lite och nu sitter jag med min lilla data.

Men ska springa ut till bilen och hämta lite grejer och sen bloggar jag igen för jag ska hämta bland annat min sladd till mobilen.

men vi hörs snart igen.. Pussss

Today

Hej nu är jag hemma från att ha jobbat hela dagen och slitit. Har jobbat väldigt mycket självständigt idag. Kom hem nu för en lite stund sen och sen nu ska jag packa lite saker sen blir det att åka till Mormor och Morfar. Vi ska åka dit för att fira min bror som fyller 18 år imorgon. :) och i dag fyller Jespers bror 17. Så grattis på dig.. ;)

Aaa, men nu ska jag packa och ladda min data och byta om och så.. Vi hörs sen.

Plugg plugg

Hej på er alla. Jag är riktigt dålig på att blogga nu för tiden eftersom jag inte har så mycket tid tyvärr. Jag jobbar och sliter på praktiken och sen när jag kommer hem så pluggar jag varje dag. Måste verkligen ta tag i allt med skolan nu så jag kan ta studenten och vara glad för att jag klara allt. För jag vill inte missa något nu på slutet. Så jag lägger plugget högst på listan så då kan jag inte blogga så mycket. Men nu bloggar jag eftersom jag ska ta 5 min paus nu. Sen blir det att plugga på tills uppgiften är klar sen blir det paus igen och sen blir det att hitta fakta till mitt samhälls uppgift.

Men idag är jag ganska pigg. Var trött i morse men blev lite piggare när jag jobba men nu när jag kom hem och skulle börja plugga så fick jag ont i huvudet. Det är konstigt det där. När man tar fram böckerna så får man nästan direkt huvudvärk.. haha de är verkligen konstigt.

Men nu har jag inte tid mer för nu måste jag plugga. Ha det bra så länge.

plugg och ta det lungt i soffan

sitter här och har försökt att pluggat lite men det går inte så bra. hittar ingen bra fakta och vet inte rikitgt hur jag ska skriva. satte mig och skulle börja jobba på hemsjukvård då men den var rikitgt svår och jag förståd inte riktigt. men jag får ta tag i det där när jag kommer hem idag..

aja just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och har precis smörjt in bena och armarna med dove. är så himla vit så det var dags att börja smörja in sig lite så jag köpte den igår..



ska börja klä på mig och fixa i ordning mig innan jag ska pka nu plus att kolla runt lite på nätet och så nu..



Godmorgon

Hej på er. ligger i soffan och kolla på tv. ska börja plugga lite nu och söka fakta om eu.. börjar 13.45 idag så det blir nog att jag pluggar tills jag ska ta bussen. men jag måste verklige ta tag i pluggandet nu. ska trycka i mig lite singoalla med lakrits smak. riktigt goda., ha de bra så länge

Godnatt

nu måste jag säga godnatt. är så himla trött. har blivit klar med 3 arbeten idag. men har en massa kvar.. så nu är jah helt slut. så jag måste gå och lägga mig direkt.. tror att jag har sov morgon imorgon för jag tror jag börjar 13.45 imorgon. får kolla de innan jag somnar.. men sov gott nu alla.. puss på er..

today

hej på er. idag har jag inte varit så himla pigg. fick gå hem från sjukhuset vid 12 för jag mådde dåligt. andra kommer till sjukhuset för de är sjuka men jag går hem. Nä väl hemma så la jag mig och sov. och sen kollade på hostel 2 blä asså för den. Sen pluggade och fick 2 jobb gjort och började på de tredje som jag ska snart fortsätta med. sen kom jesper och var här en stund innan vi körde han till ip där han skulle ha löptest. och sen åkte vi till moraberg och letade mobil till bror min men han hittade inget.. och nu är vi hemma och ska plugga lite först och sen kolla på tv. och sen försöka blogga lite igen.. hörs sen..

plugg, plugg och godnatt

Nu är det godnatt. har varit duktig och gjort 2,5 skolarbete nu på typ en och halv timme. Måste verkligen ta tag i allt nu snabbt. har ju bara en månad kvar. SÅ Louise kämpa nu. Du kan verkligen.

Men nu måste jag sova börjar 7 imorgon så jag måste sova lite. Puss och godnatt på er.

En månad kvar




Idag är det EN månad kvar..
usch va jobbigt och läskigt samtidigt så JÄVLA kul.

Dagens



skinjacka - hm
svart body - ginatricot
Slitna jeans - ginatricot
skärp - vero moda
lite väska - Åhlens
skor - Belle

Today

Hej på er.. Nu är jag hemma efter en min dag.. Hann inte skriva när jag kom hem från stan innan jag åkte till sjukhuset. Men det vart inga nya skor till student idag heller. Vad är det för fel på alla sko affärer?? Varför har ni inte vita snygga skor? Är det någon som vet vart man kan hitta snygga vita skor?

Aja
Sen åkte jag till sjukhuset och där var det verkligen lungt så jag slutade redan kl 18 så då gick jag bort till ip där de hade träning så jag var med och korde några saker och sen visade lite i slägga och testade på lite själv. Sen nu är jag hemma och sitter här nu vid datan. Ska kolla runt lite från sider efter skor om det finns någonstans. Sen blir det att kolla på tv sen och ta det lungt..

Today

Godmorgon på er! Hoppas ni hr sovit gott. själv så har jag gjort det.
Sitter här vid datan och har kollat in en massa bloggar nu innan jag började skriva själv.
Idag börjar en ny vecka på pratiken men det skönaste är att jag börjar 13.45 så jag behövde inte gå upp så tidigt. Fast jag ska snabbt äta lite frukost nu och sen klä på mig och sen dra ner till stan och kolla efter skor till min student kläning. Hittade inge i sthlm när jag var där med mamma i lördags och i går när vi var och tävlade i sätra så åkte pappa och jag en sväng till skärholmen och kollade i alla sko affärer men hittade inga. så nu måste det verkligen finnas här i södertälje.
Så det blir att åka ner dit en snabbis och sen hem igen innan jag ska åka till sjukhuset. HA de bra så länge så hörs vi senare..

Sovgott

vill bara säga godnatt till er alla. ligger och kollar på reprisen på andra avenyn. ska snart sova för jag är skit trött. Så nu är det dags för sängen.. så godnatt på er alla.


gillar den här bilden väldigt mycket eftersom man ser våran skugga.
Älskar dig Jesper

Nytt pers i slägga

Nytt pers i slägga idag på Hellas kastet.

bilden tpg min bror när jag tävlade.
36.97 vart det. Bra start på året. Var första tävlingen för i år så det kan bara bli bättre tycker jag.

Bild som min bror också tog. Här stöter jag kula och det gick inte så himla bra.


fick idag också två vajrar till min slägga och ett nytt handtag. lite roligt att det fanns rött för det hade jag tidigare aldrig sätt. haha kan det inte komma i rosa istället? Haha men det där blir nog skitsnyggt. Ska fixa i ordning med det nya och sätta dit kulan.

Bilder i från i fredags

Här kommer några bilder från i fredags när jag och Jesper var ute med hundarna.
Det var riktigt mysigt och fint väder..


Jesper och hundarna


Jag och zacke


Love you Jesper.. mys pys


hundarna

Svenne banan



Vad är det för låt???

Bilder från mösspådagningsfesten


Niklas och Anna

Rebecka, Jane och Åsa

Jag och Rebecka

Jane och Anna

Andreas, Rebecka och jag



Jane, jag och nadja
























3 Maj

Hej på er. Hoppas ni har haft eb bar dag idag.  Själv har jag haft ganska bra har varit hela dan i sätra och tävlat. 10 i morse var det slägga där jag blev besviken med att slå pers. det blev 36.97 men det var jag verkligen inte nöjd med. vill komma längre. men idag gick det inte. bilder kommer om en lite stund när jag får rätta datan.. även då får ni bilder från kvällen med klasskompisarna i torsdags och bilder från i fredag... så se om en stund så ska ni alla få se. ; )  puss puss så länge...

Mösspåtagnings bilder








Rebecka

Åsa

Ellinor

Jane




Mer bilder från festen på kvällen kommer imorgon måste sova.. eftersom jag ska tävla imorgon. Ha de bra

Idag

Hej på er alla.
Hoppas ni har haft en underbar dag. Själv har jag haft en jättebra dag idag. Att starta dagen med att vakna med jesper vid sin sida är underbart. Sen åka hem bara byta om och lämna saker och sen dra snabbt igen till stockholm med mamma.

Idag var vi på jakt efter en student klänning till mig. Och vi hittade en och den är otroligt fin och söt. Tänker faktiskt hålla min klänning lite hemlig för att chocka alla. Eller så att det blir första gången de ser den på och ser den. Så det ska bli en lite överraskning till stundentdagen tänkt jag..  Men det vart en till klänning från Ginatricot och sen strumpbyxor från hm och brn ring. Sen var vi ute efter skor till min studentklänning men jag hittade inge.


klänning från ginatricot 199kr


strumpbyxor från hm. svarta och hudfärgade och hudsalva från apoteket


och en ring för 10 kr på något ställe som jag inte vet vad de var


Snart kommer bilder från mösspåtagningen.

hos jesper

Hej på er. Är jätte trött och behöver sova snart tror jag. är oss jesper och de har fortfarande gäster.

Idag när jag kom till jesper så började vi med lunch och sen fika och hans mormor var här. sen var jag och jesper ute med hundarna och gick till godisladan och köpte godis och sen gick vi hem igen. Sen kom gästerna då när vi kom tillbaka 18.30 så då käkade vi middag och sen blev det efterrätt och sen var vi alla ute med fyrhjulingen och såg en massa djur och åkte i skogen och gasade på. hur mysigt som helst.. gillar när det går fort..

men nu orkar jag inte skriva mer.. puss på er

1 Maj 2009

sitter på bussen på väg till jesper.. vaknade vid typ 11.40 av att rebecka ringde. sen var det upp och typ stressa för att hitta kläder som jag kunde ha på mig och packa ner datan och duscha bara att jag kom på när det var en halv timme kvar att jag inte hade något batteri på datan så det fick laddas bara en lite stund så nu redan håller den på att dö.. men jag hann i alla fall blogga lite. Hoppas ni får en bra  1:a  maj.. bloggar sen senare.. lovar. har varit dålig på att blogg. sen ska ni även få bilder från igår.. men jag vet inte om jag hinner ladda in idag. ska försöka.

PUSS PÅ ER ALLA

puss

hej på er nu är jag hemma ooch ska sova nu.. jag har haft kanska kul faktiskt. Åsa det var bäst att du följde med. Jane du är så skön.. tack tjejer för en trevlig kväll så länge det vara.. mer om kvällen när jag har sovit.. mpr piss just nu efter som jag här så besviken på rebecka.. VARFÖR REBO?????? TACK FÖR ATT DU KUNDE HA SAKT:..

måste sova ska upp och åka till min älskade jesper imorgon.. ÄLSKAR DIG MEST..