,

Åå imorgon börjar Flytten. Ska bli så kul. Har fått nycklar så har varit över med små saker. Här är några saker jag och plockat upp. Gillar denna serie väldigt mycket ;) men i morgon ska jag försöka ta kort på lägenheten och även sen när vi har kommit i ordning


häftig tjej

cool video

Massa fint

Stor handlade idag innan jobbet. Så jag var i kungens kurva och i skärholmen och handla en massa till lägenheten. Imorgon kommer bilder på allt tänkte jag. Sov gott


SWEDEN!!

SVERIGE ÄR VINNARE MEN VA FAN? ITALEN VA FAN! aldrig mer italen asså. Jävla spagetti land va har ni för musik smal. Ingen alls verkar de som. Alla andra hade ju det. Var bara Italen som inte gav sverige något poäng alla andra gjorde de. Skit Italen får nog ändå åka dit och spela upp låten så ni lär er. Ni är utskrattade nu hahahahahah. Bästa låten vann helt klart. bästa numret.
GRATTIS LOREEN och SVERIGE!
hon gjorde sitt bästa uppträdande idag.
AND THE WINNER IS SWEDEN

Snygg lampa

Åå denna fina hitta jag på stan idag. Riktigt snygg tycker jag men ska jag köpa den eller inte? Den kommer nig passa perfekt tror jag


Tisdag

Snart är det dags att åka och jobba stänger idag igen sen är jag ledig 3 dagar. Känns grymt. Var en snabbis på stan nytt och köpte lite små saker och dels ett par nya solglasögon på åhlens. Riktigt sköna var de. Hade kostat 300 och sålde de för 49 kr nu. Grymt. Plus att jag kolla runt lite och hittade en lampa som jag så gärna skulle vilja ha.

Men nu är det dags att göra sig redo för jobbet.


Snyggt ?

Aj aj säger jag bara. Var funktionär igår i sätra och jag stod vist med en sida i solen plus att min t-shirt gled ner hela tiden på den sidan. Hur snyggt som helst. Eller? Haha


Till sovrumet

Detta ska vi ha i sovrumet.
Kanske de snyggaste men tar man andra sidan på täcket så kommer de bli superfint.

Till köket

Saker vi köpt till köket på ikea.


Till de blivande vardagsrum

Var på ikea med Jesper igår och tänkte visa va vi köpte för saker. Detta är då till vardagsrumet.
Nytt till vårat nya vardagsrumet

Längtar

Blivit så dålig på detta. Men jag jobbar så mycket just nu och orkar inte skriva eftersom kommer hem sen eller jobbar långa dagar sen är de många tankar till flytten jag längtar efter. Inte många dagar kvar nu. Idag var vi i lägenheten och mätt lite. Nu längtar jag tills vi åker till Ikea och kollar möbler. Vet typ vad jag vill ha men måste ändå kolla och se om de kan passa. USCH va jag längtar.

Men nu ska jag sova upp tidigt och jobba imorgon sen ledig i helgen. Så skönt


Magazine

Hitta ett så fint tidnings ställ på stan.
Den kommer i från in & finn


Stan, städa jobba

Var nere på stan med Jesper idag och käkade lunch. Hade tid men ett varv på stan idag fixa och städa upp min röra på mitt rum och nu jobba. Skönt att hinna med mycket på en dag ;)

Nere på stan köpte jag nya numret av min favorit tidning plus att man fick med ett fint nagellack plus att jag hittade världens godaste latte på pressbyrån ;) mums


Grattis

Vad var de för en dag ? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min brors födelsedag hurra hurra hurra !!!


Köksbord

Detta bord och stolarna har jag och Jesper köpt begagnat. Bordet har två skivor så man kan få bordet mycket större. Riktigt bra!  men har själv inte sätt hur de ser ut men har sätt det live förut och tycker att de är så fint. Fast tyget måste bytas på stolarna så jag tror de blir något annat än bara vitt. Kanske svart randigt.. Det tror jag blir riktigt snyggt faktiskt :)

Nytt

Idag Hade jag ett paket att hämta ut. Ett stort paket var det. Beställt från Clas Ohlson. Det är mycket att köpa och fixa innan flytten. Har även fixat köksbord och stolar. Jesper var och hämtade de i Lördag så jag har inte sätt de än. Bordet står redan i lägenheten så det är bra de.

 

 


Tävling & träning

Hej ni. Var ett tag sen nu idag tränade jag igen och oj va super kul de är nu. Fast har glömt att berätta att jag tävlade i lördags andra passet ute var alltså igen en tävling. Kastade över 39.50 är faktiskt rätt nöjd med det. Men nu tränar jag på för att kasta längre ;).
Jippi


Glad tjej

Haft en super bra dag idag. Vaknade och tog en dusch och sen tog en promenad ner till stan och träffa en jobbarkompis och tog en lunch och gick och kolla runt lite. Super mysigt. Sen gick jag hem igen och bytte om och sen drog och tränade. Första passet sen jag opererades. Så det var lite seg. Kastade slägga och det var hur segt som helst men kastade ändå 38.45 så det var rätt okej ändå..
Men det bästa var att jag fick kasta igen. Så roligt. :)

Jobb

Igår var det en skit dag. Hur mycket som helst på jobbet så jag kom hem vid 4 i morse. Kunde inte somna heller för jag var i högvarv fortfarande. Men mer jobb väntas. Börjar om en timme igen och jobbar stängning. Hoppas på att de blir en lugnare kväll för jag är fortfarande helt slut efter igår. Usch säger jag bara. Men men .. Men idag är det 1 Maj och då dubbelt betalt plus att jag är ledig imorgon. Så skönt.
men nu ska jag göra mig i ordning puss på er