mösspåtagning imorgon

Jaa imorgon är det mösspåtagning. Tänk er att jag snart tar studenten. Herre gud asså hur kan tiden gå så fort.
Aja imorgon så är det igelstaloppet och sen efter blir det lunch med alla 3:or och sen en massa annat sen tar vi på oss mössan. Sen på kvällen blir det ut gång i sthlm. så imorgon blir det inte mycket bloggande. tror inte ens om det blir något inlägg.

Men men hoppas ni klarar er. :)

Jag har i alla fall svårt att välja vad jag ska ha på mig imorgon. Till kvällen vet jag vad jag ska ha fast jag har svårt att välja vad jag ska ha när jag ska vara i skolan. Men det blir nog en rosa klänning.


Min dag

Hej på er!
Idag så var det mycket att göra på praktiken och jag fick jättemycket beröm innan jag fick gå hem. Och det var ju så himla roligt verkligen.
Efter att jag hade svullat i mig tårta så fick jag sluta och då gick jag ner till stan och träffade Ellinor och Jesper så gick vi runt och kollade plus att jag köpte strumpbyxor tills imorgon. Sen vid halv 5 så tog jag bussen hem och sen byte om och sen åkte till träningen.

Nu väl hemma så har jag duschat och kollat på tv plus att har letat efter kläning som jag kan ha på mig.  

Min mössa

Här har vi bilder på min mössa som jag fick i går.

Det som ligger på svarta kartongen är det gamla som blev fel och den nya är på den vita.


Min dag

Idag har det väl varit en jobbigt dag. Kände mig varm och svettig när jag jobbade och sen var jag jätte blek tyckde de andra och det svartnade för ögonen. Sen mådde jag bättre efter att jag hade ätit lunch och så men sen när jag var på väg hem så började jag må sämre, det var varmt och äckligt. Så när jag kom hem så la jag mig på soffan och klev inte upp typ förns vid 7. Så jag somnade till och sov en bra stund och när jag vaknade frös jag jättemycket. Jag hoppas verkligen inte att jag är på väg på att bli sjuk. Pallar verkligen inte det. Var ju så sjuk förra valborg och hade jättehög feber vill inte ha det i år igen. så jävla otur om jag får det. Det skulle inte bli kul efter som jag har mösspåtagning och så på torsdag..

aja vi hoppas på det bästa. Hoppas ni andra hade en bra dag

Min dag

Hej på er.. Idag så pluggade jag en massa innan jag åkte och hämtade min student mössa som jag väl blev nöjd med. lite små fel på den så jag gillar verkligen inte ABC- gruppen de kan verkligen inte det där. aja bilder får ni se imorgon för jag orkar inte ladda upp nu. Efter så var det träning och jag körde lite och sen efter en timme gick jag och kastade slägga och det kändes skit bra att kasta. börjar kännas att jag börjar styra över den och att det går så lätt. Har tävling på söndag så jag hoppas verkligen att det går lika bra som de har gjort nu på träningen. Efter träningen så åkte vi och handlade på ica-maxi
sen när vi kom hem så fastnade jag framför tonårsliv och sen ballar av stål en stund. Men nu tänkte jag gå och lägga mig för jag är jättetrött.

Godnatt på er alla

Studentmössa

Äntligen har jag nu fått att jag kan hämta ut min student mössa från posten.
Det var ju så för er som har missat att abc gruppen glömde två nollor på min mössa så jag skulle ha så det skulle står 20¤09 så blev det istället 2 ¤ 9 inte kul.. Men nu har de skickat en helt ny mössa till mig så när min far slutar så ska vi åka och hämta ut den från posten. ÄNTLIGEN säger jag bara.. 




Jag hoppas verkligen att den andra är rätt nu...

Plugg dags

Hej, började jobba 7 i morse men det var lite patienter så jag fick gå hem kl 12.30 för att kunna plugga hemma i stället för att bara sitta på avdelningen och ha tråkigt. Så det var snällt av min handledare. Så nu ska jag börja plugga.

Kollade precis skol mailen också och då hade jag fått mail från naturkunskaps läraren att jag hade äntligen fått G i kursen som jag bara har gått och väntat på.. riktigt skönt..

Men nu har jag inte tid mer.. Puss på er

Tränings kläder

Vill ha nya tränings kläder och nya joggig skor.
Och här har jag hittat lite från stadium allt i rosa självklart.

Söndag 26/4 - 09

Hej, Jag har varit dålig på att blogga den här helgen. Det beror på att jag har varit jättetrött plus att jag varit oss jesper och då blir det inte lika mycket  som vanligt..

I fredags så skrev jesper inlägget och igår så var jag en sväng hem och sen åkte tillbaka till jesper. igår kväll så tog jag det lugnt och kollade på robinson och somnade typ hela tiden efter. somnade till typ en kvart på jesper i soffan och sen gick jag och la mig i hans säng då somnade jag till snabbt igen.

Idag så var det upp och åkte bort och hjälpte de med veden så jag kastade upp de som ramlade ner så det känns rätt bra i axen nu.. fast det tog nästan bara en halv timme sen var vi klara. så efter tog Jesper och jag och följde med hans bror och tog en sväng med fyrhjulingen i skogen. fyfan säger jag bara. haha det var riktigt kul. vi åkte på en väg som de har fixat runt i skogen och det var på de mesta ställena väligt ojämt och mycket sten så jag och jesper som satt på släpet hoppade upp och ner och det guppade och de var kul för jag satt och spände magen så bara efter 5 min så hade jag tyå träningsvärk i magen av att jag spände magen när det skumpade så mycket plus att jag skrattade rätt mycket så jag hade verkligen kul. Jesper skulle inte följa med först men sen tvingade jag honom med så det blev så roligt när vi gasade på..

Efter när vi kom tillbaka så hoppade jag in i duschen och sen efter de så satt vi ute och åt glass. Och nu sitter jag här med jespers data för han och hans far är ute och övningskör och kommer nog ta ett tag så jag får sitta här och ha det tråkigt..

Men jag ska passa på och läsa bloggar för det har jag inte gjort på jättelänge.. 

Dagen vart inte som jag hade tänkt

Dagen vart inte idag som jag hade tänkt mig. Vaknade och gick upp och käkade frukost och sen åkte vi alla bort för att fixa ved med Jesper familj och farfar sen efter en stund skulle pappa komma och hämta mig för att jag skulle hinna hem och fixa mig innan jag skulle åka till sthlm och träffa sara men precis när pappa kom till hölö och hämtade mig så sms Sara att hon inte kunde träffas. Så det vart att jag åkte hem från jesper fast jag skulle ha kunnat varit kvar och hjälp de.

Men nu är jag hemma och fixar lite har skickat in arbeten och ska snart börja plugga och skriva arbeten..

Sen ska jag även duscha och gå och köpa glass sen blir det att jag åker tillbaka till Jesper senare..
Puss på er alla så långe..

NY SKRIBENT

Ja nu har man fått äran att skriva lite på denna blogg.
Huvudpersonen i fråga är så trött att hon låter undertecknad skriva.
Jag vet inte hur hennes dag sett ut men jag kan berätta de jag vet.
Hon kom till min fotbollsträning till ca 1640. Hon satt och kollade och försökte riktigt bra med att vara vacker där hon satt på bänken.
Efter träningen blev de snabb visit till Mörkö och kollade innehållet på en auktion, de var inget att ha så vi åkte hem och började laga skita god mat som bestod av ugnstekt potatis och grillat kött.
Efter blev de fart i knutarna när de bestämdes att de skulle vara minigolf tävling vid godisladan.
Vi åkte fyrhjuling dit och zacke sprang ifrån fyrhjulingen han är så jävla snabb den hunden.
Minigolfen skall vi inte snacka om hur den gick. Kan säga att jag kom sist de räcker.
Nyss så kollade vi på rånarna riktigt bra film och Louise tyckte den var läskigt vilket jag tyckte va ganska kul.
men nu sover Louise så jag får ta hand om henne nu
// Jesper

Kyss och smek är ingen lek

Godnatt


Dagen plus godnatt

Godagens eller rättare sakt godnatt.. jobbade till 8 och kom hem strax efter halv 9 och var så slut och hade så ont i magen så jag hamnade på soffa. Och precis så pratade jag med jesper och ska nu gå och lägga mig och sova för jag är så himla trött så jag kan somna vilken sekund som helst känns det som.

Ska fixa det sista innan jag kan sova nu. Puss på er och godnatt..

Lunch dags

Så nu är jag hemma igen efter ha varit på mammas jobb och hämtat mitt busskort.
Ska ta och äta lite lunch nu och sen fixa till mig lite och sen vid 1 så åker jag.. Får se om jag hinner blogga något mer. Om inte så hörs vi i kväll. puss på er alla


min llunch idag. mums för grönsaker haha

drar nu

Nyss så ringde mamma att jag kunde komma så nu ska jag dra till hennes jobb lite tidigare.
När jag kommer hem igen blir det att fixa i ordnig mig och äta lunch.

jag tycker alla som läser det här lägger till mig på bloglovin. :) lägger till er då..

bloglovin

23 April

Godmorgon på er. hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit sådär asså. somnade några min innan 12 i går och sen vaknade kl 8 och när jag vaknade av mig själv så var jag fortfarande jättetrött. Men jag slog på tv och kollade på the voice. Sen sms jag lite med Jesper som har namnsdag idag.. GRATTIS MITT HJÄRTA

Sen vid typ 9 så ringde mamma och sa att hon hade mitt busskort i hennes jacka. De var så att hon tog hand om de när jag skulle träna och sen glömde vi den. så vid 11 så måste jag gå och hämta den hos henne på jobbet.

Börjar jobba 13.45 idag. och hoppas på att jag får mitt mitt halvs bedömning idag.. måste på minnan min handledare de.
Har precis ätit frukost och duyscha så nu ska jag sitta här en stund och kolla runt och sen klä på mig och gå till mamma.
HA de bra så länge vi hörs snart igen..

Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt..
Hörs imorgon. Puss på er och sov gott.

usch så trött och sliten jag är

Jag är så himla trött och sliten.. Man blir så nog när man vaknar så som jag gjorde imorse.
Som tur va så börjar jag 13.45 imorgon så jag kan sova ut.

Men nu ska jag kolla klart på diagnos okänd. sen blir det sängen

Dagens Outfit



T-shirt - GinaTricot
Slitna Jeans - Ginatricot

träninge

Nu är jag hemma fast jag har varit hemma en stund för jag har ätit och håller på och kollar på du blir vad du äter men just nu är det reklam. Träningen gick väl sådär. körde mest hoppövningar så jag blir snabb i fötterna. sen gjorde jag inte så mycket mer snurrade lite med en slägga i kulringen bara..

Snart dags att dra till träningen

Hej igen.. Nu så måste jag skynda mig och byta om för jag bestämde mig för att åka och träna precis så nu blir det lite stressigt. Men ha det bra så länge. bloggar sen när jag kommer hem. Puss på er


22 April

Hejsan.. kom hem precis från praktiken och är nu helst slut.. har gått fram och tillbaka jättemycket idag så jag är ganska sliten.

Idag började inte dagen bra heller. Vaknade halv 7 och skulle ha åkt med bussen som skulle gå 6.20 så den missade jag verkligen. så jag stressade upp plockade bara ihop mina saker och klädde på mig och sen typ fick åka. Som tur va så körde pappa mig till sjukhuset så jag kom till avdelningen 3 min i 7 så jag hade 3 min innan jag började haha.

Det är verkligen inte kul att stressa sådär på morgonen när man är så trött.

Aja ska läsa lite bloggar och ladda in bilder och lyssna på musik och ta det lugnt och tänka på om jag orkar träna idag.. aja vi får se.. Puss på er så länge..

Godnatt

Nu har jag lyssnat på en massa rap attack och de är ju så roliga och bra. haha
Men nu måste jag gå och lägga mig så jag kan somna och är pigg imorgon när jag ska upp..
Godnatt på er alla. Puss och Kram ♥


Rap attack



så jävlabra med Rap attack

Flo rida live



Flo rida live i vakna med the vocie igår.

Hemma

Är hemma nu, eller har varit hemma över en timme men jag har kollat på andra avenyn så därför har jag inte bloggat. Gick bra att praktisera och det var ganska roligt eller först var det långtråkigt för det känndes som att jag bara satt där jättelänge men den på slutet gick tiden fort. Sen när jag hade slutat så tog jag en promenad hem och gick och pratade med min älskling. Kände mig lite ensam så det var skönt att få prata med honom lite..

Nu ska jag kolla in lite bloggar och lyssna på musik och sen gå och lägga mig för det är upp tidigt imorgon för jag börjar 7 nämligen så jag måste gå och lägga mig tidigt så jag orkar..

Hörs igen senare


Mot praktiken

Nu är det snart dags att sticka till bussen. Måste nu snabbt fixa i ordning mig och sen dra..
Vi hörs senare i kväll. Puss på er och ha en bra dag..

Hoppas vi kan ses snart

Sitter fortfarande här vis datan och för första gången på typ över en månad typ så loggade jag in på msn. Är aldrig inlogga längre och jag har dålig förklaring till de eftersom jag inte har någon förklaring alls.

Men nu sitter jag och skriver med en tjej som jag gick i samma klass i 7-9 och snackar om vad vi ska göra i höst och lite annat.
och det är så kul att hon har eget faretag och egen salong
kolla in deras hemsida
http://www.hsstylists.se/
är så glad för din skull Sara..

Det är riktigt kul att snacka med folk som man faktiskt saknar väldigt mycket...
Jag har i alla fall bestämmt att vi måste ses snart...

och precis nu så bestämde vi att på lördag så ska vi nog ses och jag blev jätteglad för de. För det var ju så länge sen.. 
Jag hoppas verkligen att det passar så vi kan ses då. 
 

Önske outfit summer 2009



Godmorgon

Godmorgon på er! vaknade vid 8 och låg kvar i sängen till 9 och kollade på the vocie.
Vaknade idag igen vid 4 och kollade på mobilen va klockan var. Har ganska svårt att sova och vrider och vänder på mig så mycket. Men jag somnade väldigt fort i går ändå och det var ganska skönt..

Idag börjar praktiken igen. börjar 13.45 så det är skönt de.. Så jag tänkte göra en önske outfit för det var längesen och sen får vi se om det blir någon mer inläg med det blir det nog..

Men nu ska jag gå och äta frukost pusshej. ♥

Godnatt

Jag får nog ta och säga godnatt nu. är riktigt trött verkligen. Så nu måste jag gå och plocka bort alla saker jag har på sängen och sen kolla på film och sen sova...

Sov så gott på er alla...


Kommentera gärna jättemycket på min blogg. gillar att läsa va ni tycker..

tv på nätet är grejer

Nu ska jag kolla på tonårsliv på datan för det missade jag idag när det gick på tv.
Det är riktigt bra att det finns på nätet så man kan kolla när det passar en själv...
men aja
hörs sen.. Pusshej ♥

mums

åt riktigt god kvälls mat efter jag kom hem från träningen


mums. parmaskinka rostat bröd, vindruvor och fetaost oliver och vitlök..

Detta shoppade jag

Nu kommer de jag shoppade i sthlm


Från Ginatricot - rea 49 kr

t-shirt med tryck från ginatricot - 99kr


lite väska/plånbok. Åhlens rea 99kr



Så det var det här som jag kom hem med...

träningen

Hemma från träningen. Kastade slägga och det gick så himla bra... eller tekniken var inte den bästa men utkastet haha så himla glad. Nu jävlar ska jag köra slägga hårt så det blir de längder som jag vill få i sommar...

snart träning

Nu är jag hemma och varit en stund har ätit och ska nu byta om till träningen. så nu ska jag dra.. bloggare sen när jag kommer hem.. pusshej

Dagens Outfit



Linne som jag köpte i sommras när jag var på Gotland
Kavaj - mammas gamla
Leggings jeans - Vila
skor - belle
Väska - Fiorelli
Guld klocka - ur&pen
armbands ringar - hm




Gillar verkligen inte pendeltåg ibland

Sitter nu på tåget mot sthlm. håller på att bli tokig verkligen.. Det är gammalt tåg och de är atomastiskt utrop vilken station som kommer och den är knäpp och ropar ut östertälje två gånger efter varandra och när vi kom till Rönninge nu så fick den nåt knäppt ryck och ropade ut 5 gånger nästa röninge fast vi stod typ stilla pla att den ropade ut 3 gånger att man skulle se upp när man kliver av.. åå man kan bli lätt iriterad på saker asså.. haha plus att när man får singnal fel så blir man mer tokig.. hatar verkligen pendel tåg efter alla år av pendlade.

Kan inte pendeltågen bara åka med de nya tågen och alltid vara i tid och aldrig ha singnal fel elle damp när den ropar ut i högtalaren.. haha

Godmorgon

Har sovit lite halv konstigt i natt. har vaknat några gånger och drömt jättekonstigt. Vaknade vid 4 och kände att det var onödigt att sova så då kollade jag på klockan och såg att den bara var 4 så då vände jag på mig och drog täcket upp möt öret typ och somnade om. Sen vid 8 ringde klockan för då satte jag på tv och kollade på the voice. Idag var Flo-rida där på besök och sjöng right round live. haha så bra låt asså.. Gillar verkligen den.

Och nu sitter jag här vid datan och ska nog gå ut i köket och fixa frukost för jag är jättehungrig konstigt nog..
Aja idag bär det av till huvudstaden för att kolla in Ginatricots utbud om de har något snyggt som kan få följa med till staden som inte har ginatricot men en massa annat. Aja jag får med min bror så jag inte behöver åka själv.

Men nu ska jag äta frukost vi hörs senare. Pusshej ♥


bloglovin

Godnatt ...

Bu är det dags att säga godnatt. är riktigt trött så jag ligger nu i min säng. Får bara hoppas att jag kan somna. är rikitgt trött men det är ändå svårt att sova. imorgon är jag ledig har studiedag då. är riktigt skönt att ha lov först i vecka och sen börja veckan efter med ledighet sen börjar inte förns 13.45 på tisdag så det är rikitgt skönt.

Känner mig lite ensam just nu.. Jag tycker det är så himla jobbigt att komma hem igen när man har varit oss Jesper i några dagar. tycker det känns så ensamt att somna själv... aja ska stänga av datan nu.. hörs imorgon. Pusshej och godnatt ♥


bloglovin

Film och glass.

Har ätit och kollat på tv och nu blir det mer tv och ska se efter i frysen om min glass finns kvar.. Annars haha
Aja ska springa och kolla i frysan nu för nu börjar filmen. Pusshej ♥


LoveYou Jesper

Tack Jesper för den här tiden. Har haft underbara dagar med dig. Älskar dig så himla mycket så när jag åkte i från dig så gjorde det ont i hjärtat. Jag älskar dig mer än något annat och jag vill bara vara med dig. Du är det bästa som har hänt mig och jag kommer alltid vara din för evigt.

Tack för det fina inlägget på din blogg.
http://jesperlundberg.blogg.se
ÄLSKAR DIG MEST...

♥ ♥ ♥








bloglovin

Duktig igen

Sitter och kollar runt lite på andras bloggar och kollar in.. har för en stund sen varit duktig igen. Lagade lunch till mig och Jesper sen satte jag på en diskmaskin och diskade och sen torkade av överallt och sen satte på kaffe. Men efter de kollade jag på fotboll som jesper kollade på. Bromma pojkarna mot AIK. Aik vann med 3-2 och jesper blev lite sur efter som att han hade spelat att det skulle bli X i matchen och de gjorde mål i sista sek så de var inte så kul kanske haha...

men nu ska jag fortsätta och kolla runt lite...

 
bloglovin

plugga är inte kul

Nu sitter jag och försöker plugga men det är så himla tråkigt och jag fattar typ inget eller jag vet inte vad jag ska skriva.

Gick ut med hundarna för att piggna till fast de hjkälpte inte mitt humör att vilja plugga fast pigg vart jag. Fick gå själv med hundarna för Jesper skulle plugga så då vart det att jag fick gå själv. Sen när jag kom tillbaka så hjälpte Jesper lite med pluggadet att fixa en bild som han skulle göra i piant.

aja får väl försöka att ta tag i pluggadet nu...
Men de är fan inte kul....

Godmorgon

Nu på morgon har jag fixat en massa. först så vaknade jag och tog ute hundarna så de fick kissa bara lite sen gick vi in så fixade jag mat till dom också och vatten sen började jag göra frukost till mig och Jesper sen skulle jag gå och hämta jesper när jag var klar för han låg fortfarande i sängen, då när jag gick så märkte jag att zacke lilla busungen hade spyt upp något två gånger plus en lite spya hade han på ett annat stället. så då fick jesper komma upp och fixa det men när han höll på så spolade ner de i toan då blev det stop i avloppet och då fick jag sätta mig efter frukosten och fixa det och ta upp allt papper som inte ville spolas ner. sen när jag hade plockat upp allt så kom jag på vad zacke hade fått ner och tuggat i sig och spyt upp. det var ett snöre från en trasmatta som de har i hundburen. så jag har fixat en massa på morgon kvisten. haha ska försöka få med Jesper nu för hundarna behöver ut och gå lite nu..


zackooo buse

Godnatt

Nä är helt slut efter den här dagen. Så godnattg på er nu! sov gott
Hörs imorgon ♥

Kom till södertälje nu

Just nu är det reklam. kollar på robinson så jag har kollat in ginatricot och de har så himla mycket snyggt som jag vill ha. Ska nog ta och åka till sthlm för att kolla lite. är så trött på att behöva åka för att få kunna kolla in ginatricots kläder. Södertälje måste skaffa de. aja nu börjar robinson igen vi hörs..

18 April

Nu har vi jobbat hela dagen. Jag är verkligen helt slut. fick spika typ hela dan. sen direkt etter så käkade jag och jesper pizza på pizzerian sen cyklade vi hem igen. och nu sitter jag vid ordet fast det är knappt att jag orkar hålla huvudet uppe måste lägga mig en stund och vila tror jag.


Zacke i morse. sötis haha


Jesper när han arbetade

Jag när jag arbetade.

Godmorgon

Har precis varit ute och gått med hundarna och Jesper innan de käkade vi frukost och söta zacke va så kullig i morse när vi låg i sängen då skulle han hoppa upp och rulla i mitt hår och gosa. så söt hahah.

Nu så ska jag bara skriva klar sen ska jag och jesper cykla bort till byn haha jesper ska ha städa dag och ränsa och göra något mer i föråden till fotbollen. Jag ska följa med för det är så tråkigt att sitta här själv. så det blir väl att hjälpa till eller bara kolla på. haha bloggar sen när jag kommer tillbaka. Pusshej. ♥

Godnatt

Nu måste jag säga godnatt. mer inte så jättebra. Jesper ska ta hand om mig nu och massera mig för att jag har jätteont i huvudet.

LOVE YOU JESPER. ÄLSKAR DIG MEST! ♥

Middag

Så nu är jag hemma igen. eller hemma och hemma mitt andra hem. är fortfarande oss Jesper. Vi har nämligen varit till hans farmor och farfar och ätit middag och sen efter så cyklade jag bort till godisladan och köpte godis medans jesper gick efter med hundarna och sen möttes vi när jag cyklade tillbaka. Just nu sitter jag och kollar på så ska de låta och kollar på jesper konstiga min som han har framför datan..

plugg


Skönt väder ute idag. satt ute en stund och läste i min samhällsbok och drack kaffe.

Dagens outfit


En enkel outfit. men bekväm när man sitter och pluggar.

Leggings med drag kedja - hm
grått långt linne - hm
grå tunn kofta - ica maxi

Musik

Nu favorit låt.


fast Flo rida right round är fortfarande bäst men den här var bra med. sugar
flo rida är grejer haha..



17 April.

Godmorgon. har varit vaken en stund eftersom Jesper skulle till skolan så jag har väl varit vacken i 2 timmar.

Mysigt var det igår när vi gick och la oss jag och jesper. Vi hade zacke i mellan oss i sängen. riktigt mysig prick det där. haha fast det jobbigaste var att Jesper och zacke somnade före mig haha. Så jag låg och bara och kollade ut genom fönstret och kolla på stjärnorna. Men jag somnade tillslut.

Aa, jesper åkte ganska tidigt eller han tog bussen som gick tio i 8 så det det var inte så tidigt. Men när han cyklade bort gtill bussen så gick jag upp och käkade frukost och sen gick ute med hundarna en sväng och nu satte mig med datan och min läxor så idag ska det pluggas, Men Jesper sms mig för en stund den och fråga om jag kunde hänga tvätten som han glömde. haha så det måste jag göra om några min. haha

Ha en bra dag. Jag bloggar väl när jag tar paus från pluggadet. Hörs sen då. Pusshej. ♥

Godnatt ...

Nu säger jag godnatt. är riktigt trött så jesperfår väl bädda ner mig i sängen. hörs imorgon.
Puss och godnatt på er alla. ♥

Följ min blogg med bloglovin

Hos Jeper

nu ligger jag i jespers säng med datan på magen. Jesper bara på och retar mig hel tiden och sparkar mig med foten så jag inte kan skriva så jag skriver fel bokstav hela tiden haha.. Han är rätt gullig haha han sitter bakoms hans data och ser så konsentrerad ut haha älskar dig gubben :) ♥

på väg

Nu sitter jag på bussen. dag var det lite roligare att åka eftersom jag inte behövde åka buss hela väg. utan pappa körde mig till tåget så tog jag tåg till järna och sen buss resten av vägen. Mycket skönare och det går fortare. Har precis svarat på några kommentar som jag hade fått. och det är roligt att några tycker att min blogg är snygg och bra. Fortsätt att kommentera gärna när ni har läst varje inlägg. Ha det bra så länge ♥

snart dags att åka

Nu är det snart dags att åka. har precis packat och har bara datan kvar.
Men måste skynda mig lite nu. Vi hörs senare

alkoholfri drink



1. Ta en isbit i glaset
2. häll i flädersaften
3. ta i sprite
4. Färdig att dricka. Bara sätta en citron på kanten eller lägga ner den i drinken.


Riktigt gott
och lätt




tråkigt

Sitter här och har det ganska tråkigt. Lyssnar på musik och vill bara att tiden ska gå fort.
Blir väl att sitta här och kolla runt lite. Innan jag tar en dusch och äter och sen blir det att åka till Jesper.

Följ min blogg med bloglovin



Sex and the city.. bästa någonsin

Nu har jag kollat klart på Sex and the city the movie. Bästa film verkligen. Älskar serien och filmen är helt underbar. Längtar verkligen efter nästa film som kommer nästa år.


Ben & Jerry's

I sommar eller nu i vår så måste man ta en promenad i gamla stan och besöka Ben & Jerry's glass shop.
Där man kan välja mellan 24 smaker ur sortiment.
  

    

Utöver glass erbjuds även milkshake, hotshake, core sundae, amerikanska bakverk och hemlagade våfflor.


 


Jag måste besöka den i gamla stan nu i vår eller sommar. Älskar verkligen deras glass. Ska nu slå mig ner i soffan och kolla på en film och äta glassen som jag köpte igår.  

Följ min blogg med bloglovin

16 April

Godmorgon. Vaknade för ca en kvart sen av att Anna min syster öppnade min dörr in till mitt rum. Fattade inte riktigt hur jag kunde vakna för det fär hön öppnade typ bara 10 cm och kolla om jag sov och så vaknade jag. haha lite lustigt. Idag hade jag tänkt att shoppa lite och plugga men jag vet inte om jag orkar shoppa. antinge åker jag om en stund och gör det eller så stannar jag hemma som jag tror och kollar runt på nätet efter någon snyggt. fast då ska jag bara kolla och inte handla något. får se om jag lyckas.

Sen senare idag ska jag åka till Jesper och vara där. men jag åker så jag är oss han typ halv 9 så det blir senare idag.

Men nu ska jag gå och ta och göra lite frukost ha det bra så länge. Puss & Kram ♥

Följ min blogg med bloglovin

Godnatt

dags att snart säga godnatt. ska nu sätta på en film och försöka sova.
hörs imogon. puss och godnatt på er alla ♥

mums Ben & jerry's


mums nu sitter jag och mumsar på min glass och det är så himla god.

Nu blir det glass och sex and the city.

hemma

Jaa nu är jag hemma och har ätit lite och kollar på tv nu. träningen gick inge vidare asså. kunde typ inte springa för jag hade så ont i fötterna. har fått blåsa mellan stor tån.
Efter träningen så var vi och handlade så då köpte jag sista av de tre i prudukterna i ldb serien face life som är vitamin för ansiktet. så jag hade steg 1 och 3 och nu köpte jag 2:an.

sen köpte jag även glass. mmm ben & jerry's glass så jag ska nog hämta den i fryser nu. :)


riktigt bra är de. huden blir pigg och man känner sig fräch.



träning

Nu ska jag snart börja träna. har dåligt batteri så nu måste jag stänga av datan och börja träna. bloggar sen när jag kommer hem ska försöka övertala mamma att vi ska köpa glass. hörs sen. pusshej

Skönt att röra på sig

Hejsan. Nu har jag varit ute och gått en timme i det sköna vädret. Det var riktigt skönt att gå och röra på sig. Stannade till oss min mamma på jobbet och hämta pengar till lunch och drack lite vatten. Sen gick jag och handlade kyckling, keso, citron och advocado. Ska göra lunch av det där. så det blir kyckling med couscous med keso och advocado och sen citron vatten till. mums så gott. Så nu ska jag ställa mig i köket och börja fixa sen blir det duschen. eller jag tar tvärtom duschen först och sen mat. :)

Sen om en stund så kommer Jesper hit, så ska han hjälpa mig lite att söka skolor eftersom det är sista dagen.

men vi hörs sen Pusshej


Min outfit när jag vara ute och gick


mat, mat, mat mmm va gott

Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt.
GODNATT! Puss på er ♥

Nu blir det sängen och film :)

Ingen påse hem

Det vart igen löshår för jag hittade inget bra färg. :( Kom inte hem med en ända påse. men det kan vara bra för mitt konto. Men har precis skrivit av mig i ett word dokument precis. Så jag orkar inte skriva mer.

Ska lyssna på musik ett tag sen är det tags för sängen.

mot sthlm

Nu sitter ja på väg mot huvudstaden. Rebecka kliver på tåget i fleminsberg så vi möts på tåget. Sitter och dricker latte och det är så himla gott. sprang in på pressbyrån innan jag klev på tåget. Men man blir lite iriterad när man köper en stor latt och muggen är halv full. då kan man lika gärna köpa en lite. eller är den lilla muggen bara halv full med? aja köper man en stor så ska det vara en stor haha.

Bilder



Här är då några av bilderna som jag inte laddade upp. Orkade inte lägga upp alla så jag gjorde ett collage av bilderna istället. Kanske inte ser riktigt hur bilderna blev fast jag kommer nog använda dom här bilderna på min blogg senare så då kommer ni se de. Men nu ska jag göra mig i ordning för att åka till sthlm. Ska åka om en halv timme så nu blir de att ladda datan. och sen typ dra. Hörs sen. Pusshej

Blomman


Blomman som jag fick av Jesper och hans mamma. så söt. Dom köpte den för krukan. Dom tyckte att det var jag på krukan.


En lite prinsessa.



TACK SÅ MYCKET FÖR DEN

Hemma

Nu är jag hemma och har varit det en halv timme nu.
Jag fattar verkligen inte hur man lyckas bli så sen bussen. bussen skulle gå från norrvrå 11.39 fast den åkte 11.37 två min tidigare och jag skulle vara framme 12.24 fast var framme 12.31 hur lyckas alltid hölö bussen var jämt så seg???

Aja nu är jag hemma då ska fota blomman plus lägga in några andra bilder som jag tog oss mormor och morfar som jag inte än har laddat in. Hörs snart igen Pusshej

Busstur

Nu sitter jag på bussen på väg hem. fast när jag kommer hem så är det bara att äta något och sen packa upp väskan och sen dra. Men datan får följa med mig idag så jag kan blogga om vad jag gör.

Just glömde skriva i söndags att jag fick en jättesöt blomma av Jesper och hans mamma. Tar kort på den sen när jag kommmer hem så ska ni få se så sött. hihi

Nu ska jag sitta på bussen ett tag till så jag ska lyssna lite på musik. Det är det tråkigste att behöva åka så långt och att det tar så lång tid när man ska åka till Jesper. men så blir det när han bor en bit i från mig. fast jag ska inte klaga andra folk har det värre haha

Klar

Så nu har jag packat klart och fixat i ordning mifg klart med. ska gå mot bussen om typ en halv timme. Sk nu läsa bloggar och så innan jag går.
Får se om jag kommer fram till bussen.  Har en jättetung väska som jag knappt orkar lyfta och den ska jag släpa bort mot bussen. därför tänkte jag gå lite tidigare så jag kan stanna på vägen om det blir för tungt. men men hörs senare. Pusshej


Godmorgon

Hej på er! känner mig fortfarande sur och trött på att jag måste bästa mig nu. Imorgon måste allt vara klart. Det känns så allvarligt det här. Det känns som att man gör sitt livs största val.
Jobbigt är det i alla fall ..

Men aja. Just nu så sitter jag i jespers säng och har precis varit och duschat och före de s kollade jag på tv och käkade frukost. Det känns riktigt konstigt att vara själv hemma oss Jesper. Jag har nu påsklov och det hade Jesper förra veckan. känns tråkigt att han hade lov förra veckan och jag nu. men det kommer nog funka för vi kommer träffas mycket ändå.

Men nu ska jag packa min väska och börja fixa i ordning. För jag ska åka hem vid halv 12 och sen vid 3 ska jag träffa Rebecka och då ska vi åka till sthlm och kolla efter lös hår till mig.

Men ha det bra. Ska försöka blogga mer idag än vad jag gjorde igår. Bara ett inlägg igår vart det. Borde skämmas hhaha nädå.

Men ha det bra nu. Pusshej ♥

Ååå så jobbigt

Har varit riktigt dålig på att blogga idag. Har varken haft tid eller lust för det. Sitter hemma oss jesper och försöker hitta utbilningar som jag skulle vilja gå. HUR SVÅRT SKA DET VARA ? Jag vet varken vad jag vill gå för något eller om jag vill gå över huvudtaget. Det är verkligen så himla svårt tycker jag. Jag vet liksom inte vad jag vill bli. När man var liten så sa man hela tiden vad man ville li när man var liten. Hade ni sånna tankar när ni var liteon om något yrke när ni var små?
Jag hade inga direkt tankar om vad jag ville bli när jag var vart stor. jag viste inte vad jag ville ens när jag gick 9:an och skulle börja gymnasiet.

Men nu när man tänker på allt saker som finns att välja att kunna jobba med så blir man tokig. Jag blir verkligen snurrig. Jag vet inte vad jag vill inte.  jag vill jobba med någon annurlunda som inte så många håller på med. jag vill vara unik fast ändå inte. 

Vad vill man bli då?
Jo mina drömmar som man bara har sådär är typ helt andra saker än vad jag skulle hålla på med.
- Florist
- Make up artist
- Frisör
- Bröllops fixare. vara som i olika filmer som fixar med allt runt om kring bröllopet

sen har jag lite mer normala saker eller kanske inte normalare saker ute mer som ni kanske skulle kunna lista ut vad jag skulle vilja hålla på med.
- Massör
- Något inom friskvård
- Sjukskötiska
- undersöktiska. fast det blir jag till sommaren

Men vi får se. jesper har nu hjälpt mig och  sökt några sjukskötiskaprogram plus röntgen på olika ställen. sökningarna ska vara klara den 15:e så jag får skynda mig att tänka nu. TÄNK TÄNK LOUISE!!!!!!

MEN FAN VA JOBBIGT DET HÄR BLEV:
Nä nu ska jag lägga mig under täcker och kväva mig själv av gråt känns det som. Godnatt




min mupp

hallo alla! har precis selat klart bingo men jag vann inget uten muppen Jesper vann 100 kr. jesper är lite muppig av sig för han ritar på min rygg och drägglar mig i munnen. haha men fast han är en mupp och mobbar mig så älskar jag han så himla mycket. Hoppas han älskar mig lika mycket som jag älskar han.

ÄLSKLING ÄLSKAR DIG MEST!!! ♥

film

Så nu har jag suttit ute och kollat på film. Ska äta nu om några min sen ska jag göra mig i ordning för hem färd. eller jag ska åka hem till Jesper.

men nu hinner jag inte skriva mer. pusshej

sy stuga

Goddag. Har inte haft tid att bloggat nu på morgonen eftersom att jag har syt in min slitna jeans plus att mormor håller på att syr in en klänning till mig så jag springer fram och tillbaka och testar klänningen.


till vänter är benet som jag har syt in först och till höger så är det som de såg ut innan.



och nu ska jag gå och kolla på film ute med pappas data och äta på mitt goa godis armband. hörs sen puss hej

robinson och godis ätade

Tjenare igen. sitter och kollar på robinson och försöker ladda in bilder samtidigt fast det går rätt segt.
Men nu har vi alla fall fikat och sen efter det så åkte jag hem till min moster och kollade när hon planterade och sen fick göra ett armband. sen fick jag även en betong tavla.

  
när vi fikade
  
hos min moster

Sen när pappa kom och hämtade mig så fick jag övningsköra en vända och det var lika kul som vanligt. sen kom jag tillbaka efter en stund till mormor och morfar igen och fick påskägg fyllt med godis i.
 

aa, ska försöka ladda upp resten av bilderna från idag som jag fottade.
men just nu kollar jag som sakt på robinson och äter godis hihi

Glad Påsk

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA




Påskmat


Nu har vi ätit och snart blir det efterrätt.


dukat upp ute





SÅ god mat. riktigt gott



Nu sitter vi i solen och väntar på att det ska bli efterrätt.

Bilder



























Det var bilderna som Björn-Erik tog och jag tog på honom. mer av bilderna som jag tog kommer senare på naturen haha.

hör sen. nu är det påsk mat

Dagens Outfit



Slitna Jeans - Ginatricot
Blårandig T-shirt - Ginatricot
Vit kofta - Cubus
Svarta tygskor - Skopunkten


Bilder

Nu har jag varit ute i trägården och dagit bilder med min bror. Det vart många bra bilder faktiskt. Håller på och laddar in de nu och gör några bilder i grå nyans nu. Jag laddar in bilderna direkt när de är klara. hörs snart.

Godmorgon

Godmorgon på er. Har precis ätit frukost och ska klä på mig nu. Ska försöka komma ut lite i solen och sätta mig.
Måste passa på att vara ute innan det blir påskmat och allt godis. Ska nog gå ut i mormors och morfars trädgård och fota lite och ska försöka få med bror min så han kan fotoa mig.

ha de bra så länge så hörs vi sen! ♥

Godnatt ...

Nu är det dags att säga godnatt.
GODNATT på er alla!

Musik


Umbrella på svenska


trasig klack

Efter att pappa och jag hade varit ute och kört så åkte mormor, mamma, Anna och jag in till katrineholm och hanlade.
och när vi var innen på ica och handlade så halkade jag till så min klack på min sko gick sönder men som tur var så kunde jag trycka tillbaka den så jag kunde gå försiktigt i den. Men när vi kom så limade morfar ihop den igen.
 
Men när vi kom hem så hade mamma glömt att handla några saker så då åkte pappa, mamma, anna och jag in till flen i stället och handlade och sen åkte vi till mormor och morfar och släppte av mamma och sen åkte vi en bit bort typ 10 min bort och sen vände vi så fick jag köra tillbaka och det gick jättebra.


min trasig klack


Köpte slush på ica. melon smak.


köpte choklad mums


och jordgubbar köpte jag med. mums

Bil körning oss mormor och morfar

Så nu sitter jag med min dator igen. Jaa vad har hänt här oss mormor och morfar. Jo när vi kom så käkade vid middag och sen åkte pappa och jag och övningskörde och först åkte på en lite väg i skogen och sen ut på en större väg :) Var hur kul som helst att köra på riktig väg och det gick jättebra med. har lärt mig att växla ganska bra för att ha precis börjat lära mig.


Glasägg som mormor har hägt ute.


Jag när jag sitter i bilen. :)


skogen


framme

Nu är vi framme oss mormor och morfar. ska stänga  av  datan  för snart blir det väl mat så jag ska läsa min tidningar som jag inte läste klart i bilen.






outfit


Dagens outfit. dålig bil eftersom solen ligger på. Men det kanske kommer någon bättre senare idag :)
sitter i bilen nu och är snart framme oss mormor och morfar.

Snart dags att åka

Nu är det snart dags att åka till mormor och morfar. väntar nu bara på alla ska bli klara. Så då sitter jag här och fördriver tiden lite. Fasr det gör jätteont i min fot för den har somnat så det sticker i hela foten och den vill inte bli normal igen. Måste nog gå ifrån datan och vandrarunt lite så det losnar innan vi ska åka. Puss

Godmorgon

Eller godmidda nästan. Vaknade ganska tidigt i morse fast somnade om och vaknade igen vid halv 11. Har kollat på tv och nu sitter jag här vid datan. Ska snart börja packa för jag ska åka till mormor idag. Ska packa ner kläder som mormor ska sy in. Mina slitna jeans som jag köpte ska jag sy in i knäna och ner. Tycker de sitter lite för pösigt. Men ska nu äta lite frukost och sen börja packa. Puss på er ♥


Min dag

Imorse vaknade jag ganska tidigt vaknade vid 9 fast jag typ somna jättesent. eller jag och jesper kom hem till mig vad typ halv 2. och sen somnade vi ganska snabbt. eller det kanske tog någon halv timme eller så. Men när jag vaknade i morse så gick jag upp tvätta av mig i ansiktet var på toa och bortsa tänderna sen gick jag och la mig igen brevid jesper som var så himla söt när han sov. Fast jag råkade väcka honom när jag la mig igen. Sen somnade vi om och sen vaknade och sen ringde klockan vid halv 11 och sen efter ett tag så tog jag en dusch och jesper satt vid datan och sen efter de så käkade vi frukost haha frukost lunch typ eftersom det var klockan halv 12. Sen efter de så fick Jesper och lämnade mig själv. Fast Vid 1 så gick jag till bussen och åkte till sjukhuset och jobba. Det var riktigt tungt idag kändes det som jag jag fick gå en massa fram och tillbaka. Fast jag gick sluta vid 7 så en timme tidigare så det var skönt. Så då kom mamma och pappa och hämtade mig och sen åkte vi och övningskörde lite. :) Sen nu efter så har jag inte gjort så mycket. Kollat på bilder och på tv. Fast jag ska nog gå och lägga mig om en stund för jag börjar bli jättetrött.

Puss på er ♥


Älskar dig mest Jesper.

Studentskivan OP3,SP3 & BF3

Här kommer bilderna från studentskivan som vi hade igår.


Bilderna som vi tog hemma oss Åsa innen

under studentskivan


Maten som vi fick.


bilder som hamnmagasinet tog.




Orkade inte lägga in alla och kunde inte välja heller vilka jag skulle ta så det fick bli typ alla fast jag gjorde collage av det och därför är vissa bilder små.

Skärtorsdag

Hoppas alla påskkärringar har flygit lugnt idag till blåkulla. haha

GLAD PÅSK


lite om igår fån - STUDENTFESTEN

Godagens. Det var en underbar dag igår asså. Så himla kul var de. hinner inte lägga upp de bilder som jag har tyvärr. Men jag gör det sen i kväll efter praktiken. Ska åka om typ en timme. Tyvärr så blev det inte så många bilder som jag tog men jag hoppas att jag får tag i lite mera snygga bilder. Men de var en kul kväll. men i slutet blev det bara att jag, Ellinor och Jesper satt och snackade men det var trevligt de men jag undra vart de andra tjejerna tog vägen för de drog hem tidigare. Aja hörs i kväll sen. Ha de bra så länge.

MER OM I GÅR KOMMER I KVÄLL

8 April.

Det vart vist ett inlägg nu från sängen. vaknade vis 5 och ligger fortfarande kvar fast jag sitter upp och har datan i knät. har pricis målat naglarna klar och ska nu ut till köket och ta lite frukost för min mage skriker efter mat just nu.

Jag hoppas alla får sen bra dag.

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS IDAG FÖR MIN STUDENTSKIVA!!! :)
ska bli så kul. Efter att de stänger eller tidigare så följer jesper med mig hem och sover så jag behöver inte sova själv då. :)

men nu måste jag hoppa uåå och gå mot köket för jag måste hinna packa det sista innan jag åker.
puss på er alla, vi hörs ♥


ingen blogg imorgon

Nu är det godnatt. har duschat åt lite och sen har jag pricis målat naglarna. så nu har jag bara borsta tänderna och sen värma riskudden sen är det sängen som gäller. Börjar 7 imorgon så det är upp tidigt för att fixa och packa det sista. mycket att tänka imorgon bitti.

imorgon hinner jag inte blogga på hela dan. efter som jag inte kommer hem efter praktiken utan jag åker hem till åsa direkt med tjejerna och gör oss i ordning där och sen åker och har student middagen. ska bli jätteroligt och jag ska ta kameran med mig självklart så på torsdag så får ni se bilder och sen skriver jag då om kvällen..

men ha det bra nu.. puss puss på er alla

ett snabbt inlägg

hejsan på er. ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa en i duschen.

parktiken gick bra idag. bara väldigt trött och ont i ryggen idag. Sen när jag slutade vid 8 typ så kom pappa och hämtade med och sen åkte vi iväg så jag fick köra lite bil. gick ganska bra idag med fick lära mig lite att växla.  Sen efter en liten stund av körande så åkte vi till ica och handlade och sen kom jag hem och sen har jag röjt upp på mitt rum och börjat packa alla saker tills imorgon.. har bara klänningen att packa ner men det gör jag imorgon innan jag åker.

men nu ska jag duscha. hörs sen efter.

Dags att dra snart

Har precis tryckt ner lite lunsch nu innan jag åker och jobbar. Ska åka om ca en halv timme och är redan klar och har varit det en timme nu. Så himla skönt att vara klar. I kväll är det dags att städa rummet plus att plocka ihop alla saker och fixa det sista. Har nämligen studentskiva imorgon och de ska bli så himla kul verkligen. 

Men nu ska jag börja stänga av tv och datan och sånt nu. och packa ner min middag som jag ska ha idag och sen ringa och fråga pappa om jag får köra bil idag med :) hihi

Ha en bra dag nu på er! ♥ 


Dagens outfit


Chinos - Ginatricot
tjöja - mammas gamla
skinjacka - hm
väska - mammas gamla
brun skärp - lager 157
skor - belle shoes

håret
flätat mitt egna hår och fäst med hårnål

7 April.

Härlig morgon med sol. gillar verkligen det här med att vakna och se att det är blå himmel och att solen lyser så underbart. Det är verkligen vår. fåglarna sjunger ute så vakert. Just nu sitter jag ute på balkongen och bloggar och det är verkligen underbart. Har precis också ätit frukost för första gången ute i år. Men jag kan inte sitte länge till här och njuta. måste snart börja göra mig i ordning och sen även ringa till en kille och prata jobb med. får se hon han kan svara för jag ringde både igår och för en timme sen och då kunde han inte svara så jag får göra ett nytt försök nu.

får se om jag hinner med mer blogg innan jag åker i väg. men det ska jag nog lyckas med. ha de så himla bra om vi inte hörs sen, Pusshej ♥


frukost på balkongen plus datorn med min blogg

Vardags lyx

haha det här kallar jag vadags lyx.
 

choklad doppade jordgubbar och citron vatten haha.
så himla gott. de får man inte varje dag. kände mig värd de idag faktiskt. :)


men nu är det dags att säga godnatt. puss och sov gott..

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Acoustic



Så himla vacker.

ÄNTLIGEN

Idag är jag lycklig. Först att jag shoppade skor haha som jag älskar så mycket sen komma hem och få papperna på att jag får börja övningsköra och sen nu efter praktiken så åkte pappa och jag till gröndalparkerigen och övningskörde. Det var så himla roligt och jag blev riktigt impad på mig själv för att det gick så bra. Fick inte många kärringstopp faktiskt sen fick jag köra runt och backa och backa runt hörn och starta i en lite lutning både upp och ner. så himla roligt va det.

Men nu ska jag läsa bloggar och äta jordgubbar. Puss på er

ÄNTLIGEN SÅ ÖVNINGSKÖR JAG. Yeeess!!


Lycka haha äntligen

Måste bara säga att jag får nu övningsköra för jag har fått alla papper nu från transport styrelsen. haha Så nu du pappa nu kommer du vara livrädd fan haha. Änligen ska jag få börja efter hundra år känns det som haha

lunch

Det vart en snabb lunch nu innan jag åker till sjukhuset och jobbar.
Det vart rostat bröd och jordkubbar och vatten med citron skiva i. mums. Men nu är det tags för mig att dra igen.
Ha en bra dag på er alla ♥


sko frossa


Var en snabb sväng förbi stan för en stund sen.
Blev tre par skor från belle shoes och sen strumpbyxor från hm



Det var ta tre betala för två på belle
och varje par kostade 99 kr så det blev bara 198kr för tre par


söta balerina skor med 2 cm klack



svarta höga klockar 8.5cm klack



gråa högaklackar 9,5 cm klack


Alla dessa skor då för 198kr. Skit billigt



Dagens outfit


Skinjacka - hm
t-shirt - hm
leggings med drag kedja - hm
Väska - Mammas gamla
solglasögon - ginatricot
Skor  - Wedins köpta förra året

6 April.

Godmorgon på er! En ny dag med sol är här. Så himla härligt att vakna upp och se att himlen är blå.
Idag börjar jag sen efter som jag ska gå eftermiddag idag. Kommer nog sluta runt åtta kanske tidigare hoppas jag.

Har precis duschat och kollat på the voice och ska nu klä på mig och fixa mig lite innan jag ska åka ner till stan och kolla efter nu skor. Måste hitta ett par till min student klänning och kanske något par till på onsdag. Får se vad som blir.

Men jag hinner nog hem innan jag ska åka till sjukhuset så om jag hinner så bloggar jag mer sen.
Puss på er så länge. ♥

Godnatt ...

Nu är det dags att sova. är så himla trött efter träningen som jag hade idag. det gick bra på träningen men slutade inte så himla bra. Treäningen började med slägga och det gick jättebra tills jag blev lite trött. sen efter de så lekte jag lite med sjutet och sen efter de så kom de som förstörde min träning. vi skulle springa 4 st 200 meters lopp med max fart. och jag tog i allt va jag pallade i lopp ett och två och sen i tredje så tog jag i lite till och då kom smällen. När jag hade sprungit klart så la jg mig bara ner och hade jättesvårt att andas och det högg i magen och jag hade jätteont i huvudet. Efeter någon minut när jag hade legat på mattan så började det kännas som att allt snurrade och att jag behövde spy. Så jag gick till toan men jag satte mig bara utanför och tog det lung en stund och sen reste jag mig för att gå bort igen men då efter 5 meter så kom allt tillbaka. usch säger jag bara. 

Efter när jag kom hem så satte jag mig i soffan och läste vecko revyn och sen vart det tv. och nu är det snart godnatt. ska bara läsa klart vecko revyn och sen glamour också. Imorgon börjar jag sen som tur va.
Har inte lov nu i veckan :( utan södertäljes skolor har nästa vecka. riktigt dåligt

men men godnatt på er

Idag

Är nu hemma oss mig. Kom hem för typ 2 timmar sen. Håller på nu och städar mitt rum och så. Ser verkligen förjävligt ut där inne. Senare så blir det att åka till Sätra för att träna.

5 April

Godmorgon. Hoppas alla har sovit gott, för de har jag verklign gjort. Men det var inte kul av att vakna att det spöregnade ute och var grått och tråkigt. Vill ha varmt och skönt som de var igår. men men man kan inte få bra väder varje dag. men de är tråkigt att det är dåligt väder nu och sen när jag börjar jobba så kommer solen fram igen.

Imorgon börjar jag sen för jag praktiserar på eftermiddagen imorgon. så imorgon så ska jag leta reda på skor som jag kan ha tills på onsdag när jag har studentfest.

Men nu ska jag kolla runt lite. Ha en bra dag ♥

Min dag

Hej på er! Har ni haft en underbar dag eller? jag själv har haft det jättebra. efter matchen som jesper dommde så cyklade vi hem och sen käkde lunch sen fixade jesper en massa och va duktig sen skulle han se på fotboll på tv efter som det var hamarby som spelade så då låg jag på hans arm och somnade en stund haha och dreglade. usch haha.
Sen lekte jag med hundarna. jag satte på dom mina solglasögon och tog bil. Jag satte solglasögonen även på jesper så jag fick en bild på alla. Så himla söta blev de tycker jag.
sen efter det satt båda jag och jesper å knappade på varssin data tills det blev middag.
Vi fick riktigt god midda. Rådjur och vildsvins kött och potatis. riktigt gott var de. Sen efter det blev det att kolla på robinson och efter de gick jag ut och gick en lite bit med hundarna. Så himla mysig att vara med jesper, vi har det så roligt tillsammans. vi dansade vildt på gatan haha.

ÄLSKAR DIG MEST VÄRLDENS UNDERBARASTE JESPER. LoveYou ♥


Nelly Lundberg med brillor på


Zacke Lundberg med brillor på


Jesper Lundberg med brillor på.


Puss på er sötnosar

Igår

Igår så var jag och jesper i stockholm och det var jättemysigt. att gå runt och kolla lite. Jag kollade efter skor och så men jag handlade inget. Men Jesper kom hem med ett par tränings skor. Sen när vi skulle åka hem så köpte vi glass och satte oss på tåget. riktigt gått med glass var det. Sen åkte vi hem till mig och jag fixade med en massa och jesper somnade på soffan sen gick vi bort till ica och mötte jesper mamma och sen åkte vi hem till de och käkade middag och sen gick bort till godisladan och köpte godis. Sen hem igen och kollade lite på talang och sen somnade jag i soffan och var skit trött. Sen efter en stund så gick jag och la mig i jespers säng. Mysig dag igår blev det.


Jesper när han står på tåget hem och äter glass.



Mums. glass är så gott. jag köpte en liten ben & jerrys med choklad glass och med brownis bittar i. riktigt go



Jag på tåget när jag äter glass.

Gårdagens OUTFIT



vit t-shirt - hm
Vit kofta - cubus
Slitna jeans - Ginatricot
solglasögon - ginatricot


men nu ska jag njuta av solen. Puss på er alla! ♥

Sol och värma

Sitter och kollar på när jesper dommer fotboll. Eller jag kollar inte så mycket eftersom jag har datan med så kommer det bli några inlägg och läsa bloggar.
Det är riktigt härligt ute idag. Jesper och jag cyklade hit och det är blå himmel och varmt och soligt. Riktigt skönt. så det är härligt att vara ute när det är sånt här väder.

Tänkte ladda upp nu om en stund några bilder från igår och skriva mer om igår eftersom jag aldrig skrev igen som jag sa.

Hoppas alla får en härlig dag ♥


Så härligt. Tog en bild med webkameran nu.

Today

Hej på er glad. Nu sitter jag här och vänta. Jesper ligger i soffan och sover och vi väntar på att hans mamma ska komma och hämta oss och sen ska vi åka hem till Jesper.

Idag så slutade jag 12 för vi hade så lite och göra eller rättare sakt vi hade inget att göra. Så då sms jesper och frågade om jag ville med till stockholm och självklart kunde jag följa med. Så vi gick runt där och Jesper köpte skor.

Men bilder och så kommer sen senare. ♥

Smycken

Nu kommer de jag skulle lägga in för någon dag sen som jag sa.
Jag har nämligen gjort ett eget "hårband/panband"
 
 

sen idag satt och hade det tråkit så då tog jag fram lite ståltråg och började fixa och så. så då blev det ett halsband utav det.

 
gjorde bara sjävla smycket.




här har vi då båda sakerna som jag har gjort själv.

Lovade för ett tag sen att jag skulle lotta ut ett armband. Sorry det har tyvärr inte blivit av. Men jag ska ta tag i det direkt när jag får tiden. Men hör av er om ni skulle vilja vara med och tävla.

Men nu ska jag sova GODNATT.

tv tittade

Hej igen!

Det var inte bara sjukhuset. Utan det blev allt efter också. haha Så jag kollade på sjukhuset, Arlanda tror jag det bara heter aja och sen lyxfällan. Haha va så kul att det var i södertälje och en platts som man känner igen verklige haha. Sen mitt i allt så fick jag springa bort till affären och handla till mamma. Men nu ska jag ut i köket och göra i ordning lunch tills imorgon. Sen efter det ska jag hoppa in i duschen och ta en dusch.

2 April

Imorse vaknade jag försent och fick stressa i väg till bussen men jag hann i alla fall, hade 20 min på mig från när jag vaknat tills bussen skulle gå. Fick en bra dag på praktiken iallafall fick gör en massa saker riktigt kul. plus att det bestämdes att jag skulle få gå med en sjukgymnast nästa vecka på en annan avd. Sen fick jag även vara med i slutet av dagen vara med på en kort föreläsning om missfall och det var rätt intresant.

När jag hade precis slutat och hade bytt om så ringde Rebecka och frågade om vi skulle ta en glass på stan och det verkade trevligt så det gick jag med på haha. Nä men så jag gick från sjukhuset hem till henne och sen efter det gick vi till donken och köpte glass och sen satte oss vi maren på bryggan och käkade glassen i solen och hade det trevligt. Sen efter så gick vi och kollade lite och jag var jättenära på att köpa ett par vita converse men jag var så osäker. Men jag ska tänka lite på om jag ska köpa skorna. Sen efter det gick vi hem till rebecka igen och satt där en stund och sen körde hon mig. Så det var mys.


mys vid maren


Nu är det sjukhuset på tv. Så hörs mer sen

Godnatt

Vill bara säga godnatt. Dags att sova för jag är jättetrött. imorgon blir det sjukhuset igen kl 7 blä blä för att börja tidigt.

Träning

Idag var det 1 April och det betydde att det var första utomhus träningen. :) Idag var det löpning i Kusen och det var hur skönt som helst att springa och det var varm och solen tittade fram mellan träden. Hur skönt som helst alltså och plus att det var en rolig träning fick inte bara springa spåret utan vi sprang genom hela skogen på stigar upp och ner och fram och tillbaka.


tränings outfit


Mupparna. det var inte så mörkt ute. det blir så när man har blixt på


Så här har vi verkligen en bild på mupparna utan blixt haha. Tack för skogs vandringen haha

Jeansen från Ginatricot

När jag kom hem från stan så hafe mitt paket från ginatricot kommit med mina jeans. Så himla surt att de inte passade. Jeansen var förstora hela vägen. så de var förstora i midjan med lite. men de satt bättre när man hade skärp i. men det är ju inte jättekul att behöva skärp hela tiden. Men jag ska sy in jeansen i låren och neråt. Annars var de bra. Så jag får väl fixa till de lite. Har ganska svårt att hitta jeans som passar efter som jag har rätt stora lår och sen smalar knän och så det sitter nästa jämt lite pösigt.

Men de roligaste är att jag beställde i måndags och det kom idag. De är ganska snabb på att skicka ut.



1 April outfit

Dagens outfit. De var verkligen vår väder ute idag Så det blev en bild tagen ute i solen.



Solglasögon - Ginatricot
Skinjacka - H&M
Avklipt kjol - Ginatricot
Body tröja - Ginatricot
Nya skärpet med nitar - Lindex
Strumpbyxor - H&M
Skor - Indiska
I ♥ Shopping påse - Drömhuset

today

Idag var det nationella provet i svenska B. Jag hatar verkligen nationella proven. idag känndes det ändå ganska lugnt men det kan verkligen gå hur som helst. Känns som att jag skriv ganska bra men det kommer nog vara många gramatiska fel och säker stavnings fel.

Efter provet så åkta jag och Rebecka och hämtade Annis och sen åkte ner till stan och mötte upp Rebeckas mamma och sen gick runt och kollade på studentklänning till rebecka plus käkade tacos på nancy's och det var så himla mysigt väder idag varm och skönt och de sopade gatorna i stan. När de gör de så känns det verkligen som vår.