1 timme till 2010

Jaha en timme kvar nu. Sista inlägget för i år blir det nu. HA DE SÅ BRA NU SISTA TIMMEN:
GOTT NYTT ÅR! 2010 Blir det bästa...




nytt för idag

Var ner en sväng till stan för att handla de jag behövde tills ikväll. Smink var de jag skulle ha men det fick följa med tre smycken som jag ska ha till min tomas sabo armband..

Smink från hm och lös ögonfransar.

Bronzing powder, ögonskugga och silverglitter eyeliner allt är hm:s egna.


tre smycken för att fylla upp mitt tomas sabo armband. Fast detta är inte tomas smycken utan dom här köpte jag till ur&penn och varje kostade 39 kr men de var halva priset så jag betalade 58.50 för alla tre..


Väskan


Här kommer bilden på väskan som jag köpte i sthlm när jag var där i tisdags. Från hm är den och kostade 100 kr. var rea på den.


Nyårsafton nu igen!

Jaha då var det nyårsafton igen. Tycker de var inte så länge sen, Men de var ju ett år sen.
Har precis ätit frukost och ska fixa några min till inne på mitt rum sen blir det att klä på sig och gå ner till stan för att köpt några små saker på hm. Sen blir det väl hem och fixa mat och städa och göra i ordning för i kväll. Jesper kommer hem till mig och vi ska vara här och fira. Blir nog en lugn kväll och det känns rätt skönt tanke på förra året som var också ganska lugn men inte slutade så bra för mig som hamnade på sjukhus med magsmärtor. Därför känns det rätt skönt att bara ta det lugnt här inne i stan.
Men nu ska jag skynda mig lite. VI HÖRS!

Godnatt ...

Hejsan! Nu är det snart dags att sova. är rätt trött men först ska jag städa upp alla kläder på mitt golv. Sen blir det nog en film som gäller. Sov gott nu alla. Hörs imorgon! Puss ♥

Nu är det dags för ...

Blir inte långt inlägg nu. För nu ska jag in på mitt rum och koll på...



victoria's secret
Kolla på de du med!!


Dagen

HEJSAN!  befinner hemma hos pojken min igen. Har precis testat deras nya lips spel och nu testa Jesper hans nya fotbolls spel så jag passar på att blogg och ska kolla lite andra saker med hans dator.

Idag var vi duktiga och var och tränade. Jag gick upp tidigt och åt gröt sen åkte och tränade och det kändes ganska skönt efter. Sen åkte jag och lämna mina saker och sen åkte jag, Jesper och hans bror till sthlm och kolla och shoppade lite. För min del kom jag bara hem med en väska som jag köpte på hm på rea. 100 kr endast kolla på den för några dagar sen och skulle köpa den och tur va de att jag inte gjorde de. För nu var det halva priset. Men jag hoppas jag hittar något mer fynd på hm för jag har presentkort där.

Efter några timmars vandring i sthlm så åkte vi hem till Södertälje sen satt vi där och väntade på bussen. Det var skit kallt ute och när bussen kom och vi klev på så funkade inte värmen så vi åkte hela vägen till Hölö i en iskall bussen så när vi klev av så var mina tår som isbitar riktigt kalla var de. Så det var fan skönare att stå ute och vänta på bussen för då stod man inte stilla hela tiden. Men men vi kom hem och stälde oss framför brasan sen var man tinad på 1 min. Sen vart de god middag och fixa sen vart de lips och nu ligger jag här och har ont i huvudet och magen. INTE BRA!

BILD PÅ VÄSKAN JAG KÖPTE KOMMER SENARE

Godmorgon

Hejsan! Är uppe med tuppen idag. Eller klockan ringde vid 7 men gick upp vi kvart i 8 och gjorde ordning gröt. Fast jag orkade inte allt ska försöka äta lite till men jag kommer inte behöva äta något mer idag nog för jag har blivit så mätt. Men men ska nu börja packa ihop mina saker sen ska jag väg och träna med Jesper och hans bror sen blir det nog sthlm som gäller. Ha en bra dag så hörs vi! Puss ♥ 

Godnatt

Nu är det dags för mig att sova. Eller ska iallafall göra mig i ordning för natten och sen lägga mig i min säng och kolla på tv. Är rätt trött så jag kommer nog somna rätt fort ändå så det är skönt. Så jag hoppas på det.

Vi hörs imorgon! Puss ♥

Testar lite med färg

Testar lite bara lite här. Försöker lära mig lite nya saker som jag hittat på http://designadinblogg.se/
Där kan man hitta hur man kan ändra och fixa med sin blogg. Försöker lära mig hur man gör en egen header men jag klarar inte de. Förstår inte varför de inte funkar men men. Nu ska jag försöka sätta färg på texten i detta inlägg får se hur det går om det funkar.

Lite nytt på min blogg

nytt på min blogg. Har fixat lite med min blogg precis. Har fixat in lite bilder plus lite text. Tänkte förnya och testa lite eftersom de var första gången jag gjorde det så nu har jag lärt mig de och kan de. :)

hemma

Hejsan är hemma nu. tog bussen från Jesper med han och hans bror in till stan för att kolla lite plus att fixa min klocka jag fick av Jesper i julklapp. Så nu kan jag ha den på mig. Sen kolla vi runt lite i olika butiker och Jesper skulle titta efter peak skärp och det hittade han på mq och det bästa var att det var halva priset så han betalade endast 200 kr för de. Så det var riktigt bra de.
Men nu ska jag äta toast och dricka min favorit juice brämhults apelsin juice.


En månad kvar

Usch idag är det 28 dec det betyder att det är bara en månad kvar tills min 20-årsdag. Usch va gammal man börjar bli. Känns lite hämskt att jag snart måste säga att JAG HETER LOUISE OCH ÄR TJOGO ÅR! nää usch en månad kvar av tonåren haha. Men men man måste vist bli äldre och växa upp. Undra vem som kom på de. haha
Men de kanske är ändå kul att fylla 20. Vi får se :D


dator, tv, pizza

Sitter framför tv nu med Jesper. Vi båda har en varsin dator och samtidigt kollar jag på erat brölop i våra händer. Men nu är det dags för pizza. Jespers mamma kommer hem med det. Rikitgt gott ska de bli. Vi hörs.


Varför blockera mina favorit bloggar?

Som sakt så är jag hemma hos min pojkvän och har lånat en av hans bärbara dator. Men vet ni vad han har gjort. Han har blockerat mina favorit bloggar typ som jag brukar läsa. Så nu funkar de inte att läsa dom. Man måste be om lov och då skickas de mail till honom. HUR FÅR MAN BORT SÅNT?
Nja jag får väl börja ta med min dator igen. Suck! haha


27 DEC

hejsan på er.
Vart lite dålig på att blogga igår men Jesper och hans familj kom och hämtade mig vid 3 tiden och sen åkte vi till hans mormor och morfar och käkade och träffa lite släktingar till Jesper. Sen efter så följde jag med hem till Jesper där jag befinner mig fortfarande. Just nu är han och hjälper hans farfar så just nu är jag själv här hemma hos han. Men vi ska nog ut och gå snart med hundarna. Jag är lite sur på lilla Tingeling för hon bet sönder lite på min tröja och då vart inte Louise glad. Men andra skrattade. Men men nu ska jag äta upp Jespers godis innan han kommer. Puss på er.

Dagens vill ha


Godmorgon

Vaknade för ett bra tag sen men vart kvar i sängen tills nu. Är rätt trött fortfarande. Ska nog ta något att äta och kanske gå till affären finns inget hemma direkt. Men då måste jag klä på mig och de är ju jobbigt. Men men ska kolla lite saker på datan sen ska jag kolla om jag måste gå eller inte.


Pojkvännens shorts

Nu har jag tänkt att gå och lägga mig och kolla på film i min säng sen efter eller i mitten eller i början av filmen är det godnatt. har satt så mig lite skönt så länge. linne och min pojkväns stora shorts som är så sköna. hittade dom längs in i min garderob haha. Så nu har jag på mig dom.

Men godnatt på er alla nu.
Hörs imorgon

Sex and the city 2 trailern är här nu.


Äntligen är trailen här. Längtar så mycket efter filmen nu. Jag har alla avsnitt plus sex and the city movie och även en special om fashen. ÄLSKAR SEX AND THE CITY.


Så JAG VILL ATT FILMEN SKA KOMMA UT NU. VILL HA DEN NU! :D

Louise väljer

Nää har riktigt tråkigt och bara sitter här vid datan och lyssnar på musik så jag satte precis ihop lite bilder där jag väljer mellan olika saker.


Julklapparna


Så såg det ut under granen sen med alla paket.

HÄR ÄR JULKLAPPARNA.

Jet set klocka från Jesper


hårtofsar, rosa nagelack och ett armband från Jespers föräldrar

Pengar från mormor, morfar  och mamma och  pappa sen presentkort från hm av min kusin.


smyckeskrin av mamma och pappa


Jenas med skin på siderna från mamma och pappa

En stor mysig pälsväst från mina syskon


Sen mina nya ring och mitt nya armband

Trosor och pengar från farfar och Gun-Britt


Riktigt snyggt


Bilden : stockholmstreetstyle

Kolla in tjejen. Hur snyggt klädd som helast, Älskar de vita till de svarta. Kolla in glasögonen. sånna har jag med :D


På väg hem

Nu så är jag på våg och sitter i bilen nu och rullar hem till Södertälje igen. Men vi har inte hunnit så långt än. Vi befinner oss i Flen och det kommer nog ta lite längre tid än vanligt på grund av vädret. Så vi tar det lungt hem.. Så vi sitter och lyssnar på bra musik och jag har datan fram i baksätet.

I bilen. Armbandet är en julklapp och ringen.

Bättre bild på de kommer


Packar för hem färd

Nu ska vi snart bege oss hemmåt. Brorsan och mamma blir kvar. mamma har blivit sjuk så därför stannar hon sen stannar brorsan kvar som räcknat. Så pappa, jag och anna åker som de ser ut som nu.

Hoppas ni fick en bra dag igår.



Jag hoppas att alla mina läsare fick en bra julafton igår och jag önskar nu en god fortsättning.

Fick ni några fina julklappar? Jag berättar mer om min julklappar senare och då kommer även bilder på de och så.

Men ha de så bra nu så länge.


Här kommer lite bilder


Dagens outfit

legging, stickad tröja NY från ginatricot. linn, stickade strumpor som min moster har stickat åt mig. nitarmband, korshalsband och örhängen

och rosa tomteluva som jag köpt på rusta.


nu har julklapparna hemmifrån kommit och hamnat under granen. Men bild på de kommer när min moster och dom kommer så blir det bild på allt.

 


Julafton


min julfrukost


har gjort en lite snölyckta ute efter att jag hade ätit frukost..


 


Nu ska jag börja duka bordet sen om en stund så kommer resten av familjen sen blir det jullunch. Vi hörs senare kankse blir i kväll sen. Ha en bra julafton så länge. Puss


24 December - GOD JUL


Godnatt ... inte långt kvar till julafton nu ...


Jaha nu var det dags att gå och lägga sig. Nu blir det som tradition att läsa boken lilla tomteboken. Läser den alltid kvällen innan julaftion och de har jag gjort i typ alla år mormor har haft den. Men först blir det att borst tänderna och sen klä av mig. Sen blir det läsa godnatt. Sen imorgon när man vaknar så är det julafton JIPPI!


Hörs imorgon. Puss på er alla. Godnatt

Årets julgran 2009






Det var alla kulor i alla storlek plus de nya och guldglittret och sen svarta roseter. Vart riktigt bra tycker jag.
Vad tycker ni då hur min gran vart?

några små paket under granen nu.

Har nu slagit in lita paket och nu ligger de under granen. De ser lite fjutigt ut just nu men imorgon kommer de andra hit och då kommer de se mer ut. Då kommer rätt stora paket faktiskt. Jag lovade bild på granen och de kommer komma. Kanske inte de bästa men de kommer nog komma någon mer imorgon och då med alla paket under. Men nu ska jag gå upp till mormor och morfar och se vad de hittar på. 

 

Två klipp från kabaren




haha hittade två filmer från årets julkabaré i skolan. Det är en annan klass som har gjort de men de handlar om tre st i min klass. Satt och skrattade hur mycket som helst när jag såg dom. Men man måste nog gå på bosön om man ska förstå dom haha men tycker de är jävligt likt de dom spelar.


Julpyntning.

Hejsan. Sitter och vilar just nu. Har pyntat fram lite tomtar med mormor så nu tog vi oss en paus och kolla på tv. Ska snart äta lite lunch och sen blir det att ta in julgranen och sen pynta den och de längtar jag efter. Det är verkligen min tradition att klä julgranen och sen har jag en tradion med julgranen till eller rättar sakt julkulorna. Jag köper alltid nya varje år. Men de man köpte förra året ska få stanna och sen ihop med de nya. Så gör jag varje år och sen nästa år så blir det årets och sen nya. Kan nu avslöja att i år blir det guld och svart med guld glitter svarta rosetter. Bild på granen kommer sen när den är klar.

Förra årets gran. Med stora mitt imellan och små guldkulor. Så i år blir det de mitt imallan guld och små kanske stora får se. Sen mina svarta kulor. Vi får se senare hur de blir. Får vänta med späning.


23 December - Dan före dan


Godnatt ...

Nu är det dags för mig att sova. Är riktigt trött så nu ska jag göra mig i ordning för natten och krypa ner i sängen. Imorgon är det som sakt 23 December så då är det mkt att göra. Ska klä julgranen och fixa lite i huset så de är mkt pyssel imorgon så godnatt på er alla så hörs vi imorgon..

Hos mormor och morfar.

Hejsan nu har jag landat hos mormor och morfar. Eller har ju varit här ett bra tag nu.
Men nu till hur resan hit gick! Jo, Tåget skulle ju komma in 12.02 men tror ni de gjorde det? NEJ. Utan när jag väl stog upp på perongen så när klockan var 12.02 så kom de upp att tåget skulle gå 12.20 istället. Men sen efter 5 min så kom de upp att de skulle gå 12.48 så då var tåget exakt 2 timmar försenat. KUL. Så då gick vi ner igen och satte oss och då helt plötsligt så ändrades tiden igen och så vart de 12.39 istället så 9 mín tidigare än innan som de sa men sen bara någon min senare så vart de ny tid igen 12.37 och vet ni då var de sista tiden. Så tåget gick 12.37 så jag satt i Södertälje Syd i exakt 2 timmar för jag var lite innan tåget skulle gå egentligen.
Väl på tåget så fanns det ju självklart inga sittplatser så då satt jag i trappan ner till dörren och de var kallt om föttarna men varmt om ryggen eftersom jag hade ett element bakom min rygg. Sen var de lite iriterande när allt folk gick fram och tillbaka och öppnade dörren och inte stängde den efter så vart de ännu kallare plus att de blåste in snö på mig. Men jag kom till Flen där Morfar hämtade mig och sern åkte vi hem till de och käkade lite smörgås sen åkte morfar och jag in till katrineholm och handlade julgran och mat. Så imorgon ska jag pynta granen och den ska bli så fin.. Men nu ska jag bara ta de lugnt kolla runt på bloggar sen hålla mormor lite sälskap och sen blir det nog att hjälpa till med maten sen bara ta det lungt igen efter maten igen.

Vad händer de för er i kväll da?
Idag fick just min bror jullov. Är inte de lite sent tycker ni? 2 dagar innan julafton lite stressigt om man inte hunnit handlat julklappar och så. Men men själv fick jag jullov i fredags och de var ju jävligt skönt de slippa gå upp tidigt nu och slippa åka till Lidingö varje dag fast de är inte så himla jobbigt men skönt att slippa de nu. Så jullovet fram till 11 januari ska bli skönt.

Kom och tänka på en sak. 2 dagar kvar till julafton. Inte många dagar kvar på det här året heller. Året har gått så himla snabbt tycker jag. Sen är det 2010 som gäller och jag tycker de kommer bli lite jobbigt. Jobbigt liksom att säga 2010. 2010 året då det händer mycket igen likson detta året. Men mer om de kommer i året som har varit som jag brukar lägga i 1 Januari

Men som sak nu ska jag kolla lite bloggar så ska ni slippa läsa mer. Ha de bra så länge

Sitter i syd och väntar

Nu skulle jag ha varit framme hos mormor och morfar men pgd av kyla och snön så är mitt tåg över en timme försenat. Det skulle gå 10.48 och vara framme 11.23 men jag har inte kommit ifrån södertälje än. Det skulle fan gått fortare att ta bilen ner. Tåget är just nu berräknat till 12.02 när vi kom så var de försenat med 20 min men de bara tickar på. Får se när jag kommer här i från eller om jag gör det i huvudtaget. De börjat ställa in tåg och jag blir riktigt förbannad om de blir instält.
NU ÄR JAG TRÖTT PÅ SNÖN OCH KYLAN SOM GÖR SÅ DET BLIR SÅNA FÖRSENINGAR. Men jag vill gärna ha tillbaka snön till julafton..

Fixar de sista snart dag att åka

Hejsan! Var inte många timmar sen jag skrev. Kunde verkligen inte somna i natt. Men jag somnade till slut. klockan 6 och vaknade sen vid 8 och började packa och slå in de sista julklapparna. Jag skulle hinna ta bild på alla och visa hur fina de vart. Men de kan jag göra på Julafton eftersom jag inte tar med de utan de har dom andra när de åker ner till mormor och morfar på julafton så då får de bli bild på de fina. Det vart rättt många stora fina paket tycker jag iallafall.

Sitter just nu är vid datan och dricker julte och äter Ben & Jerry's wich riktgit gott de är min frukost idag. Är rätt sliten just nu men de får jag väl skylla mig själv. Jag får vila när jag kommer fram sen under eftermiddan. Innan jag åker nu till tåget så ska jag packa de sista kolla så allt är med plus att åka och handla lite grejer jag behöver.

Men vi hörs sen när jag har landat hos Mormor och morfar. Puss på er alla!


Mums


22 December - 2 Dagar kvar nu och idag åker jag till Mormor och Morfar


Ingen sömn än

Godmorgon eller vad man nu ska säga vid den här tiden. Jag skulle vilja säga godnatt men de går inte.
Har inte somnat än fast jag gick och la mig redan vid halv 12 så har jag fortfarande inte fått någon min sömn. Mammas väckaklocka hör jag och min skulle ringa om en stund men hur ska de här sluta. Nu liksom börjar jag bli trött och de är snart dags att upp och packa. BRA JOBBAT LOUISE!

Bilderna från lång promenaden


Kolla så fint de var.


Söta Tingeling


Min älskling med alla hundarna


och här försvinner tingeling ner i snön.


jävla kola

ÄRSÅ HIMLA SUR! JAG KAN FAN INTE GÖRA KOLA. I FÖRRE GÅR VART DE PERFEKT MEN NU HAR JAG MISSLYCKAT TRE GÅNGER! FAN HATAR DETTA!!

Jag lovar och svär att jag aldrig mer ska göra sån kola. Det är bara mormor som gör den bra. Eller den första som jag gjorde vart faktiskt riktigt bra.

Snart kommer bilderna från idag.

Varit ute i snön

Hejsan!
Sitter i Jespers sängen och små retas med sina kalla händer och sätter de bak på ryggen på mig.
Usch är lite trött för en stund sen var Jesper och jag ute och tog en lång promenad med hundarna och de var rätt mysigt att gå i snön och solen lysste så fint och gå i skogen bland alla grnar som var helt snöiga. SÅ FINT. Tog lite bilder på de men de kommer när jag kommer hem. Men jag kom hem snöigast eftersom jesper puttade mig ien snöhög en gång och sen puttade ner mig på marken och sen fick alla hundarna över mig typ. haha men de var ändå mysig fast jag hade snö innan för tröjan och skorna och vantarna. jaja. 
Men de var roligt när lilla tingan hoppade i snön och zacke som rullade runt i snön så söta. 
har en bild på när lilla Tingeling hoppar runt i snön såden får vi senare. 

Ha de bra nu så hörs vi. Puss 

21 December


Lilla Julafton igår

Hejsan. nu är jag vaken fast trött. Somnade inte förnst efter 4. Stängde av min datan vid 5 över 4 sen tog de några min till att somna. Var riktigt trött igår vid 1 tiden men den kunde jag inte somna så jag satte på datan och kollade lite tv program sen helt plötsligt när jag kollade på klockan så var den 5 över 4 så då stängde jag av datan och försökt somna,

Igår vart de en lång dag. Var uppe tidigt och handlade och fixade sen städade och fixa hemma sen bakade jag och så sen vid 6 tiden kom farfar och Gun-britt hit och fira "lilla julafton" så har vi kalla det ända sen jag var liten. Efter som vi alltid åker till mormor och har vi alltid några dagar före jul firat jul med farfar och G-B  så  då käkade vi julbord och en massa gott så jag hade ont i magen efter. Sen fick vi öppna julklapp.  Och i mitt låg det  ett par rikitgt snygga Björn Borgs trosor och sen pengar.
Så tack så mkt. Jag vet redan var den 500 seden ska gå till. Så den lägger jag undan på ett säckert ställe haha.

Nää men nu ska jag och mamma trava ner till stan i snön för att kolla julklapp till min kusin och sen något till brorsan sen får vi se on vi hittar till någon annan något kul. Vi hörs senare. Pussss


20 December - 4 Dagar till jul och 4e advent idag.


Sönder :(

USCH VA SUR OCH LEDSEN JAG ÄR PAPPA TOG SÖNDER MITT HALSBAND ELLER KORSET PÅ MITT HALSBAND!



Det är de största och de finaste som är nu sönder.


Paus

Hejsan har tagit en paus från allt städande och och bakande. Ska börja städa igen mitt rum. eller bara plocka i ordning allt skit och lägga alla julklappar i ordning och så. Så de ser lite fint ut i alla fall.

Vi hörs mer sen

19 December


Lite om dagen

Hejsan igen. en lång dag har de varit idag och jag är så himla trött så jag orkar verkligen inte vara uppe längre. Idag var de så skola och avslutning. Efter Jullunchen som skolan bjöd på så åkte jag in till sthlm och handlade julklappar. och hittade de jag skulle så jag kom hem med en massa påsar och saker. Väl när jag kom hem så satte jag mig ner och började slå in julklapparna som tog sin tid. Ett av paket som Jesper ska få blev riktigt snyggt. Inslagningen är finare än saken jag slog in. Haha de är sant också haha. Aja Men de tog tid med de så de är några kvar att slå in.

Men nu ska jag kolla på film. Vi hörs imorgon om jag hinner. Det är väldigt mkt imorgon.

Snart Jullov

Hejsan!
Sitter i skolan vid datan i skolan nu. kom hit till kvart över 8 och började halv 9 med dans men eftersom jag vaknade med en stor tå som värker och kan inte gå på den så kunde jag inte vara med för jag haltar typ så då var vi alla som inte skulle vara med utslängda haha. Eller läraren bad oss att gå så då gick vi hit och satte oss vi datan. Så nu sitter jag här med tre till som inte skulle vara med.
Om ca en halv timme så är de kör träning. Vi som var med i luciatåget ska vara med och sjunga med lev väl på avslutningen. Lev väl är gamla personer som är på bosön för att idrotta och röra på sig för att må bra så de ska vi sjunga tillsammans med.
skönt att de är jullov snart. Inte många timmar kvar. Efter jag har slutat så är det julhandel som gäller. Kul att gå runt eller som jag skulle göra springa runt och handla de sista julklapparna men de blir inge springa så de tar nog lite längre tid än vad jag hade tänkt men men bara gilla läget...

18 December - Sista dagen i skolan


Mkt imorgon

Hejsan igen. Nu ligger jag i sänge och snart dags att sova imorgon är de en lång dag. Skola imorgon och de är sista för i år. Imorgon så bjuder skolan på jullunch så jag förväntar mig att de ska vara bra.  Sen är de även lite aulan och så. Sen efter avslutning så är det snabbt in till sthlm och handla sista julklapparna ska hitta kanske något mer till min älskling och sen till min syrra. Men de blir nog lätt tror jag.
Sen ska jag hem och baka och fixa så det är mkt som ska hinnas med. Jaa så det är nog dags att sova. GODNATT..

SL asså

Hejsan. Nu har jag landat framför datan. Orka inte skriva så mkt just nu. Var i skolan på en lektion och den var rätt rolig. Vi hade tävling. Sen efter vi hade slutat så åkte jag till till sthlm och kolla runt lite. Leta julklappar. Hittade en till Jesper och sen en till mig själv haha. Sen tittade jag på till min bror men vi får se om de blir den ska handla den imorgon i sånna fall och sen ska jag även hitta något åt syrran men har inte hittat än får fråga min bror och min mamma om lite förslag. Sen vart de att åka hem och de var trångt som faaan. Jag vart in klämd på tåget så jag kunde nästan inte andas inne i mitt hörn. Men koom hem efter en och halv timme. tog en halv timme längre än vad de skulle ta plus att de tåget jag åkte med var redan en halv timme sen så den vart upp mot en timme försent. detta på grund av att de var is som hade bildas på dörrarna så det gick inte att stänga dom så dom fick skrapa på varje station så de tog sin tid.

Men nu ska jag slappa lite och fundera. ha de bra.




Snart till skolan

Hejsan. Klev upp från min varma säng för en stund sen men skulle gära vilja ha stannat. Men jag ska försöka ta mig till skolan. Skulle åka om drykt en timme men jag åker tidigare eftersom jag var inne på sl:s sida och såg att det var kraftiga förseningar på min buss linje plus att de var försening på pendeltåget på grund av växslar och tunnelbanan verkade gå så jag tar en halv timmes buss tidigare. Riktigt duktigt av mig. Men jag var faktiskt uppe i tid så det gör liksom inget. Nu ska jag bara klä på mig någon varmt eftersom jag kommer nog få stå ute och vänta ett tag nu. Sen ska jag äta något litet.
Känner mig riktigt duktig eftersom jag åker för en lektion som är bara en och halv timme och jag blir riktigt sur om det inte är något men de ska de vara. Eftersom det tar 1.45 timme för mig att åke en enkel resa till skolan och idag kommer de nog ta längre men hoppas verkligen inte de så blir man sur om de inte är något. Men de skulle nog vara lektion i labbet om jag inte minns fel. Syreupptagnings test på en kille i klassen skulle de vara. Så om de är det så kommer de bli roligt att kolla på de.. 

Men nu måste jag skynda mig lite. Ha de bra idag. Puss 

17 December - En vecka kvar till Julafton


snygg tröja



bild från stockholmstreetstyle

Kolla in tröjan hon har på sig. rikitgt snygg tycker jag.


Godnatt ...

Hejsan. Ville bara säga godnatt. Ligger i min säng och har gjort de ett bra tag nu. Har kolla på lite program på nätet så det är skönt att min lilla mini dator funkar till de.

Nu tänkte jag försöka sov eftersom jag ska till skolan imorgon. Fast jag har ändå sovmorgon som tur va. Börja 12.30 så jag åker typ 10.20 så de blir skönt. Vi hörs mer imorgon. GODNATT

Dagen

Hejsan. Idag har jag då först tagit de lungt kollat på tv. Sen åkte jag ner till stan kollade lite julklappar men kom inte hem med några. Tror jag har kommit på va jag ska ge Jesper. :)
Har två saker åt han just nu men har kommit på 2 st till så de ska jag kolla på i sthlm imorgon eller fredag vi får se. Fredag blir det någ julklapps handel till syrran och har inte kommit på till henne men de är nog lite lättare kanske. Sen är de inte så mkt kvar.

Sen efter jag kom hem från stan så stack jag till sätra och tränade ett rätt lugnt pass. Joggade och körde styrka så jag har riktigt träningsvärk i låren! Haha.

Men ska göra mig snart i ordning för natten är riktigt trött så det blir nog sängen snart tror jag.

Mår bättre idag

Hejsan !
Idag mår jag bättre men är väldigt trött och seg i kroppen. Så jag är hemma idag igen. Fast jag tror att jag inte hade några lektioner idag. Fast har en imorgon så då blir det nog att åka om jag piggnar till lite mer idag. Ska nog ut och ta en promenad behöver frisk luft mådde bättre igår när jag hade varit ute och sen kom de tillbaka när jag kom in igen. Men idag när jag mår så mkt bättre så klara jag nog av en längre promenad så det ska de bli idag. Ska först äta lite så de kanske inte blir på engång. Måste klä på mig och så med.

Men ´HA de bra så länge

16 December


Monki


Mina favoriter från Monki

 


Massa nitar


Den högst upp är från Lindex och den längst ner är från JC.
DET ÄR SNYGGT MED NITAR!

Prickiga strumbyxor.



Bild i från stockholmstreetstyle
kolla in de snygga kläderna hon har på sig. Gillade kjolen och de jag gillade mest var de prickiga strumpbyxorna.

 


Varit ute i i snön

Var ute en stund med min bror i snön. idag fick brannmänen och poliserna jobba man hörde och såg de hela tiden. Vi såg en bil som hade kört i diket. Men nu ligger jag i sängen har precis ätit men orkade inte var uppe längre så jag la mig igen i sängen med min dator och kolla på tv. Nu ligger jag nog här resten av kvällen. Kanske inte de roligaste men de går inte göra något åt de.

Nu har canada goose jackan åkte på och mina uggs.


Skit också.

jävla skit. skriv ju nyss att jag hade hämtat ut ett paket. Nu när jag har varit hemma i 45 min typ så fick jag nytt sms att jag kunde hämta ut ett nytt paket. Jävla skit att de inte kom samtigt så jag kunde hämta ut de. Njaa men ska piggna till lite sen kanske jag kan åka dit och hämta de själv för pappa har åkt och jobbat nu. skit också

ute en sväng

Hejsan. följde med pappa nya och handlade plus hämtade ut mitt paket på posten. Paketeta innehåll är hemligt eftersom de är en julklapp.
När vi skulle åka så fick vi borsta av bilen för de var så himla mkt snö på den. Man såg inte ens bilen. Asså det var bara som en stor vit hög haha. Men när jag kom hem så vart jag helt slut. Mådde dåligt igen så nu ligger jag i sängen igen och huvudet sprängs på mig. ser inte så bra så detta inlägg tog tid att skiva ska ni veta. Men nu ska jag nog vila lite.

Vi hörs.

Oj va de snöar

Hejsan. Idag har jag stannat i sängen. Vaknade med huvudvärk och när jg reste mig upp började jag blöda näsblod som jag fortfarande inte fått stop på nu efter en och halv timme. Så det vart ingen skola för mig idag. Men jag är lite glad i alla fall. För jag ligger i min säng med datan i knät lyssnar på calle med higher och kollar ut genom min fönster och ser hur mkt snö det är ute plus att det snöar jättemkt. Gillar snö verkligen. Nu känns det som jul. Men jag tror nog inte kanske att vi får ha så här fin i en vecka till men jag hoppas verkligen.

Men jag tänkte ut och ta en promenad när näsblodet har stoppas och jag har ätit lite. Tror huvudvärken kan gå över lite om man får frisk luft. Men som jag mår just nu så kommer jag inte ens upp med huvudet för det är lite suddigt för ögonen och lite snurrigt. Så jag väntar nog en stund.

Från mitt fönster.


15 December


Dagen

Hejsan nu ligger jag i sängen och ska snart sov. ska bara koilla lite tv på datan.
Jaha åkte idag då till sthlm och kollade runt lite. Började kolla på NK:s julskylltning sen kollade jag lite på  ginatricot, Hm , åhlens och lite annat och gjorde de på en timme. Så jag var snabb. Sen åkte jag till skolan var där fixade med ett papper hos min mentor sen hade engelska lektion en timme sen slutade jag. Så då åkte jag hem till södertälje träffa mamma gick till stadshuset och tog svin sprutan och sen kolla några saker på stan och sen gick till klubbhuset och hade tränarmöte + Julbord. Riktigt gott var de och de är ju rikitgt gott när de är årets första. Mums.

Nää men nu ska jag kolla med posten hur det går för mina paket sen ska jag kolla på tv sen sova.


Dags att åka

Dags att åka nu. Ska ta sälskap av min bror en bit så jag åker lite senare vad jag har tänkt men de gör inget.
Så jag kommer förhöppningsvis till sthlm vid halv 1 sen går och kollar en timme och sen åker till skolan. Sen är det Engelska till klockan 4 sen hem kanske ta svin sprutan om jag hinner och sen på julbord + tränarmöte kl 18 så det är mkt idag och typ på samma tid..

Men nu ska jag gå till bussen. Vi hörs.

Snöflingor

Heeej Vaknade för en liten stund sen och när jag drog upp och kollade ut så var backen helt vit och från himlen så seglade en massa snöflingor. ÄLSKAR SNÖ! de är så himla mysigt. Man ska ha det vit under julen.




14 December - 10 dagar kvar till Julafton


Godnatt

Jaha dags att gå och lägga sig. har bara en lektion imorgon. Så jag börjar sen. Så vi får se hur jag gör imorgon. Om jag är hemma och åker så jag kommer till den lektionen. Eller så åker jag tidigare och kollar julklappar i sthlm. Lutar  i mot att jag åker tidigare och är en stund i sthlm innan. Men vi får se imorgon.

Nä nu ska jag sova. Godnatt..,

Vila har Nätbutik


Kolla runt lite och hittade att Vila har öppnat nätbutik. Äntligen. Nu börjar dom flesta få nätbutik och de älskar jag. Tycker om att titta på snygga kläder och ofta har Vila något som man skulle kunna tänka sig.



Topp från
Vila nätbutik. 349.95 kr


några favoriter från hm


bilder från HM

collage skapad av LouiseJohansson.


Calles version istället för Eriks

Nä fan nu har jag lyssnat på higher två dagar i rad och har den i huvudet hela tiden. Älskar verkligen den låten och jag lyssnar inte på Eriks verson utan jag har gått och kärat ner mig i Calles. Älskar hans röst på ett parti. Usch jag ryser.


Hemma från kyrkan

Har precis kommit hem. Har varit i kyrkan och kollat på när min syrra gick lucia tåg. Om en stund så kommer moster med familj snart. Men nu måste jag fixa i ordning lite.. Vi hörs.

13 December - Lucia


Idag är det lucia..


Jag från södertäljes lucia tåg som var för tre år sen


Päls och spets

Pälsjacka - Vila, Kläning - BikBok, Spets strumbyxor - Gamla från Åhlens,
Nya halsband med en massa kedjor och kors


Söt/Tuff

Bild från
stockholmstreetstyle

Gillade  den här outfiten efter som den ser söt tuff ut. Söt för den ljusa klängen i spets och seb kombinera den med lite svart. Sen gillade jag verkligen hennes hår. SNYGGT

Bra jobbat

Tjenare. Hade glömt bort imorse att jag skulle till Farfar och Gun-britt på kalas idag. Pappa kom och väckte mig och sa att det var dags att börja fixa i ordning sig. haha inte bra. Men jag var så trött och haft så mkt för mig nu de senaste dagarna så dwet är inte lätt att komma ihåg allt. men kom hem för en timme sen med taxi och nu har jag fixat med lite och nu ska jag ta dag i mitt rum och lyssna på musik. Har blivit beroende redan av vinnar låten i idol. Och jag lyssnar både på Eriks och Calles version tycker båda är bra.

Men nu dags att ta dag i städningen. vi hörs

Idol finalen

Hejsan. Nu är jag hemma igen. vart en lång dag igår. Idol-finalen var riktigt häftigt. Äntligen har jag fått varit med om något sånt. Vi satt ändå rätt bra fast vi satt lite bakom scenen fast ändå inte bakom scenen. Man såg hela scenen men man såg då inte framme från. kanske kan visa med en bild som jag tog senare. kan inte ladda in med min mobil så jag måste skicka den till någon så de kan lägga in den på datan åt mig.

Men de var mäktigt. Vi satt i Calles klack och båda killarna tyckte jag var grymma men Erik var lite vassare på vinnar låten fast calle gjorde den bättre på några partier i låten tyckte jag.

Efter de var slut så åkte jag med hem till Jesper och sov där somnade direkt nästan när jag la mig var så trött och tröttare var jag imorse när han väckte mig. Tänkte nu ligga i min säng ett tag och kolla lite program på datan sen blir det att städa rummet.

Ha de så bra så länge.

Erik och vinnar låten higher


12 December


Min lucia dag och snart IDOL finalen

Heej kom hem nyss och jag måste bara säga en sak! FAN VA LUCIA TÅGET I SKOLAN VART BRA och en sak till FAN ÄR RIKTIGT STOLT ÖVER MIG SJÄLV. FAN JAG KLARADE SJUNGA INFÖR ALLA. var rikitgt nervös innan men sen tänkte jag bara att jag skulle var lugn och fan va bra de vart. Det gick super på genrepet sen gick den ännu bättre när alla var och kollade. Hihi är riktigt lycklig idag för de och trött.

MIN DAG!
04.15 ringde min klocka.
05.00 började jag packa och göra i orning te till att ha i bilen
05.40 satte oss i bilen
06.35 var jag i skolan
06.40 bjöd skolan på frukost i resturangen
07.00 bytte vi om
07.30 genrep
08.20 Började vi lussa i koridoren och sen in i resturangen och gick ett varv där inne. 
08.45 Lucia tåg i aulan
09.00 Lucia tåget klar och tågar ut.

9.00-09.55 teater och dans nummer som jag tittade på.
09.55 var de avslutnings sång med alla.

10.15 sen hade jag engelska till 11.30 där jag fick berätta på om hela dagen och sen var det lunch och sen hade jag idrott i samhället. och på den lektionen så var jag rikitgt trött somnade till flera gånger under filmen. Hahah Inte bra men så blir det när man haft en lång dag. 

nu ska jag hinna äta något sen byta byxor sen om lite mer om en timme så ska jag åka igen och då är det globen som gäller och IDOL FINALEN... Yeeeees !! ska bli kul.. 


Men vi hörs när vi hörs. Puss 

 

11 December - lucia i skolan plus idol idag


14 dagar och om några timmar lucia

Idag är det då 10:e så de är bara 2 veckor kvar till julafton. Bara 14 dagar. Men imorgon har jag lucia i skolan så jag ska vara i skolan på lidingö kl 06.30 KUL! sen ska vi lussa i matsalen först 08.15 sen 08.30 i  aulan och där ska hela lucia tåget vara. Är lite små nervös eftersom jag ska sjunga duet med en annan tjej. Jag hoppas verkligen att jag klarar de. idag var de ju så pinsamt för vi hade publik idag och det kändes jättejobbigt. Men nu ska jag inte tänka på de. JAG SKA KLARA DE!!

Men som sakt ska vara 06.30 i skolan så pappa kör mig så vi åker till 05.30 så upp vid 04.15 nää usch kanske måste sova nu.. Godnatt

IMORGON ÄR DET IDOL FINALEN!!!
JAG SKA VARA DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!


A gril's just as hot as the shoes she choose


Kolla in snyggingen från Nilson. 599kr

 


Sthlm igår och idag

Hejsan. Är hemma nu. Kom hem sen idag eftersom jag stannade kvar i Stockholm i två timmar och kollade efter Julklapp till Jesper. Men idag hittade jag inget. Igår stannade jag också i sthlm efter skolan fast då var jag bara 1 timme. Men då hittade jag en julklapp i alla fall. Men jag får tänka efter nu lite. Hade problem att hitta födelsedags presen och nu är det julklapp direkt efter typ så det blir inte lätt. Men men jag fixar de haha.



10 December


Dags för träning

Hejsan. Har precis ätit lite fil och satt på mig träningskläder. Nu är det dags att åka och träna. Hejså hörs sen när jag kommer hem.

Ska till skolan nu

Jaha nu har jag lite brotom. Ska åka om 20 min och jag ska klä på mig nu som jag inte har gjort. Idag så har jag bara lucia träning först i 40 min sen typ en timmes klassråd. Sen är det hem och sen åka till sätra och träna.

Så blir min dag hur blir din?
Ha en bra dag nu alla.

Just igår så tangerade jag unika besökare.. Haha

9 Deceber


Bekväma skor ska de vara



































































Bild från
stockholmstreetstyle

Riktigt snygg outfit har hon på bilden.
Ser väldigt skönt i med kängorna hon har på sig som hitter så pösigt upp till men ändå lite upp klädd.
Bekväm outfit nog!

 

 


Gå och lägga sig eller inte

Nähe jaha. Nää tror fan det är snart dag för sängen tror jag. är rikitgt trött men liksom orkar inte gå och lägga mig heller. Rikitgt konstigt. haha nä men jag ska kolla runt lite bloggar som jag har varit dålig på idag sen får de blir sängen.

Rekord

SÅG ATT JAG HADE REKORD MEN UNIKA BESÖKARE! HAHA en bra början nu. Nu ska jag bli större haha skoja! :P


Ätit och bakat

Hejsan igen. Har precis ätit middag och bakat bröd. Bakar några fraller med linfrön och solroskärnor. Ska smaka det snart så jag hoppas verkligen att det smakar gott. Haha

Lady Gaga - Fashion




Mitt träningspass i skolan plus träningslära idag

Hejsan! Idag var det en skön dag i skolan. Startade med ett träningspass som var riktigt skönt. Började hoppa och gå över häckar och sen var till 5 st 200ms lopp. Fett jobbigt för mig som inte brukar köra det nu på sesongen. Men jag måste få upp lite snabbhet plus kondition. så det är perfekt för mig. Efter fick jag träningsvärk direkt i vaderna. Så när jag skulle dusch so gick jag in i bastun och satt där en stund. Riktigt skönt var de så strecha jag ut min ben lite där inne och det var riktigt skönt att göra det när de är så varmt och efter så kännde jag inte lika mkt i vaderna som innan.

Sen vart de lektion i träningslära och om olika sätt att träna styrke träning och sen diskuterade vi om man ska elitsatsa när man är liten. Så det var intresant och lite roligt hur de andra tyckte.
Och snackade att idrotten styrs mkt av politiken.
Så rolig dag idag!

... För det är Jespers födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!


Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING SOM FYLLER ÅR IDAG!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!


8 December och det är ingen vanlig dag ...


Godnatt

Nähe joho.. Dags att sova. eller iallafall dags för sängen. Ska först bara fixa i ordning min matlåda och sen blir det borta tänderna och sen blir det kudden som gäller.

Godnatt på er.
Vet ni. Min pojke fyller 19 år imorgon så gratta honom imorgon! :P
JesperLundberg

Pusssssss

Nya namn på kategorierna och en bort

Sådär nu var kategorin helgen borta. Det flesta hamnade i allmänt nu. Men någon hamnade på musik och sen en på friidrott. Har även ändra namn på några.

Shopping till Louise shoppar
Outfit till Louise's outfits
Önske outfit till Louise's önske outfit
Vill ha till Louise vill ha

Hoppas ni hittar

Min högsta önskan är pengar till min satio

Man får önska sig vad man vill av tomten väl?
Jag önskar mig pengar så jag kan köpa min satio. Måste verkligen ha en ny mobil nu. Det låter så konstigt i min när jag pratar i mobilen det knastrar typ. Aja men önskar jag mig! haha

 


Hemma från träning och har ätit mat nu..

Äntligen hemma nu från träning har ätit och läst glamour.

Träningen gick sådär. Var rätt trött i dag men jag orkade köra lite sprint idag. Sen vart de hem ocj äta god fisk och lyxa till det lite med att läsa nya nummer av glamour som jag fick hem i brevlådan idag. Så nu sitter jag är vid datan. Men ska snart sova. Måste bara vänta en lite stund till så mitt håt hinner torka.

 


6 December


Dags för lektion. Lite nya ändringar med kategorierna

Nu är det dags för mig att börja dra mig mot klassrumet för att ha Engerlska. Känner verkligen inte för de. Men men bara gilla läget och tänka posetivt för jag måste klara Engelskan. Så nu hörs vi nog inte på ett tag. Kanske ser att jag har börjat ändra lite på kategorierna men det är bara en början. har än så länge bytt ut Mode till insperation och sen har det kommit till en ny som heter Louise tipsar. Kommer flytta några inlägg från vill ha till tipsar och sen får vi se vad som ändras mer. Ska tänka ut så det blir en bra ordning så man hittar lätt på bloggen. har nog bestämt mig har kategorin Helgen åker bort och allt hmnar på allmänt och sen behåller L.Johansson. 

Har ni några förslag hur de kan va?  

Men nu måste jag gå. Vi hörs sen. Puss ha en bra dag!

REA på H&M under 200kr


Pice from
H&M

Hittade en massa snyggt från hm:s rea sida. De har en massa rea nu på snygga saker som passar bra till att ge bort i julklapp till bra pris. Har själv vissa saker av dessa så rekomenderar verkligen de.

Halsband, 49.50 Ring, 24.50 Kjol, 129kr Kängor 199kr Läppglas (Discokulan) 19.50 Topp med paljetter 199 Klackar, 199 Pälskrage, 79.50 Armband, 39.50

 


I datasalen igen som vanligt på måndagar!

Hejsan! Sitter här igen. Asså igen i datasalen i skolan. Det blir så varje vecka eftersom jag har så lång håltimme. Men tycker ändå att de är skönt. Att hinna blogga kolla runt på sidor så slipper man ägna så mkt tid till de när man kommer hem. Som idag kommer jag hem lite innan 6 och sen blir det kanske att åka till Sätra och träna. Vi har inte riktigt bestämt oss en så vi får se. Men det är då skönt att man får lite gjort på datan eftersom man kommer hem vid 9 då och sen blir det att duscha och göra sig i ordning för att gå och lägga sig plua att hinna äta. Känns inte så bra idag. Han iallafall idag att äta två mackor till frukost och lite te och sen nu till lunch så hade jag med mig jättelite mat. Vart mätt men kommer nog vara hungrig senare. Men jag hinner då inte äta idag så mkt innan jag måste åka så då blir det ju vid 9 tiden. RIKTIGT BRA PLANERAT haha. Men det är bara gilal läget. Jag klarar de bara slänga i sig någon macka i bilen i så fall.

Men nu blir det att kolla runt lite. Sätter nog ihop lite bilder sen med som jag brukor göra när jag sitter här. haha skulle kanske haft en egen kategori till detta haha eftersom det blir så ofta. Men men de orkar jag inte fixa. Ni kanske har sätt att jag har redan tagit bort en kategori. Den som hette Ingen kategori är borta nu. Så jag har sorterat bort i läggen och har flyttat till allmänt och  några till L.Johansson. Ska nog fixa till det lite till den dagen jag orkar. Ska nog få bort L.Johansson eller vad jag nu ska göra. VI FÅR SE!!

Men ha de så bra nu idag. Kanske kommer med ett inlägg om dagen ikväll. VI FÅR SE!


Godnatt

Nä men godnatt nu. Måste gå och lägga mig nu och försöka sova. Ha de bäst och sov så gott nu alla! Vi hörs imorgon

Mysig helg, lite bloggade

Hejsan Hejsan! Har varit riktigt dålig på att blogga nu i helgen. Men jag har ju varit hos älskling typ hela helgen. Eller igår kom jag hem och var hemma en stund och sen på kvällen åkte jag tillbaka. Så igår så kollade vi på flickan som lekte med elden. Jag fick kolla bort många gånger och hamnade under täcket eftersom jag inte vågade se allt. Sen idag så firade vi Jesper eftersom han fyller år på tisdag så då kom de gäster och så åt vi gott. Sen fick han presenterna av mig och jag tror att han blev nöjd i det i alla fall. Han vart rikitgt snygg i skjortan som han fick av mig. Sen efter att gästerna hade varit där så besökte vi kyrkan där Ellinor var kul att träffa henne har inte sätt henne på typ 100år.
VI MÅSTE SES ELLINOR!!!

Sen efter kyrkan åkte vi hem igen till Jesper och kolla på en rikitgt konstig film och sen körde han mig till bussen och sen åkte jag hem. Så nu är jag hemma igen. Ska snart gå och lägga mig för att orka upp imorgon kommer nog inte vara det lättaste. Men nu ska jag göra något som jag inte har häller gjort så bra i helgen. LÄSA OLIKA BLOGGAR!! Haha. Ha de bra nu...

6 December


5 December


Gårdagen

Hejsan. det vart inte så mkt bloggande igår men det var för att jag åkte till hem till Jesper. Så kvällen bestod av god mat, Idol och jespers brorsa som hjälpte mig att ladda in nya låtar i min ipod. Idol bra. tråkigt att Tove åkte men en sak vet jag. Hon kommer man inte ha sätt på tv för sista gången. Hon kommer bli stor. Grym är hon.

Men vet ni? JAG ÄR I GLOBEN PÅ FREDAG OCH SER IDOL FINALEN!!!! JAAA LYCKA. Kommer bli kul. kommer typ sitta i Calles klack. haha
Men det kommer bli bäst.

Men nu är jag hemma igen. Men ska tillbaka till Jesper ikväll. Sen imorgon ska vi fira honom eftersom han fyller år på Tisdag!

Men nu ska jag fixa lite och lägga mig på soffan är trött. VI HÖRS!

Sovit länge

Haha vaknade för en halv timme sen och kollade på klockan och blev förvånad. aja var väl trött och behövde de. Ska nu hoppa in i duschan snart ska bara äta först! Vi hörs

4 December


Haha skrattar åt mig själv

När man har tråkigt och sitter vid datan så kan man sitta och kolla igenom gamla bilder haha. Ibland känner man inte ens igen sig själv fast de var typ bara 3 år sen. Men kan förändras ganska mycket på 3 år. Haha
Sen är det ju även kul att bara se tillbaka på den tiden. Helt sjukt var det. Allt hände typ då.








Detta bjuder jag på idag hahah


Hemma 1 timme tidigare. SKÖNT

Hejsan. Kom hem tidigt idag. åkte en timme innan jag brukade göra. Gick på min lektion sen slutade efter 3 min sen fick jag en uppgift som jag skulle göra som jag ska lämna in nästa gång så jag satt i typ 30 min typ och gjorde de sen gick till bussen. Riktigt skönt att komma hem en timme innan än vad man hade räknat med. Han 2 frågor kvar så jag ska göra klart dom strax. Just nu försöker jag fixa med min ipod som inte går så bra. Försöker fixa så jag får in låtar som på något sätt har slutat fungera så jag har försökt ladda ner programet men de funkade inte. Blir så sur att man inte kan få in lite ny musik.

3 December


Ny film

Hejsan. Var precis med mamma och handlade. Då såg jag att flickan som lekte med elden hade kommit ut idag så vad fick följa med hem då?? Haha Jo filmen så klart. Haha så det kanske blir att kolla på den sen i kväll eller blir det någon annan dag. Orkar nog inte kolla hela plus att jag inte vill titta på den själv för jag tycker de blir läskigare då.


Dagen

Hejsan är hemma nu. ska ta något litet att äta nu och sen ska jag kolla på andra avenyn på svt play. Idag vart det en kort dag i skolan. Kom till skolan till 11 käkade lunch och sen hade lucia träning och sen direkt efter det hade vi klassråd. Så jag slutade 13.40 och satte mig och tog en kaffe och väntade på bussen som gick efter 14. Så det var min skoldag idag. Men det kändes ändå bra att åka. För sångerna måste sitta eftersom de är nästa fredag och vi har inte så himla bra koll på hur tåget ska bli och så. Vi har ännu inte fått veta vem som blir lucia och det får vi veta på måndag kanske och då har lucian bara några dagar på sig att lära sig versen som hon ska läsa som vi ännu inte fått. Låter bra det här. Plus att jag och tjejen som jag ska sjunga duet med måste träna in för just nu låter det inte 100% bra. utan vi sjunger lite olika så vi måste sätta oss ner imorgon och träna bara vi två. Så så är det.

Men nu blir det lite mat och andra avenyn. Vi höres

Dags att åka

Nu är det dags för mig att åka till skolan. Fast jag vet inte riktigt om jag har något. men om jag inte har något så kommer jag träna och kanske stanna en stund i sthlm innan jag tar mig hem till den lilla staden Södertälje. Haha

Vi hörs senare. Ha en bra dag!

2 December


Jaha då blir sängen nästa

Usch jaha. Nu börjar den här dagen lida mot sitt slut. Är lite trött just nu och uttråkad. Känner mig trött och ensam och ja typ Jaa uttråkad hel enkel. Det blir nog sängen nu och sova lite fast känner inte rikitgt för det men gör det ändå eftersom jag är trött och sover jag så rullar timmarna på. Så är det att åka till skolan för typ 40 min eller kanske för 0 får se. åker iallafall. Kanske inte roligaste att åka fram och tillbaka 3.5 timme totalt. Men men så får de bli. Stannar väl en stund in the city efter. Vi får se. Blir det inget imorgon så tränar jag ett pass.

Men sov gott nu alla. Puss på dig.
Saknar dig Älskling. Känns så tomt att inte höra något i från dig :(
Hoppas det löser sig snart med mobilen.

Dagen går så långsamt

Usch asså. Har inte mycket att göra. Känns som att dagen har gått riktigt sakta. Men de kanske är för att jag inte kom iväg till skolan och så. Men imorgon ska jag åka men vet inte hur länge jag ska vara där. Ska iallafall ha lucia träning sen får vi se om vi har något mer. Har precis kollat på film så jag ska fortsätta kolla på en till. Vi höres

Ingen skola utan shopping

Jaha det vart ingen skola för mig idag. Efter som pendeltåget var fuck up. Men men jag tog en sväng på stan istället och köpte äntligen present till min älskling. Jag kan inte säga att det var lätt för det här var fan svåraste gången. Men nu har jag iallafall köpte så det får duga eller jag hoppas att det gör de iallafall. Det vart lite fler påsar med hem också.


5 påsar fick följa med mig hem idag.
och i dom hittade man bland annat detta.


Detta från Lindex. Örhängen med kors 49kr och tre st depend 2 svarta och ett grått för 50 kr


Halsband med en massa kors. Kappahl 99kr


närbild på halsbandet.


Sen vart det även nya underkläder och presenter då.


NU ÄR DET 1 DECEMBER