Mot sthlm

Nu är detv dags att dra. ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem från DN-galan.  Puss ha de bra dag.

dags för att göra sig i ordnig.

Nä nu kan jag inte ligga kvar i sängen och hålla på med datan. Det hinner jag inte. kollar in i garderoben just nu och försöker hitta något att sätta på sig. är bra väder så det får inte bli för på klät nu men måste nog ha med mig en jacka eftersom jag kommer komma hem så sent ikväll efter DN-galan. Nää nu är det bästa att jag skyndar mig lite för att hinna hitta kläder och även göra mig i ordning för sthlm och DN galan. Kamran ska med och även block och penna.

Nu blir det frukost som jag inte har ätit än.

090731

Godmorgon på er alla. Är inte så himla pigg men är uppe ändå. ska nämligen upp till sthlm idag. Först ska de bli shopping ska kolla runt lite de butikrna som inte södertälje har. sen blir det nog hm och andra med men jg ska hinna med först och främst ginatricot. Sen efter ska jag till stadion för att kolla på DN-Galan. Ska bli en rolig dag ska få göra två saker som jag verklien tycker om shoppa och kolla på friidrott. Får hoppa på fina resultat idag och hoppas främst på att gabbe från min klubb kastar så  långt så han klara B-kval gränsen till VM. Så jag ska försöka hejafram  så  bra jag kan med de andra.

film

hejsan hejsan. är riktigt trött men ändå ska jag nu med famijen kolla på den nya wallander som vi köpte idag. fast jag kommer nog somna innan filmen är slut

Mys på balkongen

Har åtit klar och så nu. Så nu sitter jag på balkongen igen med min dator och kollar runt och har det skönt. äter malacos swedish fish som vi köpte på ikea igår och dricker pink lemonade som jag köpte på ica när vi handlade. riktigt god var den. det är kolsyrad drick med naturlig arom riktigt god smack på den och läskade. Men priset kanske inte var riktigt de roligare då. 30kr för 750 ml men det kan vara värt ibland. gott var de ju iallafall..

Så jag har det mysigt här och lysnar på musik och kollar runt på dator.


nytt nagellack.

Nu är jag hemma igen och sitter på balkongen och målar naglarna med med mitt nya nagellack som jag köpte på ica. Så jag sitter här och väntar på att maten ska bli klar för jag är så hunrig.




Svart nagellack från depend
riktigt bra lack tycker jag och den finns i så många roliga färger. täcker även väldigt bra.


Nä nu är maten klar hörs sen.

dags att gå lite

Jaa nu har jag hållt på en stund inne på mitt rum. fast de blev många pausar med tv tittade eftersom jag hade tven på så då vart de så. men nu måaste jag ut och röra på mig lite. Ska följa med mamma till ica maxi så vi ska gå dit och det tar en stund.

Dags att göra något vettigt

Nu är dat dags att hitta på något. har riktigt tråkig och jag orkar inte bara sitta framför min data idag. Nä så jag måste hitta på något vettigt. Nä fan mitt rum börjar se illa ut med lite kläder på golvet. bäst att ta dag i det och sen fortsätta med skräpet i lådan under sängen. Bästa att rensa en gång till där vill inte ha kvar en massa skit. Bättre att göra något vettigt. sätter nog på lite gamla skivor som inte spelas så ofta kan vara kul att lysna på gamla favoriter. :D


Godmorgon alla pigga och glada!

Godmorgon. dags att kliva upp från sängen. har varit vaken i över en och halv timme men har legat kvar i sängen eftersom de är så vart och skönt här. Men nu börjar klockan bli mycket så det är dags för frukost för min mage börjar bli hungrig nu. så vi hörs snart igen, Pusshej.

Godnatt

Dags att säga godnatt nu. har kollat runt på en massa skor på olika sider och jag hittar så himla många så jag håller på att bli tokig.

LOVE SHOES
Hörs imorgon sov så gott nu alla

tar de lugnt

kände mig inte så pigg så jag gick och la mig i sängen för en stund sen. började svara på de kommentarer jag hade fått och samtidigt kolla på sex and the city. känns skön att bara ligga och ta det lugnt.

Dagens outfit


Jeans shorts - Mammas gamla jeans som jag har klipt av nyligen
svart body
avklipta svarta strumpbyxor
solglasögon
 mina nya armband med nitar
frans väska
och vita tygskor

Ikea

Hemma igen från ikea. Gick runt och kollade på allt typ. Men vi kom hem med nya porslin i en massa delar. riktigt snyggt. var de. de var avlånga och runda talrikar. Men det är kul att bara gå runt och kolla på saker och ting. Ville ha en så massa nytt till vi flyttar. Så därför blir det lite extra kul att kolla runt bara och önska sig en massa. haha 

Drar snart till ikea

nu är det dags att fixa i ordning mig. Ska åka med till ikea och gå runt och kolla lite. Så nu måste jag skynda mig.

Godmorgon

vaknade för enn stund sen och kände mig lite konsig. Kanske att jag är hungrig. är jättehungrig så det nästa gör ont i magen. men ändå känner jag  inte för att gå upp för sängen är för skön. men det är bäst jag går upp håller på och bli tokig nu för någon i huset bårar och det låter så mycket.

Nä n u blir det frukost. Puss

Har bakat en kaka.

Hej, för en stund sen bakade jag en kladdkaka som jag nu smackade och den vart både riktigt god och snygg haha


min goda och snygga kladdkaka. ;)

Vecko revyn


Köpte vecko revyn igår och då fick man med ett snyggt armband

Shopping

Hejsan hejsan.

Vart stan idag. Var till banken och fixade lite och sen kollade runt på stan med mamma. Vart en jeans väst med nitar och två armband ena ser ut som nitar och detta köpta jag på MQ som fortfarande har rea.


Armband från mq 99kr nu 49kr  



Jeans väst med nitar både fram och bak. från MQ 499kr

Var halva priset på 499 så det skulle vara ca 250 kr men när jag kom till kassan så vart den billigare än så. Då kostade den bara 149 kr så det var riktigt billigt.  

Godmorgon

Godmorgon på er alla! har varit vaken rätt länge men ligger i sängen och kollar på sex and the city och försöker ta det lugnt. Ska försöka hinne ner på stan idag också. Men vi får se.

Nu ska jag äta frukost, pusshej.

Godnatt

Dags att sova strax. Ligger i sängen nu och kollar på sex and the city avsnitt på första sesongen och har tända ljus och det är riktigt mysigt. Jag kan verkligen slappna av då. Men vi hörs imorgon igen. Puss och godnatt.

KOLLA JEANSEN SOM JAG SÄLJER.

Säljes: Bra pris på jeansen..

Jeansen jag har för försäljning kan man få bra pris på. kom med en kommentar vad dit pris är så kan vi diskutera så båda blir nöjda.

090727

Nu har vi haft några har som har kollat på varan lägenhet. Är riktigt trött på att rensa och fixa men vi måste ju. skönt att allt de är klar tills man flytter och att allt är klar så det inte blir stress innan.

Vi håller på och kolla på ikeas hemsida efter ny möbler och lite så får hoppas att vi hittar något snyggt.

Nu åker vi.

nu satte vi oss precis i bilen och rullar i väg från mormor och morfar och åker mot stockholm station. Mamma ska åka dit för att hämta DN kläderna. Det är ju DN galan på fredag och hon ska vara funktionär så då får man kläder och skor så alla har samma kläder på sig.

Mormors hallon är godast

Var för en stund sen nere i mormors trädgård med min bror och plockade hallon. Köpte hallon idag som jag käkade innan jag gick ner men mormors men mormors hallon slog mina köpa. mycket godare att plocka sin och äta direkt efter.




Dagen

Jaa, är då hos mormor och morfar nu. Men har varit här i några timmer eller inte precis här då. Direkt när vi kom så åkte vi ner till min moster och kusin och firade dom för de fyllde år. Så vi var där rätt länge och sen åkte vi tillbaka till mormor och morfar men jag åkte snabbt igen. för jag och pappa åkte ut och övningskörde och det gick så himla bra idag. men höll på och köra på en stor rovfågel som dök ner precis framför bilen men som han flyga undan. Men det gick rätte bra idag verkligen.

Så nu sitter jag ute med min dator och kolla runt lite. Vi ska snart äta så jag ska ta något gott och dricka och sen efter blir det hallon till efterrätt som jag köpte innan vi åkte hit idag. Hörs sen. Pusshej.

090725

Godmorgon på er!
Idag vaknade jag rätt glad. Blev klar med rumet sen igår. Så efter de direkt tände jag en massa ljus och la mig och kolla på film och slappnade av sen släkte jag alla ljusen och somnade direkt. Var så himla skönt. Sen idag när jag vaknade vaknade jag pigg och glad. 

Om en liten stund bär det av till mormor och morfar. Eller vi åker ner för vi ska till min moster och kusin som fyller år idag. GRATTIS. Har precis ätit frukost så nu ska jag bara klä på mig och ta de saker som jag ska ha med mig.  

090724

Städa, Städa, städa
Eller rättare sakt
Slänga, Slänga, Slänga

Slänger hur mycket som helst. Är nog upp i över 10 påsar med skit och 2 sopsäckar med kläder, en påse med skor och en jävla massa annat skit som gamla lampa massa skol grejer som inte behövs mm.

Jag är verkligen slut efter dom här dagarna. Men det börjar bli klart. Blir nog klar med allt slängade idag. Sen imorgon åker vi ner till moster och kusin som fyller år imorgon sen kommer hem på söndag sen då blir det bara att säda upp efter en för det har blivit rätt damit när man har dragit fram en massa.

Men nu ska jag fortsätta. Ska nog gå handla något gott lite senare så jag kan få tjocka.
Men vi hörs sen kanske.
Pusshej.

090723

Hej på er!
Det blir inte så mycket bloggande nu när vi har darigt igång med fixadet hemma. Idag har jag slängt en massa saker. En hel säck med kläder. och de är en massa till som ska tas. Men det blir bara att fixa lite till innan jag ska sov. Hoppas ni har haft en bra dag!

Pusshej.


Dagen

Hej på er! Idag har jag haft en slängardag. Jag har rensat ut i mitt tränings skop och slängt en massa kläder som inte behövs. Massa gamla träningsskor, vanliga skor och gamla jackor. Plus att jag började rensa innen på mitt rum.

Har inte berätta här på bloggen att jag ska flytta snart. 1 Sep ska vi flytta till en större längenhet så nu håller vi på och rensar och slänger en massa. Imorgon kommer jag fortsätta mitt rum. Men nu blir det mat. Hörs sen.

Today

Idag har jag varit dålig igen att blogga. Kom hem vid kvart över 9 imorse för jesper skulle in och jobba så då åkte jag med och klev av vid mig så jag gick hem och somnade nästa direkt eller vid 10 så skulle jag vila lite men somnade och sov ända till 12. Sen gick jag upp och kolla runt på mobiler på nätet och sen lite senare åkte hela familjen för att kolla möbler. så först vart de ett möbeloutlet och sen vart det ikea där vi käkade. Sen vart de lite stress så hem gasade pappa och jag hämtade min väska och sen körde pappa mig ner till bussen där jag mötte upp Jesper och sen åkte hem till han. Så nu ligger jag här i hans säng och har hans dator och kollar på allsång på skansen.

Framme

hejsan hejsan igen nu är jag hemma oss jesper äntligen. det var en riktigt långtråkig busstur kändes som att vi aldrig skulle komma fram.

090720

Hej på er! Har inte hunnit blogga idag och jag hinner inte nu heller. Ska om några min gå bort till bussen för att äntligen få träffa jesper.

Har varit och handlat och tagit en långpromenad. Har med min dator så jag kanske bloggar något mer. Hörs senare

Godnatt

Nu är det dags att sova
Godnatt på er alla! Sovgott.

Börjar bli trött

Börjar bli trött nu. Kanske de blir att jag går och lägger mig snart och kollar på film som vanligt.

Fruktsallad. Mums

Hej, träningen gick bra fat efter hade jag väldigt ont i baksidan av låret. Får se om det går över. Måste nog vila nu den.
Efter när jag kom hem så fick jag min namnsdags present. Det är så att pappa brukar köpa en chokladkaka till oss när vi har namnsdag. Men det vill jag inte ha. Jag ville ha fruktsallad så jag fick äpple, banan, apelsin och päron så jag kunde göra sallad. Riktigt gott var de. Har ätit hälften redan men nu blir det lite till och lite gott och dricka till.


Ska träna

Nää nu drar jag fan och tränar. hörs sen

Tråkigt

Hemma igen. Följde med min pappa och hämtade min bror. Men nu ligger jag i min säng och tar det lungt med datorn i knät. Har verklien hur tråkigt som helst. Undrar bara hur dagen kommer blir. Riktigt långtråkig tror jag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Orkar inte bara ligga här och ha det tråkigt. Har blivit för många dagar av sånt nu. men men jag får väl hitta på något. sätta på sig mjukis kläder och sen städa eller något.. nä fan jag vet verkligen inte.

Godmorgon min namnsdag idag

Godmorgon eller vad man nu ska säga.
Somnade sen igår igen så det vart att jag sov länge igen. Men ska göra ordning ett ägg till frukost och sen ska jag ut och ta min en promenad tror jag.

Idag har jag föresten namnsdag idag ä det faktiskt sara. Se när de andra kommer på de bara haha..

Tråkigt.

Sitter vid daton och lyssnar på gammal musik och kollar på gamla bilder. Det är riktigt sjukt att man kan komma håg olika saker genom att höra en låt som man har minnen till och att man kommer ihåg hela händelsen som när en bild tog. Vissa saker sätters sig på minnet, det kan vara både bra och dåliga saker. Har otroligt många bilder på när jag är riktigt glad men det kanske inte stämde. Men när man kolla tillbaka nu så tycker man det är bara en skit sak allt ihop. Men men det är saker som finns långt inuti en och kommer att finnas kvar där i all evighet men det är inte saker man tänker på varje dag direkt.


En bild från 2007




Hemma gjord pizza

Så nu har jag ätit middag. Idag vart det hemma gjord pizza! Riktigt god vart min som jag gjorde helt själv haha.


Liten pizza med parmaskinka, hela champinjoner och tomat. Riktigt god vart den.

Nu blir det film snart. Men lite gott och dricka mörk choklad med hallon bitar och färska hallon. Mums.

Dagens Outfit



Klänning från hm
Skjorta från Ginatricot
Skor från Skopunkten
Väska från Kappahl
Armbanden - pearis for gril och tomas sabo
Herr klocka - min brors
Och halsband - mormors gamla


Shopping


Randig tröja från hm 99kr


Ett stort linne som nästan är som en klänning. 99kr från hm

Mitt misslyckade kast från igår


Haha ser lite roligt ut. Men det var först gången jag någonsin ramlat när jag har kastat slägga.
 Men det ska väl hända alla någon gång.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Vart en ganska lång runda på stan ändå. Men det var trevligt. Köpte två tröjor från hm och hallon. Så himla gott.

Håller på och laddar upp bilder och en video på mitt misslyckade kast så det kommer snart så ni kan få se.. Ha de bra så länge. Puss

dags att gå

Sådär nu är jag klar för att gå ner till stan. outfit kommer senare.

outfit

min outfit idag var en kläning med dragkedja, jeans skjorta och tyg skor. Bild kommer sen när jag kommer hem

En promenad till stan snart.

Hej på er. Har inte så mycket att göra så jag ska klä på mig nu och gå ner på stan med mamma. Är så uttråkad.

090718

Godmorgon.
Vaknade för en lite stund sen. Har verkligen inte sovit bra i natt. Först kunde jag verkligen inte somna så jag låg och vred på mig hela tiden och tillslut så somnade jag men när jag gjorde det så började jag drömma en riktig mardröm. den var riktigt konstig och nu när jag vaknade så kändes allt jättekonstigt.
mår inte 100% bra heller så när klockan ringde imorse för att jag skulle gå upp och springa så gjorde jag det inte. Det gick verkligen inte idag. Så idag vet jag inte vad som händer kanske en tråkig dag i sängen. Nää fan jag måste hitta på något.

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig börjar bli lite trött men inte så mycket. Så det blir film innen på mitt rum sen sova. Fick tag i Jesper tillslut haha. Skönt att du är hemma igen. Har saknat dig så himla mycket.



Har fått bilderna från jespers student och från min som hans mamma tog.
Här är en bild när jesper precis har kommit ut och får en grattis puss av mig.

ÄLSKAR DIG MEST MIN BÄSTA VÄN!

Hemma

Hej, Nu är jag hemma igen. Riktigt skönt. Vart Donken inna stockholm. Ska nog gå och lägga mig direkt för jag är så himla trött. Ska försöka få tag i Jesper först.  

Dagens Outfit



Min outfit som jag hade innan och efter tävlingen


Tröja, linne och solglasögon från Ginatricot.
Leggings från Vila
skor från Skopunkten
Armband princes från sister
Armband tomas sabo
Herr Klocka  är min brors.


Tävlingen avslutad..

Så nu har jag tävlat klart. tävlingen tog över 2 timmar. Det var för att kvinnorna tävlade samtidigt som oss F19 och det var så många tävlade. jag gick iallafall till final men det var inte mycket mer. typ låg 7 inför finalen tror jag och sen var de en 8:e plats. Det gick verkligen inte bra idag. Resultaten var pinsama 33.76 eller vad de nu var. hur dålig som helst plus i det sista kastet så ramlade jag på rumpan och slog i handen rätt hårt. Men men jag har de på film så det får ni se sen kanske.

Sitter ni iallafall i bilen på väg hem. typ 44 mil åt skogen.


en bild från tävlingen


Framme i gävle

Nu är vi framme i gävla och vid friidrotts arenan. Nu ska jag börja ladda och byta om. Tävlingen börjar vid klockan 5 så jag har ju drygt 2 timmar på mig att värma upp och ladda nu.

hörs sen efter om jag har batteri kvar på datan då. Börjar ta slut nu.. Aja hörs sen.

Första stoppet.

Nu har vi gjort vårat stopp. Det vart på en rastplats vid Uppsala. Så jag käkade en god salad och satt en stund och njöt av solen och värmen.


Min goda coucou sallad.


Jag med min sallad och dator.

På Väg mot Gävle

Nu rullar vi mot Gävle. Får bara hoppas att det går bra idag. Man får hoppas på det bästa. Vet att jag kan kasta långt. Det ska bara funka så kommer jag göra det.
Bloggar sen vi första stoppet som blir nog nör vi ska äta lunch. Hörs sen.

Godmorgon

godmorgon på er!
Är hur trött som helst men jag tvingades upp nu för vi ska åka om en lite stund. Så nu gör vi i ordning salader och jag ska leta snabbt ihop alla tävlingskläder. Jag kommer ha då min dator med och blogga lite då och då.

Godnatt

Jaa nu är det dags att säga godnatt.. GODNATT PÅ ER ALLA NU!
Hörs imorgon. Kommer ha min dator med imorgon så jag kommer blogga i från bilen. Ha de så bra nu tills vi hörs igen haha..

090716

hej på er.
Har plockat fram min lilla dator igen och ligger i soffan och kollar på tv. Är rätt trött efter den här dagen. Började dagen med en jogging runda sen vart de en bil tur och sen handla och sen hem igen satt vi datan och sen fick jätteont i huvudet så jag la mig en stund på soffan. Sen hjälpte jag mamma att baka bröd och sen vart de middag och sen låg jag en stund till på soffan och kollade på tv. Sedan tog mamma och jag en promenad och de var riktigt skönt och huvudvärken släpte. Så nu då ligger jag här igen som jag började att skriva. Ska kolla klart på programet jag kollar på sen blir det sängen. Måste sova ordentlig i natt eftersom imorgon så bär det av till gävle för att tävla.

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv.

bloglovin

Dagens


Här kommer då dagens outfit.

Tunika är en gammal sak som jag köpte på hm
Leggings från hm
Svart skärp köpt på vingåker outlet
Liten väska från Åhlens
Solglasögon
från Ginatricot
Skor
från Belle shoes

Hemma igen.

Sådär nu är jag hemma från allt. Hann inte skriva att jag skulle bort. Var till strängnäs en snabbis för att hämta syrra så jag följde med. Sen var vi på ett ställe och kollade möbler och så. Sen åkte vi hem igen fast drog och handlade. Men nu är jag hemma och Nu blir det inte mer ut och åka eller så. Imorgon bär det av till Gävle ska tävla där imorgon och sen åker vi hem igen. Så det blir som en dags utflycket de hela. Så det blir nog bra. Ska svara på alla komentarer nu och kolla in några bloggar. Hörs snart igen. Kommer snart bild på dagens outfit. Puss på er

Joggingrunda

Hemma igen efter min jogging runda. Usch va jobbigt de var. 6km vart de i alla fall. haha

Godmorgon alla pigga och glada!

Hej bloggen och hej på er alla andra. Nu sitter jag i sängen med min lilla dator men är på väg ut. Jag måste vara hurtig idag igen. Har nämligen träningskläderna på och ska ut och ta en lugn jogging tur.

Så jag bloggar sen igen när jag kommer hem och då kommer jag svara på några komentarer och kolla runt mer då.
Puss på er.

Dagens Outfit


NY Oversize T-Shirt från hm , Jeans shorts från hm , Gladiator skor från skorett , Solglasögon från ginatricot , Hatt från hm och bad väska som jag köpte i vintras på rea från ginatricot.

TRÄNINGS OUTFIT


Rosa T-shirt märke soc från stadium ,  NY Byxor märke nike från teamspotia , Lila träningsskor märke Nike från stadium , Rosa Vattenflaska märke Nike från globalsport

Sommar sommar sommar


Bilder från idag när jag var till tuna och bada.


och en bild på syrran när hon hoppar..

Träning

Hej på er. Nu är jag på väg in i duschen efter träningen. Var död efter träningen. Tränade så jävla hårt idag så det är sjukt att jag klarade de. Började att springa 2000m sen körde jag en massa övningar och sen hoppa över häckar och lite så. Sen sprang jag 150m x 2 med max hastighet sen vart de 100m x 3 och sen 200m x 2 blä va jobbigt de var att springa allt de med 100% fart och sen vart de 800m ner jogg så bena var trötta efter de.

Pratade Precis med Jesper för första gången den här veckan. Kändes skönt att få prata med honom och höra hans röst lite.

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Kommer med inlägg igen efter.. PussPuss

hemma men ska iväg igen

Hej hemma igen och ska snart iväg igen. Ska byta om nu inför träningen. Hörs senare då kommer även bilder på min outfit för idag och bilder från när jag var och badade.

090715

Godmorgon på er!
Hinner inte skriva så mycket eftersom jag ska åka iväg. Idag blir det sol och bad. Ska bli riktigt skönt.
Så nu måste jag skynda mig. Vi hörs igen när jag kommer hem. Puss&Kram

Dagens Outfit


Tunika - ginatricot , Leggings - hm , NYA skor med nitar - Skopunkten

Hemma igen

Sådär då. Nu har jag varit ute och gått en timme och det var skönt men ändå jobbigt. Var rätt varmt ute så det vart jobbigt då at´t gå. Hoppas att det blir bra väder imorgon så man kan bada imorgon.

Dagen en så länge

Hej har inte blivit någon blogg idag eftersom jag åkte och tränade en stund efter att jag hade vaknat. Så jag sprang på badet cyklade körde en övning lår och sen en massa för axen. Så när jag skulle dusch så var jag helt slut och det bara rann om mig. Direkt efter så åkte vi och handlade tårta och sen åkte till Gun-Britt och farfar för att fika. Sen när jag kom hem så  kollade jag på film och nu ska jag ute och gå långpromenad med mamma.

Så jag bloggar igen när jag kommer hem. Pusshej ♥

Dagens outfit


Randig tröja - Ginatricot
 Svarta shorts - hm 
Vita skor (typ convers) - Skopunkten
Solglasögon - Ginatricot
Herr Klocka - Brorsans som han köpte i Spanien
 

Träning

Nu har jag kommit hem från mitt andra pass för idag. Nu vart det då nere på ip. Började med häck övningar och sen körde jag hopp över häckarna sen sprang jag lite 150m:s lopp och sen 150m häck och sen avslutade med att springa i trapporna och hoppa.  Så det var rikitgt skönt.

Får se va jag hittar på imorgon för träning. Ska sova på saken. Ska i alla fall köra 2 pass imorgon med.

Gymmet

Hej nu är jag hemma från träningen på gymmet. Sprang på löparbandet och sen körde lite ben styrka och sen körde jag lite för axlarna men det gjorde väldigt ont. Så det vart bara två övningar för axlarna sen vart de mer löpning. Så det vart rätt mycka springa idag så jag vart helt slut efter. Men det var riktigt skönt iallafall.

Dags för träning

Hej på er och godmorgon.
Har varit vaken en stund vaknade vid 9 att en okänd skickade ett sms och sen efter de kunde jag inte somna om. Om några min ska pappa och jag åka och träna på gymmet. Ska träna som en idiot den här veckan. Så jag ska nu fixa i ordning mig. Hörs senare.

Puss & Kram

Godnatt

Vill säga godnatt nu till alla! Ska sova eller jag ska inte sova direkt. Jag ska som vanligt kolla på film tills jag somnar som jag brukar göra när jag sover själv.

men godnatt på er alla nu iallafall.
Hörs imorgon.

Tävling

Jaha nu sitter jag hemma igen. kom hem strax innan 3 hem idag från mormor och morfar. Så då kollade jag på tv och sen käkade lite innan jag åkte och tävlade nere på ip. Idag tävlade jag i spjut, diskus och slägga. Bäst gick nog diskus idag där jag persade rätt mycket. Kunde ha fått ännu längre om jag hade fått på kasten. Spjut gick inte bra men det slutade ändå hyfsat bra och samma sak i slägga.

Spjut: 25.31 m
Diskus: Pers 24.09 m pers med över en meter
Slägga: 38.78 m


 





Bilder från sthlm och bilder på de jag shoppade.


Glada Jesper när vi åker hem.


Jag var också glad haha satt och käkade ben & jerrys så jag så glad så.


Mina nya skor



och dom här är också nya.


Och min nya tröja som jag köpte på hm,

090712

Godmorgon på er, Nu har jag vaknat till liv och har precis ätit lite frukost. Nu sitter jesper på bussen ner till göteborg och jag hoppas at  resan går bra nu. Släl befinner jag mig fortfarande hos min mormor och morfar men ska snart åka hemmåt. Vi har inte än bestämt någon tids exakt när vi ska åka bara.

Tänkte ladda in bilder nu från sthlm från i onsdags som jag lovade..

090711

Hej på er!
Nu kommer äntligen dagens blogg. Jag känner mig jättedålig när jag bloggar så här dåligt men jag har verkligen inte tid att sätta mig ner och göra det. Idag så gick jag och jesper upp tidigt för att åka in till Södertälje för att kolla på stan efter lite grejer till honon och fixa och så. Sen tog vi en lunch på nanyc's och det blev god tacotalrik. sen efter en stund så gick vi bort till stationen och väntade på våra bussar och sen när de kom så skildes vi åt. Nu kommer vi typ inte ses på en veckan kanske. Känns lite konstigt. Hur ska jag klara mig uten jesper? Men jag får en massa tid då under veckan så då har jag lovat mig själv att träna och då har jag även mer tid att blogga. haha

Men jag kommer sakna dig älskling så himla mycket nu när du ska åka ner till Göteborg.

Sen efter jag och Jesper hade skilds åt på stationen så åkte han hem och jag hem till mig. Kom hem och var i från lägenheten en halv timme senare. Packade bara upp min väska och packa ner till nytt och sen tog min dator och sen åkte pappa och jag nere till mormor och morfar och nu befinner jag mig här hos dom på deras varanda. Men ska om några min gå in för det börjar bli litre kallt nu. För en stund sendan så var jag och pappa ute och övningskörde i en timme. Det är det längsta jag har varit ute och kört. det roligaste var att det gick väldigt bra med. fick aldig motorstopp eller så. Hur kul som helst var det att köra.

Men nu ska jag kolla på film. puss och godnatt nu..


Grattis Jesper

Du kom in på skolan du sökte. Stort grattis älskling!
Älskar dig mest! ♥


090710

Hej på er.
Nu har jag lånat Jespers dator igen. Jag fattade inte varför inte jag tog med min. Men det går lika bra alla låna Jesper ibland. Just nu spelar han ändå tv spel..

Idag då har jag kollat på en sjuk film torkel i knipa eller vad den nu hette. Det var en teknad film som var så himla sjuk. Verkligen inte barn tillåten. Sen cyklade jesper och jag till kiosken och jesper spelade på friidrotten idag och jag tror han förlorar. Sen cyklade vi hem igen och då dog jag typ efter halva vägen. Var helt slut eftersom jag hade svårt att andas. Men nu mår jag bra igen. Har precis ätit jättegod mat och nu sitter bara och tar det lugnt och ska kolla runt på bloggar och så nu en stund..


bloglovin

Grått och regn

Hej på er! Det blir inte så mycket bloggade när jag är hos Jesper men det blir så man får inte den tiden som man har när man är hemma och sitter framför datan typ hela dagarna. 
Idag har det varit grått och trist hela dagen och regnat till och från.. Så idag har jag varit inne och kollat på film hela dagen typ. Sen var jag ute med Jesper och gick med hunbdarna. Då regnade det som tur va inte så mycket.. Men det var faktiskt skönt att röra på sig eftersom jag hade varit inne. jag var så himla snygg också när jag var ute med hundarna.  


det går tyvärr inte att vänta den på den här datan

hade då lånat en stor jacka sen hade randiga tröjan leggings och jespers mors rosa gummistövlar..


Älskling och jag

Dagen

Hej har inte blivit av med något inlägg idag. Det är för att jag och jesper åkte tidigt till stockholm för att kolla runt och se om det fanns något att shoppa och självklart så gjorde de. Jag köpte en stor t-shirt och två par skor. ett par med klack och ett par typ som comvers fast de är de inte. Sen köpte jag även ett par solglasögon till jesper. Det var nämligen så att han fick de som studentpresent så han skulle få välja ett par själv eller jag skulle ändå vara med och välja. Sen köpte jesper ett par gröna flip flop och ett läder armband skit snyggt var de. Sen käkade vi på donken så jag är fortfarande mätt. Vi gick hur mycket som helst men tillslut vid 3 så bestämde vi oss för att åka hem. Så vi fick och köpte oss glass och sen sprang till tåget.
Sen när vi kom till södertälje så åkte vi direkt till täljehallen för att kolla på basket. Så det var först en annan match och sen var det sverige. Sverige vann idag och de var riktigt kul att de. Efter så åkte jag med hem till jesper igen och nu befinner jag mig i hans säng och har fått lånat dator. Men ska nog försöka få jesper hit så vi kan kolla på film inne på hans rum. Han har nämligen köpt tv så det är perfekt att ligga i hans säng och kolla på film nu.

Bilder på mina skor och t-shirt kommer när jag kommer hem och även bilderna från tåget.


Puss på er och godnatt


Så fin

När jag dör vill jag ha en guldkista som Michael Jackson..

Ska snart åka

Nu ska jag packar mina saker för jag ska om en halv timme ta bussen för jag ska träffa Jesper innan vi ska på basket. Sen efter åker jag hem till honom sen imorgon ska jag och Jesper till sthlm. Får se om jag bloggar något mer när jag kommer till Jesper.

så om vi inte hörs så ha en bra fortsättning på dagen som är kvar.

Dagens Outfit


Jeans skorta - ginatricot
Skärp - Lindex
Leggings - Lager 157
tygskor - Skopunkten
Väska - Kapphal
Armband - tomas sabo

Nya toppen


Min nya tröja jag köpte på hm idag. 129kr

Hemma igen

Hemma igen. Tog en stund inna Ellinor skulle höra av sig. Men tillslut träffade jag henne så det var trevligt. 
Vi måste ses snart igen och en längre stund Ellinor...

Sen vart de efter en runda på hm. Hittade en jättesöt klänning och en topp. Men det vart bara toppen idag. Bild kommer senare efter jag har fixat med maten.

På vägen hem från stan så handlade jag lite gott och pulver soppa. Orkar inte laga värsta maten till bara mig nu när jag är hemma själv. Så det vart de och nötter, godis och fixa bröd haha. Tjocka ska jag göra. Haha


Usch gillar inte.

Jag gillar verkligen inte att vara själv eller sova själv. Det är något som jag inte tycker om. Men något annat jag inte gillar är att vänta. VÄNTA OCH VÄNTA. haha

Ensam

Hej på er. Tog sovmorgon idag till 11 eller jag vaknade då. Hade inte tänkt sova så länge.
Var lite osäker på vad jag skulle göra idag men nu är det typ bestämt. Ska nog träffa Ellinor och Viktor nere på stan och sen ska jag bara vara hemma själv hela dagen. Mamma och brorsan åkte precis till mormor och morfar och syrran är där redan och sen drar pappa till jobbet direkt typ och jobbar kväll så han kommer hem jättesent. Så då blir det att jag blir ensam hemma och det gillar jag verkligen inte. Hatar verkligen de. Men det blir väl att jag kommer sitta här och tråka.
Men det blir säkert bra. ska ni se.

Ha de bra

Godnatt. Kudden nästa

Nu är det dags att säga godnatt. Måste sova för jag mår inte toppen. Så det är bara att krypa ner i sängen och sova och kanske kolla på film. Eller såklart de blir film. Måste kolla på film innan eller tills jag somnar. Kan inte somna utan film. Jaa jag vet att jag är knäpp. Men jag måste ha på något så det inte känns som att jag är skälv.

Aja nu blir det att borta tänderna och sen är det huvudet mot kudden och det ska bli otroligt skönt. Sovgott nu på er alla. VI hörs imorgon!

Beck.

Ny duschat och ligger ni i soffan med morgonrock och handduk runt håret. Ligger nu och väntar på att reklamen ska ta slut så beck kan börja. Har sett alla beck säkert 100 gånger om inte mer. kan hela filmen utan till men ändå måste jag se den haha. Så nu har jag dukat upp med saft och en skål med popcorn. Mums så gått. Nä nu ska jag lägga ner datan för nu börjar de igen..

Resultat

Tävlingen gick sådä. Eller resultatet var helt okej. Men de var kallt. kastade iallafall 39.53 så det var inte så illa. Video kanske kommer senare eller inte. orkar inte lägga upp nu för de tar sån tid. Ska iställert dusch och så nu. Puss på er

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2006/sl_gga_1156537653_9724805.png

Snart dags för tävling

Nu är det snart dags att åka. Ska nu byta om sen tar jag bussen till ip där jag ska tävla i slägga.



Nu jävlar ska jag snurra på bra idag och kasta långt.

98 år och tränar friidrott varje dag. Så vill jag också bli


Jag ville också bli så. Typ 100år och hålla på fortfarande med friidrott. Så kul tant som helst ju.

huvudvärk fortfarande.

Jaa idag är jag verkligen trött. Huvudvärken sitter i fortfarande så det har ännu inte blivit av att jag har dammsugat än. Men är nu uppe iallafall och ätit lunch. Det blir nog alvedon och sen setter jag igång med städandet.
Hörs igen snart

Vilken smäll

Godmorgon.

Jag vaknade verkligen inte på rätt sätt idag. Vaknade klockan exakt 9 av att det blev en jävla smäll inne på mitt rum. Så jag reste mig från sängen och kollade ner på golvet. Där låg min spegel som hade rasat från väggen och vält ut alla saker jag hade på bordet. Men inget gick sönder som tur va.

Efter den smällen så vart att jag låg kvar i sängen och kollade på tv och hade jätteont i huvudet. Jag tror att man får huvudvärk när man vaknar på det sättet som jag gjorde. Men nu har jag pallat mig upp och hämtat frukost iallafall. så nu blev det frukost på sängen med datan och djävulen bär prata på tv.

Idag ska jag då dammsuga och fixa klart inne på rummet för det hinner jag nog nu på dagen innan tävlingen för idag är det grått och trist ute så det blir inte så varmt inne på mitt rum. Så det går nog bra att städa på dan idag. Sen som sakt blir det släggtävling och idag vill jag kasta långt så jag ska försöka med det.

Men nu ska jag fortsätta äta min frukost och kolla på filmen. Ha en bra så länge. Hörs sen


dator och frukosten

Godnatt,

Dags att säga godnatt nu. Nu blir det film och sova för min del.
Puss på er alla. Godnatt på er!

Städningen snart klar

Hej, Nu har jag nästan städat klart. Det tar så himla lång tid att städa när man har det så stökigt som jag hade det plus att det har varit så himla varmt. Det är så att solen ligger på mot mitt rum hela dagen så det går typ inte vara där inne för det känns som att man är i en bastu. Så jag har ju städat på kvällarna. Men nu så är jag nästan klar. Det bler dammsugning imorgon.

Så nu ska jag bara ta bort de sista efter att jag har kollat runt på datan klart. sen blir det att lägga sig i sängen och kolla på film tills jag somnar.

Diskuskast


Här är det längsta diskuskastet för idag

Diskustävling med blodig tumme

Nu är jag hemma från tävlingen. Gick inte så bra som jag ville det skulle gå. Råkade precis innan jag skulle åka skada min tumme så när jag var nere på ip så ran det en massa blod. Så det var inte det lättaste att kasta diskus då. Men men det vart 22.49 i alla  fall. Det är runt mitt pers iallafall. Efter tävlingen så gick jag bort till grusplan och tränade slägga och de gick rättbra. Fick på ett bra kast. Så imorgon har vi bokat att de ska vara tävling i slägga. Så det blir nog bra.

Ska ladda in filmerna på idag nu. Så de kommer snart på bloggen.

Paus.

Nu har jag tagit mig en paus från städadet. Ska försöka fixa med min dator nu och äta lite. Ska nog tävla kl 5 idag i diskus. Så då måste jag käka och börja fixa med alla saker till de.

Städning igen

Goddag på er. Har varit vaken i flera timmar men har inte orkat blogga. Har kollat på film och nu ska jag börja städa. Det gick inte så bra att städa i går för det var för varmt inne på mitt rum då. men nu är det svalt ut så då är det inte så varmt här inne så jag ska börja på engång. hörs senare! Puss

Godnatt,

Det gick inte jättebra med städningen. Plockade upp alla kläder iallafall. Få fortsätta imorgon istället. Det är för varmt för att städa.

Ville bara säga godnatt nu också. GODNATT PÅ ER ALLA. VI HÖRS IMORGON!

Önske outfit


Så här vill jag se ut i sommar när de är kallare väder.
Äger liknade själv.

Städning

Usch är så himla trött. Har precis ätit mat och innan de så började jag städa mitt jättestökiga rum. Ska fortsätta med det nu hade jag tänkt. Men jag blir nog inte klar idag. Ska plocka upp alla kläder och saker idag och sen får jag damsuga imorgon tror jag.

Men vi hörs senare om jag orkar.


En månad efter

Nu är det en månad sen jag tog studenten och det känns lite overkligen fortfarande. Eller nu känner jag mig rätt lugn eftersom jag har fått besked om att jag får börja på Bosön till hösten och det var jag väldigt nervös över om jag skulle få det eller inte. Men nu är det klart iallafall.

Nu har jag också fått mina slutbetyg också. fick de igår och det såg jättebra ut tycker jag. Är rikitgt nöjd med med min betyg. trodde aldrig att jag skulle gå ut gymnasiet med sånna betyg faktiskt.



Fick 8 st MVG, 7 st VG och 11 st G


är mest nöjd med vårterminen jag avslutade med. Det var riktigt tugnt så och i höstast var jag så trött på skolan men jag lyckades att jobba i kapp.

De ämnen jag hade nu på vår terminen var

Arbetsmiljö och säkerhet VG
Idrott A MVG
Idrott B MVG
Hemsjukvård VG
Sjukvård VG
Specialidrott D MVG
Människan socialt och kulturellt VG
Svenska B G
Projektarbete VG

Så jag slutade verkligen bra sista terminen

TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE MIG.
TACK ÄVEN ALLA KLASSKOMPISAR OCH LÄRARE


Nu har jag gjort videona

Jaa nu har jag då fixat med videon och med bilderna och varit ute och gått.
Efter att jag hade varit ut och gått så kollade jag på film och käkade glass. Nu så ska jag fixa med lite andra saker.


Video från släggträningen igår


Här har ni en video från släggträningen jag gjorde igår.. 

Ut och gå nu

Ska nu ut och gå. Hörs senare. Då ska jag försöka hinna med alla annat som jag ska göra idag..


Bildvideo från världsungdomsspelen 2009


Filmen snart klar

Godmorgon eller godeftermiddag eller vad de nu är.
Sitter och har gjort färdigt filmen jag skulle göra. Så nu håller jag på att sparar den och det tar sin tid och sen efter de ska jag ladda in den på youtube så jag kan lägga upp den här. Skulle också försöka hinna med idag att lägga in video på när jag kastar slägga men det blir väl senare ikväll. För jag ska nog ut och gå med mamma om jag nu orkar. Men de gör jag nog.

Men jag lägger in filmen och så sen. Vi hörs.

Godnatt, hörs imorgon

Godnatt på er alla!
Imorgon ska jag försöka hinna med en massa jobb på datan som jag inte gjort under veckan när jag har varit oss min älskling istället. 

Så imorgon måste jag bli klar med de. En video med bilder från Göteborg plus kanske några bilder där ifrån med. och sen även försöka få in videon från släggträningen. Så det blir att jobba med de imorgon under dagen. 

Puss på er alla! och GODNATT på er med. ♥ 

Firar med glass

Hej på er igen.
Nu är jag hemma. Tog bussen hem från Jesper och åkte direkt till maxi oh hämade min brev som jag skulle hämta ut som var mitt slut betyg. Blev rikitgt nöjd faktiskt. Sen direkt efter så var de träning. Kastade jävligt bra idag igen i slägga. Jag hoppas verkligen att jag kan få in en klipp från när jag kastar så vi kan få se.
Efter träningen så åkte vi direkt och handlade och sen hem och käkade middag och kollade på friidrotten som gick på tv. och sen nu vart det efterrätt. Ben & Jerrys glass och martini asti att dricka. Mums det vart att fira idag För mina betyg kom och att mamma har semester nu.

Nää usch känner mig inge pigg så jag måste nog sova nu. Kommer kännas så konstigt när man ligger själv och har ingen brevid sig. Men jag måste väl lära mig om jag nu ska flytta.

mupp på dig

hej på er!
ligger här och har så ont. jesper sitter bervid och bara kallar mig mupp hela tiden så jag bli sur och nu sitter han och skickar sms från min mobil till hans egna. ibland är han verkligen en mupp. haha.. nää nu säger han att jag bara bloggar och mupp för de så det är nog dags att jag slutar skriva... pusshej..

Snart dags

Nu är det snart dags. Vi ska fixa till oss och sen åka och kolla på jesper när han dömmer innan vi åker till basketen. Börjar fundera om jag ska hem eller inte. Känner inte för att åka hem till en varm äcklig lägenhet innen i stan. Nä fan det tror jag att jag struntar i. Måste bara fråga jesper om de är okej att jag stannar. Men de är de nog.

Nä fan det luktar väldigt gott. Jespers mamma håller på och bakar bullar och det luktar så himla gott.

Promenad i värmen

Nu har jag prcis varit ute på en promenad med hundarna. var skönt att gå lite men de var jävligtvarmt. Men de är skönt de. vill ha de varmt. Har verkligen börjat fått en bra bränna nu med som jag kan jobba mer på. 

 

Dagen

Hej på er!
Idag tog Jesper och jag sovmorgon och det var riktigt skönt att sova ut. men jag vaknade ändå kanske tidigt men somnade om som tur va. Sen vart de stranden. Riktigt jävla varmt var de idag men de var riktigt skönt att doppas sig. sen hem till jesper igen, käkade och sen duschade och nu ligger jag in hans säng och lånat hans dator. Får se vad som händer. Jesper ska snart i väg och dömma och sen ska de nog på basket men vi får se.

Dagen

Godkväll på er!
Inlägget från imorse kom inte in för det vart lite konstigt. Men dagen då. Jo vi åkte till skäörholmen och gick runt en massa varv runt och runt 1000 gånger. Jag köpte inget för jag hittade inget för det vart bara jobbigt. Köpte bara vitamin dricka, jordgubbar och en islatte och det köpte jag bara för att piggna till. Sen efter så åkte vi och då hoppade jag och Jesper av hos mig och sen var vi där en stund och sen åkte och tränade nere på ip. Det vart lite slägga förs som gick skit bra. Kan kanske lägga in ett video klipp senare med det bästa kastet. Lyckades jättebra med ett och några lyckade jag bra med. Sen vart det diskus för att Jesper skulle få testa och jag tyckte det gick faktiskt bra. JAA Asså för mig.. haha nä då det gick bra för jesper med. Jag tyckte han var duktig. Sen efter åkte vi hem till mig igen käkade, duschade och sen övningskörde jag hem till jesper. det gick sådär. riktigt bra i bland och dåligt ibland. Men så är det. Men nu ska jag och jesper kolla på film. Det blir inget mer blogg idag. Så jag säger godnatt nu. Pusshej


Utkast: Godmorgon! har ...

Godmorgon!
har precis packat mina saker och väntar nu på att jesper ska packa klart och klä på sig och att de andra ska bli klara.
Idag är det Skärholmen som