Gurkspelen

Jag, B-E 27/7 Anna 28/7

Hej. Jag orkade inte skriva igår för vi kom hem så sent från västerås.. Jag kastade slägga och Björn-Erik hoppade höjd..

Släggan gick väl sådär.. 33,07 blev det 11cm från årsbästa.. Det var det ända kastet som blev godkänt resten kastade jag långt utan för, släppte slägga för sent.
För Björn-Erik gick det väl okej för också. tror han hoppade 156 var nära på pers höjden 161.. Det tar du nästa gång.. : )

Idag; Tävlade jag inte så jag var bara där och kollade.. Björn-Erik skulle springa 200m men han mådde inte så bra så då tävlade han inte.. Men Anna skulle tävla i kula och det gick väl bra.. eller jag vet inte on hon tyckte va så bra för hon vill stöta över 8m men så långt blev det inte för henne idag..

Imorgon; tävlar jag i kula, Anna i spjut tror jag och Björn-Erik i 100m om han mår bättre..

Bilden: från släggan igår, Björn-etiks höjhopp och sen Annas kulstöt idag!


Mitt i natten haha

Haha jag kom aldrig till sängen.. hehe var inte såtrött så jag satt kvar här vid datan.. Är nog inte så trött bara för att jag sov så länge.. Men nu börjar jag bli trött haha kl är över 2.. Men men jag ska gå och kolla på filmen jag skulle ha gjort för två timmar sen.. bättre sent än aldrig.. men men

Sov så gött nu
L.Johansson

Lördag, 21 Juli

slott

Igår var vi på Tullgarns slott. Det var jättefin och rummen i slottet var jättefina.
Har inte så mkt att skriva men det var jättefint och jag säger bara åk ditt och kolla.. Den 45min långa vandrigen i slottet var roligt .. Allt lika kul att se hur kungligheter har haft det..


L.Johansson framför slottet

IDAG;
Har jag inte gjort så mkt bara varit hemma och slappat.. Vaknade halv 12  :S hmm var väl trött.. men men 
Sen idag så gick mamma och jag till coop och handlade sen kom pappa och hämta oss. 
Sen efter det har jag typ varit här vid datan och kollat runt på bilddagboken och gjort lite bilder.. 
Som den här..   



och några till ...

Men nu ska jag nog gå och sova eller jag ska nog sätta på en bra film och kolla på den och sen sova.. :)
 
men men sov så gott alla!!

Puss&Kram
L.Johansson

Torsdag 19 Juli



Idag har jag namnsdag..
Det är Sara idag.!

Sara Emmelie Louise Johansson

saknar er tjejer..

saknar er tjejer..
Saknar er så mycket.. Längtar tills skolan börjar igen 28Aug
Då ni.. Då kommer vi fyra slå allt och alla!

LouiseJohansson
<3
ÅsaEriksson,EllinorBrånn&RebeckaLindh



Idag; har jag inte gjort så mycket bara varit och tränat. Sprang uppe i kusen 5km och sen sprang jag ner till IP och tränade lite kula..
Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film. Sov så gott nu alla!

Puss&Kram
L.Johansson

PEAB-SPELEN



Hejhej! Jag skulle skriva om hur det gick på peab-spelen men kunde inte göra det förens nu..

Tävligen gick rätt bra för mig och jag gjorde väl helt okej resultat.. I kulan kom jag 2:a på 10,64 och i spjut kom jag 3:a på 26,06 och kom jag 3:a i tresteg också på 9,42 tror jag det va.. Så tävligen gick bra för mig men i tresteget hehe jo det va bra resultat för att vara jag.. men jag råkade sätta spikarna i vaden i uthoppet i tresteget så jag fick jättefina streck på hela vaden.. Inte så skönt :( Men men så går det..


Trea,tvåa,trea

<--- Och sen min fina vad!!





Lördag, PEAB-Spelen

Hejhej eller godmorgon. Ska åka snart till Eskelstuna och tävla på PEAB-Spelen .. Ska vara med i grenarna Tresteg, spjut och Kula.. Efter tävligen ska vi åka hem till mormor och morfar och stannar där till imorgon kväll..

Skriver hur det gick på tävligen när jag kommer hem igen imorgon, eller om jag kommer åt datan oss mormor..

Spjut Olyckan

 
Franska längdhopparen fick spjutet i ryggen av finska spjutkastare.. 

Fy fan säger jag bara.. det var hemskt att se det för en liten stund sen..
Säder bara FREDAG DEN 13:E

Nu ska jag kolla vidare på friidrotten.. Och jag hoppas att det går bra för franskmanen, och jag hoppas Tero Pitkämäki kan sova i natt.. Jag skulle drömma mardrömmar om detta..

Fredag

Igår när jag var nere på stan och köpte jag en klänning ju och idag ångrade jag mig att jag inte köpte en annan klännig. Jag testade en vit och den var inte fin på men mamma köpte en svart och då tänkte jag att jag inte kunde köpa också i svart som hon.. Men idag så testade jag mammas och den var ju lite förstor så då kan man ju inte låna den av henne så då bestämde jag mig för att gå ner till stan och kolla om dom hade kvar någon i min storlek, och det hade dom så då köpte jag den.. Man jag tror jag ska sy om den lite.. Ska ta med den till mormor och se om hon kan hjälpa mig med det. Ska åka till mormor efter tävligen imorgon och ska vara där tills söndag.. Så det blir ju jättebra för då kan mormor och jag fixa till klänningen lite.. :) 
                        
ny..
Den nya klännigen.. Köpte den på vila som den andra igår och
det här klännigen var också ett fynd 50kr bara på rean..
Har fyndat bra nu.. två klännigar för 150kr

Sen förra vecka så köpte jag två tröjor på mq på rean!!

samma model på båda .. jattesöta tycker jag och jag fynda där också 99kr /st
Sen köpte jag leggins och solglasögen också! 
                finns mer bilder på 
http://slaggkastare.bilddagboken.se







TÄVLING IMORGON!! i Eskelstuna ska tävla i Kula, Spjut och Tresteg


Ny klänning

Hej igen!
Blev inte så tråkig dag inne hela dagen. Efter det hade slutat rengnat så gick mamma och jag ner till stan.
Vi var inne på JC där jag hittade en jättefin tröja men jag köpte inte den.. Men jag ska nog göra det en annan dag för den var jättesöt! Men sen gick vi in på VILA där jag hittade en jättesöt klänning som jag har tittat på förut och nu skulle jag bara ha den.. Det blev ett jätte fynd tycker jag 100kr kostade den bara! Mamma hittade också två känningar som också var mkt billiga!


Den fina klännigen som jag köpte idag.. En vit ballongklänning med en rosset

  
  


Torsdag!

Usch va tråkit väder !! .. Det bara rengnar och rengnar när ska rengnet ta slut ? Hoppas det blir bättre väder.. Ville inte ha rengn på lördag när jag ska tävla.. 

Men mer om tävlingen skriver jag om i morgon.. 
Så kolla in min blogg då .. 

Puss&Kram
L.Johansson
 

Tisdag

Hejhej.. Idag har jag inte gjort så mkt eller lite har jag gjort.. hihi :P nämen jag vaknade idag vid 9 och låg och kollade på tv en stund sen vid halv 11 så stack jag ut och sprang, och då hade varken brosan och mamma vaknat.. Sen när jag kom hem så ställde jag mig i duschen, och när jag kom ur duschen så hade brosan vaknat och satt inne på sitt rum och spelade wii så då satte jag mig också där och kollade på och sen fick testa men det var mkt svart spel.. :P
Sen efter en stund av spelade på wii så blev jag lite sugen på att spela os 2004 på playstation 2 så vi gick in på syrrans rum och hämtade PS2 och stälde det på mitt rum så började vi spela os.. det var mkt roligare än det där spelet som jag fick test på wii. Och det var väl roligare för att det är friidrotts grenar man kan spela..

Sen efter vi hade spelat klart så gick brosan jag och mamma ner till stan och skulle kolla efter nu spikskor till mig på stadium.. och dom skorna jag ville ha fanns så då köpte mamma dom till mig.. :)


Fredag, Lördag, Söndag och Måndag

Hejsan.. Det var ett tag sen jag skrev nu.
Ja vad har hänt de senaste dagarna.. Jo i Fredas fick jag min nya garderob som jag i lördas sätte i hop den eller mamma och Björn-Erik.. hehe jag var med lite..  Men det tog en evighet att sätta ihop den, den var jättejobbig och beskrivnigen fattade man inte.. Men me´n vi fick ihop den efter några timmar.. typ 5-6 timmar.. :P Så nu står den inne på mitt rum och är jättefin och alla mina kläder har kommit in.                                                                        

Igår var jag i hölö och kollade på ridtävling.. Det va tråkit väder, rengnade och jag frös var där vid 8 och var hemma vid 5 ..  Men det va kul att va där med Ellinor..
Sen när jag kom hem i går söndag efter tävligen så kom farfar och Gun-britt hit och vi käka tårta också..

Idag vet jag inte riktigt va jag ska göra.. ska väl sitta och slappa och sen i kväll så är det träning.. Och sen idag fyller mamma år.. GRATTIS!! det var därför farfar och Gun-britt var här igår och käka tårta ..
         


   
 

Onsdag 4/7

Idag träffade jag sandra och det var trevlig .. Var länge sen jag träffade henne. 
Vi träffades nere på stan och sen gick runt lite och kollade men vi snacka så mycket så jag vet inte änns om jag kollade på kläder som jag skulle gör.. Men men jag får ta det imorgon eller någon annan dag.
Efter en stund på stan så åkte vi hem till henne och hon skulle laga mat så vi gjorde det.. (Kyckling gryta och pasta) Det var järregott. Sen efter det kom pappa och hämtade mig efter som jag skulle åka på tränig. Jag hade packat en väska med träningskläder som han tog med sig till tränigen så jag kunde byta om där.
Jag tränade Tresteg idag och det gick jättebra och sen sprang jag två 400meters lopp och sen efter det var jag jätteseg i bena.. men nu är det bra igen :P 

 


Världsungdomsspelen

Världsungdomsspelen, Göteborg Ullevi 29/6 - 1/7 07
Ullevi

Hej .. Nu var man hemma från göteborg.. kom hem vid 00 i natt.. orkade inte skriva i bloggen när jag kom hem och sen när jag vaknade.. Det var jätteroligt nere i gbg och världsungdomsspelen. Åkte ner till gbg i fredas och sen kom hem igår. Jag tävlade på Lördagas i slägga och det gick inge vidare. Och sen tävlade jag i kula i går och det gick sådär.. det gick väl inte så bra men ändå inte dåligt efter som jag hade ont i min handled..

I lördas var jag på liseberg och det var jätteroligt och gick runt där med lilla Clara och det va roligt.. Haha vi åkte 5 personer i stocken haha.. det var Pappa, Jag brosan sen Clara och hennes pappa Kimpa.. Och jag kan säga att jag blev blöt.. eller JÄTTEBLÖT! Jag satt längst fram och fick allt i knät och i ansiktet.
Clara ville inte åka balder men efter ett tag hade hon bestämt sig för att åka och vi gick bort för att åka och just då när vi kom dit och skulle ställa oss i kö så slutade balder att gå. Den fastnade på vägen upp.. och där satt som och dom fick sitta där rätt länge. Men när klockan var 23,10 så sa dom att balder hade öppnas igen och vi sprang bort och åkte den.. Rädd vara jag för att den skulle fastna igen.. men det gick bra .. Vi fastnade inte..


Kula Slägga