min dag

Idag på sommarskolan så kom det ett åsk moln som aldrig kom över oss. detta var tur, men några droppar fick vi på oss. Resterande av dagen har varit fin och varm.

Idag gick jag även ner på stan för jag skulle möta upp Jesper men jag var lite tidig så jag hann köpa örhängen innan. sen följde jag med jesper hem och där passade vi hundvalparna. tog en massa bilder som ni får se sen.

jag har tagit årets första dopp i sverige i år. detta skedde på åby näs i hölö.

nu ska jag sova hörs imorgon


medicin

Har riktigt mycke gräs allergi just nu. Nyser och de kliar i näsa och ögonen. Så de fick bli att åka till apoteket och handla lite. Får hoppas att de hjälper.

fick även bli försvarets som nu har kommit ut med ett solskydd för läppar och näsa. Bränt mig idag lite på läpparna så jag får smörja in mig med de nu.


Glass & Outfit



OUTFIT
T-shirt - Lager 157 egna märke
Jeans shorts - H&M
Converse

gick förut och handlade glass med brorsan. Vart en ben & jerry's och jag tryckte i mig nästa hela på engång. Älskar den glassen med kola smak. Men de finns lite kvar så de räcker tills imorgon.. :)

Böneutrop




Här kommer lite böneutrop från alanya.
Tyckte att de var riktigt häftigt s¨å jag spelade in ljudet så lyssna på de.


BILDER Alanya 4








Ny väska


Här ser ni framsidan och baksidan



Glömde visa att jag fick en gammal väska av mormor när jag var där i helgen. En riktigt cool gammal mocka väcka.


Löpning idag fram och tillbaka

Nu är andra dagen avklarad. är riktigt slut idag var så att vi sprang till ip imorse och sen hem igen efter att vi slutade på friidrott skolan. Så idag har man rört på sig ganska mycket.

Så nu ska jag ta en kall dusch sen ska jag och brorsan gå till affären och köpa hos glass. De har vi gjort oss värda tycker jag.


Första dagen avklarad

Nu är jag hemma igen efter en varm och solig första dag på friidrottskolan. Ska ta lite och äta och sen dricka en massa för de har jag varit dålig med under dagen. Sen blir det att åka tillbaka till IP och träna. hoppas att jag inte är lika seg då som jag känner mig just nu.

friidrottskolan drar igång

Godmorgon!
Nu håller jag på att fixar mig i ordning för jag ska iväg och jobba. Är Ledare på sommar friidrottskola så då ska jag jobba mellan 10-14 idag på ip och detta kommer jag göra varje dag till torsdag denna veckan och sen nästa vecka också till torsdag. Det är ett skönt sommarjobba att få röra på sig och vara ute plus att de är ett jobb med de som jag älskar typ mest, FRIIDROTT

Vingåker & Lager 157



Långklänning från vingåkers fynd tält. Fick betala 200kr för den. 



skor från scorett outlet i vingåker. 200kr



två t-shitar från Lager 157 fick 2 men betalade för en 100kr



Jeans från Lager 157 250kr


 

Bilder från midsommarafton







BILDER Alanya 3







BILDER Alanya 2










Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har varit hos mormor och morfar över midsommar-. Därför de inte blivit något bloggande. Men nu är jag tillbaka. Så nu tänkte jag ladda upp mer bilder från Alanya och sen kommer även bilder från helgen som har varit riktigt bra. Midsommar då hos mormor & morfar sen igår vart de outletet i vingåker och sen lager 157 idag. så de kommer även bilder på mina köp.


BILDER Alanya 1






































Väntade på min säng.



När jag kom hem igår så låg alla tidningar och väntade på mig på min säng. Eftersom jag missade kungliga brölloppet som jag faktiskt var intresserad av så köpte mamma och pappa tidningar till mig och så.
Plus att jag hade fått en ny bok. Sex and the city på engelska så nu ska jag försöka läsa den.

Sex On The Beach



Låten som spelades mest vid poolen på hotellet.
Den satte sig på hjärnan rätt bra.

Bästa veckan någonsin .

Va de känns konstigt att vara hemma. Va konstigt de känns utan att ha Jesper vid sin sida. Vill tillbaka till värmen. Här i sverige så är de sommarvärme men de är inte som anlanya. De är kallare här och jag frös när jag kom ut från arlanda. Kändes skönt att åka hem men man ångrade sig snabbt igen när planet landade i sverige. 
Men de har varit en riktigt bra vecka den bästa veckan någonsin. Så skönt att vara i värme, sola och bada och bara lata sig. 



 


HEMMA!

Nu är jag hemma och har nu orkat till datan. Orkar verkligen inte skriva så mycket idag men  det blir nog en massa imorgon och även en massa bilder.

Men resan och allt gick bra. Vi vart 55 min sena till arlanda men de var inte mycket. Men hörs imorgon

PUSSSSSS


Alanya rapport 5

Hejsan po er alla. Nu ar de sista dagen för oss har ı alanya. 
Idag sk vı po marknad och hoppas po att vı ska hıtta fina fynd. Vı har precıs varıt ı poolen och tagıt oss ett dopp ıngen solning idag.

Men nu ska vı köpa godaste glassen Magnum mandel vıt med smo mörka choklad bıtar i. Det ar en favorıt hos mig.

Sen blır det att börja packa lıte sen ata lunch och sen marknad. 

HA DE JATTEBRA! 
Vı hörs nar vı kommer hem ımorgon.

Puss po er alla

Louıse & Jesper  

Alanya rapport 4

Idag har vı ınte gjort mycket bara latat oss och tagıt de lugnt.
Pressat det sısta och nu börjar aven Louıse fa lıte farg.
imorgon ar det marknad sa vı ska dıt och kolla efter om vı kan göra lıte fynd samt att vı maste packa vara vaskor for vı aker tıdıgt pa Onsdag morgon.
Nu ska vı försöka hıtta en skon resturang som vı skall ata pa far se vad de blır ıdag.

Ha det bra

Jesper och Louıse

Alanya rapport 3

Hej nu va det ett tag sedan nı horde nagot fran oss men vı lever fortfarande.
Louıse trodde det skulle blı samre vader nar hon kolla pa tv ı fredags och det stammer delvıs.
Det har varıt mer moln pa hımlen men solen har ocksa tıttat fram langa stunder.
Idag har vi stekt ganska mycket och man borjar se att vı borjar fa lıte farg. vılket ar valdıgt skont.
Nu pa kvallen skall vi besoka Alanya stad och eventuellt gora lıte ınkop.

Idag ska vı aven testa doner kebab med brod. Vılket ska liknas med kebab med brod ı Sverıge sags det vı far val se.

Ha det bra sa kommer mera rapporter senare

Kram

Jesper

Alanya rapport 2

Kom nu precıs fron poolen och det ar so skont.
Nu ska vı upp po rumet och ata lunch och sen blır det nog poolen som galler igen.

Ha det bra. 

Louıse & Jesper 


Alanya rapport 1

Hej alla i sverige!
Hoppas alla har de bra i kalla sverıge för jag och Jesper har det bra har ı turkıet. Rıktıgt varmt och harlıgt. Just nu 28 grader.  

Igor so tog vı det mest bara lugnt. kollade runt lite och badade och hade de bra.
Idag so har vı stekt po lite mer. Kom precıs tillbaka tıll hotellet fron en long runda av shopping. Jesper handlade t-shırt och badbyxor och jag handlade en plonbok. Sen har vı varıt och atit rıktigt god kebab.

fran jesper : Marcus vıll du ha fejk g star shorts?


Snart så far jag & Jesper

Hejsan. Nu blir det sista blogg inlägget nu innan resan. Kommer blogga ett inlägg om dagen troligt vis om de fungerar men de hoppas jag att de kommer göra. Kommer byta nummer nu under resan så alla kommer inte kunna nå mig på mobilen.

Men nu ska jag gå och se hur det går för Jesper.
Puss på er alla. VI HÖRS!

nu blir det att fixa de sista

Hejsan. Vaknade för en timme sen tog lite sovmorgon idag eftersom jag tror att jag kommer att behöva lite sömn nu innan resan. Är så att vi skulle lyfta från arland 07.05 men är framsjutet lite eller inte så lite 04.30 lufter planet så det blir att gå upp när man annars somnar typ och sen åka till arland. Ska senare idag åka hem till Jesper och vara där och sen kör hans föräldrar oss till arland så då är de skönare att jag är där än att jag ska vara hemma och dom hämtar upp mig. Så de blir att säga hejdå till familjen idag som ska köra mig till Jesper plus att vi ska hälsa på syrran på hennes läger.

Men nu ska jag ta något att äta sen blir det att fixa de sista nu. Hörs senare.

Jävla fot

Nu har jag precis kommit hem från träningen, och de är FAN inte kul att träna. Eller jo de är de men de är inte kul när man inte kan träna fullt som man vill. Sprang lite fram och tillbaka och fick lite känning i foten så jag slutade direkt då. Men de är fan inte kul de här längre. Har inte känt något i foten under en vecka men då har jag inte tränat något och nu när man börjar jättelugnt så känns de. Foten behöver lite mer vila nog men min kropp blir helt knäpp mår inte bra av att inte träna.


Pengar fixade

Nu har jag varit till banken och satt in alla min mynt. Har samlat på en kronor och 50 öringar i en glasburk som nu var fyld och pengarna skulle gå till fickpengarna till turkiet.



1184 kr var de i burken



och sen gick vi till exchange och tog ut turkiska pengar så kom hem med en jättehög av sedlar.

Packningen

igår kväll packade jag klart typ hela min väska som ska med till turkiet. Är bara någon små sak som ska hittas och sen packas ner. tex så hittar jag inte favorit solglassögonen så dom måste jag hitta idag sen ska även pappa och jag i väg sen efter att han har slutat till banken och sätta in pengar och sen växla pengar. Så idag blir de små fix inför resan. Men riktigt skönt att packningen är som gott som klar och den är inte ens fylld. Så de är skit bra.


lite inköp till resan

Hejsan. Idag har jag varit på stan och fixat med lite som behöndes inför resan på onsdag. Så mamma, jag och brorsan gick ner till stan och handlade lite och sen efter så kom pappa och hämtade oss och sen åkte vi ut till ica maxi och handlade. Sen efter de så har jag bara varit hemma och kollat på tv och ätit middag och även börjat packa lite.



Hårband från H&M 39,50kr



Hawaiian solkräm och aftersun
solkräm, ica maxi 85 kr. Aftersun, ica maxi 79kr

12 Juni, 2010

Idag har jag inte haft jätte mycke för mig. Förutom vaknat och sen kollat på tv och somnat i soffan och sen åkte och handlade på city gross och sen åkte hem och kolla på fotboll och käkade riktigt god middag och nu till efterrätt blev de hallon och rosé vin.



Köpte och testade friggs vitamin drcka men den köper jag inte igen för de var verkligen äckling. luktade illa och smacka illa och efter samken var vidrig. minus på den asså.



fick riktigt god middag idag.



och min goda efterrätt.

Ricki-Lee - Can't Touch it



Favorit låten från Sex and the city 2.


Sommarlovs middag



Nu har man sommarlov och det firades med en god pizza och cider och efterrätten blir det godis. Mums.  

Svenska rekord

Glömt berätta att de har blivit två nya svenska rekord i kvinlig slägga och kula
Kolla
HÄR på video. 



Slägga - Tracey Andersson 69.28m



Kula - Helena Engman 18.13m


Sommarlov

SOMMARLOV!
Nu har jag sommarlov.. Fan va skönt men konstigt känns de. Fick säga ajö till en massa folk plus en lärare som gick i pension så de var tråkigt för de var min favorit lärare. Men jag fick en stor kram och han lyckade mig till i idrotten och så. Men de var en bra skolavslutning med en massa fina tal och sång av både lärare och alla.



lärarna tar ton.



sen fick vi vårat klassfoto som vi tog samma vecka som vi började. Känns som att de inte var längesen.


De som gick ut fick kuvert tyå betyg men vi som inte gick ut fick kuvert med räkning i. Så 2500kr ska betalas in så jag får fortsätta ett till år på Bosön. Men de är de klart värt.

Studenten ..

Hejsan. Inte mycke skrivet nu på ett tag men de har ju varit mycke just nu och nu känns de konstigt efter när allt är över. Men riktigt skönt. Igår tog ju brorsan studenten och sen på kvällen åkte jag hem till Jesper och sen sov hur långe som helst i morse. Eller rättare sak låg kvar i sängen för jag orkade inte gå upp så vid typ halv 12 klev jag upp och de var skönt för både kroppen och huvudet och så var helt slut. Men skönt att jag har sommarlov imorgon. Så då blir det att åka till bosön för att vara på skolaavslutning. Så de ska bli kul.

Men nu kommer några bilder från studenten igår.





brors klass sprang upp på den lilla scenen.










DET VÄRSTA MED ATT VARA PÅ STUDENTEN VAR ATT MAN MINDES TILLBAKA TILL SIN EGNA OCH VILLE BARA GÖRA OM DE.

Städning, Städning & Handling

Hejsan. Idag har jag haft för mig mycke jobb. Började imorse med att åka och handla nere på stan och sen åkte hem och städade lite och sen åkte hämtade mamma och sen åkte vi till siba och köpte ny tv till vardagsrumet sen direkt därifrån så åkte vi till ica maxi och handlade de sista som behövdes till imorgon. Eller kommer bli att vi ska handla med imorgon men de är bröd som man vill ha färskt. Sen när vi kom hem så har jag städat. Hela långa hallen, toan, vardagsrumet, köket och mitt rum. Så de är mycke. Så nu har jag ont i ryggen för jag har bärt en massa kartonger med. Men snart är det klart för idag och de är skönt. då ska jag byta om till pyjamas och göra en kopp te och kolla på tv.

klassensdag

Idag så åkte jag till skolan så jag var där till 12 hade ingen lektion innan. Så då halv 1 så vart de engelska och vi kollade på en kostig film som bara var vål i och jag fattade inte så himla mycket. De var blandat engelska och kinesiska typ. Sen vid 14 så slutade lektionen och då satte vi oss och väntade och sen vid halv 3 så mötte vi upp ett gäng från klassen och hade klassens timme. Vi körde kubb och boul och frågesport och åt lite pickning och satt och snackade en massa så de var trevligt. Sen vid halv 5 så slutade vi och då drog vi till bussen och sen tog jag en runda inne i stan för att fixa lite saker inför onsdag då brorsan tar studenten.

några bilder från klassträffen på bosön. 








 

Kringelspelen

Idag har de varit tävlning nere på IP. Var kringelspelen och jag var med och tävlade i diskud och spjut. diskus gick inte bar men i spjut var jag inte långt i från pers. Gjorde 27,49m och har gjort strax över 28 m så de är jag riktigt nöjd men. men jag tog väldigt lugnt plus att jag hade foten jätte bra tejpat. Så de vart en lång dag i solen och tävlat och bränt mig jätte mycke. Så nu är jag jätte röd på axlarna, armarna och lite på låren.
 















Här ser ni lite av min "härliga" bränna.

Gult nagellack



Varit på jakt efter gult. ovh äntligen idfag så fann jag de och fick 3 till. Kolla
här! och fick alla för 29,50 på H&M

3 bilder från firadet av G-B





Lite shopping idag



Ny Bikini 49,50 kr delen och en necessär i samma mönster 19,50 kr - H&M



Långt linne - 79,50 H&M



4 st mini nagellack. Var alla i samma packet för 29,50 från H&M.   

ett år sen



Igår var de ett år sen jag tog studenten och de är en dag man verkligen minns en trevlig dag med kyla och regn. Men vad gjorde de. Kul var de och man skulle ju bara vilja göra om de. Med på Onsdag så är det min brors tur. 

Kolla även in resten av bilder från dagen
HÄR

En riktigt bra dag.

Hejsan nu har man äntligen fått datan men ska inte sitta här länge för jag ska in på mitt rum och lägga mig i sängen och kolla på film. Idag har jag inte fått så mycket gjort. Började städa inne i vardagsrumet men sen ringde Jesper och frågade om han kunde komma över. Sen chocka han mig rikitgt mycke. Kom med 10 rosa rosor och en ben & jerry's glass som en krya på dig blomma och glass. Hur söt som helst. Vart riktigt glad plus att glassen njöt jag riktigt mycke av. Nu när jag varit lite deppig sen i onsdags när jag stuckade foten igen. Så tävlingarna är helt inställda nu för min del. Så då vart man grymt glad när han kommer med rosor och glass som han aldrig har gjort förut.
Så han var här i några timmar typ så då vart de inte mycke gjort. Vi satt i vardags rumethan och jag och brorsan och snackade mest så städningen la mig ner helt och hållet. Sen när jesper åkte vi var de dags för de andra och byta om för träning så jag kunde inte låta bli och åka med och hjälpa till på träningen. Plus att jag fick hjälp av sjukgymnasten i klubben. Han visade hur jag ska tejpa min fot nu. Så nu är det bara fixa tajp och sen börja tejpa.
Men en sak gjore mig lite depp de var när carolina klüft pratade efter tävlingen idag och sa att hon tejpar foten varje gång nu efter sin stuckning 2005. Tänk er 5 år och inte kunna tävla utan att tejpa foten. Jag hoppas verkligen inte min fot blev så skadad nu som hennes. men de är typ i närheten.

Men väl hem efter träningen så vart de hemmagjorda hamburgare och friidrott på tv och till de vitamin well. Hur bra kan de inte bli. En riktigt bra dag har jag haft idag. plus att jag fick hem min klänning jag beställde och den var riktigt fin tycker jag. En bild på får ni senare.


fina rosorna jag fick av min älskling. 


och min favorit dricka. 


Klänningen som jag fick hem idag. Den kommer från
ellos



LOVE YOU JESPER!

Godmorgon

Hejsan idag är jag som vanligt ledig och de är skönt att alltid vara ledig på fredagarna. Sov idag till 10 sen gick jag upp och satte mig på balkongen och åt frukost. riktigt varmt och härligt var de. Sen har jag fixat lite på datan inför nästa vecka men just nu är de lite hemligt de jag fixade.

Har ont i foten fortfarande men är betydligt mycke bättre än i går så de är riktigt skönt. Svullnade har gått ner lite och de gör inte lika ont. Riktigt skönt.

Idag så ska jag försöka ägna mig åt att städa men de är inte kul när de är sånt härt fint väder ute. Men de måste verkligen städas och bästa var att Björn-Erik kom hem nu så vi ska hjälpas åt att städa lite på de allmäna utrumerna.. Sen blir det även att jag ska städa mitt rum.  

Svullen

Hur nu kommit upp ur soffan. Har kollat på tv och tänkt nu lägga mig på mitt rum och kolla på tv. är lite trött. Kom hem sen sen började jag städa mitt rum som jag nästav vart klar med. Orkade inte städa allt eftersom jag har ont i foten som är riktigt svullen nu så de blir nog inga tävlingar i helgen som var tänkt. :( Riktigt tråkigt. Vill tävla men man kaninte tävla med svullen fot och ha ont.



det är den till vänster på bilden (höger foten) som jag är svullen på om ni ser de lite på bilden. De är vid knölen på utsidan av foten kan man säga.

snygg jeansklänning


199 kr från
H&M


Snygga toppar från H&M



49.50 från
H&M

Photoshop

sitter och jobbar med photoshop på IT och har gjort en bild som jag tänkte visa.



längst upp till vänster är orginalet.

Ont i foten.

Hejsan på er alla glad. Solen skiner och de är grymt skönt ute men jag sitter inne i datasalen i skolan och är lite deppig. Vrickade ju samma fot igen som jag gjorde för några veckor sen. Så nu har jag skit ont och jag har haft svårt att sova i natt plus att de gjorde riktigt ont i foten när jag gick på den i morse. Nu känns de något bättre men de gör ont. Så deppig är jag verkligen för jag vill inte ha ont och problem med foten. Känns inte så tajmat att ha de nu. Får hoppas att smärtan går över snabbt i alla fall nu. Så nu har foten fått lindan på sig igen. INTE KUL

Så det vart ett kort pass i skolan nu och bara mage typ men kände mig inte så motiverad och kände mig rikitgt trött så de vart kort pass.

Men nu blir det lunch för jag är hungrig.





Igår och idag

GÅRDAGENS


mammas gamla jeans som jag klipt av.
linne - Ginatricot
Tröja - ärft av mormor
Skärp - Vila
Converse

DAGENS



Jeans shorts - H&M
Linne - H&M
Jeans skjorta - Ginatricot

Nya saker



"Cykelbyxor" H&M 44.50kr



Glömde visa bild. Fick denna tröja när jag var på tävlingen i söndag.



Efter träningen så åkte vi till maxi och hämtade ut packet som mamma hade beställt från ellos förra veckan. Då hade hon beställt en pyjamas till mig. Riktigt skön och mysig. Byxorna ät kortare model.

Inte kul.

Hejsan efter skolan drog jag in till stan och kollade runt lite och hittade min "cykelbyxor" som jag letat efter på hm. Billiga och snygga. Kommer bild senare.
Sen åkte jag hem och bytte om sen vart de kusen där jag klantade mig lite. Eller jag råkade kliva på en kotte och vrickade min stuckade fot. AAAJJJ Så nu har jag ont igen. Det värsta var att jag gjorde de 3 gånger idag i kusen så hela foten är typ förstörd nu. Inte kul det här.
men vart träning i alla fall men inte riktigt som jag hade tänkt mig. Stilla stående spjut kast vart de. Men ingen med full fart och ingen diskus. kul att man har två tävlingar i helgen och då ska jag tävla i slägga, diskus och spjut.

FAAAN DÅ!

Slutat

Nu har jag slutat så nu blir det snabbt lunch och sen drar jag in till stan och går en snabb runda och kolla små saker. Sen blir det hem och sen i kväll så är det kusensbacke terrängen som gäller och sen ska jag träna efter jag har hjälpt till i kusen och på träningen idag så blir det nog spjut och diskus träning eftersom jag har tävling i de i helgen.

Ny klänning på väg.


Långklänning - Ellos 499kr men fick även 40% rabat på den så 299 kr för den vart de.


Bestälde ny klänning igår kväll från ellos. Det är en snygg långklänning som jag verkligen hoppas att jag kan ha. Bestälde en storlek större än vad jag brukar ha. Men eftersom jag är lång så kanske den blir för kort och för de andra de fans bara i storlek 40. Så hoppas hoppas hoppas nu. Den kommer komma inom 48 timmar från och med idag. betalade 20 kr extra för att få den skickad innan 48 timmar istället för 5-7 dagar. Ska nämligen ha den nog på mig på min brors student nästa vecka.

PP arbete klart

Så skönt vart klar med prestations psykologin riktigt skönt. vart tyup klar igår så idag gjorde jag bara fin liret så arbetet såg snyggt ut så jag lämnade precis in de så han började läsa direkt och han tyckte de såg bra ut. Så jag hoppas att han tycker de med efter att han har läst hela.


Godnatt

Nu ska jag försöka sova. har inte varit på blogg humör idag så tyvärr har de inte blivit så mycke. tog en outfit bild men orkade inte lägga in så den kanske kommer imorgon.

Men godnatt på er alla
Hoppas ni har haft en bra dag

PP arbete

Hejsan. Sitter i datasalen och jobbar med ett arbete i prestations psykologin. Ska skriva ett Mental
träningsplanering åt mig för ett år. lite svårt men jag klara de nog. Bara lite jobbigt att de ska vara klart imorgon. Men de är nog lugnt jag klarar de.

Så jag sitter och jobbar nu när jag har håltimme fram till 14,20 då jag har engelska.