Fitbit flex

 
 
Denna fina sak fick jag av jesper i torsdag. Fitbit flex och det är ett armband som håller koll på mina kcal jag förbrukar, hur många steg jag går och hur många km det blir. Plus hur många min jag är activ varje dag. Den mäter även hur långe och hur jag sover. kan även ställa in alarm så den väcker mig också. då börjar den vibrera så jag vaknar. bästa saken alltså. Sen kan jag även hålla koll på min vike, lägga in vad jag äter och hur mycket vatten jag får i mig per dag. Har ännu inte lagt in någon mat eller vatten en så det har jag inte testat än men det kommer jag säkert göra någon gång. 
 
Tack älskling för denna! 

v. 13

Måndag 
Första löpning på 1,5 vecka och min baksida känns mycket bättre. 
 
Löpning - 4,09 km 
 
Tid - 26.44 min
6.32 min/km
 
Tisdag
 
50 st situps 
50 st sneda situps 25 åt varje hål
 
Fredag
 
50 st situps 
50 st sneda situps 25 åt varje hål
 
Lördag
 
50 st situps 
50 st sneda situps 25 åt varje hål

Förbunds middag.







Riktigt trevlig kväll och många plus för maten. Väldigt trevligt här i Umeå. Nu är det godnatt så man är pigg till alla motioner imorgon. 

Svenska friidrotts förbundsårsmötet.



Mötet har börjat! 


Resan har börjat



Nu sitter jag på tåget på väg upp till Umeå för att vara med på förbundsårsmötet. 

I ♥ my new jacket

 
Älskar min nya jacka som jag köpte i helgen. En Barnour vårjacka. Denna har jag önskat mig länge och nu är den min ♥ ♥ ♥

v. 12

denna vecka var nog min sämsta vecka. Har inte tränat så mycket men det var resultat på vågen denna vecka iaf. 
 
Tisdag
 
50 st situps 
50 st sneda situps 25 åt varje håll 
 
Onsdag
 
Träning i gymnasiksal. 
Släggkastning och lite magträning.
 
Torsdag
 
Vägning 68.8 kg -12,4kg nu äntligen under 70 så var ett av mina mål. 
till vänster är för 11 veckor sen. sen i mitten och till höger är nu 
 
Fredag
 
50 st situps 
50 st sneda situps 25 åt varje håll 
 
Söndag
 
Träning i Sätrahallen. Lite mer än 1 km uppvärming. Första löpningen sen jag gjorde illa min baksida förra fredagen. Ingen känning nu. 3 st 50 m lopp snabbhet. sedan släggkastning.  

Tacokrydda inget socker

 
gjorde min egna tacokrydda igår. jäklar va gott det var och mycket smak och rätt starkt vart det. Inget socker i detta som de färdiga kryddblandningarna har som man köper. Super enkelt att göra själv.  
 
det man behöver för att gör kryddblandning är 
 
1,5 tsk salt
2 tsk paprikapulver
2 tsk chilipulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk spiskummin
2 krm cayennepeppar 
 
detta räcker till ca 500g köttfärs. 
 
Blanda ner detta när du har brynt köttfärsen pch sedan tillsätt ca 1 dl vatten. låt stå några min sedan servera din tacoköttfärs. 
 

v. 11

 
 
Måndag
vaknade med världens träningsvärk
 
Tisdag
Denna morgon så vaknade jag ännu mer träningsvärk. men trots det tog jag min runda och det gick betydligt mycket bättre än va jag trodde det skulle göra. äntligen klarade jag den rundan under 40 min det tar sig. men bättre ska det bli. 
 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Onsdag
Löpning - 6,05 km 
 
Tid - 39.51 min
6.18 min/km
 
 
kväll 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
 
Onsdag
Idag var rundan en plågan. Världens smärta av min baksida där jag har träningsvärk. Kunde knappt lyfta på benet var tvungen att gå och stretcha några gånger under rundan. Ändå sprang jag rundan bara 1 min långsammare än vad jag gjorde för en vecka sen när jag sprang denna runda. Men det kändes som att det gick mycket långsammare idag.
 
Löpning - 5,01 km 
 
Tid - 33.13 min
6.37 min/km
 
 
Fredag 
 
direkt när jag vaknade. 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Sedan skulle jag pw men det gick inte så bra idag. Efter en stunds promenarande så när jag gick nerför i en backe så drog det till i min baksida. Har haft sån träningsvärk i baksidan och nu vart det inte samma smärta utan denna gjorde så ont men jag forsatte gå och då drog det till ännu mer. Kul en liten bristning så idag har jag levt på voltaren typ. hoppas att det känns bättre snart så jag kan ut och springa igen. blir lättare träning som inte anstränger låret och baksidan tills det känns bra igen. hoppas det inte dröjer allt förlänge.
 
Söndag
 
direkt när jag vaknade.
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Träning i sätra på eftermiddagen. 
 
30 min cykling på motionscykel i högt tempo 
balans/fotstyrka
lite släggkastning
 
 
 
 
 

Nya tränings solglasögon självklart Nike

 
 

Nike just do it.

 
 
Nike just do it. Lite nytt, 1 par nike kilklack har så länge önskat nike kilklack och äntligen äger jag ett par. Köpte dessa för 650 kr. Var halva priset hos ellos 
 
Sedan vart de tre byxor från sportamore dessa också på rea. Den till vänster och i mitten är leggings med texten just do it på benet. nedre bilden är det i mitten.  Sedan de till vänster är svart/gråa och innsidan är lila så de lyser igenom byxorna och sen är det rosa text på benet. Sedan till höger är det ett par löpartights som är svart med lite rosa detaljer.  

Nike

 
JUST DO IT. 
Nike är det som gäller när det gäller träningskläder men även när det gäller sneakers. 
Den snygga löparjackan med det häftiga mönstret äger jag. Fick den i födelsedags present av Jesper. Sen har jag även nike+ klockan den är riktigt grym. skulle inte klara mina löprundor utan den. Sedan har vi legging med texten just do it. såna vill jag verkligen ha just nu och även nike sneakersen med kilklack står högt upp på listan. 
 

v. 10

Måndag
 
Löpning - 6.3 km
 
Tid - 40.28 min
6.24min/km
 
 
Fettisdag
fettis dag då käkade jag mig min första semla för i år och den enda. hade det varit förra året så hade jag nog fått i mig några fler innan fettisdag.. vila från träning vart bara promenad fram och tillbaka till stan och sedan gick till jobbet. 
 

Onsdag
 
 
Löpning - 5 km
 
Tid - 32.04 min
6.24min/km
 
sedan dessa direkt när jag kom hem efter löprundan
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Torsdag
 
powerwalk i solen. gick fram och tillbaka till ica maxi och handlade då jag gick hem med två påsar i varje arm. ena med 2 kg kyckling och i den andra med ca samma vikt med böcker. kändes i armarna. passa på att gå och träna biceps samtidigt, en promenad på 6 km plus att jag hoppade upp och ner på en parkbänk och gjorde armhävningar imot. var helt slut av min promenad när jag kom hem. så jag somnade och sov 2 timmar.
 
 

Invägning - 70,2 kg totalt 11kg på 9 veckor.
 
Fredag
 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Lördag
 
promenad ca 5 km med mamma
 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Söndag
 
träning i sätra,
 
uppvärmning lite mer än 1 km.
 
5 x 50 m max fart
100m 80% av max 
 
lite släggkastning
 
styrka
 
 
 
 
 
 
 
 

bokrea

 
hittat massa böcker på bokrean. massa bra recept i gi böckerna. hitta massa jag ska testa. plus bra läsning om fettförbränning så jag hittar maten som hjälper till med förbränningen. sedan vart det sofie fahrmans bok om träning. massa tips och fina bilder i den. sedan vart det även sju sorters kakor. inte för jag ska baka något. utan har velat haft denna eftersom jag har den stora kokboken av den så jag vill fylla ut min bokhylla för kokböcker i köket. det kommer nog dagar när jag ska baka igen...
 

v. 9

Denna vecka har inte varit den bäst med träningen. Har varit väldigt förkyld och haft en jobbig hösta över en vecka. Tanken var att ut och springa men det klara jag inte av, och inte haft någon ork ens ut och gå. Fast jag har ju gått till jobbet så lite rörelse ute iaf. 
 
Tisdag
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Onsdag
 
Styrketräning med kroppens vikt. 1,5 timme
 
Torsdag
 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats
 
Invägning - 70,9 kg totalt 10,3kg på 8 veckor
 
Fredag
Kan kalla det träning. Var på konsert och hoppa och dansa i flera timmar. 
 
Söndag
 
50 st Situps 
50 st Höftlyft
50 st Squats