Nyår

Kolla in glasstårta vi precis ätit


Nyår

Hej på er alla. Sista dagen på detta år. Snart är det ett nytt år. Hoppas som vanligt att det blir ett bra år.

Sitter på jobbet och har rast just nu. Jobbar idag 8-18.30 10 timmars pass känns ju sådär på nyårsafton. Jobbar imorgon med 12-19.30. Känns som ett bra nyår detta. Men är ju ledig sen en vecka. Då blir det Finland med Jesper.

Så hoppas ni alla har det bra idag och gott nytt år på er. Kramar från mig


29 DECEMBER

Dålig på blogga men det har blivit mycke jobb och aldrig hemma eller inte har tid. Ska hinna med en julklapps visning och snart nytt pr så få ska jag hinna med året som har gått. Men jobbar imorgon jobbar på nyårsafton och nyårsdagen sen är jag ledig i en vecka och då åker jag till FINLAND med Jesper. LÄNGTAR !!!!


JULAFTON


Julafton :)


Klätt julgranen

Silvrig gran i år


23 DEC

Idag bestod dagen av mycket MYCKET jobb. Jobba mellan 8-17 och det var så mkt så jag fick gå på rast klockan 15 så den efter det vart de 1,5 timmes jobb och massa stress och hur mycket folk som helst. Skönt ändå att stå i driven då.
Sen bjöd chefen på julmat till lunch och det var hur gott som helst.


Nu befinner jag mig hemma hos morfar. Imorgon är det julafton. Jippi.


22 DEC


21 DEC tio dagar kvar av året


20 DEC


19 DEC


Helgen

i fredags så firade vi "lilla julafton" Jesper var här och var med och det var riktigt trevligt. Igår så jobbade jag och sen efter jobbet så körde pappa mig hem till Jesper där han hade fått lite gäster eftersom han fyllde år för ett tag sen. Så fick träffa Ellinor som var så längesen. super trevligt. Sen kom Stina över när alla hade gått så då spelade jesper, stina, ellinor och jag monopol. Så det var riktigt kul att träffa er båda. var så länge sen. Idag så körde Jesper mig till jobbet innan han åkte till sitt jobb. så jag var en timme tidigt till jobbet men det var riktigt skönt faktiskt. inte behöva stressa eller något sånt. men nu är det godnatt ledigt imorgon så det blir att köpa julklappar. Natti

18 DEC & 4:E ADVENT


17 DEC

Jobba idag. Har bränt mig på jobbet så det gör riktigt ont. :(


Lilla julafton

Första julbordet och första julklappen.


Outfiten

Bilder på min outfit för kvällen och på mig


16 DEC

Idag ska vi fira "lilla" julafton :)


15 DEC


14 DEC


Lucia

Jag som Lucia förra året på Bosön.

13 DEC LUCIA

Lucia morgon. Har precis duschat och äter nu lussebulle till frukost i sängen och kollar på julkalenden.


12 DEC

En riktigt trött Louise går nu och lägger sig. Jobbade 11-19.30 idag och är riktigt sliten. Mår inte det bästa. Men dags att sova jobbar 11-19.30 imorgon med och även onsdag


Jespers present

Glömde berätta va Jesper fick i present. Han fick ju då en tårta och som var en hjärt formad tårta och sen fick han ett paket. Självklart snyggt inslaget. Haha.

Han fick Steve Jobs boken haha han gator honom. Han fick på skoj eftersom jag älskar allt med Apple. Sen fick han även en Helsingfors kryssning. Ska bli så härligt att åka i början av januari. Längtar.


shopping idag & mån

lykta och ljus från ikea.
59 kr och 15 kr
Pläd och två kuddar i pälsimitation från chilli. 299 kr för pläden och 89 st för kuddarna.
Denna har jag inte visat. köpte den i måndags på rusta. lite mini byrå. riktigt söt. 149 kr

julhandling

Hejsan hoppsan på er alla! Igår hade jag mycket att syssla med. Baka tårta till Jesper och sen åkte hem till han och fira lite smått honom eftersom han fyllt år. Sen idag så följde jag med Jesper upp till Kungens Kurva. Han skulle jobba så jag passa på och åkte dit och och julshoppa lite. Så var på Ikea, Chilli, Rusta, och sen gick över till Skärholmen och kollade där. Hittade 3 julklappar till syrran och 1 till brorsan sen vart den julklappar till mig själv haha. :) Har några julklappar kvar. värsta är ju till Jesper vet inte alls va de ska vara. Sen har jag då mamma och pappa kvar. Till pappa tror jag att jag har kommit på vad jag ska ge. Men blir att leta på nätet och sen får se om jag gör någon resa sen i veckan när jag är ledig. Jobbar - mån, tis, ons sen ledig tors fre och sen jobba lör och sön. Men nu ska jag ta en massa bilder och ladda in. :)

11 DEC & 3 ADVENT


10 DEC


Jobb

Sitter på jobbet och har rast så har precis ätit klart och har hela 20 min kvar på min rast. ;) idag består kvällen av jobb. Jobbar tills vi stänger så jag slutar 02.30 usch säger jag bara. Så det är många timmar kvar på mitt pass. Så ni alla får ha en trevlig kväll.


9 DEC

Grattis syrran på namnsdagen


TOMTEN JAG HAR VARIT SNÄLL I ÅR!


Ojoj min önskelista är inte billig i år haha. Men detta är vad som står högt upp på lista på vad jag skulle vilja ha av tomten.

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min älskade Jesper år. Grattis på födelsedagen, Hurra Hurra Hurra! ♥

8 DEC


7 DEC


The Victoria's Secret Fashion Show 2011

Sitter och kolla på VS. Ett årligt måste att se.

6 DEC

Första snön. Men det täcker inte helt. Men vit är det ute iaf lite här och där :)


5 DEC

Varit nere på stan med syrran och hon fick shoppa sina födelsedagspresenter.

Köpte även med mig hem en julmust och en lussebulle. Mums


SNART DAGS FÖR JOBB

Ska snart i väg till jobbet men nu innan så ligger jag i sängen och äter tårta och kollar på julkalenden. :)
Men nu dags att göra sig i ordning för jobbet. Jobbar 13-20 idag. Sen är jag ledig imorgon sen jobb tisdag, onsdag, torsdag och fredag nästa vecka.. Jobb Jobb jobb alltså!
HA EN BRA ANDRA ADVENT IDAG!

4 Dec & 2 Advent

 

 


3 DEC

 

 


H&M SHOPPING

Dessa fina tröjor fick jag tag i på H&M igår. Kom en H&M katalog förra veckan tror jag det var och då fanns denna med och då skulle jag betälla den men den tog slut direkt. Men igår när jag kom in på H&M så hängde den ljusa framme på en stor ställning den svarta fanns inte (slute eller inte) Men ville ha den svarta men när jag då såg att den ljusa bara fanns så tyckte jag att den också var väldigt snygg. Så jag tog tröjan direkt i min storlek och sen gick runt och kolla på en massa annat. Sen när jag gick förbi ställningen där de hängde var de helt slut sen fyllde på den igen. Sen när jag då gick runt där och gick förbi avdelningen med big kläder. Så såg jag något som glimma längst bak bland stora kläder. Där hängde den i svart i min storlek. Vart så himla glad. Men då började jag då tänk om jag skulle hänga till backa den ljusa eller ta båda. Kunde inte bestämma mig så det vart båda. Men de var ju så billiga och dom kommer användas båda två.
149 kr st
2-pack bas linnen från H&M 99 kr
Sen vart det även ett armband från H&M mycket glim alltså
80 kr

JULHANDLING

Igår så var jag på stan och kolla efter julklappar. 1 dec betyder att man kan börja med sånt. Inte tidigare haha :)
Hittade en julklapp plus denna stora påsa som täcker hela golvet framför fönstret. Jag själv får självklart plats i påsen. Denna påsa kommer fyllas med julklappar. ;)
inhandla en igår och sen köpte 3 st på nätet. Blir mycket nätshopping tror jag eftersom jag jobbar hela tiden.
Vart även lite till mig själv på stan.. Det kommer ett inlägg om det nu direkt med.

2 DEC

 

 


1 DEC

 

 

 


JUUL

1 DECEMBER betyder JUUUUL!
Så imorse var det dags att öppna första luckan på chokladkalenden. :)
Kollat även på julkalenden. :)