Lite rosa



Igår fick jag ju rosa skorsnören som jag igår kväll fixade till och dom hamnade på mina kastskor. Sen idag så fick jag två rullar med rosa tejp av mamma. ROSA SKA DE VA.

När vi handlade tejpen av en kille på tävlingen så hade de skor där. och då frågade vi om kastskor men han hade inga. Men kunde fixa fram de gamla modellerna men om jag ville vänta tills januari och då beställa 2011:s model så kommer de vara grymt mycka häftigare. Lite slajm gröna under och han trodde vit på över delen. JA JAG VÄNTAR! grymt mycke häftigare än de röd vita. Så då blir det att beställa de senare i höst så jag får de direkt i januari när de kommer.

Shopping innan tävling = BRA

Innan tävlingen idag så stannade vi på ikea och käkade lunch och sen handlade lite saker som var slut i kungen kurva när vi var där sist. Så det vart en spegel och två rosa lådor till min hylla som inte fanns förra gången. Sen vart de två doftljus som var billigare just nu men sen vart de även 5 st galgar också som jag glömde att ta med på bilden.




SHOPPING = ÅRSBÄSTA/PERS

har i år då shoppat lite innan tävlingen före tre tävlingar. Första var i Göteborg då jag gjorde årsbästa och då innan hade jag stor shoppat. Sen förra var en resultat tävling i södertälje då jag och mamma var på stan och shoppade lite innan och sen idag så var jag ju och små shoppade på ikea innan.

MAN SKA ALLTSÅ SHOPPA INNAN TÄVLING! ELLER?

PERS

YEEEEEES!!! Idag tävlade jag på Gurkspelen i Västerås och satte nytt personligt rekord. ÄNTLIGEN säger jag bara. de var 14 månader sen exakt sen jag tog förra rekordet som var på 40.17 och idag kastade 40.94m. Men Jag hade faktiskt ett till kast över 40m. I först kastet så gick jag i och tog de så lugnt så jag kunde ha lika gärna ståt silla och kasta. Kom bara 33 m sen fick jag in och tyckte till lite väl mycke och gjorde ett x. Sen i tredje vart de runt 38m och sen i fjärde var de 40.05 de nästa längsta kastet jag någonsin gjort och de var nytt årsbästa. Och då tog jag de bara lugnt och tänkt att jag ville öka. Men när jag gick in i ringen så hade jag ingen tanke om att jag ville kasta långt. Kommer inte ihåg va jag tänkte. Jag ville bara gå in och gör som jag gör på träningen. Bra snurrar och bra släpp och trycka ut släggan bara och de gjorde jag bara i de femte kastet som varv 40.94 m. Sen i sista kastet så tryckte jag på ännu mer och då tänkte jag lite för mycke och de slägga flög utan för sekton. Men riktigt nöjd.




fick glass av mamma för att jag persade. Sen innan tävlingen så stannade vi vid en godisaffär som har hur mycke godis som helst. 

 

Tävling imorgon

Nu ska jag packa min tävlingsväska och göra allt i ordning iför imorgon. För imorgon bär de av till Västerås för att tävla. Så vi hör imorgon när jag kommer hem.

HA DE BRA

Betty Heidler

Tyskan Betty Heidler vart idag 1:a på EM i slägga på 76,38m. Två kom Ryskan Tatyana Lysenko på 75,65 och tre vart den polska rekord hållaren Anita Wlodarczyk på 73,56. Hela resultat listen här nere. 

Tracey Andersson fick ett giltligt resultat som vart 65,13 och de räkte inte till en final utan slutade 11:a



Slägga, Damer - Final                 

                                       
1 Betty Heidler        GER       76,38
2 Tatyana Lysenko      RUS       75,65
3 Anita Wlodarczyk     POL       73,56
4 Bianca Perie         ROU       71,62
5 Zalina Marghieva     MDA       70,83
6 Marina Marghieva     MDA       70,77
7 Silvia Salis         ITA       68,85
8 Merja Korpela        FIN       68,21
9 Berta Castells       ESP       68,20
10 Nataliya Zolotukhina UKR       67,53
11 Tracey Andersson     SWE       65,13
12 Eva Orban            HUN
      64,99



Betty Heidler


EM & STAN

Hejsan. Har inte blivit något bloggande nu eftersom de är friidrotts EM. Jag vaknar och käkar frukost till EM och idag så kastade Gabriel Wallin Spjut men kom inte till final. Sen efter för middags passet så tog mamma och jag en promenad ner till stan och käkade lunch och handlade lite och så. Sen vart de hem igen och kolla på efter middags passet. och då var det dags om damernas släggfinal. Men mer om den kommer i nästa inlägg.



Wok på nansys vart de idag



Mjukglass till efterrätt



Massa rosa kom hem idag. Nya underkläder från Lindex 49.50 för båda. Vart ta 2 rea varor betala för en.
Ny rosa nike t-shirt att träna i från statium som jag fick av mamma. 149 kr på rean
och sen fick jag även nya skosnören till mina kastskor och ¨då vart de självklart rosa från statium för 39kr

De jag fick hem igår

Nu tänkt jag visa vad mina påsar och paket innehöll igår som jag inte hann visa. Så här kommer kommer de. 



Cardigan från H&M 49.50 kr



Klackar bronsfärgade från skopunkten 99kr REA



 Rosa gummistövlar från skopunkten 249kr



läppglans set med en lite spegel från make up store. Men köpte den från Nelly.com för 149kr



MARBLE från nelly.com 3,5cm platå och 14 cm klack. Var rea på dom och jag fick dom är endas 89kr


Regn och regn

Vilken regn väder de har varit. Har regnat nästa hela dagen och de bara verkligen spö regnade. Så de svämmad över nere i källaren och ute på gården. Så det var blött här. Så idag har jag då kollat på friidrott och fixat rätt mycke inne på rumet. Men har inte blivit klart har lite små plocka ändå kvar. Det fick vara klart för idag. Sen kom Jesper hit efter jobbet och var här en liten stund så de var trevligt.


vatten på golvet i källaren



översvämmning på gården


Dåliht väder.

Hejsan i regnet. De spö regnar ute hemma oss mig. Verkligen en dag för att vara inne. Sov hos jesper idag så vi tog bussen in till stan och sen bjöd han mig på frukost på nancys och sen skulle han jobba. Så då tog jag mig en promenad hem och kom hem lagom till friidrotten började. Sen låg jag och halv sov till friidrotten. Sen när friidrotten slutade så började jag plocka inne på mitt rum. Har möblerat om mitt rum och jag håller på och små fixar lite då och då. Tar lite tiden men de har varit så varmt. Men idag är det perfekt för att hinna klart. Men de blir även mer friidrott i kväll och nu ska jag äta lunch och kolla på film.

Ha de bra i regnet

Nu är det klart

FAN SÅ HÄFTIGT!
Den 6 Aug så är de DN-Galan på stockholm stadion och vad kommer vara de häftigaste på kvällen? Jo 100m herrar. För på start linjen så ska de tre bästa män i världen tävla mot varandra. Detta har inte hänt sen VM. Så jag kommer att få se Bolt kungen inom friidrott sen även Powel och Gay!

Kommer bli riktgit häftigt att få vara på platts då.


Nytt

Var och hämtade lite paket från posten idag plus var innen på skopunkten. Men vad påsarna innhåller får vi se imorgon. För ska i väg om en liten stund så hinner inte ta bild.


Finaler i slägga

VI HAR TVÅ STYCKEN I SLÄGGFINALERNA.

Tänk att igår så skrällade Mattias Jons till de i slägga och kom 8:a på 74.56 som var nyttt personligt rekord och detta resultat räkte till en plats i EM final som går idag klockan 20.25

Och i morse så var de damernas kval och då lyckade Traey Andersson att ta sista final platasen på ett rersultat 66.48 och finalen går på fredag klockan 20.20

LYCKA TILL SLÄGGKASTARNA!



Foto: Deca

 

Klippningen


Före och efter.. Så vart min klippning igår. Har inte vant mig än med att jag har klippt mig. Håret känns så himla kort. Men är i alla fall nöjd med luggen


Dagen

Hejsan. Vart inget inlägg igår. Hade inte tid när jag kom hem från mormor och morfar. Började städa och möblera om på mitt rum.

Idag så har jag varit hos frisören och klippt mig. Tänkte visa en före och efter bild senare. Sen efter åkte vi upp till Ikea och köpte lite nya saker. Köpte kakfat som jag ska ha smycken på och sen köpte ny rigga klädställning och lite galgar.

Men nu ska jag gå in på mitt rum och fixa i ordning och kolla på friidrott samtidig.

Hos mormor & morfar

Sitter ute på altan hos mormor och morfar. Vi åkte hit idag för att fira kusinen och moster som fyller år idag. Så vi blir kvar hos mormor och morfar tills imorgon.

SÅ nu har jag laddat upp med en stor kopp te och en bulle. Sen blir det nog att gå och lägga sig känner mig lite trött.


shopping & Party outfit



shopping outfiten.

Västen/skjorta - MQ ny
T-shirt - H&M
Leggings - H&M
Skor - dinsko nya
väska - kapphl



Party outfit

Avklippta jeans - Mammas gamla
bustier - H&M
kofta - ginatricot
skärp - H&M
Tygskor - skopunkten
Halsband - H&M


shopping i skärholmen



detta följde med hem från skärholmen.

kaffe smak från espresso house
stora vanilj - 39 kr
liten hasselnöt - 14 kr

Skopåse - 25kr bolagret

Klocka - 99kr new yorker




när bild på klockan

Gårdagen

Hejsan. Vart inge bloggande igår för jag vaknade ganska sen och sen drog jag med till skärholmen med mammi pappi och brorsan. Så det vart de en stund där med mat och shopping. Sen när jag kom hem så var de bara att fixa sig i ordning för att gå till Rebecka och Emelies inflyttningsfest som var riktigt trevligt. Tog lite bilder så de kommer lite senare.



Middag i skärholmen. Räk och avocado sallad. Riktigt gott var de..



och en islatte på espresso house vart de också

sovgott



Nu ska jag gå och lägga mig och läsa vecko revyn som jag köpte idag.
GODNATT på er. Hörs imorgon

Nytt



Den här köpte jag idag. Vet inte riktigt va jag ska kalla den. Men vart inte den bästa bilder. Men kan ta en bil på den när jag har den på mig så får ni se var fin den är.

Den var på rea på MQ och kostade 174kr

Stan med mamma

Idag så var jag på stan med mamma. Mamma skulle klippa sig och sen tog vi oss en lunch och kolla runt lite. När mamma klippte sig så bestälde även jag en tid som är verkligen på tiden. Mitt hår är så himla slitet. Jag som har typ skräck i mot att sätta saxen i håret men nu måste de verkligen. Har inte klippt mig på två år snart. SÅ DE BEHÖVS.

Köpte även en sak. Eller rättare sak ett klädesplagg. Men vet inte exakt vad jag ska kalla den för. Väst/klänning/blus. Kommer bild senare.



den goda lunchen.



klippning betällt.

Tennis igår

Hejsan kom nyligen hem från Jesper. Han körde hem mig innan han åkte till jobbet.
Igår så spelade Jesper och Pappa tennis och även jag fick testa på för första gången typ. Jag var inte så dålig som de har sak att jag skulle ha vara. Träffa faktiskt bollen. Men jag var med och var domare och fotograf. Så jag tog några bilder. Sen efter så följde jag med hem till Jesper och då spelade vi kort med hans brorsa och tyvärr förlorade jag. Men de var första gången jag spelade de kortspelet så nästa gång tar jag dom. Sen efter de så kollade jag och jesper på snabb cash som vi köpt igår. Men jag hängt inte så mycke med. Så de blir att kolla på den igen. 

 




Shopping från H&M




Igår så kom H&M katalogen så den kollade jag om och om igen kollade även i den när jag hade så ont i magen. Så då bestämde jag mig för att beställa lite. Men när jag kollade i H&Ms sida så hittade jag även kjolen och klänningen som inte fanns i katalogen. Så då vart de dom med. 

Men får paket i slutatet av augusti men det spelar ingen roll eftersom de är höst kläder. Härligt att nu börjat Höst handla. Inte för att jag vill ha höst utan vill ha sol och värme men Höst mode tycker jag mest om. Så shoppa till hösten älskar jag.  


Jobbig natt

Natt var de inte den roligaste natten. Igår kväll så fick jag plötsligt ont i magen men sen gick de över. lite grann men sen vaknade jag vid 3 i morse och hade så J*vla ont och kunde inte ligga ner inte sitta eller eller stå. Mådde piss så jag fick väcka pappa så han fick hjälpa mig att värma en riskudde så jag fick ha den på magen det brukar hjälpa för mig men nej det gjorde de inte så jag log och grått hur mycket som helst och jag kunde inte somna så jag gick bara runt i lägenheten och försökte tänka på något annat. La mig på soffan och glodde på tv men stängde snabbt av den och gick in och la mig på kalla golvet på toan, de var riktigt skönt men inte bekvämt. Så jag vandrade tillbaka till soffan och la mig där. Sen väl när jag äntligen somande så vaknade mamma och skulle gå till jobbet och då frågade hon varför jag låg där men jag kommer inte ihåg ens vad jag svarade. 

När jag vakande sedan hade jag inte så ont i magen längre. men de gör ont  fortfarande men nu är det en helt okej smärta.  

Ny design



Nu på morgon har jag fixat i ordning en ny design. Hoppas ni gillar den. Hoppas ni lägger till märke små detaljerna.

Årsbästa listat uppdaterad

Slägga/4.0

57.79 Johanna Rydberg 88 Västerås Leiria, POR 6.3
55.50 Anneli Ståhl 90 Spårvägen Logan, UT 17.4
55.14 Petra Öberg 89 Nyköping Nyköping/T 30.5
51.67 Amanda Eriksson 90 Bore Bålsta 8.5
48.75 Jennie Glarbjerg 90 Ullevi Göteborg/S-K 6.5
46.54 Therese Gävert 88 Huddinge Huddinge/J 20.6
44.50 Anna Hedström 90 Bore Torsby 22.5
43.25 Linda Drougge 90 Rånäs Sätra 16.5
39.62 Louise Johansson 90 Södertälje IF Södertälje 18.7
39.00 Ida Borg 90 Göteborgs KIK Motala 16.5
38.91 Mariam Abdul Jalil 90 Ymer Borås 1.5
37.52 Ida Claesson 90 Åhus Växjö 16.5
37.19 Linnea Svensson 89 Lerum Tranås 19.6
36.20 *Mari Kogstad 89 Örebro Örebro 24.6
34.74 Louise Josefsson 88 IK Sisu Tranås 19.6
33.57 Emma Swärd 89 Södertälje IF Södertälje 18.7
31.33 Johanna Andersson 90 Villstad Tranås 19.6
30.48 Amanda Rohlin 90 Åhus Trelleborg 25.4
obekräftat
58.12 Johanna Rydberg 88 Västerås Quinta do Anjo, POR 14.3


Han kom in

Yeeeees!! Brorsan fick precis samtal från Bosön att han kom in på skolan. Jag är typ gladare än han typ nästan. haha Nu får man en resekamrat att åka med varje dag till skolan. Nää men de är roligare att få åka med någon en att åka själv som jag har gjort i ett år.

bulle

Riktigt gott. mamma kom med nybakade bulle precis och mjölk. Riktigt gott var de.
Nu ska jag ta mig en dusha sen ska jag testa och göra lockar med en plattång som jag inte testat. Visar senare hur det gick.


Outfit



ser lite halv tråkig ute idag. men var ju och badade idag och då fixar man inte i ordnign sig så mycket.

Klänning - H&M
Skärp - NYTT H&M
Tyg väska Love Elin
Skor - Scorett

Badat idag med

Idag vart de även bad på tuna. Sp pappa och syskona åkt ut och sola och bada några timmar. Var riktigt skönt att få dyka i några gånger och sen ligga i solen lite.


Gott från Pappa

Igår när jag hade namnsdag så fick jag jag ben & jerry´s glass av pappa och detta är verkligen en favorit och godast är just denna smak. Glömt även visa att jag har fått ett fodral till min mobil med. Fick de i söndags när vi var och köpte ny mobil till syrran. Sony Ericsson x10 mini pro köpte hon hon verkar nöjd med den.




ett rosa liten fodral till min mobil.

Nelly tävling

Jag har designat ett sko på nelly.com och detta är mitt bidrag. Så rösta på mig.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Lumene



Ny mascara och eyeliner i samma deön Lumene. Riktigt smart tycker jag.

Träningen

Körde ett skönt träningspass ikväll. Vart mycke hopp. För de klarar min fot av nu. Så jag stälde ut häckar på gräset och hoppade över de. Sen vart de djupa hopp på läktan och snabba fötter också tog ett trapp steg i taget. Sen efter de vart de diskus kastning som gick super idag. Nu börjar jag känna hur man ska kasta. så den gick betydligt längre idag än vad den gjorde i går på tävlingen.


Bada på Tuna

Idag så åkte pappa, brorsan och jag och badade. Därför vart de dålig uppdatering under dagen. Men här kommer en massa härliga och häftiga bilder från badet.


Sara dagen

Godmorgon på er alla!
Idag var jag riktigt pigg. Vaknade för över en timma sen och har nu suttit och kollat runt lite på datan. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Vill inte bara sitta inne liksom eftersom de är fint väder. Men i kväll så är det träning som gäller. Ska köra sten tufft idag. Känner för att svettas ordentligt.
Ska nu gå ut i köket och fixa lite frukost. Vill ha något riktigt gott. Hoppas bara de finns hemma.

Idag är de 19 juli och de menas med att jag har namnsdag för idag är det Sara. Så grattis alla Saror där ute. HAHA!

Namnet Sara betyder "furstinna" eller "prinsessa"


Shopping = årsbästa

Idag innan tävlingen så var jag på stan med mamma för att fixa lite och sen blev de självklart shopping. Shopping är de bästa innan tävling. Förra gången det vart shopping i göteborg innan tävling så vart de årsbästa och idag så hände det igen. Shopping och sen årsbästa. Haha då får bli shopping innan varje tävling haha. Nä då.



Klänning/tunika - Bikbok halva priset på halva priset. Så fick ge 74,50 kr för denna.



Linne - H&M 49,50kr



Två skärp på rea från H&M
De gråa knyter mig runt och gör en roset och de andra är ett stort läderskärp.
Priserna ser ni på bilden



Sen en dagkräm från apoteket 59kr

Nytt års bästa

Idag vart de nytt årsbästa i slägga och även diskus. Men de är släggan som verkligen gäller. Diskus gjorde jag för kul skull bara.

Men slägga gick väl bra idag. Avslutade med ett kast på 39.62 meter. 21 cm längre än förra årsbästa som jag gjorde i göteborg. Men de var skönt att komma några cm längre fram och närmare 40m.
Jesper var med också och kolla och de var kul att han var de och pappa fotade en massa. Så här kommer de bästa bilderna som jag valde ut.



Bilder från Gävle




Här kommer lite bilder från tävlingen i gävle i fredags.
 

Lördag 17 juli

Idag så blir de inte så mycke.
har varit i farsta centrum idag med Jesper och hans mamma och brorsa. Hittade inget direkt idag. vart bara ett litet fotvårdskitt från H&M.

Är just nu hos jesper och därför blir det inga bilder idag. Kommer imorgon. Imorgon blir det resultat tävling med så jag hoppas att jag är pigg imorgon. har varit rätt seg idag.

men ha de så bra nu alla så hörs vi imorgon.


Resultat gävle

Resultatet igår i gävle vart 39.19m i slägga. jag är varken nöjd eller inte nöjd. Det var en okej tävling med känning i foten. Men Gud va jag gillar ringen i gävle. Den är riktigt skön att snurra på. och i de två sista kasten så kom jag upp i en hastighet jag aldrig har gjort. Men efter tävlingen märkte jag att jag hade tuggumi under skon. Kanske de som gjorde att de gick så snabbt. Haha

MEN VILL ÖVER 40 nu är så trött på 30 meters kast. Kan inte bara foten bli bra och att jag tajmar in allt bättre bara. De ska väl inte vara så svårt.

DET FUNKAR TYVÄRR INTE ATT LADDA IN BILDER JUST NU. SÅ DET KOMMER BILDER FRÅN TÄVLIGEN VID ETT SENARE TILLFÄLLE.

Mot gävle

Nu är det snart dags att åka på tävlingen i gävle. Så jag ska nu snabbt hoppa in i duschen sen börjar vi rulla mot gävle. Tävlingen börjar 17.00 men kommer vara där upp lite tidigare så man hinner käka och så.

Ha de bra så länge så hörs vi senare.



har laddat upp med vitamin well

Dagens



Nytt linne - Bikbok
Jeans shorts - H&M
Tyg skor - H&M

lite nytt till sminkväskan.

Hemma från stan nu och ska snart göra klart rumet. Tar lite tid eftersom jag flyttar runt på en massa saker.
Men var en snabb väng ner till stan med brorsan. skulle köpa en lite necessär och sen en ögonfransböjare eftersom jag trampade sönder min gamla.



ögonfransböjare - H&M 29,50kr
necessär - H&M Rea 10 kr

städning och stan på gång.

Hejsan alla glada. Idag så hade jag tänkt att gå upp tidigt för att städa mitt rum innan de blev för varmt. Men jag stängde bara av klockan och somnade om. Inte bra. Så just nu håller jag på att städa mitt rum men de börjar bli lite varmt. Men jag börjar bli klar. Som en stund tänkte jag gå ner till stan en lite vända. Behöver promenera lite. Konner att min fot börjar bli stel så de är bäst att trampa av sig lite och eftersom jag har tävling i gävle imorgon så vill jag inte vara lika stel och ha ont i foten som i tisdags på tävlingen.

Första bilden



här kommer första bilden med den nya kameran. Ser helt död ut men de är typ vad jag är just nu.

Fotobok från turkiet





fick för två veckor sen hem denna finna fotobok som jag bestälde från fuji. Vart riktigt nöjd så nu får ni se den. Ville att jesper skulle få se den först innan jag visa den här.

Man fick sätta hur många bilder som helst med man fick 24 sidor för 295kr sen var de 49 kr i frakt. Boken är i A4 format

 


ny till familjen



Idag så köpte vi en ny familje kamera. den kommer finnas med på tävlingar och fottas med och även lite andra bilder som ni kommer få se här på bloggen.

Läskig mardröm

Hade riktigt svårt för att somna i natt. Somnade vid halv 4 tiden låg och bara vände på mig och så. Men till sist somnade jag men vaknade 5 i 8 imorse av att jag hade en mardröm. Så då vaknade jag till och hade mobilen i handen i min dröm så pratade jag i mobilen precis när jag vaknade. Men när jag vaknade så tog de en stund innan jag somana om men gjorde de iallafall men vaknade sen igen vid kvart över 10 av att jag fick medelande av tele2 så då gick jag upp och åt frukost och sen kollade på några avsnitt av sex and the city.

Just nu sitter jag här vid datan och kollar lite på youtube. Men ska sätta mig på balkongen en stund. tar nog med min dator ut och sitter där en stund i stället för här inne.

Fick två bilder av Pontus som han tog på träningen i söndags.





bilderna är på mig och min bror och de är tagna precis efter att träningen var slut.

natti natti

ligger i sängen och kan inte somna. Så jag kollar på sex and the city som är den bästa serien som man kan kolla om och om igen. Men ska försöka lägga ner mitt huvud mot kudden igen och somna. Jobbigt att inte kunna somna när man är lite trött. Kanske inte de bästa då att plocka fram datan. Men skit samma. Ni alla får sova så himla gott så hörs vi mer imorgon. Pusssssss på er alla

Olika outfit



Här kommer några outfit som jag inte har laddat upp.

Bild 1. Tröja - H&M, Avklippta Jeans  - mammas gamla, Skärp - fått av grannen, solglasögon - H&M, Halsband - mormors gamla, Converse

Bild 2. Klänning - H&M, Skärp - Vila, träklackar - Wedins gamla

Bild 3. Linne - Rut m.fl, Vita shorts - H&M, Skor - Skopunkten

Bild 4. Kavaj - H&M, Avklippta Jeans  - mammas gamla, Skärp - Vila, Bustier - H&M, gladiatorsandaler - Scorett, Turkos färgade mycken - turkiet

nytt från igår



Var på stan med mamma igår så då fick jag lute nytt.

Linne från Bikbok. Var två för 99 kr så mamma fick en och jag en.
jeans från H&M. 99kr och de var INTE rea så riktigt billigt och de satt riktigt bra och snyggt tyckte jag.
Ringar. fyra ringar från H&M med nitar. 39.50 kr
Shorts från H&M. 49,50 kr
BH från Lindex. 179kr

till min misshandlade slägga



Idag på tävlingen så fick jag två nya vajrar till släggan och ett nytt handtag som var gult. fick välja mellan röd, blå och gul. så det gick bli gul för de har jag inte haft och den var snyggas och skönaste handtaget. Så det blir nog att sätta sig och montera slägga någon kväll.

37.77

Hemma från tävlingen.
Det gick väl sådär resultat mesigt. 37.77 men hade ont i min fot så jag kunde inte trycka ifrån alls. Jag typ bara snurrade runt konstigt och kunde bara släppa ut släggan. De är min fot som jag stukat hundra gånger typ som spökar. Har inga direkt känningar men idag var fotleden stel och de gjorde ont när jag tryckte ner foten i varje varv. Men men nya tag på fredag. då blir det gävle som gäller.

mot sätra

Hej. Vart lite stressigt nu. Så de vart inge bild nu. Men de kommer jag lovar. Ska nu till sätra och tävla. Hörs senare.

Hej på er

Idag så sov jag riktigt länge. Vaknade vid 11 av att de var varmt så då gick jag upp och åt lite frukost. Sen satte jag mig här vid datan och kolla lite. Ska nu ta och sätta mig en stund i solen på balkongen och lata mig lite. Vi hörs om en stund. Då kommer de bild på de jag in handlade igår. Puss på er.


Dagen

Hejsan. har de varit nästan äckligt varmt. Svettades som tusan hemma och vid 2 tiden så gick jag till mammas jobb och mötte upp henne och sen gick ner till stan och shoppade lite med henne och tog en fika. bild på de som köptes kommer senare.

Sen vart de träning efter de och gick bra. hade spring i bena idag så de vart mycke löpning och fort gick de också idag. bena gick av sig själv kändes de som. Men sen kastade jag slägga men de gick inte lika bra som igår plus att idag fick jag avbruta kastträningen pga att jag fick skavsår. Inte kul.

Men imorgon så drar jag nog till sätra och tävlar i slägga på en resultat tävling. Så jag hoppas på bättre kastning då.

Lite nya bilder


















Betong från moster

Hej på er alla. Laddade inte upp några beilder igår för de kom lite i mellan. Men tänkt hinna de nu. Sitter nu ute i skuggan och tycker de är riktigt skönt här. 

Ska nu först visa vad jag fick av min moster när jag var där en sväng igår. Hon håller väldigt mycke på med betong och då hade hon gjort bokstäver som bildade Love me så dom bokstäverna fick jag. Jag ville bara ha love först men sen vart de även me som fick följa med. Riktigt snyggt var dom tycker jag. Det bästa hon har gjort tycker jag. Så när jag kommer hem så får jag hitta ett bra ställe på mitt rum där jag kan ha dem. Tror jag vet redan nu vart de ska stå. 



HÄR kommer ni till min mosters blogg 


Hos mormor & morfar

Hejsan! vart inte så mycke igår skrivade. När vi kom hit till mormor och morfar så var moster och dom här redan så det vart grillat på en gång. Riktigt god mat och god tårta som var lite udda. Tog bild på de med min mobilen men glömde sladden hemma. Så bilder på outfit och mat från igår kommer imorgon då när jag kommer hem. Men idag har jag lånat mormors kamera så idag har jag tagit massor av bilder och min bror har varit fotograf. Skulle nämligen ta nya bilder till bloggen så då fick min bror hoppa in som fotograf. Så någon bild ska ni nu få se om en stund.

Sen idag så åkte pappa och jag in till katrineholm för att handla lite så då var vi inne på h&m och handlade body lotion till mig och handla lite annat. Sen fick jag övningsköra och det gick riktigt bra idag. Bara att pappa vart rädd när en buss kom på fel sida men jag var hur lugn som helst så de var kul att det gick bra och köra. Och de var nog tack vare också att det inte var jag som kom med förslaget att övningsköra utan att de var pappa som gjorde de.

Sen nu på kvällen så vart de en god middag som var döner kebab. hahah vi gjorde kebab hemma så jag gjorde som jag och jesper åt nere i turkiet. Ris, pommes och sen bröd under köttet.






fixar

hejsan på er alla. Sitter just nu och fixar med att bränna lite sköna sommarlåtar på en cd som vi ska ha i bilen och dunka hela vägen till mormor och morfar dit vi ska idag.

Idag så var jag till kanslit och lämnade in papper från sommarskolan och sen efter var jag ner till stan och fixade födelsedagspresent till mamma och sen var in till jesper och fixade nytt skydd till min mobil. Mitt förra började låsna så de behövdes ett nytt. Sen vart de även en ny ögonskugga från H&M. Men nu ska jag packa väska och sen fixa de sista som måste göras innan vi kan åka.



skyddet till min mobil och sen ögonskuggan från H&M som var halva priset på så 20 kr fick jag betala och färgen heter glitter turquoise.


Trött

Helt slut. Idag var de sista dagen på friidrottskolan. både skönt och tråkigt.
Är riktigt trött nu eftersom jag har städat mitt rum så jag orkar faktiskt inte skriva så mycke idag. Blir mer imorgon och imorgon så fyller min mamma år. så vi ska åka ner till mormor & morfar och fira henne där. Fast hon är redan där. Hon har varit där hela veckan och hjälpt mormor med hennes trädgård.

Men vi hörs imorgon

Oskulden på en cola



"Det bästa som finns är att ta
oskulden på en cola"

Detta sa Ellinor en härlig dag i september 2008.
och alla måste ju hålla med henne. Bästa klunken på en ny öppnad cola är väl den bästa.
Jag gillar inte cola så himla mycke. Men är den riktigt kall och på glasflaska så är den riktigt god. Så idag när jag och min bror var bort till ica och köpte cola och glass så sa han och jag ellinors ord i kör.
 


Lite nytt



Lite nytt fick följa med mig igår. Väntade på stan på att jesper skulle sluta jobba så då vart de lite shopping. blivit mycke nu ett tag. Men de roligt med nya saker och när man riktigt fyndar.

Armband - H&M 29.50
Salt vatten spray - H&M 39.50
Väska - KappAhl 50kr på rea

Plocka blåbär



Idag när vi var i kusen med barna på friidrottskolan så passade jag på att plocka blåbär som jag tog med mig hem och sen åt. Riktigt goda var de.

Tävlingarna

Usch är riktigt trött idag och hade inte mycke orka alls. När jag kom hem från friidrottskolan så duschade jag och sen somnade direkt i soffan och sov en bra stund. Fattar inte riktigt vad som gör att jag blir så trött. Skuller på solen. men de ska man inte göra. Skulle ha tränat idag men de funkade inte riktigt med min fot som inte är så himla bra igen. Har ingen balans alls längre så jag snublade till i9dag igen så de gjorde ont. Men de blir att vila foten sen komma igen.
Nästa tävlning blir i Gävle den 16 Juli Så fram tills dess ska jag nog hinna bli bra i foten hoppas jag och även hunnit träna på ordentligt. Sen blir det Gurkspelen i Västerås den 31 Juli. sen den 14 Augusti så är det Junior SM som gäller som i år går i Karlstad. Sen blir det väl någon liten resultat tävling i mallan dessa på hemma plan.


Nya slägghandsken




När jag var i göteborg i helgen så inhandlade jag en ny slägghanske som jag redan invigde på tävlingen samma dag. Riktigt skön var den. En riktig favorit handske äntligen har jag hittat den perfekta. Mjukhandske vill jag ha men ett bra band runt handleden plus att äntligen fanns handsken också i storlek XS som jag måste ha i den. Min förra var i M och varv riktigt stor och den var inte så himla skön... LOVE den nya

klev upp två placeringar

Slägga/4.0

57.79 Johanna Rydberg 88 Västerås Leiria, POR 6.3
55.50 Anneli Ståhl 90 Spårvägen Logan, UT 17.4
55.14 Petra Öberg 89 Nyköping Nyköping/T 30.5
51.67 Amanda Eriksson 90 Bore Bålsta 8.5
48.75 Jennie Glarbjerg 90 Ullevi Göteborg/S-K 6.5
46.54 Therese Gävert 88 Huddinge Huddinge/J 20.6
44.50 Anna Hedström 90 Bore Torsby 22.5
43.25 Linda Drougge 90 Rånäs Sätra 16.5
39.41 Louise Johansson 90 Södertälje IF Göteborg/U 3.7
39.00 Ida Borg 90 Göteborgs KIK Motala 16.5
38.91 Mariam Abdul Jalil 90 Ymer Borås 1.5
37.52 Ida Claesson 90 Åhus Växjö 16.5
37.19 Linnea Svensson 89 Lerum Tranås 19.6
36.20 *Mari Kogstad 89 Örebro Örebro 24.6
34.74 Louise Josefsson 88 IK Sisu Tranås 19.6
31.33 Johanna Andersson 90 Villstad Tranås 19.6
30.48 Amanda Rohlin 90 Åhus Trelleborg 25.4
obekräftat
58.12 Johanna Rydberg 88 Västerås Quinta do Anjo, POR 14.3


Nu har jag klivit upp två placeringar på årsbästa listan. Så nu ligger jag 9 i sverige bland K22.

Bilder från Liseberg




Shoppingen i Göteborg




Klackar - Dinsko 199 kr på rea


Två "magtröjer" från H&M 79.50 kr styck



Lång kofta från Ginatricot 99,50 kr på rea


Linne - rut m.fl 108,50 kr på rea


Två plast martineglas från Lagerhouse 19 kr styck



läppglans som en klacksko - Lagerhouse 29kr


ugg ring - H&M 49,50kr


bustier från H&M 75 kr på rea


VUS resultatet

Nu har jag legat på soffan och kollat på tv och läst nya numret av glamour. Var rätt trött när jag kom hem från friidrottskolan. Men jag förstår inte riktigt varför jag var trött eftersom jag inte hade gjort jättemycke idag. Tränade en kille bara idag som var äldre än de andra. Men devar rätt skönt ändå. 

Men nu lite snacka om världsungdomspelen. Har inte skrivit att jag kastade 39,41m i slägga  drykt en meter från pers så de vart nytt årsbästa så jag hoppas jag klättrar två placeringar på de årsbästa listan. Så jag är riktigt nöjd. men kunde ha gjort bättre i från mig på finalkasten. gjorde 36,04 i första. 38,04 i andra och 39,41 i tredje sen i 4:e 5:e och 6:e kasten så vart de x (inga resultat) Men de var skönt att börja komma upp i längder. nu är det bara att persa.

 7:a  vart jag iallafall


hemma och trött

Nu sitter jag här. Ska snart gå och sova för jag är riktigt trött. hade tänkt laddat upp bilder och så men de blir imorgon efter friidrottskolan. så vi hörs imorgon. GODNATT!!!!

De regnar på ullevi

Sitter nu på ullevi och kollar på diskus. Blir inter lång stund kvar idag. Ska kolla bara på diskus sen börjar vi rulla hem. Igår vart de inget inläg men var på ullevi tidigt och sen kom till hotellet sen. Var då igår på ullevi först och kollade på några sen vart de att jag gick bort till nordstan och shoppade och sen gick jag tillbaka till ullevi och kollade. Sen bytte jag om och sen tävlade i slägga sen åkte direkt till hotellet och duscha sen tog en taxi till liseberg och sen kom tillbaka till hotellet klockan 00 i natt. Sen stukade jag foten igen så då vart de att jag inte orkade skriva. Men resultat och bilder kommer senare.

outfit 2 juli 2010



OUTFIT

Jeans shorts - H&M
Linne - H&M
Skärp - Vila
gladiatorsandaler - Scorett
Solglassögon - NYA H&M


ullevi, shopping och middag

Nu ligger jag i sängen på hotellet. Vi har precis kommit tillbaka hit. Vi var och käkade på en resturang i närheten av hotellet. Jag käkade pasta med oxfile och de var riktigt gott..

Idag så vart de en stund i solen på ullevi och sen efter att vi hade kollat klart på längdhoppet så gick jag och några små tjejer bort till nordstan och kollade in shoppingen där. Men vi hann inte så långt. Men jag hann köpa en tunika, solglassögon och nagelack. Men de blir en vända imorgon igen eftersom jag inte hann de jag skulle kolla efter. Sen imorgon kväll så ska jag tävla så de blir att gå och kolla och shoppa och ta de lungt. Bättre de än att bara sitta typ i solen i flera timmar innan.



Nagellack från H&M 39.50kr



Solglasögon H&M REA 30kr



tunika H&M rea 50 kr



min middag idag

På ullevi nu

Hej alla glada!
Nu befinner jag mig på ullevi och har varit här ca en timme. Kollade precis på två från klubben som kastade spjut. Sen om en stund blir det att kolla på längd. Sen efter de så kommer jag och två tjejer gå bort och kolla in utbudet på köpcentret så får se om det finns något snyggt.


Frukost rast

Nu har vi precis tagit frukost rast vid brahehus men nu ska vi rulla vidare till Göteborg

Kent - Gamla ullevi


Packningen klar [√]



Nu är packningen avklarad. √

så nu är de bara att vänta på avfärd härifrån. Ska nu ta en dusch sen gå och lägga mig och kolla på film.


nya örhängen



igår köpte jag dessa från h&m. Riktigt stora är de och tyckte de var riktigt snygga. Man behöver inga andra smycken när man har dessa och de kostade endast 29,50 kr

Mot göteborg 05.00 imorgon

Imorgon bär de av till göteborg och då ska de tävlas i världsungdomsspelen som går på ullevi. Ska bli riktigt kul att åka och som vanligt blir det att åka tidigt. Klockan 5 så samlas vi utanför oss och sen rullar ner till sköna göte. Så de blir en helg med mycke friidrott, liseberg och shopping. Tävlar inte imorgon så då kommer jag kolla plus att jag kommer gå i väg och kolla lite och se om de finns något fint att shoppa. Sen på Lördag blir de tävling och sen liseberg efter sen på söndag blir det att kolla sen en lång hem färd igen. Men de ska bli riktigt kul. Kommer ha med min dator så man kommer kunna följa mig hela helgen.





Första doppet

Tog min första dopp i sjön igår. Riktigt kallt var de men ändå på något sett rätt skönt.



fick en så fin bild på jesper när han hoppade från hopptornet.

Hundvakt

Man kan säga att jag och jesper var hundvakt igår. Så då tog jag en massa fina bilder på dom alla. 



 

första vecka avklarad

Första veckan är nu avklarad nu. Så nu är det bara en vecka kvar med friidrottskolan. Men dessa 4 dagar tycker jag gick riktigt fort så jag hoppas de andra också gör de. men de är riktigt kul att vara ledare faktiskt. Idag var de då veckoavslutning så då vart de diplom utdelning sen fick alla även t-shirt och glass.




jag testar en av barnens sparkcykel. var riktigt länge sen så de var riktigt kul.