Nytt skor och bok


Idag var mamma och jag ute och gick så det vart en vända till skopunkten där jag köpte ett pat svarta tyg skor och sen inne på coop köpte jag boken Ego woman på bokrean betalande ändast 69 kr. Har läst den boken innan som heter Ego gril. Så då vill jag läsa den här med.

 


Eric Saade

Igår var sista deltävlingen av klarad. Nu efter att man sätt alla 32 bidrag så har jag en som jag gillar grymt mycket. Det är Eric Saade med Manboy. När jag satt och kollade på youtube och lyssnade på låten så hittade jag även en annan låt med honom som jag också var grymt bra. det står att den släpps för radio i maj. RIKTIGT BRA LÅTAR BÅDA TVÅ! DOM KOMMER VERKLIGEN SPELAS TROR JAG!

MANBOY
 

Sleepless
 


Bilder

Här kommer lite bilder från gården idag

Idag fick vi tre rådjur på besökt som jag tyckte mycket synd om för de kom ingen satan men sen efter någon timme så var de borta igen.


och här är våra gårds troll som några grannar har fixat

Outfiten för igår




Shorts dress, prickiga strumbyxor, kängor, Halsband (Armband har gjort om de till halsband) Ring, HM
Nitskärp, nitarmband. Lindex
armband, Tomas sabo


mitt om gjorda armband


Bilder

Här kommer lite bilder från igår när det var 50 års kalas








riktigt god glass


Grodtårta


Nya shortsen



Nya jeans shortsen jag köpte igår från hm. 99kr

hemma

Hemma nu. Ska nu börja kolla igenom garderoben och hitta något att sätta på mig idag. Ska nämligen på 50 års kalas.

Men tidigare idag. Eller tidigare och tidigare Jesper hann inte köra hem mig innan jobbet så då hamnade jag nere på stan så då gick jag i på hm för att kolla lite. Skulle kolla efter några snygga strumbyxor men jag hittade inga. Men de var ett par jeans shorts. Haha lite tidigt med de kanske men riktigt snygga var de och billiga. Men kul att köpa lite vår kläder nu och börja längta tills de blir varmare.

Men bild kommer om en lite stund.

Hemma hos älskling

Hejsan! ligger i älsklings säng med hans dator. har precis dammsugit och plockat inne på hans rum.
Haha hemma fru jaa de är jag de. nää då. Måste hjälpa till ibland tycker jag.

Men en skön dag i skolan var de. Hade bara en lektion på en och halv timme. riktigt sköna fredagar just nu faktiskt.

Men men vi höres puss


Årsmöte

Hemma från årsmötet nu. Vart väldigt kort möte men de var skönt de. Många förvåningar men jag ser de bara som positivt. Så jag hoppas verkligen på ett bra 2010 för klubben och friidrotts styrelsen. Vart in vald som supleant 1 år till så ska försöka ta mig mer på möten än vad jag gjorde 2009.. Men lite förändringar i styrelsen så hoppas jag på bara bätte. Nu ordförande och ett helt nytt ansikte till styrelsen.

SÅ NU KAN 2010 STARTA FRIIDROTTS ÅRET!
Nu jävlar ska vi se förändringar och super resultat.


Slutat skolan nu

Så har man slutat för idag och ska nu vänta på att bussen kommer.
Så då blir det att åka hem och sen senare blir det att dra på årsmöte för friidrotten. Så jag hoppas de blir ett bra möte.

Träningen

Hejsan. 
Hemma från träningen nu.
Vart ett ganska jobbigt pass eller de var jobbigt. Först var det uppvärmning. Löpskolning och sen efter de vart de häckövningar. Sen efter vart de två stegringslopp, 2 st 70% av sin max fart. och sen 4 lopp med max fart. Riktigt skönt var de. Sen vart det styrka för mage och rygg. Sen efter hade jag jättemycke kramp i foten. Men men skönt var de.


BILDER FRÅN GÅRDEN

Här kommer lite bilder på snön ute på gården där jag bor.

Snö hög. grannarna längst ner ser bara vit när de kollar ut

Huset mitt i mot. kolla in snön som hänger ut från hustaket. 1 m ner och 1 m ut.

tagen under i från. riktigt häftigt.


Min dag

DAGEN
Idag tog jag mig till skolan och jag kom i tid men usch asså. Först vart de buss mellan södertälje c och hamn. Sen vart de pendel från hamn till sthlm och de var hur mycket folk som helst. Har aldrig varit med om så mycke folk på tåget. Men väl i sthlm några min sen så skyndade jag mig till t-banan och vad möttes jag av där. BOM De var HUR mycket folk som hels. Men jag stälde mig perfekt och hamnade precis vid en dörr. Men jag behövde inte ta ett ända steg in i tåget för de hjälpte de mig där bak. Alla bara knuffade in mig som djur. 8.48 kom jag in till ropsten och då ska bussen gå ut till bosön och jag ser bussen så jag och en kille från skolan springer men nej när vi kom ner så åker bussen. FÖRSTA GÅNEGN DEN ÅKER I TID! den väntar alltid in 48 tåget. Men inte idag då när det bara gick 10 mins trafik och var hur mycket folk som helst. Så då fick man stå och vänta i 9 min tills nästa bussen som inte går ända till bosön så då fick de bli en promenad på 10 min. Men i tid var jag och de var skönt de. 

hem gick de bra. Bara att vi blev 8 min sen från sthlm pga att personal va sen. Haha rätt roligt. Även pendeltågs personalen kommer sent till jobbet. Men inte så bra eftersom ALLA andra blir sena då. 
Men jag kom hem och behövde inte skynda mig i väg på träning som tur va. 
 

Dags att gå ut

Nä. Kan inte sitta hemma i sängen längre med datan. Nu måste jag ut och röra på mig.
Vi hörs senare

Ingen skolan idag heller

Hejsan. Vart ingen skola idag heller på grund av trafiken. men imorgon ska jag försöka komma. Men idag ska jag försöka få lite pluggande gjort. Ska sätta mig med engelska boken och sen ska jag läsa lite i böckerna.. Så det finns lite att göra. Sen ska jag försöka ute och gå lite eftersom jag missa ett tränings pass.  så jag måste ut och röra på mig lite.

Träningen

Hejsan igen. Hemma från träningen och de vart ett lyckat pass idag tycker jag.
Värmde upp och körde lite hopp övningar. Sen var de 2 sprint lopp. Sen vart de slägg och oj va bra. Snabba snurrar hårda ut kast och det bara funkade. Men jag har en instälning som jag har gått in med nu. DET SKA GÖRA ONT FÖR SLÄGGAN. Sen vart de styrka för mage och ryggen. Riktigt skönt pass

Stopp i trafiken idag.

Hejsan.
Kom inte så himla långt idag. SL har problem med all snö som kom i helgen plus kylan idag. När jag gick till bussen i morse så var det -23 grader. riktigt kallt. men jag försökt ta mig till skolan men det gick inte så bra. jag fick vända och åka hem igen efter 2.5 timmes försök. Man kan inte stå och frysa hela dagen så då sa mamma som ringde mig och sa att jag skulle ge upp. Så då vart de en resa hem.

Väl hemma så har jag städat lite inne på mitt rum. dammat lite och bytt lakan och fixat lite. ska damsuga lite nu och gå ner till källaren och ämta upp min matta som hamnade där när vi flyttade. Så den tänkte jag passa på och hämta upp när min bror kommer så han kan hjälpa mig för den är riktigt tung.

Men men vi höres senare. Pusshej

Stopp i trafiken idag.

Hejsan.
Kom inte så himla långt idag. SL har problem med all snö som kom i helgen plus kylan idag. När jag gick till bussen i morse så var det -23 grader. riktigt kallt. men jag försökt ta mig till skolan men det gick inte så bra. jag fick vända och åka hem igen efter 2.5 timmes försök. Man kan inte stå och frysa hela dagen så då sa mamma som ringde mig och sa att jag skulle ge upp. Så då vart de en resa hem.

Väl hemma så har jag städat lite inne på mitt rum. dammat lite och bytt lakan och fixat lite. ska damsuga lite nu och gå ner till källaren och ämta upp min matta som hamnade där när vi flyttade. Så den tänkte jag passa på och hämta upp när min bror kommer så han kan hjälpa mig för den är riktigt tung.

Men men vi höres senare. Pusshej

Min dag

hej. Vart sent bloggande idag. Vaknade sen idag. klockan 11 riktigt skönt att sova ute lite. Sen vart de lite tv tittade. Kollade på os repriser. Sen vart de att jag städa mitt rum och sen tog jag en promenad. Var riktigt fint väder idag. Soligt men riktigt kallt. Så jag gick ner och höll Jesper lite sälskap. Sen kom pappa och hämtade mig sen åkte vi till sätra och tränade. Vart ett lugnt pass eftersom jag har lite ont i knät. Eller knät känns inte riktigt som de ska. kan liksom inte sätta ner knät i baken utan att de gör ont. Men de vart lite snabbhet och sen avslutade med lite styrka för magen. Så de var min dag. Sen kom jag hem kolla lite os och sen nu wallander. Så direkt när filmen är slut så ska jag gåoch lägga mig. Så godnatt på er!

Långtråkigt

Nää har kanska långtråkigt och de finns inte så mycket att göra. Kollade förut på melodifestivalen och sen vart de att jag satte mig vid datan och lyssnade på musik. Men nu är de långtråkigt så jag ska faktiskt ta och gå och lägga mig i sängen och kolla på film.

Vi höra imorgon igen. Puss på er alla

Taio Cruz - Break Your Heart


Lite nytt



Idag var de en kort sväng på stan. Lämnade pengar till Jesper sen efter passade jag på att kolla runt lite på stan. Så det vart en mascara och hårsnoddar från hm

Maybellin mascara 49,50 kr

riktigt knäppt.

nu har det gått över en timme och fortfarande har de inte riktigt gott över. Ellinor ringde mig för en stund sen och då hade jag somnat på soffan. så jag vaknade av att mobilen ringde. Så jag svarde och precis då stelnade benet till när jag drog benet mot golvet och sen bara någon sek inte ens de så ramlade av soffan och landade jättekonstigt på golvet. Fattade inte hur jag lyckades. Men på något sätt gjorde jag de. Knäppt bara

hemma men vila nu

Hemma från skolan nu. Men de blir inte så mkt skrivet nu. För jag skulle bara kolla min mail sen måste jag vila. hände något på tåget med mig. Har fått ont i sidan av bröstet några gånger men när jag satt på tåget så bara började de göra ont. Så jag fick en massa tårar som jag inte kunde hålla i mot så pappa fick komma och hämta mig i östertälje för jag ville inte vara kvar på tåget. Har riktigt ont fortfarande och fattar verkligen inte varför. Men de är väl bara att vila.

Godmorgon

Hejsan. idag är jag uppe tidigt och fick just nu lite tid över. Så jag sitter vid datan och kollar snabbt igenom lite.
Men nu ska jag göra mig i ordning för att åka till skolan. Riktigt skönt med fredag och har bara en lektion idag så de är rikitgt skönt.

HA EN BRA DAG

Dagen och shoppingen

Hejsan. Hemma nu. Vart en lång dag idag eftersom jag hade träning för lindingö idag.
Först hade jag träning i morse. Tog verkligen lugnt idag. Sen vart de lunch och sen efter hade jag IT och vi hade redovisning om va en dator innehåller. Sen efter de satt vi och väntade på bussen i 40 min sen var jag en stund i lidingö centrum för att fördriva tiden lite och käkade lite. Sen efter ett tag så åkte jag tillbaka till bosön och tränade ungdomarna och sen vid 19 började min resa hem och sen kom jag hem för en timme sen. Har ätit och kollat på tv. Ska nu göra mig i ordning för natten men första ska ni få se bilder på de jag handlade idag.


tröja, hm 49.50


strumbyxor, hm
prickiga och randiga 49.50

Sen vart de även ett punder men den vart de ingen bild på

Slägga.,

Träningen då.
den gick riktigt bra. Det är så himla roligt när man känner att de är så kul och att de går och känner som att det går bra. Idag var de riktigt kul att kasta slägga. Var rätt taggad för de eftersom det inte gick så bra i måndags. Då fick jag knappt på något kast som var bra men nu idag så fick jag på en massa som var hur mycket bättre som helst än i måndags. Så de var riktigt kul.
Nu är det bara kämpa vidare. längtar så grymt efter första tävlingen. Vill bara se om träningen har gjort någon skillnad om jag kastar längre nu. Jag hoppas verkligen de.

Marin Mutumba



denna kille var idag i skolan och snackade och vilken skön snubbe han var. skrattade typ hela tiden och han sa så mycke roliga saker och samtidigt väldigt bra saker. Riktigt kul var de.

Hemma nu dags för träning

Hejsan. Kom hem från skolan för en halv timme då började jag direkt att byta om och göra mig i ordning för träning. Så om en kvart bär de av till Sätra för att träna. Sen när man kommer hem så ska jag plugga lite. Men mer om de efter plus att de kommer en massa roliga saker om dagen som jag inte hinner skriva om nu. Så vi hörs efter träningen. Pusshej.

Fettisdagen


Idag är det fettisdagen. Så då ska de bli en god smarrig semla hoppas jag.


Träningspass

Hejsan. Sitter i skolan och muppar mig framför datan. Finns verkligen inget att göra. och ska nu sitta här i två  timmar och vänta på min engelska lektion. Men jag hittar på något skojigt nog.

Har precis kommit upp från ett träningspass som verkligen inte gick så bra. Han inte köra så himla mycket innan jag fick kliva av. Var riktigt stel idag så jag kom knappt över häckarna. Men när de var en övning kvar så drog jag fot lite konstigt så de gjorde lite ont. Så då var de bara att sluta. De gör inte så himla ont nu bara när jag trycker i foten hårt. Men i går gick de inte så bra då eller. Kastade slägga och jag kasta hur många kast som helst och jag fick inte på något som var godkänt. Eller kanske 2 st. Men de är hur lite som helst. Det gick verkligen inte att snurra. Jag stod kvar på samma ställe och snurra. Snurrade bara uppe på tå istället för hälen. Så jag åkte hem med sura miner. Var verkligen inte kul när man inte fatta varför man inte fick på något kast. Men var  rättt seg i bena men så dåligt kan de inte gå. Men de är väl bra att de passet kommer nu och inte när tävlings perioden börjar. Får verkligen hoppas att de kommer nu och inte senare.
Men de vart väldigt många kast igår så jag var rätt slut när jag väl slutade men då körde jag en massa mage sen vart de hem resa och sen vart de tv tittande och sen somnade jag jättetidigt. Därför de inte blev bloggande igår så mycket.

Nytt



Nya smycken för idag.
Armband och ring från hm. 39.50kr st

Pulka åkning idag.



här åker jag i backen. och usch va roligt de var.

Snygg sko från nelly.se

nelly.se

Träning i sätra

Träningen gick riktigt bra idag. Var riktigt skönt att träna. Först vart de uppvärmning sen en massa löpskolningsövningar. Se vart de lite spensthopp. sen efter de vart de 5 snabba lopp som gick hur bra som helst. Sen vart de 3 st 30 meters lopp. som också gick riktigt bra sen vart de lite styrka (benböj) Sen fotstyrka och sen vart de ner jogg och sen hem resa. riktigt skön och jobbigt pass. var kanska slut efter passet.

ALLA HJÄRTANS DAG OCH 2 ÅRS DAG

Idag är det alla hjärtans dag.  Detta betyder också att jag och Jesper har varit nu tillsammans i 2 år.
Åkte hem till honom igår därför vart de inte så mycket bloggande. Sen kom jag hem på förmiddag och då var jag hemma en stund och sen käkade jag lunch och sen gick ut och åkte pulka. Riktigt kul var de. Kommer bilder på de senare. Sen efter de vart de träning i sätra och de blir ett eget inlägg de med.


Men åter till alla härtans dag.

Imorse så fick Jesper då alla min små paket. Som jag tror att han blev nöjd med. En av presenterna var en lite dataväska. sen när de var dags för frukost så hade jag inte fått något än och jag började undra lite om jag skulle få något. Men när jag satte mig vid bordet så hade han dukat fram skål och i skålen hade han laggt ner ett choklad hjärta och sen stod det ett jättetunt packet framför och vet ni var de var. h&m presentkort. Kan inte bli bättre tycker jag. kan man gå och shoppa lite fina saker. TACK SÅ HIMLA MYCKET ÄLSKLING!




Fick självklart de rosa kortet som var speciellt nu till alla hjärtans dag.



ÄLSKAR DIG MEST JESPER! ♥ ♥ ♥


Marcus åkte igår.



Igår var jag så trött efter programet så jag orkade inte blogga. Men den jag tyckte  skulle åka fick lämna let's dance.

Nytt för idag



Detta är nytt för idag.
ett stort rosa ljus. Anteckningsblock. Skolbok till prestationspskologi Tankens kraft. Pärm som ska innehålla mina tränings pappers.  nytt slägghandtag. och sen till sist en keps från HM

Kunna va burken innehåller

Ligger i sängen och kollar på made in sweden. Har precis fixat med en massa pyssel klippt och klistrat lite. Rikitgt fint vart de med.

Idag var de skola som vanligt. börja med ett träningspass. kastade slägga och de gick riktigt bra. Sen fick jag öven visa lite för en kille som är golfare hur man kastar. Sen var de lunch och sen IT. Vi var i grupp och vi skulle arbeta i grupp och sen redovisa nästa vecka. Min grupps uppgift var att veta va en dator innehåller. Så vi ska kunna peka och berätta med föränklade ord va varje del sitter och vad he egentligen är för något. och detta var ju inte direkt Louise grej. Jag har verkligen inte svår att jobba med en dator i programen och jag hade MVG i datakunskap på gymnasiumet. Men nu ska jag kunna veta allt som sitter i burken. Njaa jag få kolla igenom de där och läsa om de lite extra.

Men nu ska jag kolla klart på tv och sen blir det snabb dusch och sen god natt...

Christan olsson

GE- galan har varit idag då. Jag var tyvärr inte i globen idag så det vart framför tv efter min träning. Bästa av allt var att se Christian Olsson hoppa över 17 m resultatet blev 17.07 så d var riktigt bra plus att de resultatet räkte till en andra plats. han som vann hoppade 17.23 så de var lite upp till de. Men trean hoppade endast 1 cm kortare än olsson.
Men de är så kul att Christian är tillbaka och de är så skönt att se honom hoppa.

Bilden har jag tagit som jag tog på DN-galan 2008 bilden är tagen precis efter att han satt och sa i tv att han skulle lägga av typ. Så de är så skönt att han är tillbaka nu.


Slägga

Hejsan. Nu är det snart dags att sova men jag tänkte hinna skriva lite innan de är dag att släcka lampan.
Idag kände jag mig inte så jätteinpererad att åka till träningen men de var riktigt bra att jag åkte ändå. För idag så fick jag hjälp av en kast tränare i klubben så jag fick lite att tänka på. Så vi tränade en massa på själv utkastet hur man ska trycka och ta i var och hur typ. Så de kändes rikitgt bra att jag fick den övningen så nu har jag lite att öva på.

Pendeltåg och tunnelbana

Hejsan. Vilken jävla dag de vart idag. usch jag och tunnelbanan och pendeltåget funkade inte ihop idag. imorse var de stora förseningar. Tåget gick sönder så fick byta så var de så fullproppat så man knappt fick platts sen vart vi riktigt sena. sen råkade nån dra i handbromsen så fick stå lite extra. Sen gick bara tåget till östermalmstorg så då fick man hoppa av och sen kliva på senare ett tåg som var ännu mer fullproppat så man knappt fick plats. Men tid till  skolan kom jag fast detta. Grymt jobbat säger jag bara.

MEN HEM DÅ? joo då hade jävla otur. tunnelbanan var 1 min sen. Så jag hade bara 3 min på mig till penden så jag sprang som en idiot och kom till rulltrappan och vad står där två i vägen som inte hade brottom och tog upp all plats så jag missade precis tåget. SÅ jag fick ta de tåget som skulle gå en kvart efter. EN KVART EFTER.. MEN de tåget var EN KVART FÖRSENAT SÅÅÅ jag fick vänta i en halv timme på tåget. Blä och usch på de där asså. Men jag klev av i östertälje så kom pappa och hämtade mig där. Sen åkte vi och handlade och handlade present till  Jesper.

Men nu är det dags ör mig och sova. imorgon blir det en kort dag i skolan nog tror jag. Sen efter ska jag kolla runt på stan efter lite andra små saker till jesper. Men sov så gott nu alla, Pusshej.

Smycken från hm


Accessoarer from
H&M

Hittade en massa snygga smycken när jag var inne på hm:s hemsida. smycken från 39 kr - 99 kr

Black from Monki


Allt är från
monki

Väntan i skolan

Hejsan. ´sitter i skolan och väntar på lektion. Nu har de blivit tisdagar då jag måste vänta på engelska som börjar 14.10. Inte jättekul att behöva vänta så det blir som måndagarna förut att sitta vid datan och kolla runt och blogg och så.

Nytt ämnen i skolan startar denna vecka

Hejsan då var man hemma från skolan. Skönt att få sluta tidigt nu på måndagar. har nytt Schema nu i skolan och nya ämnen. Eller ska fortsätta läsa engelska men sen har jag Prestations psyklogi så nu har jag två ämnen och sen träningen. Så de blir nog bra. Fick ny lärare i engelska idag lite svårare är de nu men jag tror att de kommer gå bra. Nu ska jag kolla runt på nätet efter en bok som jag måste ha på prestations psyklogi.

Perfekta alla hjärtans dag present till tjejen

En vecka kvart tills alla hjärtans dag. En dag då de ska blomstra kärlek över hela världen tycker jag. Men de kanske inte lättaste att hitta presenten till den underbaraste. Till en kille tycker jag är svårt allt hitta presenter till men när de gäller alla hjärtans dag present så är det bara tänka hjärlek som kommer man på de. De behöver liksom inte vara något märkvärdig egenligen. Man ska bara visa sin kärlek. Men här kommer i alla fall några tipps till en tjej till alla hjärtans dag present. Som tjejer inte skulle tacka nej till tror jag.


En söt nallebjörn,
Halsband,
Presentkort på en make up kurs hos make upp store,
Rosor,
parfym,
Present kort på HM. Hm har gjort speciella alla hjärtans dags present kort. Så de är en perfekt köp till en tjej.


Tävlingen igår


Bästa vikt kastet. 10.83m


Bästa kulstöten.  8.88m


Söndagen den 7 Februari, 2010

Hejsan. Idag har de varit en så länge en lugn söndag. Vaknade vid 9 låg och kolla på tv och sen klädde på mig sen vid 11 tiden och sen tog mamma och jag en promenad ner till stan för att betala Jesper plus att jag fick ett skydd till min mobil som min bror ska fixa med lite senare. Sen efter en runda på stan så gick vi hem. Jag städa upp alla kläder på mitt golv sen hjälpte mamma med sin mail att lägga in en massa nya kontakter så fick en 100 för en halv timmes jobb de var snällt. Sen efter jag var klar med de så sms jag Sandra så jag mötte upp henne utan för ica så köpte vi semelbullar och grädde. Sen gick vi hem till mig och gjorde oss en semla och snackade en massa och sen för några minter sen gick hon. Så nu om några min blir det mat sen ska jag be min bror om hjälp att fixa in videon från igår från tävlingen som jag lovade att lägga in.

Men vi höres senare. Puss


Resultat Vikt, Kula

Hejsan. nu har man kollat klart på melodifestivalen. Var de någon annat som nästan somnade? Inte bra var de väl? nja vet inte vad jag ska säga.

Men en sak kan jag säga. JAG PERSADE I VIKT. De vart 10.83 med 10 kgs vikten. så de var riktigt kul. sen vart de 8.88 i kula så de är jag nöjd med. Men PERS riktigt kul var de.. Är riktigt nöjd. Vill bara göra om de för de var så himla kul. Vill hitta tävling i vikt nu. Men brorsan filmade mig både på kulan och släggan så de lägger jag upp nog imorgon så ni kan få se. Eller i alla fall vikten ska ni få se.

Munktellarenan

Hej på er. Sitter i munktell och väntar på kulan som startar 14.30 sen efter de har jag vikt. Sitter och bloggar från hallens Internet och har loggat in via mobilen. Så det är lite små svårt att skriva med det funkar. Tar bara lite längre tid än från en dator. Men vi hörs senare. Puss

Tävling imorgon i vikt

Hejsan dålig på att blogga igen. men har verkligen inte haft6 någon eller lust. Men nu är det helg så då kommer jag säker hinna med bloggen lite bättre. Men imorgon drar jag på tävling och kommer nog tävla med i vikt. Kanke kula med men de får vi se. Vikt i alla fall. Och vikt som ni kanske inte vet var de är så är de som en gren som ersätter släggan inomhus. Men de är riktigt mycke svårare än vanlig slägga. vikt är som en tyngd dom sitter fast i ett handtag som man håller i sen snurrar man som i släggan och sen släpper ut vikten. Man tävlar från kulringen och man kommer inte lika långt som med 4 kgs slägga som jag har uten vikten väger 10 kg för kvinnor och för herrar 18 kg. Så de är tungt så de är inget att leka med. Men de kommer säker gå bra. Har kastat vikt 2 gånger tidigare.

Men nu ska jag göra mig i ordning för natten för ska upp tidigt. puss på er alla.

Rabih fick lämna.


Pass 8

Ett lugnt pass men ändå hårt. värmde upp hoppade jämnfot över häckar. Sen vart de en halv timme cykling. Cyklade både snabbt och löångsamt så de vart riktigt jobbigt. 

Men nu har jag precis ätit lite och väntar tills jag ska träffa tränaren till ungdomsgruppen som jag ska träna. 
Men nu ska jag kolla runt lite på bloggar som jag inte har hunnit gjort under veckan efter som jag typ bara levt på att äta, sova och träna. Men nu tänkte jag kolla lite. 

Hörs när jag kommer hem i kväll igen. Puss 


Skolan - pass 7

Sitter i skolan och har de väldigt tråkig. Sitter och skriver träningsplanering och jag vill typ bara här i från. Men som sakt så ska jag vara på bosön ända till kver över 7 i kväll. Ska träna en grupp ikväll.

Var riktigt struligt imorse när jag skulle ta mig till skolan. Tog mig 2.5 timme att ta mig hit och det ska ta 1.40 inte kul men jag kom hit i alla fall. Vart ett lätt pass idag. Lite snabbhet och sen lite rörlighet. Så det vart lugnt eftersom jag hade sån träningsvärk.

pass 5-6 plus dagen och morgon dagen

hejsan. ligger i sängen helt slut. vill bara sova nu. Men tänkte bara snabbt skriva ner mina tränings pass och min dag

morgon passet vart ett ganska lätt pass. lite maq övningar och rörlighet. Men vart lite cyklig inna och efter. Sen hade vi lektion där vi  snackade om mental träning. sen efter de så slutade jag. Så då åkte jag hem så jag var hemma till kvart i 4. sen halv 5 åkte jag till sätra. Vart lite uppvärmning och lite övningar sen efter de vart de slägga och det gick rätt bra fast hade träningsvärk i bena från styrkan i går. Men de gick bra i alla fall. Sen vart de mage och rygg och sen avslutade med fotstyrka.

Men nu ska jag sova tror jag för imorgon blir det en lång dag. åker halv 7 hemmifrån sen vet jag inte riktigt när jag kommer hem. För jag slutar 16 sen ska jag vänta tills kvart över 5 för då ska jag träffa en friidrottstränare från Lidingö sen träna en grupp sen en halv timme senare. Får verkligen hoppas på att de går bra.

Men  vi hörs nog under morgon dagen. Ha de bra och sov gott..

Dagen

Ligger i sängen och tar de lugnt. Men ska springa i väg till toan och borsta tänderna sen ska jag fortsätta kolla på paradise hotel. Kom hem rätt sen eftersom jag slutade träninge klockan 16.00 så åkte hem direkt så jag kom hem kvart i 6. Sen vart de att handla direkt sen när jag kom hem vart de att jag duschade och jätteskumt. Började blöda näsblod när jag stod i duschen. Så jag hade blod i hela ansiktet och sen hade jag på magen med. Men ändå tur att de var när jag stod i duschen så jag spolade bara av mig. Sen vart de friidrott på tv. Kolla på när  Christian Olsson hoppade tresteg. Är så glad att han var tillbaka och tävlar. Sen vart de Mästarnas mästare och sen åt middag samtidigt. Sen tog jag fram min dator och började kolla runt och nu ligger jag här i sängen och ska kolla klart på paradise hotel sen ska jag sova direkt. För i morgon blir det upp tidigt. ska åka redan halv 7 hemmifrån.

Men vi höres

Tränings pass 3 och 4 vecka 5

Tisdag klockan 9.30 Bosön pass 3
Pass som började rätt jobbigt och slutade ganska skönt.
Började med lite uppvärmning som bestod av några varms löpning. Sen vart de lite löpskolning och sen snabbhets i stege plus lite smidighet/snabb i stegen med. Sen vart de masken som jag aldrig har klarat av att köra 10 m utan att stanna så det var skönt att klara de. Så den övningen ska jag köra lite mer så jag klarar några till. Sen Var de hopp över häckar och sen sprang med snabba steg i stegen och sen vart de medicinbolls övningar. kastade både från stående, sittande och sittande på boll. Sen efter antal kast in i väggen med bollen så vart de ner jogg.

Tisdag klockan 14.15 Bosön pass 4

Uppvärminigen detta pass vart cykling. Sen vart de gemfota hop upp på plint. 5 x 3 snabbt. Sen vart de från sidan som jag kallar slägghop eftersom de blir som en lite snurr. och det gjorde jag både från väster sida och höger. 2 omgångar på varje x 5. Sen gick jag in i gymmet och körde.

Liggande lårcurl 25 kg. 8x4
Bensträck 30kg. 8x4
Benpress 80kg. 8x4
Bröstmaskin 12.5 kg 8x4
Ryggdrag 25kg. 8x4
Sittande rodd 20 kg. 8x4
Kryssmaskin - släggdrag 20 kg. 8x4
Hantlar - dra armarna rakt ut från sidan. 3kg i varje hand. 8x4
Handlar - snabba varanan upp. 5 kg i varje hand. 8x4
Benböj 60kg. 5x5

sen efter detta avslutade jag med fotstyrka och joggade ner.

SÅ NU  HAR JAG TRÄNINGSVÄRK I LÅREN.

träningsplanering

Hejsan i skolan och skriver igen på mitt arbete men nu är det dags för pass 3 för vecka 5. Denna vecka är de en massa pass. Men mer om mitt pass igår plus de jag ska köra nu. Hörs senare.

Arbetskravsanalys

Hej sitter och skriver på arbetskravanalys och det går verkligen inte bra. Har skrivit ut en massa papper som jag kollar igenom. 43 sidor är det så mycket är de. Men Börjar komma igång nu. Men det är verkligen skillnad på mig och på dom som tävlar elit. Men de viste jag redan men att jag ligger efter så lång som jag gör i statistiken. Men jag skiter i den. Den kan få vem som helst att ställa skorna på hyllan nästan. Men men bara kämpa och strunta lite på vad som står på pappret.


Tränings pass 1, vecka 5

Mitt första pass för veckan. Tog kanska lugnt eftersom jag har haft lite små känningar i mitt lår. Men det vart lite uppvärmining. Jogga lite fram och till baka med en massa hopp. Sen vart de Häck smidighet. Sen medicinboll med bakot, framåt - kast.  och släggkast och sido kast från sittade. Sen vart de bara lite ner jogg. Så det vart en timmes pass.


arbetskravanalys

Sitter i skolan och skriver arbetskravanalys. Har specialvecka i skolan så vi ska skriva träningsplanering. Men nu är det dags för träningspass nummer 1 för idag. Hörs senare i dag.