24 år idag

Vad är det för en dag ? Är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! 

Firade mig igår.

igår firade vi mig eftersom jag fyller år på tisdag. Så mina föräldrar och min bror var här på middag. Bjud på tacos och fruksallad till efterrätt och till de en massa god bubbel. fick även sjukt fina presenter som jag hade önskat mig. 
 
i present fick jag en dammsugare, pilatesboll, 2 st powerband i olika motstånd och sedan en smoothie maskin en mix & go så kan kan göra smoothie och sedan ta med den direkt i bägaren. så praktiskt nu när jag drick smoothie varje dag. den förra jag gjorde i var i stor glaskanna och den var svår att diska och sen var man tvungen att hälla upp smoothien i glas eller bägare så det vart mycke disk. men man fick med två bägare till så man kan göra två åt gången och sedan ställa i kylskåpet så den var riktigt bra. dom andra presenterna var också mycket bra och passar mitt nyttiga år. 
 
 

Nyttigare år

Detta år har jag startat med att vara lite nyttigare. Än så länge har jag inte ätit någon skräpmat, godis eller chips. Börjar varje dag med en kvarg smoothie som håller mig mätt länge och sedan äter mindre portioner till lunch och middag. Äter mycke grönt nu så det blir inte mycke pasta, potatis eller ris till maten. 

Startade den 2 januari och vägde in mig på 81.2 kg och väger sen nu mig varje vecka varje torsdag. Det är inte kilona jag tänker så mycket utan utan vill få bort mina extra kilon jag har och sen komma i bättre form. Så varje torsdag tar jag även en ny bild på min mage den som jag kör mycket med just nu. 

Start vikt - 81.2 kg
1 vecka - 77.3 kg -3.9 kg
2 veckor - 76.8 kg -4.4 kg
3 veckor - 75.3 kg -5.9 kg


Har är startbilen och sedan för varje vecka. 

så var 2013

2014 är här och ja 2013 vart ju verkligen inge bra blogg år kan man säga. Jag var fruktansvärt dålig på detta och inte vet jag varför. Men det är inte direkt så att det inte hänt en massa utan tvärtom. 2013 var ett riktigt bra år och jag hoppas 2014 kan bli det med.

 

2013 var året då instagram var där jag la upp bilder och skrev någon rad. Kanske därför jag inte bloggat så mycket. Men ni följer mig som sakt på slaggkastare. J

 

Nu kommer ni få en blick hur mitt 2013 såg ut. Några rader och sen en bild för varje månad.

 

 

januari

januari börjar året, och i slutet av månaden så fyllde jag år. 23 år var det detta år och jag minns att jag fick en sån fin present av Jesper. En Marc Jacobs klocka. Det hade varit min dröm klocka länge och just den fick jag som jag ville ha. Lycklig jag vart.

 

 

februari

BÄSTA MÅNADEN. KÄRLEKENS MÅNAD.

14 februari 2013 betyder inte bara en vanlig alla hjärtans dag. Utan i år var det 5 år som jag och Jesper varit ett par och det firade vi med att förlova oss.

Vi startade dagen med att jag bjöd Jesper på en Champagne frukost i sängen. Champagne, jordgubbar, vindruvor och god choklad. Sedan tog vi lunch på stan och sen åt vi en god middag hemma innan Jesper åkte och kolla på hockey. Sedan när han kom hem så bjud jag på efterrätt mera champagne och då satte vi på varandras ringar. Riktigt häftig känsla. Vart så nöjd med min ring. En silverring med en lite diamant. Jespers exakt samma modell fast utan diamant då. Sedan i ringarna så ville vi inte ha så vanligt med varandras namn eller så. Utan vi tog en lite del av en låt textrad. In my mind in my head står det och detta har nog varit våran favorit låt lätt.

 

mars

Besökte Borås och var på svenska friidrottsförbundets årsmöte. Lika roligt som vanligt. Gillar faktiskt det väldigt mycket att åka på detta möte och roligare blir det också om man får åka en bit och dit där man inte varit tidigare. Det var ett bra möte, bra hotell middagen var helt okej. Maten var god med tråkig underhållning eller rättare sakt det var ingen underhållning alls bara någon tråkig kärring från Borås kommun som snacka om hur duktiga dom var som matsorterade. WOW vi har ju absolut inte gjort det HUR många år som helst här i Södertälje. På henne lät det som att det var värsta grejen och att dom var så unika med detta. Haha detta minns jag mest av middagen så därför kanske inte därför jag tyckte den var så värst bra.

 

mars månad köpte jag min första märkes väska, en Michael Kors vart super nöjd med det köpet och är fortfarande riktigt nöjd med den. En av mina dröm väskor vart min.

Michael Kors travel jet set väska i svart med guld detaljer.

 

Månaden slutade med påskfirande. Jag och Jesper vart bjudna på middag hos Jespers pappa sedan firade vi påskafton hemma själva med ett eget litet påskbord.

 

April

Månaden då det vart inget blogginlägg. Inte vet jag varför men mest troligt är ju att jag glömt bort.

 

Men valborg var det och det firade vi hemma och hade två av Jespers kompisar här på middag. Sedan gick vi ner till stan och kollade på brasan vis maren.

Jesper lämnade mig själv hemma denna månad. Han åkte några dagar till London och kollade på fotboll. Men han kom hem med en starbucks mugg till mig.

 

Maj

Vart stolt ägare till En ipad, hade inte planerat att jag skulle köpa en men hade önskat mig en sååå länge. Så det var på tiden att jag gick och köpt en bara. Köpte även sedan några dagar senare ett fin fodral till den. En Marc by marc jacobs ipad fodral i svart vart det när jag var inne på marc by marc jacobs butiken i Stockholm.

 

Var också i maj ledare på träningsläger för ungdomar i sörmland. Var riktigt kul faktisk och jag hade hand om långa kastet. Det betyder spjut, slägga och diskus. Så jag åkte fram och till backa till Nyköping en helg.

 

Maj månad fyllde både min och jesper år också.

 

juni

1 juni 2013 så hade jag och Jesper bott ihop 1 år.  Min kusin tog studenten och sedan var det midsommarafton det firade jag och jesper hemma hos hans pappa. Riktigt trevligt och roligt var det. Vi var och kollade på midsommarstång sedan vart lunch och sedan spelade vi kubb och på kvällen vart det grillning och sedan fika med massa tårta. En riktigt bra dag var det.

 

 

juli

Sommar, sommar och sommar. Den 15 juli gick jag på 4 härliga veckors semester. Började semestern med en trip till Göteborg. En riktigt rolig resa. Vi åkte ner till göteborg med Jesper kompis och en kompis till honom. Dom två skulle gå på fotboll och jag och jesper tog oss en sväng på stan och kolla runt och tog oss en fika på starbucks och sedan satt på hotellrummet och jag hade köpt mig en lite Moët flaska och satt och njut av den. Dagen efter tog vi en sväng förbi Ullared på hem vägen. Handlade en massa saker en hel back luckan var fylld. Hade riktigt kul där inne i varuhuset. Det är så himla roligt att gå där inne. Men grabbarna gillade inte det lika mycket som jag gjorde. Sen vart den en lång resa hem.  Två dagar senare vart de en lite bilresa till. Denna gång gick bilen mot Katrineholm för att fira min moster och kusin som fyllde år. Men mest min moster som fyllde 50 år och det var riktigt kul. Var där och åt och fikade sedan åkte vi och hämta min grejer hos morfar sedan kom min kusin och hämtade mig och körde mig tillbaka till min moster och fortsatte firandet med hennes kompisar och sedan sov jag över där. Sedan dagen efter så åt vi god frukost och sedan tog vi oss en promenad och sedan tog en lunch. Sedan kom familjen och morfar och käkade middag ihop med oss. Vi grillade en massa gott. Sedan på hemvägen så köpte jag bästa kaffemaskinen. En maskin som man kan brygga med vanligt kaffe och sedan kan man mala med böner också det kaffet blir super gott.  Sedan vart det en sväng förbi lager 157.

 

 

augusti

Semestern fortsatte. Jag och Jesper tog en båtresa. En dygnskryssning med viking line Grace en riktigt fin båt och vi åt massa god mat. Vi startade dagen med en champagne frukost. Med massa gott och avslutade med prinsesstårta. Sedan var de en räkmacka till lunch och sedan en mycket god middag med massa gott och dricka. Sedan satt vi i baren och tog oss ett par drinkar. Självklart vart det lite taxfree shopping också.

 

augusti betyder också kräftskiva och självklart vart det en kräftskiva hemma hos mig och Jesper. Det var mina föräldrar och syskon som var här och käkade kräftor och hade det trevligt.

 

Sedan var det DN-Galan och självklart var jag med och var funktionär där.

 

Denna månad var Jesper på ett riktigt bra humör kan man verkligen säga. Han skicka blombud till mig. Gick och köpte god frukost och fixade till mig och sen även bjud mig på tre rätters middag på resturang. Vilken underbar kille jag har.

 

Sedan avslutade vi månaden med att gå på Axwells konsert på gärdet och vilket tryck. Hur bra som helst vart det och jag och Jesper stod längstfram och det var riktigt grymt.

 

Vart även månadens stjärnsäljare på jobbet.. hihi ;)

 

 

September

Jag fick äran att få vara funktionär på Finnkampen som gick på stockholm stadion och det var en sån häftig känsla. Bästa var när jag sprang med prismat på herrarna spjut. Det var riktigt mäktigt och det var sånt tryck på stadion från publiken när de kastade. Det var många finnar på läktaren som hade väntat på spjuttävlingen och det märktes verkligen så det var riktigt kul. 

 

Jesper vann pengar på hästarna denna månaden och för de köpte han oss en ny samsung smart 3D tv. En riktigt fin och bra tv är det.

 

Sedan kapade jag verkligen av håret. Det behövdes verkligen men saknar ändå nu mitt långa hår.

 

Sen vart en Castorama tävling och det var superroligt att få tävla lite igen.

 

 

Oktober

Jesper åkte igen till London och kolla på fotboll. Denna gång åkte han med sin bror. Han kom sedan hem med en fin starbucks mugg och e body mist spray från victoria´s secrets

Sedan denna månad var jag och köpte min drömväska. En Louis vuitton väska. En sån har jag bara drömt om men nu fick jag äntligen köpa och ägan en helt äkta och fin Louis vuitton väska. Var verkligen världens lyckligaste när jag gick ut från affären. Fick även mina L.J in tryckt på väskan i gult på köpet. Hur fint som helst. Älskar verkligen min fina väska och det kommer jag alltid att göra.

 

Fynda även riktigt bra på nelly. Köpte mig ett par Michael kors ballerinaskor för 119 kr. dom hade bara min storlek kvar och då hade de 85% rea på de sista paret. SOM HITTAT. Hur fina som helst och det var nog den bästa rea fynd jag hittat.

 

 

November

Denna månad vart det bara ett inlägg på bloggen men många bilder på instagram.. men på bloggen visade jag mina Michael kors vinter skor. Var så glad när jag äntligen hitta dom på nätet i min storlek och sen vart jag ännu mer glad när de kom.

 

Min morfar fyllde år så efter jobbet på lördagen den 2 nov så tog jag mig med buss från jobbet till södertälje syd och sedan tog tåget till Katrineholm. Där kom pappa och Zingo och mötte mig. Sedan på söndagen innan vi åkte hem så tog vi oss en sväng till Vingåker och kollade in på outletet. Vart bara en halsduk som fick följa med mig hem. Men hur fin som helst med pälsbollar.

 

Men vart jag sååååå glad för Jesper skulle bara en sväng snabbt på stan innan han skulle åka och jobba och när han kom hem så kom han med frallor och Michael Kors parfym vilken killa man har. BÄSTA. VERKLIGEN

 

Sedan avslutades månaden med att min syrra fyllde år.

 

Fick även denna månad testa att jobba på hamngatan i sthlm och det var hur kul som helst.

 

 

December

8:e dec så fyllde min älskling år. Jag överraskade han med frukost på sängen och paket. Sedan åkte han och jobba sen när han kom hem så vart det middag med mina mina syskon, mamma och pappa.

2 dagar innan så bjud jesper pappa på bästa julbordet. Bara vilt och det var hur gott som helst och då firade vi även Jesper lite.

 

Äntligen i December så kom nr ut av personaltidningen ut där jag var med i. Vart ju månadens stjärnsäljare i Aug.

 

Lucia fredag den 13:e var ingen bra dag. Jag vart magsjuk och mådde hur dåligt som helst. Så var sjuk hela helgen.

 

17:e dec så tog jesper och jag ebn trip till täby för att kolla in täby c . men först när vi kom till sthlm så vart det ett stopp på starbucks som öppnade denna dag, då skulle jag självklart gå dit och köpa mig en kaffe och det vart även mugg. ;)

 

lilla julafton firade vi hemma hos mina föräldrar, så det vart god mat och julklapps utdelning. Fick många fina paket. Sedan var jag och jesper hemma hos hans pappa på julafton och firade där med massa mat och paket. Mycket fint fick man.

 

Sedan den 29:e så åkte jag med jesper upp till sthlm. När vi kom upp så bjud han på lunch sedan gick han och jobba. Medans gick jag i affärer och shoppa lite. Vart en väska till detta år. Denna gång vart det en mörkgrå longchamp väska. Som jag köpte på rea faktiskt inne i deras butik i sthlm. Sedan när jesper slutade så åt vi god middag och sedan gick vi på bio och åt massa popcorn.

 

Sedan var det dags för nyår. Det firade vi hemma hos mina föräldrar med massa god mat och massa champagne för min del.  

 

 

 

 

SÅ DETTA VAR MITT 2013 NU HOPPAS JAG ATT 2014 BLIR LIKA BRA. MEN VARFÖR SKULLE DET INTE KUNNA BLI DET. HA DET BÄST!