Igår

Usch igår var jag trött och nu är jag ännu mer trött. Hade igen lust att gå upp alls. Ville bara sova. Men sitter nu på tåget på väg till skolan. Har lång dag fast typ inga lektioner. Natur har jag inget för sista lektionen var igår så det blir bara sitta och vänta på engelska idag eller rättare sakt jag måste sitta och plugga engelskan på hålrummen.

igår så gjorde jag sista natur provet och jag hade läst igenom allt en gång bara eftersom jag hade tappat borde de och sen hitta de tillslut så jag kunde läsa en gång på tåget på väg till skolan. Sen väl på provet så fick jag 26,5 p av 33 så jag vart riktigt glad så jag klara de fast jag kände att jag inte kunde något.

41.37

ÅRSBÄSTA vart de idag. men riktigt nära pers.
Gillar inte kast i nyköping och de är för jag har många gånger misslyckas där så jag känner inte att de stämmer för mig. Men de gjorde de inte i dag eller kan man säga. Jag fick ut första kastet som då var 41.37 och resultatet är ju helt okej för att vara jag eller mer än okej eller vad jag nu ska säga eftersom mitt pers är 41.72 så då är det rätt bra. Men grejen var ju så att de var ett skit kast och första kastet som jag  bara släpte ut. Sen gick de åt skogen. Har inte hittat känslan att släppa i tid så jag var en halvmeter utanför sekton och sen snurrade jag så jag gjorde övertramp.

SÅ ETT KAST GILTLIGT, NYTT ÅRSBÄSTA, NÄRA PERS, OCH DE KAN VÄL BARA BLI LÄNGRE NU?????

FREDAGS











Här kommer lite bilder från i fredags.
Hade en sån trevlig kväll med den bästa. Jesper bjud mig på en sån god middag på olerys och vi hade de trevligt och kolla på fotboll. Sedan efter så vart de en promenad vid maren.. ÄLSKAR DIG MEST! ♥


Fotboll middag fotboll

Igår var jag ledig Från skolan och igår kväll så var jag på o'lerys med jesper. Vi åt riktigt god mat och kolla på Hammarby. Men de var inte kul att de förlorade men de var trevligt att vara ute och käka och kolla på fotboll. Idag har de inte hänt så mycket. Men just nu sitter jag och kolla på fotboll hemma oss Jesper. Haha va händer liksom två dagar i rad sitter jag och kollar. Heja Barca!!!

imorgon bär de av till Nyköping för att tävla. Imorgon tänkte jag ladda upp lite bilder eftersom jag nu inte har till gång till dator utan bloggar från min iphone. Vi höres

Dags att sova

Inget skrivande och årkar inte skriva så mycket nu eller. Ska sova nu och jag känner att min kropp. Sprang Scania milen fast jag sprang 5 km och det gick faktiskt riktigt bra. Men mer imorgon om detta. Puss och godnatt

ORANGE/GUL




Fick hem min fina tyg väska från nelly idag. riktigt fin färg var den.. Plus att de vart nya gula tyg skor idag med.

Väska - Nelly 79  kr
Tyg skor - HM 99 kr

DAGEN



jeans - ginatricot (old) T-shirt - hm kavaj - hm

beställt



Två bilder på nytt jag beställt och hoppas verkligen att dessa passar och är lika snygga i verkligheten som på bilderna. En tröja så från Ginatricot för 149 kr och sen en byxdress även den från gina och 149 kr den med.


DAGENS ÄR TILLBAKA



DAGEN OUTFIT var ett tag sen.. Har inte orkat ta någon bild men även haft svårt att ladda upp bilder pga av dator som pajat typ. Men Nu har jag min lilla dator jag fick av Jesper och det funkar utmärkt att lägga in snabbt.. bara in med minnes kortet direkt in i datan sen tar de inte många sek innan jag kan ladda upp på bloggen. PERFEKT..

Så nu kommer då en bild. Inte den bästa eftersom jag inte orka ta hjälp eller ställa upp med stativ och så. Så de fick bli en spegel bild. :)

Jeans - H&M, Ny T-shirt - H&M, Gult skärp - H&M

PLUGGA, PLUGGA & TRÄNA

Idag har jag varit ledig från skolan. Men har pluggat en massa. Hann och göra 3 arbeten, Ett i prestationspyskologi och IT, sen ett i engelska och ett i naturkunskap. Så jag hann med massa och är riktigt nöjd med det. Så det är bara mejla de till mig själv så jag kan skriva ut de i skolan imorgon och lämna de till lärarna..

Men vart inte bara plugg idag. vart 2 timmars träningspass som var riktigt skönt.

Men nu ska jag glo på tv innan jag ska sova. imorgon är det skola igen som gäller. :)

ORANGE


Hitta en fin enkel väska på Nelly idag. Så jag betällde hem denna till mig.. 79 kr och jag älskar att den är i orange. Älskar den färgen. fanns även i blått, begie, svart och rosa. var inne även på den rosa men kände att jag bara behövde en och den skulle vara orange eftersom de är min favorit färg just nu typ. :)

Hoppas den kommer snart så jag får använda den ! :)

IGÅR







Igår hade jag en väldigt trevlig dag. Åkte med Jesper hem sen åt vid middag och sen satt vi ute och spelade kort och yatzy. Jesper verkligen utklassade mig och de var inte så himla roligt men mysigt var de att sitta ute och åte godis, jordgubbar & glass och sen drack vitamin well och kaffe. :)

Sen var vi ute och åkte lite och hamnade hemma oss Ellinor där vi vart kvar en lång stund. och riktigt trevligt var de. Var så länge sen vi sågs. Fick även träffa stina och några till och de var trevligt. DE MÅSTE BLI SNART IGEN VI SES!!

ROSA, RÖTT & GULT



Köpte lite nytt igår innan jag åkte hem till Jesper.

Vart en t-shirt och shorta från HM

T-shirt - 80 kr
Shorts - 99 kr

SHOP


Här kommer de jag shoppade igår..

Rosa shorts - H&M 249 kr
Halsband - H&M 99 Kr

LACK




Två nya lack från isadora..

Gult 653 Mellow Yellow och orange 713 South beach.

H&M 39.50 kr/st


TRÄNINGSLINNEN



Två tränings linnen jag betställt från sportamore. gillade de båda väldigt mycket. den rosa lite enklare och den gröna med inbyggd sport-bh. 

var rea på båda så de rosa gick på 99 kr och den gröna 199 kr och båda är självklart nike.. :) 
Plus att jag ÄLSKAR ryggen på den gröna. lite udda.

Torsdag

Vilken dag! Har varit en massa men ändå kul. Vill inte gå in på de direkt utan de kommer komma mer senare.

är väldigt dåligt på att blogga nu. Förlåt för de. Ska bättra mig men har inte så mycke tid nu. Så de blir när jag har tid. Men de kommer bli bättre. Idag efter skolan så tog jag mig en lite shopping runda. Kom hem med en påse men några saker. Bilder kommer senare när jag har till gång till en dator så jag kan lägga in bilder. Men de vart i alla fall ett par shorts, ett halsband, strumpbyxor och ett nagellack. Men mer om de kommer. Nu ska jag sova. Godnatt

Träningsvärk

TRÄNINGSVÄRK!!!!!!!! Fan vilken värk jag har i min kropp. Hade ont i morse och sen vart de en pass som jag var helt slut efter. Sen basta jag och de var så skönt men sen resten av dagen har jag haft så ont i kroppen. Plus att jag fått ett fet blåmärke på in sidan på låret från träningen igår kväll. Slog i en häck och idag hade jag ett fet blåmärke. Inte mys

ÄNTLIGEN

Fan va skönt att kunna träna igen. vart ett pass i morse. då vart de häckgång och sen lite styrka på de. sen vart de en lång skoldag med engelska och naturkunskap. sen direkt från skolan till träning i södertälje. Första träningspasset på hemma plan. Så de var kul.. Så det vart ett 2 timmars pass med en massa innehåll. :)

så om jag inte har träningsvärk imorgon så är de riktigt konstigt. '

imorgon blir det pass till på morgon plus att jag har håltimme så de blir att basta ett bra tag ;) då kommer kroppen må bra..


NY DATOR

har en nu dator nu.. Har inte köpt någon nu utan fått Jespers som han intge använde. han hade en 10 tums dator som bara låg så då fick jag den. :) så jag vart glad så nu har jag en dator som funkar helt okej bara lite seg men helt okej ska bara rensa den lite. :) LYCKLIG

ESC

en trött Louise ligger i soffan och kollar repriser på tv.

Igår var jag hemma oss jesper och hjälpte han städa och sen basta vi och kolla på eurovision.. gick ju ändå rätt bra för saade. trodde faktiskt inte att han skulle gå så bra. Men 3:a är inte fel alls.. men vi skulle ha vunnit.. fast låten som vann var ju som sverige eftersom allt var gjort av svenskar..

men dessa var mina favoriter förutom Eric Saade.

 

 

irland - lipstick UK - i can

Hockey

Ligger i soffan och kollar på hockey och det är ju riktigt spännande så kan inte gå på toa. Haha tur att de är paus snart.

Onsdag

Idag har det varit en solig och varm dag. Detta gillar jag verkligen. Så idag var det bara shorts och t-shirt som gällde. ;)

idag så var vi med klassen till riksidrotts museet och lyssna om spelberoende. Sen efter de tog jag en stund inne i stan innan jag åke hem. Men väl i Södertälje så åkte jag inte hem utan gick och prata med Jesper som jobbade. Sen efter när jag kom hem så la jag mig på soffan och tillslut somnade jag och sov en timme och nu ligger jag i sängen och kolla på tv och sova.

vill bli

fan vill bli frisk nu för att kunna träna..

Soliga Bosön



slappar på bryggan på bosön och kolla när båtarna glider förbi..





'






Ännu en dag i skolan har gått.. Inte många dagar kvar nu till sommarlovet men jag vill faktiskt inte att det ska ta slut. trivs ju så bra och jag ÄLSKAR typ bosön.

Men dessa bilder är tagna på bosön och de var en härlig dag och jag hade lite tid så jag kunde gå ner med en tjej till bryggan och ligga och slappa en stund innan jag hade naturprov. Riktigt härligt. Är sjuk och är inte så jättepigg men solen gjorde så jag piggnade till lite. :)

Grattis

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är brorsans 20 årsdag !!! HURRA HURRA HURRA !!!

Sjuk

Usch mår inge vidare :(

40.11

Bloggade inget igår för jag hade tävling plus att jag åkte hem till Jesper plus att jag vart sjuk och mår fortfarande inte hundra.

tävlingen gick väl hel okej tanke på att mitt huvud var snurrigt. resultatet var 40.11 och jag kom 2:a så det var väl helt okej resultat tanke på att jag mådde som jag mådde. Så det var tråkigt att jag inte kände 100% men bra att jag klarar av att komma över 40 i alla fall. fick på ett jävligt bra kast men släppte den för tidigt så det vart rött så måste träna mer på mina utsläpp när jag har sån hastighet. Det var nämligen så att jag hade ett väldigt bra hastighet på det kastet men de gick nog lite för fort eftersom jag inte gjort så många kast ute än så jag har inte hittat tajmingen riktigt.


FÖRSTA TÄVLIGEN IMORGON!!!!!!!

IMORGON är det dags igen.
Imorgon åker tävlingsdräckten på igen, för imorgon blir det årsdebut i slägga. Ska bli riktigt kul att få starta sesongen igen. Nu jävlar SLÄGGSESONGEN 2011 here i come..

:)

LOVE IT!




Eric Amarillo - Om Sanningen Ska Fram



Om jag lyssnar när du pratar, 
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama, 
på en läger elds gitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfahanne i sängen, 
men aldrig bråkar.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så matcho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker molnen i ditt hjärta, 
leker mamma pappa.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe, 
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då.

JUNIORTRÄNARUTBILDNING

JAAAA!!!! JAG SÖKTE JUNIORTRÄNARUTBILDNING OCH FICK VETA IDAG ATT JAG KOM MED.. :)

ONSDAG

Försov mig väldigt mycket idag men jag hann i alla fall med bussen. Tur de men jag var super trött så jag ska gå och lägga mig om en lite stund.

Sen vart de prestationspyskologi och de var massa saker vi diskuterade bara så lektionen gick super snabbt.
Sen hade vi pep talk och de var en av de sämsta vi har haft. Fatta inte riktigt va hon ville säga.. men men de handlade om om människor med olika behov inom idrott.. men jag lärde mig inget av de.

Sen efter föreläsningen så körde en fin tjej från skolan mig och brorsan till ropsten så de var riktigt snällt. Sen när vi kom till t-centralen så tog vi en lite runda på stan och letade present till honom.. Han fyller ju 20 på måndag...


Huvudvärk

En trött Louise ligger i sängen och kom nyss hem från skolan. Är riktigt trött och plus att jag har haft huvudvärk sen jag vaknade imorse. Inte kul :( plus att de var lång dag i skolan och en massa att lära sig men jag har verkligen inte lärt mig något. Så det kommer bli att plugga mycke så jag klarar provet nästa vecka som jag har i natur.

Mamma kom precis hem och kom in på mitt rum men jordgubbar. Åå hon viste exakt va jag behövde just nu när jag ligger här med min huvudvärk och är så trött. Så det blir gott med jordgubbar då. :)

VALBORG





















BILDER FRÅN VALBORG MED ÄLSKLING
bilder från våran middag som jag lagade till Jesper och mig och sen bilder från maren där vi var och kolla på brasan.

Väldigt mysig helg vart de! ♥

Trött idag

Ligger i min säng nu och är hur trött sim helst. Orkar inte sitta vid datan sp det blir mobilen. Hade tänkt att visa bilder från igår hur min Valborg var. Var i alla fall med Jesper så vi hemma själva och jag lagade en 3 rätters middag och sen efter gick vi ner till maren och kolla på brasan.

ska nu göra mig i ordning och packa för imorgon och sen gå och lägga mi och kolla på film.