GÖTEBORG 28 Juni - snart slägga

Sitter och laddar lite inför släggan som börjar om 2 timmar.
var vid ullevi vid 9 och kollade på fredrik som hoppade höjd och linda som kastade spjut,
Höjden blev väl inte så himla bra asså fan han sov ju i mellan hoppen. Men linda gick det rätt bra för.
Vid 11 kastade fredrik spjut och han persade i andra kastet fast han inte tog någon ansats. SÅ GRATTIS TILL NYA PERSET! 39 m något blev det.
Sen tävlade brorsan i 100m och det höll på att han inte skulle få springa för han missade avpricknigen men det fixade sig så han fick springa i sista loppet och var 3 hundradelar från pers. bra jobbat.
Sen har det vara några till som tävlat men har inte kollat på de.
Men jag tävlade i kula haha det var ett skämt i början hahah.
första stöten blev hmm hahah 6.90 typ andra blev ett x men i tredje och sista så blev det 8.34 och det blev jag höjd men iallafall.

Jag i kulan


Men nu ska jag åka till ullevi igen.
efter att jag har tävlat klart så drar jag till liseberg så jag skriver inget mer idag.
Vi hörs imorgon!
HA DET SÅ BRA!!

L.Johansson direkt från gbg

Godmorgon! GÖTEBORG 28 Juni

hejsan alla pigga!
vaknade precis och mår riktigt illa men har sovit riktigt bra! får bara hoppas att det går över illamåendet.. eftersom jag ska tävla idag, men det hinner nog gå över eftersom jag tävlar först i kula som börjar 14.50 och sen i slägga 19.25.

Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag gå och äta frukost.

HA DET SÅ BRA IDAG!!! OCH ETT STORT GRATTIS TILL REBECKA PÅ 18 ÅRS DAGEN IDAG!!!! GRATTIS



L.Johansson direkt från gbg

fortsättning GÖTEBORG 27 Juni

Jaaa förlåt att jag bara slutade sådär men vi skulle dra ut och käka med alla.
Min mat var äcklig :( eller den var väl inte äcklig det var bara inte så som jag trodde men men det gick ner tillslut.
aaa men men tillbaka till att ladda upp bilderna för idag!!! ;)

Clara köpte en t-shirt istället för en tjock tröja men t-s var också snygg den med. ;)
haha förlåt jag missad lite. men men det är i alla fall pontus sista längdhopp som han persade i 4.48 blev det. BRA KÄMPAT!! ;) hihi inte riktigt elit som jag hihi ;)
Dagens lunch på ullevi de var i alla fall mycket gott de ;)
Linda går i mål på 80m häck
Köpte nytt klister bestälde även två släggor en till mig och en till "klubben" och sen även nya kastskor som jag att killen har imorgon till mig.. ;)
Fredrik och Linda på läktaren och även lite av pontus ;)
Pontus och B-E
haha tar kort på mig själv i pappas solglasgögon haha
Ida går i mål på 800m

Dee var dagen på ullevi för idag
Hotellet
mitt, mamma och syrrans hotellrum
utsikt från fönstret på rummet
koridoran
Låna gärna en bok och läs, hinner du inte läsa klart den så ta den den gärna haha..

DET BLEV ETT SILVER IDAG TILL JOHAN I SPJUT MÄN!!! STORT GRATTIS!!!
ingen bild för jag var inte där och kollade


SÅÅÅ det var lite bilder för idag! ska sova nu det kommer kanske bilder och så om morgondagen om jag hinner det imorgon. Kanske inte henner eftersom jag tävlar och sen ska kanske till liseberg.

Men ha de så bra alla och sov så gott alla! speciellt du Jesper ;) ÄLSKAR DIG MEST saknar dig så otroligt mycket..



Jesper dom typ mobbar mig här hahahahahaha
ÄLSKAR DIG SÅ!!!



L.Johansson direkt från gbg

GÖTEBORG 27 Juni

hello alla glad! och även sur eller hej på er alla!
Är då nere i Göteborg så alla vet! :) Sitter just nu på hotellrumet och kollar ut över havet haha :)

Åkte från södertälje 04:41 och var typ i gbg vid 9. Resan känns inte så lång nu för tiden för man åker så ofta nu hit. haha en gång om året, nä men man har lärt sig vägen nu så då känns det kortare och att det går fortare.

Jag tävlade inte idag, men några andra tävlade från klubben.
Men jag tänkte visa lite bilder jag har tagit under dagen och sen skrever lite om bilden med.

Vi stannade i gränna och käkade våran frukost!
Åååå, GÖTEBORG :) ååå Liseberg och balder :(
ULLEVI
Vi har landat. pappa på läktaren på ullevi
Trycket på tjöjan iår
Jag och nya tröjan!

Men nu hinner jag inte ladda upp mer ska till en resturang och käka nu. men jag skriver när jag kommer tillbaka till hotellrumet VI HÖRS!!!


L.Johansson direkt från gbg

Laddar..

Sitter och kollar på semi finalen i fotbolls em, det är ryssland mot spanien som spelar. står fortfarande 0-0 i matchen efter 44 min. Pappa och jag har tippat på 2-1 till ryssland men jag tror inte att det blir det nu efter att jag nu har kollat en stund. men vi får vänta och se, matchen är ju inte slut en. det är ju hela 45 min kvar ju vad som helst kan ju ända. :P

Sitter och laddar lite nu inför Göteborg. Ska börja packa snart haha som vanligt packa i sista sekunden haha :P Louise Johansson i ett nötskal hihi

Har också laddat upp med tidnigar som jag ska läsa på vägen ner till gbg i bilen och sen även på ullevi och på hotellet. så jag har laddat upp med fyra tidnigar ;)
Vecko Revyn, sofis mode, Chic och Glamour

Haha det ska nog räcka men det kommer nog bli någon ny tidnig på hemvägen haha ;)


Måste också säga att mina skor jag köpte på gotland... FAN VA JAG ÄLSKAR DOM! dom är ju så sköööna! och sååå snygga med!!!!



Men men jag hoppas att pappa tar med den bärbara datan med det tror jag. så jag bloggar nog nere i gbg med så kan man läsa vad som händer och hur det går för alla tävlande och HUR DET GÅR FÖR MIG SJÄLV hahah ;)

Men om vi inte hörs mer idag så Puss och godnatt folket. För bilen rullar typ 04.30 för mig. 
HA DET BRA!

Kram L.Johansson
 


snart

Äntligen så var det över. Friidrottskolan 2008 är nu slut. tack för de.
Men idag var det ändå en väldigt lungn dag. så det var riktigt skönt. På slutet så fick alla glass och vi ledare fick en liten present av fornbacka fritids för att dom barna där fick vara med och testa på friidrott.



INTE MÅNGA TIMMAR KVAR NU TILLS GÖTEBORG!!!! :)
det ska ju bli så himla roligt och känner mig riktigt taggad för att få tävla på ullevi igen !!



25 juni

Är så himla trött. Vilken dag asså orkar inte med den här friidrottsskolan eller det är ju bara imorgon kvar sen är skiten slut.. riktigt skönt de.

Sitter här och mår inte så hilma bra. Det kliar i ögonen och känner mig jätte hängig och nyser hela tigen. allt tack vara gräs. Jag har aldrig varit så här allergisk förut har bara kännt när man klipper gräs men nu kommer det typ direkt när jag kommer ut och sen sitter de i hela dagen typ. men men

inte så långt kvar nu tills Göteborg och världsungdomsspelen nu, drar på fredag 04.30 typ tävlar på lördag i kula och slägga. Hoppas verkligen att det går bra för mig i släggan vill så gärna persa.
Men lite tråkigt :( det blir nog inge liseberg i år för mig efter som jag tävlar så sen på lördagen så jag hinner inte till liseberg : ' (  
Jag som vill så gärna till liseberg så blir det inget... :(

L.Johansson  

Nordea Friidrottsskola

Idag så är det andra veckan (sista veckan) av årets friidrottsskola i södertälje. Var inte ledare förra veckan för att jag var ju på gotland då så det fick bara bli så att jag skulle bara vara ledare den här veckan. 

men usch det var inte roligt typ 33 ungar på 5 ledare. Jag och Brorsan och Emma hade en grupp på 17 st och detg var inte så himla roligt usch asså. Fan men det är bara 3 dagar kvar. längtar redan haha 
Hoppas verkligen att det blir lugnare imorgon. !!!

Men men Ska börja göra mig i ordning för jag har träning snart!! 
På träningen så blir det släggträning.


L.Johansson <3


Imorgon

Fan är riktigt trött och ska sova men tänkte bara skriva lite innan jag blockade bort pappa dator från sängen så jag kan sova. 
Spanien vann matchen mot Italen på sraffar. Haha Jesper fick hade ingen ström när staraffarna var så jag paratade med honom i telefon och sa vilken nr spelaren hade som skulle lägga straffen och om dom missade eller gjorde mål haha :P
Men fan va imponerad jag blev på dig jesper. Jag sa bara numret på spelaren och du svarde vad han hette! Haha du är så grymt bra. :)

ÄLSKAR DIG MEST!

Japp men nu ska jag sova för imorgon eller om några timmar börjar några jobbiga dagar! Ska ha friidrott skola för små barn imorgon tills på torsdag. Riktigt jobbigt. Det är 35 barn föranmälda redan men det kommer nog några till ändå. Vi skulle ha varit bara 3 ledare men det blev så att vi fick vara 5 ledare.

Så friidrott skola nu måndag till Torsdag och sen Fredag typ 4 på morgonen så åker jag till Göteborg och Världsungdomsspelen. Året roligaste tävling. Ska bli riktigt kul att åka till gbg och tävla och gå på liseberg på lördag kvällen.

Men nu måste jag sova så god natt på er alla

 

L.Johansson <3


matchen

Sitter och kollar på Spanien - Italien matchen idag blev det också förlängning som igår och i förregår. Det är typ 3 min kvar tills förlängnigen tar slut. Det var inte så rolig match idag vet inte varför men det är bara inte roligt. börjar bli trött på att det är fotboll varje dag nu men men man måste ju hänga med och därför måste jag kolla hahah.
Men det blir nog straffar idag! Jag trodde Italien skulle vinna men spanien ligger mer på just nu. så vi får se vilka som vinner match!



roligt för dig jesper som har ström avbrott och missar matchen..

FAN DET BLEV STRAFFAR NU!!!

VILL HA!!!

Sitter här och har inte så himla mycket för mig. Är själv hemma och mamma och dom andra ska väl åka från mormor och morfar snart.

Nu när jag satt här framför datan så började jag kolla efter en lite bärbar dator till mig. För jag vill så gärna en egen dator! så jag hittade en som jag vill ha. Har sätt den förut fast i svart och redan då ville jag ha den. Men nu hittade jag den i rosa!! Fan vill verkligen ha den den var så himla liten och söt!
Hihi precis som jag ;) (yn) hihih




SÅ HIMLA FIIIIIN!!!!

Gotland

Jaaa, Jag orkade inte skriva när jag kom hem från Gotland och jag orkar inte det nu heller egentligen. Men men
Det var väl sådär på gotland. Det var inte så kul för eftersom jag käkade min medicin så fick jag så ont i magen så det var inte så roligt.

Tränade en gång och då blev det ett slägg pass och det gick kanska bra :) Sen i måndags så var det tävling och det var den sämsta tävlingen jag har varit på. Allt var verkligen dåligt.
Stötte kula och kom två hade jag stött som jag brukar så hade ju kommit 1:a :( Sen kasta slägga och det gick sådär bra rotationer och så men utkastet blev inte så bra så det blev inte så långt lite längre än 31 m blev det och kom 2:a.
Sen hoppade jag längd och kastade spjut men där tävlade jag själv :(

Vi var på Tofta och sen på Fårö. Fårö var verkligen jättetråkigt men men min grupp i mångkapen vann sista tävlingen och vi vann hela skiten. YEEES! VA FAN ÄR MITT LAG? var dom bästa verkligen vann 4 grenar och kom 2 en gåång sen 3 grenar blev vi lite sämre i men men vad gör det vi fick flest segrar och vi vann så man ska inte klaga haha.

En dag så gick vi fritid så på gick vi runt i visby och shoppade lite och bara gick och kolla på en massa saker! Det var roligt.
Jag köpte ett par skor, 2 linnen, en kofta, En kjol och sen mjukis byxor som det stod Gotland på! ;)

Jag har jättemånga bilder fan över 110 bilder typ men jag orkar typ inte lägga upp alla så jag väljer ut några favoriter från Gotland!



_______________________________________________________


Midsommar så åkte vi till mormor och morfar men igår morse så tog jag tåget hem själv från katrineholm. Sen gick jag gå hem själv från syd hem till mit fan det var rigtigt jobbigt, Men kom världens bästa hem till mig och jag lagade midda till oss och hade det mysigt.

ÄLSKAR DIG MEST VERKLIGEN VAD SOM ÄN HÄNDER


:'(

Jag borde sova men jag orkar fan inte det. :/
Asså Gotland om några timmar men fan asså jag vet inte. Allt känns bara jobbigt fan!
Det som känns verkligen värst är fan medicinen. Mår verkligen skit av den och jag har några dagar kvar att käka den. Så jag kommer inte må toppen på gotland dom första dagarna.
Men jag hoppas att jag överlever. Men men.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! :'(
vill vara taggad för att åka men jag kan verkligen inte tagga till fast jag vill göra det. Får verkligen hoppas att det blir bättre när vi kommer till gotland!

Aja det som känns jobbigt också är att jag kommer sakna Jesper så otroligt mycket, men fan jag kan ringa dig när jag vill hihi ;) Tack för det älskling.

ÄLSKAR DIG VERKLIGEN HUR MYCKET SOM HELST!
Hoppas du får de bra, Jag ska försöka ha det bra!

Godnatt nu!
Nu ska prinsessan sova och drömma om sin prins!

Ha det bäst!!

fick sommarlov igår

Jaa, äntligen fick man sommarlov igår.
HUR SKÖNT SOM HELST!!!

vi hade avslutnigen på torekällberget och det var väl sådär asså, men det tog inte så lång tid lyssnade lite några sköng och sen fick vi glass och sen gick jag.
Skulle jobba på dagis direkt efter avslutnigen så det var skönt att det var uppe på torekällberget och inte i skolan.
 

Jobbade i 2,5 timme bara men det var ändå skönt.

igår kväll så träffade jag Åsa och Rebo och några andra tjejer. Var hemma oss Rebo först en stund sen drog ner till stan fixa lite grejer och sen drog till mälarbadet. :) Hade det mysigt där och sen tog vi en taxi hem till Rebo igen och sen var jag där typ 20 min sen gick jag och Åsa eller sprang ner till stationen. Fan tror ni inte att det var broöppning också så vi fick springa runt lite. men men vi hann i alla fall. 
Sen när vi kom till stationen så mötte vi Ellinor och Viktor som var på väg till Rebo. Åsa hoppade på tåget men jag stod en stund och snackade med ellinor och viktor.
Sen traskade jag hem. Fast jag var ju tvungen att ringa dig Jesper bara för att jag kände mig ensam och inte vill gå själv! ;) 
Kom hem och sen gick och la mig på engång.
     

IDAG var det första dagen på sommarlovet hmm det kändes inte som sommarlov när jag vaknade. Men men det kommer väl kännas snart typ nästa vecka. 
Men idag så jobbade jag på dagis igen det blev bara 2.5 timme idag med fast på en annan avdelning. Fast det var tråkigare att jobba idag för den avdelningen är inte lika kul.

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer för jag måste börja packa nu. För imorgon så åker jag till Gotland träningsläger

Kommer att sakna dig Jesper så himla mycket.. :( 
Dom 5 dagarna kommer gå långsamt känns det som! :( 
 
Men men Jag älskar dig verkligen mest! Massa pussar till dig från mig sötnos! 



Se upp!! Fredagen den 13:e idag!
 

tillbaka igen efter en tid! :P

Jaa nu är jag tillbaka till bloggandet.

Jag har inte orkat riktigt och sen funkade inte våran data och sen kunde jag inte komma in och blogga pga av av att dom byte något. Men men nu är jag i alla fall tillbaka..

Jaa vad har hänt sen jag blogga sist? Hmmm. jag vet inte riktigt låt mig tänka lite haha ;)
haha det var ju över en vecka sen jag skrev. Får fuska lite och kolla i bilddagboken och se vad jag har gjort dom här dagarna när jag inte har bloggat! ;)

I Torsdags 5/6 så fyllde Gun-Britt år. Vi hade klassensdag och var till mälarbadet med klassen eller typ en fjärde del bara av klassen. men det var trevligt ändå, vi fick mycket god mat som lärarna hade fixat! :)
Efter det så åkte vi till stan och gick runt lite där åsa jag och rebo. Efter någon timme så tog jag tåget till Jesper :)
Så himla söt bara sms mig och fråga om jag ville komma till han.

När jag kom till han så satt vi ute och kollade på dom söt små hundarna.
Det var verkligen en mysig dag med Jesper ;)

Dom små söta!  Dom söta äter  Modellhunden ;)     
Det var dom små söta, Men nu lite bilder på min sötaste!

 Min sötis!  Sötis Älskar honom mest av allt! Min fina prins!  Louise Johansson <3 Jesper Lundberg
Tack för den dagen. Älskar dig mest sötnos! Du är verkligen mitt allt och du gör mig så himla glad!
Den här dagen så förstod jag verkligen hur jävla mycket jag älskar dig!

Fredag så var det kringelspelen och jag skulle var med och tävla utan tävlan. Efter som det är bara upp till 17 år.
Men jag var med i spjut och längd.
Spjutet gick verkligen dåligt. Jag var verkligen kass på att kasta spjut den dagen! blää säger jag bara. Det gjorde bara ont och inget funkade.
Längdhoppet gick myckt bättre. :) eller jag blev inte så glad för resultatet 4.53 men fan vilka plankträffar jag gjorde. asså förlåt att jag svär men det var verkligen hur jävla bra som helst. jag var typ 1 cm från övertramp i varje hopp men ett hopp dömde dom övertramp jag var typ 2mm över. men men glad för att det blev så bra plankträffar
plankträff hopp    Längdhopps serie bilder.  Foto: B-E Johansson

På kvällen så åkte åkte till Farfar och Gun-britt för att fira henne för hon fyllde år.

Lördag så gjorde jag inte så mycket.

Söndag så åkte jag till nyköping och täclade i slägga på mästar möte i kast! fan asså Nyköping är inte mitt ställe att kasta slägga på. förra året så blev det 6 x och i år blev det 5 x haha lite för bättring i alla fall. det var i 4:e kastet jag fick resultat 31.15 inge vidare. men men fick åka hem lite små sur på mig själv och den jävla ringen.

Men i måndags så tränade jag slägga på träning å fan asså jag börjar lära mig nu hur man ska kasta slägga. gick riktigt bra i snurrarna men lite dåliga utkast men ändå jag börjar lära mig :)

Igår tisdag så fick jag åka på besök vårdcentralen. Jag fick förra veckan ett sår vid munnen som blev större när jag tävlade i kringelspelan. Men sen i måndags så märkte jag att jag hade fått ett sår på magen och sen på morgonen igår så hade jag fler små sår i ansiktet runt det jättestora såret vid munnen.
så nu käkar jag penicillin för att jag har en infektion i såren som smittar om man tar i det och sen rör ett annat sår. INTE TREVLIG. så därför fick jag flera sår för att jag smitta mig själv typ. så jag ska käka medicin i ungeför en vecka och ska ta 3 tabletter om dagen. Det tar tre dagar innan jag inte smittar längre och det färsta jag fick inte träna på dom 3 dagarna. :(

Idag åkte jag bara till skolan och tömde skåpet och sen hade lite betyg prat med nårgar lärare.
sen åkte ner till stan och gick runt med B-E lite och sen träffade Åsa! :D
Sen gick jag och B-E hem och sen fixade jag lite och så sen gick mör gröndal för att titta när älskling dömde fotboll. haha jag tog bussen lat som jag är haha sen när Jespers pappa kom och hämtade han så körde han hem mig med. Så himla snällt haha så jag slapp gå! :D 

TACK FÖR ATT JAG FICK HÅLLA OM DIG! 
TACK FÖR ALL VÄRME
TACK FÖR ALL KÄRLEK
TACK FÖR ATT DU FINNS 
Och
TACK VERKLIGEN TACK FÖR ALLT!


ÄLSKAR DIG MEST JESPER!!!  <3

to day

Idag var jag och fixade så jag fick mitt tränings kort på grönal! sen kollade jag på när Jesper tränade och sen när han dömde.
Sen vi kvar över 6 så kom pappa och hämtade mig och jag åkte hem och byte och sen åkte ner till ip på träning. Kastade slägga bara idag och i första kastet så ramlade jag. Asså första gången i mitt liv. Hade verkligen ingen balans fötterna och fötterna var helt sega också. fan asså inget kast gick bra bara åt skogen verkligen. Alla kast var korta och låga och snurrade kostig och så.
Men sen dom sista 5 kasten typ blev rätt bra. Bra höjd, bra fart och så. men det var lite jag behöver ändra och det ska vi fixa till nästa gång.

Men var ju hemma idag från skolan för jag hade ont i magen men sen fick det över men sen efter träningen fick jag ont igen och nu har det precis släppt men men det kommer väl tillbaka snart igen. Men vill verkligen inte de :(


Ha de bra

L.Johansson 


helgen

Har inte skrivit på några dagar nu. Har inte haft tid och inte haft orken heller.
I lördags så åkte jag upp till stockholm hem till Sara. Sara som jag inte hade träffas på över ett år!
Det var hur kul som helst! Kollade på när ett band spelade och sen trog vi runt lite i sthlm efter de. Blev en ganska lång och ganska trevlig kväll!! :D
Vi åkte runt lite i sthlm kan man säga haha. vid tre tiden på morgonen så tog vi en taxi hem till sara och sen gick vi och la oss och sov på engång. Det var väldigt trevligt att träffa Sara igen och vi pratde en massa!

På mogonen sen på söndag så vaknade jag med jätteont i magen. och det var inte jätteont det var verkligen hur jävla ont som helst! Kunde inte gå sitta eller ligga ner.
Jag spyde några gånger sen kom pappa och hämtade mig oss Sara i bilen mådde jag lite bättre och när jag kom hem så kände det mycket bättre hade bara lite ont i magen då. Så jag följde med till tunanäs där vi skulle träffa min farfar och Gun-Britt så jag låg och solade
badade aldrig men jag kände bara lite på vattnet. 
När vi kom hem så började jag få ont igen i magen och sen vid typ 5 tiden så somnade jag och då hade jag verkligen jätteont igen vid typ 10 på kvällen så vaknade jag och hade fortfarande jätteont så så gick jag och la mig i min säng och ringde Jesper. hade inte vaknat när han sms mig vi 7 fast jag låg typ på mobilen. Men men

Nu sitter jag här kunde inte gå till skolan idag för jag hade fortfarande ont i magen men det kändes lite bättre så jag stannade hemma idag.

Men det var iallafall en bra helg fast jag fick ont i magen.

Helgens bilder
Lördag:
 Sara  mee ;)  Robin, Sara och jag


Söndag:

    

just i torsdags så började jag rita på en bild som jag blev klar med i fredags.
Blev hur nöjd som helst med den!
måste bara visa den för jag blev så nöjd!
image226
Älskar honom mest av allt! ;) <3