Världsungdomsspelen

Hej.. har lite ont om tid.. ska åka snart ner till Göteborg.. Ska bli jättekul.. Ska tävla på Världsungdomsspelen .. Måste sticka nu.. ska åka nu.. fast kl är bara vid 4 haha..

Men jag ska försöka skriva lite från hotellet.. om jag inte kommer åt datan där så kommer jag skriva när jag kommer hem på söndag..

Puss & Kram
L.Johansson

Vilket väder

Kul dag det här ..  Har haft friidrottskolan och det bara rengna hela dan så det fanns inte så mycket att göra idag.. Blöt blev man ..  Ska träna ikväll blir sista tränigen innan världsungdomsspelen .. Idag kommer också en kille från

Australien och ska träna med oss, och det ska bli kul .. Träffade han nere på IP idag för han var där nere med några till och undrade när träningen var ikväll .. 
Juste idag var också Jenny kallur nere på IP och tränade så då hälsade jag på henne.. lika kul varje gång att se på när en sån tjej tränar..
 
Igår var jag på bio med Crille och det var väl trevligt .. Vi såg Pirates of the Caribbean och den var väl bra.. Crille hade redan sett den men han såg om den för att jag inte hade sett den.. Han bjöd mig på bion haha som en kille ska göra.. hehe Han är ju så söt, :P 

Puss&Kram
Louise Johansson
   


...

Hej igen! kanske va ett tag sen jag skrev nu i bloggen.. Kommer inte ihåg när jag skrev sista och orkade inte kolla innan jag skriver nu.! :P

Kom hem från mormor och morfar inte för så länge sen. Det var väl sådär, rengna hela tiden så det var ingen rolig midsommar.... Men det brukar ju rengna då så man börjar bli van, men tråkit är det..

Vet inte riktigt vad som händer imorgon får se... Måste få sova lite så jag tror jag ska göra det imorgon och sen fixa lite inne på mitt rum för det börjar se för jävligt ut .. Måste städa lite!! hehe eller mycket :P Men men det ska jag försöka ta tag i morgon och sen slänga alla kläderna i tvätten så det blir tvättat annars har jag typ inga kläder annars att ta på mig..

Men men
Puss & KraM
Louise Johansson.


Sjuk

Hej, Vaknade upp för två timmar sen med jätteont i magen,
Mår jättedåligt nu, och jag som skulle till tandläkaren och ha friidrottsskolan idag så mamma fick hoppa in istället för mig. Får hoppas att jag blir frisk tills imorgon så jag kan vara med på friidrottsskolan. Men jag orkar inte skriva mer måste försöka få i mig lite frukost och sen ska jag lägga mig en stund och kolla på någon film eller något så jag kanske mår bättre!! 

Men men Ha de bra alla!
Kram L.Johansson
Det blir ingen puss idag :P 

Idrottsskolan

Tjenare!
Idag börjar idrottsskolan och jag ska nu vara Ledare i 4 dagar den här veckan och sen 4 dag näsat vecka.
Och det här är det ända jag ska jobba med i sommar orkar inte göra något annat måste tänka på min träning också. Och om man tänker på sin träning så är det här jättebra. Jobba med friidrott hela dagen och röra på sig hela tiden och sen efter hela dagen med barnen så tar man ett lite pass själv varje dag!

Men nu orkar jag inte skriva mer för jag är så jäklatrött och jag ska åka om en time till idrottsskolan så jag måste göra mig i ordnig.

Puss&Kram
L.Johansson


Huddingespelen

Hej!
Idag tävlade jg i huddingespelen i slägga.
Det rengnade och var kalt och jag fryste under hela tävling. Jag kasta till och med med överdrags kläderna.
Men fast det jobbiga väderet så gjorde jag nytt årsbästa över 32m kommer inte ihåg cm med det var 32m hehe. Hade innan som årsbästa 30,48 men jag har som pers 34,25m så jag hoppas att jag närmar det nästa tävling eller att jag kastar över 35m som jag vet att jag kan..


Men men jag är nöjd med dagen.
Puss&Kram
L.Johansson


Bio

Hej kom hem för en stund sen. Har varit på bio med Åsa och Rebo..  vi såg på ocean 13 den var väl bra! hehe Jo men det var den.

Innan filmen satt vi nere vid maren. Åsa och jag käka glass och Rebo käka sallad, hehe hon hade inte käkat midda, hehe så då blev det mat för henne.

Det var väldigt mysit med er tjejer. Och jag gillar att varit i ert sällskap hehe

Mitt hjärta slår för er tjejer.. Puss på er!!



Fredag

Hej.. Har precis vaknat. Sitter här och det kliar i ögona så jag börjar bli galen. det svider så jag vet inte var jag ska ta vägen!.. Måste nog gå och ta en tablett så jag slutar att klia och svida!!


Ska också börja klä på mig för jag ska följa med mamma ner till stan för hon skulle köpa något, så jag följer med som sällskap och sen att jag är ute och går lite. hehe måste röra på mig hela tiden annars blir jag sjuk!!


Sen ikväll ska jag gå på bio med sötnosarna Åsa och Rebecka, det ska bli trevlig vet inte riktigt vilken film men det spelar ingen roll, för med dom tjejerna och detas sällskap så blir allting roligt och skoj!!


allt blir roligt när dem är med!


Puss&Kram

L.Johansson


SOMMARLOV!!! YEEEEESSS

Va jag har länktat efter den här dagen, men nu när det är den här dagen så känns det ändå jobbit.. Tänk att jag inte ska få träffa vissa i klassen på hela sommaren och tänk Vici ska flytta till gbg och var inte ens på skolavslutnigen och sa hejdå!!! :'(
Kommer sakna klassen men det ska bli skönt med sommarlov nu.. Får hoppas att det blir ett bra lov med roliga saker..

Ikväll ska jag träffa Åsa,Rebacka och några till så ska vi fira in sommarlovet lite, hihi.. Får hoppas att det inte blir rengn bara för då vet vi inte var vi ska vara eftersom vi ska vara ute..

Igår var jag i Eskelstuna och tävlade i JDM i slägga och det gick sådär.. 30,29 och blev tvåa i K22



Puss&Kram
L.Johansson

go morgon

Hehe jag är uppe tidigt idag.. vaknade vi kvart över 4 och kunde inte somna om.. :( men men nu sitter jag här och skriver lite. Ska åka till skolan vid halv 10 så det är långt kvar.
Sista hela skoldagen innan sommarlovet.. fy fan va skönt det ska bli. Hoppas att den här sommar ska bli kul. men det tror jag..

Igår så tränade jag häck och jag sprang 12 x 100m häck och det var jättejobbigt.. hade jätteont i bena efter det men nu känns det inget,, bra de, hehe. !



Det här bilden tog brosan på mig när jag tränade häck...
fy fan va laddad jag ser ut hehe,, grym bild brosan du tog.. hehe


Puss&Kram
L.Johansson

go morgon

Hej hej vaknad nyss, och jag är väldigt trött och har ont i bena och fötterna.
Igår var jag på Gröna Lund med klassen och det är därför jag har ont i bena och i fötterna´. :)
Det var väldigt roligt på grönan, men det var tråkit att Anna skulle åka hem så tidigt för att hon hade träning. Men sen när hon hade åkt så gick jag runt med Gina, Najda och Niklas osv.
Fan va kul vi hade när vi åkte popexpresen haha och när bara jag och Katja Gick runt och åkte vilda musen och kvasten det var väldigt roligt..

Sen när vi skulle åka hem så gick det typ inga tåg hem hörde vi. Men vi tog bussen från grönan och sen ringde jag mamma så hon fick kolla hur man tog sig till södertälje från sthlm. Man kunde ta tåget men bara till Älvsjö och därifrån med ersättnigs buss till Tumba och sen skulle man byta till tåg igen till södertälje.
Men pappa vara och hämtade brosan från skolbalen och var ute i dom trakterna som jag åkte med ersättnigs bussen så han hämtade mig i tumba istället för att ta tåget..
Jag åkte med Gina,Katja och Florence, och dom åkte också bil en för att katjas kusin kom och hämtade de och jag skulle ha åkt med dom först men sen när pappa ändå var i i närheten så sa jag att jag kunde vänta tills han kom.

Men roligaste när vi skulle från tåget till bussen i älvsjö så sprang vi för att hinna med den första bussen och att vi fick platts att sitta. Så vi sprang i väg Gina och Jag kom lite före dom andra men när jag kolla bak så ser jag dom springer med då hopparen en hund mot dom och dom skriker till och varje gång som försöke springa om tjejen med hunden så hoppade huden imot dom. Så dom kom lite efter mig och Gina men dom kom på samma buss och vi satt bra tillsammans längstbak!

Ja och i dag ska jag upp till sthlm igen. För jag ska kolla efter lite nya kläder.
men jag skriver igen när jag kommer hem från sthlm,

Puss&Kram
L.Johansson

Gröna Lund idag och Tävling igår

Idag ska klassen åka till Gröna Lund men det kanske inte blir någon som åker, får se hur många som kommer.

Idag ska brosan på skolbal och jag tycker det är synd att jag inte är hemma ikväll så jag får se dig fin och sen att jag skulle vilja åka upp till eran bal och se alla när dom går in. Men men då är jag på Gröna Lund

Igår var det ju Kringelspelen och det var en lyckad tävling och en varm och solig dag. Och det var mycket rekord och personliga rekord.
Jag var med i fyran grenar; Spjut, 100m,Längd och Kula och det blev fyra medaljer tre guld och ett brons

Först kastade jag spjut och jag kastade över 25 meter och kom tre:a på det resultatet.
Sen var jag sprang jag bort för att springa 100m och jag vara så nervös innan och det var bara en tjej till som skulle spring. Och när starten gick så låg jag efter redan då men när det var tjugo meter kvar så tappade den tjejen lite och då la jag in en växel till och sprang förbi och träkte ut bröstet över mållinjen, JAG VANN!!! Det var så härligt att komma i målförst och gå upp på prisballen som en riktig kämpe. :) och jag persade på 100m också.

I Längd var det den bästa längd tävlingen jag hade gjort, fast jag vara en fot i från plankan. Jag inlede längdtävlingen med 4,23 och sen så gjorde jag 4,50 och det var pers sen gjorde jag 4,26 eller något sånt och innan tävlingen så hade jag något 4,20 som pers. Men i fjärde omgången så sprang jag på med en lite motvind och fick till 4,58 Ny pers och det blev också dagen bästa resultat i längd och det vann jag på också. Men det som jag kände efter var att jag var hela tiden en fot i från plankan och hoppade endå 4,58 och innan har jag knappt hoppat över 4m så det kändes värkligen bra.
I kulan vann jag också det var det redan klart i första stöten för den handra som kom 2 stöte mycket kortare än vad jag gjorde.

Så det var en lyckad tävling och jag tog fyra medaljer och två pers och solen strålade hela dagen så när jag tävlade så brände jag mig. aj aj ..

Puss&Kram
L.Johansson


5/6-07

104048-18
Sitter hemma oss farfar och Gun-Britt. Har varit här och firat födelsedag och namnsdag (gun-britt fyller, farfar,Pappa och björn-erik har namnsdag) Denna bild är dagen idag nu när jag var oss dom och jag gillar den bilden väldigt mycket. fast det är skugga av armen och kameran.

Sen kollade jag lite i deras album på datan och hittade en bild som jag också tycket väldigt mycket om, och det är tagen när dom var hemma hos oss när jag fylde 17år i januar


Två bra bilder på mig som jag bara älskar. hehe jag är en lite satanism.. hehe ;) skoja!

Idag

Hej idag var det inte så mycket i skolan, Kom till skolan hade klassråd och sen engelska men visa hade inte för att några skulle redovisa så då hade jag ingen eng och sen hade vi vård och då skulle vi svara på några frågor och sen fick vi gå hem.

Jag var inte på träningen i morse för att jag har tävling imorgon.

Efter att jag hade slutat skolan åkte jag för att kolla lite i kläder. och jag hittade en tröja och leggins.



Det gick inte bra

Fan det gick dåligt igen!! :(
Jag fick 6 st x. Jag åkte ända till nyköping och fick 6 x. aja får hoppas att någon tävling kommer att gå bra.

Men nu ska jag ut och springa med pappa


Uppladdnigen

Idag är det då tävling. Vaknade för en halv timme sen och nu håller jag på och gör gröt. Idag tänkte jag göra en riktig uppladdnig och se om det blir bättre resultat. så nu ska jag äta gröt och sen blir det pasta till lunch och sen ska jag åka och tävla och då ska jag ha med mig lite saker också men jag skriver senare vad det blev till lunch och vad jag tänkte ta med innan jag åker och tävlar. Sen kommer jag även skriva efter tävlingen när jag kommer hem, och berätta hur det gick.


Puss&Kram
Släggkastaren L.Johansson

trött

Nu har jag kommit hem från brolöpet och jag är jättetrött så jag orkar inte skriva så mycket. Men det var väldigt roligt att få vara med i följebilen och sen fick dela ut pris till alla.
http://slaggkastare.bilddagboken.se/

Imorgon är det tävling i Nyköping.

Kram
L.Johansson


Brolöpet

Idag är det brolöpet och jag ska vara funktionär. Under loppet kommer jag sitta i den här bilen som jag har bild på. som är brolöps bilen som pappa och jag hämtade igår. Vi ska åka först och visa vågen till de som springer 8km. Innan 8km loppet kommer jag att var funktionär och göra en massa annat och sen efter kommer jag att göra något annat.
Bilen är jättebra och pappa tänker nog välja en sånhär bil nu när vi ska byta bil. så det blir en 9-3 istället för våran 9-5 och det tycker jag är bra för jag tycker 9-3 är snyggare.. hehe :)

brolöps bilen

Puss&Kram
L.Johansson

Tjenare

Nu är det helg!
Var i skolan hade bara en lektion idag (medicin) vi kolla på två filmer och prata lite. Rebo prata kanske lite förmycket eller hon hördes så hon fick byta plats.. hehe 
Filmen var inte kul att kolla på mådde bara dåligt av det och trött och vill baar gå där i från orkar inte se sånt. Aja men nu är allt som det ska, tror ja hehe :P 

Om en timme kommer mamma hem och då ska vi åka och träna ska ta det lunkt idag efter som det är tävlig i helgen sen ska jag be mamma och köpa hem lite läsk och godis till mig vill tjocka mig lite idag känner mig värd det efter den här veckan med allt som har varit så jobbit. men men nu är det helg och sen är det måndag igen och då tar vi nya tag och sen är det ju SOMMARLOV snart och efter sommarlovet så har jag helt nya krafter. Vill ha sommar NU!!


Här har vi sötungarna hehe Åsa och Rebo ni är så himmla roliga.

 

1 Juni - 07

Ja då var det fredag och det ska bli så skönt med helg är så hilma trött. Men det blir inge vila för mig!! I kväll är det träning och sen efter träningen ska jag till klubbhuset och packa brolöpet påsar till små klasserna. Sen imorgon så är det brolöpet och då ska jag vara funktionär men jag vet inte än vad jag ska göra riktigt men jag ska välk så någonstans på stora torget här i Södertälje.
Sen på söndag så ber det av till Nyköping, ska kasta slägga på mästarmöte i kast och det ska bli jättekul att få tävla igen!!

Så man kan inte säga att helgen blir lungn och att jag kan vila ut.. hehe det blir Louise i farten ihelgen hehe

1 Juni idag va skönt men det är inte så roligt väder ute. Ska åka till skolan sen börjar 12,20 idag så jag ska åka vi halv 12 så jag ska gå och göra mig ordning, 

men men skriver mer om hur min helg blir senare.  

Puss&Kram
L.Johansson