en timme och hockey

EN TIMME KVAR.. Var är draget.. JO VI SER PÅ HOCKEY

31 Dec

Hej alla min glada läsare som har tid att kolla in min blogg. 
Nu är det sista dagen på året.. Så måste passa på och blogga lite. 
Sitter med Jespers dator. Han har kommit hem till mig så vi sitter och lyssnar på musik och dricker gott. Snart är det dags att duscha och göra mig lite fin för sista timmarna av 2010. 
 

nya SKOOOOOOR

Inna matchen var jag snabbt till skopunkten för att kolla på nya kängor. Mina som jag hade var trasiga så nu kan jag kasta dom och min mc kängor som jag köpte nu i höstas läcker in lite så jag blir svart jamt om fötterna. Inte snyggt. Så det vart nya kängor och jag hitta perfekta så som jag ville ha.. ÄNTLIGEN..
Sen vart de ett par till självklart. Kunde inte gå förbi de snygga plus att de rea ut de för 99kr och köper man 2 par skor får man billigast för halva priset. Så 49 kr fick jag betala för andra paret.. SOM HITTAT..



Mina nya älskade kängor.. dom sitter redan på fötterna. Så jag går inne och trampar med dom.
Skopunkten - 349kr




Skopunkten - 99kr men fick halva priset på de eftersom jag köpte två par

SSK förlust

Hemma från hockey.. SSK förlorade.. De vart 3-5 till HV71
Men kul ändå att få kolla. Tycker de är väldigt roligt att kolla på hockey. Men tråkigt att de förlorade. Hade varit roligare om dom vunnit.. Om dom nu kunde ha kämpat lite.


Mot rinken

Nu dra jag till scaniarinken för att kolla på ssk vs hv71 med Jepser..
Ha de så bra så länge

Inte fega nu



Köpt ett rött läppstift. Har varit feg förut och inte vågat på mig rött men nu jäklar ska läpparna lyssa. RED IS THE SHIT

Röda läppar



Dagens outfit, piffa upp outfiten med röda läppar.
Byxor - Vila , Poncho - H&M Skor - Skopunkten

Sthlm shopping



Monki 50 %
Väst klänning eller vad man ska kalla den för. 200kr / Tröja med transparat typ på axlarna I LIKE! 100kr 



Senaps gult bas linne - Ginatricot 49 kr halva priset / Linne - H&M 79.50 kr



Tröja , Har den även i svart som jag hade på julafton. - Bikbok 99.50 var 50 % på den nu



Bas linne och tröja - Bikbok var 2 för 99 kr



Tre par trosor - H&M 30 kr på rea BILLIGT!



Temporar tattueringar - Bikbok 39kr

dag att ta bilder nu

Nu har jag kollat i katalogerna och ätit middag. Är lite seg och trött men tänkt nu ta bilder på allt nytt ska ni få se vilka fina fynd jag hittade idag..

Hemma

Kom precis hem från shopping i sthlm och nu ska jag lägga mig och ta det lugnt och kolla igenom H&M:s och ellos vår kataloger.. :)

Så bilder på de nu som jag shoppa idag kommer lite senare.. :)


sthlm

Snabbt inlägg nu.. Drar till stockholm nu för kolla lite i affärerna.. Hörs senare


Beställt från hm



Linnen - 69.50 kr st
Halsband - 99 kr
Ring - 49.50 kr
Armband - 69.50 kr


Har kommit in en massa nytt på hm och detta klickade jag hem.. Bas linnen och smycken som passar ihop

Nu är det bokat

Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Har så förbanat tråkigt. Sitter här själv. Har städat lite men orkade inte så mycket. Hamnade i soffan och somnade till en film. Vaknade av att min moster skrev till mig på facebook men glad vart jag. För hon och min mamma hade nämligen bokat så den 18-20 juli åker familjerna till ullared och umgås och shoppar... JIPPI!! Längtar redan.. Har alrig varit på ullared och vill så gärna dit. Så nu är det bokat och klart.

Just nu sitter jag helt slut i huvudet. Fattar inte varför. Kanske för den här förbannade förkylningen som börjar släppa tyckte jag men just nu eller hela dagen har jag varit seg och gör ont i huvudet och i ansiktet.. Riktigt pigg tjej idag alltså.. Uttråkad för man också bara sitter och inte gör något och plus att jag är hemma själv så de gör inte saken mycke roligare. Men men ska kolla lite bloggar och sidor å se om de finns något roligt att läsa och kolla på.

trötter

Hejsan.. Liket här. Eller Jesper kallar mig de idag.. Var riktigt trött idag så när jag hade klätt på mig precis och skulle äta frukost så somnade jag på soffan med hundarna. Riktigt mysigt. Sen kom Jesper och väckte mig och kalla mig för liket och tog en bild som han mms över till mig nyss. Ser verkligen död ut och kolla hur hundarna ligger haha.. och hur ligger jag???


nyheter från innan jul och efter









1. Byxorna jag köpte på rean igår i Katrineholm - 199 kr på Lindex
2. Jacka köpt på rean innan jul - 199kr New yorker
3. Röd kjol (inte bra bild) köpte den på rea innan jul och hade den på mig på julafton - 100 kr H&M
4. Tröja - 199kr Bikbok
5. Skor - 449 kr Nelly

Julafton 2010


mellandagsrea

Hemma från rean och lunchen.. Riktigt trevligt att äta lunch med Jesper. Ska med honom hem ikväll så jag ska ner till stan igen tills han slutar så slipper han hämta upp mig.

Hittade lite faktiskt på rean. Gick först och hittade inget. Sen helt plötsligt hittade jag massa som jag provade. Kom hem med en kofta, en tröja och en klänning från H&M allt var på rea och saker som jag har kollat på förut och har tänkt köpa faktiskt så de är kul att man hittar då de på rea. Så jag fick användning av presentkortet som jag fick i julklapp idag.







Lunch + mellandagsrea

Håller på och göra mig i ordning mig. Ska äta lunch med Jesper som jobbar. Sen efter lunchen blir de att kolla runt på stan lite. :)  


Julklappar















1. Trasparant blus från farmor
2. Rakapparat från mamma och pappa.
3. Hängare från syrran - Presentkort på h&m från min kusin & farfar och Gun-britt
4. Jay Smith cd och värme tofflor - Jesper
5. Kavaj - Brorsan & syrran
6. 20 doser mässlingvaccin som går till de som behöver
7. Kamera och minneskort - Mamma & Pappa

Hemma

Nu är jag hemma igen..
Kollar just nu på tv och packar upp samtidigt. Tänkte ta kort på alla julklappar så ni ska få se nu. Köpte även nya byxor i Katrineholm som ni ska få se. :)


Annandagen

Nu börjar förkylningen bli bättre och idag bär de av hem till Södertälje igen. Men det är bara pappa och jag som åker hem. Men nu innan så bär de av in till Katrineholm och se om den lilla håla har någon rea. Så de är moster, mamma, syrran och jag som åker in. Så får se om jag hittar något..


Juldagen

Vill inte svära.. Men vilken JÄVLA förkylning jag har åkt på. Mitt huvud snurar hela tiden och jag nyser å hostar hela tiden. Så jag går på alvedon, hostmedicin och nässpray.. 
Men jag mår ändå lite bättre just nu har varit på kyrkogården och tänt ljus hos mormor och nu ska vi äta med.

GOD JUL

Gott nytt Jul på er alla haha..  Nä men God jul på er. Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en halv bra dag. Haft väldigt trevligt men Jag har varit sjuk idag. Vaknade 5 imorse med feber och kunde inte somna om. Sen har jag hostat och nyst hela dagen. Men just nu mår jag ganska bra. Liste hostig och snorig.

Idag så vart de en god jul lunch med en massa god mat. Godast var morfars skinka. Sen vart de kalle anka och efter de vart de julklapps utdelning bilder på alla julklappar kommer senare så ni får se allt. Sen efter de vart de Kaffe och massa gott och nu sitter jag och tar det lugnt framför morfars dator och fixar lite med min julklapp jag fick och dricker jul cider. Sen om en stund blir det svensson svensson som är bästa programet som sänds på julafton. Haha "vart är min lilla vän" "Jag sitter ju här" 

SÅ GOD JUL PÅ ER ALLA 
och God jul min ängel  


Och här kommer årets jullåt haha


Svart istället för röd



Haha tyckte att de var någon konstig med julmusten vi köpt idag.. Dom röda korkade har väl tagit slut så de blir svarta istället. Inte bra.. De ska vara röda korkar ju.

Julgranen är nu kläd



Så här ser julgranen ut i år. Riktigt nöjd. Vart rött och guld i år. förra året var de svart och guld. Men nu i år så körde jag på en klassiker.

SJ INFO TACK

Det vart kaos igår. Skulle åka tåg till morfar igår men det vart bil istället. När vi hade väntat och tåget var en timme och vi hade fortfarande inte fått någon information så kom det plötslig upp på tavlan att tåget var försenat och skulle komma om 20 min. Då vart jag riktigt glad men 10 min senare så ropade de ut attt tåget var inställt och dom hänvisade till ett annat tåg som skulle gå 1 timme och 15 min senare. Men då pallade inte pappa och jag vänta. Så vi tog bilen ner så kom morfar och mötte upp på vägen. Så när andra tåget skulle gått så rullade jag upp på morfars gård. Sen precis då ringde mamma och skrattade och sa att tåget som dom hänvisade till var också inställt. Så de var riktigt tur att jag tog bilen istället.

EN SAK. Det är ju sån snack om SJ att de inte kan köra när det är kallt, vinter och allt som orakar av detta. Men jag fattade när jag beställde att det skulle vara försenat och kanske inställt men jag hoppades inte på de. Har inget direkt problem med att tågen är försenat. Jag är så van att vänta men de som stör mig så grymt mycke. det är de här med informationen. Så länge man medelar de resande att tåget är försenat eller inställt. Dom ropade ut för alla tåg förutom mitt där var dom knäpptysta om. Men det var det väl för att tåget blev inställt. MEN ÄNDÅ! SJ, Bättre information TACK...

Dagen

Idag händer de mycke. Ska nu om en liten stund ner till stan med min bror och hjälpa han köpa julklapp till syrran. Själv är jag helt klart. tror jag i alla fall haha. Nä då. jag är klar. Sen när jag kommer hem så ska jag packa och fixa. Sen kommer Jesper över och vi ska byta julklappar sen i kväll så sticker jag ner till morfar. Så jag hoppas mitt tåg går. Ska hålla koll på det inte blir knas..


Julshoppingen igår

Kom hem med en massa påsar i går från skärholmen.
Så det vart mycke inslagning igår kväll.






Frukost



Min frukost idag dagen efter lilla julafton.. Då blir det självklart skinksmörgås och julmust hahaha..
Nu ska jag skyda mig för jag ska åka till skärholmen nu.. Ha de bra så länge..


Dagens outfit



Sticka tröja - Vila
Skinskorts - Bikbok
Örhängen - H&M

Snart är dom mina


Dessa fina skorna kommer komma hem till mig. Har beställt de från
Nelly.. Kostar 449 kr sen fick jag studentrabbat och frifrakt. Dessa kommer åka på i vår sen.. LÄNGTAR

Shopping




Här är lite shopping jag gjorde tidigare i veckan.

Bild 1 - bustier - H&M 99kr
Bild 2 - Mascara max factor 2000 calorie dramatic look - H&M 70kr
Bild 3 - Ring.. En av 4 ringar. Var ett packet - H&M 70kr
Bild 4 - julpynt - H&M 20 kr
Bild 5 - Örhängen - H&M 50kr
Bild 6 - Halsband - Bikbok 49kr
Bild 7 - Skinnshorts - Bikbok 249kr

Lilla Julafton

Nu är lilla julafton är nu över. God julmat och fina paket..
Nu är det bara slappa.. Men ska sova tidigt ändå fast jag har lov. För imorgon bär de av till skärholmen för att handla julklappar.

Kommer snart med bilder från shoppingen som jag skulle lägga upp i fredags som jag inte hann.

Utkast:utgång 17 dec

Åå vilken kul kväll det vart igår. Vart förfest hemma oss emelie och Rebecka sen vart de utgång. Riktigt trevligt hade jag och fick en massa roliga bilder under kvällen.


JULLOV

Skulle ha bloggat igår men när jag skulle göra det så funkade det inte..

Men nú funkar de. Igår var jag och shoppade lite julklappar och lite annat. Även idag efter julavslutningen så var jag och brorsan inne i stan och shoppade julklappar och lite annat.. Bilder kommer i nästa inlägg.

SÅ NU HAR JAG JULLOV.. Fram tills 10 Januari så har långt lov nu. Riktigt skönt.

Trött

Trött, trött, trött

Usch så trött jag är

Lucia på bosön


13 December LUCIA


igår, idag, imorgon

Idag sov jag extra länge vaknade lite efter klockan 12 och de var riktigt skönt. Igår kväll så träffade jag Rebecka och några till och de var riktigt kul. Vi spelade monopol och de var inte så kul eftersom Rebecka vann överlägset haha.

Sen idag när jag vaknade så frågade Rebecka om vi skulle ta en promenad. Så då gick vi hem till henne och kolla på datan och drog vi ner till stan och kolla lite och sen tog oss en fika. Riktigt mysigt.

Nu ska nu gå och lägga mig. Ska upp riktigt tidigt eftersom jag ska åka hemifårn 05.30 ca. Ska vara i skolan till klockan 7 eftersom vi har lucia imorgon. :) och gissa vem som är Bosöns lucia ... Ja, rätt .. Det är jag som är det.. hihi så jag hoppas de går bra. Jag hoppas att jag hinner få lite bilder på de imorgon..

HA DE BÄST NU



Rebecka mästaren på monopol..

12 December


Mormor jag älskar dig

Mormor Karin. Inte vilken mormor som helst. Utan världens bästa och finaste mormor tog farväl och lämnade oss för en månad sen idag. Hon var verkligen inte vilken person som hels. Utan den som alltid brydde sig om andra. En som verkligen ställde ut och en som man verkligen kunde prata med. Mormor var verkligen en person jag älskade av hela mitt hjärta och hon var som en bästa vän för mig. Hon var verkligen världens snällaste och finaste. Hon har verkligen betytt en massa för mig.



Mormor och jag var som bästa vänner när jag var hos henne och morfar. Jag sov alltid bredvid henne och då innan vi skulle sova pratade vi om allt möjligt. Det vart mycke snack och skratt. Vi hade de verkligen roligt. Sen när de var dags att sova så vart de god natt kram och puss, sedan somnade vi hand i hand. Sen på morgonen vaknade man av att hon pillade under näsan på mig eller pilla under fötterna så jag vaknade direkt och då log hon bara åt mig och sa god morgon och frågade vad jag ville ha till frukost.




Mormor jag vill att du ska veta att du betydde och betyder så himla mycket. Jag hoppas verkligen att du har det bäst nu. Du är den finaste ängeln..


Mormor och jag när jag fyllde 7 år och när jag tog studenten 2009


11 December


Lite julshopping och lite till mih

Idag efter skolan så åkte jag in till stan för att kolla en sväng efter julklappar. Vart ett julklapps köp idag till min bror. Så första är avklarad.
Men självklart kom jag hem med en egen påse med.. Förra veckan hittade jag en t-shirt på H&m som jag tyckte var snygg men köpte den inte. Men idag när jag skulle köpa den så rea de ut den för 50 kr.. vilken tur. brukar ju alltid bli att man köper och en dag snare rear de ut de. Plus att de var 10% på H&M så det var lite billigare till idag med.  Men den vart de lite andra prylar med som ni ser.





Lösnaglar, Hårband men ska ha de som halsband. bild på de kommer senare.
sen en svanns som jag ska hänga på väskan

10 December


9 December


Grattis på 20årsdagen..


Idag kommer ingen kalender utan denna finna collage på födelsdagsbarnet.





Idag fyller min älskling år.. Stort grattis älskling idag är de din dag..

Sitter hemma Jesper. Har ätit middag och tårta. riktigt gott.


JAG ÄLSKAR DIG JESPER ♥

Söt han är

När jag kom hem från skolan så fick jag se att jag hade fått post. och det var inte nån tråkig reklam eller post. Utan det var Jesper som hade skickat kvittot på min beställning av  min iphone och sen hade han skickat med gulligt brev. Vart så glad när man fick några fina ord av han.

ÄLSKAR DIG MED JESPER!


Rörelsetest

Idag på träningen i skolan så hade vi rörelsetester. och det gick ju super. Inget problem för rörliga Louise. Vart godkänd på alla övningar haha.
Roligaste övningen var korta ljumskmuskeln för då skulle en person trycka ner benet på ett vis men jag behövde inte ha någon person som tryckte ner mig för jag klarade att få ner den helt själv utan problem haha riktigt rörlig haha






7 December


6 December




Idag tog de mig tre timmar att ta mig till skolan. Tog en jävla tid. Fasnade på penden så vi vart 1 timme sen. Sen vart de lite strul i tunnelbanan och när vi väl var i ropsten en timme försent än vanligt så kom bussen som den skulle men självklart gick den sönder så vi fick ta en annan buss och ta en promenad in till bosön.. Riktigt mysigt eb måndag morgon. Men jag skrattade bara åt hela grejen kanske detta hände för att jag sa till brorsan att dagen började bra när bussen nästan var förtidigt istället för vara lite sen som den brukar vara. Haha

Men i skolan väl så vart de ingen träning eftersom jag kom så sen. Så det vart att vänta till 14.10 tills engelskan började. Sen när jag slutade så åkte jag hem till södertälje och gick på stan och köpte födelsedags present till Jesper.

Men nu ska jag fixa matlåda och sen krypa ner i sängen. Godnatt hörs imorgon

Veckan som kommer

Jaha då var rumet klart. Ska nu göra ordning matlåda tills imorgon och packa väska. Ser fram i mot en ny vecka i skolan fast de blir mycke lucia övningar i skolan sen är det inte så mycket annat som händer i skolan. De kommer väl bli som en vanlig vecka fast då med lucia övningar.. Men det blir nog väldigt bra.

Sen på onsdag som fyller min
älskling 20 år. Haha då blir han vuxen..
Men ska värma lite glögg nu óch göra i ordning se sista sen hamnar jag i soffan framför tv.

HA DE BRA!

5 December



Nu är vi hemma igen. Nu är det bara att packa upp väskorna och sen blir det att dammsuga rumet och bädda sen blir det att packa ihop träningskläder som ska med till skolan imorgon.


4 Decemer


3 December


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är de ingen skola som gäller utan begravning. Känns så himla konstigt kanske har det inte riktigt gått in än i mitt huvud att världens bästa mormor är borta.

Älskar dig!

Tomten här kommer min önskelista




H&M shopping




Idag vart de en sväng på H&M och handla lite behövliga saker. Sånt som inte är det roligast att köpa som jag tycker. Strumpbyxor, knä sprumpor och leggings. Men det var även en sjal och kedjor till skor.

Sjal - 80kr
Leggings - 80kr
Tjocka strumpbyxor - 80kr
2 st 100 den strumpbyxor - 50 kr / st
2 st knästrumbor - 80 kr / st
skokedjor - 10 kr på rea

2 December


1 December

 - H&M outfit

VIP-Kväll på vila







Idag var det då vip kväll på vila. Det var riktigt trevligt. Var en tjej där som visa kläder som kommer in nu i december och visa vad som också kommer i vår och vad som kommer vara trender 2011. Så de var kul att få en blick och lite tankar.

Men det vart först en tevlig fika med Rebecka innan sen gick vi till vila och drack bubbel och tilltug och sen fick vi shoppa för 30 % rabatt. Så det vart en tröja. En kort sticka tröja som ändå kändes lite over size. Men fick betala 280 kr för den. Bättre bild på kommer nog snart.

1 December



Nu är det december igen. Tyckte de var nyss de men åren går fort nu känner jag.

Kom precis hem från skolan. Idag hade jag träningslära prov. Hade prov på överkroppens musklernas ursprung, fäste och funktion. Det gick bättre än vad jag trodde. Hoppas bara att de gick så bra som jag kände. Sen var de en väntan och lite lunch på de sen hade vi lucia övning i en halv timme sen slutade jag. Riktigt kul att skolan fixar med luciatåg tycker jag. Så de är kul att få sjunga lite plus att man får julstämning..


Ska nu ta något gott och sen ska jag ner till stan. Kanske blir en stund med syrran innan jag ska träffa Rebecka och ta en fika och sen gå på VIP kväll på VILA. Ska bli riktigt kul.. Får hoppas att jag hittar något fint idag..