Stan med Jesper

Idag var jag på stan med min bästa. Vi käkade god lunch Jesper shoppa kläder och jag köpte lite smycken och klocka. Bild på de kommer komma.

Vi tog även en god fika och då vart de en lite annorlunda semla som ni ser. Men hur god som helst det kan jag lova. Muns


Massa gott

image descriptionimage descriptionimage description
Massa gott bjöds det på när jag fyllde år.
Jobbet bjöd på Lunch och jag bjöd på fika till alla kollegor. Sen Vart de tårta här hemma. MUMS!

nya

Beställde dessa från HM och fick de i torsdags. METALIC JEANS.

Presenter

image description
Här har vi lite av de presenterna jag fick när jag fyllde år.

Ja må jag leva

Idag fyller jag 22 år gammal. Hurra hurra på mig !

Denna fina myspys overall fick jag i present av Jesper och ja det står Jespers älskling på den ;) så sött.

Resten av mina paket kommer imorgon. Puss på er alla


Marc Jacobs klocka

Denna klocka skulle pass min handled perfekt. :)

Skärmdump

Ååå äntligen kom jag på hur man skärmdumpar på datorn med. Kan ju det på min mobil men precis satt jag och leta lite och hittade det. Kan ju alltid vara bra att kunna skärmdumpa på macen också och inte bara på iphone.  :)


lunch och fixar mitt schema

Lunch, Kaffe, Ny H&M katalog som kom precis. Iphone, Macbook och min filofax.
Sitter och skriver upp mitt jobb schema samtidigt äter lunch. Idag börjar jag 19.00

work work

Sitter och äter en sen lunch ska snart röra mig till jobbet. Känner inte för det. Jobbigt pass idag 17-22 ett 5 timmars pass utan rast nog det jobbigaste eftersom jag börjar så sent och sen slutar sent. Men men såna pass måste man ha ibland med. :) Så ska nu äta upp på min soppa och dricka mitt kaffe. I kylen väntar en semla som jag ska också få i mig. MUMS. haha. Idag är det en ny vecka och denna vecka väntas jobb, troligtvis en föreläsning med jobbet och personalfest. Får se med den saken hur det nu blir och sen på Lördag så fyller jag år. :) men då väntas det jobb. :( Men men bara gilla det. Ha det bra. :)

Helgen

Helgen hick fort fortare än va jag Bill att den skulle göra. Åkte hem till Jesper igår och sov där och sen hem igen idag och inte gjort något speciellt. Men fick en redan saknad efter min bästa vän.

Vi hade de mysig. Vi kom hem till han städa, åkte och kolla på små grabbar spela hockey. Köpte pizza och sen tog en varm bastu. Så himla skönt var det. Det behövdes verkligen för min kropp. Sen vart de tv mys med gladiatorerna och sen P3 Guld. Sen fick jag somna på hans arm och sova sådär bra som jag aldrig gör utan honom.

Älskar dig mitt hjärta ! <3

Idag sen när jag kom hem somnade jag och Zingo i min säng en stund sen var vi hämta mamma vid tåget och sen röjde jag på mitt rum. Det behövdes verkligen.


Hemma

Kom precis hem från jobbet slutar egentligen 02.30 men var så mkt att göra. Men god natt nu. Upp om några timmar igen. Usch!!!


mina fynd från Nelly


Hemma

HEMMA FRÅN JOBBET NU. SÅÅÅÅÅ SKÖNT. En natt till sen ledig i två dagar. ska bli så skönt. vila upp sig lite. ;) Men nu är det godnatt. Bilder på innehållet i nelly packet kommer imorgon bitti eller rättare sakt idag lite senare haha :) Puss och sov gott

Lunch

Åå kom precis hem. Jesper ringde och väckte mig och fråga om jag ville äta lunch med han. Så han hämta upp mig och sen åkte vi ner till stan och käkade. Riktigt gott var det. Grekiskt vart det. Tack älskling för lunchen. Men nu är jag hemma igen och vart glad att mitt andra packet från nelly denna vecka kommit. Så nu blir det att packa upp och testa. :)


Massa nytt

1. Väska - Accent 199 kr (ser lite röd ut men den är rosa)
2. Klänning - Bikbok 99 kr (inte den bästa bilder här heller. Armarna är lite transparant.)
3. Kavaj - HM 150 kr plus 20 % på den fast de var på rea.
4. Armband - HM 80 kr , Hårring (Guld) - HM 40 kr (Silver) -  Nelly.com 99 kr som gick sönder typ direkt när jag testa den. Sjävla tofsen som sitter fast gick sönder. Rekomenderar den från hm den är bättre.
5. Skor - Nelly.com 449kr

Frukost

Sitter och äter min frukost nu. Sov länge idag. Stänger idag på jobbet så det är skönt. Tänkte nu sitta och äta min goda frukost kaffe, kiwi och ägg. :)

Ska även sitta och betala lite räkningar och även lägga en ny beställning hos Nelly ;) det är roligare än betala räkningarna haha. Sen tänkte jag att efter jag ätit så ska jag packa upp alla mina påsar så ska ni få se vad jag handla på stan i måndag och vad för packet från Nelly jag fick igår. Vi hörs lite senare.


Shopping

Igår var jag ledig så jag var på stan och shoppa lite. Innehållet i påsarna kommer lite senare. Fick även ett packet hem med posten. Innehållet i det paketet kommer också då.


Dagens outfit

Det var längesen jag tog en dagens outfit bild. Men idag kommer det en. :)


Natti

Äntligen lite uppdatering av blogg.se app. Kan nu välja själv storlek på bilderna och lite andra saker som inte gör så mycket skillnad. Saknar ändå dock att man kan välja kategori själv. Men de har dom inte kommit på en. Dåligt.

Ska försöka sova nu är ledig imorgon men ska ändå ställa klocka. Så godnatt på er alla Löööve


Rensning .

Hej på er alla.  Ledig idag och detta har blivit en slappar dag typ. Sov länge kolla på film och tv. Plus rev ut hela garderoben och börja rensa lite kläder. Så nu ligger det massa kläder på sängen som ska sparas, slängas och kanske något säljas. Vi får se men en massa ska bort iaf. Sen när detta är borta så blir det att ta allt på mina klädställningar inne på mitt rum. Rensa garderoben och slänga lite och sen flytta över från klädställningarna så det inte är så mycke kläder på mitt rum.
Bästa.  Är ju nu att jag tagit en paus och har nu lånsat en iPad och leker lite med. Detta är verkligen en pryl jag vill ha. Gillar den verkligen.  :)

natti

då har man kommit hem och nu ligger jag i sängen och ska nu kolla på film och somna. jobbat ju tre nätter nu och nu är det dags för två dagar ledigt. SÅÅÅ SKÖNT! :) God natt nu alla.

Jobb

Då har man rast. Varit ledig i en vecka och börjar nu direkt efter ledigheten med 3 stängningar. Känns ju lite sådär. Men men så är det. Skönt är ändå att det är ändrade tider så man jobbar 19-02.30. Riktigt skönt.

Men nu blir det in och fortsätta jobba igen. Önskar att jag var i min säng och myst med zingo som jag gjorde innan jag gick till jobbet.


nytt i sminkväskan

Var nere på stan idag och fyllde på lite i smink väskan. Behövde ny fondation och puder.
Så det var att gå in på Make up store och köppa detta
Matt Fondation - Milk , 259 kr
Dual Fondation puder - Stockholm , 265 kr

Shopping på resan


Detta köpte jag på båten.

Shopping i Helsingfors.

Helsingfors kryssningen



2011

Januari


Januari börjar året. Och januari betyder månaden då jag fyller år. Detta året vart jag 21 år gammal. Månaden bestod även av massa träning några tävlingar i vikt. Var på Hockey med en vän och skolan åkte och fick stryck av lillsved skolan. ILLA. Jag skapade även min design som jag fortfarade använder mig av. Vart riktigt nöjd. :)
Men bästa av allt var nog att jag vart stolt ägare till min älskade bästa vän. MIN IPHONE! haha. ett riktigt bra köp.
Fabruari

Februari kärlekens månad. <3 Alla hjärtans dag och då jag och Jesper hade varit tillsammans i 3 år. Men månaden bestod även av att designa min egna tygväska fixa med bilder och även designa mitt egna SL kort.
Gick plattformen genom skolan och gick intyg. Tävlade även och misslyckade totalt. Tävla i Eskilstuna och kast vikten åt fel håll och långt utanför sekton. Tävlade även på mitt första inomhus SM. JSM som gick i Sätra och jag kastade vikt men det gick inte så vidare då heller. :(
Mars


Mars så var jag i Ungern på ett projekt som skolan var med i. Gick även domarutbildning i friidrott och sen var i Gävle på årsmöte. Vi hade Bosödagen i skolan. Då kom Stefan Holm och föreläste och det vart en bra idrottsshow. Köpte även nya kastskor som jag älska så himla mycket dels för den härliga färgen. Men sen tillsist får jag inte missa Hurts konserten jag var på med Jesper. Fick de i födelsdagspresent och i Mars var vi på Bernts och sjöng med i låtarna.
April
April då våren kom och jag hade sån längtan efter sommaren. Jag klädde mig i Rosa byxor och köpte nya löparskor och gick på min första Hammarby match. Tränade mitt första släggpass ut och åkte 5 mil för att kasta 5 kast sen gick släggan sönder. Sen träffade jag på Kajsa Bergqvist då hon var på Bosön och föreläste. Riktigt bra förelästning.

Maj


Vart inte så många bilder denna månad. Så valborgs bildern hamnad här. Valborg firade jag med Jesper och jag bjöd på middag som jag hade lagat till oss. Sen denna månad så var jag och jesper på olerys och käkade god middag och kolla på fotboll. (Hammarby) Sen vart de en kväll oss Ellinor. Jag och Jesper var ute och åkte med bilen och åkte förbi Ellinor och såg dem sitta ute så vi stannade där resten av kvällen.

Maj så fyllde min bror 20 år.

Juni


Juni och sommaren började på riktigt. Slutade skolan. Så himla tråkigt. Saknat bosön varje dag sen jag slutade. Men juni betydde även LAG-EM på stockholm stadion. Där jag då var funktionär på de långa kasten och det var super kul. Fick se de bästa och mäta deras resultat.
Sen var jag även hundvakt till Zacke. Vi hade väldigt roliga dagar.

Juli


Ännu en hammarby match med Jesper och vart även Gröna Lund mes Jesper. Samma vecka vart de även Liseberg. Var då i Göteborg och tävlade på världsungdomsspelen och sen efter tävlingen på lördagen vart de liseberg. Var varmt och skön dag men under kvällen på liseberg började regna som fan. men det hindra oss inte. det vart att fortsätta åka på haha. värsta var ju då dock att jag hade shorts på mig. Kallt som fan.
Sen vart de tre dagra i ullared med shopping. Riktigt kul. fick med mig en massa roliga saker. Ullared är något jag verkligen vill göra om.  Men bästa denna månad var väl även mitt personliga rekord i slägga som jag gjorde några dagar efter att vi hade varit i ullared. Var i Gävle där jag satt mitt rekord. :)

Augusti


Var funktionär för första gången på DN-galan och var det på diskus och spjut. Sen var jag även funktionär på Dn-Galan youth och mätte alla ungdomarnas spjutkast. fick även träffa en massa friidrotts stjärnor. Vi fortsätter med mer friidrott. Det vart Jsm nere i vellinge så åkte ner till skåne och misslyckades totalt och skadade ryggen och en massa tårar kom efter tävlingen. Men fick se lite av malmö sen efter.  Var även och kolla på stora SM i Gävle.
Sen vart de kräfftskiva hemma hos morfar och det slutade med släggtävling nere i trädgården haha. jag vann över dem andra som tur va haha.
Sen flyttade lilla cilla hem till Jesper. En riktig liten buse.

September


Vart inte så mycke denna månad. Sommar var slut och alla hade börjat skolan och jobba igen och jag satt hemma bara och inte gjorde något. Hade ett jobb som idrottsledare men var bara några kvällar i vecka så jag var arbetslös kan man säga. Men slutet av denna månad så gick jag mitt jobb på Max som jag sen gjorde min första arbetsdag den 3 Okt. Så jag satt hemma många dagar bakade lite och inte gjorde så mycket. Men sen sista helgen i september så var jag nere i Göteborg i på juniortränar kurs. Första träffen av 3 detta år.
MEN SEN KOM JU ÄVEN BLOGG SOM APP TILL MOBILEN.. ÄNTLIGEN!!!

Oktober


Denna månad så åkte jag ner till Göteborg igen på tränarutbildning det vart god frukost på hotellet och en massa förläsningar på utbildningen. köpte även min älskade dator som jag ÄLSKAR. Min andra Appel produkt detta år. Så nu är jag stolt ägare till en Ipod, Iphone och en Macbook Pro. tyvärr gick den stora mannen bakom det bästa märket bort. och sen gjorde jag min första dag på max denna månad.

November


I noverberg var de inte mycket bloggande och inte mycke bilder och detta för att jag jobba så mycket. Hade ingen tid. Men i November så köptejag mitt Marc Jackobs datafodral och min hunterstövlar. Var även på matmässan i Älvsjö (mitt kök) och drack goda drinkar och champagne. sen var de ju första advent.
December


Julen kom i detta år med. Och en bra julkalender som jag följde varje dag. Jesper fyllde 21 år och fick en finlands resa i present. plus att jag bakade en god tårta. Sen vart de julfirande oss Morfar och jag jobba hela julen. Jag köpte ny tv som jag missa på bilderna och sen vart de nyår hemma med föräldrarna och jesper var här. vi åt en god glasstårta som var som en champagne flaska. :)


2011 var då över och nu kommer 2012 och som man brukar säga så hoppas jag på ett roligt och spännade år och hoppas på alltid att det ska bli bättre. Men vi får vänta och se hur 2012 blir.  vi ses i denna kategorin om ett år. Så ha ettt bra 2012 och följ min blogg under året.

Finland.

Hemma från Finland. Kom redan imorse men inte orkat blogga. Orkar inte så mycket nu eller men tänkte säga att lite bilder kommer imorgon och om resan.

Godnatt på er alla


FINLAND

Då har packat och allt klart pengar i plånboken. Idag går färjan till Finland. Ska åka med jesper och vi är hemma på Fredag igen. :)

Södertälje & Skärholmen

Igår kväll åkte jag med jesper hem till honom och sov där sen imorse så åkte vi in till södertälje fixa lite och jesper klippte sig. Sen vart vi trött på södertäle efter att vi gått igenom de affärerna vi ville gå och plus ätit en god lunch som jesper bjöd på. Så då åkte vi upp till skärholmen istället. Där hittade jag ett par jeans på monki på rea. Så fick ett par nya jeans för 150 kr. billigt.
Sen efter att ha gått igenom alla butiker så vart de hem färd. Så han körde hem mig och här sitter jag nu och fixar med min packning inför imorgon. :)

Shopping i mellandagarna


Min fin tv jag har köpt. :)
Sladd till datan så jag kan koppla den till min nya tv
Usb minne.
min nya stora ljusstacke. hahah en docka där de fins plats att ha ljus inuti på ett fat. :) Köpte den på chilli och är 151cm hög

julklappar jag fick 2011 ;)

Dvd från mamma och pappa
Nyckelring från tomten haha
T-shirt från Jespers föräldrar
Väskan från brorsan
Mini byrå från syrran. har en mindre i samma serie som jag köpte innan jul. 
Recept från mamma och pappa
Presentkort - HM ett från farfar & Gun-Britt ett från Kusin och hans famil
Ikea från mamma och pappa
Appel HDMI sladd från Jesper plus att jag fick ett superpresentkort från presentkortstorget. så får välja själv bland alla presentkort.

Gott nytt år

Gott nytt pr önskar jag och Jesper ! Love you <3