Valborg

Hejsan alla glad. Sista April idag och Valborg. För mig blir det ingen brasa utan idag ska jag jobba stägning igen. Jobbat 2 stycken nu i helgen och idag och imorgon är det som gäller. Men skönt är det att jag börjar 19 idag i helgen har jag börjat 16.30 så det har varit två 10 timmars pass. Men nu börjar man 19 och i morgon med.
Här brukar jag stå och kolla men inte i år :/

Nitskor

ÄNTLIGEN.. Har väntat så länge och igår kom dom in. Då jag klickade hem dessa i natt. Fick i julklapp presentkort av Jesper som jag tog på nelly så jag använde de. så jag behövde bara betala 38 kr för frakten på skorna. :)
499 kr från Nelly

Fredag

Hejsan hejsan på er alla. Tänkt blogga nu lite innan jag somnar.
Idag var det jobb mellan 11-20 kändes som ett jättelångt pass var helt slut på slutet. Men direkt när jag slutade så åkte jag och en jobbarkompis hem till en annan jobbarkompis där också en annan jobbarkompis redan var så vi var fyra stycken så vi åt tacos och kolla på film. Mysig fredags kväll tycker jag verkligen. Hade inte planerat detta utan det vart bestämt på jobbet men de var trevligt de. Imorgon är det jobb igen då 10 timmars pass usch. Men det kommer nog gå så bra så. :)
Men nu ska jag kanske försöka sova lite eller ?!? haha kommer nog inte kunna somna direkt utan blir att kolla något program och kolla runt på inredning haha ;)
GODNATT PÅ ER !

Varit ledig

Hej på er glad. Sitter med datan men tänkt nog gå och lägga mig snart. Börjar jobba 11 imorgon så det är skönt de.
Idag och igår har jag varit ledig eller min helg var då. jobbar nu i helgen.
Igår var jag nere på stan och sen på kvällen kom jesper och hämtade mig så åkte vi hem till honom. Så idag fick vi upp och åt frukost och sen tog oss en långpromenad med hundarna. Väldigt skönt att ut och gå och röra på sig lite så det var mysigt.
Sen senare kom pappa och hämtade mig och när jag kom hem plockade jag upp alla kläder på mitt rum och började städa. Är inte riktigt klart men vilken skillnad det vart. :) Så väl fortsätta lite i taget innan jobbet i helgen. Jobbar stägning i helgen så har två 10 timmars pass som väntas. Jobbar även stängningar på valborg och 1 maj. så mycke jobb just nu. Men nu ska jag fixa bort de sista på sängen så jag kan gå och lägga mig. Kram på er alla!

Shop

Två nya plagg från H&M
Kavaj i svart vitt och t-shirt i det med fast tvärtom. Sista bilden visar hur jag nog kommer använda dem. riktigt häftigt med ett par vita jeans eller svarta till.
Kavaj - 199
T-shirt - 99

@

Denna köpte jag på mio. Har tre till i denna serie. Har ett L, J och ett & och nu @ .. Gillar dem väldigt mycket dom andra bildare jag L&J som står för mig och Jesper och nu denna som står där jag har min dator och kanske på mitt framtida skrivbord. ;)
Mio - 29 kr

När jag blundar

Denna låt spelas i mitt huvud om och om igen. Finlands bidrag i eurovisen. En härlig låt plus att de sjunger på svenska.

Burkar

Idag var jag nere på stan med Jesper. Vi käkade lunch sen jobba han så då passade jag på att gå och kolla på hemmaprylar. Dessa två fick följa med hem. Knäckebröds burk och medicin burk. Har en massa andra burkar i samma serie typ som knäckebröds burken som jag köpt tidigare. Kan ta en bild på alla dom någon dag. :)
Medicinburken - In & Finn
Knäckebröd - Svea

NY KATEGORI + JAG SKA FLYTTA

Ny kategori nu igen haha :) Men dags för den nu tycker jag.
Ska även flytta lite på startsidan på bloggen. Bosön är ju inte något som ska finas på en egen plats utan den hamnar under Louise och in där kommer INREDNING! Jippi älskar detta väldigt mycket och känner inte riktigt att jag ska ha haft denna kategori innan nu för då har det inte varit så stor grej för mig, men nu gillar jag det massor och detta är väldigt viktigt nu.

Har inte berättat det här på bloggen en men nu gör jag de. Det är så att jag och Jesper ska flytta ihop. Ganska snart faktiskt senast den 1/6 blir det. Ska blir så himla kul. Längtar verkligen och därför denna kategori passar så bra nu. Köper på mig en massa saker nu och sen få inreda hela lägnheten är ju bästa som finns. LÄNGTAR GRYMT!
Kommer lägga upp allt jag köper och sen även bilder från lägnheten sen och även lite insperations bilder och även saker som står på min önskelista. :)

Id och sjuk

Idag vart jag väckt av att jag fick sms från polisen att jag kunde hämta mitt id. Tog mindre än 2 dygn att få de. Riktigt snabbt tycker jag. Så direkt när vi hade hämtat kortet åkte vi och hämta mitt paket på posten. Fick inte ut paketet eftersom jag inte hade leg. Men idag hade jag de ;)

Idag har jag varit ledig men jag har sovit. Åkte och hämta id och paketet sen hem och sov hela dagen. I natt hade jag feber och även nu under dagen. Börjar känna mig bättre febern är nog borta men är yr, hostig men halsontet har gått bort. Så det börjar bli bättre :)

image description


,

Då har man jobbat tre dagar i rad och det blir en fjärde i kväll. Känns bra att vara tllbaka men värsta är att jga har blivit förkyld. Nu när jag vaknade hade jag ingen röst och halsen känns inte så himla skön. Men har gjort ordning lite varm så det kommer nog kännas bättre snart.

Igår var jag till polisen och fixa nytt id så jag kan hämta ut mitt paket på posten. Har ett paket på posten som jag inte fick hämta ut eftersom mitt pass hade gått ut. Så igår var jag fixa nytt fast tog inte de vanliga passet utan de nationella id passet. Skönare att ha ett litet än gå med ett stort pass. Behöver inte juste nu eller något vanligt pass. Så nu hoppas jag på att få det snabb. Det skulle ta 5 arbetsdagar men hoppas hoppas de går lite fortare så jag har slutet av veckan.

Dagen

Varit ledig idag. Sjukskrivningen är nu över men är ledig i två dagar så jobbar på lördag. Så det kan faktiskt bli skönt. Men får se hur det känns då men det kommer nog bli bra.

Igår kom Jesper över till mig så han sov hos mig så jag gick upp och gick och köpte god frukost när vi vaknade. Sen åkte han och jag satt kvar hemma ett tag sen tog jag mig en promenad till stan ner till stan för att fixa mitt nya bankkort och sen kolla runt lite. Köpte en jättefint tröja på bikbok plus att det var påsklovs pris. Kommer bli super till ett par vita jeans. Ska leta upp mina gamla och se om de passar fortfarande.
HOPPAS! :)

Nu befinner jag mig hemma hos Jesper. Han kom och hämtade mig efter jobbet. Så nu kollar vi på hockey.
Ha en bra kväll på er !


Stygnen är nu borta

Idag plockades mina stygn bort. 7 st gömde sig under de tre lapparna på magen. Se såg bra ut men skorpigt och måste nu under någon vecka att tejpa ihop såren så de får läka helt. Har ondare nu en innan. Det kliar och det är omt och det känns som att det ska spricka direkt när jag rör mig. :(
Men det är bara att tejpa och ta det lugnt.
Nu ska jag försöka sova så jag kan vakna pigg imorgon och ska försöka hinna med en massa kul :) Ha det bra och Godnatt på er.

Påsk

Bilder från påsk middagen fikan och mitt påskägg ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2012/pic_197386399.jpg" class="image">


GLAD PÅSK


På er alla glada!





Firar påsken hemma hos morfar. Så idag har vi ätit Påsk mat och även fått påskägg. Haha fast man är 22 år så fick jag leta efter mitt och jag var smart och hitta direkt. Haha

Varit också och kollat på va Katrineholm hade och bjuda på idag. Vart lite shopping, vart en jacka, t-shirt och två halsband.

Nu väntas det påsktårta och fika. Ha en bra påsk på er alla!

Nike träningsskor

Köpte nya skor i helgen riktigt snygga Nike men färgen blir inte så bra på bild men det är rosa och lyser verkligen.
Köpte dom på stadium och dom har så bra nu eftersom de fyller 25 så får medlemmar 25 % på de man köper. Plus att skorna var var nedsatta just nu. Så de hade kostat tusen kr men betalade 525 kr riktigt bra och grymt sköna och väldigt lätta.


Kan inte sova

Varit dålig på att skriva fast jag sitter hemma och är sjukskriven. Börjar kännas skit nu när operationssåren börjar läka. Det svider och kliar och det spökar i magen. Självklart kan jag inte sova. Det ser ni på tiden. Men såren håller mig vaken vet inte hur jag ska ligga. Men hoppas att de kommer bli bättre snart.

Idag eller igår är det ju ringde jag och bokade tid till att ta bort stygnen så det blir den 10:e är inte så många. Vet inte exakt hur många det är. Vet bara att det är 3 stygn i naveln så det är nog kanske 2 på dom andra. Vill bli av men detta nu.