DAGEN

Idag var de måndag igen och skola. Hade träning för på morgonen som gick väldigt bra. Sen hade jag Engelska A och Naturkunskap B och det gick bra på båda. Sen direkt efter skolan så åkte jag till Sätra och tränade och det gick också väldigt bra. Var skivstång idag så nu har jag valkar i händerna så mina händer känns som sandpapper. INTE SKÖNT. men men bara gilla läget. Imorgon är jag ledig vi har studiedag imorgon så vi har läxor i stället för lektion och sen på kvällen blir det Sörmlands friidrotts förbunds årsmöte som jag ska åka på. Så det bli inte att slappa bort dagen.. ;)

Nu ska jag duscha och gå och lägga mig puss

OUTFIT


Kavaj - H&M, Tröja - Bikbok, Jeans - H&M, Skor - Skopunkten, Halsband - H&M Skärp - H&M


GÅRDAGENS



Jeans - Ginatricot , Tröja - Monki , Skor - Skopunkten

HELGEN

Helgen är nu snart över. Har inte blivit mycke bloggande tyvärr. Igår så kollade jag på Jespers innebandy matcher och och sen åkte med honom hem och sov där. Sen kom jag hem i dag och då började jag städa. så jag har dammsugit och dammat hela mitt rum så det är super fint nu. :)
Sen nu så kollar jag på tv och ska göra mig i ordning mig för natten och kolla på wallander i sängen.

I morgon är de skola som gäller så måste packa ihop träningskläder och alla papper och böcker.


KLÄNNING



Ååå .. Va fiiiin VILL HA.. Bilden är tagen från H&M magazine fota i tidningen.
ÄLSKAR DEN KLÄNNINGEN HOPPAS JAG FÅR TAG I DEN

SHOP



H&M
Volym pulver - 39,50 kr , Eye liner Vit & svart - 29,50kr/st, Svart nagellack - 39,50kr
Hade 20 % på all smink



Transparat T-shirt från weekday 80kr


DAGENS



Polo tröja - H&M, Tunika/väst - Monki, Leggings - Ginatricot, Halsring - Panduro, Kängor - Skopunkten

7 KR




Shoppa på H&M igår och det vart riktigt billigt. Betala endast 7 kr för detta. hade nämligen 300 kr i bonus checkar och sen hade jag även 50 kr rabatt när jag handlade för 300kr så det vart billigt. haha

Chinos - 99kr Super sköna och billiga. 
Linne79,50kr Köpte liknade i blå mönster och nu hittade jag även den i hel vit. Den kommer få en lite ny stil snart. Kommer göra om den lite.. Men de får ni se mer om sen. 
Mjukis Shorts - 79,50kr
Polo tröja - 99kr
 

MÅR ILLA OCH OUTFIT



HATAR MIN KAMERA.. KOLLA SÅ SUDDIGT DE BLIR OCH DÅLIGT. KAST DEN I GOLVET KANSKE.

Nä då .. men äckligt dåligt. Ska alltid ta med systemkameran eller iphonen för det blir betydligt bättre.

Aja mår inte de bästa är riktigt trött och känner mig hängig.. :( när jag kom hem från skolan så hamnade jag i sängen direkt och sen låg jag och kolla på tv. och nu palla mig upp och tänkte då blogga lite.. Så bilder på mitt shoppande igår kommer komma.


DAGENS OUTFIT
Tunika - Åhlens, Jeans - Ginatricot


MÖTE & SHOP

Hemma från stan och mötet.
Vart en vända på stan innan mötet och det var skönt. Inge folk alls typ så det var lugnt och skönt. Kom hem med en påse från H&M med 4 plagg som jag fick betala endast 7 kr för.. Riktigt nice ju.. Men mer om de kommer imorgon. Kommer bild och text om de imorgon för nu ska jag gå och lägga mig för imorgon börjar jag tidigt så jag åker hemmifrån innan jag annars brukar gå upp..

Men hörs imorgon.. GODNATT

STAN & MÖTE

NU ska jag dra ner till stan och kolla lite innan jag ska på styrelse möte. Var längesen var på möte nu..

VI HÖRES SENARE! PUSS

BOSÖN IFHS BYXOR



Nu har mina nya byxor kommit som jag bestälde från skolan. Riktigt sköna var de.

DAGENS



Jeans skjorta - Ginatricot, T-shirt - H&M, Jeans - Ginatricot, Kängor - Skopunkten, Halsduk - H&M, Tygväska - Gjort själv och Ray-ban

MY TYGVÄSKA



Kolla kolla kolla va jag har sytt i hop och fixat med.
Var så länge sen jag sydde så jag köpte tyg och svart band och det vart en tyg väska. Sen hade jag papper som man strycker på tyget. Vart riktigt nöjd. Denna kommer nog användas flitigt. :)

LIKE ..

ROSA PÅ HANDEN



NY klocka som ska användas på träning. Klocka och det finns tidtagning.. PÖRFEKT! :)

Clas ohlsson - 129 kr

DAGENS


'
Skjorta - Vila , Jeans - H&M, Kängor - Skopunkten


BIKBOK



4 SNYGGA SAKER FRÅN BIKBOK.. DETTA SKULLE JAG INTE TACKA NEJ TILL

SNART DAGS FÖR SÄNGEN

En trött Louise som ska lägga sig i sängen nu och kolla på tv.. Har precis pluggat klart engelska. Idag så hade för möte om slottsprinten en skid tävling som alla måste vara funktionärer på. Sen så fixade jag en powerpoint och lite annat till våran grupp redovisning som vi sedan som vi hade på eftermiddagen. Så det vart mycke och fixa men bra vart de. Så va lite steesig dag men de gick bra tillslut. Kom hem rätt sen så jag har ätit middag och tränart ett lite pass hemma och sen kollat på tv och pluggat.. Så nu är jag värd att lägga mig i sängen.


BILD



Har ju hittat ett program där man lätt kan ha en detalj i färg och resten svart vit. Gillar verkligen de.

MODE TIPS

Nytt kategori under MODE. MODETIPS.. Här kommer tips på vad jag vill ha i mode väg och vad som jag tycker är bästa i butikerna och liknade. Som folk känner mig vet de att jag tycker väldigt mycke om skor och kläder och allt runt de. Så här kommer ni då kunna läsa om allt senaste jag tycker är vad man ska bära..

Kommer komma finnas gamla inlägg som jag tidigare har haft på tip och vill ha.. Så jag flyttar runt lite så det blir bra..


SHOP



Lite shopping jag gjorde i Fredas & Lördas 

Linne -  Kort model 79,50 kr H&M
Halsring - Panduro 44kr


Var inne på panduro och skulle ha svart band och hittade en tunn halsring som jag så gärna ville ha så de var ett bra köp och billigt.

Mocka Jacka - MQ OUTLET 249kr
och bästa kanske. Riktigt kap. En mocka jacka från MQ outlet. Var 50 % på outletpriset. nytt pris 999kr



NÄRMARE BILD KOMMER SÄKER KOMMA PÅ HALSRINGEN

JSM

De var ju JSM i går i sätra och det gick inte så bar som jag hoppades. Haft lite strul med bena och självklart så hade jag ont under uppvärmningen och kastningen. Men 11.40 vart de och jag hade hoppas på längre. Men det var första inomhus sm jag var med och jag kastade vikt. En gren jag aldrig har tränat. Har bara tävlat i de och sen ställer upp på sm. Kul är de men de skulle vara roligare om man hitta bättre känsla i de så man vet vart man ska släppa den. För mig så släpper jag gärna den försen så den hamnar i väggen. Så det var en rätt besviken tjej på lektan sen..





JSM DAGS

Nu är det tags att fixa till sig.
IDAG ÄR DET SM SOM GÄLLER..  Så kort inlägg blir det nu. ska fixa lunchen och sen bär de av till Sätra för att tävla i vikt..

Hörs senare.


FREDAG

Hemma nu men inte länge till. Ska iväg och handla.. Idag i skolan så hade vi bara IT där vi höll på med koder för att skapa hemsida. men riktigt tråkigt var de eftersom jag sitter många timmar ibland när jag håller på med koderna för min blogg.. Så alla koder hade jag hållt på med sen inna. Efter så åt jag lunch och sen åkte in till stan och kolla runt lite. Var inne på panduro som jag inte hann sist.. gillar att pyssla så kolla lite om de fanns något kul. Men jag kom hem med två påsar som ni får se vad de innehöll senare.  

MODE



Massa mode idag..

IDAG VAR PREMIÄREN FÖR NYA METRO MODE det är en som en extra tidning med i vanliga metro. JAG GILLAR DE VERKLIGEN.. Mode är ju så himla kul och det vart ju självklart en tidning till idag. och jag lyxa till med jordgubbar till.. :)

GÅRDAGENS & DAGENS



GÅRDAGENS RÖDALÄPP OUTFIT

T-shirt & tröja - H&M,  Jeans - Ginatricot



DAGENS

Linne, Kofta & Skärp - H&M, Jeans -  Ginatricot


15 FEB



Tröja - Vila, Skjorta - H&M, Jeans - H&M, Väska - H&M, Kängor - Skopunkten

LITE SHOPPING



ALLT FRÅN H&M hade 20 % på allt
Skärp - 49,50 kr, Torr shampoo - 29,50 kr, Strumpbyxor - 49,50 kr, Läpppensel - 19,50 kr, Liten puder borste - 19,50kr



Jeans Jacka - Ginatricot 99 kr på rea.. Som hittat

NATURHISTORISKA

Idag var de inte en hel dag i skolan utan hade träning och sen lunch och efter de så drog vi till naturhistoriska. Så vi kolla på en film om fiskar på cosmonova och sen kolla på utställningen. Läser naturkunskap b och därför var vi där. Bilden här nere är på mig och sara på NH.

Sen efter så tog jag tunnelbanan in till centralen och sen gick en promenad och kolla i skylltfönster men jag kom även hem med några saker. Sen innan jag åkte hem så gick jag in på ica och handlade jordgubbar som jag åt till efterrätt när jag kom hem. :)








Alla hjärtans dag. och dagen till ära har jag skapat denna bild. Tog bilden och fixade till. Hade aldrig testat detta men jag tyckte de vart ritkigt fint.

Bilden säger mycket för mig.

Jesper du är mitt hjärta och du färgar min hjärta och liv från allt svart.
Vill ge ett stort rött hjärta till alla underbara.

ALLA ♥ - DAG OUTFIT



Tröja - H&M, Jeans - Ginatricot, Halsband - JC

ALLA HJÄRTANS DAG




14 Februari, Kärlekens dag eller rättare sakt alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag är inte bara alla hjärtans dag utan idag så har jag och min underbara Jesper varit tillsammans i 3 år. Älskar dig så himla mycket du är allt för mig.

MASSA PUSSAR PÅ DIG MIN ÄLSKLING! ♥ ♥ ♥


HALSRING



VILL SÅ GÄRNA HA EN HALSRING. Riktigt snyggt. Jag hoppas att jag får tag på en snart.

SÖNDAG

Igår kväll så åkte jag ut till min älskling och sov där.
Idag så har jag haft en lugn söndag. Har städat rummet. Tagit en promenad med mamma och sen ätit en god middag.

Har precis plockat fram kläder för imorgon. Ska även packa skolväskan och träningsväskan men först ska jag duscha. Sen i kväll blir det tv kväll.. Söndagar är en kanal 4 kväll. Solsidan, Timeout och wallander. Riktigt bra tycker jag. :)

Vi höres

STAN

Kom precis hem från stan. Mamma och jag gick ner och kollade lite och sen tog en fika även.
Varför jag gick ner var att köpa ett skärp eftersom mitt gick sönder nu i veckan. Så jag hittade ett skärp men även ett halsband.



Skärp - H&M 99kr



Halsband - JC 99kr


VILKET VÄDER

Oj något hände igår när jag inte blogga knappt. Vilken ökning. Fick betydligt fler besökar i går än normalt. KUL! :)

Sitter här hemma in snöad. Man kan ju inte ta sig någonstans idag. Så det vart igen skola idag. Eftersom bussarna varken här i södertälje eller på Lidingö går. fast de är ju typ ingen buss i hela sthlm som får och alla tåg är försenade eller inte funkar. Nä så det blir att vara hemma. Jag ska nu mysa ner mig i soffan och kolla på film och äta lite gott. haha

Kram på er

USCH

USCH SÄGER JAG BARA.. Va fan är det för väder. Pallar inte med snöstorm typ

VILL HA PÅ MIG


Fynderar att plocka ihop något liknade outfit nu för imorgon. Vi får se hur de blir.


MANGO



Detta hittade jag på affären idag. Marabou med mango smak. Vet inte va jag ska tycka om de. Men de är torkade mango bitar i i chokladen. Men snyggt motiv på var de.

TODAY



Kofta - H&M, Tröja - H&M, Jeans - Ginatricot

PP & MENTORSAMTAL

Idag så vart de en hela dag med prestationspsykologi. Kul ämne så man tröttnar inte. Så de kommer bli bra detta. Vi hade ju första lektionen idag med den nya läraren. Sen hade jag även mentor samtal och det gick jättebra. DET GÅR BRA FÖR MIG NU I SKOLAN! :) alla lärare var nöjda med mig. :) Så de var kul att höra.

EGEN DESIGNAT SL KORT



Detta kom med posten idag. Det är mitt egen designat SL kort. Så nu kommer jag visa upp ett riktgit snyggt kort när jag går på bussen.  

OUTFIT TODAY



Tröja - Monki, Jeans - Acne, MC-Kängor - H&M, mobilväska - H&M  


DAGEN

Då var man hemm från skolan. Idag hade jag träning, Naturkunskap B och engelska A. Gick riktigt bra idag på engelskan tycker jag.
Skulle köpa naturkunskaps bok idag men dom på skolan hade ingen. Men då när jag kom till södertälje så gick jag till biblioteket och där hade dom den boken så då lånade jag den istället. Riktigt skönt.



Nu ska jag äta middag sen efter de kommer de outfit bild och sen bild på va jag fick ner i brevlådan idag.. :)


OUTFITEN TODAY



Kavaj - H&M, Jeans - Ginatricot, Tröja - H&M, Halsband - H&M, Skor - Skopunkten, Väska - present från farmor.

NYTT SCHEMA

Måndag och det var dags att byta schema i skolan. Så nu kommer jag läsa Engelska A, Naturkunskap B, Prestationspsykologi och IT.. Lite jobbigare och längre dagar blir det. Men nu gäller de. inte långt kvar tills jag går ut från IL..

Idag så hade vi först teori på egen träningen om återhämtning sen vart de träning som bestod av intervaller. Riktigt jobbigt. Sen efter lunchen vart de Engelska och efter de naturkunskap. Så de var en lång dag men många lektioner som jag inte är van med..


GÅRDAGENS



Riktigt suddig bild. men men

Skjorta - H&M, Jeans - Ginatricot, Smycken - H&M, Kängor - Skopunkten

GÅRDAGEN & DAGEN

Vart inget bloggade igår eftersom när jag kom hem från tävlingen så duschade jag och fixade mig sen åkte direkt till Jesper.
När jag kom dit så käkade vi middag och sen på kvällen vart de mellodifestivalen.. Dannys låt var grym tycker jag. Exakt i min smak älskar disco om man säger då. haha.

Sen i dag när jag kom hem så städade jag rummet. Damsugit och bytt lackan i sängen så du känns de riktigt snyggt där inne. Ska nu snart gå och ta en dusch så man är duschad för idag och sen blir det taco och en massa tv i kväll. Men innan jag ställer mig i duschen så jag jag försöka hitta mitt nya schema som börjar gälla imorgon och sen även ladda upp gårdagens outfit som jag inte hann göra igår.


TÄVLING I ESKILSTUNA

Går var de tävling i Eskilstuna som inte gick så bra. Fattar inte hur jag lyckade direkt kasta typ en km utanför sektion. Riktigt dåligt. Sen fick jag ut men de vart inte långt riktigt dåligt resultat var de.

Se själva här.. Röd sträcket är sektion innanför den måste man göra och de röda cirklarna är på märkerna där min vikt hamnade. Så långt utanför är inte okej att vara.. 


 

TÄVLINGSDAGS

Dags att nu ta tävlingsväskan och åka till Eskilstuna nu för att tävla..

OUTFIT 4 FEBRUARI



DÅLIG BILD VART DE. MEN ORKAR INTE TA OM..

Tröja - H&M, Jeans - Ginatricot, Halsband & Ring - H&M

AVKLARAT

Freeedaaaag.. Sköööönt
Idag var de då skola igen. Var avslut på plattformen (ledarutbildning) Så vi hade kort dag idag. mellan 9,15 och 12 så de var skönt. Så jag fick ett intyg att jag hade gått och klarat kursen..

Efter skolan så åke jag hem och sen mötte upp mamma så käkade vi lunch på stan och kollade runt lite bara. Ikväll blir det bara att ta det lungt eftersom jag ska tävla i morgon.. :)


OUTFIT 3 FEBRUARI



Jacka, Jeans och mobilväska - H&M, Tröja - Monki, Skor - Skopunkten

STHLM

Idag så for jag till sthlm och kolla lite present till Jesper och fick en idee nu i alla fall så det var grymt skönt.. Kommer nog också bli riktigt bra hoppas jag..

Detta fick i alla fall följe med mig hem



Halsband och örhängen H&M
halsband 69.50 & örhängen 49.50kr

STHLM

Idag så for jag till sthlm och kolla lite present till Jesper och fick en idee nu i alla fall så det var grymt skönt.. Kommer nog också bli riktigt bra hoppas jag..

Detta fick i alla fall följe med mig hem



Halsband och örhängen H&M
halsband 69.50 & örhängen 49.50kr

H&M & NELLY

Var och hämtade ut paket idag på ica. Hade kommit två paket till mig från Nelly och från H&M
Detta fanns i paketen

H&M








Halsband - 129kr
Mobilväskor - 49.50 kr st
Linne - 69.50 kr



Skor - 129 kr Nelly

SKÄRHOLMEN



Detta kom jag hem med från Skärholmen.

Vit kavaj 199 kr H&M
mint grön tröja - 99 kr H&M
Runda solglasögon - 20 kr REA H&M

PIMP MY IPHONE



Köpte detta för att pimpa mitt tråkiga skal till min iphone. Köpte detta för 20kr

FÖRE



EFTER


OUTFIT 2 FEBRUARI



Jacka - New yorker, Skjorta - Bikbok, Shorts - Bikbok, Solglasögon - H&M, Kängor - Skopunkten

SKÄRHOLMEN

Idag var jag ledig från skolan. Så jag tog en sväng till Skärholmen. Skulle försöka hitta någon present till Jesper men hittade inget. Har ingen aning om vad han ska få av mig på alla hjärtans dag & våran 3 årsdag. Nä blir att fundera lite tror jag.. NÅGON SOM HAR NÅGON FÖRSLAG??

Men jag kom hem med lite saker till mig.. Som ni senare får se.

SPEGEL



Mamma och pappa kom hem med en spegel till mig idag.. En försenad födelsdagspresent.. Super fin var den

1 FEBRUARI OUTFIT



Väst - Monki, Leggings - Ginatricot, Kängor - Skopunkten 

PLATTFORMEN DEL 2

Usch var riktigt trött när jag kom hem från skolan.. Dagen var inte jättekul. Långtråkig var den verkligen. Kändes som tiden stod stilla. Vi hade i alla fall praktisk prov eller vad man nu ska säga.. Man fick vara med i em grupp och leda de andra i en aktivitet på 10 min som var riktigt svårt att få ihop. Eftersom de var bara 10 min men det funkade men det var inte så jättekul eftersom vi trog över lunchen och fick kortare rast och så.. Inte kul.
och när jag var på väg hem hade jag jätteont i huvudet fattar inte riktigt varför men så var de.

Men skönt är ledig i två dagar nu. Ska bara skriva en arbete på en sida och hitta en artikel tills på fredag då vi fortsätter och avslutar utbildningen. SKÖNT!!