Dags att sova

Jaha då var det dags för sängen. Vi hörs imorgon och då äntligen är det 1 December. Jaaaaaa!!!!
Så mysigt ju att det är verkligen jul nu. Älskar verkligen det. Men vi hörs imorgon puss på er alla.

Oj min ljumske

Jaha då. då börjar klockan bli mycket igen. Känns som jag aldrig är hemma nu för tiden eller så känns det iallafall på måndagar. går tidigt och kommer hem tidigt. Idag var det som tur va ingen träning plus att syrran fyller år plus att jag ska ta det lite lugnt nu. Tränade imorse och sträckte mig lite eller inte sträckte mig utan över ansträngde mig eller något. Hade förra veckan träningsvärk i ljumskarna och sen idag när jag skulle gå över häckarna som jag gör varje träningen så drog det till. Men jag känner inget nu och hade inte direkt så jätteont efter kunde iallafall fortsätta träningen med lugna saker men jag fick avbryta övningen när det drog till. Klev som tur va av direkt. Så jag ska ta det lugnt lite med ljumsken så den inte blir överansträngd. Fa´n inte kul det här. J*vla ljumsk helvete. Aja. 

Känner mig riktigt trött så det blir nog sängen snart och på med lite film så blir det mysigt kanske somnar i tid då så jag får lite extra sömn som jag nog behöver. 

Men jag ska läsa olika bloggar nu. Vi Höres 

Två snygga väskor



Bilder från
Accent

två snygga väskor från Accent. En större Weekendbags för 299kr och en mindre handväska med dragkedje detaljer för 249 kr

 


Grattis Syrran på 15 årsdagen



Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


GRATTIS PÅ  ÅRSDAGEN SYRRAN!!


Lucia träning i skolan

Jaha nu var det måndag igen och jag har håltimme som vanligt. Känns lite trist att de är så här. Men men man får gilla läget. Var precis på Lucia träning här i skolan och de fick för sig att jag och en annan tjej ska sjunga duet typ. Vi får se hur det blir med den saken. Det känns ju inte lika jobbigt att sjunga ihop med någon annan för jag vägrade att sjunga själv. Men vi får se iallafall är rätt svår text så jag måste verkligen träna i den. På onsdag ska vi ha nästa träning plus att vi då ska lotta vem som ska bli Lucia så vi får se vem som blir det då.




Snart dags för sängen.

Hejsan. Har precis läst två kapitel i Elsas Mode. Har varot riktigt dålig på att läsa nu på ett tag. Så det var dags att läsa lite. Men är lite trött så jag orkade liksom inte läsa rikitgt. Så jag funderar på att gå och lägga mig och kolla på en härlig serie som heter sex and the city!! :D Måste börja kolla om alla avsnitten för 100 gången. Älskar verkligen den serien och bästa säsongen är självklart säsong 6. Den tycker jag är den bästa. Kanske för att det är både New York och Paris. Så kanske blir det att börja kolla på den säsongen. 

Jaa så nu säger jag Godnatt och just måste verkligen tipsa om en sak. Har ni sett reklamen om shampoo och balsam som heter Tresemmé som ska vara en bliigare hårsalongs produkt som ska finnas i vanliga matbutiker.
Jag testade de shampoot idag och det var hur bra som helst och drygt. Har kollat på olika butiker där de kosta 89kr st för en flaska. Men När vi var på Rusta igår så hittade vi att de hade ett paket med en flaska shampoo och en flaska balsam för ändast 79kr.. Hur bra som helst ju plus att det var ganska bra produkter. Så nu har jag hittat något som jag verkligen ska använda. 


 

"Lady GaGa inspererad"


Kolla in kjolen jag har på mig. Lite lady gaga inperarad.

Body - GinaTricot, Nitskärp - Lindex, Kjol - Lager 157, Nitarmband - Lindex & VR


Kolla så fin


har fått en jättefin tavla av mormor som hon har gjort. Sen lämnat in för att rama in. Älskar verkligen ramen med. SÅ himla snygg var den så idag satte jag upp den på min vägg..

TACK SNÄLLA MORMOR FÖR DEN FINA TAVLAN!

"Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst"


Mer som jag har gjort idag

Här kommer mer som jag satte upp idag.


Dålig bild med har satt berlysning på balkongen


Krans på på dörren och sen en matta med god jul på


NU ÄR DET JUL!!!

Äntligen är det Jul igen! Första advent är det idag och det är ju så himla mysigt. Så idag fick de bli Julmust och pepparkakor äntligen. Har inte ätit och drukigt de innan. Jag väntar alltid med de. Och självklart har jag då fixat fram julen inne på mitt rum. ALLT ROSA HAR KOMMIT FRAM. Julen ska vara något mysigt och roligt så varför inte använda av sin favorit färg då? Joo men man behöver inte överdriva men det gör jag. Haha ALLT ska vara rosa så är det bara.


Rosa gardiner NYA från Ikea, Min pimpade adventljusstake som jag målat rosa och satt dit rosa stenar och pärlor och sen min nya krans.


Sen här har jag satt rosa pärlband på hyllan och sen på tv ställt mina advent ljus i rosa ljushållare.


Sen vid min där ser det ut så här.


och mer pärlor här på mina hyllor över sängen.
Sen är mitt namn också nytt som jag inte har sakt men ni har sett på en annan bild.


Mer pärlor på min "skohylla" Nytt även här med texten Passion for Fashion


SEN MIN VACKRA GRAN!!!!
med rosa lampor, kulor, polkagrisstänger och pärlband och lite bilder på sånt jag gillar. Bland annat hänger Tove från idol högst upp sen har vi alla tjejerna från Sex and the City och sen Självklar Elin Kling och Lady GaGA Sen hänger även snygga skor, klänning och pälsjacka

MIN FASHION GRAN HELT ENKELT! 


Sen högst upp min nya rosa tomtemössa från Rusta som kosta 24.50




SÅ detta fixade jag med igår och idag. SNYGGT ELLER HAHA? Jaa kanske om ni gillar rosa som jag!


Dags för kalas

Nu har gästerna kommit så nu blir det mat. Mer kan ni läsa senare. Puss

Dagen.

Usch är så himla trött så jag ska nog gå och sova redan nu. Idag när jag kom hem från Jesper så åkte jag nästan direkt med mamma, mormor och morfar och handlade. Så det var lite nytt som ni får se i morgon. Sen när vi väl kom hem så började jag pynta lite inför imorgon så de får ni också se imorgon!
Sen lite senare så kom jesper hit en stund innan han skulle iväg igen. Men det var trevligt att han var här en stund iallafall. Sen efter de så har jag pysslat lite med mitt rum och sen bara tagit det lugnt. Men nu blir det sängen för imorgon ska jag upp tidigt. Imrogon ska vi fira syrran som fyller år fast på måndag. Så då får vi gäster så då måste jag fixa lite så det är ordning på mitt rum då.

Men vi hörs imorgon. Puss

Jag lever men vi hörs senare!

Hej skulle bara säga att jag lever. Ska nu kolla på wallander så jag skriver sen efter så kolla om någon timme.
Har haft mycke för mig idag verkligen. Men bilder koller imorgon på de jag har gjort. Ha de bra så länge..

Hos Älskling <3

Tjenare på er. Sitter hemma hos älskling och har lånat en av hand datorer. Har ite varit hem efter skolan så man kan säga att jag åkte direkt hit. eller efter jag hade slutat så gick jag runt uppe i sthlm och kollade lite sen åkte jag och mötte upp Jesper och sen åkte vi hit. fast det tog sin tid. haha inte kul.

Men nu ska jag gå och kolla på tv med honom.
Imorgon nog. Då får jag träffa mormor och morfar som kom hem till mig idag.. :D
Ha en bra kväll nu. pusss


Godnatt ...

Dags att sova nu. Hörs mer imorgon. Pussssss

Hemma

Nu är jag hemma igen. först var mamma jag och pappa en sväng på stan sen åkte till plantagen och sen var inne på elgiganten och onoff och kollade på mitt kära mobil som bara måst bli min.

 

Köpte tidningen plaza kvinna för i detta nummer fick man en dvd med sex and the city essentials Fashion som är med utvalda avsnitt som är mycket fashion i.. LOVE säger jag bara. Älskar sex and the city och har alla avsnitt redan + filmen så denna skulle jag bara ha. sen tidningen med 202 sider med en massa reklam i som jag bara älskar att kolla på. haha men lite annat finns det även att läsa. 49 kr kostade den iallafall.


Köpte 10 st ros julkulor till min rosa gran. 19.90 från plantagen

och även denna från plantagen ...


en hjärtformad krans för 19.90


På söndag blir det att pynta fram min rosa jul haha.. ;)

 


efter skolan

Jaha då var man hemma nu då. Efter skolan så fick jag umgås lite med älskling. Vi träffades på tåget och sen när vi kom till södertälje så följde jag med han när han skulle klippa sig. Rikitgt snytggt vart de tycker jag. Sen gick vi runt och kollade..  men nu ska jag sticka i väg och handla lite och så. puss.

Mums

hej på er. Käkade en rikitgt god middag. Sallad vart de och det var så himla gott. Sen efter middan så vart de soffan som gällde. Först vart det sthlm arland sen efter det kollade jag morden.
Men nu är det dags snart att sova. ÄR lite trött faktiskt.

riktigt god sallad mamma hade gjort. ;)


Vilken träning. Så skönt

Hemma från träningen nu, Riktigt skönt pass. Värde upp sen körde lite häck smidighet och sen efter en stund med det så vart det typ 25 x flygande 30 m lopp. Så jävla skönt var helt blöt efter men jag skulle lätt kunna gjort några till. Men slut var jag ändå när jag hade joggat ner en km. Fan jag är på bra tränings humör.. ÄLSKAR DEN HÄR KÄNSLAN..

Nä nu blir det mat. hörs sen. Puss

Idag blir det sätra.

Idag ska jag som sakt åka till sätra och träna. Ska bli superkul att komma dit. Var så länge sen haha. Så för min del så har jag två inomhushallar att träna i. Tränar på Bosön när jag är i skolan och sätra på hemma träningen plus sen har jag även kort så jag kan träna på gröndal. Så där jag jag gymma lite. Så det blir många ställen att vara på i vinter. Men det är bara bra så att man inte ser samma sak varje gång man ska träna. Sen får vi se om jag åker iväg och träna någon annans stans någon gång nu i vinter.

Sätra kortet bästa är att jag fick 7 dags kort så jag kan träna där när det verkligen passar mig..


Usch till att ge presenter när man inte vet vad man ska köpa..

Nu är jag hemma igen. Var en stund på stan och letade födelsedags persent till min älskling. Men det är ju inte lätt. Haha hamnade i bland på fel avdelning. Det är ju mkt lättare att hitta presenter till tjejer eller vad tycker ni? Det finns liksom på något sätt mer att välja på. Jag hittade iaf massa som jag kunde ha köpt på engång till mig själv eller om jag skulle ha köpte till en tjej i present. Det är verkligen inte kul det här ska jag säga er. Jag börjar få lite lätt panik. VAD FAN SKA JAG GE EGENTLIGEN. Men jag har en nödlösning som jag hittade idag när jag var på stan. vi får se om det blir det. Det kanske ändå blir en bra present. vem vet han kanske gillar den eller kanske inte... Usch för att köpa presenter. Men kul att få! haha :D

Detta ska jag göra idag

Hejsan vaknade för typ en timme sen. Är hemma idag och idag ska jag försöka hinna med detta...





Godnatt

Usch va trött jag är. Nu är det dags att sova. Godnatt på er alla. Vi hörs imorgon.

En månad kvar


Idag är det den 24 Nov detta betyder att det är en månad kvar tills julafton.. LÄNGTAR älskar julen. Vill ha julklappar och massa julmums :) Julen är ju så mysigt. Men blir det någon vit vinter i år eller? Jag tror inte att det blir det, men jag hoppas.


4 bilder på gladaste Louise


Tog lite bilder med min dåliga webkamera på min lilla dator. Så får ni se hur Världens lyckligaste Louise ser ut idag.

 

Idag har jag på mig

Klänning med dragkedja - hm

Sjorta - Vila

egen gjord halsduk

halsband - mormors gamla

Nitarmband - VR och Lindex


Vilken dag

Nu är jag hemma från skolan. Idag är jag nu världens lykligaste. Precis innan så skickad älskling sms att det funkar igen. Då vart jag så himla glad. Sen var det dags för träning och idag stod det slägga på programmet och hur tror ni det gick då? JAA HUR JÄVLA BRA SOM HELST. Det känndes så himla bra! Varför kommer det nu när man står inne och kastar in i ett skynke och inte ser hur långt det kan bli. men det är bara köra på nu. Tills nästa säsong. Sen var det dags för träningslära och slutet av lektionen skulle vi få se vad vi fick på provet. 40 p var godkänt och jag fick 42,5 p haha så jävla glad jag blev. Tyckte provet var riktigt svårt men jag klarade haha.

Vilken dag asså. Världens lyckligaste Louise!

usch sner börjar den värsta månaden men ändå underbaraste

Usch. Börjar känns lite jobbigt nu. Imorgon är det en månad kvar tills julafton. Tänk va tiden går fort. Men det är ändå kul för ja gillar julen. men värsta är ju julklappar. Det är så svårt att hitta det perfekta. Men det värsta är då att fyrran fyller om exakt 1 vecka men henns presenter är fixat som tur va. Men till älskling då. Jaa han fyller om 2 veckor och jag har ingen aning om vad jag ska köpa. det är så himla svårt. och det är ju inte så kul att köpa både present och julklapp samma månad för det är ju svårt att komma på något nytt sen om man har kommit på något. då ska man ju komma på en till när man har så svårt att komma på en.. Jaaa det är är verkligen ett bekymmer för det känns som att jag inte har någon fantasi. VAD SKA MAN GE?????

Så tomt.

Ligger i sängen nu. Ska försöka sova nu. vill somna så fort som möjligt för att vara så pigg som möjligt imorgon.
Det känns så himla konstigt. Jag har sms en gång idag som inte har gått fram. Sms älskling när jag åkte från skolan. Men han kan tyvärr inte svara för det r nåo fel med sim kortet eller hur nu det var. Det känns riktigt konstigt att inte sms något med honom. Det känns rätt tomt. Att inte sitta och pilla på mobilen har någ aldrig hänt känns det som.
Så sms älskling och säga godnatt går det inte nu. men han läser nog detta.

ÄLSKAR DIG!

Dags för Engelska snart

Dags att snart gå mot lektions salen. Ska äta en frukt innan lektionen börjar så jag orkar med den. är så himla trött. Men vi kanske hörs i kväll. Hejdå..

4 favoriter från H&M


Bilderna från
H&M

Leggings - 249 kr, Kläning - 199 kr, Brosch - 59.50 kr, Ringar - 69.50

 


I skolan

Hejsan. Sitter i datasalen i skolan nu. Har inget att göra fram till typ halv 3. Har haft träning på morgonen sen käkade lunch och nu sitta här och vänta. Men det är rätt skönt. Få lite gjort på datan. kolla runt lite på sidor så har man gjort de för idag. Slutar klockan 4 idag så jag är hemma kvart i 6 ca. Sen ska jag kanske iväg direkt och träna så då blir det att man inte hinner med datan knappt idag eftersom jag är så trött sen efter träningen och då vill jag bara duscha och sen gå och lägga mig och kolla på tv. Ikväll är det ju ullared och det får jag verkligen inte missa. haha så himla roligt program de är. Folk är ju inte riktigt kloka haha.

Ge mig ett halsband med massa kedjor!


Halsband, Kappahl, 99kr

 


Rummet klart.

Nu är rummet typ städat. eller det är rätt bra ordning nu. Lyssnar på lady gagas cd och har precis ätit tre rätters middag. Det lyckades till idag här hemma.
Ska snart kolla på tv. Men först ska jag visa len favorit från kapphal som jag hittade idag när jag var där. Får se om jag tar en sväng förbi och shoppar något av de nästa vecka.

hörs snart.

Hemma

Har varit ute och gått med mamma i regnet. Det vart att vi gick en långpromenad och sen handlade på vägen.
Men nu ska mitt rum bli klart. Så jag ska sätta på bra musik inne på mitt rum och sen städa i takt med musik. Då går det nog fort det sista. :D



Lady Gaga - Bad Romance


Städdag idag

Hej. Nu är jag vaken eller gick upp för en halv timme sen så nu blir det frukost och sen ska jag städa mitt rum för det behövs verkligen. Det är så tråkigt väder så det är verkligen en städ dag.  Vi hörs sen. Pusss

Dags att sova?

NU är det väl dags att SOVA eller?
JAA, det är det verkligen. Godnatt på er. Sov gott!

Dagens shopping



Klänning, Bikbok, 249kr - 30% så 174.50 fick jag betala för den.  


När man handlade för över 300 kr så fick man läppbalsam med på köpet från bikbok. Såg riktigt coolt ut. Som en lite läskburk. och som luktar som godis. Roligt var det med att den var som nyckelring så den satte jag dit på nyckelknippan på engång.
Om man ska köpa den så kostar den 19 kr



Och detta vart på rusta. Björn axén hårtoppsserum. Som man ska ha på hårtopparna om man har slitna och torra toppar. Riktigt bra pris var den på den också. endast 29.90 och det var väl hur billigt som helst eftersom det är Björn Axén.


Gårdagen och Dagen

Hejhej, Sorry att det vart inge direkt bloggande igår och inget idag. Men jag har haft mycket att göra. Eller rättare sakt att jag inte har varit hemma.

Igår var jag då och masserade sen när jag kom hem igen så käkade och sen hamnade i soffan framför idol Sen efter det var jag så trött så det vart sängen på engång.

Idag direkt när jag vaknade så gick jag och duscha sen vart det att gå ner till stan med mamma och brorsan.
Så det var en lite runda. Fast halv stav var avstängd på grund av rån försök. Så det var en massa folk och bomb bilen eller vad nu kallas var där för att undersöka något som lämnades kvar vi plattsen så det bästa blev ju avspärrat. Men några affärer var öppna. Så det vart runda inne på bikbok som hade 30% på allt idag Så det vart en klänning. Kommer bild om en stund! Sen var vi inne hos älskling en stund och kolla lite. Mamma ska köpa ny mobil så då var vi där och kollade en stund. Sen åkte vi och handlade på Rusta och ÖoB. På rusta var det lite droppar till håret, en ljusslinga till balkongen och sen lite annat. Så idag vart det ändå lite shopping. Vi kollade mycket presenter till syrran och det hittade vi. Köpte även present till en som jag tränade med förut som vi nu på kvällen var hemma hos och fika. Så där har vi varit och kom hem för en stund sen ifrån. Rikitgt trevligt var det.

Men ska ta bild nu på klänningen och så jag kommer tillbaka snart med en bild. Hörs sen. :)

Massera

Hejsan. kom hem för 1 timme och en kvart sen men har sovit eller vilat i en timme. Ska nu upp till grannen för att massera. Så jag gå dit nu. Hörs mer sen.


Mat uppe hos grannen

Sådär är hemma igen. Var uppe hos grannen som hade gjort mat till mig och brorsan. riktigt god mat var det också Lax och potatis. Gillar verkligen lax. Men nu tänkte jag dricka te fryser jättemkt.

HÅRBAND MED NITAR

59.50kr


Hårband, 59.50 kr , Lindex

 


Första provet på bosön

Hejsan. Kom precis hem från skolan. Idag har det varit en rätt jobbig dag. Först träning. Skulle inte ha tränat känner jag nu efter. Sen efter de hade jag prov i träningslära. Det gick väl sådär. Svarade iallafall på fler frågor än jag trodde eller jag hoppade väl kanske 5 st eller vad det nu var men det var kanske många frågor. Men ska iallafall ha 45 p för att klara provet och max var typ 73 eller 74 p. Så jag hoppas verkligen men jag känner på mig att jag har nog klarat de. Det skulle vara så skönt att klara det faktiskt. Det vart ju inte så mycket pluggade igår eftersom jag mådde så dåligt och jag mår fortfarande dåligt. Känner mig slut i hela kroppen och har ont i mitt öra. Behöver nog vila och sova känner jag. Så idag ska jag gå och lägga mig tidigt. Sen om jag somnar direkt är en annan sak. Bara få lägga sig i sängen tidigt och kanske kolla på tv eller kolla på en film. Det kan nog vara skönt. 

Men nu ska jag ta något litet att äta. Vi höres! 

Godnatt

Nä nu blir det sängen. Mår inte så himla bra. Har både ont i örat, huvudet och magen :(
Jag hade mest ont i mitt öra förut men nu är det magen som är värlst. Men så det får bli sängen och sova nu så kanske jag mår bättre tills imorgon!

Sov gott nu alla

3 av 1


Leggings från Lindex

 


Ååå så sugen men inte långt kvar.


Var och handlade för en stund sen med mamma och då gick vi förbi massa pepparkakor, lussebullar, julmust och glögg. SÄGER BARA. Fan va jag längtar till julen eller iallafall första advent För då ska det bli julmust och allt annat. Inget innan dess. Men det börjar bli svårt att mot stå. Men jag ska klara det.

11 Dagar kvar till första advent!!!

 


Kolla in tajtsen

Från stockholmstreetstyle

 Kolla in tajtsen hon har på sig. Riktigt läkra. Gillar även de andra med. SNYGGT!!

 


Dagens Outfit

 


Skinjacka - HM, Skjorta - Vila, Halsduk - Stickat själv,

 

 


INGEN TÄCKNING MED NÄTET!! JÄVLA COMVIQ

Hemma från skolan nu. Vart en lång resa idag för en timmes föreläsning med det gjorde verkligen inget för den var så himla bra. Vi hade Jens Lind som jobbar på svt och är sportrepoter. Var hur kul som helst för han visade små klipp från hans reportage. Bästa var från Damkula. En svensk kvinna som stött kula i fler år som typ skämdes för de så hon sa alltid att hon var höjdhoppare eller diskuskastare för ingen gillar ju kula och inte. Men varför hon höll på med kula och så länge var bara för att hon var bra i det inte för att hon tyckte de var så himla kul.
Nä så det var rikitgt kul idag. Så det var värt att åka fram och tillbaka en resa på 3,5 timme totalt.

Men ska snart sätt mig och plugga läste på myckt på tåget så jag ska läsa igenom några gånger till innan jag ska sova i kväll.

FÖRESTEN hatar Comviq så grymt mycket. Vad har de för problem. Det var ju inte läånge sen jag hade ingen täckning till nätet på hela dagen nästan. Nu är det så IGEN!! Eller det funkade vid 14 tiden sen slutade de funka. Blir så himla trött på det där. Är det fler som har att det står ingen nätåtkomst på mobilen???

Godnatt

Nää dags för sängen är helt seg fast inte trött. Känner mig lite hängig bara. Så det blir sängen nu och en film. Hörs imorgon igen


Dagens outfit

Klänning, Glasögon NYA - Bikbok
Strumpbyxor, halsduk -  H&M
Halsband - pilgrim och mormors gamla
Armband - MQ, Veckorevyn, Lindex och Tomas sabo

 


Dagen

Hemma från skolan nu. Skoldagen har betståt av träning och träningslära. Kastade slägga på träningen och det gick sådär. Rätt bra men inte bäst om ni får står hur jag menar haha. Mitt i mellan liksom. Sen vart de träningslära där vi gick igenom övningsprovet. Har prov på torsdag. Så på vägen hem så pluggade jag på lite av frågorna vi har till provet. Ska snart sätta igång igen och göra klart de sista frågorna och sen bara läsa igenom de några gånger så något fasnar det mesta. Sen fortsätter jag också imorgon. Det är första provet jag har nu i skolan så det känns lite nervöst. Men läraren sa till mig idag att det var inget att oroa sig. Så jag får hoppas att jag klarar de. Vi får se på Torsdag.

Nä nu ska jag ta något litet att äta.
HÖRS

natti

Dags att säga godnatt.
GODNATT HÖRS IMORGON

DE VART MINA IDAG!!

Köpte mina glasögon från Bikbok för 69kr.
Riktigt coola haha. Trodde verkligen inte att jag skulle köpa de.
Men efter som en vän till mig köpte dom och hon såg asball ut i dom så vill jag också göra det haha.
Cool glasögon påse fick jag också med. Som var i jeans tyg

 


Stickad väst från Kapphal


249 kr kapphal

Stickad väst från Kapphal, 249kr
Mysig tycker jag att den ser ut. Vad tycker ni?

 


SEXY BITCH!!!!!

Har precis dansat mig helt slut på denna låt. Haha hur kul som helst. Ni skulle bara ha sett. Såg nog riktigt jävla roligt. Haha jag hade iallafall några som skrattade.


Snart ullared och en stor kopp te.

Hemma nu. Eller kom hem för över en timme sen men jag har hitte hunnit mycket. Först käkade jag direkt sen hjälpte hjälpte jag grannen med läxa. Så roligt att hjälpa en tjej som går i ettan. Tänk va roligt de var då. haha när man inte kunde skilja mellan stora och små bokstäver och att man vände dom åt fel håll. haha tänk när man var så liten.

Nu ska jag göra i ordning te och sen om en stund så blir det tv tittade som gäller. Är ju Ullared idag haha och det får man inte missa.


"Nörd" glasögon


Funderar på att skaffa mig ett par glasögon. Man ser smartar ut i det.
Finns liknade som på bilden på Bikbok för 69kr.
Coolt att ha på sig ibland.

 


Väska från Lindex


Liten partyväska med paljetter från Lindex. Finns även i guld och helsvart.

 

 

 

 


Fördiver tiden i skolan

Hejsan! sitter i datasalen i skolan och fördriver tiden. Har riktigt tråkigt nu när jag måste vänta så länge på lektion. Men fördriva med att blogga och läsa bloggar är inte fel. Gillar ju att kolla runt på andras och läsa och hitta nya favoriter.  

6 st favoriter från Lindex


1. Halsband, 99kr
2. Armband, 79.50kr
3. Linne med kedja, 149kr
4. Tröja, 199kr
5. Armband, 79.50kr
6. Väska, 199kr

puffiga armar, nitar och höga klackar

louise

Dagens outfit


Chinos, t.shirt - Ginatricot Skinjacka, kängor - H&M Halsduk har jag själv stickat.

 


metallic and Gold... Tre st en ska bort


Här har vi tre saker från H&M
en byxdress i guld i 70-tals insperation, guldklackar och ett par metallic färgade byxor.
Men vad ska bort från fulheten? En vaker sak ska bort från de andra två fula sakerna som man bara blir chokad av att hm har.

MITT SVAR BLIR ATT:


Guldklackarna ska bort

Så himla snygga verkligen finns även i Rosa och svart och de kostar 299. Riktigt snygga tycker jag.


Godnatt

Dags att sova nu. Är riktigt trött så det blir sängen på engång med en film.
Sovgott nu allla. Hörs imorgon

Nu blir det snacks och film

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på wallander som vi har hyrt och äta chips och dricka te och lite annat gott. Hörs sen.


God middag idag





kluft potatis, fläskfäle med franska örter i champagne sås och med lite gott och dricka till med lite hallon i. Mys lördag middag nu när inte pappa är hemma haha. Men han får nog god middag på stadshuset


Outfit



Skjorta, Vila
Leggings, hm
Halsband, Mormor gamla plus ett halsband med hjärta uder som jag fick i julklapp förra året av moster
Nitarmband, Lindex och veckorevy
Ormring, riktigt gammla

 


TOVE - Bästa idol och coolaste outfit

Igår när tove sjöng så var det hur fint som helst och coolast på scen. Väldigt vågad outfit med Louise bara älskar det. Skulle inte kunna sätta på mig det men Tove kan verkligen ha sånt där. Hon passar verkligen i det.
Så Tove DU ÄR DEN BÄSTA IDOLEN NÅGONSIN!!!




Skulle inte varit fel med högklackade ankelboots typ. Eller vad tycker ni?


Tove Östman Styrke - I wish I was a punkrocker

 

 


Fredagen den 13 November 2009

Godmorgon. Ska snart ta och åka till skolan men först ska jag äta lite frukost och även klä på mig. Har bara en lektion idag så det är skönt. Idrott i samhället är de.

Idag är det också Fredag den 13:e
lite läskigt eller inte.. Tror man på de så är de väl de. Men jag gör inte de direkt. Men man vet aldrig. Kanske händer det något läskigt hahah.


091113 - Idag blir det en läskig november fredag. :)


Godnatt

Dags att gå och lägga sig. Har haft en så bra kväll så jag kommer somna gott. Det bästa var också att jag hann träffa älskling i exakt en kvart idag och det är verkligen kul att få se honom lite snabbt sådär när man inte har räcknat med det. Så jag fick min hand värmd så det var riktigt mysigt. Men det bästa är ju att få träffa honom en längre stund. Men men.

Godnatt nu på er alla! Pusssss

Skin, puffärm, kedjor och nitar I love It!

louise
Satte ihop önske outfit som jag skulle ha visat igår. Men idag kom den istället.


VIP-KVÄLL PÅ VILA!!!

Hejsan. Nu är jag hemma efter en underbar kväll på VILA. Det var så himla trevligt. Att gå runt och mingla och dricka bubbel och tilltugg var hur bra som helst. Hittade massa som jag testade men jag kom hem med två plagg. En skjorta som var lite oversize hur skön som helst och sen ett par Jeans som de reade ut. Satt riktigt bra över rumpan och låren men var lite pösiga i knäna men det går lätt att sy in om man vill de. Men jag är riktigt nöjd. Som sakt de var verkligen trevligt så här en Torsdagskväll och att de var lagom med folk. Var nämligen bara närmsat vännerna till de som jobbar i butiken. Så jag testade en massa men det var det här som på bilden. Plus att vi fick lite finare påse att bära hem de i.

Oversize skjorta VILA, 259.95 - 20%
Svarta Jeans VILA, 99kr

 


Första släggpass och VILA ikväll..

Hejsan. Sitter i skolan och har precis kommit från hallen där jag körde ett släggpass. Det var det första inomhus passet så nu ska det rulla vidare med ett pass i veckan i några veckor sen blir det bara mer och mer.

Idag så kanske det inte blir någon mer bloggande förns sent i kväll. Kanske om jag kommer hem i tid efter skolan. Har nämligen en extra lektion idag så den imorgon blir inställd. Men i kväll ska jag på VILA:s VIP kväll för bara dom närmsta. Har en kompis som jobbar där så då skickade hon hem en inbjudan. Så det blir bubbel och tilltugg typ. haha och även 20% på allt.
Så det ska bli riktigt kul.

Men vi hörs ikväll. Puss.

Godnatt

Dags att säga godnatt. orkar inte blogga något mer idag. Skulle ha blivit ett inlägg till men det går vi ta imorgon nog. ;) Men sovgott nu alla. Nu ska jag läsa lite i böckerna till provet sen blir det lite elsas mode.
Men men sovgott så hörs vi i morgon.

ÄNTLIGEN ÄR DEN MIN!!!!!

Nu är jag hemma från stan. Var först in på bibloteket och lånade två böcker som jag ska läsa i till provet i träningslära som jag har nästa vecka. Så det är bara att sätta gång och läsa i boken träna din kondition och idrottens träningslära. Men när jag var nere på stan så vart de även en bok till. Äntligen så var boken Elsas Mode MIN!!! så himla lycklig så direkt nu när jag kom hem så gjorde jag ordning te och öppnade boken och började läsa på engång. Det kommer att vara lättare att öppna och läsa den boken dom andra två som jag lånade.


Köpte Elsas Mode på Åhlens för 179kr
Läs mer om boken
HÄR!

Bloggen : http://Elsasmode.blogspot.com/

 


Dags att åka

SKa baar dricka upp min kopp te sen ska jag åka ner till stan. Hörs sen. Puss

GE MIG


Nya Sonyericsson Saito

 


ingen skola idag

Vart inte att jag åkte till skolan idag. Hade inga lektioner. Men ska snart åka ner till stan och kolla lite på bibloteket efter en bok sen blir det att kolla runt lite också. Måste se vad som finns i butikerna nu.

Snart är det också dags att börja hitta present till Jesper och syrran. syrran fyller om 19 dagar och jesper om 27 om jag räknar rätt. haha Det är lätt att hitta till syrran med det är svårare att komma på till Jesper. Vet inte varför de är så. Så det är väl bäst att man börjar kolla lite redan nu så det inte blir i sista sekund.
MEN VAD SKA DET VA?? nja jag får verkligen börja tänka nu. Förra året fick han en peak väska och halsband så vad ska de vara i år da??????

Skönt att åka bil

Godmorgon. Ska nu hoppa in i dusch nu. vaknade för en stund sen och de var riktigt skönt att ha sovmorgon idag. Börjar 12.30 idag och det bästa är att en klasskompis är hemma i södertälje idag så då hämtar han upp mig så jag slipper ta buss, pendel, tunnelbana, buss. haha Det går nopg hur mycket som helst fortare också.
¨
Men nu ska jag skynda mig lite så jag hinner allt. Puss på er!

Godnatt

Hejsan igen.
Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Vi hörs imorgon igen. Puss puss sov så gott alla.


Dags för möte

Jaha då var det dags. Ska om några min åka till mötet. Ska nu bara ta en macka sen åker vi.
Hörs när jag kommer hem.

Tisdag 10/11 - 09

Hejsan. Igår skulle jag ha bloggat ett till inlägg men det vart inte så. Var så slut när jag kom hem från skolan/träningen så jag gick och la mig direkt. somnade till i soffan och sen gick in och la mig i min säng och kollade på tv. Sen somnade jag typ vid 23 sen försöv jag mig ändå idag. Jag är nog en väldigt trött människa haha. Men jag hann med bussen som tur va och kom i tid till träningen i skolan. Hade rikitgt ont i kroppen av all träningsvärk jag fick i går. Men jag körde på. Började med styrka sen vart de lite släggsnurrar med en vikt och sen vart de lite kulkast. så jag tränade i 2 timmar i morse och de är jag riktigt stolt över. Fick ju ännu ondare i kroppen efter de men det är bara skönt tycker jag. Då vet man att man har tränat något som behövs.

Sen idag hade vi träningslära där fick fick göra en gruppuppgift och sen fick ett övningsprov.
Sen efter de slutade jag kl 14 så det var riktigt skönt. Var hemma till kvart i 4 och sen des hemma så har jag slappat. Läst i nya numret av glamour och nu hamnade jag framför datan. Ska snart på styrelsmöte känns som att det är dags att gå nu. Var så länge sen.

Men men . Vi hörs.

FICK INGA FÖRLAG AV NÅGON OM VILKEN BLOGG SOM NI GILLAR! SVARA GÄRNA!!!

I skolan

Tjenare på er. Sitter i skolan och fördriver tiden lite. Börjar inte förns 14.10  Känner inte så himla pigg att bara sitta så då håller jag mig vaken genom att sitta i datasalen och fördriva tiden med att blogga och läsa andras bloggar.
Kan ni inte som läser tipsa om någon blogg som ni tycker om? 

Innan nu så har jag haft ett träningspass som gick rättbra. Var rätt trött men jag vaknade till efter kaffen och sen efter att jag börjat träna. 

Men nu ska jag kolla runt lite då. Vi höres.

Går och idag

Hejsan. Nu är man hemma. Åkte hem till Jesper igår igen och kollade på film och slappade. Så Jesper kom och hämade mig hemma hos mig och sen åkte vi till han men stannade och köpte med pizza.

Sen idag tog vi och åkte och kollade på innebandy för hans brorsa skulle kolla. Sen efter så körde de hem mig och sen var jag hemma in kort stund och bara bytte om och sen åkte till Farfar och Gun-britt för att äta middag.

Så nu är jag hemma och ska nu kolla på tv och dricka te och äta marabou vinter. Haha

Vi höres.

Gårdagen och mässa idag

Hejsan. Vart inte så mkt bloggade igår efter som jag var hos Jesper igår kväll.
Jaa men igår så åkte jag till sthlm satdion Hade först rundvandring med klassen och min lärare berättade om historian bakom stadion plus den tidens OS när stadion byggdes. Sen efter en timme ute i kylan så fick vi gå in i sohipatornet där SOK håller hus. Där fick vi veta mer vad SOK göra och hur de jobbar och så.
Sedan tog jag tunelbanan och sen penden och sen träffade Jesper på tåget och sen åkte hem till honom. Så åt vi diskade och kollade på idol. En perfekt fredag om jag säger så.

Idag då. Vaknade riktigt tidigt för att vara Lördag. Det var nämligen Jesper som skulle upp tidigt för att åka i väg. Så han körde mig hem så jag var hemma säkert vid kvart över 8. Sen när jag kom hem så gick jag och la mig på sängen och somnade direkt med halsduken på mig haha. HAde i allafall inte skor eller jacka på mig haha. Men sen efter någon timme så gick jag upp och började fixa till mig för att åka till stockholsmässan. Var i älvsjö vis 10 över 11 och kom i på sthlms mässan och det var HUR mycket folk som helst. Usch säger jag bara. Var riktigt mkt. Gick knappt gå kändes det som ibland. Men jag köpte i alla fall 10 st fina choklad bitar och fyra st te smacker.
Prinsess te smak av champange jordgubb och blåklint,
Prins te smak av fläder, tränbär, gojibär och ljungblommor ,
Grönt och gott smak av hibiscus, rödabär, yoghurtarom, rosor och citrongräs,
Tomte som var ett julte och samak av björnbär, citrus, kanel, ljungblom, kanelkross, äpple, björnbärsblad och mandel
Sen vart de även Julkaffe som var kaffe med kanel, kardemumma och vaniljarom smak.   

Det var alltså mat och vin mässa och sen var vi även på hälsomässan som inte var så himla bra tycker jag. Det var typ spikmattor bara kändes det som. men men

nu ska jag nog gå ut och ta och göra i ordning lite te åt mig och jag tror att det blir en kopp med prinsess te.

VI HÖRS

SÅ jävla onödigt

Hejsan. Ska snart börja gå ner mot tåget. Tänkte idag ta en promenad.
Är riktigt jävla förbannad eftersom min syrran troligt vis har tagit min ipod till skolan. Hatar verkligen de för jag kan inte sitta och åka till tåg utan den. VA FAN!!!!! Så jävla onödigt. Plus att hon har glömt sin mobil gör ju inte saken bättre. Så den kan jag ju ta idag. Är ju typ samma sak. Aja

Ska skynda mig nu. Ha de bra nu. Pusshej

Dagen

Hejsan. Är hemma nu. eller har varit hemma en timme nu men jag har fixat lite här innan jag satte mig här. Ska nog ta något lite att äta nu. Är riktigt hungrig men mamma har inte kommit hem så jag ska ta en macka nu innan det blir middag.

Idag i skolan så hade jag träning först. Körde mycket över häckar sen vart de fotstyrka. Sen var de lunch och sen Träningslära där vi redovisade frågor som man fick i tisdags. Vi fick 5 frågot var som man skulle kunna. Men det var fler av som hade samma. Så man skulle inte behöva svara högt på alla Utan hon valde ut vem av dom som skulle svara på just den frågan. Men jag fick svara på alla mina men det gick bra. Hade rätt på alla.
sen slutade jag 2 så då åkte jag direkt hem. och nu sitter jag här.

Jaja nu är det dags för min macka. Haha
Ha de bra så länge.

Student bild redigerad

Nu är det dags att sova. Fick precis min bild från en som skulle redigera lite till mig. Vart riktigt nöjd.

Orginalet


Redigerade bilden


Precis som jag ville ha den. Inte redigera så mkt. Precis lagom ska inte så omgjord ut men ändå lite.  PERFEKT!


Dags att dricka lite te

Jaha då har jag kollat på morden som är en fortsättning på graven som gick för typ 4 år sen.
Fryser riktigt mycket och huvudet värker eller yr som vanligt. Ska ta en kopp te och sen gå och lägga mig.
Imorgon så är det upp tidigt igen. Får se hur det går. Hade sovmorgon idag så det är jobbigt att gå upp tidigare sen igen. Men jag ska nog klara de.

Nä nu ska jag göra lite te och sen sätta mig här igen vid datan och kolla det sista innan jag kan gå och lägga mig.


inte mobilen.. tur

Hejsan hemma från skolan och så nu.
Det var inte mobilen som var fel på utan att det var comviq. Typ alla har haft problem idag och jag hade från i morse tills halv 4. Inte kul liksom. Hatar när det blir så.

Men men nu kan man glömma de.

HATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan va jag hatar det här. Jag blir så jävla trött på allt skit. Sånt ska bara inte händ.
Hatar verkligen min mobil. Fattar inte vad som är fel. Den funkade i natt men inte nu. Jag har inte gjort något den bara inte funkar. Eller det står att jag inte har någon nätåtkomst vad de nu betyder. Det går inte skicka sms eller ringa. Kan inte heller ta i mot samtal eller sms. Så om ni ringer mig idag så kanske ni kommer till min telfonsvarade så vet ni att mobilen är trasig.

FAAAN va jag hatar det här. Ska jag behöva köpa en ny mobil nu fan. Jag pallar verkligen inte med det här. Men idag blir jag utan för jag har ingen annan jag kan ha.
Fuck på det här säger jag bara. Jag hoppas den börjar fungera snart.


Nog dag för sängen

Nja, nu är det dags för sängen. Orkar inte hålla huvudet uppe är helt yr typ.
Så jag lägger mig och kollar på film tror jag.
Ha de så bra nu och Godnatt på er alla.

SER DU NÅGON SKILLNAD PÅ MIN BLOGG?

GISSA VAD JAG HAR GJORT?


Fattar inte varför?

Hejsan.
Jaha då var man hemma igen. Känner mig så himla trött och är inte pigg på morgonen, mår illa när jag åker tåg fattar inte varför blir illa mående typ. Som om jag var åksjuk eller något men det har jag aldrig i hela mitt liv varit förut. Eller jo när jag gungar. Så jag har samma illa mående när jag åker tåg som när jag gungar. helt sjukt.
Mådde illa igår på tåget och idag var det samma sak.

Men men. Det går väl över.

Jaa idag då. Började skoldagen med träning sen var du lunch efter de och sen var det träningslära sen slutade jag. Så det var rätt skön dag ändå.

Hemma

Hejsan. Kom precis hem. Fast jag slutade inte så sen så jag kom hem från skolan nu. Nä slutade 4 idag och sen tog tåget och sen hoppade av och mötte upp Jesper och sen tog en kvart senare tåg med honom sedan följde jag med han och hans mamma på en runda på stan och sen nu när allt stängde så körde dom snällt hem mig.

Har satt på tevatten ute i köket så nu ska jag dricka te. Är verkligen gott nu när man fryser så mycket.
Så det blir te och sen kolla runt på bloggar och lite andra sidor.

Elsas Mode

Vem vill inte ha boken?
Jag måste bara läsa den boken. Den som handlar om en tjej som reser till NYC och sen kommer tillbaka till Sverige och sen flyttar till sthlm från borås och senare startar en modeblogg.

Jag gillar inte att läsa men den här skulle jag verkligen klara av tror jag eftersom den handlar om något som är så roligt. haha.


Godnatt nu är lovet slut

Dags att gå och lägga sig nu. Imorgon börjar skolan igen så då är det att gå upp klockan 6 igen. Så jag måste nu gå och lägga mig.

Detta innebär nog också att det inte blir så mkt bloggade. Nu under veckan när jag har haft lov så blir det självklart mer. Men jag ska göra mitt bästa för att ska bli lite mer.

Vi hörs imorgon. Sov gott på er alla.

Tomas Sabo



Vill ha vill ha vill ha.
Vill ha nya eller iallafall några fler smycken till mitt Tomas Sabo smycke.
Här kommer 12 av mina favoriter men jag skulle lätt kunna välja fler och ännu dyrare än vad dom här är.

1. Dator - 498 Kr
2. Frihetsgudinnan - 298 Kr
3. Tro, hopp & kärlek - 198 Kr
4. Rosa hjärta - 298 Kr
5. Döskalle - 298 Kr
6. Roset - 298 Kr
7. Peace - 298 Kr
8. Drink - 298 Kr
9. Eiffeltornet - 198 Kr
10. L - 198 Kr
11. Krona - 798 kr
12. Läppstift - 498 Kr

TOTALT SUMMA: 4176 Kr 
som hittat eller.  



Te och ett öra till filmen

Hemma.  Kom inte hem nu men har inte hunnit blogga innan nu. Just nu kollar jag halft på djävulen bär prada. Har dvd så jag har sätt den rätt många gånger. Så nu sitter jag bara och lyssnar och dricker te.

Dags att packa

Nu är det dags att packa för vi ska snart åka hem igen. Så nu har jag lite bråttom om jag ska hinna packa så jag inte glömmer något. Vi hörs sen.

några utvalda bilder.



Här är då 4 st av alla de 41 som min brorsa tog.
Valde ut de roligaste och kanske de bästa. Eller den lägst ner till höger är den bästa och den ser ni i större bild här nere


Dagens Outfit


Skinnjacka, Linne, Pälskrage och kängor - H&M
Leggings med skinn i sidan - Vila


Massa bilder knäppta.

Hejsan. Nu har vi varit på en runda. Tog en runda med bilden med mamma, mormor och syrran och kolla läget lite. Sen när vi kom tillbaka så gick brorsan, syrran och kusin ut i trädgården och kratta löv. Men då tog ialafall min bror en massa bilder på mig när jag hoppade ocvh gick en massa annat. Tänkte att jag ska klipa ihop några så ni kan få se några av dom. För jag kan inte visa alla för han knäppte totalt 41 st bilder.

En bild kan jag ha som dagens outfit så den kommer snart.

Grattis morfar

Godmorgon.
var upp tidigt idag och åt frukost med mormor. Brukar inte gå upp så jag äter med henne men idag så vaknade jag tidigt så då tyckte jag att det var tråkigt att låta mormor äta själv så då gick jag ner och satte mig vid henne. Sen efter en stund så kom morfar ner och sedan mamma.

Idag ska jag gratulera min Morfar som fyller år.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS.

Men nu blir det att fördriva tiden lite. Vi hörs