Valborg = Mösspåtagning

Idag var det dags för året studenter att sätta på sig mössorna och en av alla var min bror som fick sätta på sin fina. Så nu är det inte långt kvar. Tänk att det bara var ett år sen jag fick ta på mig min. Det var en riktigt härlig dag de.

Brorsan med mössan


Jag för ett år sen


Nytt från hm

fick idag paket från hm hade beställt bikini och klänning.


49.50 kr delen


grön klänning 69.50kr

fick också 10% på detta så jag betalade endast 151,50 kr för dessa saker

Valborgsmässoafton

Hej på er alla.
idag är jag ledig som vanligt från skolan. Riktigt skönt. Så nu på morgonen eller på förmiddagen så var jag med pappa och handlade mat till i kväll. Då vi ska ha god middag familjen + Jesper som också kommer. Syrran är inte men eftersom hon är i Franrike hon kommer hem på Söndag.

Ska nu börja plocka lite i mat rumet och vardagsrumet så det blir lite valborgs fint. Så jag får sätta i gång nu. Sen blir det att börja fixa maten och så när mamma kommer hem.


Får inte glömma man måste ju gratta Carl XVI Gustaf vår konung. som fyller år idag.
Haha Grattis
För Sverige – i tiden



Blä dag

Hejsan. Har inte varit på blogg humör. Vart så tråkigt i skolan idag eller jag kände mig omotiverad. Kan inte konsentrera mig och de var inte bästa att jag slutade 4 idag. Sen när man väl kom till t-centralen så var tåget 11 min sent. Så jag kom hem klockan 6 och var riktigt hungrig och mamma var inte hemma så det vart två mackor till middag för jag orkade verkligen. Så jag la mig direkt i soffan och kollade på tv och kollade på tv på datan. Sen har resten av kvällen bestått av tv tittande. Sen nu för en stund sen så kom älskling hit så de var kul..


träningen och glömde bort helt igår..

Nu är det snart dag för sängen ska borsta tänderna och sen är det dags att lägga huvudet mot kudden. SKÖNT.

Träningen idag var inte den roligaste. Eftersom de var kallt och regnit. Men de var ett ganska bra pass ändå. Började med uppvärmning och med 200m löpning med hopprep och klarade nästa hela vägen utan att fassna eller stanna. Hade 3 m kvar när jag fasnade med foten. Sen vart de massa övningar över små häckar och sen vart de löpning över de. Sen körde jag 3 st 400ms lopp sen ner jogg. De var ju kallt och jag hade drukigt dålig under dagen så jag fick kramp i vaderna men känner inte av de något just nu. Men måste verkligen bli bättre med vätska. går inte träna om man inte drukigt knappt på hela dagen.

Men nu ska jag sova. godnatt

FÖRESTEN..
i går glömde jag bort de helt. Inte bra.
Igår var de nämligen 3 års dag för min blogg. har nu bloggat i 3 år.
hahah grattis till min blogg


Dagens outfit





Hemma från skolan

Är hemma från skolan nu. Kände inte som den viktigaste dagen precis. Fick en jävla massa papper på pp och sen fick göra något test. Sen var de lunch och sen klassråd som kändes onödigt. Samma snack hela tiden.

I morse när jag skulle åka till skolan så vet jag inte vad de var med mig. Glömde allt kändes det som. glömde plånbok, kalender, penna, solglasögon och vattenflaska. Så de var inte så kul. Så när jag var på väg hem och stod och väntade på tåget så var jag så trött och ont i huvudet så jag behövde verkligen något att dricka men de är ju svårt att handla dricka när man inte har någon plånbok med sig. Men då går man till selecta automat för de är nämligen så att man kan betala via sms. men de kostar 3 kr extra. så sen på min mobilräkning så kommer de 23 kr för min ramlösa som jag köpte. De kan de vara värt..
 





Mycke som har gjorts idag så godnatt

Har varit på styrelse möte nu på kvällen och jag är så ledsen och besviken men jag hoppas vi hittar en lösning. Vill inte ta det just nu på bloggen men de kanske kommer senare.

Men ska jag göra mig i ordning innan jag ska lägga mig i sängen. Är rätt trött vast ändå inte. Har hållt på så mycke idag så jag behöver sova ordentligt nu. För imorgon är de skola igen.

Så jag får säga godnatt nu.
Puss på er.. Hörs imorgon!


glömt att berätta att jag nu fått upp mina fina ramar på väggen.

rummet klart

Nu ni. Nu är jag klar inne på mitt rum.

Så här såg de ut förut:



men nu ser det ut så här:



och mer bilder på rummet








ledig men ska hinna mycke

Nu har jag en så länge hunnit ganska mycket. Har strykit gardiner och satt upp de i vardagsrumet sen har vi varit och handlat först på maxi och sen på öob sen åkt till mamma och lämnat av gardiner som vi köpte som hon ska ha på jobbet. Sen nu varit i tvättstugan ochb sorterat min tvätt.

och nu ska jag till gröndal med pappa för att anmäla mig till scania milen och sen blir det hem igen och börja sortera inne på mitt rum. De är mycke idag. Men bra att man har något att göra nu när man är ledig...


Ledig imorgon

Riktigt skönt ju. Är ledfig imorgon eftersom personalen har planering. Så jag slipper åka hela vägen till Lidingö imorgon! Yeess så skönt. Det är ju riktigt nice eftersom jag också alltid nu är ledig på fredagar. Så de blir bara 3 dagar denna vecka skolan. skönt att slippa åka och resa men jag har inte klagat men de är lite skönt så här. Så imorgon ska jag fixa de sista med min stor städning på mitt rum. Ska ta bort en byrå och rensa.  

2 pass

Hejsan. Idag har de varit en solig och härlig dag tycker jag. Varit i skolan och hade träning och engelska så det var inte så mycket.

Men träningen imorse gick riktigt bra ända till slutet. Körde en massa häck övningar och sen sprang jag stegringar och sen sprang jag 200m x 3 och efter de vart jag helt svart för ögonen och mådde illa. Var inte trött eller så men jag fick dåligt blodsocker hade ätit dåligt på morgonen och lite för hård träning. Men sen efter lunchen så mådde jag bra igen.

Sen kom jag hem vid kvart i 4 så då åt jag lite mellanmål snabbt och bytte om sen åkte jag till ip och tränade. Andra passet var ett lungt pass. Körde löpskolning och sen snurrade jag lite i kulringen med och utan slägga men kastade inte i väg något. utan bara kollade på fotarbetet och så.

Sen har jag kollat på arn och ska nu duscha. Höres


Godnatt

Nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Hörs imorgon. Puss Godnatt ♥

detta köptes idag



5 st svarta strumbyxor och 5 st hudfärgade
topps
och nagelkitt

En  liten spegel i en vit plast ram


brons färgat nagellack



ringar. köpta på klassons 9.90 kr st så de var ett riktigt kap.  

Träningen

Idag på träningen så var det dags att kasta slägga igen. Har inte tränat sen i tisdags på grund av förkylning och hosta som nu har gått över. och idag är det också en vecka tills årsdebuten. :) JIPPI!!!!

Men de var som sakt slägga idag och det gick riktigt bra ända tills sista kastet. Så jag fick på en jävla snurr som jag inte kunde stå i mot så jag snubblar ut ur ringen och trampar lite snätt så jag for rakt in i bur stolpen men precis när jag är några cm i från den så var de lite lera som jag som tur va halkade på så jag ramlade om kull på och hamnade på rumpan istället för att snubbla in i stolpen mecd huvudet före. Men som hur va så kunde jag resa mig direkt efter och hade inte ont någon stanns. Så de var riktigt tur jag hade. Inte kul att göra sig illa eller skada sig nu när de inte långt kvar tills första tävlingen..


Dagen

Hejsan riktigt dålig på att blogga idag och igår. Men idag har min dag bestått av Städning, handlat och tränat.
Vaknade vid 9 och så gick jag upp och började fixa lite sen så tvättade jag mitt fönster. Sen efter de så var de att städa resten av rummet och damsuga och torka golvet och även bäddade med nya sängkläder. Sen Stack vi alla ut på en sväng till hedlandet och sedan till kalssons i strängnäs så då handlades de lite. Sen var de hem och sedan var de träning. Sen vart de hem och duscha och ätit god mat och kollar nu på tv

bilder kommer snart på de jag handlade.
och även vad som de hände på träningen. 


jag när jag tvättar mitt fönster ..  



så här såg de ut innan städningen. Kommer en efter bild imorgon.

syrran framme i Paris

Ligger i sängen och kollar på film. För några timmare sen ringde min syster som åkte till Paris idag.. så hon ringde när hon stod under eiffeltonet och skulle precis åka upp och kolla ut på utsikten. Riktigt häftigt . Skulle inte tacka nej till att vara där nu.

Men nu ska jag sova. Ska upp ganska tidigt för att städa klart mitt rum. Har städat idag och nu ser de bra ut men i morgon ska jag göra de lilla extra överallt.



varit ute och farit

Hejsan. Sitter här vid datan nu och vilar lite. Håller på och gör en stor städning inne på mitt rum just nu. kommer nog inte bli klar idag utan försätter imorgon men. För är de fint väder ska jag göra rent mitt fönster som är så himla skitit. Så de är en riktig vår städning. Men just nu har jag jätte ont i huvudet har drukit på tok för lite vatten vara en ramlösa har jag drukit så jag måste vila och försöka få i mig lite vatten sen blir det att sätta igång igen och rensa lite bland min papper och skit.

Idag så kom jag hem vid ca 10 och la mig på soffan och kollade på tv sen vid 12 så drog vi alla till ikea för att kolla lite. Så då var de en korg som är formad till en krona. riktigt fin. Sen var vi även på rusta, blomsteraffär, öob och jula. Så de vart många affärer. 


 
kronkorgen jag köpte. Ikea 159kr

 


Dags att gå

Nu är det dag för mig och gå ner till stan för att ta bussen till älskling. Ha de så bra så länge så kanske vi hörs senare. Puss

Fredag 23 April, 2010

Godmorgon!
Vaknade för över en timme sen och har inte än klätt på mig eller ätit frukost. Men ska börja göra mig i ordning nu om en lite stund.

Idag är jag som sakt ledig och de är jag varje fredag nu. Har inga lektioner på fredagar och de är ju riktigt skönt ju. Så idag vid 1 ska jag ta och åka till min älskling och träffa honom. men fram tills dessa har jag inget planerat. Ska då fixa i odning mig och sen ta en promenad i det vackra vädret. Har ju varit snö och regn nu i några dagar så de är riktigt skönt att solen tittar fram igen och enligt tidningen igår så ska solen stanna enda till valborg och de låter ju riktigt härligt så vi får hoppas på de..

Men nu är det dags för frukost. Puss på er

Dagen

HEJ SKRIVER FRÅN MOBILEN SÅ DE BLIR INTE SÅ LÅNGT INLÄGG NU !. LiGGeR i SÄNGEN OCH SOVA OM EN LITEN STUND. REDOVISNINGEN GICK BRA OCH TRÄNINGEN MED LIIDINGÖ MED! SÅ JAG KOM HEM RÄTT SENT IDAG! HAR ÄVEN IDAG KÖPT NYTT NAGELLACK FRÅN HM FÖR 29.50 OCH FÄRGEN HETER CHA CHA OCH VAR VÄLDIGT GLITTRIG I EN MASSA FÄRGER! 

Yes de funkade

Sitter i skolan i datasalen och har precis kollat om mitt bildspel fungerar och de gjorde de så jag vart så glad. För idag ska jag redovisa de och jag vill att de ska se så bra ut som möjligt och jag själv är riktigt nöjd nu.

Vart igen träning nu på morgonen på grund av min hals men de är på bättrings vägen nu. Har inte så ont längre nu. Så snart kan jag börja träna igen.. YEEES!!


Medicin för min hals

Har fått i mig lite som ska försöka bota min hals ont. Te och marabou passion
och de hjälpte faktiskt lite..
Riktigt god var dem nya passion marabou mums i like it. Riktigt god smak och luktade riktigt gott med.,


Hemma från skolan

Hemma från skolan nu. Idag var de kort dag. började dagen med PP (prestationspsykologi) och sen var de lunch och sen klassråd där jag fick vara ordförande idag. Sen efter de slutade jag så jag slutade kvart över 1 så de var riktigt skönt. Sen kom jag hem för en kvart sen och har gjort i ordning lite te och mellanmål åt mig. Har fått ont i halsen så jag blir nog hemma från träningen idag :( Vill inte bli sjuk nu när jag har tävling nästa helg. Plus att de är ett riktigt ski8t väder ute. De snöade förut och regnade så de är grått och trist.

Godnatt

Nu är det dag för mig att säga godnatt. GODNATT ALLIHOPPA! Puss och vi hörs igen i morgon! PUSS

Dagens



kofta - köpt för långesen från VILA
linne i samma färg som koftan - Cubus
Shorts - H&M
Strumbyxor - Bikbok
Nya örhängena - H&M
Nitarmband - Lindex och tidnings gåva.
Ringar - H&M och Glitter

flygande 30 m

Tänkte nu berätta lite om träningen imorse. Idag stod det snabbhet på programet. Och jag skulle köra flygande 30 m. och de gick riktigt bra. Skulle köra 5 st max lopp och innan de en ordentlig uppvärmning.

tiderna vart riktigt bra. I November förra året gjorde jag dessa 5 tider

1. 4.54
2. 4.34
3. 4.39
4. 4.48
5. 4.49


men idag var de.

1. 4.11
2. 4.07
3. -
4. 4.06
5. -


- = ingen tid. tidtagningen slutade fungera, men dessa lopp riktigt i samma tempo som de andra om inte bättre.

Så en rejel sänkning tycker jag. 
Riktigt kul
Bästa tid förra gången var på 4.34 och nu vart de 4.06 nja under 4 ska vi väl. haha 


Hemma

Nu är man hemma då. Eller kom hem för 45 min sen men har suttit och snackat med mamma och kolla mail och andra saker på datan.

Men nu ska jag in på mitt rum och städa. så vi hörs sen. Puss

sitter på penden hem från skolan. Är uttrå...

20100420527 (MMS)

sitter på penden hem från skolan. Är uttråkad och vill bara hem. Men de är en stund kvar. Så jag äter mellanmål som består av ett äpple och en banan och vatten. Muns!


I skolan och väntar

Hejsan. sitter i skolan vid en seg dator. Sitter inte i datasalen utan sitter i infoteket så det är riktigt gamla datorer här som går så seg och låter men de är upptaget i datasalen så då får man sitta här.. Har nu håltimme tills engelskan börjar 14.20 Senare idag än va de brukar va. Det är så att vi har bytt schema denna vacka. Så då börjar min engelska 10 min senare och slutar 10 min senare också. Men de bästa med de nya schemat är att jag alltid är nu ledig på fredagar och de är ju riktigt skönt. Så då har man lång helg gämt. Tur för mig. :)

Men nu ska jag kolla runt lite på bloggar och sen läsa lite mail och boka in lite saker. Vi hörs senare. Puss

färg på mina fingrar

HAR LAGT MIG I SÄNGEN NU! MEN VAR LITE PIGG NÖR JAG LA MIG I SÄNGEN! SÅ JAG MÅLADE OM MINA NAGLAR! HADE INNAN FÄRGEN LATTE 2 GO OCH NU MÅLADE JAG OM DE TILL FÄRGEN BELLA'S CHOICE ! GILLAR BÅDA VÄLDIGT MYCKE! ENA ÄR JU MER FÄRGGLATT OCH ANDRA MER NATURLIGT OCH SNYGGT! MEN BÅDA NAGELLACKEN KOMMER FRÅN HM OCHM KOSTAR 39.50 

19 April 2010

Godagens. Är riktigt trött och orkar inte riktigt blogga. Men de blir lite snabbt nu om dagen.
Dagen har bestått av Skola med träning och Engelska. Sen hem käka mellanmål och sen  drog på träning. Träningen var på IP i södertälje och jag kastade slägga så de var riktigt kul. Sen nu efter så har jag kollat på tv och ätit tacos.

Men nu ska jag gå och sova så jag är pigg imorgon. Puss på er alla och godnatt


Godnatt

Dags att gå och lägga mig nu är super trött.. hörs imorgon puss

nytt till träning





Nytt för idag till träningen.
T-Shirt, korta löparbyxor och sköna sulor.

mys pys i tv soffan

SITTER I SOFFAN OCH KOLLAR PÅ WALLANDERHM OCH ÄTER SALTA KRINGLOR! SOM NI MÄRKER SÅ BLOGGAR JAG FRÅN MOBILEN DÄRFÖR DET ÄR STORA BOKSTÄER OCH SÅ! 

Dagen

Hejsan på er alla! har inte blivit så mycke bloggade idag. Hade lite sovmorgon idag. Sen ´Förljde jag med pappa och brorsan och köpte ny skrivare. riktig snygg sak var de. Svart och snygg.

Sen var de hem och kollade lite på tv och sen åkte till Bosön och hämtade upp mamma som har varit på tränar kurs. Sen åljkte vi direkt och handlade och sen för någon timme sen kom vi hem. Så nu ska jag äta mat hörs sen.

Packet från H&M

Fick i fredags sms från posten att mitt packet hade kommit så pappa och jag var och hämtade ut de på maxi.
Här har vi min väska. Sport väska som jag ska kunna ha till träningar och när jag ska ha  träningskläder till skolan som jag typ har varje dag. Min förra vecka gick handtaget av på. Så det vart att köpa en ny på engång..


199kr


och örhängen 39 kr

17 April - 10



Dagens outfit. En bekväm en

Skinn jacka - H&M
Hood tröja - Brorsans
Klänning - H&M
Leggings -H&M
Sjal - H&M
Skor - Skopunkten

Rebecka och jag hoppar studsmatta ...



HAHAHA fan va kul jag och
Rebecka hade de.. 

Min underbara dag

Hej. Vet ni vilken underbar och rolig dag jag har haft idag. Riktigt kul har jag haft. Har saknat detta väldigt länge.
Riktigt roligit. Var först på stan och fika och satt där i över en och halv timme typ. Sen travade vi hem till rebecka och fixa lite med datan och satt och snacka. Sen vart de en massa fotton tagna och riktigt fula bilder vart de. Ni kommer få se några av alla. Sen Hoppade vi studsmatta och de var riktigt kul. Kommer en video från de senare. Sen var jag bjuden på middag och de var så himla god mat. Grillat kött med potatisklufter och taziki och matta goda grönsaker. MUMS. Sen körde vi rebecka syrra till en kompis och när vi var ute och åkte så åkte vi hem till mig och hämtade film och sen åkte tillbaka till rebecka och popade popcorn och kollade på tjena kungen som Renecka hade missat. Riktigt rolig film. Sen för en kvart sen kom jag hem igen. RIKTGT ROLIG DAG! TACK SKA DU HA REBECKA!

Här kommer bilder.


rebecka på fiket











jag och rebecka träffades nere på stan och...

20100417482 (MMS)

jag och rebecka träffades nere på stan och kollade runt och sen tog en fika och satt och snackade en massa. Sen nu så promenerar vi hem till rebecka.


snart och träffa R

hejsan. Har varit hemma nu sen kvart över 11. Har kollat på tv och lyssnat på musik tills nu. Pappa kommer hem snart så då ska vi åka till Ica maxi oxh hämta ut paket från posten som väntar på mig där sen igår.

Sen efter de så ska jag träffa
Rebecka nere på stan vid 3. Så då ska vi ta en fixa och promenad tror jag. Men vi hörs senare.

Gårdagens



Detta hade jag på mig igår.

Jacka - Gammal
Linne - H&M
Kofta - H&M
Chinos - Ginatricot
Sjal - H&M
Klackar - Skopunkten

Godmorgon!

Godmorgon på er alla, Nu har jag vaknat ock ligger i sängen och har lånat älsklings dator. Gick inte så bra med mobilen igår. Fattar inte varför man inte kan se vadman skriver eller att man inte kan ha små bokstäver eller ha punkt. Måste kolla på de där asså. Så ska de ju inte vara. Får kopla upp mig med mobilen sen och kolla om de går och fixa.

Igår fick ni också en bild från min mobil som jag laddade upp. Det var på älskling och lilla Tingeling som pussades så sött och de fick jag bild på. Så kolla ner lite för att se bilden..

mobil bloggar

HEHEJ BLOGGAR MED MOBILEN NU OCH DET SER LITE KONSTIGT UT ! MAN KAN INTE SE VAD MAN SKRIVER UTAN DE ÄR BARA SOM TAGENT BORD MED BOKSTÄVER SOM MAN FÅR SKRIVA MED MEN MAN KAN INTE SE VAD JAG SKRIVER! SÅ FÖRLÅT ATT DE BLEV SÅ HÄR! KANSKE KOMMER BÄTTRE INLÄGG LITESENARE! ÄR I ALLA FALL HOS ÄLSKLING NU! MEN VI HÖRS NÄR VI HÖRS! PUSS OCH KRAM !!! 

Så ser min morgondag ut ...

Nu ska jag gå och lägga mig. Är trött. Imorgon ska mamma med till skolan eftersom hon ska ha tränar utbilning på bosön i helgen. Så då följer hon med när jag åker på morgonen så ska jag vissa skolan och hela bosön sen ska vi äta lunch tillsammans i resturangen. Börjar 10 och slutar 11.30 men jag stannar kvar tills 14 så jag håller mamma sälskap. Sen blir det att åka hem till älskling sen efter.

Men nu ska jag sova. GODNATT

Så snyggt



Bild från
stockholmstreetstyle

Kolla in så snyggt. I LIKE IT


Dagens outfit


Jacka - Gammal från MQ
Kofta - H&M
primär för nya
tunika jag köpte för rätt långesen - H&M
Kjol - sytt själv
strumpbyxor - H&M
Skor - Skopunkten
Smycken - H&M
Klocka - Jet set


Hemma och tillbaka till soffan

Hejsan. Var riktigt trött när jag kom hem från skolan så jag la mig i soffan och somnade till en stund. Men nu ska jag tillbaka till soffan med en kopp te och kolla på halv åtta hos mig. Hör sen efter igen.


te i min coola mugg.

Klart

Yeess fick till bildspelet nu. Precis efter att vi har slutat. Men alla hann inte redovisa idag så det blir nästa vecka. Men nu ser det riktigt bra ut. Riktigt nöjd nu.

Men nu är det hem färd. Hörs sen. Puss och kram  

Funkar inte

Sitter i datasalen och jobbar med ett arbete som ska redovisas idag. Det går verkligen inte bra. Vi ska göra ett bildspel och det kronglar sig hela tiden. När man uppnar det efter man har sparat så är de aldrig som man spara de. Sparade ner de före lovet och då var allt perfekt med tiden och alla på bildern men nu hade allt ändrat sig och det stämmer inte. Så var de gången inna med då fick jag sitta och rätta till alla och nu är det samma sak igen. pallar inte detta eftersom de ska vara klart idag och redovisas. men de löser sig nog. Vi har ca en timme på oss på lektionen också innan vi ska redovisa. Så då kommer han som jag jobbar med så han kan nog hjälpa till så det blir som vi har tänkt oss.

Men nu ska jag gå i väg och käka lunch .. Höres

Längtar verkligen tills den kommer


Träning på IP

Nu ska jag gå och lägga mig är lite trött och har ont i naken och lite i ryggen.

Idag vart de ute träning igen och de var riktigt skönt. Först vart de uppvärmning i kusens backe så ett varv där i terrängen. Riktigt skönt. Sen var de släggkastning och idag hamnade de verkligen vart de skulle. Eller kanske inte så långt som jag ville man de hanmade i mitten av kaststekton. Hade lite problem med de i söndags. Men idag vart de 3 så kallat riktigt misslyckade kast. Släppte 3 kast lite för tidigt så de hamnade i buren. Men bara 3 av alla kast så de var bra. I söndags kastade jag utanför sekton och släppte då försent och de var av hälften av alla kast. Men de blir bättre och bättre. Kommer gå bra det här.

Men nu blir det sängen. Så man orkar träna imrogn bitti. Puss på er alla och Godnatt


Dagens outfit 14 April - 10



Jacka - gammal från MQ som hittad när jag rotade lite garderoben
Randig Kavaj - H&M
Randig T-shirt - H&M
Kjol - Ginatricot
Prickiga strumbyxor - H&M
Kängor - H&M
Keps - H&M

Dagen

Idag var de inte den roligaste dagen i skolan. Hade PP där vi fick sitta själva och jobba och läsa så de var tråkigt. Sen efter de i 2 timmar så var de lunch och sen klassrådet som också kändes onödigt. Snackades bara frånvaro och om svenskan och de var liute tråkigt att lyssna på de eftersom jag har rätt bra närvaro och plus att jag inte går på svenska efter som jag har dedan svenska B. Men men så de kändes lite som en onödig dag. Men så blir det ibland. Men slutade tidigt så kom hem tidigt. SÅ de var skönt.

Hade tid över innan tåget gick idag. behövde inte stressa till tåget som vanligt så jag kunde smita in på pressbyrån ochj köpa en ny festis. Tror den är rätt nu eftersom jag inte har sätt den. Annanas och passionsfrukt. Smakade också verkligen de men drickan var för söt för min smak. Smackade som att den skulle blandas lite med vatten men ändå rätt okej smak. 

Men nu ska jag byta om till träningskläder. För idag blir ute träning i södertälje för första gången i år och det blir slägga idag så de ska bli riktigt kul. INTE MÅNGA DAGAR KVART TILLS ÅRS DEBUTEN!!!
 

Godnatt

Nu är det dags för mig att krypa ner till sängs. Vi hörs imorgon.

PUSS GODNATT!

lite shopping

Beställde lite nytt från h&m för en lite stund sen. Mamma handlade lite till sig och samtidigt passade jag på att shoppa lite på nätet.

var då en väska och kunna ha när man måste ha ombyte till skolan och till träningar och sen ett par örhängen jag fasnade för på engång. Gillar när de är lite större.

Väska 199kr och örhänge 39.50kr plus att vi fick 10% för vi hade fått erbjudan hem på 10% på all köp på nätet.

 


Dagens outfit 13 April - 10



Jeans - Ginatricot
T-shirt - H&M
Jacka - riktigt gammal från MQ köpte den nog när jag gick i nian så ca 4 år sen.
sjal - H&M
solgalsögon - H&M Nya premiär idag
Skor - Skopunkten


Solig dag




Idag så var tåget riktigt försenad till södertälje. Har aldrig varit med om så mycke folk på ett pendeltåg eller jo kanske. Men fick stå ända från stockholm till södertälje. Men när vi väl kom till södertälje så hade jag missat bussen så då tog jag en promenad hem i härliga vädret med en kaffe i handen. Det är ju fruktans svärt skönt med sol. Kanske blåste lite kallt men vad gör de när solen värmer i ansikte. Riktigt härligt

Hemma

Hejsan är hemma nu. Kom hem vid 6 men gick ut och gick med brorsan och sen spelade lite bandy på gården med grannarna. Så jag har inte varit så mycke hemma nu.  Men nu blir de tv och pannkakor. Mums. Hörs senare.

två snygga sitlar



bilder från
Stockholmstreetstyle

På väntra bilden så gillar jag väskan och skorna grymt. en enkel men snygg outfit.
Bilden till höger så är det militär gröna som görde tillsammans med klackarna och pilotbrillerna

Keri Hilson - I Like



Den fasnade pricis i min hjärna.

Morgonpasset

Hejsan. Nu sitter jag i datasalen i skolan och fördriver tiden. Min engelska börjar 14.10 så jag har lite tid på mig att sitta här.

Har haft träning nu på morgonen och de gick sådär. Häckövningarna gick bättre än igår sen efter de så gjorde jag kullerbyttor fram och bakår och även stod i brygga och händerna. Sen körde jag lite kast med medicinboll och sen stod 90 grader och efter 30 sek så gjorde jag samma rörelse som slägg utkast. Så de gjorde jag på min träning idag. Men nu ska jag kolla runt på bloggar och få lite insperation. HA DE!

Inte bra detta

Nää ni. Nu är det dags för mig att ta mig till sängen och försöka sova. Vet i f*n inte hur de ska gå till riktigt. Har så himla ont i min nacke och axel. Har muskel som är så spänd så jag kan inte ligga på rygg eller på sidan. Jag får nog smörja in mig lite i äckel salva och sen även ta alvedon mot min huvudvärk ´plus att jag mår illa. Inte bra de här. Tror jag har drukit för lite idag så det blir väl att vattenflaskan får följa med till sängen. Är nog helt hundra på att jag kommer annars få kramp i natt. Har lite kramp redan i ena benet. Men men Nu blir det godnatt iallafall.

Hörs imorgon

4.4km

Hejsan. Löpningen med brorsan gick bra. Enligt min ipod så sprang vi 4.4 km så de var riktigt skönt men lite jobbigt eftersom på slutet så var de lite backit men de gick bra ändå. De var en skön runda endå. Skönt att hitta några olika sträckor.


Dags att ut och springa

Nu ni.. Nu ska jag ut och springa. Yeeee.. Ska bli skönt att komma ut i solen nu. 


är iklädd i rosa nike t-shirt och mina grå/rosa nike löparskor sen även nike löparbyxor och ullmax underställströja. Och min ipod följer med ute med nike+ funktionen så har nike band till ipoden.

Nu blir det att springa av 

Nu är skolan igång igen

Jaha då var jag hemma från skolan nu då. Var inte så jättejobbigt att gå upp imorse men lite seg var de nu efter mer än en veckas påsklov. Men nu är skolan igång igen och idag så stod det på schemat. Egen träning och Engelska. 

Träningen var ett lungt pass. häckövningar och sen lite medicinboll och lite mage de var morgon passet de. Sen var de lunch och sen engelska som inte var så himla roligt idag. Fick som vanligt sitta helt själv och jobba med en tråkig uppgift. Men men Slutade 2 så de var skönt. Var inte så himla rolig idag första dagen efter lovet. Var typ ingen i skolan kändes de som. Var väldigt tunt med folk. 

Men nu ska jag lyssna på musik och ta en macka. puss på er 


Ett vårtecken



Nu är det godnatt. Imorgon är de skola igen så nu är det att gå och lägga sig i tid så man orkar upp.
Men nu innan jag går och lägger mig så får ni ett bild med ett vårtecken på. Tog bilden idag när jag tränade ute i sätra.

GODNATT!

Första släggpasset ute

Idag var de dags för första utomhus passet. ÄNLIGEN säger jag bara. Riktigt härligt att kasta slägga på riktigt. Rätt bra gick de men alla gick inte så rakt men de är bara träna på nu. 3 veckor kvar till första tävlingen. Nu börjar jag bli väldigt taggad..



släggplanen


och en dålig video på ett kast

Nytt lack



Nagellack H&M färg latte 2 go 39,50

Bilder från igår

Nu kommer några bilder från igår. Vart 43 st men ni får de bästa som jag tycker.






















Godmorgon

Hejsan nu har jag varit vaken i en timme och försökt få igång de trådlösa internet på min dator men de funka verkligen. Så måste jag ha min fula dong eller va men nu kallar de mobilt internet heter de. så iriterande nu när vi  har fixat de trådlösa så funkar de inte för mig men för de andra. Men aja

Nu ska jag strax kliva upp ur sängen och klä på mig och äta lite frukost. Mums är rikitgt hungrig.
Sen ska vi åka och storhandla.. sen får vi sde vad som händer. Bilder kommer iallafall.

Godmorgon, godnatt

Hejsan. Godmorgon eller godnatt nu. Nu är jag hemma efter en rolig kväll med tjejerna. Var riktigt kul.

Vart ingen bloggande hos mormor och morfar för först vart de fika sen stack pappa, jag och brorsan till Katrineholm och handlade nagelack sen fick jag övningsköra som jag inte gjort på ett år typ och de gick riktigtt bra faktiskt. Sen när vi kom hem igen till mormor och morfar så vart de god middag. Sen efter de åkte jag hem väl hemma bytte jag bara om sen sprang ut där Rebecka, Åsa, Stina och Ellinor väntade i två bilar. Sen åkte vi hem till Åsa och åt god mat och drack gott och sen spelade kort och snackade. Sen vart de utgång och ikväll vart de 550. En trevlig kväll med underbara tjejer. TACK FÖR DEN HÄR GÅNGEN. DE MÅSTE VI GÖRA OM... SNART!!!!

Godnatt på er nu...


en bild där alla tjejer var med på. Mer bilder kommer senare idag.

TACK FÖR IDAG SÖTNOSAR


Mot mormor och morfar

Godmorgon.
Nu ska jag ta och åka till mormor och morfar vi hörs senare för min laptop får följe med. Puss på er så länge

Ensam

Sitter här i mörket men sitter framför tv och datan så de lysser upp iallafall. Känner mig så ensam och har ont i magen. Inte kul detta. Hoppas att allt bli bra och att de inte dröjer så långe till att jag inte känner mig så ensam längre..ensam


Hos älskling ..

Nu sitter jag hemma hos Jesper och har packat upp min dator. Åkte ner till stan och kolla runt på hm sen sprang jag bort till centralen och tåg tåget till östertälje där jag mötte upp Jesper.


Fredag 9/4 - 10

Godmorgon på er.
Nu var de fredag. Veckan har verkligen gått fort.
Vaknade väldigt tidigt idag men somnade om. Sen vaknade jag igen vid halv 10 men låg kvar i sängen tills nu. Är riktigt trött. Ska nu försöka få i mig lite frukost och sen börja klä på mig och sen ute och gå lite. Ska nog ner till stan och ta en liten runda.

Ha de så bra så länge

Dagen och godnatt

Då var det dags att tacka för idag och krypa ner i sängen. Idag har dagen gått fort som jag berättade förut men när man tänker efter så har jag ändå gjort kanske mycke och de har även hänt saker.

Fixade hela
Rebeckas blogg och det tog sin lilla tid

Sen fixade jag även med min. testade en ny header som jag inte vart så nöjd med så den ska jag jobba vidare på. Men fixade med ny stil på rubriken på inläggen och ny stor bild över texten om mig.

Har plockat upp alla kläder på mitt rum. SOM INTE VAR LITE

Alla kläder har hamnat i garderoben och på klädställningen

möblerat om lite på rummet.

Kollat på nya beck filmen

varit och handlat

och hum var de något mer??

Juste de brann också hos grannarna i trappen brevid. Var inte så livs farlig brann men kunde ha slutat riktigt illa. Man ska som sak inte typ lämna kaffekokare på och lägga reklam på spisen jämte kokaren så de tar eld. Men de luktade ut på gården och brannkåren, polisen, ambulansen och LT (tidningen) var här snabbt.

Men inget av detta märke jag som var hemma hela dagen utan grannen kom och berätta att hon hade upptäckt brannen för hon kände doft och ringe även 112.

Men nu är det godnatt. Sov gott på er alla

Cheryl Cole - Fight For This Love



Cheryl Cole - Fight For This Love

En bra låt med bra text

Städ projektet

Hejsan nu sitter jag här vi datan och lyssnar på musik. Vet inte vad dagen har tagit vägen och även veckan. Det är ju Torsdag redan och snart helg och snart måndag och skola igen. Ska inte klaga nu att lovet är snart över för de är långt från över sen är de ju så att man inte vill att skolan ska börja igen utan tvärtom. Jag trivs i skolan och veta vad jag ska göra om dagarna. Komma till Bosön och andas idrott. Det är så det är där haha. Kanske lite överdrivet men typ iallafall.

 Men min dag då jag hade ju ett projekt att städa mitt rum men de har sakta gått frammåt. Jag har typ städat 5 min och sen gått i väg en kvart. Inte så bra men det börjar se ut som ett rum har vickt ihop 4 högar med kläder som bara låg på golvet överallt man kunde inte gå på golvet utan att gå på kläder så de var de som gjorde de stökigt. och de är väl de som är de vanligaste man städar upp i en tjejs rum kanske eller så är det iallafall hos mig. Har även plockat upp en massa tidningar som också är väl en sak som kan ligga överallt i en tjejs rum. nu har det fått en bra plats och jag har skruvat ihop ett bort som jag inte hade någon användning för förut men nu har de fått kommit tillbaka. Men nu ska jag nog in och blocka i alla kläder nu som jag har plockat upp så fint i högar och nu ska de få komma in i garderoben och hängas upp.


Städning

Usch känner mig så uttråkad. Håller på att städa mitt rum men de går inte så bra. Det är så himla tråkigt men de måste verkligen göras. Men jag har precis ätit god lunch så de är tur de. Så ska väl försöka att ta dag i rummet igen nu.


Kyckling, stora coscos, taziki, gurka och tomat. Mums 

Rebeckas design

Tog inte lång tid tills jag var klar med Rebeckas blogg. De verkar som att Rebecka är riktigt nöjd och de är ju huvudsaken. Det vart en enkel blogg design som hon ville ha. Tog min egen design och ändrade så det vart så hon ville ha de. Med lila färger och hennes text och så. 

Men så här var hennes blogg då. 
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg
 


Bloggdesign

Godmorgon. Vaknade för en lite stund sen. Ska nu sitta och jobba framför datan lite med en blogg design. Har tagit på mig ett uppdrag och ska fixa en blogg design åt en vän. Men det blir inte det lättaste för den nuvarande är så konstig i koderna och så det blir att börja helt från början. Men jag hoppas verkligen att jag lyckad. Har aldrig gjort till någon annan bara till mig själv. Men vi får se hur det går.

Blä för att vara inne och träna

Träningen idag var inte en bra träningen. Var trött och omotiverad. Vill nu ut och kasta och träna ute. Så nu måste jag ut i friska luften vill inte vara inne och mögla ihop. Känns så typ nu. Men fick på ändå bra kast i slägga idag och även i diskus som jag gjorde när de inte var så roligt med slägga. Eller alltid kul med slägga men ska inte kasta så mycke kast nu ska göra få och kvalitet kast nu. Men men var även väldigt trött när jag skulle träna så jag kände inte så mycke för att träna. Men imorgon bitti ska jag försöka och ut och springa om de är fint väder ute när jag vaknar då. Så då får de bli en lite jogging tur eller en sväng till gymmet till och med om jag är på humör.


En dag med vännerna


Jag och Åsa


Rebecka och jag

Åsa och jag med stora koppar med god te och socker bulle mums.

Kom precis hem nu från Rebecka. Mötte upp Åsa och Rebecka på stan vid 11 så vart de lunch och sen vart de en runda på stan med och kollade läget. Sen vart de att vi gick och köpte fika sen åkte vi hem till Rebecka och kolla på film och fika men de vart inte så mycke kollande på filmen istället vart de mycke med datan och mycke snack. Men riktigt trevligt var de. Sen kom även Emelie över. Sen vid 3 var jag tvungen att gå och ta bussen för att hinna hem innan träningen. Så nu ska jag byta om sen blir det att åka och träna i Sätra..

Hoppas att ni har haft en bra dag


Brottom

Godmorgon. Glömde ställa klockan idag. Har nu lite brottom för jag ska nu ner till stan för att träffa två vänner. Så nu är det snabbt hitta något att sätta på sig och sen dra ner till stan. Hörs senare idag. Puss


Godnatt

Nu är jag riktigt trött så nu ska jag gå och lägg mig. Har nu suttit framför datan ett bra tag och kollat på film, tv program och kollat runt på andras bloggar. Men nu är det dags att borta tänderna och gå och lägga min i sängen.

SOV GOTT NU ALLA! Puss

Träningen

Nu har jag då tränat, duschat, ätit lunch och kollat på film.

Träningen gick rätt bra. Vi sprang bort till gymmet som är ca 2,5 km sen körde vi lite brutalbänk och en massa olika situps. Sen vart de styrka för låren, ryggen och armarna. Så körde igenom hela kroppen. Sen efter så joggade vi hem igen och sen duscha och åt god lunch och kollade på nya beck filmen som vi nyligen har köpt.

Så nu resten av dagen vet jag inte vad som händer. Ska nog kolla en till film nu och sen ska jag nog plocka lite inne på mitt rum.

Höres


dags för träning

Godmorgon på er! De är riktigt skönt att ha Påsklov det är nog det bästa med att man går på folkhögskola. Haha :)
Sitter nu och försöker få ner knäckemacka och lite blåpbärssoppa. Sen blir det att klä på sig träningskläderna och sen springa bort till gymmet och träna med brorsan. 

Nya tränings kläder.

Här kommer bilderna på mina träningskläder jag köpte.



Detta kommer från nike på barkarby outlet.
Shorts med ljus blåkant. 210 kr
Strumpor tre pack 91kr
Strumpor med blå kant 35 kr



funktions t-shirt. Nike från Intersport 200kr

Annandagpåsk

Hejsan. Är riktigt trött efter en lång dag i barkarby. Var på outlet och även i butikerna runt om outlet. Vart lite nya träningskläder från intersport och sen från nike butiken från outlet. Bilder kommer senare under friidrotts utrusning. Men de var en bra dag men man vart väldigt trött.

Igår kväll så kom Jesper och hämtade upp mig sen åkte vi hem till honom och sen sov jag där. Så de vart upp tidigt eftersom vi skulle åka från södertälje 10. Men roligaste var att Jesper följde med. Så han köpte nya fotbollsskor och jacka som var skit snygg. Även fotbollsskorna var snygga.

Men nu ska vi pappa och jag köra hem jesper och sen blir det hem och kolla tv och blogga mer.
Hörs senare

Påskdagen



Här kommer dagens outfit. prickit och randigt de är de som gäller.

Randig kavaj, - H&M
T-Shirt , - H&M
Shorts, - H&M
Strumbyxor, - Bikbok
Keps, - H&M
Glasögon, - Bikbok
Haldband, - H&M
Smycken, - H&M, Lindex, Thomas Sabo


nytt i garderoben och middag



lite nytt till garderoben idag. Var på stan i 20 min och jag viste precis vad jag skulle ha så därför gick de fort så pappa körde mig ner och väntade på mig så när jag var klar så plockade han upp mig igen. Så det vart två prickiga strumbyxor från bikbok. ta 2 betala för 1 var de. Så betalade 79 kr och sen vart de en t-shirt från hm för 69,50 som jag ska ha till min randiga kavaj.

Sen när vi kom hem så började vi göra oss i ordning gör att åka till Farfar och Gun-britt för att äta lite.

Nytt till håret



Diadem med roset,  H&M - 29,50kr
Tunt hårband, Gliter - 10,90kr

Påskafton outfit



Kavaj, - gammal
Kofta, - H&M
Jeans Shorts, - H&M
Randiga strumpbyxor, - Bikbok köpte igår
Halsband med hjärtan, - H&M
Ringar, - H&M

Påskafton



Då har jag ätit god påsk mat. GLAD PÅSK PÅ ER ALLA


Långfredags outfit



Keps, Skinjacka, T-Shirt, Strumbyxor och Ringar - H&M
Kjol - Ginatricot
Skor - skopunkten


Strumbyxor shopping




Var ju på shopping runda med mamma och syrran idag men jag kom hem med en massa strumbyxor. Börjar använda strymbyxor mer och mer nu och vill ha med olika mönster. Så idag vart de två par randiga från bikbok. köp två betala för en var de så två par för 79 kr. sen vart de tre par enkla svarta från hm och sen vart de ett svart nagelack från hm

Bosögalan

Här kommer bilder från bosögalan


den röda mattan


mingel


scenen


live bandet


och en massa andra bilder från kvällen

Långfredag

Hejsan. Idag är det långfredagen och denna dag har verkligen gått fort som helst. Började att jag vaknade vid 9 och kolla på klockan och såg att den bara var 9 så då la jag ner huvudet mot kudden igen och somnade om direkt och vaknade igen vid halv 11. Så då gick jag upp åt lite frukost och började leta efter kläder och sen klädde på mig. Sen vid 12 så drog mamma, syrran och jag ner till stan för en shopping runda. Så jag kom hem med några saker. Sen efter några timmar på stan så drog vi till ica maxi och hanlade. Sen när vi kom hem så kollade jag på film och har börjat städa mitt rum.

Men nu är det dags för mat. Puss på er

Bosögalan

Hej på er alla. Hoppas alla hade en bra dag igår för jag hade det verkligen. Igår var de ju bosögalan så vi var på gih och hade middag och partaj. God mat var de och trevligt folk. Så jag dansade en massa så jag hade så ont i fötterna. Men trevlig trevligt men bilder kommer senare. tog några sen var de en massa andra som tog som jag ska försöka få tag på.


Bosögalan

Hej på er alla. Hoppas alla hade en bra dag igår för jag hade det verkligen. Igår var de ju bosögalan så vi var på gih och hade middag och partaj. God mat var de och trevligt folk. Så jag dansade en massa så jag hade så ont i fötterna. Men trevlig trevligt men bilder kommer senare. tog några sen var de en massa andra som tog som jag ska försöka få tag på.