Hotellet

Ligger i sängen på hotellet i Majorna i Göteborg. Riktigt fint rum är det. Gilla verkligen inredningen.
Faller mig i smaken.

Idag då på utbildningen så hade vi slägga. Vi satt bara och snacka och det var väl inte så himla kul om jag ska vara ärlig. Men sen avslutade med att testa tre övningar. Snurra med stol på en linje. Typ som jag har gjort fast då hade jag ingen stol. Sen snurra åt "fel" håll och det har jag gjort med men sen sista var att snurra i uppförsbacke (kurvan på banorna inomhus) snurra upp för den för att kunna komma upp så måste man ha rätt hållning så första varvet gick åt skogen haha men sen fick ett tips sen klara jag det hur bra som helst.
Men roligaste av allt var att jag fick väldigt mycke beröm. Mest för mina snurrar åt fel håll men allra mest för snuttarna i lutningen. Så det var riktigt kul att höra.

Försöker filma och ta bilder i helgen så det kommer komma. Men här kommer en bild från rummet.


Friidrottens hus

På plats i Göteborg i friidrottens hus. Så nu sitter jag fikar och snart ska det dra igång.


Mot Göteborg

Sitter nu på tåget på väg ner till Göteborg. Skönt att kunna blogga från mobilen nu haha :)

Ska ner till Göteborg på junior tränarutbildning. så hoppas på att lära mig en massa nytt :) ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu under helgen. Ha det bra så länge


NYA KOFTAN REDAN HÄR

I måndags så bloggade jag om att jag hade bestält en kofta från nelly som kom hem igår. Den var ju väldigt stor så jag bestämde mig snabbt för att skicka tillbaka den. Men jag ville så gärna ha en sån kofta så jag gjorde ett expressbyte på den. Expressbyte menas att man packar i hop koftan som man fick hem och skickar tillbaka men att man på egen han går in på nellys hemsida och beställer en ny. Man får då ligga ute med betalning för båda men får tillbaka pengarna när den andra kommer in.

Men jag gjorde en sån där expressbyte eftersom kofta tog slut i den storleken jag tog först och plus att den var på rea och 70 % så då ville jag vara säker på att den inte tog slut.

Men nu till det bästa. Fick koftan i går vid 12 tiden. Sen kanske lite efter 13 så beställde jag nya och för en kvart den kom den hem till mig med brevbäraren. mindre en 24 timmar alltså. DETTA GILLARS!
Nelly är alltid snabb med att skicka tycker jag och det är både väldigt bra och kul. Eftersom man betäller och vill ha varan på engång man vill inte behöva vänta..

Men till de andra roliga. Jag har inte ens hunnit skicka tillbaka den andra koftan en.. Så den står packad och klar och redo för att lämnas in till posten haha. Men hoppas att det går lika snabbt att skicka tillbaka och att få pengarna tillbaka.


Extra fodrad kofta/jacka. 149 kr Nelly. ordinare pris 500kr

Ny kategori

Igår skrev jag att man inte kunde välja kategori när man bloggar från appen. Det tycker jag är väldigt dåligt. Så det fick bli en ny standard kategori. Hade allmänt förut och då vart alla under de och tycker de är riktigt dåligt. Så då fick mobil blogg bli standard så då blir alla inlägg från mobilen under den kategorin. Sen kanske jag byter så alla inlägg hamnat rätt när jag har tillgång till en dator. Men jag hoppas dom utvecklar appen nu snabbt och ser att detta ska komma till.


Kom på en dålig sak

Kom på en dålig sak om om blogg.se s nya app. Riktigt bra att man kan skriva och ladda upp bilder men man kan inte lägga in i kategorier. Så allt hamnar under den kategorin man har som standard. Väldigt dåligt faktiskt. :(


Outfit

Dagen outfit men dåliga bilder. Har ingen dator att ladda in på så då använder jag bästa appen och fotar min kamera :) haha skojsigt

Idag hoppa jag in och jobba 2,5 timme på dagis och sen vart de träning. Fast träna inte så mycket. Var tränare idag kan man säga. Vi kastade slägga mörkret. Haha riktigt roligt att kasta då.

Imorgon blir det väl packning som gäller sen ner till stan och fixa lite.
Nu kollar jag på sex and the city men ska gå och lägga mig nog nu. Börjar bli Trötter :)


Ringde på dörren

Gillar verkligen de nya som posten gör. Det ringer på dörren och har med paketet från Nelly. Så då ringer dem på dörren och så öppnar man och får ditt paket. Snabbt och enkelt. Om man inte är hemma så måste man hämta ut de själv. Så det var skönt att slippa det. :)

Jag testade koftan och den kändes stor men ändå inte. Den satt ganska bra i axlarna vid rumpan och låren men inte över magen och armarna och jätte lång i armarna. Ska testa den lite till och se hur det känns. Annars får det bytas storlek eller skicka tillbaka helt men det vill jag inte.

Men hade beställt läppbalsam med och sen fick jag även nellys magazine


LYCKANS DAG

Lyckans dag idag eller? Nja kanske får se hur det kommer känna sig senare.

Kan avslöja så att jag var ju på intervju idag och det gick väldigt bra och jag fick jobbet. :) detta gillar jag verkligen :)


ÄNTLIGEN APP

Äntligen har det kommit blogg.se som app. Så nu kan man äntligen blogga och ladda in bild på bloggen. Detta gillar vi verkligen. :)

Massa bra som händer idag. Är detta min tur dag? :)


beställt




betällt två saker från nelly. en kofta/jacka. enligt beskrivningen så heter den jacka eftersom de är en kofta som är extra fodrad typ. Sen beställde jag även Procle lip balsam med Glance & Glitter som ska ge ett glittrigt utsende. har även märkets andra lip balsam fast lip volume den som ger större läppar. den funkar verkligen men det svider som in i  %#*!  hoppas jag gillar den här med som jag beställer nu.


MIN VECKA

Hemma igen. Jobbar 4 timmar och tiden gick så himla fort. Vi lekte lekar och tiden gick så fort och roligt var det.
Blir ju några timmar i morgon men blir även på onsdag. Dem fråga om jag kunde komma på onsdag några timmar då med.

Men har ju en spännade vecka och det känns som att det kommer hända en massa då.

MÅNDAG

Jobb - Dagis kl 8.30-12.30
Jobb - Knatteskutt kl 17.00-19.00
efter knatteskutt Träning

TISDAG

Jobb - Dagis kl 9.00 - 13.30
Jobbintervju kl 14.00
Jobb - knatteskutt kl 17.00-19.00

ONSDAG

Jobb - Dagis kl 14.00-16.30
Träning

TORSDAG

Jobb - Knatteskutt kl 17.00-19.00

FREDAG
Då börjar juniortränarutbildningen

Tåg mot Göteborg kl 10.28
framme kl 13.17
15.30 samling i friidrottens hus
16.30 - 19.00 Slägga
19.00-20.00 middag

LÖRDAG

9.00 - 12.00 - träningsplanering
12.00 - 13.00 - lunch
13.00 - 16.00 - coaching
16.00-18.00 - reflektioner + tid för träning eller annat.
18.00-19.30 middag

SÖNDAG

9.00 - 11.30 - Anatiomi
11.30-12.30 - lunch
12.30 - 15.00 - Spjut
15.00 - Fika + avslutning
15.42 så går tåget hem till Södertälje 


SÅ HÄR SER DÅ MIN VECKA UT! :) 

DAGS ATT JOBBA

Då var man uppe och har precis ätit frukost ska nu börja klä på mig och fixa till mig lite innan jag cyklar i väg för att jobba lite. :) Ska bli riktigt roligt att jobba. Händer en massa denna vecka känns det som. men det är bara roligt. När jag kommer hem sedan tänkte jag skriva ett schema på vad som händer.

Men nu måste jag börja sätta fart..
Hörs senare.

Promenad med hundarna

Igår kväll kom Jesper och hämta mig hemma oss mig. Sen åkte vi hem till honom. Skönt att han var ledig denna helg så det vart att sova tills vi vaknade fast vi sov inte bort dagen. Men skönt var det. Sen tog vi en härlig långpromenad med hundarna. Skönt att gå i det härliga höstvädret i solen i skogen. Så det var härligt. Men en mysig dag hade jag.


NATTI

Dags att sova nu kanske. imorgon blir det 2 pass med knattar. Så börjar klockan 11 så det är nog dax att lägga sig mot kudden. Men jag är inte trött alls typ. Men det är väl bara tänka att man är trött och somna eller något.


Idag har de inte hänt så mycket. varit hemma och sen tränat i solen. Riktigt härligt väder men ingen värme. Men stog man i solen så vart de varm om kinderna haha. Det är läskigt så fort det går från sommar till höst. Man märker mer skillnad mellan sommar och höst än när de är vår till sommar. Men jag gillar hösten väldigt mycket faktiskt. Härliga färger på träden och härligt när det är soligt och massa löv i olika färger i kläd lite tjockare kläder och jacka. vist är  de härligt om sommaren då man kan gå i linne och shorts men för mig är det härligare med shorts och svarta strumpbyxor och kofta typ. Gillar det skarpt.  HAHA..


Nä nu ska jag nog försöka sova. inte skriva en massa.. Men vi hörs imorgon
GODNATT PÅ ER ALLA!


ett soligt IP.



Enjoy..




Går inte sova.

Ännu en natt och jag ligger vaken. Går inte sova. :( Är så trött på detta

22 SEP

Har inte vart något skrivande idag. Har inte hänt så mycket. Bara tagit lugnt och sen haft ett pass med knattarna. så det har inte hänt så mycket idag. Men ska nu slå på youtube och kolla på någon film och försöka sova.


SÅ SNYGGT


Kolla in så snyggt. Så enkelt men så himla snyggt.
Min syrra kan göra såna fina flätor så jag hoppas hon kan försöka gör något liknade snart. :)

21 SEP

Hej på er alla. Idag gick jag upp tidigt. Väckte pappa och sen åkte till Ica maxi och stor handlade. Sen har jag städat rumet och planerat mat och ska nu börja laga mat till de andra i familjen. Även till mig med haha.
Blir pasta med räkpasta sås.

Vart ingen träning för mig i kväll för jag kände mig inte så hundra i min fot så jag vilade idag. Så det har blivit mer städning, diskning och klo på tv och nu blogga :)

Men nu ska jag börja med maten. Hörs lite senare.

Skuttat

Nu sitter jag hemma i sängen och kollar på idol. Ska äta lite och sen blir det dusch och sen lägga mig.
Har jobbat idag på knatteskutt så jag har fått röra på mig lite med barnen. :)

Imorgon blir det att gå upp tidigare och åka och handla med pappa, hämta cyken som är på lagning och sen blir det tvättning och börja stor städa mitt rum kommer nog inte bli klar imorgon men ska börja plocka i morgon sen fortsätt på torsdag.. Så ska försöka hinna med så mycket som vanligt.


BAKADE IGÅR



Igår bakade jag choklad doppade kokostoppar. Riktigt goda vart dom och det var första gången jag bakade kokostoppar och det var super lätt ju. 

Så idag vart de en kopp kaffe med en topp till. Mums :) 

Nytt skal till min älskling



Idag kom mitt nya skal till min mobil.
Hade redan ett vitt sen tidigare men de hade blivit så fult och repigt och gått sönder i ena hörnet. Så det vart ett nytt skal.

Veronica maggio - Sju sorger


DAGS ATT BAKA

Tråkigt väder ute. Riktigt pissit. 
Jag ska nu koka lite kaffe och plocka lite disk för och sen börja baka. :) Mer sen om va jag ska baka kommer.

NY HANSKE



Mamma har under helgen vart i Köping med Södermalands friidrotts lag på nordea regions final svealand.
Då under tävlingen så fans det försälning och dem hade slägghanskar. Så jag vart en rikare. Är samma märke som jag hade på den jag använt nu och det älskar jag verkligen. Så det vart av samma märke fast tjockare hanske. Brukar inte inte gilla tjocka men denna är inte tjock utan halv tjock men den är mycket tjockare än den som jag har nu. Men den här kommer jag nog gilla efter några gånger nog. Den kommer kanske bli perfekt för vikt säsongen som kommer snart ;)


DATA FAN

Faaan.. Datan funkade oss jesper men inte här. VARFÖR????

Data skit

Jävla dator.

Den funkar inte hemma men hos Jesper funkar den. JÄVLA PISS SAK,  Men då är det väl inte fel på datan eller? Tror nog fan de ändå.


LÖRDAGSFRUKOST



Har precis ätit en god frukost. Ska nu linda min fot och letar redan på lite kläder sen om en timme sätter jag mig på cyken och cyklar i väg och skuttar med knattarna på knatteskutt :)


LÖRDAG MORGON

GODMORGON.. Upp tidigt på en lördag.
Idag ska jag jobba. Så jag ska cykla dit men det är några timmar kvar tills dess.  

Igår kväll la jag upp en gilla knapp under varje inlägg men något med den gjorde så hela sidan låstes när man gick in på min blogg. Så då gick jag in och tog bort det igen och då funkade det igen. Det låser sig inte längre på min. Så jag hoppas verkligen att det inte låser sig för er eller nu.

Var in och läste lite där jag hittade koden ´till knappen.. Hittade en tjej som hade fått de att funka skrev hon så jag gick in på hennes blogg men då låste sig datan. Något skit med de där koden fan

Stukad fot

Sitter hemma och fryser. och har lite små ont i min fot. Har stukat foten och det känns inte så jätte bra. Har stukat den så det gör ont i benet. Foten känns ostabil och så det fick bli att linda foten. Så det håller sig på plats.


Så här går det när man jobbar med barn och idrott
:)


Barnvakt igår

Hej på er alla.

Igår kväll satt jag barnvakt. så jag var där mellan 16 till 21.30 ca.
Fick hjälpa barnen med läxorna, fixa middag och sen spelade vi lite spel och kolla på tv. Sen satt jag och ritade med jag var själv hemma när barnen var ute på gården och lekte.
När jag sen skulle hem så regnade de hur mycket som helst så då körde dom hem mig. Hade cyklat dit men då fick cyken stå kvar där under natten så slapp jag cykla hem i regnet.

Så idag tog jag mig en promenad dit och hämtade cyken och sen cyklade hem igen. :)
Men nu sitter jag och försöker fix med min dator men det funkar verkligen inte. Har problem med internet på min dator och internet går på när jag loggar in men sen kommer det som en spärr till min dator. så internet står att de är på och så men motagaren kan inte ta imot. alltså min dator. Blir så trött när det inte funkar har försökt och fixa men massa saker men inget har hjälpt. Börjar bli så trött av att jag måste låna mammas och pappas.

Men men.. Får försöker mer bara. 

Idag är det dags igen för en timmes jobb på knatteskutt. får hoppas att vädret håller sig så det inte blir regn. 



min fina teckning jag gjorde när jag var barnvakt. haha :P 


14.39

Har precis duschat och sitter nu och kolla över lite och letar efter lite insperation till min blogg. Hårt arbete det här hahah.

Idag så är det ingen jobb som gäller med Knatteskutt. Fick jobba igår båda träningspassen eftersom en annan ledare inte kunde. Men imorgon blir det ett pass igen.

Idag så fyller min Farfar år så GRATTIS FARFAR!
Men ikväll ska jag vara barnvakt nog. Har inte hört om någon tid så får se om det blir.

Men nu ska jag ut till köket och plocka disken samtidigt jag brygger mig min tredje kopp kaffe för idag. Beroende igen haha.


Lite ändringar på bloggen

Nu börjar ni nog se lite ändringar på bloggen. har ju breddat ändrat på menyn och även ändrat textstil på rubriken och även på texten i inläggen. Kommer fixa till mer så ni kommer nog kunna se små ändringar och även tillslut se den största ändringen. Headen. men de kommer komma senare. 

  1. Ändra bredden på bloggen
  2. Kanske en ny header
  3. Ändra textstilen på rubrikerna
  4. Ändra profilbild
  5. Ändra texten om mig

här var ju några punkter jag skrev igår som jag skulle ändra. så nu kunde jag strycka två st.


NU ÄR DET DAGS

Dag att göra sig i ordning sig och åka på första träningen för knatteskutt..
Hoppas att det kommer bli lyckat och att de blir roligt. så nu under flera veckor tid ska jag jobba som idrottsledare några timmar i veckan på kvällar och lördagar.

test bild

Håller på och fixar med bloggen och försöker bredda bloggen lite
så jag försöker hitta en bra bredd så jag kan ladda upp så bilderna kan vara större..


Har då ändrat bredden och det kommer bli mer förändringar innan jag blir klar med bloggen.

här är några saker jag tänkte kolla över och fixa

  1. Ändra bredden på bloggen
  2. Kanske en ny header
  3. Fixa med menyn raden högst upp på startsidan
  4. Ändra textstilen på rubrikerna
  5. Ändra profilbild
  6. Ändra texten om mig.

Kanske de blir något mer. Så det kan nog se lite rörigt ut nu undre tiden jag håller på och fixar. Men jag hoppas det inte tar allt för lång tid.. 


bus hund

Igår kväll kom jesper och hämtade upp mig hemma och sen åkte vi hem till honom. Sen imorse vaknade vi av att lilla cilla kom och ville ligga i sängen. Hon hoppade upp och la sig i mellan oss men sen tyckte hon att de var för lite plats för henne så hon sparkades och tog plats. Tillslut så gav Jesper upp haha. Så då fick jag och cilla ligga en lite stund för oss själva ;)


Träningsvärk

Skrev att jag hade träningsvärk. Och nu är de värre. Tränade idag och det vart lite mer magträning. Förut tog de imot när jag skulle resa mig upp. Nu har de blivit värre. Det tar imot fortfarande men värsta är att jag får spy smak i munnen varje gång. Magen är helt slut. Har inte känt så här på flera år

träningsvärk

oj oj vilken träningsvärk jag har i magen. känns väldigt mycket när man försöker sätta sig upp från sängen. kroppen känns riktigt seg.

LITE FRÅN MALMÖ

Har inte laddat upp bilderna på de som fick följa med hem från Malmö.
tyvärr är bilderna tagna med min dåliga kamera så det är inte så bra bilder.



Hittade en butik som sålde vila kläder. betalde 90 kr för den var 70% på den.
Riktigt snyggt med bältet man fick till med som ska sitta i midjan.

dålig bild så färgen stämmer inte så bra. den är iaf millitärgrön ..



Kavaj från HM 299 kr



Väska - 199kr HM



Smyckes galge. Köpte den på Tiger som är en lite roliga affär med en massa små saker och allt är väldigt billigt. Tråkigt bara att de finns några butiker i skåne och någon i småland. Det är en Dansk kedja. Var inne på deras hem sida och de var tråkigt att man inte kan shoppa online. Hoppas dom kommer på det snart. Var massa fina saker.

20 kr kostade den och jag köpte två. Ena har redan hängs upp på en spik inne på mitt rum med lite smycken


IDOL ELECTROPOP




Haha skön kille detta som var med på idol igår. Oleg var riktigt grym haha och låten satte sig direkt.
Och idag finns den på spotifi och även på youtube.



Jobb idag igen

Oj nu var det ett dags sen jag skrev. Varit mycke jobb nu. Jobbade onsdag, Torsdag och fredags förra veckan. Var även på en jobb interjuv i fredags innan jag åkte och jobba.

I helgen var jag i Nyköping på DM. Tävlade inte själv utan coacha bara. Så var rätt slut efter på kvällen.

Sen idag så vaknade jag av att min mobil ringde klockan 7. En halv timme senare så var jag och jobbade. Så de ringde in mig som vikare idag igen. Så det vart jobb från 7.30 till 16.00 känns riktigt nice att få lite timmar.

Ska nu byta om och cykla till träning. Vilar från träning förra veckan men jag var där och hjälpte till i gruppen. Idag så blir det lite träning men väldigt lugnt.


Jobb idag med & imorgon

Idag vart de jobb 9-14 på dagis och sen hem och var barnvakt hela kvällen. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon eller i natt ska jag försöka mig upp vid 3 och kolla på slägg kvalet och tresteget med Christian Olsson. Får se om jag orkar. Sen blir det upp 7 för att åka på interjuv och sen direkt efter åka och jobba på dagis igen. Så det blir några timmars jobb imorgon med. Riktigt skönt. Godnatt