Älskling bloggar igen

Idag börja jesper att blogga igen.
Klicka på bilden så kommer du till hans blogg.


fika med älskling



När jag åkte hem från skolan och var nästan i södertälje så ringde älskling och undra om han fick bjuda mig på fika. och självklart fick han göra det. Så det vart en god fixa med lussebulle och latte. Det var riktigt gott. Så det var trevligt att träffas en liten stund

30 Nov

IDAG FYLLER SYRRAN 16 ÅR

GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Tack och godnatt. Nu ska jag försöka sova. Imorgon blir det upp tidigt så man hinner lämna över presenten till syrran innan jag måste åka till skolan.

SOV SÅ GOTT ALLA!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


NYTT



Nya jeans - Ginatricot 199kr

29 November

Hej på er alla. Idag vaknade jag riktigt tidigt och var hur pigg som helst klockan 04.20 då ville jag typ upp.. Men eftersom det var 2 timmar kvar tills jag skulle gå upp så stanade jag kvar i sängen och kolla på tv och somnade om tillslut. Sen när man väl skulle upp ville man ju inte upp. Så jag stanna lite extra länge i sängen så det vart lite brottom men jag hann allt. Käkade till och med gröt till frukost som var super god.

Idag i skolan så hade jag träning. Körde ett lätt styrke pass för nästan hela kroppen men mest fokus på mage och rygg. Så det var skönt. Sen vart de lunch och sen hade rund vandring med 4 nya killar i skolan. Så visade allt på bosön och alla hallar och så. Sen efter de skulle jag ha engelska men engelska läraren kom inte. tycker de var riktigt konstigt. Men det är inte första gången men de senaste gångerna hon har varit sen så har hon ringt eller sms. Men inte idag då när hon inte kom.
Men vid tre slutade brorsan så vi åkte in till stan och köpte present till syrran som fyller år imorgon. Sen bytte jag även en tröja som jag köpte i fredags. laddade aldrig upp någon bild på den eftersom jag direkt bestämde mig för att lämna tillbaka den. Så det gjorde jag också idag och i stället för tröjan så bytte jag ut de till ett par svart jeans. Mina svart har stora hål i sig så det var dags för nya. Bild kommer i nästa inlägg.

SÅ DETTA VAR MIN DAG.
HOPPAS DIN VAR BRA?



Helgens shopping






1. Kavaj - H&M 199kr 2. Blusher & Bronzing - H&M 50 & 60kr 3. 2 pack strumpor - Ginatricot 39kr
4. Väska - 100kr 5. Tove Styrke CD - 99kr

Nu hänger stjärnan på plats



Nu hänger stjärna på plats i fönstret. Ny för i år.. Orkade inte ha min rosa gran i år så det blev en rosa stjärna.

Första advent



DÅ VAR DET FÖRSTA ADVENT!
NU BÖRJAR JULEN!

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla är så glada
att fira få advent



Idag vart det god och lyxig frukost.
Ägg, egen pressad jucie macka och pepparkakor.

och nu har jag tagit mig mitt första glas julmust och snart blir det lussebullar som mamma nu står och bakar.. MUMS.




Dagens och gårdagens

IGÅR



Jeans - Vila , Tröja & Diadem - H&M



Päls & Jeans - VILA ,  poncho & ring - H&M ,  Stövlar - Skopunkten


Ny design



Bort med hösten och in med vinter design.


massa shopping under veckorna

IKEA



Har köp mig en till skohylla. Så nu får det plats ännu mer skor inne på rumet.






NYTT ÖVERKAST







LAGERHOUSE



ANTI JULSTRESS-PILLER.
Det är som en litre julkalender.



ÅHLENS



Fick en klänning av mamma från åhlens



SKOPUNKTEN








ELLOS




HÅRBORTAGNINGS SAK.. man rullar den i ansiktet.


 Köpte den på hälsomässan



H&M





Tillbaka

Dags att kanske börja blogga igen.
Kan väl bara börja med att det känns lite små konstigt att sitta här och skriva igen. Saknade det i början men nu så gjorde jag de inte lika mycke. Men nu känner jag att det är nog dags att börja. 2 veckors paus var skönt.

Vet inte exakt vad jag ska skriva. Det snöar jättemycket ute så det är riktigt mycke snö ute nu. Lite halv mysigt sådär.
Tänka att ni ska få en titt på all min shopping som inte har kommit upp här under pausen så ni ska få se en massa nya saker. Så det kommer lite senare.

NU SKA JAG ÄTA POPCORN! HAHAH :D




SOMMAR NATT.. NU ÄR DET INGA SHORT SOM GÄLLER UTAN PÄLSEN!!

Med på första sidan


Första volontärsträffen

I torsdags kväll genomfördes i Stockholm en ytterst välbesökt träff för dem som redan hade anmält sitt intresse att hjälpa till med nästa års stora friidrottsevenemang på svensk mark: Lag-EM på Stadion den 18-19 juni.
     Möteslokalen var fylld till sista plats av drygt hundratalet volontärer och de fick lyssna till Toralf Nilsson (ordförande i organisationskommittén), Fredrik Severin och Clara Luthman (Stadionklubbarna) samt Anders Tallgren (Stadionklubbarna och Stockholm Marathon).
     Dessa presenterade arrangemanget ur olika aspekter och de volontärsbehov det innebär. Ty organisationskommitténs mål är att genomföra ett Lag-EM som kommer att få betyget "bästa någonsin".
     Den stora betydelsen av volontärerna för att lyckas nå det målet betonades. Det finns en betydelsefull uppgift för alla intresserade oavsett tidigare funktionärserfarenhet, friidrottsvana, ålder eller kön!
     Den som vill vara delaktig i detta spännande projekt men som ännu inte anmält sitt intresse kan göra det genom att gå in på
lag-EM:s hemsida www.stockholm2011.org (rubriken "Funktionärer")!







Detta kan man just nu läsa om på www.friidrott.se 
Som ni ser så finns jag med på bilden typ i mitten. Ser ut som att jag sover. Men det gjorde jag verkligen inte. De var riktigt kul att få vara med på det mötet. 
 

Paus

Har tagit en blogg paus.. Kommer komma tillbaka snart när jag har känslan för att skriva. Är just nu för mycke i mina tankar.

Hoppas ni håller koll ändå på bloggen. För jag kommer tillbaka :)

HA DET BÄST!!


Sista IS lektionen

Sitter och har ont i magen. Fattar inte riktigt varför men har inte fått i mig någon middag idag. Fast käkade mycke till lunch så jag överlever nog.

Idag har det varit en ganska bra dag. Började med att ha sista idrotten i samhället lektion. Kändes tråkigt. Men är de bara kvar att svara på frågor och skicka in de så är hela kursen klar.

Sen var de pep talk och då var de först ett band som spela oxh sen kom en komiker som var super kul. Har nog inte skarttat så mycke på länge. Kanske därför jag har ont i magen nu haha. Jag skrattade så mycke så jag fick ont.


Dagens



Byxor - Vila
Tröja, Halsband & Ring  - H&M
Poncho - Åhlens

Dagens



Jacka, T-shirt, jeans, halsduk & Mössa - H&M
Skjorta - Vila

9 Nov

Idag har de varit en bra dag förutom de äckliga vädret.

Träningen gick super fast jag kastade sönder släggan typ. Riktigt skönt att kast och få ta i lite på träningen.
Sen var de en skön dag eftersom jag slutade och tog en fika.
Så vädret styr inte mitt humöt. :)


Förra veckan och dagens shopping




DAGENS:

Allt är ifrån H&M
Mössa 50 kr, Strumpbyxor 50 kr, Ring 40kr (kommer nog en närmare bild på den senare) Spegel 20kr




TORSDAGS

Ringar från H&M alla tre 99kr



tattoos från topshop 89kr



FREDAGS

Strumpor 60 kr H&M , Sminkborste 30kr Lindex

Dagens



Skinnjacka, Tröja, smycken - H&M
Pälsväst - Rock Hard (Lager 157)
Jeans - Vila

mobilinlägg

TVTYVÄRR VART DE IGET INLÄGG DIREKT IDAG.  VAR VÄLDIGT TRÖTT NÄR JAG KOM HEM. SÅ JAG STÄDA  UPP SLITE OCH SEN FIXA INFÖR SSKOLAN IMORGON. SÅ NU  ÄR LOVET SLUT. MEN IMORGON HÖRS VI IGEN FÖRLÅT FÖR DÅLIGT INLÄGG MEN DETTA SKRIVER JAG FRÅN MOBILEN

HURTS - WONDERFUL LIFE



Nu när jag inte har så mycket att göra eller kan lägga upp bilder så lyssnar jag på musik. Så jag delar med mig av de jag just lyssnar på. De är mina favoriter just nu HURTS.. Detta är låten wonderful life. Den har ni säkert hört på radion.




Är ju hos min morfar och glömde ta med min kabel till min mobil så de blir inte så många bilder. Har tagit outfit bilder men de kommer imorgon när jag kommer hem. Tänkte klippa ihop veckans outfits. Älskar att kolla på andras så då tänkte jag visa mina.

Ska nog gå och vara med de andra än att sitta bara här vid morfars dator som jag har lånat. Eller kanske går och lägger mig i sängen och läser min underbara bok. Är helt besatt av boken. Har kommit mer än halvvägs och de tycker jag är riktigt bra av mig. Jag som hatar att läsa, men med den här så går de inte sluta. Man vill läsa hela tiden.  MEN MEN


HA DE BRA

Min älskade bok



Sitter och myser med min älskade bok och favorit chokladen just nbu (Marabou vit) och vitamin wele care ...

KENT



Blir musik idag igen.
Idag blir det KENT med Sjukhus.
Kent är ett band jag verkligen tycker om.





Känner mig så rastlös och uttråkad. Vill bara ut och springa typ eller bara kasta av mig lite. ¨
Har haft vila nu ett tag så jag känner att kroppen vill sätta fart igen. LÄNGTAR TILLS MÅNDAG!

Nu ska jag nog gå och läsa några till kapitel i min älskade bok..

Hurts



Hurts - Illuminated

Detta är just nu min favorit låt. Denna går om och om på min ipod.



Blir inget direkt vettigt inlägg idag. Är varken lust eller någon ork.
Men jag kommer tillbaka. Men så länge får ni lyssna på en bra låt.

HA DE BÄST!

SATC 2 ÄR NU UTE



onsdags mys.

Idag så åkte jag och mötte upp mamma och brorsan nere på stan och sen fixade vi nya bankkort till oss på banken. Vi var inne i en och halv timme. Fan vilken tid de tog. Sen när vi väl var klara så gick jag till åhlens och köpte sex and the city 2 som släpptes idag.. SÅ NU BLIR DE ONSDAGS MYS MED LATTE, POPCORN OCH FILM!! Kan du bli bättre än så här?


SATC 2 - Åhlens 149kr

Kvällens outfit



Kvällens outfit
Ny tröja, leggings - H&M

Måndagens shopping





Har inte kunnat ladda up mina köp jag köpte i måndags.

Tröja - H&M 199kr
Necessär - H&M 60 kr

Läsning och bastu

Ligger i Jesper säng och har lånat hans dator. Han spelar just nu tv spel. Idag då så åkte jag ut och var här strax efter halv 12. Har inte gjort så himla mycket idag. Eftersom Jesper plugga så hade jag med min nya bok så jag satt i soffan och läste i den. Läste hur mycket som helst och jag vill inte sluta läsa. Boken är ju så himla bra. Jag som hatar att läsa fasnade. Jag läser väldigt långsamt så jag blir uttråkad lätt men inte med den här boken. Var samma sak med förra boken. Elsas mode.

Sen efter flera timmars läsning och pluggande så vart de pannkakor och sen gick ut i mörket och gick med hundarna. Hatar mörkret. Är typ mörkrädd.
Sen när vi kom tillbaka in så tog vi oss en varm bastu. Riktigt jävla skönt. Var hur länge som helst sen jag bastade sist. så de var riktigt skönt.

Dagens



Jeans, T-shirt, Kängor, Skinnjacka - H&M
Pälsväst - Lager 157
Väska - accent

VA FAN

VART FAN TOG VARMVATTNET VÄGEN!

Stod i duschen och duscha och helt plötsligt så tog varmvattnet slut. Självklart hade jag balsam i hela håret. Så jag fick tvätta ut de i iskallt vatten. Fan de kändes som att bo på landet typ. Näfan detta var inte kul.

Ska nu äta frukost sen fixa i ordning mig och sen ska jag åka till Jesper.

HA DE SÅ BRA!

Only girl




Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
Like I’m the only one that you’ll ever love
Like I’m the only one who knows your heart





1 November



Första November outfiten.

Skinjacka, Pälskrage, Leggings, kängor, diadem - H&M
Stickad tröja - Mammas från H&M

GRATTIS

Idag fyller min morfar år. GRATTIS GRATTIS GRATTIS