Med på första sidan


Första volontärsträffen

I torsdags kväll genomfördes i Stockholm en ytterst välbesökt träff för dem som redan hade anmält sitt intresse att hjälpa till med nästa års stora friidrottsevenemang på svensk mark: Lag-EM på Stadion den 18-19 juni.
     Möteslokalen var fylld till sista plats av drygt hundratalet volontärer och de fick lyssna till Toralf Nilsson (ordförande i organisationskommittén), Fredrik Severin och Clara Luthman (Stadionklubbarna) samt Anders Tallgren (Stadionklubbarna och Stockholm Marathon).
     Dessa presenterade arrangemanget ur olika aspekter och de volontärsbehov det innebär. Ty organisationskommitténs mål är att genomföra ett Lag-EM som kommer att få betyget "bästa någonsin".
     Den stora betydelsen av volontärerna för att lyckas nå det målet betonades. Det finns en betydelsefull uppgift för alla intresserade oavsett tidigare funktionärserfarenhet, friidrottsvana, ålder eller kön!
     Den som vill vara delaktig i detta spännande projekt men som ännu inte anmält sitt intresse kan göra det genom att gå in på
lag-EM:s hemsida www.stockholm2011.org (rubriken "Funktionärer")!







Detta kan man just nu läsa om på www.friidrott.se 
Som ni ser så finns jag med på bilden typ i mitten. Ser ut som att jag sover. Men det gjorde jag verkligen inte. De var riktigt kul att få vara med på det mötet. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback