Outlet



Dagens outfit .. Jeansshorts - H&M, T-shirt - Ginatricot, Kavaj - Mammas gamla, Skor - converse

Kast med två olika skor.

Idag på träningen så kastade jag slägga och de gick riktigt bra. Fast jag bara hade en sko. glömde ena kast skon så jag fick ha en kastsko och en vanlig träningssko. men lite seg var de men som tur va de högerfoten som fattades. Men som sakt bra gick de. Har nog inte kastat så bra i år. Några långa kast vart de.


Söndag 30 Maj

Efter tävlingen igår så åkte vi först till stadium outlet som ligger i nyköping. Där fanns en massa fina tränings kläder till bra pris. Men jag hittade ett par converse i min storlek som jag då fick av pappa. Riktigt snällt. 
Riktigt billiga var de med. 300kr för ett par converse de är inte pjokit.

Sen efter shoppingen så vart de att vi åkte till Sköldinge och kollade på mosters betong konstutställning och sen åkte och fixade hos morfar. Sen vart de en vända till sjukhuset och hälsade på mormor. Sen vart de hem snabbt efter de och sen duscha och sen åkte till heron city och kollade på sex and the city 2 som jag tyckte var bra. Men inte bättre en 1:an.  


lite grädd vita gula.
















I skolan

Sitter i bibloteket i skolan och ska snart palla mig ner och värma min mat. Är hungrig men ville vänta lite. Så jag satte mig snabbt här vid datan och ska kolla upp några saker snabbt innan de blir lunch. I kväll så kommer jag ladda upp kasten från tävligen igår som gick dålig. Mer om tävlingen kommer plus lite senare kommer vad jag gjorde efter tävlingen och mitt bio besök i går kväll.. Så vi hörs senare.


SATC 2

Hejsan hemma från tävlingen berättar mer om dagen när jag kommer hem. Ska till   heron med pappa och kolla på sex and the city 2.. FAN SÅ KUL DE SKA BLI!

Stan idag

Idag var mamma och jag nere på stan och fixade student present till brorsan så nu är de fixat.
Sen mamma shoppade mamma kläder och jag följde med snällt och sa vad jag tycker. Så jag satt på en pall utanför provrumet och åt jordgubbar som vi hade köpt på torget. Så jag överlevde. 



detta var mitt överlevadet haha..  Nja då. 



men kom hem med en massa saker till läpparna. 
ett till läppglans från h&m sen ett lypsyl med solskyddsfaktor i och sen även läppglans med solskydsfakor och den är från hawaiian tropic och dom två ska få följa med till turkiet. sen vart de även ett grå/silvrigt nagellack 


Mina favoriter i kväll i finalen

Snart börjar eurovisen och dessa är mina favoriter.



Juliana Pasha - It's All About You (Albania)
































SunStroke Project & Olia Tira - Run Away (Moldova)

 

Safura - Drip drop (Azerbaijan)

Drar nu

Nu ska jag gå ner mot stan för att ta bussen till älskling.  Hörs nog kanske senare. Ha de så bra så länge.

Puss

Godmorgon

Vaknade typ precis. riktgit skönt att få sova tills man vaknar. men är trött fortfarande lite. Men jag tänkte gå upp nu och äta god frukost och sen ta de lugnt en liten stund sen blir de att städa mitt rum som gäller.

Outfit på vip-kvällen



Maxiklänning - H&M
Skärp - VILA
Örhängen - H&M
Halsband - Present av en vän för många år sen.
Ringar  - H&M, Glitter & KapphAl
Armband - KapphAl


VIP-KVÄLL PÅ VILA



var och kollade på modevisning idag på vila. Riktigt fina kläder var de. Men jag kom hem med ett linne och massa kakor och choklad. Fick med de i bägen. Gillade färgen på linnet. litre gameldags rosa. fint nog till mina ljusa slitna kortbyxor.

Scaniamilen

Scaniamilen gick bra. var inte så trött när jag kom i mål. sprang 5 km men typ första km fick man gå. men tiden slutade runt 31.30 för mig. slog pappa iaf


tävlingsoutfiten. Mamma tog bild när jag kom hem. 



t-shirten som man fick och medaljen

 


Bästa reskompis!

Nu har jag byttom och är typ som klar för att gå bort till gröndal för att springa scania milen. Ska bli kul faktiskt. De är 5 km som gäller för mig. Så ska gå bort så jag är där till 17 så ska jagf hämta ut min nummer lapp då. Sen efter direkt när jag kommit i mål så är de att åka hem och duscha på några min och sätta på mig klänning och åka ner till stan och vila och vara med på deras VIP kväll och de firar releasen av Sex and the city 2. Så det blir modevisning och rolighetere. Så de är full ös på mig idag. Gäller att springa fort.

Idag fick jag då tidigare från skolan bara för att hinna. Så åkte från skolan klockan 1. De var en riktigt rolig färd idag. Tar ju 1 timme 45 min ungefär att åka från skolan och hem. Men idag kändes de som att de gick fort hade en bra reskamrat med mig. Haha min slägga. Hade den i skolan i mitt skåp nu under inomhus träningen så nu var det dags att ta hem den för att kunna träna med min favorit slägga. Tycker inte om den andra så mycke. Så de var roligt att kånka runt på den. Eller lite jobbigt men blev ju lite tungt plus att folk kollade konstigt på mig typ. Men vém bryr sig. HAR ALDRIG NÅGON SÄTT NÅGON ÅKA KOMMENALT MED EN SLÄGGA ELLER?? haha nää jag tror de var första gången för alla. haha


100526

Nu sitter jag här vid datan är riktigt trött kom hem för ca en timme från träningen. Idag så var de först kusen backe terrängen som jag fixade och sen vart de slägga hela passet. Sen vart de buss hem och därför jag kom hem sent.

Har i alla fall ätit precis. Var riktigt hungrig så de vart mat precis när jag kom hem typ så nu ska jag in i duschen sen blir det sängen.




nytt



läppgland. H&M.s egna med cool förpackning. passade bra med färgerna tillsammans. och priset var riktigt bra. 9.50
och sen örhängerna är också från h&M och kosdade 29.50 riktigt coola tycker jag.

Gårdagens outfit



Jacka - MQ
Klänning - ny från H&M
Solglasögon - H&M
Ring - Ny från H&M
Halsband - H&M

Hemma sent idag

hejsan. Nu sitter jag i sängen och har precis kollat på Eurovison och mina tre favoriter jag hade gick visare så de tyckte jag var bra.

Kom hem idag precis innan de böjdade. idag slutade jag sen så jag kom till södertälje vid halv 6 så då hann jag inte hem imellan innan styrelsemötet. Så då gick jag på stan och kollade lite innan jag gick vidare. Så då fick de följa med mig ett par örhängen och läppglans. Bild kommer. Sen kom hem då vid 9 var ett llångt möte idag men de kändes ändå inte så långt fast jag var ändå väldigt trött så jag är de nu med. Så nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för natten och sen lägga mig i sängen. Men först tänkte jag att ni skulle få se gårdagens outfit som jag lovade plus bild på de jag köpte. Släggvideon som jag skullle visa kommer imorgon. Brorsan måste hjälpa mig att hitta den och han sover redan så de får bli imorgon.



i skolan

Sitter i skolan och väntar på att engelska ska börja som är ett tag till. Är riktigt trött idag. Vaknade sent och ville verkligen inte gå upp. Eftersom man hörde regnet bara ösa ner. Men som vanligt fick jag fram motivationen till att gå upp och åka till skolan.


Hörs imorgon

Har gjort släggvideo från resultat tävlingen igår. Men har den på brorsans datan så hann inte ladda upp den idag. Men den kommer förhoppningsvis imorgon då jag kan låna hans dator. Plus att jag inte har tillgång till att ladda upp bild nu eller så kommer ingen bild på dagens outfit dom jag tog kort på. men den kommer också  imorgon så ni får se.


Men nu är de godnatt. Hörs imorgon. Puss

Träningen idag

Om träningen idag.

Mycke löpning fick de bli idag. Kändes riktigt bra i foten.

Morgon passet

  • uppvärmning 1 km
  • Lite situps och lite styrka för ryggen.. lite sånt jag kör varje dag.
  • Löpning 1 km
  • 2 varv - jogga kurva springa rakan. Intervall typ.
  • löpning 1 km
  • 1 varv - jogga kurva springa rakan.
  • gick hlva varvet Sen sprang max fart 100m x 2
  • ner jogg i 15 min

Kvälls passet.

  • Löpning, Ett varv i kusen. 1.2 km 7min
  • Spjutkasning.
  • kullerbyttor
  • 3 varv jogga rakan sprinta  kurvan.
  • ner jogg

Så mycke löpning idag alltså. Men riktigt skönt var de eftersom jag inte kunnat träna så bra. eftersom jag har haft ont i foten men nu är de nästan över och klarar springa på den.

Massa satc idag

hejsan. sorry att de blev så sent innan jag blogga idag. Men idag har de varit skolan och sen kom hem käkade lite och sen åkte på träning och kom hem rätt sent och käka middag och sen kollat på norska hollywood fruar tyckde  de svenska var mycke bättre dom här var bara konstiga. Sen vart de sex and the city 2 inför program med intervjuver och så och nu ligger jag i sängen oxh ska kolla på sex and the city del 1 av säsong 1 som  visas nu på 3. fast jag har sett de här så många gånger så måste man se och fast man har alla på dvd.

skor



Vilken av dessa är din favorit ??


Bilder på sötnosarna

Här kommer bilder som jag tog hos älskling när jag har varit där nu i helgen. Så nu ska ni få se hur söta de små hunvalparna ser ut.





och en söt bild på Jesper. Love you!

Tävling på Södertälje IP

hejsan. Idag har jag tävlat i duskus och slägga och de gick inte bra. Är riktigt besviken. Dåligt väder, kallt och riktigt dåligt resultat. Kan verkligen inte säga att jag är nöjd men har inte tränat slägga på 2 veckor eftersom min stukade fot. Men den foten kändes bra idag. Tejpade den i alla fall. 

Reultatet i släggan vart runt 36 tror jag. mamma trodde de sa de men jag hörde 33 men jag kanske hörde fel. Men riktigt dåligt den längsta kastet vart inte godkänt hade ingen ballans och fick inget bra grep eftersom de var så blött och tappade också ut de flesta. Handsken var så himla blöt. 

Men nya tag om en vecka i nyköping. Film på kasten kommer senare.  

Hos älskling

Ligger hemma hos Jesper i deras soffa och kollar på fotboll. Åkte hit igår kväll då jesper hämtade mig efter att han hade dömt fotbolls match. Idag så följde med och kollade på när jesper hade innebandy match. Tycker att han gjorde många fina och bra räddningar med de förlorade tyvärr med ett mål. Men de var en rätt spännade match.

Juste har fått sett och klappat och pussat på de små hundvalparna. De är så små och söta. Tog bild på dem så den kan jag ladda in senare. Imorgon troligtvis.


Bilder



fick fina blommor idag nbär vi var och handlade som jag delade upp i två små vaser.



vill bara visa min fina orkide som jag fick av Mormor & Morfar när jag fyllde år den hade små knoppar som har slagit ut nu så nu är det massa fina blommor på.

klänning och ring för 39





ny klänning och ny ring från H&M Klänning 69,50 och ring 19,50 kr
Fick för några dagar en 50kr check av h&m så jag behövde bara betala 39 kr för detta. Riktigt nice nu när man måste verkligen spara de sista örena till fickpengarna till tukiet.

LÄNGTAT.. INTE MÅNGA DAGAR KVAR TILL JAG OCH ÄLSKLING ÅKER TILL TURKIET...

outfit



T-shirt - H&M
Shorts - H&M
Skor - Skorett
Solglassögon - Ginatricot
Väska - Kapphal
Armband - Lindex, kapphal, tidnings gåva egen gjort.

Hemma

Är hemma nu från stan. Var ner och fixade lunch till jesper och sen efter gick jag runt i värmen och sen shoppade en klänning och en ring på hm. Kommer bild snart och även på dagen outfit.


PIP-Larssons

Hejsan. Vaknade för en halv timme sen. Riktigt skönt att få sova tills man vaknar. Så nu sitter jag här vid datan och dricker citron vatten och lyssnar på musik. Ska om en lite stund kolla på några avsnitt av pip-larssons hittade serien på youtube så jag började kolla lite igår så nu måste jag fortsätta lite. Tyckte den serien var riktigt bra när den gick på tv så nu måste man se om de. ;)


Nytt armband.



Halva priset på smycken på kappahl och även på rea varor så på detta armband som jag köpte idag så var de halva priset på halva priset. Så detta armband vart mitt för ynka 15 kr.

Dagens bilder.



vägen från bosön



plockade små blommor på väg till bussen



Köpte häftiga tomater idag när vi var och handlade. snygga färger och former.

Dagens outfit



Dålig bild men här kommer iaf en liten syn på vad jag hade för outfit idag.
Första gången med barbent också.

Randig tröja - Ginatricot
Jeans shorts - H&M
Klocka - Jetset Ur & Penn
Ring - H&M
Skor - Skopunkten

Träning igår och idag

Träningen igår vart inte så lång eftersom jag var med och fixade kusens backe terrängen. Fixade med banan och anmälen. Sen efter så vart de att jag gick ner till ip och joggade 2 varv (800m) och testade min fot och de funkade bra så då testade jag att jogga barfota på gräset och de funkade med riktigt bra.

Träningen imorse - Var teori först om kost och de var intressant fast man har hört om kost så många gånger men idag var de lite mer som man lärde sig.
Sen efter vart de ett kort tränings pass. Cyklade 20 min sen körde lite mage och sen joggade bara lite lätt inte många meter. Idag tränade jag helt utan lindad fot och de kändes bra men lite läskigt. Men de känns forfarande i foten men de blir bättre och bättre.

IT

Sitter och har it och jobbar med ett arbete som jag ska redan varit klar men men har inte fattat så bra så idag fick jag förklarat så nu små fixar jag bara lite på de sen ska jag bara skriva ut de och lämna in så de är skönt att jag blir av med detta arbete. Fast ska inte klaga vi har inte så myck arbeten som ska vara inne så nu när det väl kommer ett så blir jag inte klar i tid. Men nu är de fixat och jag var inte ensam om att inte bli klar i tid.

Bilder med min satio

Tog precis lite bilder från vardagsrums fönstret. Har två körsbärs träd precis utanför fönstret som blommar just nu. Är riktigt fint. Man ser en massa vita blommor när man kollar ut.










lite bilder på blommor också.

Dagens outfit



Jacka - gammal men från MQ
Linne - H&M
Shorts - H&M
Halsband - H&M

Kort dag

Kom hem från skolan för en stund sen. Riktigt skönt att sluta tidigt en onsdag. Så vara hemma redan strax innan halv 2 är ju inte fel. Idag hade vi då bara PP och vi gick igenom lite hur vårat arbete vi ska göra. Vi får välja mellan prov eller arbete. Så jag har valt att göra arbetet då jag ska skriva ett års mentalt träningsprogram för mig. Så de ska bli lite intressant att skriva.

Cykeltur

Hejsan. Var trött när jag kom hem från skolan idag så jag la mig på soffan och kollade på en wallander film och sen log jag där tills de var dags att gå och handla med pappa och sen lagade mat efter de. Sen vart de en lite stund i soffan till sen stack jag ut och cyklade en runda på 30 min så de var riktigt härligt. Så de känns lite i låren nu. Man har ju inte cytklat på riktigt på riktigt länge. Men härligt. sen nu när jag kom hem så har jag kollat lite på tv men tänkte gå och lägga mig tidigt och läsa lite i min engelska bok som jag ska vara klar med till nästa vecka.

Foten

foten känns bara bättre och bättre nu. och de är ju hur skönt som helst. Idag klarade jag jogga 400m på rundbanan inne på bosön. Så de går bara bättre och bättre. Igår morse sprang jag fram och till baka ca 200m på de raska banorna och sen på kvällen när jag var ute sprang jag 200 m i kurvan och nu klarade jag dubbelt så mycket utan att känna något.

Är erbjuden att tävla på Söndag så vi får se hur foten känns nu. Annars blir det slägga nästa helg och nästa torsdag så är det långloppet för mig. då är det scania milen som jag ska springa fast det blir 5 km så jag hoppas att jag kan ställa upp på dessa tävlingar. Men som de känns nu så kommer jag nog klara de.

Bosön Intervju

Hej sitter i skolan och luffar. Nä då men sitter och väntar bara. Idag är brorsan här på 

Intervju och han sa att de gick bra. Man började tänka efter idag hur det var för mig förra året. Man var jättenervös innan men sen efter så var de bra. Bästa var ju också att man kom in. Så de var härligt. Ångrar verkligen inte att jag tog chansen att söka hit.


Sommarvärme på träningen





SÅ härligt att man kan träna nu uten stora tjocka kläder. Var så härligt idag så de vart korta löparvyxor och t.shirt och solglassögon. Riktigt nice. Och nya handduken fick följe med eftersom jag körde en massa övningar som jag skulle ligga ner på så då låg jag på den och de var mysigt så den får följe med nu varje träning.

Bättre och bättre



idag var det dags igen för träning och de bästa var att jag testade att lätt jogga lite och de gick bra. fick inte ont eller så. Men foten var lindad med bandet och de funkade. Så det var skönt att träna igen. Men har ont forfarnde när man trycker där jag stukade den och så men inte när jag går eller joggar.


Soligt idag .



Idag har de varit så himla härligt väder. Så i skolan på lunchen så satt jag ute och de var riktigt nice. Så de brände skönt i huden. Men de var bara 45 min men de var nog lagom. Men härligt var de. Men de var inte bara att de var lagon utan hade engelska så då var man tvyngen att gå in och sätta sig inne i lektionsalen som kanske inte är lika roligt och härligt..

Valparna har kommit



Kolla in vilka söta hundvalpar som jesper har hemma nu. Längtar tills jag får se de i verkligenheten. Så himla söta.

En månad kvar


Nu kommer först inlägget om min och älsklings resa. Vi åker om exakt en månad till Turkiet rättare sakt till Alanya. och jag är så taggad just nu. Ska bli så härligt att få åka iväg och att få åka själv med älskling så de kommer bli underbart. Så 16 Juni åker vi och är borta en vecka. Bilderna är från hotellet så den till vänster är hotellet och den till höger är ena poolen. Men de är ett hotell med lägnheter så de ska bli kul att laga mat och så.

Här kommer lite sommar collage på mig och Jesper


Foten

Tänkte berätta att min fot känns något bättre. Har idag kunnat gått utan något fördand. Men har haft ont i mellan åt. Gör ont när jag trycker ner hälen för hårt men kan små jogga men väldigt försiktigt. Men imorgon är det träning både på morgonen och på eftermiddagen så de blir att ta de lungt och tajpa foten eller ha förbandet på när jag tränar.


riktigt trött

Sitter i soffan och kollar ut på den blå himelen. Så har datan i knät och kollar runt lite. Är riktigt trött och har ont i huvudet. Har inte varit den piggaste idag. har blött näsblod två gånger idag plus varit i väg och sen hjälpt pappa att flytta soffa och hyllor och kartonger och så. Så de är bara skönt att ligga och ta de lugnt nu. Ska ta en frukt nu och sen blir de tv snart som gäller.

Torekällberget .

Hejsan det har hänt en massa på morgonen idag. Vaknade av att jesper sms mig och sa att de hade fått 5 hundvalpar. Då vart jag så glad så jag hoppade upp ur sängen och rusade ut till mamma i köket och när jag väl stod där och berätta så började forsa näsblod. var nog lite för snabb ur sängen. Sen gick jag och la mig på sängen igen tills de hade slutat att blöda. Då gick jag upp och klädde på mig och följde med mamma till Torekällberget för att kolla på blommar och gå runt och titta där. Så de var rätt mysigt att vara där uppe. Var alltid där som liten så man känner igen sig när man kom in i husen och gick om kring där. Sen gick vi hem och nu om en liten stund så ska vi åka och handla lite.



Så fint när träden börjar att blomma.






Skohylla

Så där nu är plankan fixad. Så här blev de.





sågade till så de vart rätt långd och sen borrade så ställningen så den fick plats.
RIKTIGT nöjd vart jag. så nu kan man ha lite skor under sina kläder..

ikea

Hejsan nu är man hemma och har fixat litre här nu innan jag satte mig här vid datan. Är riktigt trött en dag på ikea är kul men inte idag. Fick ont i foten efter flera timmar vandring men då körde mamma mig på vagnen så de var kul. Men vi var upp till ikea för att köpa sängar och massa saker till de till mamma och pappa men jag kom hem med en massa till mig med som jag fick. Men de var lungt på ikea idag eftersom de var så himla fint väder idag. så de var skönt att de var de för när vi kom till kassan så var de bara en före och de händer ju typ aldrig när man är på ikea. Så de var skönt. Sen gick vi även in på city gross och handlade ben & jerry's glass som de säljer billigt och sen köpte två glasburkar till mig. Sen när vi kom hem så vart de fika ute på gården i värmen så de var riktigt nice. 25 grader visade de i bilen att de var ute när vi åkte hem från ikea så de var riktigt varmt. 
 
kea Mamma körde mig och jag fick ta madrasserna i knät.



lunchen och efterrätt på ikea



trä skiva som jag ska ha som skoställ på min klädställning. Visar när jag fixat svårt att förklara nu. Så bilder på de kommer.

och massa galgar



badlackan med kronor på och sen i samma serie våtserveter.



jättefint inslagningspapper. med blomblad i. riktigt fint så de får bara vara på fina packet.



doftljus och burkarna från city gross. köpte sån för några veckor sen vart en storlek större än dessa.

mot ikea

NU SKQA JAG ÅKA TILL IKEA! HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM!

Friidrottscollage



satte ihop ett friidrotts collage med bilder på mig. Är riktigt sugen på att träna. Har ju inte blivit någon slägga på över en vecka nu så det känns inte så himla kul plus detta med foten. Men snart är jag på banan igen och första främst i släggringen.

Foten



Idag börjar de kännas bättre i foten. Har knappt haft något ont. Bara lite men inte som igår. Men idag har jag kunnat gå bättre på foten plus att jag har kunnat gå upp på tårna på den onda foten så det känns verkligen som på bättrings vägen. Så imorgon hoppas jag att detta band är borta.


Städat mitt skoskåpet

Idag har jag ägnat all tid till städning fast på utrumen som inte märks så himla mycket. Städade och hängde in kläder i garderoben och i skoskåpet och även fixade med kläderna på klädställningen. In med alla vinterkläder och jackorna i garderoben och ut med vår/sommarkläderna. Samma sak i skoskåpet. in med viterskorna längst in och sommarskorna längst ut. Några hamnade även i soperna. rättar sak 5 par. så nu har jag BARA 35 par kvar i skåpet. Så de kanske inte gör så mycket. men är säker att de kommer komma in flera par snart. :)

här kommer bilder på skoskåpet.
Före


Efter


så fint vart de efter. Slängde 5 par och det värt mycke bätte ordning nu. Så jag får ju lätt in flera par till


Friidrott och pizza

Hejsan på er alla glad och goa. Själv är jag lite små glad just nu. Har precis ätit upp en riktigt god pizza som jag testade för första gången och den var den goaste jag har ätit. De var med becon, skinka och rosbiff. Mums och sen en vitamin well till. Men de var en anna sak som också gjorde mig glad. och de är att de är friidrott på tv. äntligen drar de igång på riktigt. :) Så det kändes riktigt skönt att äta gott och kolla på friidrott. Bästa är ju också att höra Anders Gärderuds röst också.




Natti Natti

Nu är det tack och godnatt. Vart längre kvar vid datan än vad jag hade tänkt. Men gjorde inte den som jag skulle ha gjort. Skulle göra lite collage med bilder men så vart de inte. Men de kommer nog i morgon lovar jag. Men så länge så får denna bild vara här istället.



Längtar till värme.
och snart är jag och älskling i värmen.
ÄLSKAR DIG MEST ÄLSKLING!


Så den bilden får sätta punkt. GODNATT ALLA!


Rör på sig lite måste man

Idag har jag ägnat mycke tid på soffan och kollat på film som har gått på tv. Men har även varit med och handlat så har varit ute lite idag och rört på mig. Just nu känns det rätt bra i foten. Den är lindad och de gör lite ont men de känns rätt bra att gå på den nu. Behöver inte hoppa runt på en fot kan trampa ner med hela foten men kan inte vrida på fotleden så de är bara att gå rakt med foten om ni förstår vad jag menar.
Men när vi var på affäran och handlade så kom vi hem med lite medicin som gjorde mig lite gladare. Ben & Jerry's Glass, ugns bakade chips och vindruvor. riktigt gott.



Säger bara MUMS SÅ GOTT!


ont i foten

Hallå på er. Hoppas ni alla mår bra för de gör inte jag. Eller har ont i min fot som jag stukade ordentligt igår på träningen. De var på sista saken jag skulle göra på träningen. Skulle göra knäböj med upphopp. men i andra hoppet så landade jag snett på foten och de bara knackade till i hela foten som alla runt om kring hörde. AJ så ont de gjorde så det vart ispåse på och högläge och lindad fot sen fick både mamma och pappa hjälpa mig till bilen och åka hem.  väl hemma så låg jag på soffan resten av kvällen med foten högt och helt plötsligt fick jag kramp i hela foten och de var inte de skönaste när man redan hade ont. Sen hade jag lite svårt att  somna eftersom jag inte viste riktigt hur jag skulle ligga för att få så lite ont som möjligt plus att jag inte kunde ha täcke på foten eftersom de vart för tugnt.

Idag kännde de lite värre i foten. gör ont när jag går på foten och rör på den. Så just nu ligger jag i soffan med min dator och kollar på barnen i bullerbyn som går på tv4. finns inte så myckt annat att kolla på..
Så de här kommer nog bli en tråkdag de här.

aj min fot.

SÅ HÄR SER MIN FOT UT JUST NU! STUKADE FOTEN IDAG PÅ SISTA ÖVNINGEN PÅ TRÄNINGS PASSET SÅ DE VAR FAN OM MAN FÅR SÄGA CH DE FÅR MAN IDAG! MER OM DETTA IMORGON! ORKAR INTE SKRIVA MER EFTERSOM JAG BLOGGAR MED MOBILEN! SÅ HÖRS IMORGON!  PUSS OCH GODNATT! 

En månad kvar

Kom på att de bara är en månad kvar nu i skolan tills sommarlov. Va tiden har gått fort på Bosön. Men tur va är de ju ett år kvar efter de.. :)

Sitter och har riktigt tråkigt och funderar på att torsta tänderna och bara gå och lägga mig. Känns inte helt fel eftersom jag har huvudvärk nu IGEN! Ååå, inte kul


Hemma

Nu har jag varit hemma en lite stund var ju och fixa lite på stan innan jag åkte hem. Men de tog lite längre tid ändå att komma till södertälje bara för att de var förseningar och tåget inte gick ända till södertälje. Men de roligaste var väl att de var premiär att åka över nya bron så den höll som tur va. Hahah :) Nu ska jag kolla på tv.

Hörs sen


Snart dags nu då

Tiden går rätt fort när man har de roligt. Är snart dags för engelska slutar sen vid 15.50 sen är de färd hem till södertälje för att kika lite saker på stan snabbt.

Så kommer hem väldigt sent idag men de gör inget eftersom jag inte har någon träning eller så.


Röd i ansiktet

Träningen imorse vart ett lugnt pass. Hade först praktiskt i balans. och vi hade en massa övningar som var riktigt bra som jag verkligen ska köra igen. Sen hjälpt jag en tjej att stöta lite kula så då stöte jag några stötar jag med. Sen körde jag två 1000ms lopp med 2 mins vila mellan. Sprang båda 1000 på 5 min. Sen cyklade jag ner istället för att jogga för de hade blivit några varv så då blir det inte så kul. Men när jag kom till omklädnings rummet och skulle duscha så var jag helt röd i andsiktet med vita sträck som jag får på kinderna när jag blir röd.



mitt röda ansikte med mina vita sträck.

Håltimme

Sitter i skolan och har nu håltimme tills 14.20 som vanligt som jag alltid har på tisdagarna. Men då som vanligt och även den här gången så sitter jag här i datasalen och ska fördriva tiden. Så läsa bloggar kolla kläder och outfits. De roligaste man kan kolla på alltså. :)

Shopping



Tyg skor - H&M 99kr

Ringar - H&M Vänstra - 19,50kr Högra - 29,50kr



Halsband - H&M halva priset var de så fick betala 40 kr för de.

Riktigt snyggt på var de. Kommer nog åka på vilken dag som helst.

Som ni ser så kom jag hem med ännu mer ringar. Det har blivit min favorit smycke. De är så lätt att piffa upp en outfit min en färgglad eller en snygg ring. så är de bara.


Medicinen



medicinen mot min huvudvärk. Te och fruktcocktail och lite dricka,.

10 Maj, 2010

Hejsan! Vart hemma från träningen idag har haft ont i huvudet hela dagen så det vart inte så mycke träning i morse heller. Sen hade jag bara engelska som inte var så kul att jobba med när man har ett huvud som bara bultade. Men jag överlevde som tur va. Men efter skolan så tog jag en snabb sväng till H&M för att handla skor men de fick självklart följa med lite annat. Bilder på de kommer senare!


Bilder

Tog en promenad med pappa och Björn-Erik efter gästerna hade gått så då togs de rätt många bilder.










tre små kaniner



två små igelkottar

Inköpen igår.



Transparant skjorta från vila som jag fick av mamma igår. Var en riktigt bra rea. Min syrra hittade två plagg hon ville ha och då fick jag denna skjorta för 0kr. Var 99 kr för ett plagg och 3 för 199 så de var en riktigt bra kap. och denna skjorta kollade jag senast på i fredags och ville ha den men då kostade den 300kr så tur att man väntade.



solglasögon 49,50 från hm killavdelningen. Var mörkare glas än de jag hade.



två par örhängen som är som små rosetter vita och svarta och en ring med svarta stenar och små stenar. Var halva priset på alla smycken på kappahl så det vart 20 kr för örhängerna och 25 kr för ringen.

Dagens outfit.



Ny skjorta (kommer bild snart) - VILA
Linne - H&M
Shorts - H&M
Strumpbyxor - Bikbok

Björn-Erik 19 år










Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag? Är de en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Björn-Eriks födelsedag HURRA HURRA HURRA!




Har nu städat här hemma och mitt rum. Ska snart hjälpa mamma och duka men tänkte vila lite sen blir det duschen som gäller.

 


Dagen

Sitter hemma hos Jesper och kollar på tv just nu. Har varit ett litet kalas för hans bror så jesper kom och hämtade mig hemma vid 4.

Men idag så var jag nere på stan med mamma och syrran och köpte födelsedagspresenter till brorsan som fyller år i morgon. Sen kom jag även hem med en skjorta, örhängen, ring och solglasögon. Kommer bild imorgon.
sen kom jag hem vid 3 och fixade till mig och sen blev hämtade vid 4 så jag har knappt varit hemma idag. 
 
Men vi hörs imorgon!

8 Maj, 2010

Godmorgon. Vaknade för någon timme sen och nu ska jag klä på mig för jag ska dra ner till stan med mamma och Anna för att köpa presenter till min bror som fyller år imorgon. Så det ska fixas och sen är det hem och fixa lite efter.

Och idag fyller Jesper bror 18 Så grattis Marcus!!!

Dagens inköp



rätt dålig bild på ringen jag köpte idag i skärholmen på Bikbok. Har kollat på den förut och är en stor plast rink med fyra nitar. Men nu reade de ut den för halva priset. så ynka 19.50 fick jag betala. och detta var de ända som jag fick hem men de gör inget. Det gäller att spara och vet ni inte vad jag sparar till så kolla till kolumen där det tickar ner till ett datum. Har inte skrivit ett inlägg än om de men de kommer.

Hemma igen

Hejsan. Har varit hemma ett bra tag nu typ 2 timmar typ. Men har kollat på film och ätit popcorn och choklad och även läsa nya glamour tidningen som jag fick hem i brevlådan idag. 



favorit marabou just nu passion! 

Dagens outfit



Skjorta - H&M
Shorts - H&M
Prickig strumbyxor - Bikbok


Har varit på stan nu och fixat lite och snackat med Rebecka. Nu ska jag gå och hämta min lilla kompis från skolan sen ska vi dra till Skärholmen hon och jag.. Så de blir nog nice.

Uppe redan

Är redan uppe. Konstigt att man är riktigt pigg när man är ledig. Då man får sova så vaknar man tidigt och när man har skola så vill man inte gå upp för man är så trött. Riktigt konstigt de där.

Godnatt...

Nu är det dag för mig att sova. Vi hörs imorgon Puss....

lite onyttigt



Sitter i soffan med min dator och har varit i väg och köpt cola. nu jävlar. Drickar aldrig annars cola men nu är det lite speciellt ska nu jobba lite med datan mer än så berättar jag inte. Vill inte göra. Berättar mer om det vid ett annat tillfälle.

Men nu ska jag jobba på. Ha de så länge.


en paus i vårsolen

Skönt vi som hade redan löst datakunskap behövde inte göra budgeten. Så då fick jag fortsätta med arbetet va har i PP och IT. Riktigt skönt de och sen fick jag min efterlängtade paus och då vart de att jag satte mig i solen med glass och en flaska well MUMS.

Men nu har jag slutat så nu ska jag hem.


IT

Sitter nu och har IT och vi ska göra våran budget. Skit tråkigt men bra att lära mig fast jag har redan gort de förut men de är lite andra saker nu. Så de är tur de annars skulle de vara skit tråkigt.

Har riktigt ont i huvudet så jag kommer inte palla sitta framför datan så långe.. Så jag längtar till rasten nu redan.

Dagens Outfit



Jacka, tunika, leggings, örhängen H&M
Halsband ärft av mormor

träning och älg

Träningen idag gick bra. Började kasta slägga. Som gick bra fick på några bra och några lite sämre och tre i buren. Men helt okej och bra kast träning. Sen efter de vart de 60m x 2 100m x2 och 150m x2 sen körde jag bakåt kast med kula och sen testade jag lite och stötte kula. Sen efter de så sprang jag 2000m och sen joggade ett varv till. Så hann mycke idag på träningen så jag var rätt trött efter.

Efter träningen så åkte vi och handlade och när vi skulle åka hem så träffade vi på älgen som stod precis vi vägen och käkade gräs.



Stan

Hejsan nu ligger jag i min säng och har min lilla dator på magen. Tänkte berätta nu lite om vad som hände och gjordes på stan idag.

Var då på stan med min bror och vi kollade födelsdagsprisenter så nu ar man något hum om vad man kan köpa. Men vi kom hem med ett par shorts till brorsan som han köpte. riktgit snygga. Louise peka han testa jag sa nu går vi till kassan. Man måste göra så med killar har jag lärt mig.
Jag själv kom jag hem med två små saker som jag var behov av. Hårnålar och smink svampar.
Sen mötte vi upp mamma som kom ner en snabbis





ny header

Har gjort en ny header nu. Kändes att de behövde en ny. Vart en massa bilder som ni ser. Kunde inte bestämma riktigt så det vart många då.



gjorde en ny till rebecka för någon vecka sen som jag inte visade upp. Hon ville ha en enkel den här gången med..


Ledig idag

Hejsan alla.
Idag är jag ledig från skolan eftersom lärarna och planering idag igen. Så jag har tänkt att dra ner till stan med min bror om en stund och kolla lite födelsedagspresenter till honom eftersom han fyller år på Söndag och ingen har någon aning om va han önskar sig som vanligt. Så då går vi och kollar lite så ser man va han kollar på så kanske man smiter för bi stan igen senare i veckan.

Ska även försöka hinna att blocka lite med kläderna i garderoben. Det är bara som en hög i den nu så plocka bort och hänga längst bak alla vinterkläder och fram med allt vår i gareroben. känns verkligen som att de behövs.

Dagens accessoarer

Dagens smycken:

Ringar : Svart, - H&M Orm, - Secend hand mutter, - Glitter Guldig, - H&M Blomma, - Ur & Penn
Halsband: H&M
Klocka: Ur & Penn
Armband: Nitarmband, - Lindex

Nagellack: Belle's Choice- H&M


Igår och idag

Träningen igår :
Morgonen:
Värmde upp först men några varv och sen vart de lite stegringar och tenjning och så. Sen körde jag 3 st flygande 30. och jag persande igen.

1. 4.05 vart första och de var pers men i andra löpningen satte jag jag till ett riktigt bra lopp.
2. 3.99
3. 4.05 Så de var pers dag i löpningen dagen efter tävlingen.

Kvällen:
kastade jag först slägga och de gick ganska bra får jag säga. De var några kast som inte vart superbra men inte heller dåliga. Testade lite nytt som verkar fungera bra. I alla fall igår funkade de bra.
Men ett kast vart riktigt dåligt. Då hamnade jag på rumpan och de var inte skönt. Slog i ryggen i ringkanten och även foten. Men jag reste mig snabbt och borstade av mig smutsen jag fick på mig och sen hämdade släggan och sen efter någon min så stod jag i ringen igen och fick på ett riktigt bra kast.

Sen efter släggträningen var de dags att gå ner till banan där jag körde 60m , 80m, 60m, 80m men inte max. vill bara springa bort lite i fötterna sen vart de lite snabba fotter över små häckar och sen gick jag skotkärra. Sen var de ner jogg.

Idag:

Först så fick vi vara i labbet på bosön och kolla när en i elit gruppen gjorde ett syreupptagningstest. Var riktigt roligt att se hur de går till men ibland fattade jag inte så mycke om va han snackade om men de var kul i alla fall och kolla och få vara i labbet och se hur maskinerna och allt fungerar. Men syreupptagningstest för man när man springer på ett löpband.

Sen när vi hade varit där så var det dags för mitt test. och idag testade jag min max puls. Så vi fick en pulsklocka var och sen började man jogga och sen skulle man stegra fraten för varje varv tills man kom upp till sit max och när man gjorde de skulle man orka ett varv till med den farten. Vart riktigt många varv faktiskt tycker jag. Trodde inte de skulle bli så många. Men man kollade på pulsen precis när man slutade springa efter de sista varvet och jag kom upp till 204 i puls. Vet inte riktigt om de är super eftersom de är inte jätteintresant i min gren. Man tror de är helt okej. ELLER?
Men de var de jag han på träningen idag.


Dagens outfit

Jacka, - H&M
Klänning NY, - H&M
Leggings, - Lager 157
Halsband, H&M
Klocka, - Ur & Penn


inte de bästa resa hem

Ojoj, det här är nog det värsta jag varit med mig.
När jag satte mig på tåget på väg från T-Centralen så ropade de ut att polisen varnade alla som skulle åka till södertälje och bad om att alla som skulle till södertälje fick kliva av i sthlm södra för där klev ALLA Hammarbyare på som ska på fotbolls matchen i Södertälje. Fyfan va folk de var. Har nog aldrig sett så mycke folk plus att de var hur mycke poliser som helst. De hade två poliser i varje dörr sen under hela resan. Men där jag satt var de kanska lugnt. men längre bort så skreks de och hoppade så hela tåget gungade och i sen senare fick polisen slänga av folk. Men de värsta var att alla fick kliva av i östertälje bara för att bron var trasig sa de. Så alla fick då gå av så det var hur mycke folk som helst och hur mycke poliser som helst. Så direkt när alla klivit av så började de gapas och knuffas och allt. Men jag kom fram till slut mitt i allt. sen han jag precis med bussen som kunde ta mig till centrum. så jag kom hem mycke senare än vad jag hade räcknat med.


segt att vänta

Har suttit i en och halv timme nu vid datan och väntar på engelskan ska börja. Hatar att behöva vänta men man måste men de är ju inte så himla kul att alltid få vänta i 3 timmar typ.

Men ska gå och ta en fixa om en liten stund tror jag så jag piggnar till lite.


Gårdagens

 

Jacka - MQ
Jeans väst - MQ
T-Shirt - H&M
Jenas shorts - H&M

 

 


Sorry dåligt igår.

Hej, förlåt för de de dåliga skrivade igår. Men när jag kom hem från skolan så käkade jag mellanmål och bytte om sen drog jag på träning direkt. Sen när jag kom hem så vart de middag och sen somnade jag till svenska hollywood fruarna. Var riktigt trött. Därför de vart så dåligt. Men kommer lite om träningen igår och dag lite senare.

mums till tv programet.

JI LIGGER I SÄNGEN OCH KOLLAR PÅ SVENSKAM HOLLYWOODFRUAR OCH HAR LITE GÅTT TILL DE! PASSIONSFRUKT OCH BEN 8 9 O JERRYS MUMS!M

presenter från syrran

Nu är syrran hemm från Frankrike. Så hon kom hem med några små söta presenter till mig. Fick två nyckelringar och sen ett halsband som är en lite rosa fågel som munkarna har gjort. 


den långst fram är ljus rosa men ser vit ut tack vare blixten

 

Släggkasten från Hellaskastet


Shoppingen från Ikea och city gross

Var som sakt på city gross och ikea efter tävlingen. Då fick detta följa med hem



rosa pall från ikea 49kr



Glasburk från city gross 25kr - Har mina nagellack i glasburken



Sen vart de en massa ben & jerry's wich glassar. Kostade bara 5 kr istället för 26kr. Riktigt billigt.

Årets första släggtävling

Hejsan. Idag har de varit en solig och härlig dag. Men de var lite kallt när jag tävlade. De blåste en hel del. Tävlade 10 i morse och sen efter var vi och handlade på city gross och sen var på ikea en snabbis.
Men nu på om tävlingen först.

Vaknade i morse och hade riktigt ont i min arm och axel. Hade sovit konstigt på den så jag smörde en den och klädde på mig. Väl i sätra så började jag värma upp och jag hade fortfarande ont sen var de in kast och de 2 var riktigt dåliga. de hamnade utanför och de gjorde ont i armen. Sen när tävlningen så vart de två första x slängde de utanför sen 3 fick jag godkänd och den hamnade strax över 37m sen var de x igen och sen ett 37 kast till och sen sista vart 37.80 som var de långsta. Men två två sista kasten så kändes de inget i armen eller axen och de känns inget nu. Men är nöjd med resultatet kanska iallafall. Så långt kastade jag och var typ nöjd förra året. Så nu har jag något resultat att slå. :)

kommer senare video på ett kast.


packat och klar

MT NU ÄR ALLT PACKAT OCH KLART INFÖR TÄVLINGEN IMORGON! SÅ NU SKA JAG SOVA! GODNATT

film och gott.

L8  LIGGER I SÄNGEN NUM OCH KOLLAR PÅ FILM MED EN MASSA GOTT TILL! 

Dagens shopping

När jagf var på stan idag så vart de lite shopping. Så detta fick följa med mig hem idag.




Shorts - 199kr H&M

Långkläning - 99kr H&M

Strumpor - 2 st 5 pack vanliga strumpor halva prsent på de så 79,50 för två pack och korta stumpor 7 pack 99kr - H&M

Akvarellblock - Clas Ohlson 39kr

Film Fjorton suger - Clas Ohlson 59 kr


Dagens outfit



Byxor - VILA
Linne - Lager 157
Skinjacka - H&M
Diadem - H&M

Valborgs bilder.

Vart middag med familjen och jesper sen gick vi ner till maren och kollade på elden och fyverkerierna. vart en riktigt trevlig kväll.


maren och brasan








1 MAJ

Jaha då var det maj. Tänk så fort det går. Maj betyder att vi börjar närma oss sommaren och mycke händer i maj. imorgon är det årsdebut i slägga. Så det ska bli kul att tävla igen.
Sen fyller min bror år nästa söndag och nästa lördag fyller jespers brorsa 18. Sen är det självklar att en massa annat händer.

Idag så tog mamma och jag en promenad ner till stan och shoppade och käkade. Riktigt gott med skaldjurs pasta sallad från nancy's sen vart de en promenad hem. Min bror och pappa trog till heron och går på bio och ska käka där. Så det dotter och mors dag och son och far dag. haha.
handlade lite på stan. men bilder kommer om en liten stund. Laddar även in lite bilder från igår då med.

Höres lite senare.