Läppstifts penna & Skal

Har inte visat mina nya saker som trillade ner i brevlåda förra veckan.
Marc Jacobs läppstifts penna och LV mobilskal
Sen är då också min marc jacobs spegel men den köpte jag i deras butik för en vecka sen typ.

GBG SHOPPING

Dessa stövlar köpte jag på skopunkten nere i Göteborg. Riktigt sköna och sitter riktigt bra. 399 kr kosta de.
Köpte även denna till skorna för att få glans och skydda dem i vinter plus att använda dessa så man inte får fula märken när det kommer smutts och dessa hatade vita ränderna på vintern. 10 kr på skopunkten
Köpte en stickad väst med lite detaljer på HM. Riktigt skön sak detta. 249kr
Dessa saker köpte jag nere i göteborg. Kommer komma fler saker men då under skönhet men det kommer nog imorgon.

seg, snart work.

En trött Louise ligger i sängen. Har huvudvärk och är seg. Jesper kom hit efter skolan och var här i några timmar. Nu har han åkt på hockey.
Själv börjar jag jobba klockan 21 och slutar 02. Känns ju inte så himla toppen men får bara gilla läget. Är ledig imorgon så det är bra är ledig på onsdag med men då blir det nog jobb på dagis. JAAA jag gillar att jobba. Gör det hela tiden. Men det ger bra i fickan då och vem gillar inte de?
ska nu gå och ta några foton och ladda upp. Var lite nytt nere i Göteborg som ni ska få se. :) Så det kommer snart.

Frukost på hotellet

Kolla in vad jag äter till frukost. Våffla och fruktsallad till frukost. GOTT


GBG

friidrotten hus i göteborg. Det är här jag befinner mig i helgen. Idag har det varit reahb / prehab , Coaching och gymnastik. Imorgon blir det biomekanik och styrketräning.

GBG

Nu befinner jag mig i Göteborg och sitter på hotell rummet. Är i Göteborg med junior tränar utbildning. Så idag så har jag haft diskus på schemat. Imorgon blir det en massa annat roligt nog. Vart lite shopping med mamma innan vi åkte ut till friidrottens hus. Sen fick vi även en overall jacka från kursen. Riktigt snygg. Tar bild på den så ni kan få se imorgon.. GODNATT!

Mot Göteborg

Nu börjar resan mot Göteborg. Så om 8 min så avgår tåget från Södertälje.


I min påse

Köpt en bok idag längtat efter denna bok. Elsas hemlighetet.


Work

work work. Hemma från jobben och har nu lagt mig i sängen och ska kolla på svt play. Imorgon är det work work på kvällen. jobbar stängning i morgon. sådär lagom kul eftersom jag åker till Göteborg tidigt på fredag. Men men så är det. Jag orkar de där. Haha :)
Godnatt på er

ONSDAG

Igår var det jobb jobb i dag är det jobb jobb. 8-16 på dagis 17-22 på max.
Så nu måste jag sätta fart. HÖRES

TISDAG

Igår jobbade jag 16-20 och innan jobbet låg jag bara och lata mig mådde inte så himla bra innan. hade huvudvärk och ingen ork alls. Idag gäller två jobb.
Har precis duschat så nu ska det bli kaffe och sen snabbt klä på mig och föna håret och sen sticka och jobba på dagis 11.30-15.00 sen blir det att cykla till jobbet och jobba 16-21 Så det blir några timmars jobb även idag.
Men nu måste jag skynda mig. Ha de bra

SÖNDAG

Ligger i sängen och är trött. Ska kolla lite på svensson svensson på youtube. :) Somnar till de haha.
Är väldigt trött efter jobbet. Var rätt mycket idag så det har inte varit någon ledig stund haha men så ska det vara ;)
Imorgon blir det jobb igen men då jobbar jag bara 16-20 så det blir inte många timmar men det är helt okej. Så imorgon ska fixa hemma.. Städa mitt rum och ordna. Sen får vi se vad som händer. Om de är okej väder kanske de blir promenad eller joggingtur innan jobbet med. Får se hur lång tid det tar att städa. Kan nog ta lite tid. Har väldigt stökigt.

Men nu ska jag kolla klart sen sova.


PS. Saknar dig Älskling ♥

JOBB HELG

Idag skulle jesper och hans polare åka till england och kolla på fotboll. Dom skulle mellan landa i paris men vart kvar där. Resan fortsätter imorgon så det vart en natt i Paris innan det blir england och fotboll som gäller. Jag hoppas dom kommer få de superbra och att resan går bra nu.
Idag har jag jobbat. 11-19.30 jobba jag och var jätteseg. Imorgon så blir det 13-20.  Nu blir det jobb alla dagar fram till Fredag då jag sticker till Göteborg och är borta hela helgen.
Måste ju också nämna att jag idag har haft min dator i 1 vecka nu. Älskar verkligen den.. MAC är grejen ju. ♥

Marc by Marc Jacobs

Skulle verkligen inte tacka nej till något av detta på bilderna. Vill så gärna ha datorfodral från marc by marc jacobs. Var i sthlm idag och kolla efter de men de var sluta men det skulle komma in snart sa dem. Vill så gärna ha de rosa till min älskade mac. ;) Sen ville jag ha en nyckelring med spelar ingen roll egentligen vilken färg men helst av allt självklart så vill jag ha det rosa

 


Sthlm

Lite nytt från Sthlm. var inne på Marc by Marc jacobs och läte en lite spegel skulle ha tag i en dator fodral men dom var slut :( sen vart de även en en lite beg till alla sladdar till min dator.


Sthlm

Sitter på tåget på väg till Sthlm. Ska upp och kolla efter lite saker. Är ju ledig idag så passa på att åka upp då.

Så jag sitter på tåget och löser sudoku i Metro. Det var verkligen länge sen jag gjorde det sist. ;)


NATTI

Då var man hemma från jobbet. Nu två dagar ledigt från Max. Så det ska bli skönt. Se bara vad som händer.  Nu ska jag kolla på svt play på bron som jag missade eftersom jag jobba. Sen är det godnatt.
SOV SÅ GOTT ALLA!

H&M

förra ve kan bestälde jag och mamma lite tillsammans från HM. Idag var jag och hämtade ut de på ica. i paket låg det 3 tröjor till mig och 4 st så tygkassar.
två tröjor va samma model på men en i beige och en svart och dom två var riktigt billiga 19.50 kr på rea. sen en polotröja som jag redan har i röd orange färg.
tröjorna för 19.50 kr st
polotröja 149 kr och sen fick jag 10 % på den
4 st små tyg kassar. två svarta och två vita. :)

GODMORGON

Godmorgon. Inte jättepigg just nu jobbade ju till 02.00 och kunde inte somna direkt när jag kom hem. Ikväll blir det jobb igen då. Först knatteskutt 17-19 och sen på Max 21.00 till 02.00
Men nu ska jag klä på mig och följa med pappa och handla lite saker.
HA DE BRA SÅ LÄNGE!

Dags fört duschen

Har precis installerat våran skrivare på datorn. Det går framåt. Har även laddat in lite cd skivor på datan. Väldigt smart grej de där. Spara musiken på cd skivor till datorn så man slipper leta fram cd skivor när man vill lyssna.
Har nu ätit lunch och ska nu hoppa snabbt in i duschen dags att snart cykla i väg och jobb. HÖRES

JA! JAG ÄR KÄR

Sitter i sängen med min nya älskling. ;) Haha gillar verkligen min nya MacBook Pro. Kommer nog säga det många gånger men är riktigt nöjd med mitt köp. hoppas bara att jag snart har ficat massa rolig program och sen fixat tillbehör till den som väskor och lite extra sladdar och så. Men det kommer nog snart. Hoppas också på att snart kunna fixa och kopla min ipod och min iphone till datan. Har ju använt annat dator så vill få över alla låtar och så till datan först så jag kan behålla alla låtar..
Nu blir det frukost och sen blir det att slappa lite och sen fixa lite hemma.
Idag är det jobb som gäller senare ikväll. 17-19 så är det knatteskutt sen är det max som gäller 21-02. Mitt första natt pass. Får se hur det går.

15 OKTOBER


Jacka - HM, Halsduk - HM, Tröja - Lager 157, Jeans - Ullared, Väska - Mammas, pälssvanns - HM, Silverskor - Nya CoopForum

Detta var gårdagens outfit

Igår

Igår så var ju jag upp till heron och köpte dator med mamma och pappa. Sen efter att jag hade köpt min macbook pro så åkte vi till city cross i kungens kurva och handlade. Sedan tog vi en sväng förbi till Jesper när han jobbade. Fixa nytt plast till mammas mobil och sen stannade jag kvar där när mamma och pappa åkte. Sen när Jesper slutade en liten stund senare så åkte vi till heron och käkade middag och sen efter så gick vi på bio. Vi såg svensson svensson och den var rätt bra. skrattade rätt mycket. Sen efter bion så åkte vi hem till Jesper och kollade på film på tv och sen installerade jag jag lite på datan så jag rörde inte mycket på datorn igår. Idag har det blivit betydligt mer haha, typ hela dagen haha.
Nu under kvällen blir det tv och en massa dator användning haha, Men går nog till affären och handlar cola innan tv kvällen startar.
Bio och tacos på Heron med Jesper igår

Macbook Pro


Här har ni min nya skönhet. Köpte den igår på media market. Är mycket nytt nu men det är bara att pilla lite så lär man sig nog snabbt.
Älskar verkligen den. Så nu blir det att söka efter lite program till den och sen lite tillbehör. Ska även hitta en dator väska till den. Det är ett måste verkligen.

MacBook Pro 13 tum 9990 kr

Macbook Pro

ÄNTLIGEN!!!!
Nu äger jag mig en Macbook Pro och jag är så himla glad. Nu blir det bara att sitta och pilla lite så jag lär mig hur den fungerar. Men jag ska nog komma på snart. Så himla fin.. Bild på den kommer komma. :)

Natti

Hej på er och godnatt. Är riktigt trött tjej ligger nu i sängen. Idag var det jobb 8-17. Var helt slut när jag kom hem så jag la mig i sängen och vila. Sen vart det god hemma gjord pizza och sen gick jag och köpte godis och kollade på idol. Så de var min fredagskväll. Sedan pratade jag med Jesper så han boka biljetter till bio imorgon. :) så vi ska se på bio och äta något på heron. Så det blir mys. Men dagen börjar imorgon med två pass med Knatteskutt. 11-13 jobbar jag. Sen blir det att åka till heron och kolla efter en dator och sen träffa Jesper när han slutat jobba. Så det blir nog en bra dag i morgon.

GODNATT :)


Jobb

På min lediga dag så vart de ju ändå jobb. Jobbade 8.30-14 på dagis sen vart mellan 18-19 på Knatteskutt.

Imorgon blir det jobb på Max igen. Men det har blivit ändrade planer nu. Hade arbetstid mellan 10-16 men fick frågan om jag kunde jobba 8-17 istället så det blir några timmar extra imorgon :)

Men nu är det god natt. Sov gott


Jobb på min lediga dag

Har duschat och precis ätit frukost. Ska nu klä på mig och dricka kaffe och leta reda på jacka och lite annat.

Idag är jag ju ledig från Max men det blir jobb ändå. Dom ringde från förskolan och fråga igår om jag kunde komma och vara vikarie. Och det ställer jag gärna upp och kommer upp och jobbar. Så det blir jobb 8.30-14.00 idag sen senare i kväll blir det ett pass med Knatteskutt.

Men nu måste jag skynda mig.
Ha en bra dag! :)


SILVER SKOR




Kolla in de häftiga skorna jag hittade idag.. bara älskar dom direkt. silvriga skor blir ju riktigt häftigt till en svart outfit.

Hitta de på lite uddare ställen än var jag brukar hitta skor. Hittade dom på Coop forum och var halva priset på de. så 124.50 fick jag ge för dom... Som hittat :)


ROSOR






Köpte fina rosor idag ju. här är några härliga bilder.

GULD LACK



Köte även detta guldiga lack från H&M när jag var i Göteborg. Älskar verkligen den guldiga färgen som inte innehåller så mycket glitter som mitt andra gulidiga lack har.

30 kr på H&M

inte visat



Köpte en ny tröja när jag var nere i Göteborg som jag inte visat. Men nu orka jga ta fram kameran och ta några bilder idag nu när jag var ledig

Polotröja - H&M 149kr

Fika

Har tagit mig en promenad till affären och köpte mig nya numret av styleby och även en sockerbulle och jätte fina rosor i en massa härliga färger. Så nu har jag gjort i ordning kaffe och sätter mig ner och tar mig en fika och läser tidningen. Härligt att vara ledig. :)


Ledig Ledig Ledig

Ledig idag. Så himla skönt. Sov ändå inte länge men nu så halv ligger jag i soffan och kollar på tv och dricker kaffe. Ska snart klä på mig och ta mig en promenad i härliga höst solen. är ingen värme ute så det blir att klä på sig så man inte fryser :)

vi hörs senare.

Jobb

Sitter i soffan och tar det lugnt efter ett jobb pass. Jobbar 8-17 och cyklade både till och hem från jobbet så det var väldigt skönt. Nu är jag ledig två dagar så det är väldigt skönt. Sen blir det jobb på fredag igen.


jobb jobb jobb

hej på er alla. Försökte blogg nu i helgen från mobilen men det funkar inte från appen. komupp fel hela tiden. Min helg bestod av jobb. i lördags så jobbade jag 10-15 och igår skulle jag jag jobbat 13-19.30 men det vart 11-19.30 istället. Var en som var sjuk så chefen ringde och väckte mig vid 9 och fråga om jag kunde komma in tidigare.

Idag så blörjar jag jobba 16 och jobbar bara fyra timmar så kah slutar 20. Så det är skönt.
Så just nu dricker jag kaffe och städar rummet. Det är värkligen behov av de. så det blir att städa 1,5 timme till sen blir det att  göra sig i ordning för jobbet.

Blir mycke jobb nu. fast har ofta korta dagar. imorgon blir det heldag 8-17 och sen blir det 2 dagar ledigt sen jobba fredag och sen ledig hela helgen.. LÄNGTAR VÄLDIGT MYCKET EFTER DET! :)

Ha de bra!

dags att sova

En trött Louise ska nu göra sig i ordning för att gå och lägga sig. Jobb väntar imorgon med och börjar klockan 10 så det blir att ställa klockan vid 8 så jag hinner duscha och göra mig i ordning. 

Nu för en stund så åkte jesper. Han var här en stund och väntade så de var kul att han kom en stund. Men det var mycke mobil snack eftersom mamma köpte ny mobil idag av honom. Hon köpte sony ericssons nya ray. :)


Jobb dax snart

Sitter och kollar saker och ska snart göra mig i ordning för att gå till jobbet.
Hoppas på att det inte regnar när jag ska gå. regnade rätt bra för en lite stund sen.
Jobbar mellan 16-20 så det är skönt. :) Sen blir det hem och  ha fredagsmys sen gå och lägga sig i tid eftersom jag jobbar imorgon med.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av SATC :)


DAGS FÖR JOBB

Då var det dags att tra sig mot jobbet. Börjar klockan 15. Men pappa ska köra mig så jag blir 45 min tidigare. Vill inte gå i regnet. Blir en promenad efter jobbet när jag slutat.

:)

Steve Jobs



R.I.P. Steve Jobs

† 

här har vi mannen med den svarta enkla tröjan och jeans som var grundaren till Appel. På bilderna är när han presenterar de två appel prylar jag äger. En Ipod och Iphone 4 Snart inom en kort framtid är jag ägare till en macbook.


fika



Träffade Jesper nere på stan idag så vi hade bestämt oss för att ta en fika på stan. riktigt mysigt och kul att få träffa honom på min lediga dag.

Kolla in de lilla hjärtat i min latte :) ♥

DAGENS



Polo tröja NY - H&M, Linne - Bikbok, Väska - Mammas, Päls svans på väskan -  H&M



Tog en bild på mig själv så det är inte den bästa. men tänkte visa den fina tröjan jag köpte i Göteborg på hm. Bättre bild på den kommer komma.

Jobb

Hej på er har inte blivit något bloggande. Kom hem i söndags och var helt slut. Sen igår var det upp och börja jobba klockan 9 till 15. Var första dagen på mitt nya jobb. Fick jobbet förra veckan så första passet var igår. Var väldigt stressigt och riktigt jobbigt. Mådde dåligt efter pga så mycket nytt och att jag inte hängde med. Så var trött efter passet och sen drog vidare till nästa jobb på Knatteskutt och jobba 2 timmar där och efter de var jag självklart helt slut eller rättare sakt död.

Sen vart det jobb idag igen men då mellan 11-15 och idag gick det super. Kommer mer in i jobbet och så ska det vara.

Nu ska jag sova är Trötter. Imorgon är jag ledig så det blir att upp hyfsat tidigt och städa rummet och sen ta en fixa på stan med älskling och sen träna på kvällen. Ska bli så himla skönt.


Galen kille


På väg hem

Nu sitter jag på tåget på väg hem
Efter en helg i Göteborg är väldigt trött. Vi måste byta tåg Hallsberg så det tar längre tid hem.


Anatomi

Har nu kaffe rast från anatomi föreläsningen. Har ju läst anatomi på Bosön så känner igen lite men lite nytt och även få höra det på ett annat sätt och mycket anpassat till friidrott. :)


Junior tränarutbildning

Nu lägger jag mig i sängen varit lång dag så är trött redan. Imorgon är det sista dagen för denna helg. Sen blir det att ta tåget hem.

Imorgon är det anatomi och spjut som gäller. Hoppas på att de blir väldigt bra. :)


Friidrottens hus

Har haft Haft träningsplanering nu och nu sitter jag inne i hallen och läser lite och håller på med datan och börjar fundera på uppgiften vi ska göra till sista träffen i år. Vi ska göra en träningsplanering. Så det blir nog att göra en som passar mig själv faktiskt. :)


Godmorgon

Har precis ätit frukost och är ute och tar lite luft. Ganska grått ute idag. Ska nu upp på rummet och göra mig i ordning för att ta spårvagnen om en stund.