Stan och firande

 
Var nere på stan med en jobbarkompis och käkade och köpte även denna underbara jacka. ÄLSKAR DEN. Jag vart KÄR direkt när jag såg den så jag köpte den direkt. ;) Bättre bild på den kommer. dessa bilder är från instagram så jag ska försöka hinna ta en bild och lägga in sen. hinner nog inte idag för i kväll ska jag på födelsedags firande av en annan jobbarkompis som fyllde år igår så ska hem till henne och ha trevligt i kväll. Så har precis duschat och ska nu börja göra i ordning kläder och fixa mig. 
 
Ha en bra kväll alla !!
 

GLITTER PALJETTER

 
Detta är min nya paljett bh. så himla snygg och cool. :) Självklart ska den få sitta på min docka så den syns även när jag inte använder den. För de är ju meningen att den ska synas när man har den på sig :) 
 
BH kommer från style by Tyra 

Detaljer

 
Detaljerna på min outfit idag
 
Millitär mönster , skinn , nitar , silver & Bling bling 
 

Tidning + Borste

 
Styleby kom ner i brevlådan idag. detta gillar jag massor älskar att bläddra i den. Men som ni ser har jag även fått utökning pland mina sminkborstar. Köpte denna igår på make up store och det är ju absolut mitt favorit märke bland smink.. 

books

två nya böcker. ;)

Kaffemaskin

 
 
Mmmmm ... Mums Jesper har köpt mig en Tassimo och jag är super nöjd. älskar denna kaffemaskin väldigt mycket. Den har lampa så man ser koppen tydligt och även display där de står när det är klart och så. riktigt nice. Riktigt fin sak som har fått fin plats i köket ... Tack älskling ! ♥

Kudde

 
Köpt ny kudde till sovrummet från Hemtex. 

Stafett - DM i Eskilstuna

Här kommer det bilder från stafett DM som jag var med på i Onsdag. Sprang 4x100m och svensk stafett och jag fick äran att springa den längsta sträckan.. haha 400m
 
 

Färgglada

Invigde mina färgglada byxor idag som jag köpte i fredag.

Byxor & t-shirt - hm
Jacka - lindex
Skor - Skopunkten


VARDAGSRUMMET ...




Bilder från mitt vardagsrum ... trivs super i lägenheten och längtar tills jag kan skaffa en ny fåtölj istället fär den fula röda vi har i ena hörnet vid fönstret. Vill ha en i samma serie som soffan och den stora fotpallen och även skaffa en lampa så man kan ha en lite läshörna typ. Inte för att jag läser böcker utan tidningar en lite myshörna där man kan ta det lugnt och läsa och kanske sitta med datorn och läsa bloggar. ;) 








Nytt till lägenheten ...




 
Lite nytt till lägenheten som jag inte hunnit visat än. Köpte de för 2 veckor sen. 2 st prydnats kuddar till sovrummet och en till vardagsrummet var ta 3 betala för 2 st på Rusta. gillar den i vardagsrummet grymt mycket och passar även riktigt bra där eftersom vi har ett rådjur på väggen med ;) 
 

Förvaring




Min nya förvarings låda till mitt smink. Den kommer från Ikea och heter godmorgon och kostade 149 kr. 

Skärholmen igår

 
Igår när jag kom hem från jobbet så berättade Jesper att han var tvungen att åka till Skärholmen och jobba i 2 timmar. så då följde jag med och passade på att går runt och kolla lite. Hann till ikea och köpa en förvaringslåda till mitt smink plus tillbaka till skärholmen och kolla där och handla lite där. Vart även lite grejer från Lagerhaus. 
 
Bilder på sminkförvaringslådan och de från lagerhaus kommer komma :) 
 
 
 

Stafett SM

Funktionär nere på Södertälje ip. Vi har stafett SM i helgen på hemmaplan. Härligt soligt väder är det med. Skönt


BOKREA

 
Haha dom som känner mig väl vet att det värsta jag vet är att läsa och värsta att läsa boker. Jag blir uttråkad och kan inte fasna i en bok och om jag skulle läsa så läser jag så långsamt att det tar mig hundra år och då är det inte roligt. Men igår hade jag nog feber när jag var på stan. JAG KÖPTE 4 ST BÖCKER .. 4 st böcker på engång har nog aldrig hänt. Åhlens har nu bokrea och dessa böcker köpte jag då. Vintage boken och skönhetsbibeln och jag länge velat ha så då passa det perfekt när de var på rea plus att att jag hitta en lite rolig bok med nästan bara bilder och jättelite text. visa mig hur love som är en bok om allt om kärlek allt från hur man dejtar och vad olika betende betyder och även. rätt rolig bok som handlar då om allt från början av ett förhållande till giftemål. tips hur man knyter slipsar och hur man klär sig på bröllop. Riktigt kul ;) haha 
 
Men när jag köpte dom tre böckerna så hamnade jag på en summa över 300 kr då fick jag köpa Emmas skönhet för endast 1 kr. Hur bra som hellst. Så tre böcker så om skönhet och mode och sen en om kärlek. PÖRFEKT! :) Nu ska jag nog ta mig lite tid att läsa lite ROLIGA böcker. 
 
P.s jag gillar att läsa bloggar men bästa är att kolla på bilder och sen läsa små texter under varje bild haha :) D.s

LJUS I HÖSTMYSET



Hösten är här och det bästa som finns är ju då att mysa till det lite med ljus, eller rättare sak MASSA LJUS ... Jag älskar ljus och har då köpte hem en massa ljusstakar och ljus. 
 
Bilderna
1. Ljusstake från Rusta 299 kr plus 7 svarta ljus från in&finn 5 kr st
2. ljuspelare från platagen 20 kr st. SUPER BILLIGT hitta på fynd hörna . :) Ljus Love & Carpe diem från in&finn 29 kr st. 

SPRAYMÅLAT




Får ibland besök av folk som då röker och jag hatar att ställa ut en glasskål för att fimpa i.. Så då köpte jag en liten vanlig kruka och fat och sen även köpte silver sprayfärg och spray målade den. Vart riktigt snyggt. Nu kan den alltid stå på balkongen och se snygg ut. ;)



DAG, DATUM & MÅNAD

 
Köpte en kalander idag på in&finn.. det är vita klossar som man ändrar varje dag. dag datum och månad. Riktigt fin tycker jag och fin inrednings detalj och 49 kr var ingen kosnad tycker jag ;)
 

New shoes.

 

Detta är mina nya skor. Älskar dom grymt mycket. Så sköna att ha på sig och så bekväma. Inte alls tunga som jag trodde dom skulle vara hur lätta som helst. Skönare än vanliga Converse. Och dessa är ju inte bas tråkiga svarta tyg skor. Utan dom är ju dubbel så höga platå. Riktigt nice. Dom kommer vara på mina fötter många gånget under hösten det kan jag lova er. ;)

 

Skopunkten 299 kr


Detaljer hemma







Fixat till lite hemm med små saker. Har tagit fram en massa ljus och har tänt på kvällarna och dessa tre ljus stå på vardagsrums bordet men dom står bara för snyggt, har även köpt hemma massa äpplen som jag hällde upp i en skål och ställde på bordet med. I sovrumet så har jag ställt en moet flaska och anväder den som vas. Tycker att de röda roserna passar ihop med den som har små röda detaljer ... Mer bilder och även på de andra rummen jag inte visat än kommer komma. Haha jag lovar ;)
 

Sminket




Detta gömde i min påse från make up store. Mitt favorit puder , dual foundation .. man kan anväda den som vanligt puder eller blöta lite en svamp och anväda den så täcker den bättre och är lite mer lik en fondation.. Like 
Sen är det en consiler och sen mascara och läppglans.