ONT IGEN

Jaha det var 2 dagar sen jag skrev. Den 27 så skrev jag att jag hade ont och det kan man säga att jag har nu med. När det var två timmar kvar på mitt pass den 27 så släppte ryggvärken väldigt skönt MEN ett stor MEN. Då kom mag smärta en riktigt äcklig sådan. Så när jag kom hem skrek jag spydde och mådde verklige piss kunde inte sova och kunde varken ligga, sitta eller stå. så vi strax efter 1 på natten så åkte pappa och jag till akuten och jag kom in på ett rum direkt. Lite prover togs och de mistänkte blindtarmen. Sen efter en halvtimme på akuten fick jag komma till en avdelning på sjukhuset och jag fick massa morfin, dropp och smärtlindrande medicin som skulle också hjälpa mot illamåendet. så jag kunde då sova 2 timmar med allt detta. under gårdagen vart det många undersökningar och prov tagningar plus en massa dropp och morfin mot smärtan. Och sen besltades läkaren att det ända som var kvar att göra var operation. Så igår 23.05 så la jag mig på operationsbordet och operarades. 01.45 så vaknade jag upp efter operationen och mådde riktigt illa. Ville bara spy och hade väldig ont. men allt hade gått bra men min blindtarm såg inte så bra ut så det var den som gjorde att jag hade så ont. När jag kom till avdelningen igen mådde jag ändå väldigt bra. Kännde mig ändå väldigt pigg ändå. men somnade några timmar och sen vakna med sån smärta. ont i bröstet, ryggen, och naken. och allt detta kommer efter hur jag låg på operationsbordet.
Men idag vid 16 tiden vart jag utskriven och har nu 3 hål i magen, sjukskriven i 2 veckor och får inte träna på 1 månad. BLÄÄÄÄ på detta

ONT

Ligger i sängen och har ont i ryggen. Haft ont sen i Söndags nu. Och har aldrig haft så ont som jag har haft nu. Har haft ont i ryggen förut men aldrig såhär. Men idag känns de mycket bättre faktiskt. Nu idag har jag så ont som jag har haft förut typ. Men nu kan jag resa mig ganska lätt ut ur sängen och så men just nu är voltaren min bästa vän. Får hoppas att de går över snart.
Igår jobbade jag 4 timmar och skönt att de vara bara så få timmar. Hade väldigt ont och fick jobba i ryggskydd. Men jobbigt var de. idag blir det att jobba 5 timmar och jag hoppas att de inte blir lika jobbigt. Har som sakt inte lika ont men man vet inte hur de blir på jobbet. men men. Nu ska jag ta mig till köket och brygga kaffe. HA DET BRA!

nya ordförande Tomas Riste

Här kan ni se på den nya ordföranden i svensk friidrott


NATTI

Åå haft en så grymt trevlig kväll med middag med så många trevliga människor. Det är så roligt att snacka friidrott med alla olika människor gammal som ung och från många olika plattser i sverige. Grym kväll på svenska friidrottens förbundsmöte. Men nu är det godnatt imorgon är det åter till möte och val om ny ordförande och massa annat. Godnatt friidrottsvänner. 

ÅRSMÖTE

Bilder då från dagen. man tvekade inte utanför att vi kommit rätt fint hotell rum och skön sal vi satt och hade mötet. Bättre än bio stolar var de. Riktigt skönt. haha.
Nu väntas de middag och trevliheter. Nu nu ska jag göra mig i ordning för de.
Ha det bra

Förbundsmöte svensk friidrott 2012

Då är svenska friidrotts förbundets årsmöte igång. I år befinner vi oss i Sollentuna.


Jo man tackar.

Återbäring till folket.
Igår deklarerade jag för första gång och blev så lycklig av att jag får tillbaka några tusen. Rättare sakt 3959 kr trodde verkligen inte att det skulle bli så mycket. Så det blir ju perfekt till sommaren :) sen idag fick jag återbäring från hm. Fick 500kr att handla för plus lite rabatter så nu ligger det 650kr och väntar på att handlas för i plånboken. Inte fel alls. Så nu blir det att handla vårkläder. :)


Vilken start på dagen

Har man inte världens bästa pojkvän? Blir väckt av att det ringer på dörren och in kommer Jesper och väcker mig med en puss. Va gjorde han hemma oss mig så tidigt. ;) men det gjorde inget det var bara trevligt plus att han även kom med goda frallor som vi åt till frukost. En riktigt härlig start på dagen.

Nu har han då åkt hem och jag sitter ute i värmen på balkongen och dricker kaffe. Riktigt härligt med det härliga vädret och det känns nästa varmt med tjocktröja fast det inte är direkt soligt.

Snart blir det dag för att ta en dusch sen blir det jobb 19-02.30


Nytt skal till min älskade lur

Ett nytt Marc by Marc jacobs skal till min samling. Äger nu två rosa och ett silvrigt. Riktigt nice

 

 


Härligt

Så härligt väder idag så jag tog en längre promenad till jobbet idag. Så skönt ute.


Nytt

Shoppa förra veckan.
Tröja - Bikbok 79 kr
Armband - H&M 50 kr
Sista bilden är på de jag shoppa nere i Växjö.
Byxor - Ginatricot 299 kr
Shorts - H&M 149 kr
Blus - H&M 99 kr

Grattis

Grattis på födelsedagen finaste ängeln i himmelen. Älskar dig mormor.


Växjö

Befinner mig i Växjö på tränarutbildnig.
När vi kom till Växjö så vart de att gå till hotellet och sen tog en snabb shoppingtur i vår värmen. Våren har verkligen kommit till växjö såg man. sen vart det en lång föreläsning i tipshallen. Föreläsningen var om fysiologi och han var dansk så det var lite jobbigt att lyssna på i 2 timmar och 45 min. Sen vart de middag och sen tillbaka till hotellet.

Imorgon består de av flera föreläsningar och spjut. Längtar tills söndag då det är slägga.


Stan

Idag så kom Jesper in till stan och så tog vi både en lunch och en fika :) Sen var de även lite vandring i affärerna och Jesper klippte sig.

 


Idag

Har precis varit ute och gått med zingo i solen. Idag är jag ledig så nu ska jag fixa lite här hemma sen ikväll ska jag åka till eskilstuna på Sörmlands friidrottsförbunds årsmöte.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2012/pic_193843708.jpg" class="image">


Zingo

Söt zingo var nyss hoppade upp i min säng och la sig så här. Haha mysigt


Dålig & bra helg

Hej på er alla.
Har varit ledig nu i helgen igen. Så himla skönt. åkte hem till Jesper igår och kollade självklart på filnalen av melodifestivalen och rätt låt van helt klart. :)
Men tråkigast av allt var att halva min tand åkte ut så nu har jag ett stort hål. känns så himla konstigt och jag känner mig hur ledsen som helst. Det värsta jag vet är tänder och tandläkare är vidriga. Jag har bara dåliga minnen av tandläkare och har aldrig haft någon bra. bara riktigt dåliga som borrar i fel tand och liknade. Men nu måste jag gå och det blir nog inget billigt kalas. Äckelskit.
men skit i tand helvetet för en stund nu.

Imorse så var jag och Jesper ut och joggade och det var fan ingen vidare skönt. mådde skit illa men jag tog mig runt i alla fall så det var skönt att jag inte dog helt. spotta lite blod sen var det bara att kämpa. Så det var löpning i morse sen när jag kom hem var det friidrott på tv. sen åkte jag till sätra och tränade ett superbra pass i slägga. Riktigt kul att de går så himla bra och det är ju så kul att kasta nu. morgon jogg innan på morgonen gjorde väl saken haha. Men hur skönt som helst var det att få köra ett sånt pass plus att det gick så snabbt i ringen.

Men nu är det dags för mig att sova. Börjar jobba klockan 8 morgon så det är dags att sova några timmar nu ..

Stan

 

 

Idag var jag och mamma på stan och handla lite och jag bjöd på lunch. var bland annat två basic t-shirtar och en skjorta och sen Reebok easytone skor. Bättre bli kommer ni få senare.


Ledig

Lördag och jag är ledig :) känns konstigt eftersom jag är van att jobba varannan helg. Men riktigt skönt är det. sitter just nu på sängkanten och bestämmer mig för va jag ska sätta på mig för något i dag och när jag har fixat mig i ordning ska mamma och jag gå ner till stan en stund.
Ha en bra lördag :)

Målat

Nu har jag målat 9 st och är riktigt nöjd. Blir riktigt snyggt sen när alla är fixade. Men det blir att köpa mer färg nog då.


Gör om lite

Ledig dag idag så jag passar på nu på kvällen och målar om lite galgar till vita och kollar på tv. Riktigt skönt att bara ta det lugnt.


Snart jobb

SISTA STÄNGNING IDAG SEN LEDIG I FYRA DAGAR!! SÅ SKÖNT! :)
Nu ska jag gå in och fixa lite på rummet innan jag ska till jobbet. Köpt lite ramar som jag ska sätta upp på väggen.

Billy

Bilden säger väl vad jag håller på med just nu. Får se hur det går när man är helt själv.


Jobb

Har rast på jobbat jobbar tre nätter nu i rad sen är jag ledig igen. :)

Idag vaknade jag skit tidigt så får se hur jag orkar idag haha. Men hann mycket hemma städa och fixa en massa.


Helgen

Filmen igår var jättebra som jag såg på bio. Sen vart de god middag efter sen åkte jag med Jesper hem till han igen. Sen idag kom jag hem vid halv 11 sen kolla jag på slutet av Vasaloppet inte de allra roligaste men rätt vann i alla fall tycker jag :)

Sen åkte pappa och jag en sväng till Ikea och köpte en bokhylla till mig och mer lådor. Nu består mitt rum av massa lådor. Men det kommer bli riktigt bra. Sen vart de hem en stund och sen åkte till Sätra och träna. Men det gick inte så jättebra. Slog släggan på foten när jag träna så jag börja blöda och göra jätteont. Så nu ligger jag med en fot jag slog i idag sen den andra som jag har haft ont i sen i fredags plus ont i de benet. Inte bra asså.

Men nu ska jag sova. Riktigt trött.


Dagen

Dagen outfit.

Jeans - hm , Hoodtröja - bikbok , skinnjacka - Lindex


Solen skiner

Hej på er alla. Igår vart det inget bloggande jobbade 8-16 och sen vart de hem och bara duscha sen åkte till Jesper.

Idag då så kom jag hem från Jesper sen tog mamma och jag en promenad med zingo i solen. Riktigt skönt var de.

Senare kommer Jespers föräldrar och hämtar mig sen ska vi på bio sen blir det en natt till hemma hos min älskling.

Nu håller jag på och städar upp rummet lite och fixar med alla lådor jag köpte från Ikea. Så det blir ordning och reda här inne. :)

Ha en super bra dag.


Godnatt

Dags att sova. imorgon blir det upp och sen gå till jobbet klockan 7 och sen blir det jobb till 16 sen blir det HELG! så skönt... helg enda fram tills 19 på måndag för då blir det tre stängningar på raden.
NATTI NATTI PÅ ER ALLA!

Kolla så fiiiiin

Kolla in vilken snygg sak som kom in på Ginas webshop.
Jag har beställt den och hoppas att den kommer vara lika fin och även passa.