DN-Galorna

Är så trött. DN-Galan igår Dn-Galan Youth idag och det blir imorgon med. Är väldigt trött och ont i fötterna. Mer blogg blir igen nog när jag orkar. På måndag kan jag nog tänka mig. Då kommer bilder från dagarna. Ha de bra så länge.

FUNKTIONÄRS KLÄDER DN-GALAN



här har vi då funktionärskläderna till DN-Galan som jag fick idag. Jag gillade verkligen skorna och strumporna var riktigt sköna. fick två par strumpor så de var riktigt nice.. ÄLSKAR FÄRGEN PÅ SKORNA.. riktigt snygga

sthlm



idag var jag och mamma i sthlm för att hämta funktionärskläder för DN-Galan.
Innan vi åkte till stadion så kolla vi runt lite i butiker. Då hittade jag denna från Ginatricots rea. 29 kr

REA

Vart fel när jag laddade upp men här kommer de..




Köpte igår en kofta och tröja på Cubus rea. 49 kr st för de.. riktigt billigt. tröjan hade kostat 249 kr förut och den långa koftan som går ner över knäna hade kostat 299 kr. Har länge velat haft en sån kofta och nu så fick jag tag i den och på rea och att den var sänkt med så mycket som den var.. De gillar vi verkligen


Sthlm igår, Sthlm idag

Hejsan hejsan!
Igår var jag i sthlm med Jesper och hans mamma och brorsa. Vart lite shopping och sen vart de fotboll för mig och Jesper. Var Hammarby som spelade hemma mot Assyriska. Vart tyvärr 0-0 i matchen så de var inte så bra. ville ju att Hammarby skulle vinna. :/

Men de var kul att få gå på fotboll igen med Jesper. Sen efter matchen så tog vi tåget hem till mig och sov. Sen idag så ringde klockan tidigt för Jesper skulle åka till golfbanan och spela golf. Så nu sitter jag här och ska nu snart börja klä på mig och fixa i ordning mig för idag är det sthlm som gäller igen . :)
Idag bär de av upp för att gå och kolla en snabbis med mamma och sen åka ut till stadion och hämta funktionärs kläderna till DN-Galan som är på Fredag. Ojojoj så kul det ska bli att få vara med på den galan. första gången jag är med. Var med på ungdomstävlingarna förra året. Men i år så får jag vara med på den stora galan och sen även på youth som är ungdomstävlingen. Riktigt kul ska de bli så jag hoppas på fina kläder nu som vi får.. hihi är ju Nike också så de kommer bli riktigt bra nog.

Bilder på de jag shoppa igår kommer strax sen ikväll när jag kommer hem så får ni även en bild på funktionärskläderna. :) HA DE BRA SÅ LÄNGE.. Puss



köpte keps så man ser vilket lag som jag heja på. :)

ULLARED SHOPPING!




Tennisrak - 199 kr
bollar 40 kr



bil laddare till min iphone - 30 kr



shoppingvatten. riktigt gott vatten och lite kul att de kallar de för shoppingvatten .. ;) var 3 för 10kr



KLÄDER & VÄSKOR ULLARED



lilla väskan - äkta läder - 25 kr
väska - 149kr



strumpor 30kr st
paraply - 20 kr



bikini ,
underdel - 20kr
överdel 25 kr



linnen USA - 80 kr 
Linne - 40 kr



t-shirt - 40 kr st. 



Shorts - 129 kr



jeans - 149 kr



Kofta - 90 kr




Detta va kläderna och så.. kommer lite senare på övriga saker jag köpte.. 

 


ULLARED SHOPPING



Puder - 14kr,
Eyeliner - 11 kr,
Läppsteft - 10 kr



Puder - 36kr
nagellack - 10kr st
Rouge - 10kr
Ögonskuggspennor - 16kr st



Ögonskuggs penslar - 10kr och 5 kr



Lösnaglar - Cladia rosa förpackningarna - 30 kr st 24 pack
100 pack 50 kr omålade



Hårborste - 20 kr
Tuperingsborste - 10kr
Torrshampo - 25kr



cocconut oil - 60 kr
läppglans 25spf - 25kr





UTVECKLING



min utveckling i slägga.


BILDER FRÅN PB


'


Några bilder från igår då jag tävlade i Gävle och satte nytt personligt rekord. :)

Pers

Yeeeeeees!!!!!!! Jag persade idag i Gävle. Nya perset lyder nu 43,32m innan var perset 41,72. Riktigt nöjd. Nu är det nog så med att jag slog klubbrekord med idag ;) riktigt skoj

ULLARED SHOP

Hemma igen nu från ullared och övernattning oss morfar. Riktigt skönt att vara hemma faktiskt. Men har riktigt ont i huvudet så jag hamnade i sängen direkt. Men nu har jag orkat tagit fram datorn och även börjat plocka upp alla nya saker. Så här får ni ett översikt över allt. Kommer mer bilder på detta senare så ni kan se närmare och på alla kläder som nu bara ligger i en hög.

Imorgon bär det av till Gävle för att tävla. Så det blir att packa tävlingsväskan nu sen lägga sig och kolla film. :)


Ullared

Oj oj har ont i fötterna och är trött. Har precis ätit korv och idag har de blivit mer shopping. Imorgon åker vi hem. Så de blir en lite runda till i morgon. Men ska kolla i de andra affärerna här utanför. Riktigt skönt är ju att vi bor bara några meter i från allt. ;)

idag köpte jag i alla fall en kofta, bikini, smink och hår grejer sen några små saker till. Bild på ALLT kommer sen när jag kommer hem.

Ullared

Då är man i Ullared. Har shoppat och ätit pizza. Handla lite kläder , väska och några små saker blir nog mer små saker imorgon. Ska nu kolla på film och packa ner min fynd i min stora shopping påse.

Imorgon Ullared

Vart Inge bloggande igår efter som jag kom hem ganska sent hem från Jesper igår. Igår tog jag och Jesper vårat första dopp och de var faktiskt väldigt skönt. Roligt också att vi filma så de kommer komma upp bjuder på mig lite för jag är en riktig fegis i början. Men jag hoppa i tillslut hahah. Just nu befinner jag mig i sängen hemma oss morfar. Vi åkte hit idag och imorgon rullar vi vidare ner till Ullared med mosters familj. Riktigt kul ska de bli och jag ska försöka blogga så mycket jag hinner och kommer ihåg. Har inte med min dator så de blir från mobilen kanske lånar mammas eller pappas dator så ni kan få se bilder från ullared. Men nu ska jag sova. Sov gott ,

L o v e . . .

Trosa

Idag så var de träning men de vart ett lätt pass fast ändå jobbigt för min ben. ;) sen när jag kom hem och duschat så ringer Jesper och undrar om jag ska med honom och sedan åka till Trosa. Så det vart nu några timmar i Trosa. Jesper kör idag så nu kör vi hem folk så jag sitter med i baksätet och bloggar haha ;)

ULLARED

Ååå räcknar ner dagarna nu.. Inte många dagar kvar tills jag är nere i Ullared och kollar in i de gegantiska varehuset gegås. Ska bli kul.. Hoppas man hittar något roligt.. Men roligaste är ändå att vi åker någonstans.

Är i ullared mellan Mån till Ons


SHOP I GBG







Har inte visat de sakerna jag fick med mig hem från Göteborg.
Hittade en skjorta på Cubus på rean 99 kr
Ear Cuff - Glitter 49 kr
Ring - H&M 50kr

 

 


VUS VIDEO




ÄNTLIGEN ÄR DET FIXAT!!
Så nu kan jag ladda upp videos på youtube igen.. :)
Så här kommer videon med en massa bilder från Världsungdomsspelen..


Lite bilder från Gbg

Vart ett tag sen jag plogga nu. har varit två kvällar nu som jesper har sovit här så därför pallar jag inte upp med datan.

Hade tänkt att ladda upp några bilder från Göteborg. Har även gjort en video med en massa bilder som jag hoppas jag också kan ladda upp här lite senare. Har haft problem med min youtube. men ska kolla om jag kan fixa de. men här kommer några bilder.
















HEMMA

Så är hemma efter en helg i Göteborg. Lika kul som vanligt fast de dåliga vädret i fredags och i går kväll..
Kommer fixa lite med bilder i morgon och lite annat om tävlingen. :)

Natti

Liseberg

Ligger nu i sängen på hotellet. Kommit precis från Liseberg. Kul var det fast de regna som tusan ett tag. Då passa man på och åkte vatten sakerna och vart extra blöt;)

dags att sova nu. Natti natti.

Grattis

Grattis mamma på födelsedagen. Hurra hurra hurra

Gbg

Har ätit frukost precis och ska nu göra mig i ordning innan jag ska åka till Ullevi. Blir kolla lite tävlingar sen gå bort till nordstan och kolla lite shopping och sen Vid 5 tiden tävlar jag ;)

3 BILDEN FRÅN IDAG




några bilder från idag.. Orka in ladda in fler för ska sova nu..

HA DE BRA

På hotellet.

Nu befinner jag mig på hotellet. Har varit ett väldigt regnigt. Så det var väldigt blött för dem som tävlade idag. Har skaffat inloggning på Göteborgs stad gäst internet så nu kan jag gå runt och surfa med wifi och som går snabbaste än mitt vanliga jag har i mobilen.

Mot gbg

Nu rullar vi mot GÖTEBORG ;)

SNART DAGS



Väskorna är packade. om några timmar bär de av till Göteborg. Natti Natti

PACKAR

PACKAR, PACKAR. Imorgon bitti bär det av till Göteborg och Världsungdomsspelen..
Ska bli lika kul som vanligt tycker jag. Att tävla gå på Liseberg och sen även inna med lite shopping. LOVE IT! ;)

Ska bli kul. Igår skrev jag en packlista som jag nu jobbar på så jag får strycka de jag packat ner. Sen har jag även en hel lista vad som måste göras idag. Så det är mycket att göra. Plus att Zacke ska åka hem idag. :( Kommer kännas tomt utan honom sen när jag kommer hem från Göteborg har haft han i 16 dagar och de har varit väldigt roligt och skönt faktskt att ha honom här.. Världens finaste vovve är han..


GRÖNA LUND











Var på Grönan igår med Jesper och riktigt kul var de. åkte en massa och vann godis för första gången. ;) Plus att vi fick vip åkband hahah. Var så att vi köpte ur en automat och fick ett lite kostigare band som var hårda och plastiga. Och när vi åkte så låsnade mitt för de gick av. så då pratadet jag med personelen och då fick jag gå till ett annat ställe där jag då fick detta band som satt mycket bättre haha. ;)


Natti

Dags att sova nu imorgon bär de av till Gröna Lund med Jesper :) Ska bli riktigt kul. Så de är upp tidigt imorgon


Men detta är en vecka jag längtat efter länge.

FÖR DE BLIR

GRÖNAN - MÅNDAG
GÖTEBORG - FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG
TÄVLING ULLEVI - LÖRDAG
LISEBERG - LÖRDAG

YEEEEEESS.. Va kul de ska bli


Igår & idag

Ligger i sängen och kollar på film och kan inte sova. Igår så hade jag träning och sen efter så trog jag till Trosa och träffa Jesper. Sen sov jag hos honom. Sen kom jag hem i morse och sen lite senare kom Jesper hit. Sedan när han åkt så tog jag och Zacke promenad upp till vara förra grannar hem till deras nya lya och åt tacos och hade de trevligt. Sen vid 10 tiden gick vi hem igen och köpte jordgubbar på vägen och gick hem och kolla på tv och åt jordgubbar. Riktigt gott.