SKOR

 
Har fått ett paket som innehöll två par sko. Skorna har jag beställt från Members men det är två par Nelly skor. (nly shoes). Balerinaskorna med militärmönster och nitar finns på nelly att köpa för 399kr.
 
Men jag betalde 129 kr paret.
 
 
 

SPA STUND I MITT BADRUM

 
Mitt på ljusa dan idag så tog jag mig en liten spa stund i mitt badrum kan man säga. 
Jag tog ett bad med tända doft ljus, både hårinpackning och ansiktsmask vart de. riktigt skönt var de.
 
Gillar min ansiktsmask jag hade som stelnade till i asiktet efter en stund. kändes som lera i ansiktet. 
 

ALLA ♥ DAG

 
 
 
Alla hjärtans dag! Idag har jag och Jesper varit tillsammans i 5 år. Fem hela år. Tiden har gått fort. Dagen började med champagne frukost som jag hade fixat. Plus att jesper fick blomma och choklad sedan bjud jesper mig på lunch på stan där vi tillbringa några timmar. Sedan gick vi hem och jag lagade en god middag till oss. Sedan åkte Jesper och kolla på hockey och när han kom hem vart de mer bubbel och hallonpaj och även en liten låda åkte fram. I lådan låg vår förlovningsringar och väntade på att vi skulle trä på dom på våra fingrar. Så nu är vi förlovade efter ha varit tillsammans exakt 5 år så nu bör jag en silver ring med en briljant. ÄR SÅ LYCKLIG!
 
ÄLSKAR DIG JESPER! ♥
 

Marc by Marc Jacobs

 
SÅÅÅÅ LYCKLIG! Denna fina fick jag i måndags. Denna Marc by marc jacobs klocka fick jag jesper i födelsedagspresent. Vi beställde den då på min födelsedag så därför den kom i måndags. Lyckligaste tjejen.

Black & White

Två snygga väskor från Lindex. Den svarta finns i butik och på nätet och den vita har ännu inte kommit men den kommer vecka 10. 
 
båda kostar 299 kr och jag tycker båda är väkldigt snygga. Är väldigt sugen på den vita faktiskt. Äger ingen vit väska och älskar detaljerna på den vira med tofsar och guld detaljer. Sen vita finns även i grönt. 

BASKETLINNE

 
jag älskar verkligen mitt nya linne från bikbok. 
 
basket linne / bikbok 199,-

nytt

Lite nytt. Varbi skärholmen igår och shoppa lite. Väska köpte jag inte då den skicka jag efter från nelly. Men resten köpte jag i skärholmen Basketlinne - bikbok , tunika - Cubus , Jeans - hm , Blus - new yorker , Väska - Nelly.com

Ny säng

Har glömt visa denna fina sak dom kom i tisdags. Nya sängen kom med leverans hem. Så himla fint vart de.