redo för nyårsfirande


vovvsingarna

 
Söta vovvar

juklapp

 
Jesper och jag fick presentkort på en inredningsaffär (Svea) av jespers pappa. Detta fick vi för det. Massa margareta skålar med lock och en liten sked. Sen även två glas. Jesper fick precis såna när han tog studenten så nu köpte vi till två st så vi har fyra st glas. 
 
 

Julklappar jag fick 2012

 
 
Här kommer allt jag fick i julklapp. Är så himla glad över min julklapp jag fick av jesper. En samsung galaxy camera. Den är den coolaste kamera jag har sett. Smart kamera där jag kan ladda ner allt men inte behöver ha i en kamera. Den är som en mobil fast de inte går att ringa med den. Så nu har jag laddat ner facebook, instagram, netflix och spotify mm. så nu är det bara wifi den just nu så jag kan lägga upp bilder och blogga direkt ifrån den när jag har wifi men ska försöka skaffa ett 3G kort till den så vart jag än är så kan jag ladda upp mina grymma bilder.
 
Vill även tacka för alla andra fina julklappar jag fick. 
 

god jul

God jul alla kära!
Vill bara önska alla god jul .
 
Jag ligger just nu och leker med min julklapp jag fick av Jesper.  Jag fick en kamera av honom. En samsung galaxy Camera hur bra som helst och riktigt häfig . Det är som en mobil men går inte att ringa med. Jag kan blogga jag kan lägga ut bilder jag tar direkt på instaram och på Facebook och även lägga ner appar. Bästa julklappen ever..... love you Jesper!  <3 
Ebild tagen med kameran

Julgranen

Idag klädde jag våran julgran vart så himla nöjd. Allt går i silver.