usch

Fyy håller på att städa mitt rum men det går inte så bra för mig. Det är varmt som det går inte vara inne på mitt rum.
Men mamma ringde för en stund sen och sa att jag måste börja nere i tvättstugan så jag måst gå ner dit nu.
skönt de ändå. Är svalt i tvättstugan så där kan man va.

LouiseJohansson

kvälls träning

Åå nu på kvällen så var jag ute och sprang några km plus att när jag kom hem så körde jag styrka, fyfan säger jag bara va slut jag var efter. VAR DUKTIG IDAG!! :D

Men det var riktigt skönt att springa på kvällen för det var perfekt värme och ingen sol som gjorde en helst slut så det var riktigt skönt att springa.

TACK JESPER FÖR STYRKE ÖVNINGARNA!!

Yeeeeees!!!

Äntligen har jag fått min mobil tillbaka som var trasig.
Tog inga fyra veckor som dom sa. Det tog bara en och en halv vecka :D Är verkligen glad för de. Har saknat min mobil så himla mycket.
Så äntligen kan jag kasta ifrån mig min äckliga rosa som är helt knäpp. Blev helt störd på den igår och idag så får jag min tillbaka vilken tur man kan ha de.


moha

Idag så tränade jag riktigt bra haha. mjölksyra och träningsvärk haha ;)
Sprang häck och 300m häck och de var det jag fick mjölksyra av. fyfan har aldrig fått de.
haha men jag ska sova nu är så himla trött var bara tvungen att kolla på jespers kommentar haha ;)

JESPER DU ÄR MIN KUNG OCH JAG ÄR DIN SLAV!! ;)
Älskar dig av hela mitt hjärta! <3


Godnatt

Godnatt ska sova nu. De var helt okej hos mormor och morfar. men men ska sova nu kunde inte sova men nu ska jag göra de. ska bara testa att göra lite armhävningar först och sen sova.

Godnatt folket.

ÄLSKAR DIG MEST JESPER.
Du är den diamanten som betyder mest för mig älskar dig. sov gott <3

DN galan, DN galan youth och idag!

DN galan först. i tisdags så var det dn galan och jag var där och kollade. Mamma var funktioner på längdhoppet/Tresteget plus vakt på spjutet till trestegshopparna.

Det var jättekul att kolla och se så många bra. Det är grymt kul att kolla på män när dom springer 100m fan va dom springer fort asså det är så häftig att se de live.
Roligt var de me att jag fick Lolo Jones  och Christian Olssons autografer :P
men de var trevligt att vara där och nu kommer de bilder från kvällen!

        

DN galan youth var i onsdags och igår
i onsdags så hoppade jag längd och kastade spjut. Som jag skrev då så gick spjutet skit dåligt och längden bra. var 3 cm från mitt pers.
         

6:a i spjut och längd

Igår:
igår så stötte jag kula och det gick som det gick värmt och äckligt.
Men det var kul att Jesper följde med och kollade. Du måste komma och kolla på någon släggtävling eller träning nu!

  

2:a av 2 men men fint pris var de ju.

Idag så vaknade jag vid 8 av att jag fick sms av ellinor hon undrade om jag ville gå på stan med henne vi 3 men jag sa att jag inte kunde för att jag hade träning 5 men vi typ halv 3 så ringde ellinor och ville att jag skulle följa med henne på stan. så då gjorde jag de ändå. Jag kunde inte svika ellinor. Så jag packade mina tränings kläderna och tog joggingskorna på och gick ner till stan. Träffade ellinor och vi gick runt och hon handlade lite. Sen köpte jag macka från nancys och tog med mig och sen 20 i 5 så gick jag mot ip och käkade på vägen. Sen framme på ip så bytte jag om och sen körde jag. sprang över häckar med ett steg i mellan och det gick hur bra som helst. klarade inte de av ståndet förra veckan men nu klarade jag de. kändes så härligt plus att det såg hur bra som helst idag också. så det kändes som en jättebra dag. direkt efter att jag hade sprungit 10-12 gånger så stötte jag kula och det gick också bra. nästan alla stötar var vid 9m och tekniken var bättre än igår. Sen direkt efter de så körde jag tresteg och det gick också bra. fick på ett bra hopp som var längre än mitt pers. så nu vill jag verkligen hitta en trestegs tävling snart. vill hoppa långt!! :D
tränade 2 timmar med nästan ingen vila nästan i värmen. ända vilan var att dricka vatten.

SÅ JÄVLA HÄRLIG TRÄNING!!! FAAN KÄNNS ATT JAG HAR TAGGAT TILL LITE!!! SA ATT JAG SKULLE BLI MIG SJÄLV!!! YEEEEEEEES!!!

Imorgon så drar jag till Mormor och morfar. fira moster och kusinen som fyller år idag och sen ska jag sola och ta det lugnt. Sen på söndag ska jag på morgonen ut och springa har jag bestämt mig för. Taggad redan!!

Idag så lyckades jag äntligen 14 armhävningar utan att vila.. :D gjorde det i morse
Ska försöka klara 15 innan jag går och lägger mig. Eller försöka jag ska fan ta de.


Men men ha de så bra nu alla.
ÄLSKAR DIG MEST JESPER. HAR INTE HÖRT NÅGOT FRÅN DIG IDAG!! :/

DN galan youth

Orkar inte idag heller att skriva,
Men igår tävlade jag och spjutet gick åt helvete dåligt men längden gick bra. tre cm från pers blev de. 4.55 blev de.
Kom 6:a i båda grenarna så fick vara med på prisutdelnigen å så.

Idag stöttde jag kula och det gick inte det heller. Varmt och äckligt var de. blev bara 8.76 idag :( det stämde inte riktigt. Var riktigt seg i ringden. Var seg av värmen å allt.

FAAAN VILL SÅ MYCKET MEN GÖR INGET ÅT DE.
NU VI JAG SKA BIVISA JAG KAN OM JAG VILL Å DET SKA NI ALLA FÅ SE

fuck allt nu tar jag nya tag och sattsar till 100%
Jag är 18år och kämpar inte till 100% nu jävlar ska ni få se Louise Johansson blir sig själv nu.

DN Galan!



Jaa DN Galan så jävla kul! Hur kul som helst att vara där ock kolla på alla stjärnor! Helt underbart!
Orkar tyvärr inte skriva mer kolla tiden :/ aja ska sova nu tävling imorgon lilla ge galan. Längd och spjut blir de! Ska bara se så jag kommer dit bara. vi får se hur de blir.




jag skriver mer om dn galan imorgon plus lägger ut bilder och lite så.

men sov så gott alla. puss puss


helgen

Nu var det några dagar sen jag skrev så det är väl bäst att jag skriver lite.

Idag har jag inte gjort något. Har inte mått så bra så jag har legat fraför tv å så. Ska snart i väg och träna ska få kasta slägga så jag måste träna fast jag inte vet om jag orkar de. Men men jag måste.

Har haft ont i huvudet sen i fredas då när jag fick smällen i huvudet. Faan inte skönt

I fredags så var jag och tränade och fick en smäll i huvudet av fredrik.  Efter att jag hade tränat så åkte jag hem och duschade och fixa mig i ordning sen åkte jag till Ellinor. När jag kom dit så var det fler folk där och vi käkade middag tillsammans sen drog dom andra och det var bara jag, Ellinor och Viktor kvar. Vi kollade på tv och satt och snackade. Trevligt.
Hade inte träffat Ellinor på jättelänge så det var jättetrevligt.
Sov hos henne med och på morgonen när vi vaknade så gick vi upp och skulle äta våfflor till frukost men ellinor hade inte saker till de hemma så hon och jag tog moppen till konsum och handlade sen hem till henne igen och gjorde iordning de och sen käkade hur mumsigt som helst ;)
Sen när vi var klara så tog vi moppen igen till konsum och hadlade morötter till snorpan och sen åkte direkt till snorpan. Så jag stod och matade snorpan med morötter :) så fin häst!
Sen åkte vi tillbaka och satt och kollade på tv och sen fixade mig lite och sen kom Jesper, hans brorsa och hans mamma och hämtade mig. och sen åkte hem till han.
Så var oss han från lördag till igår. Hur mysigt som helst
Älskar dig mest Jesper. Ingen annan är som du!

ÄLSKAR DIG! <3


today

Sitter här i sängen igen och tänker på om jag ska gråta eller skratta. jag gråter! :'(  Fattar verkligen inte varför. allt känns så tungnt men ändå så lätt.
Idag träffa jag underbara Rebecka vi gick runt på stan och shoppade. Jag köpte snygga underkläder och en väska. Sen kom även underbra Åsa och vi käkade lunch tillsammans sen gick jag och rebecka runt lite tills hon skulle gå hem. då gick jag lite runt själv och sen kom pappa och hämta mig. Åkte hem och duschade och fixade mig och sen åkte till heron och kollade på sex and the city huuuuuuuuur bra film som helst blandade känsler i den. sorliga och lyckliga. pricis så som jag känner mig. fattar verkligen inte varför igentligen men de gör så ont i mig för tillfället

Att du kunde säga något sånt C. FAN va elakt det gjorde så ont i mig

ÄLSKAR DIG MEST JESPER!! DU ÄR MITT ALLT OCH SÅ KOMMER DE ALLTID ATT VARA!!!


L.Johansson

Sitter i min säng och kollar på sex and the city! Har väldigt tråkigt och huvud värk har jag med. :( Men men jag måst klara min 11 armhävningar innen jag ska sova för jag behöver lite sömn tror jag.

Idag på träningen så hände det något med mitt lår när jag sprang häck så det åkte fram ispåse till mig fan asså de var jättekonstig känsla i låret. men men det gick över efter att jag hade haft ispåsen på låret en stund.
just nu känner jag av det lite i låret men inte så mycket.

just nu saknar jag min finaste diamant. Det känns så jobbigt. men det går inte göra något åt de. JAG ÄLSKAR DIG MEST! hoppas du hade de roligt idag och kommer också få roligt dom andra dagarna nu. Vi måste ses sen tycker jag.
ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR DIG <3

Imorgon ska nog pappa och jag till heron och kolla på sex and the city. :D den är nog hur bra som helst tror jag! vad tror du? eller har du sätt den? vad tyckte du då?

men men ha de bra!
ÄLSKAR DIG JESPER! <3



Man behöver bara några få diamanter!
L.Johansson

Diamanter

Man behöver bara några få diamanter!!

Idag har jag varit med mamma, pappa och brorsan till barkarby och shoppa lite.
handlade 4 par björn borg trosor och två böcker :)
sanningen om diamanter och huset Hilton
sanningen om diamanter är Nicole Richies bok och Huset Hilton hör man ju på namnet. :)

Men de var trevligt i barkarby vi gick runt handlade en massa och käka på donken.

EN TREVLIG DAG!!


Fan har varit lite dålig på att skriva nu!

Såå nu är jag tillbaka igen och skriver. Har inte haft lust och ork riktigt.

Lördags så var farfar och Gun-britt här så då orkade jag inte skriva efter de och sen i går så tränade jag på morgonen och var "hur pigg som helst" host host* nä och sen efter de så åkte vi till sthlm för att hämla annas mobil som hon tappat på tåget på lördagen när hon åkte hem från mormor och morfar. Men dom hade inte lämnat in den som dom sa att dom skulle göra. Men vi stannade kvar i sthlm i några timmar. Gick först runt i lite affärer och sen började vi gå ut mot gamla stan gick och kolla lite där och sen käkade midda på en trevlig resturang. hur gott som helst var de med. Jag åt plankstek och de var verkligen hur gått som helst. sen efter de så gick vi runt i gamla stan med och sen gick förbi slottet sen gick vi tillbaka till centalen och köpte kaffe å så eller iste tog jag å de var gott. sen gick vi och frågade igen efter mobilen med dom hade inte fått in den. Och sen tog vi tåget hem.
så det var ändå en lite trevlig resa inte så långt bort haha :)

Måndag haha de är ju tisdag nu men men jag ser som att de är fortfarade måndag.
SÅ IDAG har jag inte gjort så mycket låg i sängen hela dagen tills jag skulle åka på träningen. LAT? jaa jag är lat. IBLAND! men men det gick ändå bra på träningen fast det ös regnade och blixtra och oskade. körde lite häck övningar och sprang över häckar med bara ett steg i mellan och de gick bra. Sen började det regna så mycket så det gick inte vara ute så då gick upp på läktaren och sprang i trapporna och hoppade å så. sen efter de så sprang jag ett 300m, 200m, 150m, och ett 100m lopp och det gick hur bra som helst fast de regnade och hade sig.

Sen idag var de ju och 14 juli och det menas med att jag och Jesper har varit tillsammans i 5 månader!! :D
GRATTIS TILL OSS! haha

ÄLSKAR DIG MEST MIN SÖTNOS! DU ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!


LOUISE JOHANSSON <3 JESPER LUNDBERG
 =
SANT



loveyou! <3
L.Johansson

tjej middag

Hej alla pigga! kom får några minuter hem från Rebecka :)
Har varit oss henne och haft tjej middag. hur mysigt som helst. Fick då träffa Rebecka och Åsa som jag saknat så mycket. men fixk även träffa 10 andra tjejer som var helt underbara. :)

Rebecka hade gjort jättegod mat stekt potatis och 2 olika kött, kyckling och lax hur gott som helst.

Haha och som vanligt som en tjej midda slutar den alltid eller kanske inte alltid men men den slutade med att pojkar kom haha. haha nä men åsa och rebeckas killar kom :) men de var trevligt de med. :) satt och snacka lite och sen drog vi andra så då blev bara dom 4. så jag gick med några till stationen och sen tog bussen hem.

HOPPAS DU MED HAR HAFT EN TREVLIG KVÄLL!!!

Saknar dig så himla mycket världens bästa JESPER!! Älskar dig mest <3


Hemma igen!

Hej nu har jag inte skrivit på några dagar. Har varit oss Jesper sen i måndags.

Träffade sandra i måndags innan jag åkte till jesper. Fan följde med henne när hon skulle ta hål i tungan fyfan säger jag bara. skulle aldrig i livet göra de.

Japp men idag blev det att jag och jesper och hans päron åkte till tuna och sola och bada. och fan va färg du fick Jepser :P men du var inte ensam om de. FAAAN jag fick de med och det ser för roligt ut haha. Har band i ryggen så det är som en knut på ryggen skit fult är det.

Men men jag orkar inte skriva mycket mer nu, men fan va jag saknar jesper.
Hur ska jag kunna sova i natt? ingen å prata med och ingen som håller om mig! :(

JESPER KOM OCH HÅLL OM MIG NU!! hihi ;)

FAAN

MIN MOBIL FUNKAR INTE :'(

Nytt pers

Idag tävlade jag i västerås och gurkspelen.
Hade först kula och det började bra 8.91 sen blev de en längre på 9.00 och sen i 5 stöten så stötte jag 9.14 bnytt års bästa och inte så långt i från mitt pers.

Sen direkt efter kula så drog vi till släggplanen. Uppvärmningskastet blev skit bra och sen i första kastet så gick jag bara in och gjorde precis lika dant som i uppvärmningskastet,. Fast det blev längre då. 35.19 i första..

HALLÅ, ÖVER 35m som jag har väntat på i 3 år. YES ÄNTLIGEN. FAN DET KÄNDES RIKTIGT SKÖNT.

men det blev inget längre kast den näst längsta blev på typ 33m

så det var så där


MEN NU
Nu är jag så sur och besviken på mig själv. FAN SÄGER JAG BARA :(
fanfanfan förlåt att jag svär så himla mycket men jag blir så jävla sur.
Jag kastade 35.19 det räkte först till en platts på sverige listan men hon som var sist som jag behövde slå fick inte kasta över 35.19 för så skulle jag inte få någon platts på listan men vad gör hon i näst sista joo han kastar 7 cm längre än mig så då blev det ingen sverige lista för mig. Men sen när jag kom hem så skulle jag kolla på sverige listan vad som behövdes då bleb jag skit arg. För hon som kastade 7 cm längre mig gick om en tjej så hon blev näst sist på listan och gissa nu vad som är det sista resultatet på sverige listan nu!!

JO 35.20 1 cm från mitt resultat. faaaan 1 cm är ju fan inte mycket. varför kastade jag inte typ bara 2 cm till? fy va dåligt asså.

BLIR SÅ SUR PÅ SÅNT.


Men det är tävling imorgon då vill jag ta de..


Jag i kulringen


today

Orkar inte skriva så himla mycket.
Kom precis hem från Linda. Vi åkte direkt dit efter att vi hade varit i västerås på gurkspelen.
Jag tävlade inte idag men dom andra gjorde det. och typ alla persade.
Brorsan hoppade sin andra tävling i stav hopp och han persade ;) Han persade med 23 cm. Han hoppade 2.63 så det var väl helt okej. Synd där på 2.83 att du fick staven på revbena och lanmdade och fick både staven och ribban på sig så han tappade luften, det såg inte så skönt ut. Men men det var bra jobbat.



GRATTIS TILL ER ALLA SOM PERSADE IDAG.

Hemma oss Linda så grillade vi och hade det jätteroligt haha, sjöng sing star å så. Haha förlåte fredrik att jag sparkade dig i andsiktet haha men du får skulla dig själv haha lite ;)


GRATTIS LINDA!! 15 år!!

JAAA, imorgon ska jag då tävla i västerås. Det blir Slägga och Kula och jag hoppas verkligen att jag persar. Skulle vara så himla skönt om jag kunde göra det.

Men ha det bra så hörs vi imorgon ska sov nu
Godnatt på er alla


PANG sa de!!!

Idag hände det igen!
Som i onsdags så fick jag på några jättebra stötar i kulan.
Och idag hände det igen.
Eller inte från börja, i börjar gick det väl sådär men sista stöten jag skulle gör så PANG! där satt den. Skit bra blev den! ;)
Sen gick jag och kastade diskus som jag inte gjort på ett år typ. åå fan det blev ju skit bra de me. längre än mitt pers blev det. Så fan jag måste nog tävla i diskus snart så jag kommer lite längre hihi

FAN VA GLAD JAG BLER!!! :D

TÄVLING PÅ SÖNDAG DÅ VILL JAG STÖTA LÅNGT OCH KASTA LÅNGT I SLÄGGAN!!!

sen måste jag verkligen ställa upp i diskus på någon tävling. Jag har typ alltid hatat att kastad diskus men nu, Nu var det verkligen kul att kasta. haha kanske bara för att den flög längre än vad jag brukar kasta hihi men men det var i alla fall hur kul som helst idag på träningen. Hahah vi hade så roligt och tyckte de var så roligt att kasta diskus så vi tränade en halv timme för länge så tränaren fick komma och säga till oss att vi var tvungna att sluta. Hade hon inte sakt till oss så hade vi nog varit där fortfarande och kastat haha så kul var det verkligen..




HA DE BRA!

Hej alla glada!

Idag är jag glad! ;)

Idag har det varit en riktigt bra dag!
Vaknade kanska tidigt eller tidigt för att vara jag den här veckan. 20 i 11 vaknade. Sen sms Jesper mig vi 11 när han hade lunch. Då sms Ellinor mig också ;) Hon undrade om jag ville gå på stan med henne en stund så det tackade jag inte nej till. Fan va ju jättelängesen vi träffades så det var riktigt trevligt de.
Så jag gick ner till stan och sen träffade henne, sen gick vi runt lite och snackade och kollade lite. Sen skulle hon till viktor så då gick jag samma väg som hon hem. och sen var hemma en stund låg och kollade på tv och drack lite saft ;)
Sen vid 3 så gick jag och brorsan ner till stan. Gick först tll mq där brorsan hittade en tröja som var snygg. Första gången han hittade en tröja han ville ha utan min hjälp typ.
Så då köpte jag den till han. Eller jag betalade den för han inte hade pengar med sig. sen gick vi vidare och köpte en ring till mig på ur & penn. behövde en ring snabbt efter som mamma tappade min på gotland :( och jag saknade den så mycket och att det känns så konstigt att inte ha någon ring så jag var tvungen att köpa en. Det var ju halva priset också så det blev en riktigt billig haha ;) 39.50 fick jag betala haha :) Men den var riktigt fin tycker jag.
Sen efter att jag hade köpt ringen så gick jag och till åhlens och köpte nytt nagelack skit fin färg.
Nya ringen och nagellacket

Sen vid kvart över 4 typ så gick jag från stan tills jespers jobb och satte mig utanför och målade naglarna med det nya nagellacket. Sen efter en stund kom jespers mamma och jag hoppade in i bilen och väntade dom sista minutrana med henne innan jesper slutade.

Sen åkte vi hem till han käkade å så sen drog och sprang i spåret i hölö. Det kändes riktigt bra i början men sen efter några minuter så kunde jag typ inte andas. skit jobbigt blev det. fick ont i lungorna å så. men bena gick jättebra.
Sen när vi hade sprungit fördig så var jag helst slut. jag bara la mig ner och allt bara snurrade. Det var verkligen hur äckligt som helst. så jag låg en lite sund och kollade på molnen som snurrade runt precis som jag gjorde.
Men det gjorde det för jag inte har drukigt så mycket idag. riktigt dåligt av mig asså.
Sen åkte vi för att bada med jespers brorsa och hans kompis men jag pallade inte bada för jag var fortfarade jätte yr i huvudet så jag vågade i bada för om jag hade gjort de så hade jag nog drunknat å det skulle ju inte varit så kul.
Men men vi får bada en annan gång! eller hur jesper?

Sen åkte hem till jesper igen duschade och sn käkade och så. ;) mysss
sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Som vanligt så känns det för tidigt att åka i från jesper. Men men
Det var i alla fall hur trevligt som helst idag. Fick ju äntligen träffa min kära jesper som jag hade saknat så mycket.

och ellinor som jag också hade saknat.
Måste träffa er andra snart med.
Och Sandra! KOM HEM NU!!!!

men men nu ska jag sova.
SOV SÅ GOTT NU ALLA DÄR UTE Ì SOMMARNATTEN!!


Fan va kul kula är haha ;)

NÄR DET GÅR BRA!! hihi

fan idag när det var typ 10 min kvar på träningen så tog jag fram en kula bara för att stöta några gånger, och fan va jag stötte bra. Eller fan va långt jag stötte. så långt hade jag inte stött på ett år typ.

på världsungdomsspelen så stötte jag 8.34 och idag stod jag stilla och stötte 8m och sen kom 9m sen när jag stötte vanligt ;) Faan det var riktigt kul. Hoppas verkligen att jag stöter 9m på söndag på gurkspelen i västerås. Fan tänk om jag kunde persa i kula. Har 9.29 i pers med 4 kgs kulan. 
Men vi får se. får inte hoppas på för mycket nu

Aja annars då? Joo jag mår kanske lite bättre i halsen och huvudet nu än vad jag gjorde när jag vaknade. Men nu mår jag istället illa. Eller jag vet inte riktigt hur jag mår jag mår illa men jag vet inte på vilket sätt. skit konstig jaa jag vet. Men men får hoppas att det går över snart.

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKNAR så himla mycket nu min Jesper så jag håller på bli tokig. :( 
Jag vill så gärna träffa han snart. 


  

blää

Ligger i sängen fortfarade. Är verkligen hur trött som helst. Har ont i halsen och ont huvudet.
Så det blir nog bara att ligga i sängen idag tror jag.
Eller så föjer jag med ner på träningen men inte tränar få se hur jag gör. är ju några timmar kvar tills träningen börjar.


SAKNAR,SAKNAR, SAKNAR

Älskar dig! <3










today

hej alla!
ligger här i sängen och mår inte så himla bra! Vet inte varför jag inte mår så bra det kom bara för en stund sen! Men men

Idag var jag riktigt trött i morse!
var uppe vid 8 och lämnade min tvätt i tvättstugan sen gick jag upp igen och la mig igenför att jag var så trött. så jag somnade om på engång och vaknade sen av att jag fick sms av jesper. haha då var klockan 20 i 12 och jag var fortfarande jättetrött så jag typ sov mellan varje sms och sen gick jag upp halv 1 och käkade frukost haha ;)
men jag var typ fortfarade jättetrött då!!

Sen på dan så gjorde jag inte så mycket. kolladepå film å så bara. sen vid 5 så åkte pappa, jag och Björn-Erik och tränade på gröndal och det var skönt att få springa lite på bandet å så!
Sen kom vi hem vid halv 8 typ å sen käkade lite och sen så gick jag och la mig i sängen!
JA, så nu ligger jag här och har det skit tråkigt. kollar lite på tv men det är inte roligt!
Men men

Ha de bra!
L.Johansson


kan inte sova

Faan kan inte sova är trött men kan bara inte sova så jag ligger i sängen med pappas data!
Har kollat på bilder från min bilddagbok har inte så mycket annat att göra försöker få mig att bli trött.
Men jag kollade på bilderna på världens sötaste!
Du är verkligen hur söt som helst Jesper!



Länktar tills jag får träffa dig! saknar dig!
Älskar dig mest av allt!!!! <3


Men nu måste jag försöka sova.



Göteborg, Liseberg och idag

Heeej, nu orkar jag igen. Orkade aldrig skriva i bloggen igår efter som jag kom hem så sent från Göteborg, men nu orkar jag så nu tänkte jag skriva lite om släggtävlingen, Liseberg och hur går dagen var och själv klart lite om idag!

Jag börjar men släggtävlingen. Det gick sådär. kastade 30 m något. det var väl sådär asså. Men det känndes ändå kanska bra. men lite sur efter att jag inte kastade längre för hade jag kastade typ 32m så hade jag gått upp två plaseringar men men. Dert kändes ändå bra.
släggtävlingen började ju halv 8 i lördags och den gick ganska snabb. Direkt när jag hade gjort mina 3 kast så trog jag och byte om sen gick pappa och jag till liseberg och var på liseberg halv 9 så på en timme så hade jag hunnit kasta slägga byta om och gå till liseberg det är rätt bra jobbat tycker jag. ;)

Liseberg var roligt, lika roligt som vanligt. haha åkte balder med pappa och bilden blev så himla rolig så då köpte pappa bilden till mig haha skit rolig. ;)
Finns inte så mycket att skriva om liseberg laddar upp bilderna som jag tog istället.

Clara vann största tobleronen
Pappa och Anna bergbanan
Jag och Clara = bästisar
haha jag och Björn-Erik
Meee

Vi drog från liseberg halv 12 och tog spårvagnen och det var riktigt roligt. haha vi satt i i fyllevagnen haha nää men alla var typ hur fulla som helst och hur roliga som helst haha. FAAN Ida fick in en jävla bra flött med en 19 åring haha själv är hon ju inte ens 14 haha det var riktigt roligt.
Men vi var framme vid hotellet vid halv 1b typ tror jag att det var. och då gick jag och la mig på engång för då var jag riktigt trött.

Bilder från resan från Liseberg


Söndag tävlade inte jag i något så jag satt på läktan och kollade. Var riktigt trött och ville hem.
Men jag hade ju beställt nya skor och slägga som kom till ullevi då så jag pigga upp mig med att köpa min slägga och nya kastskor. :)
Brorsan köpte stavhopps skor som var skir snygga

GRATTIS EMMA TILL 3:E PLATTSEN I DISKUS

Min nya slägga
Mina nya släggskor!!! Dom hade jag längtat efter länge.. ;) äntligen!! NU HAR JAG DOM!!

Kommer inte ihåg när vi åkte från gbg men vi var hemma i alla fall halv 10 men vi stannade i Jönköping och tänkade och sen tänkade vi igen i gränna haha men då tänkade vi våra magar med lite godis ;) Och sen tänkade vi engång till i Mjölby haha men lite mat.
Men det var riktigt skönt att komma hem och sova i sin säng.
Sängen på hotellet var så mjuk så jag fick ont i ryggen så jag saknade min säng.

Men det var riktigt roligt nere i Göteborg. Längtar redan till nästa år.

___________________________________________________


Jaaa, idag då.
Idag var jag nere på stan och handlade jag nya jogging skor och ny sport bh.
och sen var jag även till kanslit och köpte ny tävlings tröja och nya sprintbyxor

Faann skorna jag köpte var hur sköna som helst!

Mina nya joggingskor som jag köpte på stadium för 699kr som hade kostat 1299kr ;) Hur sköna som helst

Min nya sportbh som jag också köpte på stadium. Det är en rosa Nike bh.
Mina nya sprintbyxor
Nya tävlings tröjan

Det blev mycket nya tränings saker idag och igår men det behövdes. :)

IDAG var det också en lite släggtävling nere på ip så jag tävlade med dom nya släggskorna och testade klubbens nya slägga en precis som min som köptes samtidigt som min. Den kändes riktigt bra och skorna med fast fick lite ont av dom men det fick jag med dom gamla med i början så dom känns nog bra om några gånger.

Kastade 30.92 idag så det var längre än i gbg men det ska bli längre i västerås på söndag hoppas på pers då. men men vi får se.

Men nu ska jag sova. Nu är jag riktigt trött. ska upp tidigt och hjälpa pappa med tvätten imorgon. klockan 7 imorgon så har vi tvättstugan fan va pigg man kommer va. Men men det är bara att plocka ihop all tvätt jag har och gå nere med det och sortera det sen gå och lägga sig igen.
sen mitt på dan så ska jag försöka få med pappa och Björn-Erik med till gröndal och träna lite men vi får se.

Men nu ska jag sova god natt alla då!
Nu ska jag sova gott.

L.Johansson