Myser



Nu njuter jag. En kopp te och kokosbollar som jag och Jesper bakade tidigare idag och ligger i soffan och kollar på tv och har en massa ljus tända. Myssss !!! 

överkast och prydnadskuddar

 
Köpte nytt överkast och kuddar till sängen i går på Rusta. Överkastet har jag nu under det gamla som är bara virkat så vart mycket snyggare och bättre med ett tunt överkast under det gamla. Sedan vart det tre nya kuddar också dom från rusta. Var ta 3 betala för 2. Hitta kuddar som vist passade väldigt bra i färgen och möster till min fondvägg i sovrummet. Så jag vart riktigt nöjd. 
 
Överkast - 149 kr
kuddar - 79 kr / st en gratis
 

Var hos frisören igår

Var och verkligen kappade av håret igår. stor skillnad vart det. Så nu är mitt långa hår borta och nu är det mycket kortare. 
 
 
 
 
 

Samsung smart tv

 
Glömt att visa vilken fin tv Jesper och jag har köpt. En samsung 46 tum smart tv med 3D. Riktigt grym tv är det. Följde med två fjärrkontroller men de används till samma sak men ser olika ut. En vanlig och en mordernare med touch. Plus att man fick med 2 st 3D glasögon med. 

Bilder från finnkampen

 
 
Bilder från förra helgen från Finnkampen. Fruktansvärt kul var det och roligaste av allt var att vara funktionär på herrarna spjut. Vilken stämning det vart då på läktarna och att stå mitt på plan var hur häftigt som helst. 
 

Online HM Beställning

 
beställde för två veckor sen lite från hm. Hitta massa rea och sen hade det 50% på vissa höst nyheter. bland annat var stövlarna på 50% under bara några dagar. Hur fina som helst är de. plus att de som var på fullt pris var det 10 % så jag hade verkligen rea på allt. Så alla dessa gick på under 500 kr . 
 
1. Topp med burnout-mönster - 49,50 kr
2. Sweatshirtbyxa - 49,50 kr
3. Hårband - 26,55 kr
4. V-ringad topp - 30 kr
5. Sweatshirtbyxa - 49,50 kr
6. Ridstövlar i läderimitation - 249 kr
7. Volympuff - 26,55 kr

AXWELL

 
 
 
 
I Lördags så var jag på det grymmaste.. Axwells konsert och Jag stod LÄNGST FRAM!!! Vilket drag och så himla bra. Mina öron mådde verkligen inte bra efter dagen efter så hörde jag inget nästan. Men det var det värt. 
 
Ska någon dag när jag är ledig lägga upp film från konserten så ni får se.