Godnatt

Godnatt på er.
Nu är det dags att sova.
I morgon är det dags att åka hem igen. Plus att det är sista lediga  dagen sen drar skolan igång igen. Känner mig inte så himla taggad men det är bara gilla läget.

Aja godnatt på er i alla fall. Hörs imorgon. Puss

Saknar dig älskling



Saknar min älskling så himla mycket. Känns som en evighet sen jag såg honom fast det var ju faktiskt i onsdags morse som jag såg honom sist. Men jag saknar han så mycket ändå.

Tänker på dig varje minut du finns i mitt huvud hela tiden.
Bilden som jag har är tagen av hans mamma på hans student och det är verkligen min favorit bild på oss. Tycker den är så fin. Borde nog lära mig att fixa till bilder. Är inte så himla duktig på det.  Men man kan försöka. Vill ha bara oss och ta bort de om kring.

Men jag älskar dig så himla mycket ska du veta. Du är mitt allt och kommer alltid att vara det vad som än händer. Du är den underbaraste personen som jag träffat. Du är den som verkligen lyssnar och försöker förstå mig. Det är rätt svårt men jag vet att du förstår mig eller att du försöker. Haha

Men du är mitt allt och jag vill att du ska vara min förevigt
Love You!

VI TILL DEN SISTA DAGEN!


 


Dagens Outfit



Linne, skor - H&M
Jeans - Tiger
Pälsjacka - Vila

 


Tråkigt.

Nu är middag och allt klart. Nu sitter jag och tråkar och har hamnat framför tv med datorn i knät. Har verkligen inget bättre för mig men det finns inte så mkt att göra.

Men det kommer i alla fall dagens outfit sen ska jag kolla in bloggar och kolla in
minoutfit alltid kul att kolla på andra och deras outfit.

Lördag

Hej på er. Sitter och kollar på film och äter marabou vinter. har verkligen blivit beroende av den. tycker att den är så god. så jag har nästan tryckt i mig en hel.

Idag så har det inte hänt så mkt. Följde med till kyrkogården och tände lite ljus på några gravar. Sen vart att åka hem till mormor och morfar igen och fika och sen satte jag mig och kollade på film och nu sitter jag här. Så det har inte hänt så mkt än så länge. Snart kommer resten av folket hit. För att äta.

Nu ska jag kolla klart på filmen. vi hörs senare

Godnatt

Jaha nu är det dags och stänga av datan och göra sig i ordning för natten. Sov så himla gott på er alla nu.
puss puss

LITE NUMBERS

här kommer lite siffrer

2
31
39
55
62
90
107
624




2 dagar tills morfar yller år
31 dagar till min syrra fyller 15 år
39 dagar tills min älskling fyller 19år
55 dagar kvar till julafton
62 dagar kvar tills Nyårsafton
90 dagar tills jag blir 20
107 dagar kvar tills alla hjärtns dag

och jag och älskling har varit tillsammans i 624 dagar. Om 624 dagar har gått fort så kommer det gå fort dom andra siffrerna med. tänk de är bara 62 dagar kvar på 2009. Vi börjar närma oss 2010.






DU RÄCKER TILL, SÅ VAR DEN DU ÄR!


KÄRLEKEN VÄNTAR - KENT

LYSSNA PÅ TEXTEN


Fredags mys


Detta är mitt fredags gott. En påse med godis, marabou vinter som är min nya favorit är typ beroende av den för jag tycker den är så god. Sen godaste fantan (citron) och sen VeckoRevyn. Så jag har både gott och äta och drika och bra att läsa. Vilken fredag här hos mormor och morfar. Så nu ska jag läsa lite sen blir det tv som gäller. IDOL är ju idag!


H&M klädd



Skinnjacka, Pälskrage, Svart T-Shirt, NYA sammets leggings, Känger

 


dags att åka

Dags att åka in till Katrineholm nu. Vi hörs sen

Morgonen

Hejsan på er. Då var det dags igen. Blev riktgt som morgon idag eftersom jag inte kunde somna men tillslut gjorde jag de så det fick bli lite sovmorgon idag. Gick upp klockan 10 ochgick ner och käkade frukost. direkt efter så var det att plocka fram alla byxor som jag hade med mig för lagning. Hade 4 st. för lagade vi mina svarta jeans leggings som är skinn i sidan som hade sprukigt lite i sömmen. sen ett par svarta jeans som hade  gått hål på mellan bena. Sen ett par jeans som knappen hade låsnat på och sen ett par leggings som sprukigt i sömmen. Så det var verligen sy stuga nere i köket men det var rikitgt bra så nu är det bara att börja andvända allt igen.

Snart är det nog dag att åka iväg igen in till Katrineholm vet inte riktigt vad vi ska göra eller så. Men vi ska hitta på något. Vi hörs senare.,

Godnatt ...

Nu är det dags att säga godnatt.
Vi hörs imorgon. Får se va som händer då.
Men sov så himla gott nu alla.

Vänster och Höger

Vänster

Höger

 


 

Vänster
Nitarmband guld - Vecko revyn
NYA Nitarmbandet silver - Lindex
Klocka - Ur&Penn
Nitarmbandsring - MQ
NYA Silver ringa 5 st - H&M
Guld orm ring - ?? gammal köpte den av en kompis när jag var typ 10 år

Höger
Silver armband - Tomas Sabo
Plast ringar svart & oljefärg - H&M
NYA silver ringar 3 st - H&M

Nagelack

Svart - Depende

 


Hos mormor och morfar plus lite nytt

Är då hos mormor och morfar. Resan och allt gick bra. Så kom mormor och morfar och hämtade upp mig i Flen. Så nu ska jag vara här tills på Söndag då Morfar fyller år. Men resten av familjen kommer på Lördag för då blir det middag med alla.



Mitt tåg var i flen vi halv 2 sen åkte vi hem till mormor och morfar och jag fick lite lunch sen åkte vi till katrineholm och kollade in H&M som äntligen har öppnat. Men det var en liten butik och det fanns inget direkt eller de hade inte DIVIDED och jag skulle vilja hitta en tröja som aldrig finns i min storlek för den är slut överallt. Men här så hade dom inte ens den avdelningen så det va tråkigt eftersom jag tycker att dom har snyggast kläder där. Men det var lite ändå. Hjälpte mormor att köpa mascara och lite så och ett halsband. Sen köpte jag en massa ringar. 
Det var 8 st små ringar som man kan ha ihop så det ser större ut. Sen gick vi över till Lindex och köpte ett nitarmband.

Nitarmband Från Lindex 39.50

Ringar 8 st Från H&M 49.50


Dags att åka nu

Hejsan nu är en kvart kvar tills bussen går. Så nu säger jag hejdå så länge.
Vi hörs senare Puss på er alla

Dagens outfit


Nya skinnjackan, Pälsvästen, Skorna och
ringarna Från H&M
Klänning ny från BikBok
Nit skärp - Lindex
Armband - Tomas Sambo, Vecko Revyn, MQ

Packningen klar. Nästan

Nu har jag packat klar mina kläder och så. och självklart som vanligt packar man ju förmycket så det fick typ bli två väsker.
Har sen bara kvar att packa ner min dator och små saker. Men min dator laddar just nu så den ska jag packa ner det sista jag gör.

Godmorgon nu blir det packning

Godmorgon på er. Nu ska jag sätta igång och packa inför min resa. Har precis kollat upp när jag ska åka. ska nämligen ta bussen till tåget så då var jag tvungen och kolla de och jag vill inte vara framme typ 2 min innan tåget går så jag åker i tid så jag är där nästan en halv timme innan. Man vet aldrig med SL.

Men nu ska jag packa. Hörs sen. Pusshej.

Godnatt

Nu ska jag säga godnatt. Imorgon är det upp tidigt för att packa väskan och sen åka till mormor och morfar.
Så jag bloggar nog innan jag dra imorgon till tåget. Sov så gott nu alla!

Puss
Hörs imorgon

De nya från HM



Här kommer en bild då jag har nya
jackan på mig, Pälskrage och mina nya skor.


Nytt från HM



Två nya ringar köpte jag idag på hm. Inte bästa bilden. Men en svart och sen en oljefärgad typ. Båda tv för 29.50 rikitgt billiga.


Dagens outfit


Skinjacka, Halsduk, linne, Strumpbyxor från H&M
Kjol med nitar - Ginatricot
Skinhanskar - Ärft av mamma
Halsband -  Fått de i julklapp av moster
Over knee Stövlar - Skopunkten

Dagen

Hejsan. hemma igen efter allt.

Nu är jag då hemma från stan eller jag har varit hemma i två timmar men jag har haft saker för mig.
Först vart det stan med Rebecka som var så trevligt. Vi gick och kolla i butikerna och sen tog en fixa på nancy's och sen gick vi lite till. Sen efter det mötte jag upp syrran för hon ville kolla på hm och lite så. Hon var verkligen hel tokig. Hon ville typ ha allt och hopn var värre än mig. Usch va jobbigt när man börjar få en sån syrra haha. Nä då. Hon fick väl något ryck nu när hon har tagit bort gipset. 
Men vi kolla runt lite och sen kom pappa och hämtade oss och sen åkte vi till ica maxi och hämtade mitt paket från hm. :) Så lycklig att det äntligen kom. Sen hem igen pakade upp paketet fixa lite och sen beställde tågbiljet. Sen vart det middag och sen kom granne som jag sen fick massera och nu sitter jag här. Ska ladda in lite bilder och så. Kommer snart.  

Gårdagens outfit


Skinjacka, Leggings, Halsduk Från HM
Vit kofta - Cubus
Linne (Girls just wanna have fun) - Ginatricot
Väska - Kappahl
Boots - Skopunkten

O'boy Dark & Marabou Vinter



När jag kom hem så fann jag detta i köket. O'boy dark och marabou vinter så självklart så gjorde jag ordning o'boy och tog mig en bit choklad direkt. Rikitgt goda var de. o'boyen var riktigt god eftersom den inte samkar något sött som den vanliga gör och marabou har jag bara gått och väntat på och den var riktigt god. Makar verkligen vinter och jul.


Snart dags att dra till stan för att träffa min vän

Sådär då. Nu är jag hemma igen. och ska nu börja byta om och fixa till mig för vid 1 ska jag trägga en kompis på stan- Får se vad vi hittar på om vi tar en lunch eller bara en fixa tillsammans. Men det ska bli kul att få träffa henne för det var så längesen. Träffade på henne när hon jobbade igår på stan och då bestämde vi för att ses idag då hon var ledig.

Trevligt trevligt.

Stan med älskling och nu hemma hos han.

Hej igen! Jag kom aldrig hem igen. Jag var på stan med Jesper och sen vart de att jag följde med honom hem och blir kvar här över natten. Bästa är ju att han har två stycket bärbara datorer så jag får låna en av han och så sitter vi båda i sängen och har en var sin dator.

jaa på stan då. Jesper skulle fixa lite saker sen efter de gick vi och käkade Pizza som var enorm. Hur stor som helst. Självklart så orkade jag inte eller Jesper orkade inte vänta på mig för på slutet tog jag bara en lite bit i taget med långa mellan rum.

Sen vart det att gå ett varv mot stan och självklart så hittade jag något att köpa. Ett par leggings blev det idag från hm.


Dessa vart de då. Är från H&M och kostar 149 kr. Riktigt coola tycker jag eftersom det är krossad sammet.


Mot stan och träffa älskling

Dags att dra mot bussen om några minuter. vi hör sen när jag kommer hem. Puss på er.

Godmorgon på er alla

Godmorgon på er!
Vaknade för några timmar sen men orkade inte gå upp så jag stannade kvar i sängen och satte på tv. Men nu har jag varit upp och ätit frukost och nu satte jag på min dator för att blogga och kolla läget. Det blir som vanligt att jag kollar in mina favorit bloggar och sen även
minoutfit som vanligt.

Ska sedan börja fixa i ordning mig för jag ska möta upp älsklingen sen på stan.
Ha det bra så länge

Träningsläger eller inte. Jag skiter i

Jaha hemma från träningen som slutade i kaos. Hatar massa skit snack och på idioter som gör som de själva vill och driver på och när dom får höra ett nej så rastar deras värld och börjar bara bråka på idiot sätt.

Hatar att det går ut på att vi aktiva ska leta ställe för att tränarna inte ska göra det. Men vi har en LEDARE som gör detta och får priser från olika företag men ändå ska vi AKTIVA leta. Tycker verkligen inte att det är en aktivs jobb att göra. Vi ska träna och sen åka på läger och ha kul. Vist ska vi komma med förslag men VI ska inte hitta och leta när vi har en vuxen Ledare som har ställt upp att göra det. Det blir dubbelarbete och för det andra är det verkligen inte snällt mot ledaren som lägger ner en massa tid och sen när hon kommer med förlag så duger det inte för några som har letat. Det bästa är om ladaren tar fram olika förslag typ max 3 sen sätter sig ledare och tränaren och pratar om vilka av det här 3 som är billigaste och bästa plus att det ska finns så att man kan kasta slägga. Sen när man har hittat och diskuterat så kan man fråga de aktivas föräldrar och de aktiva. Man ska aldrig ge liksom hela allt till den aktiva för då blir man besviken när man inte får åka till det stället man vill åka till.

MEN DET KANSKE ÄR TUFFT MED ATT ÅKA TILL ETT VARMT STÄLLE BARA FÖR ATT! OCH INTE FÖR ATT TRÄNINGEN SKA BLI DEN BÄSTA!

SKA VI ÅKA PÅ SOLSEMESTER ELLER SKA VI PÅ TRÄNINGSLÄGER?? DET ÄR MINA FRÅGOR
för om det ska vara så här så skiter jag i det.

The Sounds / Idol Tove - Living in America





Efter att Tove sjöng denna låt i idol så kom en gamla godig in i min hjärna nu efter detta så går jag runt och har denna låt på hjärna och sjunger den gärna.


Jobbat idag

Hejsan. Idag ringde mamma in mig till hennes jobb och ville att jag skulle jobba. Så jag stack i väg på engång så det vart att jag jobbade från 8- 13.30 så det vart 5,5 timme - en halv timmes rast så lön för 5 timmar är inte dåligt. Rikitgt skönt dom ska sitta fint på visa kortet.


Nu är jag då hemma och kollar på tågbiljetter till mormor och morfar. Ska åka dit på Torsdag.
Men nu ska jag kolla runt lite på bloggar och hitta lite snygga outfit på
minoutfit. Sen kolla också hur det går för min leverans från H&M. 
 

Godnatt ...

helgen börjar närma sig ett slut och det närmar sig att säga godnatt nu. Ska nu kolla på film och ligga i sängen och sen sova. men Jag har lov nu i veckan så det ska bli skönt att få vara ledig och ta det lungt. Men den här helgen har känns som att den både ha gått fort och sakta. Men men så är det i bland.

Men godnatt nu.
Saknar min Jesper jättemycket. ♥



Mys med goda saker och en kopp te

Hejsan. Nu har jag varit ute och gott och muppat mig med brorsan. Han tog en massa kort på mig i mörket med min rosa reflex. haha får se om jag kan få någon bild av han så jag kan lägga in den. Får se.

Nu ska jag gör ordning te och mumsa i mig punschrulle Asså dammsugare.  och sen sätta mig framför tv.  Vi hörs senare. Puss

Dagens Outfit består av HM



Leggings, Långkofta, linne, skinjacka, leopard sjal, svart ring och mina
NYA örhängen. Allt från HM
frans Väska - Kappahl, Gamla stövlar - Skopunkten och Halsband ärft av mormor

Nytt efter våran promenad

Detta köpte jag när jag var nere på stan idag. Så då gick detta följa med hem till mig.

fyra st rosa värmeljus hållare för 5 kr


Nytt från bikbok. Var på rea. Hade kostat 249 kr och var halva priset på det så jag betalade ändast 124.50 riktigt snygg var den på. passar perfekt att bryta av med allt svart.


Promenad på stan

Nu är jag hemma efter en promenad på stan. Mamma och jag gick ner till stan och kolla runt i butikerna och lite fick vi med hem. hittade en ny typ små saks affär. Där det finns en massa saker. Mest dekerations saker till hemmet. där hittade vi en snygg vas till halva priset till min syrra så den kostade det bara 34.50 sen fick jag värmeljus hållare 4 st för 5 kr. riktigt billigt. Bild kommer och på de andra jag köpte. ;)

Ute och gå i regnet

Nu har jag satt på mig klädr och ska nu ute i höst regnet och ute och gå med mamma får se vart vi går och vart vi hamnar. Vi ska i alla fall köpa något till middag.
Vi hörs sen då.

Black.. snyggt från hm.


black passion

satte ihop en önske outfit på polyvore.com

alla saker kommer från hm


minoutfit

Hejsan på er.
Det är tidigt jag vet. Men jag vaknade för över en timme sen och har inte kunnat somna om. Så jag ligger och kollar på djavulen bär prada och kollar in folks outfit på
minoutfit.se
Den sidan tycker jag verkligen om för då kan man kolla runt på andras outfit och hitta lite nya snygga outfit. Så man får lite insperation och tips.
riktigt bra sida.




In natt så blir det vintertid

Glöm inte att ställa klockan i natt. För klocka 03.00 i natt så ställer vi om klockan till vintertid så då trar vi tillbaka klockan en timme så då klockan 03.00 så blir klockan 02.00 igen. Så glöm inte detta för annars blir det jobbigt i morgon om man inte har ställt om klockan.


Snart blir det mitt


Har precis för några minter sen betällt lite nytt från hm. Fick hem så jag kunde få beställa från HM:s hemsida och få 20 % på det. Så jag handlade för 927 kr men summan slutade på 741.60 plus 39.90 för frakt. så det vart 781.50 så 145.50 vart de billigare än att köpa från hm:s butik


kängor. 299kr


skin jacka. 499kr


 


Pälskrage. 129 kr


 


Så detta ska komma hem till mig i nästa vecka. hoppas att det kommer så fort som möjligt.

 


min första massage kund haha

Hejsan. Ska nu snart ta och lägga mig i sängen och kolla på film. Är sjukt trött nu eller håller på att  bli. Så jag får se hur mycket jag orkar se. har precis gjort min första massage efter kursen. Mamma fick lite fotmassage precis och hon verkar vara nöjd efter. Så nu vill syrran också ha det. Men vet inte om jag orkar nu. Det får bli imorgon. Jag själv skulle behöva lite massage själv så jag måste lära dom några grepp så de kan massera min rygg sen.

Lördag 24/10 - 2009

Hejsan på er alla!
Har inte hänt så mycket idag än så länge. Eller jag vaknade riktigt tidigt imorse redan 5 i morse så då satte jag på en film och kollade på den och sen somnade jag till igen vid 8 någon gång och sen sov till halv 12 då mamma kom och drog upp mig. Sen någon timme senare så åkte vi och handlade. 
Sen när vi kom hem så började fixa i ordning och lite så. Och nu om några min så kommer våra granner ner för att äta middag hos oss. Så det blir bloggade igen efter de.  

Godnatt ...

Nä är riktigt trött och har omt i huvudet. Har haft ont i huvudet hela dagen och det hjälper inte med alvedon så nu ska jag försöka sova lite sov så gott på er alla.

Vi hörs imorgon

Massage grundkurs dag 5 - Sista dagen och nu lov

Idag var det sista dagen på massade kursen. Idag var det helkroppsmassage i hela tiden. så läraren lottade vem mann skulle vara med. Så vi var två och två så fick jag vara med en tjej som jag började massera i en timme och en kvart  sen hade vi 20 minuter rast sen var det dag för mig att få en timme och en kvarts massage. Riktigt härlig var det. kunde lätt har tagit lite till. Så skönt. Sen vid 11.30 så slutade vi och jag gick och käkade och sen tog jag 12 bussen från bosön.
Nu blir det inge bosön på 9 dagar. har nämligen höstlov nästa vecka.
Lite roligt att vi har det fast de är folkhögskola men jag klagar verkligen inte. rikitgt skönt att ha lov.

Godnatt ...

Nu är det dags för sängen. Godnatt på er alla.

kul att du var här

Bästa idag var att jesper sms mig och undrade om det var okej om han kunde komma till mig några timmar för att slippa åka hem i mellan. Han skulle köra hans mamma till södertälje och sen skulle han hämta henne när hon var klart. Så det var ju självklart att han fick komma hit och vara så länge. Så han låg och kollade på fotboll medans jag hälpte mamma och baka och laga mat och så.
Idag så fyllde också Jespers mamma år. grattis på dig!
MEN det var kul att jesper var här lika mysig att du är här och bara hänger. :)

Nu ska jag kolla lite andra bloggar sen blir det nog godnatt. Kommer kanske något mer inlägg.

kul att du var här

Bästa idag var att jesper sms mig och undrade om det var okej om han kunde komma till mig några timmar för att slippa åka hem i mellan. Han skulle köra hans mamma till södertälje och sen skulle han hämta henne när hon var klart. Så det var ju självklart att han fick komma hit och vara så länge. Så han låg och kollade på fotboll medans jag hälpte mamma och baka och laga mat och så.
Idag så fyllde också Jespers mamma år. grattis på dig!
MEN det var kul att jesper var här lika mysig att du är här och bara hänger. :)

Nu ska jag kolla lite andra bloggar sen blir det nog godnatt. Kommer kanske något mer inlägg.

Älskar nitar

Idag då så slutade jag 15.00 så då tog jag bussen till ropsten och sen tog t-banan till t-centralen och klev av och tog en lite runda på stan idag igen. skulle testa en jacka och ett par skor. Så det var de jag skulle göra sen skulle jag typ åka hem. Men det vart ett par örhängen på hm. På rea var dom med. Det är ringa men med nitar i silver färg. Och jag fick ändast betala 20 kr så det var halva priset.

Älskar nitar


Massage grundkurs dag 4

idag gick vi igenom hela armarna, brösten, nacken och magen. De var de nya musklerna och sen gick vi igenom allt vi gjorde igår. Så idag gick de snabbt så idag vart de bara mellan 8.20 till 15.00 Så det var rätt skönt för jag var rätt sliten idag.

Imorgon dag 5 sista dagen. Då ska vi göra en hel behandling så en hel kroppsmassage som man ska hålla på med i en och halv timme.

kolla läget på stan

Jaa nu ligger jag i sängen och ska nu snart sova.
jag slutade tidigt idag så då tog och åkte in till stan efter jag slutade alltså in till (sthlm)
Så då gick jag runt och kolla runt på ginatricot och hm och några andra kedjor.
Sen tog jag tåget till flemingsberg där jag klev av och vantade på att jesper skulle sluta sen åkte vi till södertälje och gick på stan där. han skulle fixa lite billjeter och en present så det var kul att träffa honom. är riktigt skön att bara få hitta på något så man umgås. Sen vi 4 åkte jag hem och han med så när jag kom hem så tog jag det lugnt och sen lagade jag mat. gjorde körtfärssås och spagetti. sen efter det så vart de att ta det lungt igen och sen la mig på soffan och kollade på tv och nu ligger jag i sängen som sakt. Så nu säger jag godnatt.

Puss

Massage kurs dag 3

Hejhej, Idag så var det bara kort dag i skolan. Började som vanligt 8.20 och slutade 11.30. Riktigt skönt var det att sluta tidigt. Idag så lärde vi oss att massera låret (quadriceps femoris), underbenet (tibialis anterior) och sen insidan av låret (adduktorerna) Sen gick vi genom snabbt allt vi lärde oss igår. Imorgon blir det armarna och bröst och nack. 

 

mental träning för unga idrottare.

igår på träningsmötet som jag var på så tyckte tränarna och ledaren att man skulle läsa en bok som heter mental träning för unga idrottare som Christian Augustsson har skrivit. Så då tog jag och lånade den av mamma så idag när jag åkte till skolan så började jag läsa den. klockan 20.57 hade jag läst klart boken. Så jag läste hela vägen till skolan och halv vägen hem sen vart de en timme hemma. Riktigt duktigt av mig. boken var då dock bara på 86 sider  men hallå här är tjejen som aldrig har läst ut en bok som jag har läst som jag inte måste. och att jag gjorde den bara på några timmar. Men det var riktigt intressant bok så jag ska försöka hitta någon mer typ av sån här bok som är lite mer sider i som jag kan läsa på vägen till skolan. Men den här boken som jag läste var riktigt bra och den är verkligen skriven för unga. För det känns som att det är en person som förläser när den skriver för det känns som att det är talesspråk i den och det var bra förklarat och lätt förstod text. Så är du intresserad av mentalträning boken är inte riktad till någon speciell idrott men de är mycket friidrott efter som både carolina klüfft och stefan holm är med och har fått svara på frågor. Så riktigt bra var de.

mycket tips som jag ska teste och se om det hjälper mi


Massage grundkurs dag 2

hejsan på er nu är det dags att blogga igen. Jag har börjat blogga nu senare på kvällen eftersom jag är lite seg när jag kommer hem från skolan vi 20 i 6 tiden och vill äta och bara vila. Men snart är det dags för sängen. Har nyligen varit i sängen och värmt mig under täcket och kollat på tv. Men nu är det dags att blogga.

Idag var det massage kurs igen andra dagen var de då och som håller på hela veckan. Idag gick vi först igenom alla grepp från igår och började med 20 mins massage och det var helt underbart kan jag säga er. riktigt skönt att starta en dag så. Sen tog vi lite teori lite namn på olika muskler och vad som är mening med massage och vad som inte bra att göra och  lite lagar och regler. Sen efter det gick vi igenom rumpmassage som vi kallade det och det var väl lite halv läskigt först men sen när alla tog av sig brallerna och gick i troserna så vart de mer naturligt och alla sa sen att man gör ju så på stranden med så det kändes bra då. Men när man masserage rumpmusken (stora sätesmuskelen Gluteus maximus) Så skulle man ändå dra ner underkläderna lite mer så man kom är hela muskelen så det var att man låg där och det kändes som att man visa halva rumpan. Fast de gjorde man inte man skulle sprcis se (skoran) om man säger så. så det kändes lite konstigt först men sen vart de mer natyrlig som sakt när alla låg där och de andra masserade. Men fick vi lära oss efter det att massera lårets bakmuskellgrupp (hamstrings) och sen även vad muskelen (triceps surae) och sen avslutade vi med fotmassage och det var inte så farligt som jag trodde de skulle var. Så idag fick vi lära oss en massa nytt.

Min dag

Hejsan sitter här nu med datan inne på mitt rum och har tänt en massa ljus för att det ska bli lite varmt här inne. Är riktigt kallt så jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig i sängen när jag har skrivit klart de här och sen läsa några bloggar.

Idag var det en dag som man tyckte att den kunde lika gärna kunna vara utan den. Nää kanske inte så illa men nästan. Det började med att jag skulle åka med halv 7 bussen från mig. gick upp och var pigg och gick glad ut i regnet. Men väl i regnet blev jag arg och iriterad. Bussen kom inte. Utan kom några min sen sen när väl bussen kom så satt gubben som körde bussen och snackade bara med en så han kunde typ inte köra utan körde sakta men när vi kom ner till centrum så fick jag springa till fitja bussen och hann med den. Men då var det södertäljes bussförsre. Han gasar och bromsar så körningen blir hackig och det bli jobbigt liksom. Sen blev de stopp på motorvägen så vi kom till fitja 5 min sen så när vi kom dit så stod det 1 min kvar tills t-banan gick mot ropsten men vad gör Gubb j*velen då? Jo han kör förbi stadionen och stannar 150m ifrån lång åt skogen så då han man ju aldrig. Jag sprang som en idiot men hann inte. Så då fick jag vänta på nästa t-bana som gick 5 min senare och det gjorde så jag missade bosön bussen som bara går en gång i timmen och då fick jag ta en annan och då måste man gå. Jag tog den bussen från ropten 8.13 och jag började 8.20 idag men jag kom till skolan och kom i på lektionen 5 över halv 9 bara en kvart sen. Tyckte de var riktigt bra.

Men det som var jobbigaste de var för att de inte var vanlig skoldag det är så att vi har specialvecka och jag har massage så jag lär mig alla grunder och får intyg på de att jag har gått kursen. Så från 9 till 16 så masserade vi varandra , så det vart mycket massage. Idag gjorde vi lite rygg-, nack massage sen imorgon så fortsätter de. Riktigt jobbig var det och man blev helt slute efter all massage man fick och gav.

Jaa nu har jag skrivit mycket haha. men ska avsluta nu. Efter jag hade slutat så åkte jag till södertälje och sen direkt gick till klubbhuset för möte med träningsgruppen. sen kom jag hem vid 8 och sen kollade jag på tv och tagit lugnt. Men nu blir det att läsa bloggar sen godnatt.

GODNATT

Godnatt ...

Nu är det dags att säga godnatt. Sov så gott nu på er alla.

Nytt till min dator.

Idag så var brorsan och pappa till medie market och köpte en dator till brorsan. alltså  han köte själv dator och inte skärm eller så. Så en dator, mus och tagetbord sen kopplade han in det med sin tv. Så nu kan både kolla på tv, film,  skriva arbeten och så på datorn. Han har tyvärr inte internät men det ska han nog fica dit. Men roligt var det för han hade photoshop så jag satte mig där och gjorde en bild kanska kan visa den senare. Men iallafall när de kom hem efter deras lilla affär så tog dom upp en present till mig. En rosa lite mus till min dator som funkar till min med usb riktigt söt var den. Det är så att min mus på datan eller knapparna är jättesega vet inte varför men det har blivit de nu så don funkade det bara när den själv ville typ. Men nu funkar det jättebra nu när jag har en mus till datan.

så himla söt.


mitt nya från ikea

Här kommer bilderna.

mina två hyllor med foton på och den övre hyllan har jag en betong tavla som min moster har gjort och sen två böcker.


Mina tre fotoramar med bilder på mig och sen mina två små speglar.


 


Sen mitt gräs. är typ plast men det känns inte som de.


Snart klar

Hejsan igen. Har snart klar allt inne på mitt rum. Hann inte börja på engång förut för jag vart typ barnvakt och så. Men nu är jag nästan klar har några saker kvar på golvet som ska tas bort. Hyllorna är uppe och så det är klart iallafall så snart kommer det bilder på allt jag köpte igår så ni kan få se hur det blev. Sen fick jag en ny sak idag som ni ska få se sen. Hörs sen

städning på gång.

Hejsan!
Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Ska nu om några minuter sätta på bra musik och börja säda mitt rum. det behövs verkligen. Så plocka alla kläder och hänga som de ska och sen blir det att damsuga. Ska även satta upp mina hyllor som jag ska försöka få pappa att hjälpa mig med det.
Så nu är det nog bäst att jag börjar fixa här så jag blir klar idag haha. Hörs sen.

En regnig ikea dag

Hejsan på er. har inte blivit så mkt bloggade idag igen. inte bra nu när det är helg och allt.
Men i alla fall.

Jesper körde mig hem innan han skulle jobba idag så jag var hemma vid kvart i 10. Sen vart de att jag satt en stund  bara i soffan och sen väckte de alla med mamma. Sen började alla göra sig i ordning för att åka till ikea. Fy det var rätt mycket folk på ikea idag. Men de kan vara för att det regna och det var dålit väder. Där folk var mest och kollade på ikea var nog hos filtar och vid ljus. men det hör ju till höstens mörka och kalla kvällar och regninga dagar. Prcis som idag. Så det var många som nog ville mysa med en ny filt och tända lite ljus.

Jag köpte då två ljus, 6 st små ramar, två små speglar, två hyllor för foton. och lite torkat gräs typ.

Bilder på hur alla saker blev när jag satte upp de och fixade kommer imorgon.

 

Resten av kvällen har jag ägnat åt att ligga på soffan och kolla kollat blannat på körslaget.


7201 Dagar gammal idag

hejsan på er alla.
befinner mig hos jesper och sitter med hans ena dator. Jesper själv sitter bervid med hans andra dator och pluggar.

Jesper visade mig en sida för en stund sen som heter
kalkylera mera där man tex kan räkna uthur många dagar man har levt och en massa annat roligt. haha. Jag är då 7201 dagar gammal. Känns ändå ganska lite men det är ju det inte.

Dagen

En trött Louise har satt sig vid datan nu. Är riktigt trött och har huvudvärk så det blir sängen och tv.
Idag så var det träning i skolan och sen vart de träningslära. Inte dirkt roliga dag idag. Sen slutade vi vid 14 och då tog jag bussen och åkte till södertälje. Väl i Södertälje så mötte jag upp Jesper sen följde jag med honom när han skulle shoppa. Det vart två par jeans, två skjortor och en tjocktröja. Riktigt snygga saker var de. Sen bjöd han mig på lite fixa. Mys i pys. kul att träffa dig igen. Kändes så länge sen. Så jag hoppas att vi kan ses snart igen.

Sen när jag kom hem så började jag göra plättar som tog typ en timme och en kvart att göra. Hatar de ska aldrig mer göra på så mycket smet som jag gjorde.

Nää nu ska jag kolla klart på S.O.S gute
HÖRS!


Dagen

Hejsan. Nu kommer dagens inlägg men jag orkar inte skriva så mkt för sängen lockar just nu för jag är så trött och fryser så himla mycket. 
Har riktigt ont i mina lår. Har träningsvärk som jag fick i måndag och nu idag vart de värre. Idag på egenträningen så körde jag hårt med en kille som håller på med brottnig. Så han körde fys med mig och en annan tjej och vid dog typ båda. Riktigt ont i armarna fick vi med. Sen efter träningen så var det träningslära som jag tycker börjar bli väldigt svår för jag fattar inte så mkt. Sen väl hemma så har jag frysit och frysit. Inte kul all så. 

Men jag säger godnatt nu. 
Puss på er.   

Min dag

Hejsan här kommer ett blogginlägg för idag. Åkte redan med halv 7 bussen i morse till skolan. När jag kom till skolan kvart över 8 så började det snö och det var inte lite heller. Men det smälte direkt när det kom på marken. Sen kom de snöblandat regn efter. Sen vid 9 började vi och då var det lite genomgång. sen vid 10.30 så kom David Lega och föreläste. Så jävla bra var det. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på en föreläsning och aldrig har jag hört så mkt roligt och att kunna sitta still i 1,5 timme utan att tröttna på det. Riktigt kul var det. David är en kille som sitter i rollstol och kan inte röra på sina armar eller andvända dom. Och bena kan han i gå på eftersom han har bara 30 % styrka i dom. Så han sitter i rullstol och var världens bästa simmare i grupp 1 på paralympics. Han äger paralympics guld, vm guld och massa till men även satt en massa världsrekord och än idag dag så står 5 st kvar. Riktig cool kille det där.

Sen efter förläsningen så bjöd skolan på lunch och sen vart de vollybolls match som bosön förlorade :(
Sen efter det så åkte jag hem. Kom hem och tog det lugnt och satt och ritade en massa bilder som jag ska andvända. Ni får se och läsa mer om det när det är klart. Vet inte riktigt än hur det ska bli så ni får se bild och så när det är klart.

Sen efter det var det tv tittade och har prcis kollat klart på andra avenyn och nu ska jag läsa bloggar och sen blir det godnatt.

Så jag säger godnatt nu.
Puss på er


Godnatt ...

Dags att säga godnatt. Sov gott nu alla.

vilken dag

Hejsan är hemma nu och kan äntligen lägga mig ner i sängen och ta det lugnt.
Kom hem idag vi 20 i 6 var hemma bara max 10 min sen var jag hunnit byta om till träningskläder och sen åkte. Sen var det träning som inte var kul alls. tråkigt och trist.
Kom hem sen käkade och duschade och kolla på svenska hollywoodfruar. Och nu ligger jag här i sängen med datan och ska sova snart. Ska bara kolla in
IKEAs hemsida innan jag ska sova.

Men usch är riktigt trött efter den här dagen. blir snabb koll nu.


Väntar på engelskan

Hejsan. Sitter i skolan och väntar på att min Engelska lektion ska börja. Riktigt seg att haträning först och sen äta och sen vänta tills 14.10 får vänta liksom 2 timmar. Mer än så ibland.
Men jag började dagen med träning från 9.30 till 11.30 så det var 2 timmar träning. Sen duschade och sen käkade lunch. Sen satte mig och tog en kopp te. Riktigt gott nu när de är så kallt.

Nää riktigt seg är det att behöva vänta så här länge. Men det kanske blir bätte schema efter höstlovet för då får vi nytt. Ha de så bra så hörs vi sen.


Godnatt ...

Nu äe jag klar med mitt andra projekt. Det vart ett hårband typ. Bild kommer imorgon, För nu ska jag sova. Sov så himla gott nu på er alla.

Min halsduk


Här har vi en bild där jag har på mig min nya halsduk som jag har sticka själv.


Min dag

har varit dålig på att blogga idag. Det vart ingen promenad  idag som jag kände för. Det började regna då när jag skulle gå sen regnade det hur länge som helst. Så det vart tv och film och stickade typ hela tiden. Så nu är jag klar med min halsduk. Så nu börjar jag med nytt projekt. Kommer bild på halsduken snart.

Nä sen vart de att jag gick till grannen en stund och så. Så dagen har rullat på. Dagen började långsamt men sedan så gick det fort. Ska snart börja göra mig i ordning mig för natten för imorgon börjar en ny skolvecka. så det är att gå upp tidigt igen.

tänkt om jag hade en hund

Hejsan. sitter framför tv och har har legat i soffan sen jag vaknade i klä mjukiskläder. Rätt skönt men ändå kanske trist. Är ju nu hemma själv och har varit de i snart 2 timmar men snart kommer de andra. Riktigt tråkigt ute nu. rätt grått men de regnar i alla fall inte eller blåser. Ska nog snart ut och ta en promend. Kanske skönt att komma ut en lite stund. Men det är tråkigt att  behöva gå själv. Nu önskar jag vekligen att jag hade en hund som jag kunde få gå långa promenader med riktigt mysig. Jag som gillar så mycket hundar. En lite hund skulle inte vara dumt. En som man kunde busa med och bara mysa med.



Ååå, så söt.


Godnatt ...

Nu säger jag godnatt till  er alla. Sov så himla gott.

Rihanna

Igår i metro så kunde man se hur man kan sno rihannas look. Sen när jag kom hem då hade nya glamour tidningen kommit ner i brevlådan. Där skrev de om det 30 bästa klädda kvinna och nummer ett vart Rihanna. Hon har en riktigt snygg stil. eller vad tycker ni?


Dagens Outfit


Pälsjacka - Vila, Leopardsjal - HM, Leggings - HM, Stickad tröja - HM, Skor - Skopunkten, Skinnhanskar - mammas gamla.


Min dag

Hejsan.
idag så har jag nästan varit med grannens barn hela dagen. Vi har spelat wii, kollat på film, ritat, bakat chokladbollar och kolla på fotboll. Vi käkade också middag tillsammans. Idag vart de pizza från mimos. Riktigt god var den.

Så jag har haft lite att göra idag. Så den var väl inte så himla tråkigt.

Chokladbollarna som vi bakade.


Riktigt tråkig lördag

En ny och nya möjligheter eller kanske inte. Ligger fortfarande i sängen. vaknade redan vi 9 men det har blivit att jag inte har gått upp. de andra ska åka i väg nu och jag hade verkligen inte lust att följa med, Känner inte för något just nu. Tänkte palla mig upp och äta något men jag vet inte de heller. Skönare att stanna i sängen där de är varmt fryser så himla mycket.

Så idag händer de väl prcis ingenting. Riktigt tråkig lördag.

Sanningen.

Bäst att jag förklara mig lite. Jag är inte sur eller något. Eller sur på att jag har en störd kille i klassen som har verkligen inget innanför pannbenet. Jag säger bara hatar. Han förstörde hela dagen den jäven. Nää så här kan jag inte skriva. Men jag måste ju säga som de är.

Man trycker ju inte ner en så man får ont i nacken och ryggen och när man säger att han kan sluta och att det gör ont så trycker ner lite till och tar typ på en. JÄVLA IDIOT.

Blä på den här dagen

Säger nog tack och hej. Blir nog inge mer bloggade idag som det känns just nu.
Har verkligen inte haft en bra dag. Är riktigt trött på allt skit.
Idag händer det väl inget annat än att vara hemma och tråka. Får se var kvällen tar vägen. 
Det kanske kommer inlägg igen om jag piggnat till lite.  

Godnatt ...

Nu är det dags att krypa under täcket och lägga ner huvudet mot min sköna kudde. Sov så gott nu på er alla så hörs vi imorgon. Puss puss.

Kolla va härligt

Se så fin sida det var i metro idag. riktigt snygga saker faktiskt. Många fina saker där som man vill ha på engång.


tv och mumsig efterrätt

Hejsan nu befinner jag mig i min säng och ska snart stänga av datan och släcka lampan och säga godnatt. Men inte riktigt än. 

Har kollat på tv fram till nu. Idag startade SOS gute och sen efter det vart det lyxfällan. Så det var tv och god efterrätt som jag ordnade till mig, mamma och brorsan.


Today

Hejsan. Här sitter en trött Louise som håller på att tråka ut. Har riktigt tråkit så jag sitter och lyssnar på musik på youtube.

Dagen började med att jag försov mig idag igen. Fan e mig inte bra det här. Sen när jag kom till skolan hade jag egenträning så jag körde ett pass själv. Sen var det lunch som gällde och efter det var det träningslära. På den lektionen fattade jag noll av. Fattade inte va hon pratade om. Sen åkte jag hem sen efter en stund när jag hade varit hemma så kom Jesper och var med mig en stund och det alltid kul när han kommer till mig men jag hatar när han måste gå. Idag gick han för att han skulle på hockey. HALLÅ UTAN MIG?! haha
Jesper du var skit snygg i håret. Han kom till mig precis efter att han hade varit och klippt sig.

Nä och nu sitter jag här och har det tråkigt. Ska läsa lite bloggar som är roliga och se om det blir lite roligare då.
HA DET BRA SÅ LÄNGE.

Godnatt

Hejsan igen. Nu har jag kollat på tv lite och ska nog ta och göra mig i ordning mig för natten nu. Ska upp tidigt imorgon igen. Så jag måste få sova lite. Så nu säger jag godnatt till er alla.

Dagens Outfit


Pälsväst, Svart kofta, Stor härlig halsduk, Skinnhandskar, Jeans, Lårhöga skor och väska 

 


6 km

Hejsan. Nu har jag varit duktig och varit ute och sprungit 6 km. Var rätt skönt att göra de. Så nu blir det duschen och sen ska jag fixa lite. Hörs lite senare

Gå eller springa

Har riktigt ont i huvetet och känner mig helt slut i kroppen fast jag inte har gjort något. Men det kan ju vara därför jag känner mig så också. Ska försöka få med min bror att springa en bit men han verkar inte fatta och sitter vid datan och kollar på film istället för att byta om och följa med och springa som vi sa att vi skulle göra. Aja får väl göra det själv annars eller inte alls. Usch säger jag bara. Hade så ont i huvudet så jag gick ut och tog mig en lite promenad bara för att röra på mig lite för någon timme sen och det hjälpte lite faktiskt. Så jag måste väl iallafallut och gå om jag inte orkar springa.  


´




Här har ni mina favoriter just nu. Skinn, päls, leopardmönster och nitar är mina favoriter. 
Pälsjackan på bilden kommer från Vila. Skinnkjolen och leopard sjalen kommer från hm 
och både pälsen och kjolen och sjalen äger jag. 

Sen är också en favorit just nu det lårhöga stöven som jag har i en annan model än den på bilden. 

Men jag älskar kläder med skinn detaljer tex på leggings som jag äger. Nitar är en stor favorit och de bär jag på mina handleder och runt midjan. 


VAD HAR DU FÖR FAVORITER JUST NU?
 

 


frukost

Har nu precis ätit frukost. Idag var det än väldigt god frukost.
Pannkaka med sylt och keso. MUMS

Nu ska jag ta och satt mig vi den andra datan ett tag.

7 Oktober, 2009

Godmorgon. Vaknade precis.
Riktigt skönt att få sova ut lite. Ska nämligen inte till skolan idag. Så idag ska jag vara hemma och jag vet inte riktigt vad somm händer. Ska läsa igenom en text bara som jag hari läxa och det tänkte jag iallafall göra. Sen får vi se var dagen leter mig.

Godnatt ...

Ska nu nog ta och göra mig i ordnig mig för natten och sen gå och lägga mig. Är verkligen inte pigg käner att ögonen går redan ihop lite. Så det blir sängen rätt snabbt nu med någon bra film att somna till.
Så godnatt på er alla. Sov så himla gott.

Pusshej

Dagens Outfit


Dålig bild dock men men blir inte bättre än så idag.

Pälsjacka - Vila, stickad tröja - hm, Leggings och lårhöga stövlar - skopunkten.

Kom med i gruppen!

Hejsan. Nu är jag hemma från skolan. Riktigt skönt att vara hemma nu. Ska nu bara ta det lugnt och sticka lite. Har blivit helt galen att sticka. gillar det för att jag slappnar av då och bara tar det lungt. riktigt skönt när man kommer hem efter en lång dag i plugget och sen bara sätter sig ner och tar det lugnt. Just nu håller jag på och stickar en svart halsduk sen får vi se vad  som blir. självklar kommer jag lägga upp bild på resultatet hur den blir haha. Men det är en jobbig sak. Jag har glömt bort hur man avslutar när man är klar. Är det någon som vet?

Just en rolig sak också. Idag fick vi veta vilka som ska ha egen träning (Elit idrott) eller om man ska ha Ledarskap och jag kom med elit gruppen, riktgit kul var det att jag kom med. Det var ju så att man skulle ha hög nivå (landslags nivå) Men jag kom med eftersom dom tyckte att jag tränar på ändå en hög nivå och även satsar på att nå elit om några år. Så det var riktigt kul att jag kom med. Det roligaste är väl att det är Anders Gärderud som är som våran metor nu och har hand om gruppen som kom med. Anders är ju killen som vann OS guld i hinder för en massa år sedan haha. Men idag så jobbar han med SVT och får åka med på världsmästerskapen. Så det är kul att nu kunna få lite tips och stöd från honom.

Anders när han har kommit över sista hindret i OS finalen.


Godmorgon

Godmorgon. Kom precis till skolan så nu sitter jag här i datasalen. Skulle kolla om min engelska CD var kvar i datat som jag hade i går för jag glömde den när jag fick bråttom till bussen. Men tur som jag har så satt den kvar. YES. Så nu ska jag snart gå i väg och ha idrott.

Vaknade verkligen inte bra i morse. Vaknade 07.14 och min buss går 07.23 men jag hann så snabb som jag är. Haha. Hade allt typ klart så det var bara att slänga på sig alla saker och sen gå typ. 

Men nu ska jag dra och byta om. Vi hörs när jag kommer hem idag. Puss på er alla och ha en bra dag! 

Godnatt

Dags att sova. är riktigt trött så det blir som vanligt film och huvudet mot kudden. Ska bli skönt.
Godnatt på er alla! Puss

Hemma

Hejsan är hemma från skolan och träningen nu. Hinner ju inte hem i mellan skolan och träningen på måndagar så då blir det rätt sent jag kommer hem. Men nu är jag då hemma och har precis ätit middag och kollar på färjan sen blir det hollywoodfruar. Bästa programet ju haha det är verkligen underhållande. haha

Engelska Lektion

hello everybody. I speak English now! Haha Vet inte om det där är rätt. Det är ju så att jag inte kan så mkt engelska och därför pluggar upp det på Bosön. Så just nu pluggar jag engelska i datasalen och arbetar med CD som vi har till våran bok. Lär mig lite iallfall. Så när jag har tråkigt hemma så ska jag använta mig av den skivan.
Men nu ska jag plugga vidare med mina engelska ord. Bye Bye

I skolan

Hejsan på er. Sitter i skolan och väntar på att min engelska lektion ska börja 14.10 rätt segt att vänta från 11 till 14.10 men efter min första lektion så körde jag ett löp pass en timme och sen gick jag och duschade och sen käkade lunch och nu sitter jag som sakt framför datan och väntar. Det finns inte så mkt annat att göra för tillfället. Men jag gick igenom alla mina 30 mail som jag inte orkat kolla så nu har jag öppnat alla och läst i genom de. Får se när jag kommer hem i kväll om jag svarar. Hatar verkligen mail för det tar sån tid på något sätt. Det är så himla tråkit och sitta och svara och öppna och läsa. Ibland kommer det liksom 50% skräp bara i bland mer än så och då orkar jag verkligen inte sitta och ta bort alla och öppna och sortera. Haha rätt lat är man väl. Men men ska försöka bättra mig iallafall.

Min jesper skickade sms till mig förut idag och skrev att han startat en ny blogg idag. så klicka
HÄR och följ hans blogg.

Godnatt ...

Nu är det dags att sova. Imorgon börjar en ny skolvecka så jag måste få några timmar sömn innan klockan ringer 5.30 imorgon bitti. Sov så himla gott nu alla! Puss

Dagens Outfit



 

Skinjacka, pälsväst, Leopardsjal, Jeans och mina nya lårhöga stövlar.


kanelbullens dag 4/10

Ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag idag. När pappa och jag var nere på stan så gick vi in på ett bageri och köpte vi kanelbullar och åkte hem och fika med dom andra. Riktigt goda var de och gott kaffe till.


Usch va det regnar

Hej på er. ska nu med pappa ner en snabbis på stan ska handla lite och så. Det värsta är att det ösregnar ute och det är verkligen inte kul. Hösten är väldigt härlig om det inte regnar och blåser. Vi hörs senare. Puss


Dagens Outfit


Stickad tröja HM. Leggings med kedja HM. Skärp med nitar Lindex. Skor NYA skopunkten.

 


Här kommer mitt rum.

Så där då. Nu är mitt rum klart HELT. har dammsugit och torkat golvet så kan det bli mer klart än så här eller?
Så nu kommer de lite bilder på mitt rum.



 



Gårdagen

Hejsan. Skrev inget igår men jag var hos jesper och jag var så trött så jag orkade inte låna hans data för att skriva.
Men igår var jag i skolan och sen körde en klasskompis mig till ropsten där jag tog tunnelbanan till t-centralen sen mötte jag upp Jesper och hans bror sen följde jag med dom och käkade och sen gick med dom en lite runda på stan. Sen tog vi tåget till södertälje och sen fixa lite där med. Sen hämtade jespers föräldrar oss och sen åkte vi och käkade på grekiska kolgrillen och det var riktigt gott. Sen åkte vi hem till jesper och då började han plugga och jag kollade på idol sen kom jesper med lilla tingeling som bara busar som ska tugga på allt hon ser. så hon var ute efter min tröja och mitt hår. haha

Sen somnade jag jättesnabbt och sen imorse så körde jesper mig hem innan han skulle jobba.
Men nu ska jag klä på mig för jag ska åka och handla nu.

Muppsöt

Godnatt nu på er. Jag har precis parata klar med min söta pojkvän som är lite muppsöt haha. Det är mitt nya ord MUPPSÖT. Då är man riktigt söt men samtidigt är lite mupp men på ett bra sätt. haha. Älskar dig mest sötnos!

Sovgott nu alla där ute.
Pusss.

Rummet klart.

Hej på er igen. Nu är rumet klart kan man säga, Eller alla kartonger är uppplockade och allt ser rätt snyggt ut tycker jag. Det är väl bara en damsugning och så sen är det typ klart. Har inte riktigt bestämt vart jag ska ha allt men jag kommer nog flytta runt alla saker 100 gånger innan jag är nöjd nog. Men jag lägger inte in några bilder idag för min dator är så seg och den andra är upptagen så jag lovar att det kommer ni alla sak få se hur snyggt det vart haha.

Men nu ska jag njuta av min kopp te som jag gjorde i ordnig eftersom jag fryser så himla mycket. men efter bara några klunkar så har det nästan hjälpt. Te till hör hösten och kylan. Ska nu bara ta det lugnt eftersom jag har pluggat klart så nästa blir väl att lägga sig och sova.

Rosa månaden är här

Oktober = Den rosa månaden.
Kom igen nu och vara med att stöd rosa bandet.


Rosa bandet för Bröst canser.


1 Oktober, 2009

Första Oktober idag nu månad och vad som helst kan hända. Hahah eller inte. Allt är som vanligt jag går i skolan och  det känns som att jag är aldrig hemma. Men men så är det.

Ja nu är det då Oktober och idag kändes det verkligen höst. Det var riktigt kallt och det blåste. Jag hade bara t-shirt och sen min skinjacka men det räckte inte kände jag för jag frös jättemycket. Men jag hade iallafall min varma stora halsduk och mina nya stövlar. Så om fötterna ovh bena frös jag inte om.

Just nu håller jag på och fixar det sista verkligen inne på mitt rum. Har bara några små saker kvar. Så jag hoppas jag blir klar idag så jag kan lägga ut bilder så ni kan få se. Men jag ska fixa lite till sen ska jag plugga lite.
Ha det bra så länge.