DIOR

köpte en nya macara. en dior mascara. Har haft den här förut men den jag hade innan var en annan dior mascara men denna gillar jag bättre. 

Mums

 
Riktigt god middag och vin till friidrotten när vi kom hem från Ikea..

Ikea

Varit på ikea idag och kom hem med lite saker. dörrmatta, sängkläder, stekpanna, matlådor. karaff, verktyg och även en pall till min garderob så jag når till översta hyllan haha. bilder kommer från garderoben när jag har fixat klart den. 

Ledig dag

Ledig dag och jag tillbringar dagen i tvättstugan. Jippi haha


IN MY MIND

In my mind, in my head,
This is where we all came from.
The dreams we had, the love we shared,
This is what we're waiting for.

Söndags frukost

 

Söndags frukost. Gick upp tidigare än Jesper och fixade frukost till oss. Jesper har åkt och jobbat och jag ligger i soffan med datan och lyssnar på skön musik som man mår bättre av än att kolla ut på de tråkiga vädret. Idag blir det att fixa en massa saker. Ha det bra Puss


Dags för stan

Sitter på balkongen med datan ska nu snart göra mig i ordning för jag och Jesper ska gå ner till stan. Skönt att båda är ledig idag :) Ha en bra dag.

Balkongen

 

Detta balkong bord och stolar fick jag av mamma och pappa i inflyttningspresent förra veckan. Passar perfekt på balkongen. nu fattats det bara lite balkonglådor så jag kan planterna lite växter. Har fått kryddorna också av mamma som står på bordet. :)

 


.

Jag som hade lovat att blogga men de var mycket med flytten och har jobbat natt tre dagar i rad. och är idag äntligen ledig. Så idag har jag fixat lite och även tagit de lugnt ska försöka hinna lägg in lite bilder senare.
Men nu ska jag byta om och ta mig en promenad ner till stan och hämta mitt paket.
Ha de bra så länge.....