Börjar jag bli sjuk nu?

Blää.. Jag börjar känna mig förkyld. Har ont i halsen och tapt i näsan.. Fan också det är ju DM i helgen.. Aja men hoppas det går över..
Ska gå och lägga mig nu.


28/8

Jaha då var man tillbaka da! Tillbaka till skolan.. Bläää eller Yes jag vet inte, jo men det är väl roligt att träffa alla igen efter sommaren men tråkit att börja plugga igen! 
Men Vilken klass jag går i asså läraren hatar oss typ.. haha men det har hon väl alltid gjort, och innan vi fick gå hem så sa hon att i år så ville hon att vi skulle skärpa oss lite efter som vi började 2:an nu.. Haha sa vi bara.. Nä men vi ska skärpa oss men inte den här veckan på måndag blir det skärpnig! hihi :P :P

Men men
Puss och kram syns på stan!!!
L.Johansson
 


Åland

Ja vi kom hem från Åland igår men jag var så trött så jag orkade inte skriva blogg då. Sen orkade jag inte tidigar idag heller.. Eller jag kollad på friidrott på tv sen efter det så orkade jag inte..

Så nu kommer det om Åland :
Ja vi åkte ju i fredas och kom hem i går kväll vid 10.. Fredas var vi och käka pizza på åland och hade det trevligt. Och sen på lördag morgon så var det crazy games med stövel kastnig och lite annat roligt. Sen var vi i väg och köpte lunch och käka å så. Sen var det bara att åka tillbaka till arenan för jag skulle springa 80m H som gick sådär.. Jag persade men på uppvärmnigen så när jag skulle springa över häckarna så slog jag i en häck för jag kom fel till häcken och slog i knät så det blev svullet och ett lite sår. Så det kunde ha gått bättre än vad det gjorde..

Lite senare så sprang jag 800m och det gick också bra tycker jag. Kunde ha tagit i lite mer men jag trodde inte att jag skulle orka om jag gjorde det..

Första dagen då 2:a i 80mh med nytt pers och 800m 1:a men jag var själv i 800m
Efter tävligen var vi och käks midda och sen badade på mariebad och det är ju alltid lika roligt..

Söndag:
Kom till arenan ganska trött och kände av knät jag hade lagit i på häcken dan innan men när jag sprang 100m så kände jag inte så mkt. och en rätt bra tid fick jag för att vara så tidigt på morgonen.
Efter 100m loppet var det spjut och det kändes jättebra på in kastnigen men sen i andra kastet så sträckte jag insidan av låret men jag kastade vidar och i näst sista kastet så skicka jag i väg spjut 27.39 som var nytt pers och innan hade jag haft 27,06 och inta varit över 27 m på över 2år. Men nu var jag över 27 två gånger.. SÅ det kändes bra fast jag fick ont i låret.. Efter spjutet gick jag upp på läktan och vilade lite och pappa fick vara min massör. haha
Sen var det tresteg som inte gick bra alls för det började renga och det kändes både i i knät och i låret..

Men men jag åkte hem igen med iallafall ett pers kanske 2 pers.. 5 medaljer, 2 Guld, 2 Silver och ett brons...

Lite bilder från helgen

Åland
Ålandålandålandålandåland

Medaljerna jag tog i helgen
Silver i 80mhäck, Guld i 800m, Brons i 100m, Silver i Spjut och Guld i Tresteg


Tack och hej
L.Johansson

juste jag börjar skolan imorgon så det var sista dagen på sommarlovet idag :(
hejdå

Snart Åland

Då var det inte så långt kvar tills vi ska åka. Vi ska vara från Södertälje vid halv 12. Så det är en timme kvar till de. och jag har inte packat riktigt klart men det är inte så mkt kvar!
Jag kommer inte komma åt en data på Åland så det blir inget bloggade där. Men jag skriver hur det gick när jag kommer igen på söndag!

Men nu ska jag gå och packa klart så jag hinner och får med allt jag ska ha med mig.

HA DET BRA!!
L.Johansson


23/8

Hejhej.. Imorgon åker vi till Åland och tävlar.. Vet inte riktigt vilka granar jag ska vara med i. Jag vet att jag ska vara med i Spjut, Tresteg och 100m på Söndag men på Lördag så blir det kanske 100m häck och 800m får se om jag orkar! :P :P

Idag kom brosan hem igen hehe borta en dag! Han var rätt trött han somnade när han kom in och la sig på sängen! ;)
Idag köpte pappa den nya beck filmen DEN SVAGA LÄNKEN. Jag tycket det var rätt bra kanske den bästa beck filmen..  


beck


Men nu ska jag kolla på tv så jag hinner inte skriva mer och sen måste jag också börja packa lite. Men jag har ju en stund imorgon innan vi åker imorgon..

PussKram
L.Johansson

22/8

Ja, då var det bara jag kvar då!

I Måndags så började Anna 7:a och idag började Björn-Erik på i ettan på Igelstavikens gymnasium på samma skola som jag går på. Men jag börjar på tisdag den 28:e och då börjar jag i OP2 ska bli kul att komma tillbaka till skolan igen.
Brosan började idag som jag sa och han börja med att åka till skolan på upprop och sen åkte hans klass RMID1 och OP1 till slandö och kommer hem imorgon. Hoppas du får det roligt brosan!! :)

Men men nu sitter jag här hemma själv kan man säga. Mamma är i ute i tvättstugan och pappa jobbar och Björn-ErIk och Anna är i skolan..
Så då var det bara jag kvar här hemma och har sommarlov i 6 dagar till..

Kram L.Johansson

the voice 07

THE VOICE ´07
STHLM KUNGSTRÄDGÅRDEN


Igår var jag, Åsa och Rebecka på the voice i sthlm.. Kul var det och det var väldigt kul att träffa er tjejer.. Men vi gick runt messt där upp och typ gick vilse men vi hittar alltid rätt till slut! :)

the voice 07
Åsa och Rebecka på tåget på väg upp till sthlm


Meee!!

Trevligt var det!!
Puss på er tjejer.. Snart börjar skolan då jävlar haha !!


Idag

Ja, idag ringde mobilen vid 11 och jag vaknade av att det vibrerade på skrivbortet (Hade bara på vibraton) . Och jag vaknade av det.. jag som sov så skönt.. haha. aja Men det var Sara som ringde och ville att jag skulle komma ner till stan. Men jag svara vadå stan är du i Södertälje ? Yes det va hon Hon hade åkt från sthlm till S-tälje för att förlänga naglarna här så hon undra om jag vill gå runt med henne och sen äta lunch och snäll som jag e hehe ; ) så kom jag ner till stan..

Nere på stan köpte jag fransk manikyr så nu har jag målat naglarna.. :) :) jätte fint blev det.. aja
Sen köpte Sara halsband och lite sånt och sen ett bara stövlar.. jättesnygga var dom.
Sen gick vi på donken och käka lunch. och muycket mer gjorde vi inte, eller det blev en massa snack när vi käka så det tog tid där. Sen följde jag med sara till tåget för hon skulle åka hem och jobba.. 
Sen gick jag hem och sen åkte på träning. 
Känner att jag aldrig blir trött på tränigarna längre.. Måste nog träna lite hårdare nu så man blir lite trött, hehe :P
Aja men men

Puss & Kram
L.Johansson 

Idag är det ...

Idag är det 8 dagar kvar tills vi åker och tävlar på Åland..

12 dagar tills skolan börjar.

16 dagar till DM

29 dagar till Skol-SM

130 dagar till Julafton

137 dagar till Nyårsafton

165 dagar tills jag fyller 18år

2 veckor kvar



Ja, Nu är det två veckor kvar tills skolan börjar igen.
Ja jag längtar lite. Börjar bli lite seg på sommarlov nu vill ha något att gå till varje dag..
Och sen längtar jag ju efter er tjejer Rebecka, Åsa och Ellinor.




Juste fick kort av Sandra som är nere i Franrike..
Längtar tills du kommer hem om 2 veckor.
 och hoppas du har det bra där ner.

helgen

Hejhej.. hemma igen efter Inspirationsträffen och stora SM i friidrott i Eskilstuna..
Det var väl en rolig helge hade Ange Bergvall som var och föreläste för oss som är Carolina Klüfts tränare och han var jättebra.. och sen på söndagen så var Karin Torneklint och föreläste och hon är den ända Elit tränaren i friidrott som är kvinna. Och hon var jättebra med så helgen var väl bra men det bästa var att vi fick kolla på Stora sm.. och det roligaste var att Gabriel Wallin från samma klubb som mig kom 3:a i spjut med samma resultat som två:a 77,99.. Så Både 2:a och gabbe klara VM kränsen men Gabbe fick åka till VM i japan.. Grattis gabbe och lycka till i VM ..

Åker På SM i dag

Hejhej drar snart till Eskilstuna är borta hela helgen. Skriver på söndag när jag kommer hem.
Fick fri biljet till idag på SM tävlingarna. Men jag ska bara kolla tills jag ska åka vid fyra och träffa dom som jag ska vara med i helgen på det här ungdomssrådet..

Ha en bra helg!
Hörs på Söndag!!

9/8

Jaha, Nu var jag hemma igen .. Kom hem från Mormor och Morfar igår. Jag hade varit nere i Sköldinge i en och halv vecka...

I Tisdags så sprang jag KK-Joggen 5,1 km jobbigt var det för det var väldigt varmt men jag sprang på 30,35 och det var jag inte så nöjd med jag vill vara under 30min.. men men så blev det inte..

Ska åka till E-Tuna idag för pappa ska på möte inför sm i helgen så då följer mamma och jag med.
Men i morgon åker jag också till E-tuna för att vara med på inspirationsträff som svensk friidrotts ungdomsråd har.. Så jag ska vara där och träffa andra ungdomar från sverige. Och sen ska vi självklart kolla på SM tävlingarna som är fre-sön ..

Vinön




Hejhej..  Idag Var Jag, Mormor,Morfar,Marie-Louise,Anders och Gustav på Vinön och fikade.. Sen efter att vi hade varit där så åkte vi till Vingåker där mormor och Marie-Louise skulle köpa blommor!! *blä tråkit hihi Men sen åkte ci till katrineholm och spelade bangolf.. Och det gick väl bra men jag ville att det skulle gå bättre för jag klanta till det lite.. Men jag fick 54 p idag.. Men mormor fick 41 den jäken haha och morfar 47 jag säger bara ni spelar en gång i veckan så ni har lärt er hur man ska spela på dom banorna!!

jag på vinön
Bild; Jag på Vinön innan vi skulle ta färjan tillbaka till fastland!

Är oss mormor och morfar.

Hejhej,,  Ja då var det 1/8.. Nu är det inte långt kvar till skolan börjar den 28.. Men eller jo det är rätt länge kvar..
Åkte till mormor & morfar i måndas men just nu är jag oss moster Marie-Louise .. Men jag ska vara oss mormor & morfar till på tisdag.. För då kommer Pappa och anna hit för då ska vi springa kk-joggen i katrineholm..

Igår var vi och spelade bangolf och senare på kvällen var jag ute och sprang och det gick bättre än vad jag hade tänkt.. :)

Men idag så gick mormor och jag till IP med stavar. så jag lånade morfars stavar.. Nere vid IP så spelade jag boul med dom andra gamlingarna.. haha :) men det var roligt , men vi spelade i par och han jag spelade med vist va vi bra men vi hade lite otur på slutet hela tiden så vi förlorade varje match.. men jag fick in en  bra stöt som jag blev väldigt glad för.. men men det blev ju inte så mkt bättre till slut ändå..

Men jag skriver mer om jag kommer åt en data..
men imorgon skulle vi åka till någon ö kommer inte ihåg vad den hette.. men det är då jag, mormor, morfar, marie-louise, anders och gustav.

men ha det bra så hörs vi
Puss & Kram
L.Johansson