Sommar sommar sommar

Känner mig jättetrött just nu. och det är nog för att jag har varit i solen hela dagen typ. Ligger i jespers säng med hans dator i knät. Jesper är på fotbollsträning men kommer om vilken minut som helst. Snart är det dags också för andra programet av årets allsång på skansen. Det är verkligen sommar när det är varm och soligt och allsång på skansen är på tv. Så himla mysigt.

Sommar är verkligen det bästa som finns.

Nya tröjan


denna köpte jag när jag var nere i Göteborg. Äntligen så blev den min. Typ alla har den. den är ju så snygg.

Bad och solande

HEJ PÅ ER I VÄRMEN!
Idag då så var jag och bada i värmen igen. riktigt skönt att ligga på bryggan och sola och sen hoppa i och njuta av vattnet. Det är inte det varmaste vattnet men de är perfekt för att svalka sig i. desutom att man bränner sig ordentligt när man badar där vid bryggan och att få de saltavattnet. Idag brände jag mig mer än vad jag gjorde igår. Har bränt mig så jag har fått lite färg på låren och magen. Så i år ska jag verkligen få en snygg bränna har jag tänkt mig. brukar bara få från träningen och de är inte så snyggt när man har typ en sport-bh kvar på huden. Så den hoppas jag att jag sliper i år.




somnade på jespers arm. så himla skönt..

Bad idag igen

Hej på er. Bloggade inte så mycket igår ju på grund av att jag kom hem typ några min innan jag skulle åka och träna och efter träningen så var jag jättetrött.

Badade igår och det var riktigt skönt. Så det blir bad idag igen. Ska åka till jesper med bussen som går om ca en timme. Så nu måste jag göra mig i ordning och så innan jag måste springa bort till bussen. Vi hörs sen kanske om jag får låna jespers data sen idag för jag ska inte ta med min.. Ha de bra nu. Pusshej

Hemma och ska och bada nu

Hej på er. Det funkade inte att blogga igår. det var något konstig med sidan och inlägget försvann hela tiden. Men jag är hemma iallafall nu så alla vet haha. Fast inte lägge till. Ska gå och möta jesper och sen ska vi åka och bada. eller vi får se om jag ska bada. vill sola och kanske ta något dopp kanske. Vi får se. haha

Men ha de bra ni. Puss på er.

2 stopp hitils snart blir det tredje.

Jaa nu har vi stannat två gånger hitils på vägen. först var det ett stopp i bottraryd och kollade på när Gabbe kasatade spjut och sen nästa stopp var Gränna där vi köpte godis. köpte en jättegod som jag fick provsmaka så då fick de bli en sån.


Fläderpolka. jättegod var den.

Nästa stopp blir mjölby där vi ska äta.
Blir mer blogg när jag kommer hem nog för jag har inget batteri kvar nu på min data typ.
Så vi hörs sen.

Resultat Dag 2

100m

P17  - Kalle ej med
P19  - Björn-Erik 12.85
P15 - Pontus 13.55

Höjd

P16 - Fredrik 1.59
P16 - Marcus 1.59
P16 - Fredde 1.52

F16 - Linda  1.49

Spjut

F14 - Satu 29.02

Slägga

P19 - Emil 49.50m

F19 -  Louise (jag) 37.08

lämnar Göteborg och åker hem till Södertälje

Nu ruller vi hemmåt från ullevi. mår illa och är jättetrött. har typ blivit förkyld efter liseberg igår. var så att jag åkte flumrider eller vad den nu heter eller hur de nu stavas. så då när jag åkte den så vart jag helt blöt hela jag. så det var inte så himla kul. men det var inte så kul. kom till lite innan 9 till liseberg och sen stängde de 11 så jag var inte där länge så det var jättetråkigt. Men det vart några roliga åkningar ändå. Bilder kommer.

packar

Godmorgon på er.
Nu håller jag på att packar alla mina saker för att kunna dra rån hotellet och sen åka till ullevi. Har lite brottom så det blir blogg på ullevi om jag orkar. Och då kommer jag skriva om min tävling, övrigas resultat och om liseberg. Ha det bra så länge pusss.

Dag 2

Nu är jag på hotellrummet. Håller på och byter om och fixar innan jag ska ta spårvagnen tillbaka till ullevi och sen är det dags för tävling för mig vid halv 8. efter som sak drar jag direkt till liseberg så jag kommer in blogga någet mer innan tävlingen och inte heller efter nog. Kommer komma hem så sen från liseberg så jag ska sova direkt och sen bloggar imorgon igen.

Idag har det varit rikitgt varmt igen. åkte förbi en tavla där de visade att de var 31 grader. så det är verkligen varmt.
Idag på ullevi köpte jag nya sprintbyxor korta modellen i nike. skit snygga var de med lite rosa på. 199kr bara. så det var skit bra. Sen fick jag även en tröja från ginatricot idag. var nämligen så att jag letade igår efter den men det fanns inte i min storlek men när anna och pappa var där så fanns det så då köpte dom den till mig. :D Snällt.

Men bilder och så kommer senare. Har inte tid att ladda in de. Så det kommer tillsammans med tävlingsbilderna. Så nu ska jag börja byta om.

Ha de bra nu så hörs vi imorgon! puss på er..

Ullevi

Nu befinner jag mig på ullevi och vi väntar på att våra tävlade ska börja tävla. Det är riktigt varm idag igen här på läktaren fast de blåser lite så det är skönt de.


tog bilden precis med webkameran.. 


Godmorgon

nu är det dags för att åka till ullevi igen. idag ska jag tävla fast det är inte förns halv 8 i kväll. Sen direkt efter så blir det liseberg..

Godnatt

Godnatt nu ska jag sova.. hörs imorgon Puss på er ♥

inför morgondagen

100m

P17  - Kalle
P19  - Björn-Erik
P15 - Pontus

Höjd

P16 - Fredrik
P16 - Marcus
P16 - Fredde

F16 - Linda

Spjut

F14 - Satu

Slägga

P19 - Emil

F19 -  Louise (jag)

Så det ser ut så här imorgon  detta ska våra tävlade tävla i imorgon..

Dagens Outfit



oversize sjorta NY - hm
leggings med kedja ner till - hm
skärp med nitar - Lindex
frans väska - kapphal åland
svarta tyg skor - skopunkten
solglasögon - ginatricot

och i handen har jag alla påsar från shoppingen..

och jag har ullevi bakom mig

Shopping

Detta shoppade jag i gallerian i närheten av ullevi.



haha rosa mått och rosa smörkniv från lagerhaus och även..


en kaffemugg.. Som ser ut som en take kaffe mugg i papper. fast den här är inte gjort av papper.
utan är som en vanlig kaffekopp fast locket är av plast som tål värme och att diska och så.


Hatt från hm letade runt som en dåre och hittade den tillslut plus att de roligaste var att de rea ut den för endast för 29.50 hade kostat 98 kr skit bra ju


jeans sjorta från ginatricot. 199kr


och sen en baddräkt frän hm som var på rea. betalade 79.50 hade kostat 198kr

efter tiden på ullevi

Så där ja. nu sitter jag på hotellrumet och kollar på tv och bloggar såklart.
sen jag bloggade sist så har jag då kommit till hotellrummet, Bytte om lite kollade på halva sverige match och sen vid 8 så var det att gå till resturangen runt hörnet. men sen vart de att vi fick vänta på maten så länge fast vi hade förbestält så då sprang vi till spelbutiken som låg brevid och kollade på sista minutrana på övertiden. och sen straffarna. Det var rikitgt kul att stå och kolla med alla andra och tokiga göteborgare som var hel knäppa. Sen efterså gick vi tillbaka till resturangen och då hade maten precis kommit så den stod framme så det var bara sätta sig och äta av de goda eller de starka ska jag väl säga. Det var så starkt så jag drack 3 stora glas med läsk och vatten.
Och nu en stund har jag varit på rummet och tagit lugnt och kollar resultaten och kollat på tv.


maten jag fick på resturangen. inte den bästa bilden eftersom de togs med min mobil som inte funkar längre att ta bild med.
Det var i alla fall stora ägg tagatelle med någon sås som var jättestark och sen kött och sen ost och två skivor rostat bröd.
riktigt gott fast de var så starkt.

Mer bilder från tävlingen och resturangen och så kommer när jag kommer hem. Orkar inte ladda in alla.

Resultat Dag 1

Längd

P15 - Pontus 4.52
P16 - Fredrik 5.56
P16 - Marcus 4.94 pers
P17 - Kalle 3.53

F14 - Frida 3.27
F16 - Linda 4.67

Spjut

P17 - Fredrik  X
M - Johan 57.30

300m häck

P17 - Fredde 46.03

shopping

Nu har jag varit och shoppat med annat. blev lite påsar hem till mitt hem för helgen haha ullevi. kommer leva här den här helgen haha eller jag har ett hotellrum men jag kommer vara fler timmar på ullevi än hotellet iallafall. mer om resultat och vad jag shoppade.

På plats

Hej nu befinner jag mig på ullevi. har varit här en timme nu så just nu sitter jag på läktan och väntar på att Fredrik och pontus ska börja tävla. Fredrik i spjut och Pontus längd. Håller på och svätas söner. Är jättevarm så jag kommer att bränna mig på armarna.

Aja nu ska jag börja kolla på tävlingarna Hörs senare med resultat och så. Pusshej

på väg

nu är vi på väg efter att ha försovit oss en timme. Jag vaknade 5 i 5 och vi skulle åka 5 fast det tog typ en halvtimme sen var vi i bilen och tankade och så. Och nu åker vi precis förbi hölö så jag ska vinka till dig jesper men du ser mig nog inte haha. Bloggar mer snare på färden. Puss och godmorgon




Godnatt

Hejsan. Skulle säga godnatt på er!
Nu har jag typ packat klart. Det är bara små saker kvar. Så nu blir det att vila i sängen och kolla på film och kanske ta sig en blund innan vi åker.
Kommer blogga på vägen ner och i göteborg. Så följ resan imorgon! Puss på er och godnatt

Packa är tråkigt

Nu har jag skrivit en packlista och ska nu börja packa. Gillar verkligen inte att packa. Det tar tid och man hittar aldrig de man letar efter. Men det är ännu tråkigare att packa upp. Är rikitgt dålig på att packa upp sen när man kommer hem. Så det blir att man ställer väskan på sitt rum och sen plockar från den varje dag tills den blir tom.

Aja nu är det dags att börja packa. Så hörs sen!

Göteborg nästa

Hej på er!
Kom hem nyss för en lite stund sen från sista dagen på året friidrottsskola. Nu är det över och det är så skönt. Nu kan jag njuta av sommaren. Jag hoppas att väderet håller i nu. Det ska iallafall bli toppen väder i helgen då jag befinner mig nere i Göteborg.

Åker jättetidigt imorgon bitti eftersom tävlingarna börjar så tidigt. Jaa det är så att det är Världsungdomsspelen nere i göteborg på ullevi. Ska bli så härligt att komma ner till bästa tävlingen. Man längtar alltid till att få åka till gbg och tävla och i år är det ingen skillnad det känns nästa bara bättre att få åka. Det är roligt för att det är så många från klubben som ska åka. Så jag tävlar i slägga på lördag kvällen. Men imorgon fredag så ska jag kolla på de som tävlar då och även ta mig en runda i gbg. Har varit där en massa år på denna tävling men aldrig gått runt och shoppat och så. Så imorgon tänkte jag passa på och kolla runt på gbg utbud :) Sen blir det middag på resturang på kvällen. Lördagen blir det att ta det lungt kolla på tävlingarna och sen tävlar jag. Efter det direkt drar jag till Liseberg och är där en stund tills de stänger och sen på söndag blir det att kolla på tävlingar och sen hemförd.
Så jag hoppas på en toppen helg med fint väder och fina resulta.
Jag kommer blogga mer idag senare. Nu ska jag ta mig en dusch och sen smörja in min "fina" brända rygg och sen bli det att packa och leta reda på alla saker som ska med och hitta alla tävlingskläder och skor. Så det blir mycket att pyssla med nu. 

Så jag bloggar igen när jag får tid. Kommer ha med mig min lilla dator så ni kommer kunna läsa här på bloggen och följa min vistelse i Göteborg den sköna stor staden. 


  

Varmt och klibbit

Hej på er!
Ligger på jespers säng och tror jag dör snart. Har bränt sönder mig på ryggen idag när vi hade friidrottsskolan. Usch säger jag bara för det svider och det är varmt och klippit. Låg nys oss jesper på soffan och kollade på tennis med honom men det vart så varmt så jag gick och la mig på jespers rum för här är det svalt och skönt eftersom han har båda sina föntren öppna så det blir skönt här inne..

Så nu ska jag kolla runt lite på bloggar och lite så..
såg också att det har ny design på 
blogg.se  
VAD TYCKER NI OM DEN DÅ??

pusshej ♥

24 Juni 2009

Hej och godmorgon på er!
Idag lyser solen igen och det är så himla härligt.
Idag är det då friidrottsskola nu först på morgonen ska åka om en halv timme. Men ska nu hinna packa min saker och så eftersom direkt efter skolan så ska jag åka hem till jesper. Så jag bloggar mer idag om jag hinner och om jag får låna jespers dator. För jag orkar inte släpa min.

Men ha en bra dag på er alla om vi inte hörs mer. Pusshej ♥

Glass och allsång.. Sommaren är ju kort!

När jag hade kommit hem så gick jag till konsum och köpte ben&jerry sorbe. Hur gott som helst. Så jag satt och käkade upp halva på engång samtidigt som jag kollade på allsång på skansen. Så himla gott och härligt.

 
gott :D


Sommarlåt. Så himla härligt att det är sommar nu! För sommaren är ju kort

lite shopping

Jaa åkte ner till stan en stund och gick runt och kollade. Hittade inte så mycket. Köpte hårspännen och hårtofsar som jag hade behov av eftersom jag inte äger några :S aja nu har jag iallafall ;)
Sen köpte jag även en oversize sjorta från hm på rea. 79.50 fick jag betala för den.


Dagens



Vitt linne - hm
Jeans shorts - hm
Frans väska - khapal åland
Gladiator skor - scoret
Halsband - Studentpresent pilgrim

VÄRME

Hej på er alla!
Idag har det varit jättevarmt igen. Rikitgt skönt fast ändå samtidigt väldigt jobbigt.

Hinner inte skriva så mycker mer för jag ska ner på stan. Pusshej på er!

Blää

Hej! är helt trött och seg och orkar inget. Pallar inte sitta här och ta så jävlatråkigt och må illa. Blä för allt. Punkt slut.....

Soligt och varmt idag

Hej på er. Kom hem för en liten stund sen från friidrottskolan. Idag var det rikitgt soligt och varm. Var helt slut efter och har drukigt inte tillräckligt mycket.

Nu ska jag kolla på film en stund innan jag ska i vägen ner till ip igen för träning eller kanske tävling. Vi får se om jag tävlar.

Hörs senare. Pusshej

Dagen

Godagens.
Idag har det inte blivit något bloggade. Åkte hem från mormor och morfar och sen direkt när jag kom hem så fixade jag till mig och sen lite annat och efter de tog jag bussen för att möta upp Jesper och sen hans familj och några till. 

Efter de så åkte vi hem till Jesper och käkade jättegod grillad mat. Var riktigt gott.
och sen senare så åkte Jesper, Hans pappa och jag en bit bort och fisk. Jag fiska inte utan kollade på och tog några bilder och senare fick rädda de. Det var nämligen så att de stog på en flytbrygga som flöt ut så jag fick kasta ut ett rep till de och sen stå och stå i mot när de drog in sig. Vi lyckades som tur va så vi åkte hem sen och kolla på fotboll men de var tråkigt så jag lämnade Jesper kvar och följde med hans brorsa ut en sväng i skogen och gasade med fyrhjulingen. Var riktigt kul att åka och se hur solen gick ner. och nu sitter jag här med jespers data medans han kolla på fotboll. Ska nog försöka få honom att gå och lägga sig med mig snart för jag börjar bli väligt trött och eftersom jag ska upp tidigt och vara ledare på friidrottskolan.

Men vi hörs imorgon. Puss på er alla och godnatt! ♥

Bosön

Jaa, nu ska jag berätta för er alla!

JAG KOM IN PÅ BOSÖN!!! Så i höst kommer jag gå på en skola på Lidingö.
är så himla lycklig. från att ha varit sur till att bli jätteglad. Idag var den bästa dagen. Tänk att jag behöver inte grubla mer över vad jag ska göra i höst. Nu är det bara kvar att söka så att jag kan få bo vi skolan med.

Aja nu ska jag gå och sova som en prinsessa. Puss på er alla! haha

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2009/bos_n_39054484.gif


Blir så sur över de nya reglerna

Usch vad jag har de nya reglerna de hade på friidrotten idag.
Idag började lag em och de hade nya regler som var helt katastrof enligt mig och säker många fler. Helt idiotiska var de verkligen. Varför plocka bort de sämsta på lång löpningen, varför bara 2 försök i kast och höjd och sen bara 6 st som fick 2 till. Sprint grenarna så om man gjorde tjuvstart så åkte man ut direkt.

Sprinten tycker jag väl var helt okej men va fan i lång löpningen är det ju så himla dåligt. Som en spansk tjej blev utvisad att kliva av men såg inte de så hon fortsatte och kom typ fört eller vad hon gjorde och sen kom hon ändå näst sist och sen helt plötsligt var hon diskad. Fa fan är det för regler. En lång löpare kan ligga sist och sen öka och vinna. Det är inte ovanligt att de ligger lite längre ner i startfältet. helt katastrof. sen de här med att låta någon kliva av. Svenska tjejen på 1500m hinder så knuffades det precis innan de skulle ta bort än så hon snublade till och kom inte i kapp så då åkte hon ut. Och som på 5000m herrar så var det en polak som låg efter svensken men sendan så åkte svensken ut före polaken. Va fan är de då? Kunde inte fuktionärerna se eller?

Aja blir så sur. Det blir ju inte friidrott. Man fokuserar på den som är sist och kollar inte på den som vinner eller ligger fört. Man tappar all friidrotts skönhet. VA FAN DET DÄR ÄR INTE FRIIDROTT.

Fast jag är kastare så har jag inte gnällt så mycket åt reglerna där. har gnällt och blivit sur över den grenen som jag hatar att kolla på för att det är så långtråkigt. Men idag var det helt tvärtom. idag blev det ju ändå lite spänning om vem som skulle åka UT? nää fan jag blir uppröd. Lägg ner skiten om man ändå ska första Lag em

Ni som inte förstår detta ska jag exempel till.
tänk er att man spelar en fotbollsmatch och ena lagen leder med tex 10-0 och då vid halvlek så blåser domare av och säger att laget som har gjort 10 mål har vunnit matchen bara för att de leder så stort och då är det onödigt att spela 45 min till.


HELT SJUKT!! NÄ FAN NU MÅSTE JAG SLUTA SKRIVA FÖR JAG BLIR BARA MER OCH MER SUR ÖVER DOM HÄR NYA REGLERNA. Sämsta he har kommit på.



Vann. Mitt lag var bäst!

Jaa så klart jag vann kubben tillsammans med brorsan och kusen. Vi körde mot mot Morfar, Anna och Anders och dom var kass. De hade bara 2 st kvar och vi alla och vi vände och vann.

Nu tänkte mamma, jag och mormor gå upp och kolla på änglagård. De var så längesen jag såg den och den är ju så bra.

Ha de bra.
Blir nog inget mer bloggade idag så jag säger godnatt nu.

GODNATT PÅ ER ALLA!
HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA MIDSOMMARAFTON.

Pusshej. ♥

Kubb dags

Hoppas ni alla har en bra midsommar!
Nu ska jag iallafall spela kubb så jag hinner inte skriva mer. Puss hörs.

Midsommar BILDER







Midsommar Outfit



Grå kavaj
Svarta Jeans
linne med virkning
gladiator sandaler

Blommor i håret och handen

Midsommar

Det är riktigt midsommar väder här oss mormor och morfar.
Ena sekunden är det varmt och soligt och andra sekunden blåser de jättemycket och är grått och kallt och sen andra sekund så regnar de jättemycket och sen efter några min så skiner solen igen.. Är de så en svensk midsommar ska vara?

Midsommar

Hej på er!
Har varit riktigt dålig på att blogga nu ett tag. Igår vart de inge mer blogg eftersom jag var så trött och mådde inte 100% bra.
Men idag är det midsommar så då far jag till min mormor och morfar. Hoppas alla får en trevlig helg. Jag kommer blogga så mycket som möjligt eftersom jag tar med mig min lilla dator.

Vi hörs sen.
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!


de funkade inte igår.

Jaa, igår blev det inte så mycket bloggade eftersom de var något fel. Inlägget bara försvann. Så jag orkade inte testa igen på kvällen. Men då funkade de säker.

Idag är det sista dagen för friidrottskolan och imorgon är det midsommarafton. Känner mig inte taggad alls för de för de kommer bli så tråkigt. :(

Men nu ska jag klä på mig och sen kvart över så går min buss. Vi hörs sen. pusshej ♥

Usch hatar tandläkare

Godmorgon på er! Hoppas ni är pigga och glada.
Jag är pigg för att jag kollade ut genom fönstret när jag vaknade och fick se en blå himel och sol då blev jag verkligen pigg så jag hoppas det blir fint väder idag. Men Glad är jag väl inte just nu. Ska om några min ta bussen ner till stan för att besöka tandläkaren. Känner verkligen inte för de. HATAR tandläkare. Eller i alla fall min. Så det blir väl att byta sen.

Aja nu har jag inte tid mer. Hörs sen efter friidrottskolan. Puss på er!  ♥

Godnatt

Nu måste jag säga godnatt. Hinner inte blogga så mycket och inte lägga in bilder heller. Måste verkligen sova eftersom jag ska upp så tidigt eftersom jag ska till tandläkaren som jag verkligen inte vill till. Men man måste ju.

Men nu ska jag gå och borta tänderna. Ha de bra. Pusshej och sov så himla gott nu allihoppa.,

även du jesper min lilla mupp. ;) Älskar dig mest! ♥ ♥ ♥

usch va trött

hej på er!
Är hemma nu efter en dag nere på ip och haft sommarskolan. Har varit soligt heldagen så jag har bränt mig i ansiktet. plus att det klips gräs så det svider i mina ögon. 

Nää är helt slut så jag måste sova en stund på soffan. Hörs sen pusshej. ♥ 

Goddagen eller gokväll eller föresten godnatt

Har varit så himla trött idag. Först friidrottskolan och sen hem och sov en stund och sen ner snabbt till stan med mamma föra att byta mitt halsband jag fick av familje i student present. Istället blev det ett armband i samma märke Thomas Sabo plus att jag köpte ett smycke till. och sen direkt efter så hem snabbt byte om och sen trog till träningen. Sen hem och sen dess har jag kollat på film.
Är hur trött som helst och vet inte hur jag ska orka med imorgon. Känner mig redan så sliten.

Men men jag måste sova i tid idag så jag tänkte gå och lägga mig nu på engång. Så det vart inte så mycket bloggade idag. Ska bättra mig tills imorgon. Imorgon får ni även bild på mitt fina armband. Puss på er alla och godnatt på er! Pusshej. ♥

Godmorgon

Godmorgon på er alla!
Ska om några min åka och har lite bråttom för jag ska hinna klä på mig och fixa mat.
Så vi hörs efter när jag kommer hem från friidrottskolan. Pusshej på er!

Snart natti natti

Aja nu är det dags för sängen. Ska upp tidigt. Har nämligen friidrottskola för små barn imorgon. Eller idag föresten. Så jag ska ha de hela veckan typ.
Hoppas bara på att det blir bra väder nu.

Men innan jag går och lägger mig så ska jag göra ett linje diagram som visar min resultat i släggan. Så skriva upp och kolla hur linjen går.

Slägg tävling i regnet

Vart inget nytt personligt rekord i regnet.
Det regnade jättemycket och resultatet slutade 36.01 i slägga. Så det var väl inte den bästa. Men ändå helt okej.

Ariane Friedrich

Dagens resultat som Ariane Friedrich gjorde på Golden League-premiären var riktigt bra. 
Förra året slog hon till. Ökade sitt pers från 1.94 till 2.03 och nu öppnar hon och vinner första Golden League del tävling och slog till med 2.06. Grymt bra. Hon kommer nog kunna komma högre i år. Hoppas på att vi snart får se ett nytt världs rekord i kvinlig höjd. Världs rekordet ligger på 2.09 3 cm kvar till de för Ariane. 

Läs om detta mer på sportbladet Länken  

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article5380678.ab
Där kan du läsa om vad som har gjort att hon har gått fram så mycket.
Från partybrud till världs elit i höjd


Spänade på tv

Sitter och kollar på friidrott på tv och det är väligt spänade i damernas höjdhopp. De är uppe på höga höjder nu.
Men nu ska jag bestäma mig i sista min om jag ska tävla eller inte. Känner kanske inte för det men jag åker nog ner ändå.

Så vi hörs när jag kommer hem. Då bloggar jag om hur det gick och så kommer ännu mer bilder från studenten som skolan tog.

Ha de bra så länge.

Student bilder från Farfar och Gunbritt


Jag kramar om pappa


Här kommer tjejerna och jag. :)


Ellinor och jag som håller varandra i handen.


Lyckliga jag




Pusssss.


















Regn och regn

Hej på er i regnet.
Det bara öser ner med regn och det är hur tråkigt som helst. Vill ha sommar och sol.
Idag är det tävling men jag vet inte rikitgt om jag ska tävla eller inte. Känner liksom inte för det att ställa sig i regnet och snurra runt med släggan.

Har varit hemma oss farfar och Gun-Britt för en stund sen och då fick jag en cd med bilder från studenten och lite annat så jag tänkta ladda in det här på bloggen så ni får se mer fina bilder från den stora dagen..
Så det kommer här på bloggen om en lite stund. Hörs sen. Pusshej. ♥

Godnatt

Snart ska jag röra mig mot sängen och kolla på film. Får hoppas att jag kan somna. Känner mig riktigt trött i alla fall.
Så jag ska fixa det sista här på datan och sen blir det sängen.

Imorgon blir det en stund ner till stan och sen på eftermiddan typ kvällen, så blir det tävling då på hemma plan. Så då ska jag försöka kasta långt i slägga.

Kom på att jag inte har visat den fina t-shirten som jag köpte i Nyköping förra helgen på tävlingen.


Kaxig T-Shirt. haha


Men godnatt på er alla! Puss Puss. ♥

Slägg bygge

Hej på er igen.
Nu har jag precis fixat och ordnat med min slägga. Har satt ihop en helt ny slägga med nytt handtag och rubet.


Inte ihop monterad


Färdig för att kunna börja tävla med den och kasta jättelångt.


tog typ bara fem minuter sen var det klart. Ska tävla imorgon på hemma plan. :)

Tråkigt

Har precis laddat in lite bilder på facebook från studenten som jag tidigare inte har orkat. Har också ätit en god middag. Kött och stekt färsk potatis och sås.

Ska nu fördriva tiden. Har riktigt tråkigt och har inte så mycket att göra. Så jag ska fördriva tiden vid datan.
Känner mig rätt ensam. Det känns så konstigt när man kommer hem igen efter en lång tid oss Älskling. Saknar dig redan!! Älskar dig mest Jesper ♥


Hemma igen

Hej på er. ligger hemma i soffan nu. Känns konstigt att komma hem men kanske lite skönt eller nä fan de är det nog inte. Aja ligger och kollar på finska kanalen eftersom det är friidrott. Jag fattar inget men de gör inget..

tänkte ladda in bilderfrån festen igår men de blev inte så bar bilder. fattar inte varför så många blev misslyckade men ni får se några..


Stina och Ellinor


Jag och ellinor


Elin och Stina


Åsa och jag


Åsa, jag och ellinor

tack tjejer och alla andra för en trevlig kväll.

Godmorgon

godmorgon på er!
Vaknade för en stund sen men ska å upp nu och äta frukost. Igår bloggade jag inte så mycket efter som jag drog på fest. Mer om de senare. Puss

Trosa

Hej på er alla i regn vädret. Här regnar det jättemycket.
Kom precis tillbaka efter några timmar i Trosa. Var väldigt mysigt att gå runt och kolla i alla affärer óch sen fikade vi på ett jättesöt lite café Men det var tråkigt att det regnade så mycket.


ett soligt trosa

Godnatt

Nu ska jag sova för jag är jättetrött. Vi hörs imorgon.. sov gott på er alla

en vecka

En vecka har nu gått. För en vecka sen tog jag studenten och det känns lite konstigt forfarande. Riktigt skönt samtidigt väldigt jobbigt. Kommer verkligen sakna OP3. riktigt skön klass. De här tre åren gick verkligen väldigt fort och jag har trivs bra både i skolan och i klassen. Aja snart får vi betygen i alla fall.  Nästa vecka får vi hämta de i skolan och jag hoppas verkligen på bra då. Betygen sätts imorgon typ.

Aja en vecka har gått sen den stora dagen. Tänk va stor jag har blivit och arbetslös. Det känns rikitgt stabilt eller inte. Aja ska förska njuta så mycket som möjligt av sommaren nu hoppas bara på soliga dagar och varma dagar.

Bilden “https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2009/dscn4377_41166200.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2008/louise-skolfoto-08_20882562.jpg
OP3 Igelstaviken 2006 - 2009



Städa är det tråkigaste som finns

Hej igen. Nu är vi hemma efter cykel färden och just nu så håller jag och jesper på att städa honom rum. Det såg verligen för jävligt ut här inne innan vi började. Fick höra precis från Jesper att jag var riktigt duktig på att städa. Fast jag hatar verkligen att städa. Det är mycket lättar att städa jespers rum än mitt. Det är så himla tråkigt att städa sitt skit.

Men det är fan inte bra heller att vara bra på städa och få komplimang för de. Rättare sakt känns det förjävligt att få det. 
Nä fan det tråkigaste som finns är verkligen att städa. Undra hur det skulle se ut när jag flyttar hemmifrån?? Förjävligt kanske eller? 


usch aldrig att jag blir hemma fru haha och behöva ta hand om allt skit
 

piggnat till

Så nu har jag ätit lite. Pasta och köttbullar och det var riktigt gott. Så nu har jag piggnat till lite. Så om några min så ska jag cykla med Jesper mamma till affären. Så efter de så har jag nog piggnat till mer så jag blir människa igen..,

Usch trött

Usch asså. Jag mår verkligen inge vidare. Är hur trött som helst och har ont i huvudet.. Har sovit en stund innan jesper åke iväg och nu ligger jag fortfarande i sängen och är riktigt trött. men Jespers dator håller mig vaken just nu eftersom jag pillar på den och kollar runt.  

Inge shopping

hejsan på er. Har inget direkt att skriva känner jag för jag är inte på sånt humör. Var på stan idag medans jesper var på banken och sen åkte vi hem igen. Så vi var bara där i drykt en timme. Så det vart ingen direkt shopping. Det vart det inte igår heller. Men idag köpte jag bara make up svampar bara hittade inget snyggt. Rean har dragit igång nu runt om i olika butiker. Igår var jag då på MQ men där hittade jag inget. Sen var jag idag på HM och lindex men där hittade jag inget direkt heller. Hittade två t-shirtar och kortbyxor på hm som jag testade men inget av de kunde jag ha. tröjorna var förstora och kortbyxorna för små. Det var riktigt synd.. Men aja nu ska jag bara ta det lugnt en stund och ligga i jespers säng med min data. Mår inge toppen idag.. Ha de bra på er alla.

Dags att dra

Sådär. Det gick fort för de att gymma. Så nu har jag fixat i ordning mig och ska ta bussen som går om en kvar ca.
Så vi hörs senare. Ska försöka att inte shoppa något..

Godmorgon

Godmorgon på er!
Sitter hemma nu framför datan och väntar på att Jesper och hans bror ska gymma klart på gröndal. Hade ingen lust eller ork att gymma så jag åkte hem och väntar och sen ska jag träffa på dom igen efter nere på stan.

Så nu sitter jag bara och fördriver tiden och lyssnar på musik.

Godnatt kära data och blogg

hej på er nu ligger jag här i sängen igen med datan i knät. jesper sitter vid mina ben med sin data. Ser nog lite roligt ut när båda sitter med var sin data och håller på. Men det är skönt att man har en lite data som man kan ta med över allt.

Det gick inte bra att springa idag. Det gick inte alls rättare sakt. Får se om det blir någon träning över huvud taget imorgon.
Men nu ska jag stänga av min kära data och försöka få lite kontakt med Jesper.

Godnatt på er.. Hörs imorgon.

Tråkigt

har riktigt tråkigt. Sitter och kollar runt på en massa skit som är hur tåkigt som helst. Längtar till jesper kommer tillbaka och kan göra mig glad igen. Inte kul att ligga här själv i jesper säng med min data och inte prata med någon. Så jag hoppas han kommer snart. Så då kanske vi ska ut och spring. Får se vad som händer.

Student bild


 
en bild som jag fick av min moster.
de andra bilderna ville inte ladda in så det får jag ladda in när jag kommer hem med vanliga datan..



Friidrott med dagis

Hej på er alla
Sitter nu på bussen på väg till Jesper. Har varit nere på ip och varit och visat lite friidrott för dagis barn. Det var riktigt kul. och sen gicr  jag till stationen och tog bussen.  Har jättedåligt batteri på datan. trodde jag hade fullt men så var det inte. så jag kan inte blogga så mycket till än såhär. Hade tänkt ladda upp bilder från min student som jag fick av min moster. Fick bilderna igår men hann inte då eller så jag laddar upp de senare.

Hörs sen.. Pusshej.

Dagen

Hej på er alla! Har inte hinnit bloggat idag eller jo de har jag väl men bara inte orkat. Idag gick jag upp tidigt hjälpte pappa med att sortera min tvätt nere i tvättstugan sen var det att hoppa in i duschen och sen fixade i ordning mig och sen tog bussen till Jesper. Väl oss jesper så käkade jag frukost med honom och sen bara var med jesper. Haha hade våra små krig eller brottning eller vad man nu skulle kalla det.. Men det är så mysigt som vanligt att få vara med Jesper. Hoppas att det blir av snart igen..

Sen åkte vi i till Södertälje gick runt och sen tog bussen igen och sen hoppad jag av och gick hem och jesper och hans bror fortsätte vidare. Väl hemma så åt jag lite kolla på Sex and the city och sen åkte på träning. Körde mycket snabbhet i fötterna och sen efter de lite dumle övningar som de kallas och sen kastade slägga. Kastningen gick skitdåligt fram till jag typ kastade handsken och sen gick in igen och sen funkade det bättre. Så 3 ganska bra kast blev det av typ 15 hatar när det går dåligt. Måste träna imorgon lite igen.. fast inte slägga då.. Måste ut och springa lite.

Men nu ska jag följa med mamma och handla..

Godnatt

Usch är jättetrött.. somnade jättetidigt idag igen. Tur att jag vaknade igen och hann planera att jag ska åka till Jesper imorgon.. Men nu måste jag sova igen. Puss och Godnatt på er alla. ♥

Mästar möte

Kom hem nyss från tävlingen. Det gick verkligen inte bra. Tävlade först i F19 och kastade typ bara 35 m och sen tävlade jag lite senare i Kvinnor och då blev det lite bättre men inte mycket. Det blev typ vara 36.90 något om jag minns rätt. Så jag är inte nöjd. Så nu ska det tränas en jävla massa så jag kommer längre. Rikitgt dålig tävling idag. Gillar verkligen inte att kasta i Nyköping. Brukar få kryss men idag åkte jag hem med ett resultat i alla fall.

Bättre lycka nästa gång.

Student bilder 2






















På flaket med åsa och rebecka brevid mig




Alla bilder är tagna av min bror

Tävling

Usch igår var jag skit trött efter kringelspelen så jag la mig på soffan och somnade nästan direkt sen låg jag där resten av kvällen.

Idag bär det av mot Nyköping för att tävla i mästar möte i kast. Ska kasta slägga idag och jag hoppas jag lyckas kasta kanska lång. Är fortfarande jättetrött så jag vet inte rikitgt hur det kommer gå. Men det får vi se sen. Åker om någon timme kanske. Men jag hoppas att det blir lång. Vill persa igen..


Kringelspelen

Godmorgon på er!
Just nu håller jag på och fixar i ordning mig. Idag är det dag för Kringelspelen i södertälje och jag ska vara funktionär. Så jag ska vara där hela dagen. Så det blir blogg sen när jag kommer hem igen..

Har riktigt ont i halsen också. Det behöver nog inte vara att jag kommer bli sjuk det kan ju också vara för jag skrek så mycket i torsdags haha.. Kanske en blandning. Men vill inte bli dålig nu. Har tävling imorgon! Men men

Nu måste jag fixa i orning mig. Hörs sen.
Pusshej, ♥


Studenten 2009 - Bilder


tidigt på morgonen innan jag åkte till frukosten med klassen


Rebecka och Ellinor gör mackor


Lilla söta Jane


Petra och Rebecka


Jocke




Katja håller tal för klassen











Jag och Bästa Ellinor




Niclas


Meee.. :D


Jag och Rebecka


Åsa och Jag


Ellinor


Rebecka och Salle


Jag och Salle


Kalle, Salle, Niclas och Andreas.P


Killarna och jag


Gina


Jag och Niclas


Ellinor och Niclas


Kalle och Åsa


Kalle och jag


Andreas.J


Andreas och nusret


Ellinor





Åsa och Rebecka


Jag och ellinor så glada på bussen

Nadja i farten och skriker på bussen haha





Kalle.. citat "Kan jag få plinga sen?"


Salle och Niclas


Kalle och salle


Rebecka and me


Rebecka, Jag och Ellinor


Kalle och vår gamla lärare från 1:an och 2:an


Jane och Petra


Esra, Gina och Timsi





meny och program


Åsa så lycklig


Haha oj da Ellinor..


OP3 tjalllalala








Isabell och Johanna


Gina och Timsi



vårt flak









Kalle i sin limmo





Louise Johansson
Student 2009

Grattis

Bilder från igår kommer efter att jag har varit oss Farfar och Gun-Britt. Ska åka till dom efter som Gun-Britt fyller år idag. GRATTIS!!!

USCH då var studenten avklarad

Fy va hemskt det känns.. Det känns riktigt konstig att allt är över. Idag när jag vaknade så kändes allt så konstigt och tomt. Tänk nu är min fri. Eller är man verkligen det?
Det var riktigt kul igår fast det regnade det kändes riktigt skönt men när allt var över och sen var på väg hem efter ute kvällen så började det känns tomt. Allt var över och tiden har gått fort. Nu på slutet gick det snabbt iallafall. Men jag är verkligen nöjd med mina betyg tror jag. Har inte fått de än. Men jag fick bättre än vad jag trodde jag skulle få än vad jag trodde när jag började på igelsta.

Usch det känns riktigt hemskt. Inge mer Igelsta inge mer OP3. USCH jag börjar gråta.
Ska ladda in bilder nu på datan från igår. Så det kommer snart.

Studenten idag!!!!

Nu är det dags. har fixat i ordning mig och allt nu. Så jag ska åka om några min. När jag vaknade var det rätt fint ute man såg den blå himelen. men nu är det grått. Men jag hoppas verkligen nu... Snälla.. bara det inte regnar på oss så är jag nöjd..

Men men ni alla får ha en underbar dag idag. Puss på er alla.


Min studentklänning mm.

studenten 2009

Inte många timmar kvar nu. usch asså.. Godnatt

Fixa och dona

Efter att jag hade varit i skolan åkte jag ner till stan och tog mig en sväng runt och kollade. Köpte en studio foundation på make up store sen gick jag in på pressbyrån och köpte min favortit dricka.


roligt till den lilla foundation så fick jag värsta sörsta kasse. haha såg lite roligt ut.


Nu håller jag på och tar fram en massa och fixar inför morgon dagen. Sen är det träning som gäller. Måste verkligen hinna träna idag. Skulle egentligen inte träna men jag måste verkligen de.

Sista skoldagen

Nu sitter jag här i skolan och det är sista gången jag sitter här vid datan i skolan. Känns riktit skönt men samtidigt väligt sorligt. Känner mig ledsen för att lämna de här tre åren på den här skolan.

Imorgon är det studenten och då ska jag vara så himla glad. Kommer inte kunna sova i natt tror jag.
Men jag är så glad har fixat bra betyg nu på slutet också.

Men nu ska jag åka hem för allt är inlämnat och är klart så nu är det bara att förbereda inför imorgon. En stpr dag är det imorgon.

JUST. det ska INTE regna imorgon. Det får inte de. kollade runt lite på nätet på projektet och då såg det ut som att det kunde bli lite bättre än vad de hade sakt. SÅ NU HOPPAS VI PÅ DE.. :)

Ha de bra nu. Och hejdå alla elver på igelstaviken som får sommarlov idag.

Skojar de?

Jaha kul att det ska bli regn och 5+  grader på min student
Fan va lyckat.. HATAR VÄDER om det blir så..

kommer dö med bara klänning

Dagen

Usch vilken dag. Det har regnat typ precis hela dagen. SÅ HIMLA TRÅKIGT.
Jag hoppas verkligen att de har fel att det inte ska bli något regn på torsdag då jag tar studenten.

Idag var det skolan då. Friidrotts träning först och sen redovisning på sjukvården. Hade redovisning om vad vi gjorde på praktiken. Sen efter det åkte jag ner till stan köpte lösnaglar och kolla runt lite. Sen åkte jag hem hämtade min studentklänning och sen åkte ner till stan och träffade mamma och sen gick runt och letate efter en bh till klänningen. Tillslut så hittade vi en som satt jättebra. så då var det den. 399kr haha min dyraste bh. Sen gick mamma och jag runt och kollade lite till och sen fikade på nancy's och sen åkte vi hem.

nu väl hemma så sitter jag och försöker plugga och läsa på till mitt muntliga prov på friidrotten imorgon. Så jävla dumt att han har satt att man måste ha inlämningar och sånt skit på friidrotten. Blää på de asså


Jespers Student bilder





























Drakbåtstävlingen. Bilder













Drakbåtstävlingen är en student tävling mot alla klasser i södertälje

GODKÄND

Så nu är jag hemma. blev godkänd på D-HLR haha.. plus att jag fick veta att jag fick VG i arbetsmiljö och G i samhälle
SÅ himla lycklig nu...

Nu ska jag byta om för träning så hörs sen. Pusshej

D-HLR

Hej på er.
sitter i skolan och har rast just nu från D-HLR. har d-hlr och det är riktigt kul faktiskt. Det är HLR med defubilator. Så vi har haft prov som jag fick 3 fel på tror jag det var och vi har gått igenom i boken och nu fått testa på D-HLR på en docka och snart så ska vi gör det praktiska provet som vi väntar på. Sen efter det så förhoppningsvis är jag godkänd och får ett litet kort på att jag har klarat D-HLR utbilningen.


Men nu ska jag dra igen vi hörs sen! Pusshej.

och idag lovar jag att bilder kommer.