frivändningar idag

Hej på er alla. Kom precis hem från grannen. Har varit barnvakt under kvällen. Haha fast jag somnade till i några minuter i soffan när dom spelade NHL. haha
Är väldigt trött så jag ska nog gå och lägga mig.

Men tänkte visa bilder som
Jannika tog idag på träningen. Hon och jag tränade idag frivändningar de var typ först gången jag gjorde de. Men riktigt bra gick de. Vi fick bra hjälp och de var kul att kör ihop med Jannika så man kan få hjälp och att titta på varandra så man gör rätt. Så de var riktigt kul. Plus att Gäredrud kom och kolla också på oss. Roligt med att han tyckte att jag gjorde de bra och att allt jag gör ser bra ut. Kul att han säger så. Han är ju en idol verkligen för en så de är ju super kul att kunna ha honom på träningarna på skolan.


Bra i början lite värre nu

Idag så var de en lugn dag i skolan. Hade för idrotten i samhället där vi hade redovisning som gick bra. Sen hade vi information om tema vackan som vi har vecka 43 sen fick anmäla sig till olika saker. Jag tog videoredigering i första hand, kost i handra och idrott och friskvårds massage i tredje. Hade förra året massage och de var bra men då hade vi en annan lärare och nu är de en annan som håller i de så då blir de inte riktigt samma sak. Tror att de skulle bli bättre i år.. Men jag hoppas att få mitt första handsval.

Sen efter detta så slutade jag så de var skönt. Slutade redan halv 2 så då tog jag och brorsan och gick till rudboda och tog bussen så då kom vi in tidigare till centralen så vi köpte med oss fika till tåget. 
Men sen på tåget hem så fick jag blötsligt ont i huvudet och när jag kom hem så gick jag och la mig en liten stund men fick bara mer och mer huvudvärk. Så de vart hemma istället för att åka och träna. Så de var inte så himla kul. Så jag bytte om till myskläder och gjorde ordning latte och sitter och kollar på program. Så jag hoppas att jag mår bättre imorgon bitti så jag kan träna då istället. 



  

Dagen

Dagen i skolan var rätt bra idag. Var inte som igår då jag bara satt i skolan och inte gjorde något.
Idag hade jag först träning då jag tränade armarna. Så nu börjar jag få lite armmuskler. haha

Sen vart de lunch och sen latade en stund inna träningsläran började. Och idag fick vi tillbaka provet från i torsdags. VEM HADE ALLA RÄTT?? JO JAG!! haha YEEEEES va glad jag vart. Kämpade som en tok för att kunna något sen kunde jag allt. plus att allt sitter kvar så jag är riktigt nöjd. Men nu har vi börjat med musklerna. om jag tyckte de var svårt att rabla ban på latin och svenska så är detta 100 gånger svårare. Att kunna var musklerna sitter och vart de sitter och vad dom gör. De är inte de lättaste att komma ihåg. Men de är bara plugga. 

Slutade 14 så då åkte jag hemmåt och möte upp Jesper på tåget som var riktigt gullig som hade köpt kanelbulle åt mig. MUMS så gott de var.. TACK ÄLSKLING..

LOVE YOU!

 

27 Sep 2010



Ponsch - H&M Leggings - Vila Skor - Skopunkten

Otursdag

Vilken jävla dag. Otursdagen var detta.. Nu kommer alla otur som hände idag

Imorse var pendeltåget iställt. 
Föreläsningen var flyttat och sen var den de inte.
Sen skulle vi ha en hel tema dag men de vart de inte. Så då skulle jag ha engelska och hade inga boker med mig. Fick vänta i hundra år på engelskan.
När engelskan väl skulle börja kom inte läraren. Hade då suttit och väntat sen halv 11 till 14.10
Halv 3 bestämmer jag mig för att åka hem.
15.49 skulle bussen gå från rudboda. Den kom 15.59
Sen väl framme vid ropsten så missade jag tunnelbanan.
Väl på t-centralen fick jag springa som en idiot för att hinna med tåget eftersom tunnelbanan var lite sen.
Väl i södertälje hamn så vart vi stilla stående så jag missade bussen i centrum.
När sen nästa buss väl kom så var de hur mycke folk som helst som skulle på och de körde bara med en liten buss.

VA FAN!! BARA OTUR IDAG..
FATTAR INTE.,.

Men träningen gick riktigt bra.

HAR NI HAFT EN BRA DAG?

INFORMATION TACK!!

TRÅKIGT. Kul när man inte får så mycke information.. SOM VANLIGT TYP.

Hade en förläsning i 55 min typ som började halv 10 och var klar strax före halv 11 sen nu efter så har jag inget fram tills klockan 14.10.

Förra veckan sa de att vi skulle ha tema dag hela dagen Men nu var de bara en förläsning så jag har engelska klockan 14.10 och jag har inte med mig engelska boken. BRA JOBBAT.. Eller jrättare sakt de skulle ha varit bättre INFORMATION!! Not good

Gymmet + Spåret idag

Vid 16 idag så var jag och gymmade i en och halv timme. Körde lite av varje. Men de var mycke mage och rygg men även armar och ben men inte lika mycke. Sen efter så sprang jag 2 km i spåret och de var riktigt skönt. Sen kollade jag på brorsan som spelade innebandy men de var inte så jättekul..
Nu ska jag fixa i ordning mig för en nya skol vecka. och packa väska plus tränings väska.  Ska sova snart med. Godnatt på er alla.


Äntligen är dom mina

Vaknade ganska tidigt idag. Käkade god frukost ochså. Sen vid halv 11 så åkte vi och handlade och sen lagom till klockan 11 när skopunkten öppnade åkte vi dit. Skulle kolla efter ett par skor som jag har letat efter länge. Letade och letade men när jag hade gav upp så hittade jag ett par stående bland en annan model. Så jag gick fram och bara hoppades att de var storlek 40. YEEEES de var 40... Gick bort och testade de direkt och de passade precis. Nästan lite små men de satt perfekt. Så glad att de fick följa med mig hem.



Skopunkten 399kr


Lördags shopping

Hejsan.. Idag när jag kom hem från Jesper så var jag inte hemma så många min innan mamma, pappa och jag drog till kungengskurva, heron city, ikea och skärholmen. haha de vart många ställen idag. Först kungenskurva där vi kolla på skopunkten, dinsko, h&m och sen handlade på city cross sen drog vi till snabbt in på media mark på heron där jag köpte en volym sak. kommer bild. Sen vart de ikea och käkade och sen kolla lite snabbt. Sen efter de vart de en stund i skärholmen. ´Så jag kom hem med lite grejer jag..

Kommer även bild på de jag köpte i sthlm igår.



10 st galgar från Ikea 30kr



stor varm halsduk från monki 150kr den ser ganska orange ut men den är inte riktigt så i värkligheten utan blixten gjorde den så..



Poncho från H&M 199kr



min nya volymmaster.. Har velat haft en sån här riktigt länge. Men idag när jag var på media mark så sålde dom den här super billigt. 199 kr istället för över 500 som jag har sätt på andra ställen.



IGÅR DAGS SHOPPING


Ring 49.50 kr och örhänge 19.50 kr från H&M


hatt från H&M 99kr




och dessa örhängen som jag köpte i onsdags som jag glömt visa.


örhängen från ur&penn 29kr


Fredagsmys

Godagens på er alla.. Ligger i Jesper säng och har lånat hans dator medans han sitter och spelar lite tv-spel.. Haha jag tror jag stör han lite med min musik haha. Spice girls är nog inte hans favoriter haha. så kul att lyssna på gamla låtar man aldrig kommer glömma.

Idag så hade jag engelska sen slutade jag 09.50 så de var ju riktigt gött . Då åkte jag in till t-centralen för att möta upp Jesper. Men de tog lite längre tid en räknat. Var så att ett spår gick sönder mellan t-centralen och gamla stan tror jag de var så jag satt fast med tunnelbanan vid karlaplan. Så resan som skulle ta 8 min ca tog mig 35 min. Så man kunded ju ha typ gått nästa från Ropsten haha.. haha nää men de tog riktigt lång tid att komma till T-C men jesper satt så snällt och väntade på mig. Han som kom fram tidigare än vad jag skulle göra egentligen så han fick vänta länge.

Men när jag väl kom fram så kollade vi runt lite och senare tog en lunch och sen kollade vidare lite till. Jag köpte en hatt, ring och örhängen som ni får se senare. Sen åkte vi till jespers mormor och käkade middag och hämtade zacke.

Så en bra fredag har jag haft fast strulet med tunnelbanan.. Haha..
Hoppas du också har haft en bra fredag?

Anatomi

Vart inget bloggade igår eftersom jag tävlade och pluggade. Tävlingen gick sådär. 39,65 vart de så inte jättebra. Sen direkt efter så åkte jag hemma och tränade på provet som jagf hade idag. Kunde inget igår men idag kunde jag ALLT! haha jag hoppas på alla rätt.



igår var de öva, öva, öva. och hade cola och choklad som hjälpte mig att orka och de fungade

Ny bok snart ute

GLÄDJE faan redan i mitten av oktober kommer fortsättningen på Sofi Fahrmans bok Elsas Mode ut!



Elsas Värld av Sofi Fahrman

Kelly Rowland - Commander ft. David Guetta


tisdags shopping



Bild 1 .. fejk tatueringar från Bikbok 19kr
Bild 2 .. Ring för två fingrar från JC 49kr
Bild 3 .. Skjorta från H&M 99kr

anatomi

Tjenare alla snygga där ute. Haha även fula. Nää så ska man inte säga.

Är så himla trött och seg så jag vet inte vad.
Mitt huvud är nu trött på alla anatomi just nu. Hade träningslära idag i skola och jag har än inte lärt mig de jag ska kunna till provet på torsdag så de är bara övan för mig. Men måste hitta något sätt så jag kommer ihåg alla och så. Men gulligt av en tjej i klassen som har varit i england precis och köpte med choklad till alla i klassen som vi fick. Så då gick träningsläran faktiskt väldigt bra. Vi började med lite annat idag som inte kommer på provet och de kändes lättare.

Plus riktigt sjukt. Vi har nu fått en stöd person eller vad man nu ska säga. Han ska vara med på lektionerna och hjälpa till.. Haha


Dagens shopping




Bild 1 .. over size tröja - H&M 199kr
Bild 2 .. Vitt linne - H&M 50kr
Bild 3 .. örhängen vingar - U&P 29kr
 



Valet 2010












Dagens outfit



Jacka - H&M
Sjal - H&M
Klänning - Bikbok
Kängor - H&M

Rebecca Stella - Swag In A Bag


Lördag

Godmorgon. Igår vart de inget bloggande igår som ni märkte nog. Igår så var jag i skolan och hade engelska. Sen vid 10 åkte jag in till stan och kolla läget lite. sen kom jag hem vid halv 2 och började städa och sen kolla lite program på datan. Sen vi halv 8 så gick jag och mötte upp Jesper och sen gick vi hem till mig och bestälde pizza och de var super gott. Sen kollade vi på hockey och så.

Just nu ligger jag i sängen och har lånat pappas dator. Ligger och kolla på om valet. Är ju väldigt mycke val nu. Men de ska bli skönt att de är snart över.

Men ska nu resa mig upp hur sängen och ska klä på mig och fixa till mig.. 


trött, trött

Usch asså. eller kanske bara skönt.. Kom hem från skolan vid kvart i fyra idag och la mig i sängen då direkt och somnade snabbt och sov i 2 timmar drykt. Skönt men har huvudvärk nu efter. De är nog för jag har drukigt fruktansvärt dåligt idag. Men men jag försöker nu hälla i mig lite.

Jaaa, juste. Måste berätta att våran dator har kommit tillbaka efter lagningen så nu kan man sitta skönt vid datan i vardagsrumet igen... YEEEES! haha

Men nu om en stund blir de mat och sen blir de idol och popcorn. är riktgit sugen

resultat

HÄR KOMMER RESULTATET FRÅN RESULTAT TÄVLINGEN IDAG.  40.10 40.37 40.62 SÅ TRE KAST ÖVER 40 SÅ DE VAR BRA MEN TEKNIKEN STÄMDE INE RIKTIGT SÅ JAG HOPPASDE ÄR BÄTTRE NÄSTA GÅNG.   SOM NI SER OCH MÄRKER NOG SÅ BLOGGAR JAG FRÅN MOBIL! LIGGER JUST NU I SÄNGEN OCH OC ORKADE INTE PLOCKA FRAM DATAN SÅ DE FICK BLI MOBILEN.  MEN NU SKA JAG SOVA! HÖRS IMORGON

Dagen

ONNNNT!!!!
Jag kan inte röra på mig. är så himla stel och har ont i magen, bena, rumpan och ryggen. Kanske borde röra på mig liten istället för att bara sitta. här vi datan. Ska nog en liten promenad till affärn så jag får rör mig lite.

Idag har jag då varit i skolan. Hade egenträning och träningslära. På egenträningen så tränade jag väldigt lätt. Var stel då med så de vart jogging lite löpning gick över häckar och sen cyklade lite.

Sen idag träffade jag några lärare från mitt gymnasiet som jag gick på. så de var kul att träffa de och prata lite..

Sen hade jag en timmes träningslära. sen slutade jag. Sen möte jag jesper så de var kul att man gick sälskap en liten bit. Väl hemma har jag inte gjort så himla mycke läst lite och sen varit framför datan. Ska plugga lite igen snart. Ska läsa in lite inför imorgon då jag ska redovisa för två klasser om krisdemokraternas idrottspolitik..

Resultat från igår ..

Tävlingen igår tyckte jag att de inte kändes så bra. Fick inte på någon bra träff men reultatet vart helt okej. I första kastet var de 40.64 och sen i sista ökade jag till 40.94 på ett verkligen skit kast..

1. 40.64 m
2. x
3. x
4. x
5. x
6. 40.94 m

Tävling igen på onsdag

Glamour = borta



FAAAN! fick veta precis att detta är sista svenska glamour tidning. RIKTIGT dåligt.
Köpt den förra veckan men läste nu på deras hemsida att de var sista tidningen. Fattar verkligen inte varför. Jag har läst alla sveska glamour tidningar som har kommit ut och jag har alla liggade i en hög på varandra där hemma. Fattar verkligen inte..

BÄSTA TIDNING ÄR NU BORTA. VAD SKA JAG LÄSA NU??

Ny halsduk


Fick en härlig halsduk igår skickad till mi från H&M..
Den var super mysig och kostade 59kr


söndag

Hejsan. Sitter här vid brorsans dator och lyssnar på bra musik. Är väldigt trött idag. Fattar inte riktit varför. Så idag vart de en redbull. Dricker aldrig de men idag behövdes de verkligen.

Igår så följde med och kollade på när Jesper hade innebandy match. Var kul att kolla fast de förlorade. Skrattade rätt mycke.. Sen efter följde med honom så kollar vi på film.


Fredagsträning

Nu sitter en halv pigg louise vid datan i köket och kollar lite program jag missat i veckan. Vart inge skrivande igår var jag var helt död igår kväll.. Men igår så var de skola. En lektion hade jag. Så jag slutade redan 9.50.
Sen åkte jag hem och pakade löparkläder och sen drog och mötte upp Jesper och sen åkte hem till honom. Sen när vi kom hem till han så tog vi oss en löparrunda med hundarna. Vi sprang 5 km och de gick super bra och jag slog Jesper så de var riktigt kul och riktigt skönt. De var verkligen super skönt att springa. Sen efter löpningen vart de en massa andra övningar. situps och sånt. Roligaste var när Jesper skulle göra knäböj med mig på ryggen och sen helt plötsligt dog han och ramlade baklänges. Haha de var riktigt kul... Sen vart de lite bakträning och vi körde bäst av 7 och Jesper vann med 4-3 Inte bra. Nästa gång tar jag dig .. :P

Men ska nu kolla vidare på pogram sen  blir de att ta en sväng till ica för att hämta ut ett paket från posten.

HA DE BRA SÅ LÄNGE!!!


INSPARK 2010

Hejsan hejsan. Igår blev de inget skrivade eftersom de var inspark på skolan. Jag var lagledare för en grupp nya börjare på skolan haha. Så först på eftermiddagen så var de aktiviteter. nollning och de fick göra en massa stationer. Sen efter aktiviteterna så var de en dusch och sen tillbringa en stund hemma oss två klasskompisar innan vi drog vidare till förfesten. Sen var de en god middag och sen vart de party. Så de vart trevlig så de vart lite dans och så. Men kvällen vart inte så himla lång för min del. Pappa kom och hämtade mig strax efter halv 1 så var hemma strax efter 1 men somnade rätt sen i alla fall. Så jag fick typ 3.5 timme sömn och sen var de dags att ta sig tillbaka till bosön. Men de gick riktigt bra. Inga problem alls. Men var lite seg på sista lektionen. Då började jag bli riktigt trött.
Är trött fortfarande men sitter och väntar på älsklingen så jag håller mig vaken en stund till..

Nytt



Jackan jag beställt från H&M



tröja från H&M riktigt härlig och over size tröja. Var på rea så jag fick ge 75 kr för denna

Tjejerna

idag har jag haft en väldigt bra dag. först idag var de skolan som gällde. Hade idag träningslära så idag började vi med anatomi så nu ska jag lära in 14 st ben i kroppen på svenska och på lantin som veta vart de sitter till på torsdag. Inte de lättaste tycker jag men jag kämpar.

Efter skolan så åkte jag in till stan och träffade mina fina vänner från högstadiet. Riktigt jävla trevligt att ses tycker jag. Förlåt för språket men de var så grymt kul att bara ses och snacka gamla saker och så.

Sen efter tre timmar på ett kaffe så tog jag penden till östertälje där mamma och pappa hämtade mig sen åkte vi till ica och handla lite och hämtade ut mitt paket från H&M. Bild kommer senare. Plus innan jag träffa tjejerna så hade jag lite tid på mig så då var jag inne på H&M och köpte en ny tröja som åkte kommer senare.,


tjejerna

Skolan

Idag var de första dagen med vanligt schema i skolan. Så först på morgon som var de lite info om egenträning och om idrotts ledarskapen. Sen efter de fick jag fylla i papper för egenträningen och sen blev jag intervjuad om de med direkt idag. SÅ de var skönt att bli av med de. Sen var de en lång väntan på engelska men tiden gick ovanligt snabbt idag. Sen när engelskan började fick jag veta att jag var själv i gruppen eller vad man nu ska säga. SÅ de är bara jag och läraren och de känns riktigt skönt. För vi lägger upp allt så jag tycker de är kul och att jag får vara med och bestämma ochgöra sånt jag är verkligen intresserad av. SÅ de var riktigt bra tycker jag..


H&M shopping



en t-shirt svart enkel lång - 99 kr H&M


Tunika - 146 kr H&M


svart sjal 79kr H&M



örhängen 30 kr H&M


3pak svart strumbyxoe 30kr H&M



maybelline he falsis volum express mascara - 99kr H&M

ny header och färg





bort med sommar headen in med en ny. orkade inte fixa så de vart en enkel men ibland är de ju snyggast med en enklare tycker jag.

bio igår

Hejsan hejsan. Vart tyvärr inget inlägg igår. Kom hem strax innan 11 från jesper och la mig på soffan och sov en stund och kolla på repriser på tv och sendan film. Sen vart de dusch och se strax efter 4 så kom jesper och hämtade mig igen och sen åkte hem till han och käka middag och sen vart de bio på heron. Vi såg i rymden finns inga kändslor. Den var väl sådär. Fast bra var den verkligen. Kanske inte så mycke som händer med man skrattade ofta. Så de var kul.

Sen efter bion följde jag med jesper hem igen och sov där. Sen idag när vi åkte åkte in till stan så körde jesper mig inte hem utan jag ängde på ner till stan och så handlade jag en massa nytt som behövdes verkligen inne på H&M och sen hälsade jag på rebecka som jobbade. Bilder på shoppinge kommer senare..




Dags för fredagsmys

Hejsan... sitter och kollar på fotboll hemma hos Jesper.

Idag var de en kort stund i skolan. Började 08.20 och sen slutade 10.15
Vi hade test redovisning och utvärdering och efter att de var klart så slutade vi. Så då åkte jag in till stan (sthlm) och mötte upp Jesper och gick runt en massa och sen käkade vi och sen åkte vi hem hit till han.
Så vi har varit ute med hundarna, kollat fotboll och ätit pizza plus att jag har sovit en stund. Är riktigt trött.

Skönt med fredag.


Hurts - Better then love



Detta spelas just grymt mycke i min ipod
tycker den är så himla grym..

massa bullar

TJENARE AÖALLA GLADALIGGER I SÄNGEN OCH KOLLAR PÅ TV OCH ÄTER MUMS! MASSA BULLAR Å SÅ! KÄNNER MIG LITE LAGOM FET. BLOGGARE FRÅN MOBILEN OCH DÄRFÖR DE BLIR SOM DE BLIR. HATAR VERKLIGEN DE MAN SER INTE VAD MAN SKRIVER OCH MAN KAN INTE ÄNDRA NÅGPT OM MAN SKRIVER FEL! SÅ SORRY OM DE ÄR MASSA FEL.

Nya träningskläderna



Hopp klippt bild på de nya. Men löparjackan hittade jag inte på nätet i rosa. Men de är den modellen fast den rosa färgen som skorna och tröjan har.

Löparskor - Stadium 999kr
Långärmad tröja - Stadium 399kr
Löparjacka & Löparbyxor PAKET PRIS - Stadium 799kr  (Jackan är då i rosa)